thoralf

Direktlänk till inlägg 19 september 2017

ISLAMIC CENTER MOTALA

Av Thoralf Alfsson - 19 september 2017 00:19

 


Det sovande folket finns i högre utsträckning inom Svenska kyrkan. Eller är det så att de som röstade på andra nomineringsgrupper än Sverigedemokraterna är betydligt mer naiva än andra svenskar. Jag har hört diverse vittnesmål som skulle kunna tyda på detta under den senaste veckan.


Några kanske har lyssnat till programmen i Sverige Radio om ”kunskapsresistens”. Jag tror många av de röstande i kyrkovalet är drabbade av kunskapsresistens. Om personerna sedan även besitter ett stort mått av naivitet kan det bara sluta med förskräckelse.


Jag såg under söndagen ett program på SVT från Islamic center/moské i Motala. Att se den svenska lismande prästen Mikael Billemar intervjua personer i moskén var en uppvisning i naivitet. För att inte säga ren dumhet!


 


Alla frågor till t.ex imamen hade uppenbarligen ställts i förväg och godkänts då svaren lästes upp på dålig svenska från papper som låg framför imamen. Frågan är bara vem som skrivit svaren och godkänt dem. Jag tror inte det var imamen. Imamen gav dessutom häpnadsväckande svar om jämställdhet där han tyckte att Sverige och islam hade mycket gemensamt. Jag tar mig för pannan. Men Mikael Billemar bara log och såg förstående ut! Idiot!  Han kunde väl bara tittat runt och sett hur männen bad i en lokal tillsammans med imamen med kvinnorna fick hålla till i ett annat rum och därifrån lyssna på imamen. Det är jämställdhet enligt den imamen!


För att inte tala om det svammel som den svenske konvertiten stod för i inledningen av programmet. Jag säger som Dan Eliasson, vilka trauma har inte konvertiten upplevt i sitt liv som fick honom att konvertera till islam av alla religioner. Den svenska prästen Mikael Billemar sitter bara med sitt stora lismande leende och lyssnar på dessa sagor som konvertiten berättar.Vilket stolpskott denne programledare är. Med sådana präster är den svenska kyrkan förlorad!

Se programmet!

 

https://www.svtplay.se/video/15126304/muslimsk-hogtid/eid-al-adha-avsnitt-1 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 september 2017 00:26

I Lördagsintervjun säger Paul Lillrank att: ”migranter söker sig alltid till sina landsmän”

Samma sak gäller för politiska befästningar (moskéer). Om en kommun ger bygglov till en extrempolitisk muslimsk lokal (moské) så är det som att be om att kommunen ska invaderas av muslimska krigare. Karlstad borde fundera en extra vända.

Lördagsintervju 13 Paul Lillrank om utvecklingen i Sverige
http://tinyurl.com/yctnblc3
https://www.youtube.com/watch?v=2-SdLCCDPww

Thomas Gür i samtal med Ann Heberlein
http://tinyurl.com/yd63n64o
https://www.youtube.com/watch?v=__LU_QR1_6E

I en nära framtid kommer vi att diskutera bland annat; inavel, månggifte, beväpning av medborgarna och medborgargarden, låg kognitiv förmåga bland vissa etniska grupper och tvångsrepatriering.

När alla ”alternativa” bortförklaringar äntligen nått vägs ände kommer det att bli tvunget.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 september 2017 01:19

Kan inte glömma eländet i Nacka.

Hur kan man som lokalpolitiker i Nacka köpa tre exklusiva lägenheter till en muslimsk familj som aktivt bryter mot lagen? Polygami är förbjudet.

Hur kan man som lokalpolitiker i Nacka köpa tre exklusiva lägenheter som kostar 14 miljoner?

Hur kan man som lokalpolitiker i Nacka köpa tre exklusiva lägenheter till en familj som kommer att behöva socialbidrag under överskådlig framtid?

Hur kan man som lokalpolitiker i Nacka besluta ovanstående utan att det börjar brinna i huvudet? Fundera på vad som händer när/om den muslimska familjen får besittningsskydd.

Ribban höjs hela tiden för vad muslimer/araber/analfabeter kan och kommer att kräva. Det här jävla landet är ett gigantiskt mentalsjukhus.

Per Gudmundson skriver om hur mycket den kriminella(polygami) muslimska familjen kommer att kosta svenska skattebetalare per månad. En socialsekreterare har räknat ut att det kostar minst 100 000:- /mån. Jag tror däremot att det kommer att kosta minst 200 000:- per månad.

http://tinyurl.com/ydy9d5t9
https://s26.postimg.org/3xwd6tsiv/Per_Gudmundson.jpg

Hur många sådana ”familjer” tror ni att det finns? Detta är dessutom bara början. Det kommer att bli mycket, mycket värre.

Jag vill inte vara med längre :-(

 
Ingen bild

Reinrik Fredfeldt

19 september 2017 01:29

Svenska Kyrkan blir aldrig svensk igen. Dags att emigrera snart!

 
Ingen bild

World Traveller

19 september 2017 02:04

En polis uttalar sig pa SVT att atervandande IS-krigare (mordare enligt mig) inte ar farliga. De faar nu allt stod de behover med bostaeder, jobb, bidrag och annat.
Sen sager media och 7-klovern att Sverigedemokraterna ar farliga och maste bekaempas!
Manga Aftonbladetlaesande svenskar man pratar med gnaller pa Trump och "skulle aldrig taenka sig at roesta pa SD, for de ar for rasistiska och kan inte styra ett land".
De har daremot fullt fortroende for Saudi-styrda Lofven och hans anhang.

 
Ingen bild

Lars S

19 september 2017 02:24

Här, Thoralf, hade det passat synnerligen bra, om idén med vykorten hade fått fortsätta. Inte för att ett par säckar med kort, skulle fått en sån naiv figur på bättre tankar, men ändå .. Jättetråkigt att det var endast några stycken som nappade på förslaget.

 
Ingen bild

Lasse P

19 september 2017 04:16

Fy satan för denna kultur.
NÄR KOMMER det muslimer som är inbjudna till kyrkan.
Man ser sist i inslaget när en gubbe med 2 st kärringar med förmodligen barn med bägge.VAD ÄR VI PÅ VÄG??????

 
Ingen bild

Tony

19 september 2017 06:50

Kryperiet och lismandet mot Islam förkommer ju ända upp i Kyrkotoppen, inte minst från ärkebiskopen Antje Jackelen.

 
Ingen bild

Tony

19 september 2017 06:55

Nacka kommun verkar vara väldigt förtjust i denne Avelshanne från Syrien som med sina tre fruar och 16 barn ökar antalet invånare där, för betalar man 14 miljoner för tre lägenheter till dessa, tror dom väl att man får tillbaks detta senare?? Att Bigami är förbjudit i Sverige har heller ingen betydelse för kommunen? Skrämmande och väldigt oförskämt av kommunen!

 
Ingen bild

Ludvig

19 september 2017 07:14

Jag blev så besviken så jag stängde av TVn efter någon minut.

 
Ingen bild

Gustaf

19 september 2017 07:33

Se programmet! .....nähä det klarade inte jag... !
Fy f-n.

 
Ingen bild

Hacke

19 september 2017 08:26

I det gränslösa Sverige har naiviteten och idiotin självklart heller inga gränser.
Men jag slutar ändå aldrig med att bli bestört och förvånad vid betraktelsen av de enskilda detaljerna på helvetesresan mot landets och folkets självutplåning.

 
Ingen bild

World Traveller

19 september 2017 08:27

Ar denne muslim med sina tre fruar en IS-ledare tro, eftersom de fjaeskar saa mycket for honom.

 
Ingen bild

Jantje Ackelen

19 september 2017 09:49

Tony. Sossejesusarna gillr olika så då behandlar dom oss olika

 
Ingen bild

Ursus

19 september 2017 10:03

@Cosmik Debris,

Vad jag förstått så tillåts polygamiska äktenskap i Sverige OM de ingicks i land där det är lagligt, men INNAN någon av parterna hade någon form av anknytning på Sverige.

 
Stefan K

Stefan K

19 september 2017 10:16

Det yttersta beviset för att Svenska kyrkan inte längre är något man vill vara medlem i. Hemma i förorterna sitter muslimer och ler över kyrkans naivitet, för ingen tror väl att islam har samma känslor för att förenas med kristna värderingar och Svenska kyrkan som helhet.

Jag väntar med spänning på att Mikael Billemar bjuds in till debatt och de förklaringar han lägger fram, vilka som kommer få ännu fler att lämna.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Joho

19 september 2017 10:54

Om man inte tittar får man ju inte veta hur illa ställt det är i Sverige då blundar man ju som en stor del av Svenskarna tycks göra , det är såna här galenskaper som folk måste få kunskap om jag råkade själv lyssna på intervjun den här undfallande naive intervjuaren hade med den s.k svenske konvertiten detta är ju sanslöst att att SVT med licensbetalarnas pengar propagera för sån här smörja det är väl därför dom vill att licensen ska tas via skattsedeln.

 
alf

alf

19 september 2017 10:57

Man skall inte ställa grupp mot grupp!!!
Jag undrar bara om inte hemlösa svenskar tillhör någon grupp.

http://https://samnytt.se/nacka-kommun-hanvisade-utsatt-a

 
Ingen bild

Friholt

19 september 2017 11:11

Det lär finnas 7 moskéer i Sverige med kupol. Hur många som finns i källare och i andra andra lokaliteter vet jag inte. Men i Tyskland kontrollerar Turkiet 900 moskéer i lokaler med olika status. Och Merkel är gramse på Erdogan - fast bara lagom!
"Huvaligen", får man väl som svensk säga så här efter kyrkovalet.

 
Ingen bild

Kurtan

19 september 2017 11:13

Men i all idioti måste man, för att behålla förståndet, förstå inse samt hålla i närminnet att dessa individer är en liten minoritet. De är en skam inte bara för Sverige utan för hela mänskligheten!

Denna attack mot oss är inte bara mot Sverige utan den är koordinerad över hela den västerländska civilisationen med en viss "ideologi" i samarbete med kommunister och anarkister.

Skillnaden mot den stora, utan megafoner majoriteten, är just att de har "megafoner" vi har det inte än så länge. Men kollapsen är nära förestående och då kommer dessa individer att tappa all makt den nu har infiltrerat sig till...

Defaitismen måste slås tillbaka om vi skall ha en chans!!!

 
Ingen bild

Hacke

19 september 2017 11:37

Modiga och kloka Anne Heberlein tar i en krönika på ledarsidorna.se upp den ständigt aktuella och viktiga aspekten kring varför det händer så lite i den svenska debatten och då inte minst den som råder människor emellan. Den stora tystnaden.

Och det är inte utan att man får sig en tankeställare kring det egna beteendet och fegheten. Varje tyst/tystad röst är en indirekt medverkan till att galenskapen får hålla på. Att inte i alla lägen stå upp för vad man röstar på eller hur man ser på inte minst invandring, islamisering o d är att ge motståndaren en hjälpande hand mot den obönhörliga katastrofen.

Jag jobbar själv med detta varje dag och trots att jag ännu dessvärre tvingas bekänna mig till de fega har jag ändå fått betala ett pris för mina trevare med att då och då höja rösten i form av social stigmatisering inom såväl släkt som bekantskapskrets. I många fall har den också varit självvald.

Men dessa skenbara ”förluster” är ett klent försvar till att inte alltid stå upp för de egna åsikterna. Jag och säkert också många med mig måste bli bättre på detta område. Att inte göra det är ett svek mot sig själv, mot barn och barnbarn och inte minst mot de modiga som dagligen kämpar i offentligheten mot dårskapen med sin tillvaro och rentav sina liv som insats, typ Heberlein, Thoralf, Janouch och många, många andra hjältar i den sverigevänliga folkrörelsen. Det är vår plikt att dagligen och stundligen ge dem vår stödjande hand istället för till motståndarna.

Jag har i varje fall fått mig en rejäl tankeställare och skjuts i rätt riktning genom den välriktade påminnelsen och vädjan från Heberlein.

 
Ingen bild

Stefan A

19 september 2017 11:45

Såg också delar av det här, och undrar som många andra
…varst e brudarna …varst e Gydrun Schyman o varst e
Världens första feministiska regering? Brudarna sågs iaf.
Vara hänvisade till ett sidorum tillsammans med barnen,
Helt enligt världens första feministiska regerings värdegrund
… eller?...kanske är det som det svenska statsbesöket I
Iran, feministerna rasar från talarstolar och I media, men
När det kommer till kritan drar de på sig slöjan och
Sänker blicken…

 
Ingen bild

Ölandsbonde

19 september 2017 12:17

->Cosmic Debris
"Fundera på vad som händer när/om den muslimska familjen får besittningsskydd."
De har inget besittningsskydd, men vad spelar det för roll. Inte kommer den storfamiljen att ordna eget betalt boende om två år. Så Nacka får så klart fortsätta se till att de har boende och bidrag.

Vad jag undrar är om mannen har några bröder eller kamrater som är här med PUT. Alla som sa att de var från Syrien fick ju PUT. Om jag minns rätt så var det visst flera stycken. Kan bli rätt många lägenheter av det när de anhöriga ska familjeansluta.

Sverige ur tiden!

 
Ingen bild

Martin

19 september 2017 13:17

Som ideologi betraktat är kristendomen förrädisk. Den lämnar över utövarna på nåd och onåd till deras fiender. Detta är den verkliga förklaringen till hur den svenska kyrkan beter sig. Detta är förklaringen till att alla frikyrkor vurmar för invandring. De utövar förräderiets ideologi.

 
Ingen bild

Andreas

19 september 2017 13:21

Ser att du skriver i Barometern att om inte kommun köper så kommer vi förlora 120 milj....förstår inte det resonemanget nu kommer ju kommun förlora 240 miljoner eller ? kom nu inte och säg att Arenan är värd 120miljoner det är det ingen som kommer tro på. Låt det gå i konkurs sen om man vill så köp tillbaks den vad tror du priset blir 10milj högt räknat....

Thoralf Alfsson

19 september 2017 13:41

Som politiker kan jag inte avstå från att ta ställning. SD har i varje beslut sagt nej till att Kalmar kommun beviljade borgen vi två tillfällen för Kalmar FF på totalt 125 miljoner kronor.

Nu står vi dock inför en helt ny situation där vi har att välja på pest eller kolera. Vilket skall vi välja.

Det handlar om att ta ansvar men det kanske du inte förstår.

Ditt alternativ är att Kalmar FF skall gå i konkurs och sparkas ner i seriesystemet. Då förlorar Kalmar kommun sitt varumärke KFF och samtidigt anseendet inom både föreningsliv och företag.

Att sedan Kalmar kommun skulle få köpa tillbaka arenan för 10 miljoner kronor är ju bara fantasi. Swedbank som i så fall får ta över ägandet kommer definitivt inte sälja tillbaka den för någon struntsumma till Kalmar kommun. Det är bara fantasier!

Om Kalmar kommun tar över arenan placerar lånen hos Kommuninvest så kommer kapitalkostnaderna för arenan sjunka drastiskt och framförallt så kommer arenan vara i kommunens ägo och rådighet. Jag är övertygad om att detta är det absolut bästa på lång sikt för både Kalmar kommun och Kalmar FF.

Det som gör att vi tvekar att säga ja till detta är att det finns en rad andra frågor också som skall lösas som avveckling av föreningsstöd, driftkostnader, underhåll och framtida investeringar som t.ex typ av underlag på arenan. Byte till konstgräs eller hybridgräs kan möjliggöra att areanan kan användas till mycket mer.

Det är inte så enkelt som du vill göra det till.

Det handlar om att ta ansvar.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

19 september 2017 13:28

Ja, vad ska man säga, mer än att man får hoppas att fler kunskapsresistenta ska få ett kunskapslyft genom att lyssna på de som kan och som tagit reda på hur det faktiskt ligger till och vilken kultur som islam vill påtvinga alla oss andra. Det är skrämmande!
Den muslimska kulturen passar inte i vår västerländska och demokratiska kultur och de själva gör allt för att inte anpassa sig också.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 september 2017 13:37

@Ölandsbonde Tisdag 19 sept 12:17

"I 268 fall har den boende erhållit besittningsskydd och kan nu bo kvar i lägenheten för all framtid"

Boende i Malmö kommuns bostadsrätter får besittningsskydd - kommunen kan inte sälja
http://tinyurl.com/hjeb9v2
http://cornucopia.cornubot.se/2016/12/boende-i-malmo-kommuns-bostadsratter.html

 
Ingen bild

Bo Hofvander

19 september 2017 13:37

Ser att många kommenterar med all rätta Nackas kommuns köp av insatslägenheter till en bigamist.
Men vi får inte glömma, att det är vi svenskar som i september 2014 såg till att rösta in en sådan förrädisk regering. Dessutom är det regeringen Löfven som bestämt att man ska tvinga våra kommuner ta emot asylsökande trots att dessa saknar alla former av boende åt dem. Kommunerna har blivit tvingade och det är väl bara några få som orkat stå emot detta lagstiftade tvång från Löfvenregeringen.
Men det är ruskigt beklagligt att se hur man ändå rättar sig efter rent vansinniga och oöverlagda beslut i Riksdagen.

 
Ingen bild

gus

19 september 2017 13:43

Hacke 11.37 Tack för din klarsynta kommentar ! Bästa jag läst detta året .

 
Ingen bild

Tobbe S

19 september 2017 13:45

Modeorden står mig upp i halsen. Nu är det "kunskapsresistens" på tvären och längden. Det övergår strax till floskelstadiet. Låt oss använda ordet resistens inom fysik och ellära istället. Ordet kunskapsförnekare skulle jag däremot samtycka till.

 
Ingen bild

C Andersson

19 september 2017 17:11

@Bo Hofvander@

Polygamist inte bigamist.

 
Ingen bild

onkel sven

19 september 2017 17:51

Lilla Berga i Högsby kommun islamiseras mer och mer ,de unga svenska familjerna säljer sina hus och arbetslösa bidragstagare flyttar in ,snart är det bara pensionärer av de svenska som än så länge bor kvar ,sedan får de sälja sina hus för en spottstyver och flytta , ja vart ska dom flytta ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se