thoralf

Direktlänk till inlägg 5 november 2016

TRUMP VINNER

Av Thoralf Alfsson - 5 november 2016 23:01

Jag har inte direkt följ presidentkampanjen i USA. Men det har förvånat mig hur mycket svensk media följer detta spektakel och hur ensidigt svensk media verkar rapportera.  Har lyssnat och tittat lite på utländska kanaler för att få lite mer information.


Har även följt hur media rapporterat om tillställningen på Grand hotell igår. Det är beklämmande att läsa artiklarna i media, oavsett om det är DN, Aftonbladet eller Expressen. Journalisterna verkar ha påverkats av hatkampanjerna i USA. De försöker till och med överträffa dem. Jag är spyfärdig på flera av de svenska godhetsjournalisterna eller skall vi kalla dem för godhatsjournalisterna. Anders Lindberg måste nog snart söka läkarvård. Han kan knappast vara frisk med allt det hat som finns i den kroppen. Är han verkligen gift?


Jag sitter med tända ljus vid datorn. Har varit strömavbrott ett bra tag nu. Funderar lite på vad jag läst och sett i svensk media om Trump och Clinton. Någon skrev i kommentarerna att det var mycket skandaler i Kalmar men jag tror Trump och Clinton är ett strå vassare ;-)


Sedan funderar jag på vad media informerat om vad det gäller deras politik, vilka politiska förslag som framkommit i media. Jag har nog inte hört om ett enda politiskt förslag från Hillary Clinton, som jag uppfattat det. Som jag skrev har jag inte läst så mycket men jag kan inte påminna mig att man rapporterat om Clintons sakpolitik vid ett enda tillfälle. Vilka politiska förslag Trump har, skrivs det dock en del om. Men syftet med det har ju varit hatiska och för att kritisera Trump för uttalanden om muslimer, mexikaner, muren mot Mexiko, säga upp handelsavtal, sänkta skatter och kriminella illegala invandrare.


"Det är svårt att få tag på personer i Sverige som öppet stödjer Trump, varför?

– Ni får er bild från amerikansk media som till 91 procent är emot Trump och en majoritet är för Hillary Clinton. Ni matas med uppgifter där man klipper ihop olika citat och bygger sanningar ur det. Det finns en annan verklighet också som ignoreras helt av de etablerade medierna."

 

http://www.barometern.se/kalmar/trump-ett-fuck-you-mot-politiken/

 

 


Jag har även tolkat det som att det inte är politiskt korrekt att rösta på Donald Trump. Har hört och sett flera exempel på det i olika artiklar och program. Uppenbarligen finns det denna gång en skämighetsfaktor i USA när det gäller att rösta på Donald Trump. Frågan är då om man kan lita på opinionsundersökningarna som kommer och som visar att det är väldigt jämnt mellan kandidaterna, med en liten övervikt för Clinton.


Om det läget består fram till tisdagen tror jag att Trump vinner. Skämighetsfaktorn kommer fälla avgörandet på tisdag.


Tror faktiskt att jag kanske sitter upp hela natten och följer valvakedramat! Skulle vara intressant att se hakorna ramla ner på alla svenska experter och journalister ännu en gång. Alla minns nog Brexitnatten! Då var många i något som skulle kunna liknas vid chocktillstånd. Medan vi andra jublade och skålade vid 04:00 då resultatet var klart!


PS

Fortfarande strömavbrott. Tur det inte är valvaka inatt.

 
 
Ingen bild

Fredde

5 november 2016 23:22

Instämmer om rapporteringen om Trump. Må vara att han framstår som en självgod profil, men f-n vet om inte Clinton är värre för USA i slutänden...

Trump säger vad många tycker och tänker, han kanske vinner på det!

Strömavbrott..? Här på Öland har vi klarat oss än så länge. Men det regnar och blåser som tusan.

 
Ingen bild

RobertSt

5 november 2016 23:37

Trump FÅR INTE vinna valet! Gör hon det är det antagligen för att det är riggat. Eller så 'händer' det något under valet så att det blir ogiltigförklarat. Ett massivt terrordåd?
Jag tror inte Trump får/tillåts att vinna! Han är för mycket 'outsider' och en man som har alldeles för många dörrar öppna mellan sitt hjärta och mun.
Strömavbrott? Gör som jag: ha en rejäl generator i garaget som orkar driva hela huset! Bästa sättet att slippa avbrott. Var tvungen att fylla aggregatet med akrylatbensin, vanlig bensin som står still kläggar igen förgasaren!

 
Ingen bild

Folklig

6 november 2016 00:03

Även jag kommer att se valvakan och just studera svensk propagandamedia. De senaste veckorna har jag läst och tittat mycket på amerikanska nyhetssidor. Intressant att se kontrasten mellan 'liberal' och 'konservativ' stormedia. Härligt att chansen är stor att Trump vinner.

 
Ingen bild

Edward

6 november 2016 00:33

Enligt wikipedia:
Anders Lindberg är gift med den socialdemokratiska EU-parlamentarikern Åsa Westlund.

 
Ingen bild

sunken

6 november 2016 00:34

Vi ska naturligtvis hoppas på att Trump vinner. Kanske är han den president som i så fall kunde normalisera relationerna med Ryssland
och få till en avspänning. Den upptrappade aggressiviteten kan förstärkas med Hilary som president. Risken för ett världskrig ökar.

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 november 2016 01:21

1. Det är 650 000 "motherload" e-mails från en privat e-postserver och som läckts från Wikileaks.

Dessa gäller Demokratiska Partiet/
John Podesta/Hillary Clinton och handlar om korruption som går ända upp till president Barack Obama.

Clintons kampanjdirektör John Podesta’s e-mails där Wikileaks avslöjar hur maktfullkomligt det Demokratiska Partiet är.

Saudiarabien och Qatars regeringar, som är allierade med USA, har sponsrat IS under tiden då Clinton var utrikesminister och med hennes goda minne.

Libyen interventionen 2011 där motivet egentligen var att hindra Libyens plan att skapa en guld-stödd valuta och konkurrera med euron och dollarn.

Hillary Clinton har dessutom
raderat 33 000 e-postmeddelanden.

2. FBI har fem separata kriminalutredningar om Hillary Clinton och Hillarygate avslöjar FBI:s chef James Comey.

FBI undersöker eventuellt hemligstämplad (classified) information om nationens säkerhet i e-mails från Hillary Clinton när hon var utrikesminister, som de hittat på en privat dator hos Anthony Weiner som var pojkvän till Hillary Clintons närmaste medhjälpare
Huma Mahmood Abedin.

Bill Clintons välgörenhetsorganisation, Clinton Foundation, undersöks angående ekonomisk korruption och om fonden till stor del består av paret Clintons egna pengar där Saudiarabien och Qatar under Clintons tid som utrikesminister har skänkt stora summor till organisationen.

Hillary Clinton sålde utrikesdepartementet för pengar under sin tid som utrikesminister.
Hillary sålde mötestider till högstbjudande, vilket omnämns i USA som ”pay for play”.

Bill Clinton benådade finansmannen Marc Rich på sin sista arbetsdag i Vita huset./

Justitieministern Loretta Elizabeth Lynch inblandning för att FBI inte i ett första skede skulle gå vidare med sin undersökning av korruption/brott.

Det är en oehörd korruption som avslöjas i de båda e-mail skandalerna och som Hillary Clinton inte i sak har kommenterat.

Hur mycket av detta har MSM kommenterat objektivt?

 
Ingen bild

Jack

6 november 2016 01:41

Betfair 1,28 Clinton 4,5 Trump. Vekar vara fördel för Clinton.

 
Ingen bild

sverigevän

6 november 2016 02:17

Man kan bara hoppas att amerikanerna är klokare än tyskarna var i början på 30-talet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 november 2016 02:30

Jag vill också spy på allting.

Att Grand Hotell bokats för denna tillställning har varit offentligt i minst 3 månader. Varför stoppade man det inte genast när bokningen blev klar? Varför väntar man tills dagen innan tillställningen?

Svaret är att detta är orkestrerat av någon eller några för full effekt. Min gissning är att t.ex IRM, GU, SSU och liknande antidemokratiska/fascistiska sammanslutningar styrt detta skeende.

Nu vill jag gå och lägga mig.

Ps.
Lek med tanken att SVT:s blonda chefsdesinformatör och mästerlögnerska Ulrika Bergsten skulle ha rapporterat från USA-valet. Herre gud vilket ohederligt spektakel det skulle ha blivit. Ingen har väl gömt hennes riggade famösa reportage inför Brexit? Den människan ljuger, hittar på och förvanskar hej vilt. Jag har större förtroende för en 650-kronossedel än för denna notoriska lögnerska. Säger hon ”God morgon” måste man titta ut genom fönstret för att se om det verkligen stämmer.
Ds.

Nu kan jag inte somna heller. Skulle aldrig börjat skriva om denna Bergsten :-(

 
Ingen bild

Trumps “hemliga” väljare kan avgöra

6 november 2016 03:16

Amerikanska forskare brukar kalla den här osäkra faktorn för Bradleyeffekten

Stor osäkerhet

Några tecken som skulle kunna tyda på det, enligt sajten Fivethirtyeight, är att skillnaden mellan Trump och rivalen Hillary Clinton är lägre i opinionsundersökningar som görs anonymt via nätet, än via telefon. Men andra experter har tonat ner den eventuella effekten.

En annan osäkerhetsfaktor är andelen väljare som uppges inte ha bestämt sig, omkring 15 procent i det här valet, att jämföra med bara fem procent vid den här tidpunkten i valet mellan Barack Obama och Mitt Romney. Å andra sidan finns det inget som säger att de osäkra väljarna skulle favorisera Trump.
http://www.news55.se/tt-nyheter/trumps-hemliga-valjare-kan-avgora/

 
Ingen bild

Odalbonde

6 november 2016 05:19

Tur att det finns alternativ media för det fria ordet och tankens skull. Visst känner man igen sig i Brexit och olika val med SD. Ihärdig smutskampanj. Opinionssiffror som aldrig stämmer med det faktiska valresultatet. Här har Thoralf helt rätt: Om Trump vinner kommer det att bli stor underhållning att se PK stå där som fågelholkar.

 
Ingen bild

Putins fel

6 november 2016 07:15

Min 10-åriga dotter kom hem från skolan och sa att Trump inte är bra men kvinnan (Clinton) var bra. Barnen ska tidigt fostras tycka rätt i skolan. Lilla Aktuellt används i undervisningen och föräldrar uppmanas se till att barnen tittar på detta hemma.

 
Ingen bild

Peter

6 november 2016 07:39

Tyvärr tror jag att valet kommer att riggas till Hillarys fördel. Hela etablissemanget står bakom henne. Hon är köpt av Wall street och är deras lydiga knähund. Risken är otroligt stor att hon kommer att starta det 3:e världskriget i enlighet med de amerikanska globalisternas plan. George Soros en ökänd globalist har "donerat" tusentals valmaskiner i USA, det kommer att vara riggat! Det kommer att vara "jämnt" men sen "tippa över" till en liten fördel till Hillary så att hon vinner. Tyvärr kommer Hillary att fortsätta med sitt "pay for play" att betala henne miljoner och få igenom sin politik.

 
Ingen bild

Bo

6 november 2016 07:54

Tänk om det blir så här:
Clinton har just valts till President. Hon, Trump och en Kapten befinner sig på ett snabbt sjunkande fartyg på Hudsonfloden. Över dem hovrar en helikopter som bara kan rädda en person.

Av tradition har människor olika värde, vilket gäller än idag. Kvinnor och barn har högre värde än kaptenen ombord. 

Den muslimske piloten i helikoptern tycker att kvinnor har mindre värde än män och därför skall Trump räddas först. En svensk flicka i helikoptern, feminist och aktiv i Gatstensvänstern påpekar att Trumph är högerextremist. Hon är en god människa som just skrivit till Grand Hotell att hotellet måste porta Trump. Alla högerextremister saknar nämligen människovärde. Flickans yngre bror, som varken kan läsa eller skriva efter att ha lämnat den svenska skolan, har under tiden funderat på vem som skall räddas. Det enda han lärt sig är etik, att alla människor har lika värde. Han tar fram en tärning. Tack vare den firas kaptenen upp medan skeppet försvinner i djupet.

Hade den hjärntvättade gossen rätt? 

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 november 2016 08:04

Trump är väl samma typ av sanningssägare och pekar på samhällsproblem på samma sätt som SD gör här i Sverige.
Det ger ljugmedia kalla fötter. Dom är ljusskygga nyhetsrapporterare.
Oberoende media fanns nog förr.
Att kalla sig oberoende och själv göra en undersökning av det visar bara vilka hycklare vi sitter och lyssnar på .
Att vara negativ till massinvandring ses av etablissemanget som en sjukdom.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2016 08:36

Eftersom alla journalister är för Clinton, så bör man givetvis tänka tvärt om och hoppas på Trump..

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 november 2016 09:15

Annat viktigt. Har någon hört hur det går med den fruktansvärda gruppvåldtäkten av den rullstolsburna kvinnan i Visby? Det är oroväckande tyst..

 
Ingen bild

Knaster

6 november 2016 09:23

# Putins fel

Min kvinnliga arbetskollega sa likadant. Hennes dotter kom hem och sa att Clinton är bra men Trumf dålig för det har dom pratat om i skolan. Min kollegas underbara svar: - säg till din fröken att mamma hoppas Trumf vinner!

 
Ingen bild

Chockad

6 november 2016 09:42

Ja med det hat som utsås mot Trump av PK i USA så vore det konstigt om det inte finns folk som vill hålla hemligt att de röstar på honom. Ta en make med en PK-smittad hustru. Varför skulle han riskera familjefriden genom att vara öppen? Ta PK-härdar som till exempel Washington DC eller Harvard. Samma naturligtvis där, eller kanske mycket värre.

Det finns därför anledning att räkna upp OU för Trump mycket kraftigt. Och just det gör även Clintons kampanjstab som lagt kampanjerna i stater där Clinton enligt OU redan vunnit!

Ha,ha, ha. Om detta tigermedia nästan unisont

 
Stefan K

Stefan K

6 november 2016 09:55

I det här valet röstar amerikanarna mot och inte för.

Jag tror bägge alternativen försämrar USA:s läge som stormakt, men jag håller en liten tumme för Trump och detta enbart för att få ta del av de svenska journalisternas miner.

Dock håller jag inte Trump som en bra presidentkandidat, utan skulle hellre rösta mot än för.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

6 november 2016 10:02

Du skriver om Anders Lindberg" är han verkligen gift"?
Vet inte, men han är i varje fall full av gift. Undrar
om den mannen vågar att gå ut efter mörkrets inbrott ?
Han är en oförskämd Tölp,stor i käften, nedlåtande mot
andra åsikter än hans egna. Tror att han har en snitslad
bana som han håller sig inom! "Ofta är sådana typer som
gormar högst små rädda skitar" Det sista var ett citat
av Kjell Albin Abramsson, som jag talade med några gånger
när han hade sitt sommarställe här i Skåne!

Man känner igen enögdheten om den Amerikanska valkampanjen,
samma enkelspåriga tugg som inför Brexit, tänk om media lagt
ner samma möda på att belysa Sveriges väg ut från ett
upplyst samhälle till en väg in i mörkrets Absurdistan?

 
Ingen bild

Tony

6 november 2016 10:08

Demokraterna i USA kan väl närmast jämföras med Sossarna
här hemma, och det förstår man, dom verkar vara samma
slags egenberikare som Sossarna här hemma? Ungefär som
"Staten det är vi"

 
Ingen bild

Hacke

6 november 2016 10:19

Höjden av lögnmedia har nu kompletterats med höjden av hybrismedia. Svensk media satsar på USA-valet i en omfattning som aldrig tidigare skådats och propagandan når nivåer fullt i klass med den sovjetiska när det begav sig som värst.
Man tror uppenbarligen på fullaste allvar att man är en viktig del i USA-valet och rentav kan bli tungan på vågen när det skall till ett avgörande. Kan inte tolka deras galenskaper på annat sätt.
Jag tror Nigel Farage tog till i underkant på Grand Hotell när han konstaterade att Sverige har sämst media av alla länder i EU. Vi som tvingas leva med den dagligen skulle bli storligen förvånade om det finns någon värre i hela den s k fria världen.

 
Ingen bild

Hm

6 november 2016 10:27

Titta på denna skräckvideo på egen risk!
https://www.youtube.com/watch?v=nRu3U-nwyhw

 
Ingen bild

Fryser

6 november 2016 10:39

Mycket läsvärt av Michel Moore. "Fem orsaker till att Trump vinner"

http://michaelmoore.com/trumpwillwin/


Ett 4 min. utdrag från ett längre föredrag Moore höll.

https://www.youtube.com/watch?v=YKeYbEOSqYc


 
Ingen bild

Fredde

6 november 2016 10:55

"Flera kunder väljer att flytta sina
evenemang från Grand Hotel i Stockholm
i protest mot att hotellet hyrt ut
lokaler till fredagens omdiskuterade
prisgala där Sverigedemokraterna
bjudit in andra europeiska politiker.
Först ut var Metro Mode som flyttade
ett evenemang som skulle ha hållits på
fredag"

Stor nyhet på SVT text idag. Ytterligare något negativt att skriva om SD. Att Metro backar ur förvånar mig inte, de är ju otroligt enögt positiva till obegränsad invandring.

Men, vad handlar galan om egentligen? Jag har missat det.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 november 2016 11:08

Presidentvalet är ett åskådligt exempel på svenska medias smala åsiktskorridor och oförmågan att prioritera vad som torde ligga svenskarna närmast. Men det är givetvis trevligt för utvalda skribenter att få åka till USA och låtsas vara internationella journalister. Till och med konkursmässiga Stampen som under några månader fått leva på skattepengar har nu råd att låta GP närbevaka valet.

Men vad som definitivt nyss fick mig att bli ursinning var när jag läste Pettersson: "Regeringen delar ut bidrag". Den vanliga raddan av godkända "forskare" som får miljoner, miljoner, miljoner skattekronor för att "forska" om vänsteridéer. Ja, jag tror till och med att om man skrapar på ordbajseriet i deras uppdrag så ska de forska om samma sak. Ansvarig minister måste nagelfaras vilket inte lär göras av media som har fullt upp med presidentvalet och Grand Hotell så då hoppas jag på SD i Riksdagen.

 
SheIsDone

SheIsDone

6 november 2016 11:23

Två sevärda länkar angående Clintons.


Fallet Vice Foster med flera.
https://www.youtube.com/watch?v=b1ZAqCi1mhs

LOLITA ISLAND.
https://www.youtube.com/watch?v=AluwS9AG6lE

http://https://www.youtube.com/watch?v=b1ZAqCi1mhs

 
SheIsDone

SheIsDone

6 november 2016 11:34

HILLARY BUSTED IN DEBATE #3 WHEN WE HEAR SOMEONE 'HELPING HER' THRU HER EARPHONE??

Debate #3 Earphone AND Teleprompter:

https://www.youtube.com/watch?v=XkiPZL4Qp5M

http://https://www.youtube.com/watch?v=XkiPZL4Qp5M

 
Ingen bild

Lena

6 november 2016 11:38

Hoppas Trump vinner, om han inte gör det är det p g a "the system is rigged". Så här går det till:
Bev Harris är grundare av organisationen BlackBoxVoting.org som är kritiska till det amerikanska systemet att rösta via datorer. Här har man gjort en rekonstruktion hur man riggar systemet, det kallas "Fraction Magic". Handlar om hur man flyttar decimaler och förändrar resultatet.
https://www.youtube.com/watch?v=ljl-1fgWykl

Ett kortare inslag från en som redan röstat. Hon gick tillbaka in för att kolla att hennes röst verkligen kom till Republikanerna, då visar der sig att den gått till Killery(!), registratorn ändrade, efter det kollade hon en gång till.

http://infowars.com/maryland-trump-supporter-they-switched-my-vote-to-hillery/

Slutligen en kort film hur det går till att "switcha" röstarens val.
https://youtube.com/watch?v=2kfXV5aXX7ZQ

 
Ingen bild

tonton

6 november 2016 11:42

Man undrar varför denna ensidiga kampanj mot Trump av våra pk-journalister och maktelit -vad vi anser har överhuvudtaget ingen som helst betydelse då vi inte får rösta. Tänk om Trump vinner hur ska då vår sk elit förhålla sig till världens mäktigaste man -kalla honom för idiot å pajas..? Kan knappast gagna oss...

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 november 2016 11:48

Indoktrinering sker från söndagsskola ,förskola ,folkskola ,osv ,folk ska inte få tänka själva !

 
Ingen bild

SB

6 november 2016 11:53

Om Clinton och Trump kan man ha olika åsikter om. Men det torde stå helt klart att Clinton är mycket korrupt, och står i Wall streetoligarkernas sold, med andra ord, de vill ha valuta för sin investering i henne om hon skulle vinna valet. Trump är väldigt bombastisk i sin framtoning, något som vi i Europa många gånger har svårt för Som ledare är han ett helt oskrivet kort. Men man får se Trump som en murbräcka för det folkliga missnöjet med globalisterna, helt klart är att det politiska skalan har växlat från den traditionella höger/vänster till globalist/nationalist. Trump kommer förmodligen inte ha så stor inverkan på den nya nationalistiska rörelsen,utan det kommer förmodligen nya friska krafter och tar över.
Till sist en gissning, Trump vinner. Bradleyeffekten ni vet.

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 november 2016 12:09

CNN som brukar kallas "Clinton News Network" sa den 1/11 upp sin politiska kommentator Donna Brazil som enligt läckta e-mail från Wikileaks, ska ha informerat om och förberett Hillary Clinton på frågor innan debattmöten.

Julian Assange från Wikileaks berättar att det finns uppemot 1 700 e-mail som bara rör USA:s inblandning i störtandet av Libyens president Muammar Gaddafi.

Muammar Gaddafis guld och silver reserver beräknades att uppgå till 140 ton guld och 140 ton silver.

Hillary Clinton skulle aldrig få ställt upp som presidentkandidat, men det är en finanselit i USA som styr västvärlden.

 
Ingen bild

Andreas

6 november 2016 12:14

Julian Assange: "Globalisterna kommer inte att låta Trump vinna".

https://www.youtube.com/watch?v=_sbT3_9dJY4

Scott Foval, Clinton-kampanj-organisatör: "Vi har valfuskat i åratal. Vi kan inte tillåta att skithögarna får bestämma."

https://www.youtube.com/watch?v=5IuJGHuIkzY

 
Ingen bild

Göta

6 november 2016 12:23

Precis som Assange tror jag inte att de tillåter en seger för Trump. Jag skulle inte bli särskild förvånad om han likvideras ifall detta "anses nödvändigt".

 
Ingen bild

Desinformationsmediabroiler

6 november 2016 12:35

Anders Lindberg, född 10 januari 1972 i Västra Frölunda, är en svensk journalist och ledarskribent på Aftonbladet.

Lindberg har tidigare arbetat på socialdemokraternas partistyrelse och på Utrikesdepartementet som politisk sakkunnig till utrikesminister Laila Freivalds och på Socialdemokratiska riksdagsgruppen, bland annat som politisk sekreterare till riksdagsgruppens ordförande. Lindberg har också varit ledamot av kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och suttit som andre vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Haninge kommun.

Lindberg utsågs till styrelsen i Ecosy första gången 1998 och valdes till vice president 2001. Åren 2003–2005 var han ordförande för Ecosy och efterträddes av Giacomo Filibeck. Han representerade Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund, SSU, där han var ordförande i Internationella utskottet och ledamot i förbundsstyrelsen 1997–1999 från Göteborgs SSU-distrikt.

Anders Lindberg är gift med den socialdemokratiska EU-parlamentarikern Åsa Westlund.
https://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Lindberg

 
Ingen bild

Lena

6 november 2016 12:41

Vem är Huma Abelin? Hon är Hillery Clintons närmaste rådgivare sedan 20 år och har Saudiarabiskt ursprung. Hennes familj har ett familjeföretag som stödjer och skickar pengar till "The Clinton Foundation", de stödjer muslimska brödraskapet, Hamas ,Al Quaida and you name it. Hennes mamma är grundare av en organisation som motsvarar muslimska brödraskapet fast för kvinnor. De vill att kvinnor ska omskäras, kvinnor ska underställas män, och kvinnor ska kunna medverka i jihads bl.a

OBS nu har det visat sig att Huma Abelin som varit sambo med någon som heter Weinar. I deras gemensamma Laptop har FBI funnit "classifierade" (hemligstämplade) e-mail från Hillery som de sparat (kanske för att ha som hållhake, ifall att).
Video ca 8 min.

https://www.youtube.com/watch?v=nRu3U-nwyhw

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 november 2016 13:05

Har slarvat med flagghissandet idag , vill inte att Sveriges vackra flagga skall hänga som en våt disktrasa ! Trevlig söndag i snövädret !

 
Ingen bild

Boris

6 november 2016 14:08

Jag känner ingen större entusiasm över att Donald Trump skulle bli president. Han kan göra mer skada än nytta i kampen mot etablissemanget. Bättre att låta Clinton köra fyra år. bli ännu mer hatad och sedan om fyra år dyker det upp en republikansk presidentkandidat som är mer kompetent, mer förutsägbar och mindre plump men starkt emot etablissemanget

 
Ingen bild

Lena

6 november 2016 14:45

Annat ämne: SVT förklarar för utlänningar hur man undgår våldtäktsstraff!!!!
I inslaget på nyheter på lätt svenska förklarar programledaren hur utlänningar kan undgå straff om de hittar på att de sov när de våldtog.
Vår värld är så galen att man knappt kan tro det. Hur är detta ens möjligt. Vanmakt är vad jag känner. Dock hjälper det en del att höra denna resoluta kvinna diskutera med ansvarig utgivare av programmet. Där fick hon allt så det räckte för ett tag. Det är så här dessa skitjournalister och dess chefer ska tas! På dem bara och tala om var skåpet ska stå. De saknar för i h-te allt förnuft och intelligent , för att inte tala om moral. De är riktigt, riktigt snuskiga.

http://avpixlat.info/2016/11/06/svt-forklarar-for-utlanningar-hur-man-undgar-valdtaktsstraff/

Kolla själv på SVT:
http://www.svtplay.se/video/10912401/svt-nyheter-pa-latt-svenska/svt-nyheter-pa-latt-svenska-2-nov-17-15

 
Ingen bild

Fredde

6 november 2016 15:03

En svensk man i 50-årsåldern hemmahörande i Götaland har avlidit i Serbien.

Nej, så var det ju inte. Bara i svensk PK-media berättar man "fel sanning".
Verkligheten är såhär:
Mannen är hotellägare och heter Dejan Dejancic, 51, dödsskjutningen ska ha ägt rum på lördagsmorgonen i hans hotell i staden Banja Niska i sydöstra Serbien.
Enligt de serbiska medierna var Dejan intresserad av en flicka som arbetade i receptionen men den flickan hade en pojkvän, också anställd på hotellet som blev lite sur och sköt chefen.

Hur länge kan svensk PK-media få hålla på att ljuga??

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 november 2016 15:06

”V-politikern Jenny Bengtsson menar att många av hennes medlemmar skulle känna sig rädda, kränkta och rentav hotade om de måste jobba den aktuella kvällen. ”De borde inte ens behöva ha de här människorna, samhällets absoluta bottenskikt, i närheten av sig över huvud taget”, skriver jämlikhetsaposteln Bengtsson på Twitter.”

http://www.expressen.se/debatt/ingenting-forskonas-nar-allt-politiseras/

Då vet vi alltså att enligt kommunisten Jenny Bengtsson tillhör alla här på Thoralfs blogg samhällets absoluta bottenskikt.

Vilken vidrig människa hon är.

 
Ingen bild

Chockad

6 november 2016 15:31

Bagdad-Bob verkar ha tagit anställning på Expressen? Så här skriver Expressen hoppfullt: "– Trump har med stor säkerhet förlorat Nevada och utan Nevada har han få möjligheter att bli president" Även bortsett från frånvaron av adekvat analys måste man gapskratta åt slutsatsen att Trump står och faller med Nevada.
Nevada med ynkna sex elektorsröster!
Ja Bagdad-Bob förefaller till och med måtfull i jämförelse med PK-Nissarna på Expressen.

 
Ingen bild

Christer

6 november 2016 17:41

Jaha, så har Grand Hotel gått in i valrörelsen som nyttiga idioter åt SD. Jag tror inte att något av 7-klöverpartierna kan dra något positivt ur den här historien. Det bara skärper motsättningarna, men å andra sidan va fan ska dom göra. Blunda går ju bara inte om man är utrustad med den "sanna värdegrunden" och förstår sig på "det goda hatet". Grand Hotel förklarar att man i framtiden vill vara en "öppen och neutral mötesplats". Dom förstår tydligen inte bättre, alternativt gör dom det och då är det dags att bli jävligt rädd.
Själv är jag dock väldigt tveksam inför framtiden. Jag tror inte det amerikanska etablissemanget släpper fram Trump om han vinner på tisdag. Dom kommer att ta bort honom på det ena eller andra sättet.
Samma mörka syn har jag om det svenska etablissemanget. Om SD blir största parti på valdagen 2018, så kan allt raderas över en natt. Jag hoppas jag har fel, men det finns så många tecken på att demokratin bara är en tunn fernissa i Sverige numera. Tänker på DÖ-överenskommelsen. Arkitekterna bakom den har nog betydligt skarpare förslag redan formulerade i någon byrålåda.

 
Ingen bild

Absolut sanning

6 november 2016 19:14

Nu pudlar Grand Hôtel efter proteststormen från svenska vänsterextremister om att Sverigedemokraterna hyrt hotellet i Stockholm för att arrangera prisgalan ”European Freedom Awards” den 4 november.

Man har även stängt review-funktionen för kommentarer.

Gäster var bl.a Nigel Farage och årets prismottagare den forne tjeckiske presidenten och nationalekonomen Vaclav Klaus.

Grand Hôtel påstår att de gjort ett antal saker för att komma ur kontraktet under 7 veckor utan att bryta det. Man har nu infört att alla större bokningar från okända kunder måste godkännas av VD.

Egentligen hade Sverigedemokraterna velat boka Blå hallen i Stadshuset, men fick nej av säkerhetsskäl.

Fy fan!!!!!!

http://www.mynewsdesk.com/se/grand_hotel/pressreleases/ett-arrangemang-vi-borde-avboejt-1635032

 
Ingen bild

Pepparholm

6 november 2016 20:21

Läs Mattias Karlssons uttalande om hyckleriet av Grand Hotel, ägt av Wallenbergs Investor, på Fria Tider. Mycket bra av Mattias! Nu är det dags att Herr Wallenberg själv träder fram och talar om vad han menar med demokrati. Är han endast beredd att ha prinsar från Saudi som gäster eller när duger svenska riksdagsmän?

 
Ingen bild

s29

6 november 2016 20:31

Men Grand Hotell har säkert inga problem att boka in Bilderberg Group.

 
Ingen bild

Friholt

6 november 2016 20:47

Om Grand Hotel? Läs också gärna Ledarsidorna.se

 
Ingen bild

Ekvis

6 november 2016 22:18

Helt ofattbart vad landsförrädaren Fredrik sitter och ljuger om Trump i kvällens Agenda.

 
Ingen bild

Lena

6 november 2016 23:03

Håller med föregående inlägg om landsförrädaren Reinfeldt. Men vem är värst, Reinfeldt eller SVT är tillåter det? Och varför är hans åsikt så otroligt viktig för SVT? Och VARFÖR kan det aldrig finnas en annan debattör med andra vinklar? SVT - fri och oberoende television???!!!!Det är vanvettigt det ni presterar!!!

 
Ingen bild

X

6 november 2016 23:33

Hoppas Trump vinner.
Ska skatta gott åt alla vidriga vänsterliberala PK-journalister i ankdammen Sverige.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards