thoralf

Direktlänk till inlägg 23 maj 2015

MARDRÖMMAR

Av Thoralf Alfsson - 23 maj 2015 23:02

Är det något som skulle kunna få mig att drömma mardrömmar så är det Conchita Wurst!


Jag vet egentligen inte vad Barometern har för syfte med alla sina reportage om Norrliden, Kalmars egna Rosengård. Förvisso inte lika illa men tillräckligt illa för att polismyndigheten skulle räkna det som en av ca 55 områden i landet som liknades vid ”no go zoner” där polisen är på väg att tappa kontrollen.


Nu har Barometern ägnat sig åt en otrolig skönmålning av Norrliden i dagarna tre! Utan att i en enda artikel lyfta de problem som ändå finns i området. Vad är det Anders Blank sysslar med? Idag är det familjen Eliassi som får ett helt uppslag i tidningen.


 


Så mycket research kan inte Anders Blank ha gjort i samband med att han skrev sin artikel och att det skulle finnas 350 personer med efternamnet Eliassi i Norrliden. En sökning på Ratsit ger 82 personer i åldern 16-85 år. Av dessa bor många i andra stadsdelar. Anders Blank har med andra ord överdrivit å det grövsta!


 


Fortsätter med ett par bilder i min bildserie om Ekar.


 

  
 
Ingen bild

Observer

24 maj 2015 00:57

Att ta itu med journalismen blir ett av de allra viktigaste målen för SD efter en valvinst 2018.
Klart står att vi inte kan ha samhällsinformatörer så som media skall vara som aktivt bedriver kommunistpropaganda -Genom lögner, påhittade reportage e.t.c

 
Lassekolja

Lassekolja

24 maj 2015 01:39

TACK Thoralf, för att Du tar upp "Conchita Korv"! Han(?) eller är det en skäggig hon(?) förstörde ESC förra året. Jag satt som ett stort frågetecken och tyckte låten var kass. Funderade över om hela Europa blivit så sjukt att dom röstade fram "Korven" för att han/hon(?) var just ja, vad då? Snälla, kan någon berätta för mig, är "det" en skäggig dam eller är "det" en man med kvinnoröst och dito midja? Jag fattar absolut ingenting...!!!
Eftersom jag vistats mycket i Tyskland vet jag att "das ist Wurst" betyder att "det spelar ingen roll" men kan någon förklara "grejen" med Cochita samt är det någon som gillar förra årets vinnarlåt?
Vill passa på att gratulera Måns Zelmerlöw, han är ju iaf som en normal människa!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

24 maj 2015 01:49

Det var värst. Har kulturmarxistisk media (gammelmedia/urdöende media) överdrivit multikultins förträffligheter. Det snyftas ju varje dag om tiggare och stackars invandrare som inte får asyl. Kan det finnas något syfte med denna dagliga hjärntvätt? Facit säger att det funkar ganska dåligt. Den Sverigevänliga rörelsen växer och växer. Odjuret visar sina tänder nu och ryter och vrålar i sin dödsångest. Snart har det kravlat tillbaks i sin håla för gott.

 
Ingen bild

Bosse

24 maj 2015 03:50

Eliassi är ett namn som förekommer på Lexbase i en skrämmande omfattning i förhållande till antalet boende med det namnet i kommunen.

 
Ingen bild

Stefan A.

24 maj 2015 06:52

I mittmedias sorgliga alster slår man knut på sig själva i försöken att dementera polisens och kalla faktas uppgifter om att tiggeriet är organiserat, man framställer tiggeriet närmast som små gulliga familjeföretag eller kooperationer där alla systerligt och broderligt delar lika på de inkomster man kan dra in, man skiter fullständigt i om människor utnyttjas och far illa, huvudsaken man kan hålla de gulliga myterna vid liv, vet inte om de är naiva på riktigt eller om de talar mot bättre vetande, lika illa båda delarna, men naivitet kanske man kan ursäkta men inte rena lögner och osanningar, kan de verkligen sova om nätterna?....

 
Ingen bild

Broder tre

24 maj 2015 07:41

Eliassi
Visar Ratsit barn? Jag tror inte det. Birthday ger 81 träff, där den yngsta är 16 år. Av de som visas är ca 50 i fertil ålder och kan med 4 barn per familj ge ytterligare ett 100-tal Eliassi. Eniro ger 88 träff. 350 Eliassi verkar vara överdrivet. "Hälften kunde vara nog"

 
Svensson

Svensson

24 maj 2015 07:54

Något är fel när man börjar skönmåla förortsgetton,det här är något som varje svensk ser ett stort misslyckande,när vanliga områden förvandlas till förortsgetton på grund av regeringens massinvandring.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

ruth.magnusson@gmail.com

24 maj 2015 08:37

Och 14 träffar i Lexbase.

 
Ingen bild

Alf

24 maj 2015 09:36

Barn (personer) under 16 finns inte med på Ratsite, så det kan nog stämma att det finns 350 personer med efternamnet Eliassi i Norrliden.

Thoralf Alfsson

24 maj 2015 11:44

Alf

Notera att Anders Blank skriver att de är boende i Norrliden! Många av de 82 som Ratsit anger bor i andra områden.

Jag skriver dessutom att de 82 är mellan 16-85 år.

Att det skulle finnas ca 280 barn i åldern 0-15 år tvivlar jag starkt på!

Jag har

 
Ingen bild

Funtaren

24 maj 2015 09:54

Familjelojalitet är nog bra, upp till en gräns. Cosa Nostra var också uppbyggt på familjelojalitet.

 
Ingen bild

Plomben

24 maj 2015 10:04

På sverigehatande Södermalm så smäller det. Så kan det gå när verkligheten tränger sig på.
http://www.dn.se/sthlm/tiggare-attackerad-med-smallare/

Vit man får inte föda sitt barn utan en massa krångel. Födande pappor ej gångbara i systemet. Klart fall för DO. Fast kanske inte, han är ju både man och vit.
http://www.dn.se/sthlm/han-kan-inte-bli-gravid-enligt-landstinget/

Ännu ett avslöjande den ogode Orrenius. Efter alla snyftare om stackars zigenare och om hur förföljda de är. Om hur hårt de på sina arbetsplatser sliter, när de inte sitter i parken och skiter,
är det nu dags att tycka jättemyckesynd om illegala invandrare. Fast han glömmer nämna att de får vård, mediciner och tandvård för 50-lappen.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/skuggsamhallet-mitt-ibland-oss/

Mera presstöd till korrekt media behövs!

 
Ingen bild

Hacke

24 maj 2015 10:15

På tal om Melodifestivalen så befarar jag att Sverige som värd nästa år med nya SVT-chefen Hanna Stjärne i spetsen kommer att slå nytt all time high med hästlängder när det gäller propagandan för hbtq(r)-, mångkultur- och tokfeministrörelserna.

Jag håller med "Observer" till hundra procent. Att få till verklig mångfald inom media bör ha högsta prioriet den dag sd får tillräckligt inflytande. Svensk media/journalistik av idag är ett rent hån mot allt vad valfrihet, yttrandefrihet och demokrati heter.

 
Ingen bild

Gute

24 maj 2015 10:25

Egtved girl eller Egtved pigen. Unik grav från det förflutna.

Flicka som begravdes i en urholkad ekstam c:a år 1370 före Kristus i Danmark, ja det är väldigt länge sedan.
- Eken var det viktigaste träslaget under vår utveckling i Norden, hårt och rötbeständigt.

http://www.kulturarv.dk/1001fortaellinger/en_GB/the-egtved-girl

https://www.google.se/search?q=egtved+girl&biw=800&bih=466&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_IVhVe-6OMuLsgHQioH4Bg&ved=0CAYQ_AUoAQ

https://www.google.se/search?q=egtvedpigen&biw=800&bih=466&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jYhhVeu-O4qZsgHu84GgDA&ved=0CAYQ_AUoAQ

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/dansk-nationalsymbol-kan-ha-varit-svensk/

 
Ingen bild

Lena

24 maj 2015 10:36

Instämmer med övriga bildtolkare angående bilderna på ekarna och dess murgröna som slingrar sig fast i värdträdet. Det är något som jag ofta undrat över varför så många invandrare klamrar sig fast vid Sverige och Europa. Förr kunde invandrare komma för en period och arbeta hårt, spara pengar för att sedan kunna köpa sig ett hus i hemlandet, dit de flyttade tillbaka. Då var det viktigare att bo med de sina för många. Nu är det bara bidrag o pengar som gäller.

Vad gälle Conchita och Mellon. Undrar om det var någon mer än jag som såg att "Illuminatis bildspråk och symbolspråk" helt tagit över Wiens föreställning igår? Scenen var formad som ett öga ,det allseende ögat, (storebror ser dig) "ögat" som formspråk finns på många företag numera i olika utföranden förstås,(och det finns även på dollarsedlarna). Ljussättningen med högt placerade lampor som lyser ner som stjärnor, där EN STJÄRNA LYSER KLARAST, det är Morningstar, den stjärna som är Illuminatis ledstjärna.
Sedan har vi förstårs stjärnan Conchita själv, den skäggiga damen, eller kanske är hen hemafrodit? Men jag tycker skägget ser påklistrat ut, kanske är det en gimmick? Detta i sig representerar den "nya tiden" jämför "the new order", det är bara för oss vanliga människor att acceptera, det är fashionistas och globlister som bestämmer modet totalt, genom vilken uppmärksamhet en företeelse får.

Ytterligare en sak som förstärkte var idén med dessa broar mellan länder, vilket faktiskt är en vacker symbolik. Men ack så förrädisk! Slutplanen för globalisterna är att de vill på ett lätt sätt kunna styra och manövrera alla jordens länder. Vilket vi alla såg då alla sjöng på engelska, och all kulturell och säregenhet är som bortblåst, vilket skett på bara några år. All mode, all s k "Hollywoodkultur" har drabbat alla länder. Och de yngre älskar detta, var så säker, de är lätta att manipulera. Och ingen vill direkt vara annorlunda, då blir man bortmobbad.

Det är det gamla knepet makthavare tar till "bröd och skådespel för folket".
Personligen gillar jag också festivitas med snygga kläder, häftiga scenshower etc, men, men man måste ha i huvudet att detta bara är en illusion, och det är viktigt att vara medveten om makthavarnas manipulationer.

 
Ingen bild

Maja Dacke

24 maj 2015 11:39

Broder tre - fyra barn är lågt räknat ... kanske istället 6-8 är närmare sanningen. Och kanske några kusinbarn som är på väg.

Thoralf, Ratsit visar inte alla som finns. Jag sökte på en väninna från förr som flyttat men lyckades inte hitta henne utan var tvungen att mejla henne om adressen. Många har dessutom hemlig adress ... eller är inte registrerade.
Fråga skribenten hur han kom fram till siffran. Kanske frågade han dem han intervjuat och ... Hur är det med folkbokföringen - hemligstämplat?

Thoralf Alfsson

24 maj 2015 11:41

Maja Dacke

Jag vet att det inte är 100 procent tillförlitligt.

 
Ingen bild

vmm

24 maj 2015 12:56

Jag är så himla glad över att Sverige vann melodifestivalen! Måns är en värdig vinnare. Hm... tänker på det här med kvotering och att alla ska bedömas efter kön och hudfärg och sexuell läggning och gud vet vad ("Är du rasifierad, lille vän?"). Jag tror inte jag har fel om jag påstår att homosexuella är överrepresenterade i melodifestivalsammanhang - som deltagare, som åskådare. Tänk då om någon på SVT får för sig att spektaklet ska "återspegla befolkningen" el något i den stilen och därför får för sig att "rensa bort bögarna från tävlingen". Enligt mig vore det ju helt fruktansvärt. Men det läskiga är att det skulle man kunna motivera med slagord om alla människors lika värde och att det inte ska spela någon roll vad man har för sexuell läggning. Sedan gör man en kartläggning av allas sexuella läggning och slänger ut bögarna... Jag ryser, men kvoteringsivrarna kanske myser.

(jag är man och älskar melodifestivalen men jag är faktiskt inte bög. Jodå, sådana män finns också! ;)

 
Ingen bild

Jörgen

24 maj 2015 15:16

Kan det inte vara så att om en kvinna gifter sig så tar hon makens efternamn????

 
Ingen bild

Jörgen

24 maj 2015 15:20

Reportagen om Kalmar olika områden har lyft fram det bra från alla olika områden i Kalmar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2015 16:50

Läs gärna denna lilla text.

http://denkorteavis.dk/2015/unge-indvandrere-med-muslimsk-baggrund-siger-at-de-hader-danskerne/

Man måste vara miljöpartist eller naiv bortom alla gränser för att inte begripa detta och inse faran. Om fem år har sannolikt skolan, välfärdssystemet och vården kollapsat.

Om inte den muslimska invandringen helt upphör GENAST.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2015 17:14

Vad håller denne Anders Blank på med?

Om man tittar på Ratsit hittar man 61 personer. Tre (3) av dessa har ett namn som är ickenordiskt eller nordeuropeiskt. De är troligtvis från Balkan och tillhör samma familj.

3 av 61= ca:5%. Riksgenomsnittet bör vara 15-20%

Om nu denne Blank ömmar för invandrare och anser att vi måste ha mångkultur.

Varför envisas han med att bo så extremt segregerat då?
Varför flyttar han inte till t.ex Norrliden?

Varför lever han inte som han lär?

Thoralf Alfsson

24 maj 2015 20:46

Men Anders Blank bor ju granne med Funkabo och Berga centrum. Norrliden ligger heller inte så långt bort. Så det är nog bäst att han skriver rätt i tidningen ;-)

Han har ju inte flytt norra delarna av Kalmar som kosmopoliten Henrik Rydström som flyttade till Bolmarna. Kalmars mest svensketniska område!

 
Ingen bild

Tony

24 maj 2015 17:18

Julia Caesar går idag till frontalangrepp på
landsförrädarna i Stockholms stadshus, som
beslutat att låta hemvändande IS krigare få
gräddfiler i det Svenska välfärdssystemet.
Hon har nog dom vassaste kommentarerna bland
samtliga journalister i detta landet, och även
dessa kollegor får en rejäl släng av sleven.
Om merparten av dessa journalister hade fungerat
som Julia Caesar, så skulle inte politikerna haft
en chans att bete sig som dom gör och har gjort!

 
Ingen bild

Lena

24 maj 2015 18:31

Slår man på det efternamnet på tex upplysning.se så dök det upp
217 personer med det efternamnet och satta även i Linköping. :)

 
Ingen bild

World Traveller

24 maj 2015 18:41

Jag ser att EXPO har lyckats hacka Avpixlat igen. Det är väl for att ingen ska kunna läsa om den artonårige muslimen från Angola som slagit och pissat på en sjuårig flicka. Adeln måste ju försvars, eller hur realisten?

 
Ingen bild

mardröm falska läkare

24 maj 2015 18:52

http://na.se/nyheter/lanet/1.2988208-svart-att-fa-jobb-trots-lakarbristen

finns det riktiga intyg från universitet i mellanöstern i detta fall Jordanien. och varför har flytt ifrån USA, finns det kopior på lakarmyndigheten i usa år 2012.
verkar som detta är falsk flyktig från usa och som jugit ihop en läkarutbildning bara för få medborgarskap i Sverige.

efter några patient som skadas och dör och några lex maria anmälningar uppdagas det att det fanns inga bevis att nån utbildning har skett.

 
Ingen bild

J B Doe

24 maj 2015 19:49

Frågan är om Barometerns skönmålning har någon effekt. Efter att ha läst den vågar åtminstone jag fortfarande inte ta en kvällspromenad i Norrliden.

 
Ingen bild

OH

24 maj 2015 20:55

Det kan möjligen vara så att många bor där utan att vara registrerade i landet . Endast registrerade hos Barometern.

 
Ingen bild

Peter

24 maj 2015 21:43

Nu avslöjar Eurovision att flest Folkets röster gick till Italien, sen Ryssland och på tredje plats Sverige.
Med andra ord avgjorde Juryns röster.
Vilket avslöjar Eurovision som en kulturmarxistisk, politisk samt gaypromotande organisation.
För juryn ville att Sverige skulle vinna, det mest extremmarxistiska land i Europa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2015 22:52

Travesterar Thoralf

Är det något som skulle kunna få mig att drömma mardrömmar så är det att tvingas se på melodifestivalen! :-)

 
Ingen bild

a

25 maj 2015 22:31

conchita är slang o betyder lilla fittan o wurst är ju korv

 
Ingen bild

Fundersam

26 maj 2015 08:06

Läste detta och såg att denne man hade en blogg som var kritisk mot sd. Www.mikewaxman.se http://www.ostrasmaland.se/insandare-debatt/till-norrliden-ar-alla-valkomna/

 
Ingen bild

xmaverickx

30 maj 2015 03:47

https://www.youtube.com/watch?v=piWwGh6o148
Jag har inte tittat på SKITEN/NWO/HBTQ-propagandan på över 30 år, de som är vuxna och fortfarande tittar på den är det något fel på.
Och för dem som ser afrikaner som mindre intelligenta, här syns och hörs i alla fall några som är intelligentare OCH KLOKARE än de flesta svenskar, vilka är indoktrinerade av MSM (som förutom Main Stream Media också passande nog betyder Men who have Sex with Men), politiker, myndigheter, kändisar.
https://www.youtube.com/watch?v=INKAv4Y-lW4&index=5&list=LLl-uavUQYejR9z0eFvRAkpw

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se