thoralf

Direktlänk till inlägg 5 maj 2017

PROMENAD ALBUFERA

Av Thoralf Alfsson - 5 maj 2017 22:56

Om man åker till Mallorca och Alcudia på semester så gör det inget om det blir en mellandag med lite molnigt väder. Istället för solstolen kan man då ta en promenad i naturreservatet Albufera, som ligger vägg i vägg med badstranden kan man säga. Har inte min bästa kamera med mig men fick ändå en del bilder som jag är nöjd med.


Natthäger.  

Näktergal

  

Silkeshäger

Kohäger

  

Sedan kom jag inte längre, det är smörblommar som blommar.


 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 maj 2017 23:57

Sista bilden från Ungerska gränsen är väldigt bra

 
Ingen bild

Putte

6 maj 2017 06:08

God morgon,
Hägern på bilden under näktergalen är en silkeshäger. Fågel under den är en kohäger.

Thoralf Alfsson

6 maj 2017 08:17

Tack för hjälpen.

 
Asatemplet

Asatemplet

6 maj 2017 07:13

Fina bilder.

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

6 maj 2017 09:22

Sköna bilder från en hägrande tillvaro! Fjärran den svenska vardagen omgärdad av horder av insvepningar, ofattbara haranger, tiggarmuggar, utbrända bilvrak, kriminalitet och allmänt kaos. Kort och gott en ögonblicksbild från en ofrivillig sväng utanför den egna dörren i det tidigare välfärdslandet och numera hela världens socialbyrå och öppna anstalt Sverige.

 
Ingen bild

Gustaf

6 maj 2017 09:49

I dag är det kanske viktigt att följa Åkessons tal och hoppas på tydligt och aktivt framförande.
Det ser nattsvart ut för vårt land.
Vem som ska försöka rädda oss är nog omöjligt att säga.

 
Ingen bild

Göta

6 maj 2017 10:45


ÄVEN "Naturmorgon" NU BESUDLAT AV STATENS INVANDRINGSPROPAGANDA

I en stor del av mitt liv långa liv har jag varit en trogen P1-lyssnare, men de senaste 10-20 åren har jag mått allt sämre av Sveriges Radios ständigt ökande och kvävande svenskhatande vänsterpropaganda. Till slut har det i stort sett endast varit två återkommande program, lördagsmorgonens efterlängtade två timmar långa NATURMORGON samt de dagliga väderleksrapporterna, som man tryggt har kunnat lyssna på utan att riskera bli anfallen av de statliga indoktrinerings-experterna.

I morse föll även den näst sista bastionen. När jag läste veckans programinnehåll för Naturmorgon, där rubriken "Falafel över lägerelden" ingick, fick jag onda aningar som tyvärr visade sig stämma. Jovisst, vi lyssnare fick den stora äran att höra hur det är att "sova över i skogen med sju ungdomar från Syrien, Irak, Iran och Afghanistan, som utbildar sig till friluftsledare."

Nu är det alltså endast VÄDERLEKSRAPPORTEN kvar att lyssna på för oss som inte orkar med Sveriges Radios ihärdiga förhärligande av de s.k "ensamkommande barnen" och allt annat ständigt idisslande om den glorifierade invandringen och mångkulturen, som nu snart nått målet att helt radera ut Sverige och svenskarna.
:-( :-( :-(

 
Ingen bild

Waterbug

6 maj 2017 11:10

Otroligt bra bilder, näktergalen är makalöst bra! Verkar som att det är viktigare vem som är bakom kameran än tekniken i sig

 
Ingen bild

Hacke

6 maj 2017 12:35

@Göta

Håller med dig i varje stavelse. Själv stängde jag av i morse när det var dags för den obligatoriska mångkulturella tvångsmatningen igen i statsradion. Har varit trogen lyssnare av Naturmorgon ända sedan starten men har i princip slutat. Jag går hellre in i efterhand på nätet och tar del av de bitar jag är intresserad av. Så slipper man allt inkvoterat skräp i alla tänkbara och otänkbara former som programmen fullständigt nedlusas med nuförtiden.

Gissa vem som exempelvis just i skrivande stund babblar i programmet Odla i P1 - om inte Göran Greider! Säg det sammanhang som inte denne vänstertomte platsar i public service. Det är som du skriver, det är snart bara Väderleksrapporten som är propagandafri lyssnarzon idag. Men det är väl bara en tidsfråga innan man lyckats få in något också där. Se bara på väderpresentatörerna i statstelevisionen. Dags för textning på svenska?
För något borde väl de stackare som fortsatt betalar för smörjan få för insatsen.

 
Ingen bild

Tommy

6 maj 2017 12:57

Fotot på Näktergalen är jättefint! Noterar att den är ringmärkt...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 maj 2017 14:14

Göta , du har mej bakom ryggen ,samma sak med Gokväll,snart inget för oss svenskar !

 
Ingen bild

Veritas

6 maj 2017 15:15

@ Göta 6 maj 10:45 & S-E Karlsson 6 maj 14:14:

Knappast förvånande att dom psykotiska frasmakarna spiller både bästa sändningstiden och andras pengar på icke-frågor! För dom väntar Riksrätt och Sanningskommissioner när vi tar tillbaks vårat Fosterland!

Som här också typ:

'En asylsökande som får avslag ska lämna landet snarast, men vad händer om du gör allt du kan för att resa hem, men inte lyckas? Imad i Malmö försökte få ett palestinskt pass i fyra år och har hamnat i en återvändsgränd där han varken kan lämna Sverige eller får stanna kvar.'

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/imad-ar-avvisad-men-kan-inte-lamna-sverige

Jag bara undrar vad, EXAKT VAD, hindrar denne lycksökare ifrån att åka till Palestina och söka asyl där också?

SR= Sveriges R*vhål
SVT= Sveriges Vänster Terror

SD 2018 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Göta

6 maj 2017 15:19

@ Hacke o S-E Karlsson
Ja, denna ständiga tävlan i SVT och SR om vilken programmakare som i alla sammanhang är hetaste godhetsknarkaren och kan prestera största mångkulturspyan är verkligen så äckligt sorglig att man bara kan sucka över eländet och istället vända sig till datorn (t ex Thoralfs texter och bilder) eller till den riktiga naturen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 maj 2017 15:20

Den som vi alla vet bidragsfuskande kvinna i Mälardalen som enligt folkbokföringen sägs vara 116 år, och som media och myndigheter med kraft blundar inför, är på väg att falla.
En Peter Santesson skriver om detta i Dagens Samhälle. Det har taqits upp i ledaren i Nya Wärmlandstidningen och nu citerats i dagens luncheko.
Det vi många vetat i många år kommer nu fram i ljuset..!

 
Ingen bild

Lena

6 maj 2017 16:11

Vackra foton på vackra frågor inte minst de häftiga hägrarna.

Mycket intressant och avslöjande intervju av DGS med Egor Putilov.

http://avpixlar.info/2017/05/05/egor-putilov-intervjuad-i-dgs-tv/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 maj 2017 18:05

Nu ska 6 kanske 7 asylboenden i Kalmar län läggas ner ,det skylls på att invandringen mattats av ,men är det verkligen sanningen ? Sanningen kanske är att kostnaderna har hunnit i kapp godheten ?
Ruffel och båg !

 
Ingen bild

Stefan A

6 maj 2017 18:30

Nämndeman (S) i Hudiksvall avgår efter att ha sextrackat kvinnor på nätet, fattas antagligen ett D i partibeteckningen för att det ska hamna bland toppnyheterna på SVT.....

http://www.helahalsingland.se/gavleborg/hudiksvall/s-man-skickade-krankande-meddelanden-till-kvinnor-inget-vi-som-parti-star-bakom

 
Ingen bild

calle

6 maj 2017 19:56

vad använde du för kamera och objektiv till dessa bilder ? Det blir fina bilder oavsett vilken kamera du använder. är du konstnärlig och tecknar o målar ?

Thoralf Alfsson

6 maj 2017 20:24

Min bortgångna mor målade tavlor och hade ett konstnärligt sinne. Min far hade fotografering som hobby och var väldigt duktig. Har väl lärt mig något av mina föräldrar!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 maj 2017 20:06

Göta!

Förstår hur du känner dig. Jag var mycket trogen lyssnare av P1 under många många år. Jag älskade alla pratprogram som vidgade mitt vetande inom så många områden. Sedan 2006, senast, har jag överhuvudtaget inte lyssnat på någon radio i direktsändning över FM-nätet. Året är jag säker på då jag det året bytte bil och på den brydde jag mig aldrig om att ställa in bilradion.


Egentligen är det själva fan att man som svensk inte kan lyssna på sin egen radio. Men gör man det så mår man så dåligt att man bara vill spy åt eländet.

 
Ingen bild

Sverige iDag

6 maj 2017 20:54

Welcome home to my broken promised land

https://www.youtube.com/watch?v=gYrSHuw6eYE

 
Ingen bild

Klas

6 maj 2017 21:04

Skulle vilja veta vad ni har för åsikter om NMR?
Tycker ni att denna organisation är ok?
Jag tycker mig se att era åsikter och värderingar är väldigt lika. Rätta mig om jag har fel.

Thoralf Alfsson

6 maj 2017 21:55

Skrev följande på min FB-sida tidigare idag. Det borde vara svar på din fråga.

"Ibland är det lätt att plocka bort så kallade vänner på FB. Hur kan man bli så inskränkt i skallen att man blir "nazist" och judehatare! Kunskapen saknas uppenbarligen totalt eller är det begåvningen som brister!
Skulle det nu vara någon av mina vänner på FB som inte gillar denna status så ber jag er vänligen plocka bort mig som vän!"

 
Ingen bild

Friholt

6 maj 2017 22:42

@Lena 16:11 En intressant person den här Egor Putilov! Hoppas att han inte lämnar Sverige, som han antydde i programmet. Han besökte f ö Långholmen och Åkessons vårtal tidigare idag.

 
Ingen bild

OT

6 maj 2017 22:54

Apropå att "Sjukvårdminister Gabriel Wikström (S) har sjukskrivit sig efter symtom på utbrändhet. "Under en tid tillbaka har jag känt en stor och onormal trötthet", skriver han på sin Facebook.": http://www.friatider.se/sjukv-rdsministern-gabriel-wikstr-m-sjukskriver-sig

What the fuck! - "stor och onormal trötthet": Är det inte vad varje svensk skattebetalare känner?

Kanske snart dax att säga - "Jag ger fan i allt": https://www.youtube.com/watch?v=CQU1QTDxmug

 
Ingen bild

OT

6 maj 2017 23:19

What the fuck! "Wallström: Bra att Saudiarabien sitter i kvinnokommissionen": http://www.friatider.se/wallstr-m-bra-att-saudiarabien-sitter-i-kvinnokommissionen

P.S: Kelly's Heroes - Theme Song - https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ

 
Ingen bild

Ludvig

7 maj 2017 06:54

Tack för fina bilder!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards