thoralf

Direktlänk till inlägg 23 maj 2017

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Av Thoralf Alfsson - 23 maj 2017 23:22

Jag har varit väldigt förkyld några dagar men idag kände jag mig så pass pigg att jag hämtade ut min trehjuling från garaget och ägnade mig ut lite utdelning av material. Jag började i Kalmar kommuns utkanter, Påryd. Ett starkt fäste för SD. Men jag ville också besöka en industritomt i Påryd för att själv bilda mig en uppfattning och dokumentera ett ärende som vi har i Samhällsbyggnadsnämnden. Jag kommer återkomma i ett separat blogginlägg om detta ärende när jag fått in mer uppgifter.


Betrakta dessa båda foton och fundera sedan över vilka konsekvenser/straff företagaren som har ansvaret för industrifastigheten borde få! Ni kommer förstå mer när ni få se fler bilder och läser det kommande blogginlägget


 

Ställ det i kontrast till denna vy från idag!


 


 
 
Agnes

Agnes

23 maj 2017 23:29

Det ser verkligen förfärligt ut!

http://https://djurbilderna.wordpress.com

 
Ingen bild

?

23 maj 2017 23:47


Inga bögdemonstrationer utanför Indonesiens ambassad!

Två män straffades offentligt vid en moské i Banda Aceh i Indonesien för att ha haft sex med varandra med piskslag över ryggen inför tusentals åskådare.

Tänk om det hade hänt i Ryssland!

Thoralf Alfsson

23 maj 2017 23:49

Vad hade hänt i Ryssland?

 
Ingen bild

?

24 maj 2017 00:06


Tänkte på demonstrationen utanför Rysslands ambassad för homorättigheter nyligen och även tidigare bland annat i olika sportsliga sammanhang.

Gardell Et consortes klankar gärna på Ryssland men när det kommer till hur homofolk behandlas i den islamska världen blir de tysta och låtsas inte om det!

Thoralf Alfsson

24 maj 2017 00:17

Du svarade inte på min fråga!

 
Ingen bild

?

24 maj 2017 00:42

Om piskandet av homosexuella hade inträffat i Ryssland, då hade det blivit ett ramaskri i PK-lägret här hemma.

Ber om ursäkt att jag varit otydlig.

Thoralf Alfsson

24 maj 2017 02:46

Ok, då är jag med.0

 
Ingen bild

Gunnar

24 maj 2017 03:04

Varför skulle det ha hänt i Ryssland?
Jag menar varför dra upp det?
Jag håller det för lika osannolikt att det skulle ha hänt i Ryssland som t ex i Sverige, Frankrike etc.
Undantaget naturligtvis områden typ Tjetjenien, Rinkeby, Paris förorter mm.
Där kan man kanske finna en gemensam nämnare.
Eller för den politiskt korrekte, snarare en onämnare :-)

 
Ingen bild

Lena

24 maj 2017 08:23

Det kan inte bli vackrare än vad det är på den nedre bilden. En sommardröm för en ursvensk är bara förnamnet. Det är vår ursjäl som vaknar till ett tag när man ser detta lugn, balans och sköna sommarlandskap och det behöver vi för att få balans i våra liv.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

24 maj 2017 08:51

?

Onsdag 24 maj 00:06


Tänkte på demonstrationen utanför Rysslands ambassad för homorättigheter nyligen och även tidigare bland annat i olika sportsliga sammanhang.

Gardell Et consortes klankar gärna på Ryssland men när det kommer till hur homofolk behandlas i den islamska världen blir de tysta och låtsas inte om det!

Han gör ju det

Homofobin i moskéerna är oacceptabel – men visar inte heller den sanna bilden av den muslimska världen.

Jonas Gardell efterlyser en svensk imamutbildning för att påskynda den oundvikliga utvecklingen mot tolerans.

http://www.expressen.se/kultur/gardell-mosken--den-arabiska-garderoben/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 maj 2017 09:12

Konstigt är det ,man kan inte utvisa illegala till de länder dom flytt från men FN kan sända småflickor till länder där dom dansar ena dagen och mördar den andra ! Hon fick betala med sitt liv !

 
Ingen bild

Christer

24 maj 2017 09:50

Kan vi inte skita i homorättigheterna nu? Det här blogginlägget handlade om dyngpellen i Påryd.

 
Ingen bild

E..R

24 maj 2017 10:09

Klimathysterikerna har full koll på media. Jag tänker på att verkligheten dementerar sagorna om den globala uppvärmningen och dess föregivna konsekvenser.

”Torraste året på 40 år”, läser man i Metro. Men enligt klimathysterikerna borde vi istället dränkas av smältvatten från Grönland och polerna?

Men här tiger media UNISONT.

http://www.metro.se/artikel/v%C3%A4rsta-vattenbristen-p%C3%A5-100-%C3%A5r-hotar-sverige

 
Ingen bild

Stefan A

24 maj 2017 10:09

ha..ha..ha mp-kongress till helgen, då kommer s,mp-regeringen med lite godis, friår, för att rädda språkrören...

 
Ingen bild

ölndsbonde

24 maj 2017 12:29

Den stugan vill jag inte ha. Det verkar inte som att den har vare sig el eller telefon. Passar bäst för en miljömupp. Den synliga delen av markerna brukas inte av husägaren, så det gör det ännu mer lämpat för en MP, som ändå inte kan något om jordbruk.

Vi ska inte utbilda några imaner. Vad dumt att tycka så. Religiösa samfund, av vilka slag som helst, får själva utbilda sina imaner, rabbiner, präster och andra typer som de tycker de behöver. Det ska inte stat och skattebetalare lägga sig i överhuvudtaget. Låt det vara som det är!

 
Ingen bild

Hexehgmf

24 maj 2017 13:07

Staden Birmingham i West Midlands i hjärtat av England, platsen där den industriella revolutionen började, den andra huvudstaden i Storbritannien och den åttonde största staden i Europa är idag Storbritanniens farligaste stad. Fem av dess valkretsar har en stor och växande muslimsk befolkning och här förekommer mest radikalisering och terrorism i landet.

"I England är de fria att tala. De talar enbart om förbud, de tvingar på en strikta islamistiska synsätt samtidigt som de inte lyssnar på någon, framför allt inte på alla de som inte håller med dem." – Yasmina, om extremistiska muslimer i Storbritannien.

"Birmingham är värre än Molenbeek" – stadsdelen i Bryssel som The Guardian beskrivit som "på väg att bli känd som Europas jihadistcentral." – Fransk kommentator i en ompublicerad artikel av Rachida Samouri.

Sverige går samma väg, de islamska enklaverna växer och blir alltfler...och politikerna låter det ske.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2017 15:10

Bostadsminister Peter Eriksson (MP)
"Regeringen och Alliansen har enats om ett förslag som ska förenkla asylsökandes möjlighet att få tag på en bostad, om en ny flyktingvåg skulle uppstå. Beslutet är inom ramen för migrationsöverenskommelsen."


Idioterna har tydligen inte lärt sig ett endaste dugg. Fundera gärna på om Sverige skulle klara ytterligare en invasion av dysfunktionella muslimer, araber och afrikaner.

Det gör inte Sverige. Sverige kommer att kollapsa och bli ett extremt våldsamt land.

Ps. Mojo kanske vill ta hand om ett "gött gäng" somalier vid nästa invasion? Jag vill det absolut inte.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

24 maj 2017 15:25

MP har som sagt kongress. Det blir inte mycket som kommer i MSM därifrån. Motionerna är sjukt avslöjande om hur illa de tänker.
Gå till:
http://uvell.se/2017/04/29/forbudspartiet-mp-strikes/
och scrolla ner en bit så kan ni själva få er ett gott skratt och få skaka lite på era huvuden i pur förvåning. Hippy Hippy Shake!

Till farbror Torsten kan man allt gå när man av misstag råkat höra något på någons radio, eller rentav passserat en TV med SVT påslaget.
Då lindrar och lenar fadrbror Torsten ens sinne.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

24 maj 2017 15:31

Ursäkta att kommer igen om MP, men jag bara måste nämna kravet på ett förbud att sälja begagnade bilar som går på bensin eller diesel.

Sug på det.
Det är fantastiskt att sådana galningar ska har representation i regeringen. Men stasiministern tycker det är OK.

 
Ingen bild

Observer

24 maj 2017 15:49

VI STYRS AV EN MAJORITET IDIOTER! DESSA VILL HELLRE SE DEN ÖVERSTA BILDEN, SÅ ENKELT ÄR DET.
DESSA VILL HELLRE GE BORT DINA PENGAR TILL TERRORESTER SOM DE HAR BJUDIT HIT. OCH TROTS ALLA TERRORDÅD I FRANKRIKE SÅ VILL IDIOTERNA HA ÄNNU MER AV DEN ÖVERSTA BILDEN.

JAG HAR BLIVIT 100% SÄKER PÅ ATT VI FÅR INBÖRDESKRIG!

SJÄLV KOMMER VI ATT EMIGRERA.

 
Ingen bild

Lasse P

24 maj 2017 16:11

Läste lite nyheter att Romerna ska 5000 kr för att dom var registrerad i polisens register men det blev högre 35000:-blev det istället.FY FAN sen när man läser att dom våldtagna får vänta eller får inget alls.
SD måste växa så vi får bort dessa sanslösa uppgifter.

 
Ingen bild

Manchester

24 maj 2017 16:19

Moderaterna sjunker ytterligare i mätning!!!

 
Ingen bild

Hacke

24 maj 2017 16:27

För mig symboliserar bilderna det vackra och fina Sverige som vi minns kontra 7-partiets nya mångkulturskapelse.

OT. Någon som vet vad som hänt Avpixlat? Det har varit oåtkomligt under hela dagen.

 
Ingen bild

Tony

24 maj 2017 16:34

Att betala ut feta skadestånd till Ziggisar för att dom varit registrerade av polisen är naturligtvis väldigt viktigt, men att se till att dessa natursvin som åstadkommit dessa berg av sopor är visst inte lika självklart , vad fan är det för fel på sådana idioter som bara slänger sopor där dom står?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2017 16:50

@E..ROnsdag 24 maj 10:09

Helt korrekt. Nu pågår en kampanj för att möjliggöra beskattning av vatten, men först måste folk skrämmas och desinformeras. Det är så patetiskt och något jag visste skulle komma. Intervjun med miljöministern i Studio ett tidigare idag gav tydliga signaler om att "det ska kosta" att använda vatten.

Till Mojo som brukar påpeka att jag aldrig har lösningar. Att ta hit fler människor från MENA och Afrika är en framkomlig väg och löser den påstådda vattenbristen. Eller?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 maj 2017 17:34

Sverige har tydligen en "Nationell Dricksvattensamordnare". Undrar om det finns en samordnare som samordnar alla dessa samordnare?

 
Ingen bild

Hamza Bey

24 maj 2017 19:03

@Observer
-Snälla, emigrera.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

24 maj 2017 19:31

Ledsen. Jag glömde bort zigenarna i ett tidigare inlägg. Men när de nu belönas med 35.000 kr per skalle så förtjänar de ett omnämnande, även om etniciteten inte kan utforskas. Så alla är de zigenare i polisens register över potentiella brottslingar och får sina välförtjänta 35.000 kronorna.

Min tidigare lista såg ut så här: (Det handlar alltså om saker vi inte kunde ana för 20 år sedan)
Någon sa att vi kommer att..
-Ha flest anlagda bilbränder i hela världen.
-Ligga på andra plats med våldtäkter per capita.
-Låta gäng av män ägna sig åt att gruppvåldta kvinnor och män.
-Ha flest antal anlagda bränder i skolor i hela världen.
-Ha flest skändade kyrkor och kyrkogårdar i hela världen.
-Ha fest handgranatsmällar i hela världen, undantag för länder där det är krig
-Stenkastning blir den nya folksporten. Vi kastar på polisen, brandkår, ambulanspersonal, snöröjare (en blev t o m skjuten), bussar, personbilar och på människor.
-Vid våra affärers entréer kommer det att sitta utländska zigenare och tigga.
-Bli plundrade på kabel med kopparinnehåll från våra järnvägar (det ska vi kalla signalfel), vindkraftverk mm.
-Acceptera att zigenare rånar våra gamlingar. (Fakta Inte tyckande)
-Ha en massa människobajs på våra parkeringar, grönytor och lekplatser levererade från de fribajsande zigenare som "det är synd om"
-Den som kommer hit med sina barn ska ha minst 108.000 kr i handen som retroaktiv föräldrapenning för varje medföljande barn.
-Den som söker asyl i Sverige ska ha sina kostnader för vård, medicin och tandvård maximerade till 50 kr.
-Den som dömts till att sakna rätt att uppehålla sig i Sverige ska även fortsättningsvis ha rätt till kommunalt försörjningsstöd och barnen till skolgång på det allmännas bekostnad.
-Den som dömts till utvisning efter avtjänat straff kan stanna i landet om hen inte vill lämna det frivilligt och fortsätta med sin kärnverksamhet.
-Utlänningar behöver inte ha sina fordon trafikförsäkrade eller skattade. Bilmålvakter är en ny yrkesgrupp som löser sådana problem.
-Detsamma gäller för zigenare. De har frikort för sina fordon. Polisen vänder ryggen till och grunnar på bästa receptet på halalkorv när de kör förbi. Allt anat vore rasistiskt.
-Begreppet för vem som är barn omdefinieras enligt migrationsverkets riktlinjer: "Alla som säger att de är barn och ser ut att vara under 42 år ska behandlas som barn"

-Vi kommer att ha ett nationellt parti som försöker råda bot på skiten och rädda landet från undergång, men det mobbas ut och kallas rasistiskt.

Ja, kära vänner. Vad tror ni någon skulle ha fått för epitet på sådana tankar för 20 år sedan?

 
Ingen bild

Lotta_1

24 maj 2017 20:00

Läser att alla zigenare som registrerades, många av dem inte utan anledning tilldöms 35000 kr var. Men till de vanvårdade barnen är man inte lika generös. Många av dessa barn som fick uppleva en barndom hämtad från helvetet får ingenting. Fy fan säger jag på ren svenska.

 
Frågvis

Frågvis

24 maj 2017 20:04

Hej Alf!
Är bara just nu intresserad av din trehjuling,även om jag delar dina övriga synpunkter på invandring etc till fullo.
Är dom två hjulen placerade fram eller bak?

http://Vet ej

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se