thoralf

Direktlänk till inlägg 25 april 2018

VILKA JÄVLA VIDRIGA SVIN

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 25 april 13:01

Jag har nu läst domen mot de två ensamkommande ungdomarna från Afghanistan som gruppvåldtog en kvinna i Norrliden i september 2017. Vilka jäkla svin!


Vilken kvinnosyn dessa ungdomar har! Dessvärre tror jag inte det är något specifikt för just dessa två ensamkommande från Afghanistan, utan det gäller troligen ett flertal med den kulturella, religiösa bakgrunden och patriarkala stukturer som råder i den delen av världen.


Mina läsare skall komma ihåg att det är inom denna grupp ungdomar som nu Centerpartiet vill att 9 000 utan asylskäl skall få en ny prövning Helt sjukt enligt min uppfattning.


Jag anser också att domen med 14 respektive 11 månaders sluten ungdomsvård och sedan 10 års utvisning är ett skämt! En dom som visar att vi har straffskalor som måste reformeras. Inte minst den straffrabatt som personer under 21 år erhåller. Det är dessutom osäkert om en av de dömda överhuvudtaget kommer utvisas enligt domen då han erhållit ett tillfälligt uppehållstillstånd.


Hur många tror dessutom att brottsoffret kommer få en enda krona av de 171 000 kronor hon tilldömts i skadestånd av Kalmar Tingsrätt.


Det skall bli intressant om någon sida överklagar domen! Hovrätten sänker ju väldigt ofta straffsatserna. Vid en överklagan har de nu en mycket god möjlighet att skärpa straffpraxis i Sverige!


Hur många tror att feministerna kommer reagera på denna dom till fördel för brottsoffret? Nej, som vanligt kommer dessa hycklande feminister vara knäpptysta när gärningsmännen har utländsk bakgrund. ”Fittstimmet” kommer inte förneka sig, var så säkra på det.


Att läsa domen är en bedrövlig läsning. Som jag skrivit tidigare finns det ett foto taget under gruppvåldtäkten. Jag har fått berättat för mig av en trovärdig källa som sett det vidriga fotot. Fotot nämns flera gånger i domen. Därav min egen åsikt om att det handlar om vidriga jäkla svin som borde utvisas på livstid från Sverige, inte minst med tanke på respekt för brottsoffret.


Jag har funderat en lång stund på om jag skall citera delar från domen i detta blogginlägg. Mina läsare skulle säkert bli chockade och ursinniga. Jag har dock ändå beslutat att inte göra det med hänsyn till brottsoffret.

 

Rösta på SD så kommer vi reformera de rådande straffskalorna och ungdomsrabatterna!

 

http://www.barometern.se/kalmar/tva-doms-for-gruppvaldtakten-i-norrliden/


http://www.ostrasmaland.se/kalmar/brutal-gruppvaldtakt-gav-11-och-14-manaders-ungdomsvard/


 

 
 
Ingen bild

En småländska

Onsdag 25 april 13:40

Det här med straffåldern, alltså är du myndig så är man också straffmyndig i mina ögon. Inte minst viktigt vid såna här vidriga brott, det handlar alldeles för lite om offret. Det måste till en förändring och den skulle redan ha skett med tanke på utvecklingen i samhället

 
Ingen bild

Fredde

Onsdag 25 april 13:45

Flanelltanterna förnekar förstås att dessa "baarn" skulle vara mer benägna att våldta än svenskar.
"Nej den är bara överrepresenterad i fake news media. "
Jag säger: bara att läsa innantill i denn asammanställning av döma sexualbrottslingar:
https://pjjonasson.files.wordpress.com/2017/10/sexualbrottslighet_bland_man_fodda_i_sverige_och_i_utlandet.pdf

Exempel:
- Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter
- 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst
- Nästan två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män
som getts uppehållstillstånd (oräknat EU–medborgare).

Varför säger inte MP och FI något om denna vidriga kvinnosyn?
(ja, förresten: även män drabbas av våldtäkt numera)

 
Ingen bild

Focke Wulf

Onsdag 25 april 14:00

Thoralf,att kalla ensamkommande barn?från Afghanistan för svin är hets mot djurgrupp.
Akta dig för dylika tilltag att förolämpa svinen med att kalla muslimska ensamkommande afghaner för djävla svin.

 
Ingen bild

Niklas R

Onsdag 25 april 14:16

Nu skulle vi egentligen inte behöva reformera straffskalorna.
Vad vi behöver göra är tre saker.
1. Förbjuda personer med svenskt medborgarskap att inneha andra medborgarskap. Har man ett annat medborgarskap så upphör med automatik det svenska medborgarskapet.
2. Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan utvisas.
3. Utländska medborgare som avtjänar fängelsestraff överförs till hemlandets fängelse efter två tredjedelar av strafftiden.
4. Länder ska ta emot sina medborgare. De som vägrar får alla visum indragna och eventuellt bistånd upphör samt handelsavtal sägs upp.

 
Ingen bild

Loppan

Onsdag 25 april 14:37

Centerpartiet är nu värre än MP.

 
Ingen bild

SE

Onsdag 25 april 14:46

I vårt land har vi 80% av befolkningen som är mycket goda och högmodiga människor. Dessa är beredda att slänga all logisk tänkande överbord och de bryr sig inte om vad verkligheten ger vid handen. Det som är viktigt för dem är vad man säger ute i världen om landet och de tror fortfarande att omvärlden se upp till SE.

Högmod är ju inte något som kristendomen betraktar som positivt, katolicism t.ex betraktar högmod som en av de sju dödssynderna. Man säger också att högmod går före fall. Detta ordspråk stämmer i vårt fall också. Man slänger pengarna i sjön med båda händerna och vägrar se på kostnaderna: ”jag vägrar att titta på kostnaden för flyktingar, för att de lider” hör man allt oftare av våra politiker. Att dessa flyktingar har tagit sig genom kanske 10 länder, som inte befinner sig i krig, för att komma hit är en del av verkligheten som man inte vill ta del av.

Ett annat ordspråk säger att armod botar högmod. Pengarna räcker inte till, alltså höjer man skatterna. Problemet är att ju högre dessa skatter är, desto färre företag överlever i landet. När fattigdomen har bitit sig i fast i samhället och företagsandan har lagt sig hos befolkningen kommer de flesta att vakna, men då är det för sent.

Socialism verkar vara det säkraste sättet att förstöra sitt land på. Ett land till som har blivit fake state.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 14:51

Att det fortfarande finns "23-åriga bloggerskor" som vill ha hit den muslimska skiten, övergår mitt förstånd.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 15:05

Muslimska skäggbarn är tydligen mycket sexuellt aggressiva. Undrar om Annie Lööf kommer att sätta sitt lilla gullebarn i en skola med sexuellt utsvultna skäggbarn, när det är dags?

Skulle inte tro det.

Ur domen: "Anwar Hassani var när gärningen begicks 18 år gammal. Det betyder att han är berättigad till s.k ungdomsrabatt."

Domen hittas via länken
https://tinyurl.com/yakbnr8w
https://www.flashback.org/sp63829008

 
Ingen bild

LaC

Onsdag 25 april 15:29

Men ni måste förstå dem. Skall de få en svensk tjej så måste de våldta, det är deras enda chans. Lars Bern redogjorde för det där i sin blogg på ett alldeles utmärkt sätt för några år sedan.

 
Ingen bild

wer45

Onsdag 25 april 15:52

Det behövs repatriering, repatriering i stor skala och det gäller att komma på metoder för verkställighet. Varför skulle man inte avtala med forna republiker i Sovjet att ta emot objudna gäster så att dessa hålls i förvar där tills de finner för gott att resa hem.
Fördelar 1) en präktig "U-hjälp" för värdlandet, oändligt mycket billigare för Sverige och det blir många färre snyltare som knackar på dörren.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 16:10

Kalmar: Kvinna gruppvåldtagen av 3 män på en cykelväg 2017-09-09

Kalmar TR B 3154-17
https://tinyurl.com/yc7wrkna
https://www.flashback.org/sp63627123
https://minfil.org/K9BbWcd3ba/Kalmar_TR_B3154-17_Aktbil_41.pdf


Snart finns domen på Flashback

 
Ingen bild

Tony

Onsdag 25 april 16:33

Det är sådana herrar som Svenska domstolar ger straffrabatt
genom att utdöma otroligt löjliga straff, det är ett hån mot
dom kvinnor som råkar ut för odjuren. Och inget hörs från
Feministisk idioti, här är det bara för lite kvinnor i styrelser
som engagerar!

 
Ingen bild

Björn

Onsdag 25 april 16:42

Av någon anledning brukar jag alltid haka upp mig på hur stor ersättning försvarsadvokaterna brukar få. I det här fallet mer än 140.000 kr tillsammans. Säkra pengar. Staten betalar. Och dyrare blir det om domen överklagas. Och vad har advokaterna egentligen gjort, förutom i rättssalen, för dessa pengar. Det mesta jobbet har ju staten i form av utredande poliser redan gjort.
Tvivlar också på att gärningsmännen har några pengar att betala med, så brottsoffret får med all sannolikhet vända sig till brottsoffermyndigheten och där är det inte säkert att hon får de pengar som domstolen tilldömt henne. Brottsoffermyndigheten gör en egen bedömning..
Varför kan inte staten stå för ersättningarna till brottsoffren?


 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Onsdag 25 april 16:48

Det har du rätt i Thoralf.

Alla som kommer till vårt från länder med vidrig kvinnosyn och överhuvudtaget total respektlöshet mot medmänniskor är potentiella rånare,våldtäktsmän,misshandlare som kommer att plåga våra medborgare.
Ponera att 1% av Annie Lööfs "gullegrisar" får för sig att våldta.
Det är bara att räkna.

 
Ingen bild

Tore Svensson

Onsdag 25 april 16:53

Nu kan Alfsson vara körd.

Thoralf Alfsson

Onsdag 25 april 19:07

Jag förstår att du tycker att detta är fina ungdomar som förtjänar uppehållstillstånd i Sverige och att vi skattebetalare betalar för deras uppehälle och utbildning.

Det som Centerpartiet anser att vi har investerat så mycket pengar i att vi måste investera ytterligare 2,9 miljarder kronor av skattemedel.

Jag tycker att det är vidriga typer med en jäkligt sjuklig kvinnosyn! Men du kanske anser att det är fullt normalt att gruppvåldta kvinnor och dessutom dokumentera det i en mycket förnedrande situation.

Jag kräks över hur dessa ensamkommande ungdomar begått ett allvarligt brott!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 16:55

Thomas Gür På Facebook:

”Kvinnan berättar att de unga männen skrattade och drog av henne byxorna och trosorna. En efter en våldtog de tre henne. En av männen tog bilder på kvinnan i mycket kränkande och förnedrande situationer.”

https://tinyurl.com/yb9x65zz
https://www.facebook.com/thomas.gur.5/posts/1891310854253765

 
Ingen bild

Cosmik debris

Onsdag 25 april 17:04

Joakim Lamotte på Facebook om barnvåldtäkten i Stenungsund.

”Vad gäller våldtäktsmannen kan det konstateras att han hunnit med att ställa till mycket skit för många personer under den korta tid han varit i Sverige.”

Givetvis är våldtäktsmannen inte svensk.

Någon som trodde det? Afghan kanske?

https://tinyurl.com/yb9uj5z7
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/posts/1741767062584544

 
Ingen bild

Bajen666

Onsdag 25 april 17:21

Tack för att du inte tar med deras övergrepp i detalj, och vi får inte glömma alla dom som väljer att inte anmäla vissa övergrepp som dessa guldklimpar gör sig skyldiga till....pressen är hård mot utsatta tjejer och kvinnor att inte anmäla.

 
Ingen bild

Pepparholm

Onsdag 25 april 17:41

På tal om Centern. Samhällsnytt avslöjar: "Ekobrottsling blev Centerpartiets toppkandidat". Nummer fyra på riksdagslistan. Alireza Akhondi.

 
Ingen bild

SDare

Onsdag 25 april 17:42

Att endast kalla dem för svin, är mycket lindrigt

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 18:31

Fatemeh Khavari : Vi kommer att ta hand om Sverige

https://www.expressen.se/debatt/vi-kommer-att-ta-hand-om-sverige/

Extremt provocerande uttalande.

På sitt eget lilla vis kommer de afghanska lögnhalsarna/våldtäktsmännen att ta hand om Sveriges kvinnor.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Onsdag 25 april 18:35

Djur ska i bur. Straffen är löjligt "utmanade" låga.

Unga förövare bör få en bonus på strafftiden i avskräckande
syfte. Lämpligt vore att plussa på 10 år för dessa vidriga
brottslingar. Det talas ofta om brott och straff, bara prat,
när får vi se resultat? Bara med SD skulle jag tro.

Ulf Kristersson sitter i sitt hörn med hink och spade och
mumlar sitt mantra "Alliansen."

 
Ingen bild

Didrik

Onsdag 25 april 18:44

Felet många naiva, godtrogna svenskar gör är att
tro att alla folk tänker, handlar, eller uppför sej som dom.
Det finns odjur ibland oss, och odjurens antal växer i takt
med att vi berikas med "människor" från världens soptippar.

 
Ingen bild

Kalmarkvinna

Onsdag 25 april 19:38

Enligt signalementet som kvinnan uppgav så var de i 20-30-årsåldern.
Nu fick de ungdomsrabatt, och knappt något straff alls. Dessutom är de välkomna tillbaka till Sverige om tio år. Om de nu ens kommer att bli utvisade. Fyfan vad vidrigt!

 
Ingen bild

Shlomo Kickson

Onsdag 25 april 19:51

Hej Toralf

Detta är ingen attack mot dig, utan enbart ett annat synperspektiv.
Jag håller med att de brott som dessa två nysvenskar begått är hemska, men hur mycket skuld kan egentligen sättas på dem, är dom inte offer för samhällets svek. Håller du med?

Thoralf Alfsson

Onsdag 25 april 20:26

Nej, jag håller inte med.

Samhället har då inte svikit de ensamkommande.

Samhället har däremot svikit många svaga grupper i Sverige, de flesta med svensk bakgrund, t.ex fattigpensionärer.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

Onsdag 25 april 19:55

Annie Lööf!
Dessa stickande smått vansinniga ögonen... otäckt.

Troligen har hon blivit mobbad under sin skoltid och
det är ju inte konstigt, Nu tar hon ut sina tillkortakommande
på Sveriges befolkning. När figuren dyker upp i oberoende
SVT gäller det att snabbt skifta till Barnkanalen.

Vilken tecknad figur som helst är roligare än skräckmadamen.

 
Ingen bild

Laglydig

Onsdag 25 april 20:01

@Tore Svensson
Onsdag 25 april 16:53

Vad är det du yrar om? Sverige behöver fler politiker i riksdagen av Thoralfs kaliber!
Politiker som vågar kalla Annie Lööf för den landsförrädare hon är.
Politiker som vågar kalla muslimska ekonomiska flyktingar för djävla vidriga svin då de gruppvåldtar våra kvinnor.
Politiker som vågar säga sanningen!!!

Om du inte har sett den här videon så kolla gärna på den! Det är ytterligare en SD politiker som vågar säga sanningen om religionen som förpestar Sverige!
https://www.youtube.com/watch?v=VjKf3DRTIgE

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 20:18

Detta hade varit omöjligt för några år sedan. Alla minns fåntrattarna på Brandos

2018
GÄST I PROVKÖKET: JIMMIE ÅKESSON (del 1)
https://tinyurl.com/yascv4ug
https://www.youtube.com/watch?v=-WXTaUbaSaI

2010
Brandos.se vill att alla som röstade på SD, får inte köpa av dem?!
https://tinyurl.com/pff8k8m
https://www.youtube.com/watch?v=pILigKffU4g

 
Ingen bild

Antabus

Onsdag 25 april 20:31

Shlomo Kickson
Att det bara finns sådana. Otroligt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 25 april 21:26

Sverige är idag till brädden fyllt av svin. De flesta kommer från Afrika och Mellanöstern. Inte sällan från muslimska länder.

"De fyra somalierna våldtog en 13-årig flicka i Västerås tills hon började blöda, för att sedan fortsätta våldtäkten. Nu döms tre av somalierna till några månaders ungdomsvård och skadestånd."

https://tinyurl.com/y8ewpkze
http://www.friatider.se/13-riga-flickan-b-rjade-bl-da-de-fortsatte-v-ldta-nd-och-nu-f-r-alla-tre-stanna-i-sverige

 
Ingen bild

Mahmoud

Onsdag 25 april 21:37

@Shlomo Kickson
ALL skuld faller på dessa "ungdomar", ingen annan.
Finns inget som helst samband mellan att begå våldtäkt och "samhällets svek".
Var har du fått det ifrån??

 
Ingen bild

Hacke

Onsdag 25 april 21:45

En av Sveriges ytterst få riktiga journalister Janne Josefsson satte ikväll en guldkantad punkt för sina år på Uppdrag granskning.
Genomarbetat reportage och bra belysning kring hur dysfunktionella svenska politiker/myndigheter står handfallna kring illegala och då i första hand terroristen Akilov som kan glida runt i samhället och leva mer eller mindre öppet och normalt och samtidigt planera detta vidriga dåd mot oss "otrogna" svenskar. Mörkertalet bland lamslagna Löfvens och Ygemanns 80 000 liknande fall ger onekligen spelrum åt farhågor för de som i motsats till 7-partiet bryr sig bara det minsta om landet, folket och dess framtid.

Josefsson är också en av endast två(!) journalister som ställt den självklara frågan till Özz Nujen kring hans skumraskaffärer och kopplingar till terroristen. Där fick vi se vem den verklige Özz är när han för en enda gång skull inte ströks medhårs och gullades med som i övriga msm.
Hoppas innerligt att detta också innebar slutpunkten för den lismande kurdens VIP-tillvaro på landets pk-estrader och mediehus.
Bara den avrundingen av Josefsson kunde vara värd entréavgiften till statstelevisionen i form av licensavgiften. Men en svala gör som bekant ingen sommar så det får allt bero också i fortsättningen.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Onsdag 25 april 21:49

Vårfloden i mellansverige kan symbolisera invandringen.
Den reglerade invandringen som alla pratar om men högaktningsfullt skiter i när det kommer till verkligheten kan jämföras med dimensionen på vägtrummorna som ska klara vattenmassorna.
När för mycket vatten trycker på spolas vägarna bort och kaos uppstår.
Precis som när invandrarna väller in och samhället slutar att fungera.

 
Ingen bild

Lotta_1

Onsdag 25 april 21:55

Lyssnade på Aktuellt där Liberalernas Jan Björklund kommenterade Centerns sinnessjuka beslut att stödja de lika sjuka miljöpartiets krav på att låta 9000 vuxna män utan asylskäl få stanna i Sverige. Han sa att anledningen till att besluten gällande de vuxna männen från Afghanistan dragit ut på tiden beror på följande: Att svenska myndigheter försökt fastställa dessa storljugande lyxmigranters identitet i Mellanöstern. De har ju själva varken kunnat fastställa sin identitet eller ens sin ålder. På detta har man i flera instanser kunnat överklaga avslagsbesluten. Tänk vad det måste kosta svenska skattebetalare för varje av de 9000. Det största felet som ligger till grund för de astronomiska kostnaderna är den totalt frånvarande passkontrollen när det gäller de som släpps in i landet. Självklart skulle ingen utan identitetspapper släppas in i landet. Nu lär det inte dröja länge förrän de ”ensamkommande småttingarna” kommer kräva att få ta hit både fru och barn samt hela tjocka släkten som likt Jesus mirakulöst återuppstått från de döda.

 
Ingen bild

Lotta_1

Onsdag 25 april 22:05

Undrar om dessa vidriga avskum och ursäkter till människor hör till de 9000 som Annie Lööf så gärna vill behålla i Sverige pga att de medmänskliga konsekvenserna skulle bli alldeles för stora om de utvisades. De medmänskliga konsekvenserna för alla våkdtäktsoffef skiter uppenbarligen Annie Lööf i.

 
Ingen bild

Lotta_1

Onsdag 25 april 22:20

@Shlomo Kickson

Gärningsmännen är afghanska medborgare. Vad har det svenska samhället för ansvar för utländska medborgare som deras hemland inte har? Vänder mig även mot uttrycket nysvenskar, dessa individer är INTE svenskar och kommer aldrig bli.

 
Ingen bild

Laglydig

Onsdag 25 april 22:27

@Shlomo Kickson Onsdag 25 april 19:51

Hur har du mage att ifrågasätta dessa svins skuld och påstå att samhället bär skulden?
Vilket samhälle, det muslimska samhället eller det svenska samhället som öser pengar över dessa invällare som inte har för avsikt att bidra till det svenska samhället?

Glöm INTE bort att 97,35 % av alla s k flyktingar är ekonomiska flyktingar enligt FN:organet UNHCR
http://www.breitbart.com/london/2017/04/24/report-only-2-65-percent-of-immigrants-into-italy-are-refugees/

Hur är din inställning till gruppvåldtäkten på den 17-åriga flickan i Malmö i slutet på 2017? Är det "socioekonomiska faktorer" och "svek från det svenska samhället" som gjorde att gärningsmännen efter avslutad gruppvåldtäkt hällde tändvätska i flickans slida och tände på?
https://samtiden.nu/2017/12/uppgifter-om-tortyrgruppvaldtakten-sprutade-tandvatska-pa-flickans-underliv-och-tande-pa/

 
Ingen bild

Hulda mk1

Onsdag 25 april 22:45

Hur går det med Annie Lööf,s "små änglar" nu i sommar när de samlas i grupper och hetsar varandra i kampen om att "komma till"?
När de i mörkret i små grupper får se en (svennehora) svensk tjej vingla hem från någon sommarfest...
Har Sveriges batikhäxor och Centerpartiets riksdagsgrupp tänkt på det...??

 
Ingen bild

En som vet

Onsdag 25 april 22:49

C.Frid och R. Holmberg.

VILKET PAR !!!!!!@@@@@@@@@@%%%%%%%

 
Ingen bild

Lena1

Onsdag 25 april 22:58

Centern med Annie Lööf i spetsen är och har varit ett bra tag nu helt skumt parti, t ex så kollar de inte upp vilka de sätter upp på Riksdagslistan, vilken bakgrund de har. Denna man, Alireza Akhondi, som nu ska bli nr 4 på Centerns riksdagslista, har ett förflutet som ekobrottsling. Han har vid ett flertal ggr vägrat betala ut löner till anställda och även för mobilabonnemang. En sådan man vill Centern ha in Riksdagen!!!! Hallå!!! Vem är Annie Lööf egentligen? Hon är verkligen skadlig för Sverige på alla sätt o vis. Hur kan någon ha förtroende för henne?

https://www.samnytt.se/avslojar-ekobrottsling-blev-centerpartiets-toppkandidat-han-ar-en-vidrig-manniska/

 
Ingen bild

Lena1

Onsdag 25 april 23:00

Man undrar ju verkligen hur en person som @Shlomo Kickson tänker? Men kanske är han bara ett troll som inte är särskilt utvecklad..

 
Ingen bild

Nisse

Onsdag 25 april 23:15

Bra skrivet Niklas R 14.16

 
Ingen bild

Lucifer

Onsdag 25 april 23:40

Nu vill SD återförvisa förslaget om afghan-pojkarna och hoppas på Ulven Kristersson! Hur höga är oddsen på att UK går med på detta? Mycket höga, alltså obefintliga.

 
Ingen bild

Putte

Torsdag 26 april 05:45

Dessa ständigt återkommande gruppvåldtäkter är rasistiska hatbrott och inget annat. Det är till övervägande (läs alla) del utförda av personer med utländsk bakgrund.
Offren är till övervägande del, etniska svenska kvinnor och flickor.
Finns det något fall i Sverige där kvinnor/flickor med annan etnisk bakgrund än svensk blivit utsatta för gruppvåldtäkter av män som inte är etniska svenskar? Knappast!
Finns det något fall där en grupp etniska svenska män har utsatt en kvinna/flicka som är av utländsk härkomst för en gruppvåldtäkt? Knappast!
Trots att svenska kvinnor/flickor blir utsatta för dessa rasistiska hatbrott, är en majoritet av kvinnorna i Sverige för en fortsatt massinvandring. Är det någon form av självskadebeteende?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

Torsdag 26 april 08:32

Lena 1 : Pratar vi Lill-Snorre ?

 
Ingen bild

Onkel Dask

Torsdag 26 april 08:43

Vinkar adjö till "BAAAARNEN", samt beklagar ett antal batikhäxors avbrutna sexliv (Se bilden från Larmtorget, med bla Nybrokommunisten)

Förhöjd vaksamhet gäller fortfarande på TIMMERMANSGATAN SAMT BJÖRKENÄSVÄGEN,minst en GRUPPVÅLDTÄCKARE ÄR PÅ FRI FOT
Bara undanhållandet av hans namn skulle ge minst 5 år på kåken

MYSIGT (Man får det man röstar för,bla på Getingen röstar 5% på SD)

Ur domen går bla att läsa orden Gruppvåldtäkt, Hasch,Tramadol......

 
Ingen bild

S

Torsdag 26 april 09:33

Jag vill inte att EN enda av mina arbetande skattekrona går till EN enda asylsökande/flykting/någon som alltid kommer leva på bidrag här. SD💙

 
Ingen bild

S

Torsdag 26 april 09:40

Stårt om min son i media i veckan...han blev falskt anklagad för en våldtäkt av en ung dam som stalkat honom..skulle inte förvåna mig om han blir dömd för de falska anklagelserna ändå...han är blond och blåögd...fy fanns för Sveriges piss-samhälle idag och metoo-tramset (jag är kvinna)

 
Ingen bild

Lena

Torsdag 26 april 15:57

Vad i hela fridens namn sysslar Annie Löö

 
Ingen bild

Olle

Fredag 27 april 16:29

https://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/dmt-til-11-maneder-i-ungdomsfengsel-for-gruppevoldtekt/3423476832.html

 
Ingen bild

Anders

Fredag 27 april 17:41

Domen:

https://minfil.org/ke80k4e5b8/Kalmar_TR_B_3154-17_Dom_2018-04-25.pdf

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 13 okt 19:51

Det viktigaste är att utestänga och isolera Sverigedemokraterna. Hur landet och nationalstaten Sverige utvecklas tycks vara av mindre betydelse för de partier som finns inom de politiskt korrekta partierna inom 7-klövern.   Det var tragiskt att l...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se