thoralf

Direktlänk till inlägg 20 februari 2017

DE SJU JOURNALISTISKA BUDORDEN

Av Thoralf Alfsson - 20 februari 2017 23:33

Barometerns nyhetschef Jesper Ericsson skriver idag en krönika som skall vara ironisk. Rubriken är ”Så blir du ett riktigt Facebooktroll”. När jag läser de sju reglerna eller budorden som Jesper Ericsson förordar så slår det mig helt plötsligt att det stämmer i väldigt stor utsträckning med något annat. Nämligen med hur media och journalisterna behandlat oss Sverigedemokrater. 


Budord 1. Läs aldrig hela artikeln som delas.

”Detta är fundamentalt. Om du läser hela artikeln finns risken att du förstår vad artikelförfattaren menat. Och då är du illa ute. Läs hellre bara rubriken eller några av kommentarerna.”


Ett väldigt bra typexempel på detta är väl Jimmie Åkesson debattartikel i Aftonbladet 2009. Där var det till och med Aftonbladet som satte rubriken. ”Muslimerna är vårt största utländska hot”. Hela journalistkåren, inklusive etablissemanget blev som tokiga!


Budord 2. Person före sak.

Det gäller att få de andra att tappa konceptet och bli arga. Då säger de saker som är lättare att gå på. Kommentera därför helst inte så mycket fakta. Då kan det bli en seriös diskussion. Gå i stället på själva personen som debatterar. Anklaga denne för att ha något dolt syfte. Detta är ett klassiskt retorikknep. Undergräv den andres förtroende och undvik att kommentera fakta.


Behöver väl knappast någon kommentar. Varenda förtroendevald sverigedemokrat har varit utsatt för detta. Jag tänker särskilt på sista meningen i budord 2. Undergräv den andres förtroende och undvik att kommentera fakta.


Budord 3. Googla ikapp.

Förbered dig innan din diskussion. Det finns alltid någon forskare någonstans som ingen hört talas om men som stödjer din tes. När någon ifrågasätter dina ståndpunkter delar du snabbt länken till forskningsrapporten. Ingen kan i en pågående diskussion ifrågasätta en lång rapport. Dessutom har motparten sällan samma framförhållning. Om de sedan påstår något är det bara att drämma till med: “källa på det?”


Jag kommer utan tvekan att tänka på Expressens Niklas Svensson utfrågning av Jimmie Åkesson i programmet Bar o Politik. Titta ca 1:50 in i klippet. Det är klassiskt.

https://youtu.be/g-i4xASS0lI


Budord 4. Använd triggerord.

Lär dig trollets vanligaste favoritord. Dessa ska du kunna i sömnen: mörka, vänsterpack, batikhäxa, PK-media och svenskhatare. Censur och yttrandefrihet går också att använda om du får mothugg. Dessutom tycks feministhora vara ett bra ord om man vill ha en diskussion som spårar ur.

 

I detta fall behöver du bara byta orden i fet stil med t.ex främlingsfientlig, invandringskritisk, rasist, nazist, nationalist och islamofob. När det gäller censur och yttrandefrihet så brukar det istället vara de pressetiska reglerna som är viktigare än att berätta sanningen. Med de pressetiska reglerna kan allting mörkas.


Budord 5. Var beredd med offerkoftan.

Mycket effektivt, allra helst när många går emot dig. “Det får man väl inte tycka i det här landet”, ger en lagom ödmjuk framtoning, liksom “Man måste väl få kunna diskutera invandringspolitiken utan att bli kallad rasist”. Dessa två kan du använda hur många gånger som helst.


Hur många journalister har vi inte sett ta på sig offerkoftan och gråtit ut efter att de blivit intervjuade av Granskning Sverige. Det är pinsamt att läsa hur kränkta journalisterna blivit efter att någon har haft mage att ställa frågor till dem. Dessutom frågor som inte är politiskt korrekta. De har uppenbarligen blivit helt chockade över att få utstå samma behandling som de älskar att utöva mot sina hatobjekt.


Budord 6. Hitta på konspirationer.

Det gäller att låta fantasin löpa amok. Politiker, journalister, myndigheter ja, vem som helst har suttit i hemliga rum och kokat ihop något för att rädda sitt eget skinn och allra helst för att ta makten från vanligt folk. Det bästa med konspirationsteorier är ingen kan ifrågasätta dem. De som gör det är med i konspirationen, så klart.

 

Peter Wolodarski har ju gått ut helt öppet och sagt att DN ägnar sig åt agendajournalistik. Jag tror inte att det är speciellt många som har någon annan uppfattning om Tomas Mattsson på Expressen eller Jan Helin oavsett om han jobbar för Aftonbladet eller SVT. Det har de bevisat själva mer än en gång. Tyvärr finns det inte många ljuspunkter på den svenska mediehimlen. Även om det på senare tid dykt upp några fler som vill berätta om verkligheten.


Budord 7. Stava som en kratta

Särskriv så ofta som möjligt och använd ogärna punkt mellan meningar. Det visar att du är långt från etablissemanget. Dessutom retar det folk till vansinne utan att de kan säga något. I Sverige får man nämligen anklaga folk för nästan vad som helst utom att de har svårt att skriva.


Som avslutning kom då den nedvärderande tonen mot alla som inte har som yrke att skriva texter för andra. Översittartendens inom etablissemangets godhetsapostlarna är minst sagt utpräglad oavsett om det är Tomas Mattsson, Carina Bergfeldt eller Carl Bildt.


Ni förstår väl att jag bara varit ironisk i min lilla analys av de sju budorden!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomas

21 februari 2017 00:34

I sitt iver att omvandla Sverige till humanitär stormakt har man gjort landet inhumant.

I Sverige har makteliten antagit något som man kallar ”värdegrunden”, som betyder att alla i landet har ett värde som är lika stort för alla. Om någon skulle ha en uppfattning som inte motsvarar maktelitens, griper de in genom att mobbar, trakasserar och/eller ser till att personen ifråga blir avskedad från hans/hennes arbete för att se till att resten av befolkningen håller tyst och anpassar sig till landets norm. Samtidigt anser makteliten att man har utvecklat landet till att vara, om inte det mest, så åtminstone ett av det mest humana länder i världen.

Tyvärr har makteliten i Sverige missat ett par väsentliga saker som är vedertagna i resten av världen. Mänskliga rättigheter har ingenting med att värdera varandras värde, utan det handlar om att man ska behandla varandra på ett mänskligt sätt: t.ex lika inför lagen, inte mobba eller avskeda folk för att det tycker en viss sak.

Den tyska grundlagen (Artikel 1) säger: „Die Würde der Menschen ist unantastbar“. Detta betyder att ingen får börja tafsa på en människas värdighet. Texten säger vidare att alla statliga organ måste se till att beskydda människans värdighet (också från andra människor).

Franska författningen från 1958 säger (Artikel 1) att en människa föds och förblir fri och är lika inför lagen.

Grundläggande rättigheter enligt EU Artikel 1 (Charter of Fundamental Rights of the European Union) säger också att man inte får tafsa på en människas värdighet.

Alla dessa lagtexter handlar om hur man behandlar människan: Att man inte får behandla en människa illa, man får inte misshandla, nedvärdera eller mobba.

Men i Sverige är mobbningen och nedvärderingen det viktigaste styrorganet. Har du sympatier för fel parti t.ex., blir du mobbad och förlorar ditt jobb. Att i dessa tider börja behandla varandra på ett mänskligt sätt skulle innebära att makteliten skulle förlora möjligheten att styra folket.

Alltså kommer vi att fortsätta höra att ”Alla är lika mycket värda”, minst 3 kameler och en get per skalle.

 
Ingen bild

Glenn Josefsson

21 februari 2017 01:27

Läser sällan Barometern. Jesper Ericsson, är det han med underbettet?

Pratas mycket om agendajournalistik. Kan någon exakt för klara vad det är?

Har hört olika tolkningar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 februari 2017 02:43

Dålig PR för Löfvens "samhällsbygge" igen. Sverige framställs som ett enda kaos, med våld, våldtäkter och muslimsk extremism.

Det kan den dumma jäveln gott ha :-)

Sean Hannity Radio

"Pamela Geller on Sean Hannity Radio talking Sweden migrant chaos and media’s war on Trump truth"

https://goo.gl/MthxbR
http://pamelageller.com/2017/02/pamela-geller-sean-hannity-sweden-jihad.html/

 
Ingen bild

per

21 februari 2017 03:18

Utmärkt sammanfattning över vad som gäller här!

 
Ingen bild

Intressant länk om dagliga brott

21 februari 2017 03:50

I sverige
http://www.swedenwatch.com/index.php

 
Ingen bild

X

21 februari 2017 06:11

"Journalist"-kåren har blivit ett eget frälse.
Att folk köper smörjan de producerar är en gåta.

Själv känner jag enbart förakt för denna "yrkes"-kår.

 
Ingen bild

Leif W

21 februari 2017 06:30

Det finns många visdomar att hämta i den texten. Jimmy är lysande och äger scenen vid intervjun av Expressens Niklas S.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

21 februari 2017 06:37

Inom snar framtid !

Svensk polis kommer att samarbeta med de boende i laglösa områden för att hindra utländska journalister att komma in i dessa områden och göra avslöjande reportage.

Löfven är förvånad över Trumps uttalande.
Han är däremot inte förvånad över upploppen i Rinkeby igår.

 
Ingen bild

Tony

21 februari 2017 06:47

Nu vrider sig journalisterna som maskar man har
till och med fått hitta på ett nytt ord för att
dom blir granskade, inte bara av sociala medier
utan även av den Amerikanska pressen och till och
med av självaste presidenten.
Det nya modeordet är Trollfabriker? Då är väl
självaste Donald Trump stortrollet?

Bra D.T Sociala medier Speciellt Granskning Sverige
som är en finne på ett icke nämnbart ställe på Media.

 
Ingen bild

Hacke

21 februari 2017 08:52

Spelar ingen roll vad ”journalisterna” hittar på i spalterna och studiorna. Allt hamnar bara i fläkten och slår tillbaks sjufalt mot dem själva. Man märker också hur tiden för deras smutsiga hantverk alltmer upptas till att försvara sina övergrepp mot uppdraget och folket. Exempelvis präglades nästan hela gårdagens Aktuelltsändning av deras agendor och tillkortakommanden. Kors vad Trumps mannar kör över dem.
Snygg avväpning Thoralf på Barometerns undermåliga försök till underhållning och karaktärsmord av sina motståndare d v s folk i allmänhet. Men det begriper de naturligtvis inte själva på sin väg mot arbetslösheten

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 februari 2017 08:54

President Trump infriar sina vallöften det ena efter det andra ,det är mer än man kan säga om Sveriges "president" som lovat ta bort skatten på pensionerna men som inte infriar sitt löfte !

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 februari 2017 09:00

Trump hade inte fel. Han var bara några dygn före verkligheten..
Hur ska Löfven kommentera upploppet i Rinkeby... ;-)

Thoralf Alfsson

21 februari 2017 09:20

Han kommenterar inte "trams"

 
Ingen bild

Sven Dacke

21 februari 2017 09:03

Vad svenska media glömmer är att exempelvis Amerikas ambassad samlar information i landet, både från SVT och tidningar samt en del bloggar som kanske den här, för att sammanställa läget, både det officiella och det mera nertystade läget för att sedan hamna hos Trump admin, så dom vet mera fakta om oss än vi har en aning om, och så har vi även NSA som har koll på all trafik

Och samma sak gör våra ambassader ute i världen och rapporterar till Löfvens feministiska regering

Titta gärna på länken och tänk er hur en veckas sammanställning kan se ut i dag, "Krig i förorterna" "Löven bekömrad över Trump" Trump, Trump

https://goo.gl/K6ZvgP

 
Ingen bild

X

21 februari 2017 09:39

De kravaller som skede i Rinkeby igår ägde kanske aldrig rum... Eller...?
För det finns väl INGA problem med den påtvingade massinvandringen...? Eller...?
Förvirrande, eller hur...

 
Ingen bild

Niklas R

21 februari 2017 09:42

Snacka om att kasta sten i glashus. Speciellt den sista punkten var intressant med tanke på att många, otroligt många, artiklar skrivna av sk. journalister i gammelmedia är skrivna på urusel svenska. Och då menar jag inte bara att de använder hittepåord eller ord rent felaktigt, som t.ex att de kan insistera på att en brynsten gått och gjort något.
Deras svenskkunskaper är oftast patetiskt dåliga så de stavar fel, har fel grammatisk ordföljd, etc, etc.

Men som vi brukar säga, på sig själv känner man andra.

 
Ingen bild

Trumps första månad

21 februari 2017 09:47

President Donald J. Trump’s First Month: Achieving Results for the American People
https://www.whitehouse.gov/blog/2017/02/20/president-donald-j-trumps-first-month-achieving-results-american-people

 
Ingen bild

Nämn tre

21 februari 2017 10:01

Glenn Josefsson

Agenda=dagordning. Agendajournalistik:

Man (tidningen, SR, SVT) har en agenda för hur de vill att samhället ska utvecklas och vad folk ska tycka. De för fram sina åsikter på typ ledarsidorna och låter nyhetsjournalistiken spegla samma åsikter. Lättast, för mig, är att redovisa några exempel från DN. Chefredaktören Wolodarski har sagt att DN ska ägna sig åt agendajournalistik, så det är inget påstående från min sida.
DN´s agenda är den heliga värdegrunden och alla idioters lika värde. De som har åsikter om detta ska stämplas som rasister, nazister, islamofober, homofober och värst av allt sverigedemokrater.
Så här funger det:
På ledarsidan år man bekymrad över att negrerna i USA inte har nått samma standard som de vita. På nyhetsplats publicerar man en artikel som visar att negrer ligger under vita när det gäller utbildningsnivå, inkomst och hälsa. Detta uppges bero på diskriminering, inte att de skulle vara mindre begåvade.
Susanne B. skriver två långa reportage från en stad som jag glömt namnet på (där skjöts en neger ihjäl och det blev upplopp). Hon berättar om flera fall där negrer behandlats illa. Bland annat att de oftare stoppas av polisen än vad vita blir. De döms också oftare än vad deras procentuella del av befolkningen motsvarar. För att illustrera detta berättar hon om xx, en svart kvinna, som tre gånger stoppats på samma plats av samma polisman. Och nu efter den tredje gången beslagtar polisen hennes bil. Det hela beskrivs som en ren trakasserande förföljelse. Jag tyckte den här historien var väldigt konstig så jag skrev till Sussane B och frågade varför kvinnan stoppades och vilket lagbrott hon begått. Jag fick faktiskt svar av Sussane B. Så här var det: Kvinnan hade dåligt med pengar så hon hade inte råd att ha bilen försäkrad. Första gången hon stoppades så lovade hon att snabbt betala. Andra gången lovade hon att komma in till stationen och visa att hon betalt. Tredje gången hade hon fortfarande inte betalt och då tog man bilen. Lagen säger att bilar måste vara försäkrade. Kvinnan fick ondgöra sig mycket mot den rasistiska polisen. Jag tycker att Sussane B borde i en liten ruta berättat för läsarna vad orsaken var och jag tycker att kvinnan uppenbert är korkad. Om hon nu inte kan betala men ändå vill bryta mot lagen ska hon väl inte åka samma väg.
"Black lives matter" finansierad av Soro ställer till oreda. Den flicka som skrev "All lives matter" blev avstängd från universitetsstudier i två månader.
Det är riktigt att många svarta skjuts ihjäl av poliser. De allra flesta poliserna är själva svarta.


När gäller zigenarna så beskrivs deras tiggande som att de sitter på sina "arbetsplatser". Fina reportage om dessa. Andra zigenare "arbetar" på återvinningsstationer där de "hjälper" folk att lossa sina bilar. Inga reprotage om hur deras "boplatser", jodå de kallas för boplatser, ser ut eller om vilka nedskitande svin de är. Nejdå, zigenarna är det supersynd om då de förföljs i sina hemländer. På ledarplats anser man att alla som vistas här ska ha rätt till socialhjälp och barnen ska gå i skola.
Nej, jag orkar inte skriva mer.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

21 februari 2017 10:08

Det finns ett uttryck som ibland tas till på skämt i militära sammanhang, ”om kartan inte stämmer med terrängen så är det kartan som gäller”.

När det gäller det svenska samhällets kurs så är det tyvärr på fullaste allvar så som de ”rätta” människorna resonerar, och vi har många som gärna ritar kartor som de kräver ska gälla.

En är F Reinfeldt, totalt desorienterad "mupp" utan kompass!

 
Ingen bild

GBM

21 februari 2017 10:41

Den självgode nyhetschefen på Kalmars egen "trollfabrik" har tänkt till igen och delar ut några budord till den lågt stående folkmassan. Jesper Ericsson borde kanske söka sej en annan sysselsättning..

 
Ingen bild

osborn

21 februari 2017 11:28

Journalister står på samma nivå som pedofiler, barnamördare och våldtäktsmän.

 
Ingen bild

pg

21 februari 2017 12:00

En början till erkännande av misslyckad invandring!

Nu har det värsta av det värsta inträffat.

En PK-journalist har utsatts för trubbel!

DN.

– Jag har träffats av en massa slag och sparkar både på kroppen och i huvudet. Jag har tillbringat natten på sjukhuset, säger han till tidningen.

DN-fotografen kom till Rinkeby och parkerade bilen strax efter 22-tiden på måndagskvällen. På Rinkeby torg blev han sedan misshandlad av en grupp på minst femton personer. Han hade dock gömt kameran innanför jackan varför det är oklart om han blev påhoppad just för att han är journalist. Förövarna stal kameran när de upptäckte den.

Hoppas Trump:s uttalande fått fullt förtroende.

 
Ingen bild

Linus

21 februari 2017 12:22

Anders Blank är väl Barometerns största troll?

 
Ingen bild

OH

21 februari 2017 12:26

Det är väl första gången Svenska myndigheter skjuter skarpt på folket.
Detta sker i Sossesverige.

 
Ingen bild

Friholt

21 februari 2017 12:36

Naturligtvis skall journalisterna ifrågasättas, men de är trots allt bara anställda. De är sprattelgubbar (eller gummor)som styrs av medieägarna genom deras styrelser, exempelvis Bonierkoncernen (t ex DN och Expressen) eller Schibstedt-koncernen (Aftonbladet och SvD).
Och vilka direktiv har dessa styrelser från ägarna? Vad vill ägarnas kapital egentligen när deras produkter ser ut som de gör?

 
Ingen bild

Göta

21 februari 2017 12:36


Mitt i prick som vanligt Thoralf! Tack för det.

 
Ingen bild

Skämt åsido

21 februari 2017 13:27

Fox News sprider falska bilder av Sverige
Bilder på halalpaddor strövande omkring på gator och torg tagna någonstans i Mellanöstern eller Afrikas horn påstås komma från SWEDEN.
Har ni sett någon halalpadda på Mellon?

 
Ingen bild

Lena

21 februari 2017 13:43

Troll är de ju själva, dessa s k journalister som går elitens ärenden, även vänsterfolket går eliten och etablissemangets ärende (fast de kanske inte är medvetna om det).

Här en bra artikel från Olof Hedengren på Samtiden, han är inte journalist men besitter stor portion sunt förnuft.

http://samtiden.nu/2017/02/vems-arenden-gar-springares-motstandare/

 
Ingen bild

Lena

21 februari 2017 13:49

Kan inte glömma det där med Mona Sahlin. Så sann s k socialist hon är, så måste hon ju bo ståndsmässigt och åka ståndsmässig. hennes pojkvän/livvakt hade tänkt, OM han bara kunnat få LÅNA på banken tillräckligt med pengar, att betala för en bostadsrättslägenhet på dyrbara Solsidan för ca 10 miljoner. Dessutom hade han tänkt köpa en flott bil för ca 1 miljon kronor!!! Är han också "socialist"? Fy f-n vilka hycklare dessa pack är, och vilka SVIKARE! Stå och propagera för någor som endast gäller "fotsoldater", men själv vill man leva som en kung o drottning.

 
Ingen bild

Lena

21 februari 2017 13:55

Idag talade jag med en man som går samma kurs som mig. Han röstar V sa han men var inte främmande för att rösta SD heller för som han sa, politikerna GÖR inget, de bara pratar. Om Trump tyckte han att "i sak hade han ju rätt" vad gäller våldtäkter , bilbränder, rån etc. och han ansåg att Löfvéns svar på Trumattacken var löjlig.
Så hör ni, vi som är 100% Sverigedemokrater har ett arbete att göra där ute. Det räcker inte att skriva inlägg bli upprörd. Vi måste börja tänka bortom detta och bearbeta folk som ändå är endast omedvetna om att de egentligen är Sverigevänner. Putta dem lite över kant s a s.

 
Ingen bild

Lena

21 februari 2017 14:02

Rinkeby i lågor medan medierna försöker tvätta Sverigeryktet.

http://samtiden.nu/2017/02/rinkeby-lagor-medan-medier-forsoker-tvatta-sverigeryktet/

 
Ingen bild

Observer

21 februari 2017 14:03

Att folk inte redan har gått man ur huse för att SKYFFLA UT dagens tattarpack ur riksdagshuset och EU-Parlamentet är för mig en gåta!
...Titta bara på Mona Sahlin. Hon kunde ha varit Sveriges statsminister –En tjyv.

..Och dessa skyddas av våra tidningar, SVT & SR.

 
Ingen bild

Observer

21 februari 2017 14:08

Att i dagens läge försvara situationen eller ge bort ännu mer av dina skattepengar till utomstående ÄR KRIMINELLT!
-Det sitter kriminella i vår regering.

 
Ingen bild

Observer

21 februari 2017 14:09

All massmedia som slätar över etablissemangets kriminalitet är själva kriminella!!!

 
Ingen bild

Observer

21 februari 2017 14:13

Alla som ger bort andras pengar till utomstående bör betraktas som kriminella.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 februari 2017 14:53

Expressens Ann-Sofie Näslund säger på Fox att hon inte är där för att försvara svensk flyktingpolitik.

Det är det enda hon gör genom hela intervjun? Förminskar och förskönar.

https://www.youtube.com/watch?v=UGeBFrk6Vqs

Tucker borde informeras om Jim Olsson och Expressens brutala hetsjakt.

 
Ingen bild

O´ Hyra

21 februari 2017 15:04

Lavrov tittade knappt på Wallstöm under presskonferensen.
Det kan man förstå…

Det har varit en tuff morgon med SVT.
När Wallström dök upp på skärmen gick jag ut i köket
för att slippa höra kacklandet, när jag kommer tillbaka
håller en annan kvinna låda:

BIRGITTA OHLSSON, veganfeministen…delete, delete, snabbt.
Som sagt en tuff start på dagen!

 
Ingen bild

Fia

21 februari 2017 15:19

Fråga er hur man kan missta en 45 årig medelålders karl från Dubai för att vara ensamkommande flyktingpojke ca 15 år?

http://vaxjonyheter.se/flyktingpojke-misstanks-vara-45-ar-gammal-atalas-for-valdtakt-pa-12-aring/

Givetvis är det inga misstag utan ett medvetet bedrägeri.
Vem betalar?

 
Ingen bild

Observer

21 februari 2017 17:50

Att vi har en demokratiminister som är öppet emot demokrati visar på det jag säger -De är korrupta hela högen!

"Att Youtube-kanalen Granskning Sverige uppmanar vanliga medborgare att ringa makthavare och ställa kritiska frågor är "oerhört allvarligt" enligt Sveriges demokrati­minister Alice Bah Kuhnke (MP).
– Det är så upprörande att jag vill gå ut och demonstrera, säger hon till Eskilstunakuriren."

..Skall vi betala en sådan?

 
Ingen bild

Hasse Pannband

21 februari 2017 18:01

Mona Sahlin efter "Tobleroneaffären"

Jag må vara slarvig, men baske mig jag är
ingen ohederlig person och jag är ingen fifflare.

Nu visar det sej att hon har mer än
ett skelett i garderoben.

Hon har ett helt krematorium!

 
Ingen bild

Didrik

21 februari 2017 18:12

@ OH
Hört talas om Ådalen?

 
Ingen bild

O´ Hyra

21 februari 2017 18:17

Annat ämne: Bidragssnabel.

Sen till en betraktelse: många migranter förefaller släppa ifrån sig klasar av barn redan innan man lärt sig säga hej på svenska.

I min värld vittnar sådant beteende om en vilja att bita sig fast utan krav på motprestation. "Släpp ifrån dig ett barn och ditt fall blir ömmande."

Genom att direkt vid ankomst föröka sig säkerställer man att den nyligen fastsydda bidragssnabeln förblir fastsydd. För alltid.

Många skjuter runt på barnvagnar, inte sällan dubbelsulkys, vilket betyder att man sannolikt pumpat redan under prövningen, på asylboendet, alternativt under resan hit.

Det hade varit intressant att veta hur utbredd denna
"sy fast bidragssnabeln för alltid"-metodiken är.”

På P1 i går framkom att Malmö lider av att en ovanligt stor del av befolkningen utgörs av barn, det vill säga dom belastar kostnadsmässigt men genererar inga intäkter.

 
Ingen bild

X

21 februari 2017 18:23

Det är med sorg och tårar man tar del av rapporteringen om ett dekadent Sverige i fritt fall.
Vänsterliberalerna lyckades över förväntan med att förstöra Sverige.

Moder Svea, våldtagen, snart i slöja.

 
Ingen bild

Pepparholm

21 februari 2017 18:37

#Friholt. Du har givetvis rätt. Det är ägarna Staten, Schibstedt, Bonniers m fl som ska hudflängas för usel journalistik. De anställer och avlönar nollorna.

Nu var det nyligen en SD-kvinna som tvingades avgå för att hon kritiserade Bonniers. Jag vet inte bakgrunden och det kan ha varit flera skäl. Dock tvingades hon avgå.

Då tänker jag på VK2 och memoarer för den tiden. Då kan man läsa att Wallenbergs och Bonniers var mycket oroliga för att Hitler skulle ta oss. Det talades även om försök att flytta ur landet.

Nu var det ju så att Wallenberg gjorde en mycket positiv insats för Sverige; en av bröderna genom affärsförhandlingar med Tyskland och en med Storbritannien.

Bonniers låg vad jag läst bara lågt och hoppades på det bästa.

Då är det ju förvånande att deras efterföljare i dag jobbar för ekonomisk globalism genom Bilderberggruppen m m respektive en usel journalistik med hjälp av skurkar som jagar enskilda precis som Hitler gjorde.

Något tack för att deras företag kunde utvecklas under VK2 kan vi inte se i dag. I varje fall inte från dem som har ansvar för media.

 
Ingen bild

Janne

21 februari 2017 18:37

Ja, det var ju en bra sammanfattning på hur media i allmänhet möter sina kritiker och kritiker av invandringspolitiken.

Dessutom förstod man av bud nummer 5 att Ericsson anser att den som vill diskutera Sveriges invandringspolitik alltid bör kallas rasist. Han raljerade ju över dem som tycker att man inte automatiskt skall få det tillmälet om man diskuterar invandringspolitiken.

 
Ingen bild

Tony

21 februari 2017 19:05

Precis som Thoralf här på bloggen, tycker jag att
Granskning Sverige gör ett hästjobb för att avslöja
korrumperade makthavare och journalister!
 
Ingen bild

Calle

21 februari 2017 19:27

Joakim Lamotte gör ett j-a bra och sant uttalande på Facebook om svensk medias och svenska politikers fixering vid Trump. Typisk avledningsmanöver för att dölja problemen, förlåt utmaningarna, på hemmaplan. Måste ses!

 
Ingen bild

s29

21 februari 2017 23:48

Ja du Jesper,Triggerord var det, vad sägs om Udo Ulfkotte?

 
Ingen bild

Ludvig

22 februari 2017 07:26

Trump har inte så fel när det gäller journalister.

 
Ingen bild

s29

24 februari 2017 01:28

Expressen dog med Ulf Nilsson.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se