thoralf

Alla inlägg den 17 september 2016

Av Thoralf Alfsson - 17 september 2016 23:04

Ibland blir man väldigt förvånad när man läser tidningen. Östra Småland publicerade i veckan ett öppet brev till Stefan Löfven skrivit av en före detta politisk chefredaktör på socialdemokratiska Östra Småland Jan G Andersson, vars son är EU-parlamentariker för Miljöpartiet.


Möjligtvis är det en bitter och ironisk Jan G Andersson som önskar att Stefan Löfven skall utse Håkan Juholt till landshövding i Kalmar län efter utsparkade Stefan Carlsson. Så här inleder han sitt brev.


Partivän,

Jag måste skriva till dig och säga att det är fullkomligt obegripligt att regeringen åter ska dra frågan om landshövding i Kalmar i långbänk. Särskilt som det inte är okomplicerat att de viktigaste frågorna i Kalmar numera görs upp i ett sovrum i Bjursnäs.

 

Det kunde man till nåds acceptera som en nödlösning därför att landshövding Carlsson hux flux fick respass. Den utredning som gjorts om hans uppträdande och handskande med sitt revir avslöjade stora överträdelser och den vikarierande landshövdingen attesterade tjänstvilligt hans excesser. Det talar inte till hennes fördel.

 

I Bjursnäs bor den tillförordnade landshövdingen och länsrådet Malin Almqvist före detta moderat ledamot av partistyrelsen och som numera är sambo med det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson som också sitter i partistyrelsen för socialdemokraterna. Då kanske ni förstår vad som syftas med att de viktigaste frågorna i Kalmar numera görs upp i ett sovrum i Bjursnäs.


Jan G Andersson har heller inte missat att Malin Almqvist så förtjänstfullt attesterat alla spritfakturor och telefonräkningar för sexsamtal och andra lustigheter i den sparkade landshövdingens leverne.


Jan G Andersson passar även på att ge ett antal S-toppar en känga.


”Maktstriderna och skitsnacket i ormboet på Sveavägen 68 vill ingen uppleva igen”

 

Han avslutar med en uppmaning till Stefan Löfven.

 

”Så istället för att skicka ner en ny nersupen typ från Tjockholm som sätter skräck i länsstyrelsen, så har du chansen att sätta punkt i partiets dåliga samvete för behandlingen av Håkan Juholt.”

 

Läs hela det öppna brevet här.


Jag tror knappast att Malin Almqvist och Johan Persson är särdeles förtjusta i detta öppna brev från en partiveteran. Frågan är hur Stefan Löfven uppfattar brevet? Han år ju en väldigt vanligt förekommande gäst i Bjursnäs!

Av Thoralf Alfsson - 17 september 2016 09:27

”Stefan Löfven tänker inte avgå vid nästa val – inte ens om det borgerliga blocket blir större än de röd-gröna. Alliansen måste öppet deklarera att de vill regera med stöd av SD för att han ska avgå självmant, säger statsministern till Svenska Dagbladet.”

 

Vilken pajas! Men jag är inte förvånad. Alliansen och SD har dock möjligheten att avsätta Stefan Löfven redan under hösten!


Om Batra, Lööf, Björklund och Busch vågar!

 

Kristdemokraten Christopher Dywik skriver följande på min FB-sida.


”Vi vågar, frågan är vad de tre liberala partierna vill....”



En annan fantastisk partiledare som faktiskt avgår frivilligt, utan valförlust! Nigel Farage.



Och så Paul Nuttall som gästade Sverigedemokraternas landsdagar förra året.



Och så våran Peter Lundgren.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards