thoralf

Direktlänk till inlägg 25 juni 2017

AFTONBLADET HAR INGEN AGENDA

Av Thoralf Alfsson - 25 juni 2017 23:20

Lyssnade idag på Kluvet land i P1 som pratade om Alternativa medier.

 

”För mig så är det fortfarande propagandasajter, dom drivs av en agenda. Så länge dom gör det och inte visar något annat kommer jag fortsätta att klumpa ihop dom.”

 

Aftonbladet, Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare, Sofia Olsson Olsén


Så hon anser således att Aftonbladet inte har någon agenda! Vilket skämt! Tror hon ens på sig själv? Skulle det vara så att hon tror att Aftonbladet inte har någon agenda så är hon lågbegåvad.


Aftonbladet är i allra högsta grad en propagandasajt för Socialdemokraterna och LO. Sofia Olsson Olsén är uppenbarligen ett skämt om hon inte förstått varför hon anställts.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Me

26 juni 2017 00:26

Idag har jag läst wsj.com, foxnews.com (en), lefigaro.fr (fr), der Spiegel, die Welt, Focus.de (de), el pais, noticias (es), gandul (ro), nya tider, avpixlat (se) et al.

Skulle jag i detta läge behöva vända mej till Aftonbladet och Expressen att få de upplösande, agendabefriade och verkighetsförankrade nyheterna. I dessa blaskor har man förvanskat verkligheten på samma sätt som Dürrenmatt (schweizaren Fredrich) förvred sina sinnessjuka berättelser, med skillnaden att Dürrenmatt inte gör anspråk på att de sinnessjuka berättelser är sanna.

 
Ingen bild

ruben

26 juni 2017 01:21

Varför tror inte människor på vad de tänker? Det är klart Aftonbladet har en agenda, men jag tycker i så fall att de skall vara mer ärliga om att det är deras önskan. De är ju dårar när de vill göra deras önskan till "totalitär" verklighet. Vad påminner inte de om?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juni 2017 02:34

”För mig så är det fortfarande propagandasajter, dom drivs av en agenda. Så länge dom gör det och inte visar något annat kommer jag fortsätta att klumpa ihop dom.”

Är Fiskejournalen, Vi i villa och PC för alla också propagandasajter?

Ps.
Thomas Gür skriver på Facebook.

"Min tes, som jag också fått understöd för av andra - så den är inte originell på något sätt - är att Ahmed representerar en ny typ av politiker i Sverige - de som grundar sin position på etnicitet och på klan - ofta dessutom på geografisk grund."

Alla inkvoterade klanpolitiker från Afrika och MENA måste bort.

 
Ingen bild

Observer

26 juni 2017 03:22

Spännande Sommarläsning:
"OMSOCIALISMENS INTÅG I ALMOGENS VÄRLD"

http://fnordspotting.blogspot.se/


Om hur världens starkaste folk kunde luras bli till ängsliga bidragsnarkomaner.

 
Ingen bild

Observer

26 juni 2017 03:24

Socialism är doktrin av lågbegåvade för lågbegåvade om hur de skall ordna sin försörjning på grannens bekostnad.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 juni 2017 08:01

70 polisstationer tar semester.
Undrar om Aftonbladet kommer att kritisera det.

Dan Eliasson kommer säkert att vädja till dom kriminella att också ta semester.

 
Ingen bild

SM811

26 juni 2017 08:38

Dan "kräks" Eliasson håller på och trycker upp nya band till de kriminella? Skjut inte under semester.
http://www.lakartidningen.se/Klinik-och-vetenskap/Originalstudie/2015/07/58-personer-skottskadade-i-Goteborg-under-18-manader/

 
Ingen bild

Hacke

26 juni 2017 08:47

Hela Aftonbladet är att betrakta som ett dåligt skämt.
Men mest allvarligt med propagandablaskan, som år ut och år in ligger i den absoluta botten i förtroendemätningar, är att den fungerar som ”oberoende och sakliga” public services främsta samarbetspartner och rekryteringskälla.
Åtta miljarder pumpar svenska folket årligen in i public servicekolossen bara för att få ännu en variant av denna skandalartat undermåliga kvällstabloid. Det är inte bara ett tittar-/lyssnarförakt utan motstycke utan vårt största demokratiproblem.

Sd måste jobba hårt för att få till stånd en total make-over av public service. Det borde också vara en högprioriterad angelägenhet för den s k övriga oppositionen om de vore värda namnet.

 
Ingen bild

Acke

26 juni 2017 08:59

Faktum att den kloaken tom blivit ännu värre efter Helins avgång är ju anmärkningsvärt. Med typer som Lindberg, Virtanen, Oswald, Persson, Lena Melin m fl finns ju inget hopp för den skitblaskan.

 
Ingen bild

Gustaf

26 juni 2017 09:46

Det här käbblet om var i landet vi bör vistas borde A K B kommentera. Hon är nog en slocknande stjärna i Reinfeldts M.
Detta trots att spåren efter honom förskräcker och kommer att synas för all framtid i vår mylla.

 
Ingen bild

Bo

26 juni 2017 09:46

I Aftonbladets agenda ingår att söka i alla sociala medier, läsa e-post illegalt i syfte att misskreditera SD. Det ingår i deras dagliga arbete.

 
Ingen bild

?

26 juni 2017 10:07

@Cosmic Debris, "Alla inkvoterade klanpolitiker från Afrika och MENA måste bort."

Det går naturligtvis inte i ett demokratiskt samhälle. Alla har rätt att deltaga. Däremot om de inte följer de demokratiska spelreglerna som måste det kunna beivras på något sätt.

Det är oacceptabelt med skilda samhällen inom ett samhälle. Uttalandet till Åkesson är ett typiskt fall av okunskap om de demokratiska reglerna. Detta hade naturligtvis varit naturligt i ett vanligt samhälle att detta beivrats på lämpligt sätt.

Nu är det tyvärr MSM som styr och det finns inga riktiga instanser i Sverige som handhar brott mot demokratin. De som finns är tandlösa och styrda av MSM.

 
Ingen bild

Niklas R

26 juni 2017 10:24

Det är ju bra att Pravdas chefredaktör säger vad hon anser om Dagens Nyheters nyhetsvärde då deras chefredaktör uttryckligen sagt att de ska bedriva agendajournalistik.

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2017 10:26

Aftonbladet är ett stort skämt, att dess pk-journalister ens kan se sig själva i spegeln övergår mitt förstånd. Ser de inte hur inbillningssjuka de är?

Läs Jan Tullbergs utmärkta krönika över pk-ism.

"När vänstern tog steget från marxism till kulturmarxism förlorade de sin socialistiska ideologi och sina argument." "De intog en mer moralistisk position. De blev ett nytt prästerskap..."
"PK-är ett försök att flyta ovanpå genom att ge sin egen åsikt en social och moralistisk pondus. Det är inte intellektuella meriter utan konformistisk tyngd som åberopas."
"PK-strategin är att undvika debatt genom hegemoni."

http://www.friatider.se/d-rf-r-r-pk-ett-utm-rkt-begrepp

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2017 10:43

"Bör någon som heter Ahmed tala om för någon som heter Åkesson var i Sverige han är välkommen?"
Mats Dagerlind

http://avpixlat.info/2017/06/25/bor-nagon-som heter-ahmed-tala-om-for-n-gon-som-heter-akesson-var-i-sverige-han-är-valkommen#more-205565

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2017 10:45

Så 70 polisstationer tar semester? Vad gör man inte för de kriminella! (obs ironi). Så den övriga befolkningen är inte värda trygghet under semestertiden? Hur långt kommer detta att gå? Snart behöver man faktiskt ett vapen att skydda sig med för att känna trygghet.

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2017 10:52

Här i min lilla stad finns ett par ungdomar som kört bil på tomma vintergator kl 03 på natten och med avsaknad av ljuddämpare. Förra vecka cyklade jag i ett område som är lite avfolkat, då kommer denna hemmagjorda bil, av epa-traktorsnitt, efter mig och skulle skrämmas genom att axa bakom mig, sedan köra om för att längre fram göra en U-sväng och köra rakt emot mig. Dessa två ungdomar har ingen nr.plåt där bak. Men inte har polisen tid att stoppa dessa. De kör ikring mest varje dag, man hör motorn när den rusar. Vad gör polisen? Sverige är i förfall!

 
Ingen bild

Tony

26 juni 2017 10:53

Att vara ett skämt är väl en förutsättning för
att jobba på den blaskan, det räcker att nämna
Anders Lindberg.

 
Ingen bild

Tony

26 juni 2017 10:59

Kan inte låta bli att undra över varför någon köper den blaskan, den har ju varit dålig i så många år nu att ingen skulle. Möget

 
Ingen bild

lena

26 juni 2017 11:13

Om man kommer ihåg Quick affären, Kaj Linna, Kevin, Panamadokumenten, EKs granskning av GS av "gamm3elmedia" så framstår sådana här bloggar som byskvaller framfört av notoriska gnällspikar.

Thoralf Alfsson

26 juni 2017 14:22

lena

Ändå är du en trogen läsare varje dag! Du gillar säkert byskvaller. Är det inte det som lokalmedia sysslar med i första hand?

 
Ingen bild

Observer

26 juni 2017 12:15

@Lena

"PK-strategin är att undvika debatt genom hegemoni"

-Precis så är det! Varför det? ...Jo, för att de inte har intelligent kapacitet nog att kunna vinna en debatt!!! Så jätteenkelt är det.

Det är ingen ide att försöka omvända dessa, bara bygga fler nya sinnessjukhus framöver!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

26 juni 2017 13:43

@Lena Måndag 26 juni 10:52

I ett fordon av "epa-traktorsnitt" sitter sannolikt inga potentiella våldtäktsmän, rånare eller några lättkränkta följare av en "speciell" politisk ideologi.

Men jag kan ha fel.

@?Måndag 26 juni 10:07

Självklart skall klanpolitiker bort. Vad är alternativet?

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 juni 2017 13:46

H,G Strömer Högsby blir i sitt hat mot SD sjukare och sjukare ! Hur kan han leva med det ?

 
Ingen bild

Veritas

26 juni 2017 14:11

Aftonbladet har inga journalister heller. Bara propagandistiska frasmakare som sjunger mångfaldens lov. Dock inte bland förortens ökenråttor.
SD 2018 >>>>>>>

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

26 juni 2017 15:48

Ni har väl sett polis i arbete från USA och Storbritanien.
Hur polisen griper alla sortens busar.
Sverige gör inga såna program.
Det blir för dyrt att spela in.
Inspelningstiden skulle bli minst 5 år

 
Ingen bild

Mer sosse korruption i Kalmar

26 juni 2017 18:44

KALMAR E-hälsomyndighetens nya generaldirektör Janna Valik får sin hyra finansierad av skattebetalarna trots att hon tjänar 105 000 kronor i månaden.
Samtidigt har hennes företrädare på posten rätt till 106 100 kronor i månaden fram tills 2020.

Janna Valik tjänar 1000 kronor lägre än sin företrädare på posten, generaldirektör Torsten Håkansta som tjänar 106 100 kronor i månaden.

Håkansta valde att hoppa av arbetet eftersom han inte ville flytta med myndigheten ner till Kalmar.

Trots det behöll Håkansta sin lön på 106 100 kronor, något han kommer göra fram tills 2020. Det beror på att Håkansta valt att inte säga upp sig från sitt förordnande, trots att han valt att inte flytta med myndigheten.

Numera huserar han som generaldirektör i regeringskansliet, ett beslut som socialförsäkringsminister Annika Strandhäll undertecknat.
https://nyheteridag.se/generaldirektoren-tjanar-105-000-kronor-i-manaden-far-hyran-skattefinansierad/

 
Ingen bild

Lena

26 juni 2017 19:09

Cosmik Debris Det spelar ingen roll att det är svenska unga män, de är på väg in i kriminalitet om ingen sätter stop. De håller på så år ut o år in. OBS Detta är inget byskvaller, det är visserligen inte så att man är rädd för att bli våldtagen av dessa busar men de väcker en på nätterna, många får nattsömnen förstörd.

 
Ingen bild

martin

26 juni 2017 20:42

Hur många onyttiga och odugliga generaldirektörer får vi betala för?
troligen alldeles för många, de borde skickas till Af efter 6månader! Som alla andra

 
Ingen bild

Hacke

26 juni 2017 22:05

Några röster från de som haft att göra med de stackarna som "flytt för sina liv". Och hur många sådana här vittnesskildringar har vi fått i msm jämfört med snyftreportagen och idolporträtten. Ett på tusen tror jag inte är någon överdrift.
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/ganska-slutkorda-om4703847.aspx

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

27 juni 2017 11:36

Ha! Ha! Ha!

Aftonbladet är numera enbart komisk!

 
Ingen bild

Klas

28 juni 2017 17:27

Den här bloggen är bara för mycket. Så mycket främlingfientlighet och hat har jag sällan skådat.
Vakna upp snälla! Alla är vi människor.


Thoralf Alfsson

28 juni 2017 19:30

"Alla är vi människor" Sant! Men du Klas tycks inte förstått att vi är olika! Med helt olika värderingar och människosyn.

Är det någon som borde vakna så är det Klas, sjusovare!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se