thoralf

Direktlänk till inlägg 14 juli 2016

HYCKLERIET I ALLA DESS FORMER

Av Thoralf Alfsson - 14 juli 2016 09:06

För några veckor sedan (26 juni) skrev jag om mitt yttrande till hovrätten i ett blogginlägg angående min överklagan av misshandelsdomen vid Kalmar tingsrätt.


Nu har den tilltalades yttrande inkommit. Tänk att man som försvarsadvokat har som yrke att förvränga så mycket som möjligt från verkligheten! Man kräks nästan när man läser hyckleriet i yttrandet. Jag kommer publicera det efter att hovrätten kommit med sin dom.


Väldigt vad tyst det blev från alla som hyllade landshövdingen!

 

Nu kryper en kvinnlig socialdemokrat fram från Öland, Margareta Lööf Johansson. Hon har författat en skrivelse till enheten för statlig förvaltning på regeringskansliet med anledning av att så många kvinnliga chefer har slutat på länsstyrelsen. Är det så att socialdemokraten Margareta Lööf Johansson försöker vinna lite politiska poänger nu när det är riskfritt att kritisera landshövdingen.


Hur många tror att Margareta Lööf Johansson hade författat denna skrivelse om landshövding Stefan Carlsson suttit kvar på sin post? Ännu en socialdemokratisk hycklare!

 

Läs artikel i Östra Småland


Jag har sedan tidigare sparat artiklar i lokalmedia som handlat om dessa alla kvinnor.


Länsstyrelsen uppsagda kvinnor


Annica Triberg, kommunikationschef

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/triberg-slutar-som-kommunikationschef/


Lina Isaksson Funke, informationschef

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/hyllad-mediaprofil-varvas-till-toppjobb/


Margareta Gustafsson, länsarkitekt

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/lansantikvarien-ar-ny-chef-efter-lansarkitekten/

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/har-du-svart-att-samarbeta-med-kvinnor-stefan-carlsson/

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/lansarkitekten-portad-av-landshovdingen/

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/lansarkitekten-lamnar-lansstyrelsen/

http://www.barometern.se/kalmar/lansarkitekten-lamnar-lansstyrelsen/


Kerstin Ainouz, länsarkitekt

http://www.barometern.se/kalmar/ytterligare-toppchef-lamnar-lansstyrelsen/


Lise-Lotte Norström, chefsjuristen

http://www.barometern.se/kalmar/chefsjurist-sager-upp-sig/


Anne-Li Fiskesjö, länsråd

http://www.ostrasmaland.se/nyheter/landshovdingen-flyttar-pa-anne-li-fiskesjo/



Som avslutning några ord om nyheten att polisen sänker begåvningskraven för att för få kommer in på polisutbildningen. Sparka istället Dan Eliasson!

Vem vill bli polis med Dan Eliasson som chef!


Justitieminister Morgan Johansson försvarar Dan Eliasson i en artikel i SvD.


Kom ihåg att det är Sveriges justitieminister som uttalar sig. Nu anser jag att både rikspolischefen och justitieministern bör avgå!

 
 
Ingen bild

X

14 juli 2016 10:27

Det finns inga större hycklare är svenska PK-etablissemangsrepresentanter.

För övrigt anser jag att svenska myndigheter ska avpolitiseras.
Börja med att sparka Dan Eliasson.

 
Ingen bild

Christer

14 juli 2016 11:16

Jag funderar ofta på hur det har kunnat bli som det nu blivit i Sverige. Med hyckleri och förljugenhet kombinerat med en föreställning hos etablissemanget med att vi är en humanitär stormakt. Allting har en orsak, och ser man Sveriges utveckling som en räcka av människor och händelser som påverkat oss under de senaste 400 åren så finns det sådant som skiljer oss från övriga länder. Kalla det gärna "Svenska värderingar".
En sån företeelse är den okorrumperade tjänstemannen! Snart ett minne blott, när även en inrättning som Konjunkturinstitutet misstänks för vänskapskorruption. Detta ruckar sannerligen våra nationella fundament.
Vi har en högsta polischef som har en egen politisk agenda. Detta tillsammans med övriga felgrepp har gjort att splittringen inom polisen, med avhopp och missnöje som följd har nått oanade höjder. Misstron mot polisen bland allmänheten ökar ständigt. En polischef kan förgifta hela verksamheten, det är en farlig utveckling som vi ser nu. Tänker lite på en av hans föregångare, Carl Persson som var Rikspolischef 1964-78. Han var jurist i botten, och uppträdde aldrig i polisuniform. Han såg som sin uppgift att effektivisera och modernisera poliskåren. Han krävde ständigt ökade anslag, och fick ofta gehör för sina ståndpunkter. Han hade lågt räknat lite drygt 100 procent av sin personal med sig. Men han var i grunden den okorrumperade myndighetspersonen som kan räknas tillbaka till salig Axel Oxenstierna som lade grunden på 1600-talet.
Allt detta som var Sverige, och med de svenska värderingar som hyllades nu senast i Almedalen, håller på att dränkas i smutsen och de tomma ord som nu predikas av nomenklaturan!
Vi var ett hyggligt land, med ett hyggligt folk, som levt i fred med vår omvärld i 200 år. Det välstånd och de värderingar som skapade detta land skall nu fullständigt krossas. Och det finns längre inget sätt att stoppa förfallet. Det senaste (idag 0714) är att miljardbedrägerierna mot de sociala välfärdssystem kommer att få fortgå. Utredaren Lars-Erik Lövdén säger att "åtgärder dröjer- Det är för komplicerat!" Något stöd i lagstiftningen finns inte. Dan Eliasson är inte intresserad, och förstår inte heller problematiken.
Så tyvärr svenska folk, den nedåtgående spiralen snurrar allt fortare.

 
Ingen bild

Hacke

14 juli 2016 11:32

Hur länge kan Dan Eliason sitta kvar?
Här är två poliser bara ur dagens skörd som talar klarspråk - minst sagt.

http://www.expressen.se/debatt/alla-har-fattat-utom-du-dan-eliasson/

http://www.expressen.se/gt/dan-eliasson-anmals-av-polis-efter-utspelet/

 
Ingen bild

Lars Cornell

14 juli 2016 12:37

Även Håkan Wåhlstedt (Mp) och Landshövding i Västerås har tvingats avgå tidigare i år. http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.3286716-han-far-hard-kritik-av-de-egna
"De elva medarbetarna på staben får psykologhjälp för att klara arbetet."

 
Ingen bild

HANS

14 juli 2016 12:51

Man undrar ju innerligt om de inte lärt sig någonting - sänka kraven. Det gjorde man på lärarutbildningarna också för att man ville ha fler som blev lärare. Det gick som sagt inte så bra, det var ingen som ville det ändå men slutresultatet var att det kom in personer som verkligen inte var lämpade och lärarutbildningen istället blev någon samlingsplats för det akademiska bottenskrapet.

Inget talar direkt för att polisutbildningen kommer att bli bättre för att man sänker begåvningskravet till en så låg nivå att man nu närmast kan vara lätt begåvningsstörd och fortfarande vara behörig. Det ställer verkligen frågan vilka poliser vi kommer ha om ungefär 3 år - idioter som vi har gett makt och en pistol ...

 
Stefan K

Stefan K

14 juli 2016 13:21

Morgan Johansson är lika olämplig som justitieminister som Dan Eliasson är som Rikspolischef.

Vem ryker först? Vem borde ryka först?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

14 juli 2016 13:28

Eliasson tycker väl att det är bra om hans underhuggare kommer ner till hans begåvningsnivå !
Dom kan ju aldrig komma lägre !

 
Ingen bild

Stridhsson

14 juli 2016 13:35

En klockren insändare av Jonathan Boström idag, angående SD förhållanden
till moderaterna och deras politik. Går att läsa på Fria Tider idag!
Hoppas att någon sverigedemokrat läser detta och får sig en rejäl tankeställare...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobirius

14 juli 2016 13:44

Bra och tänkvärt som vanligt av både Thoralf och Christer.

Jag tror att det har blivit så här beror på att vi helt enkelt har haft det ganska bra varpå den genomsnittlige svensken inte har brytt sig så särskilt mycket om politik.

Det har öppnat upp för allt för många att göra politisk karriär och driva sina egna agendor som kanske inte haft riktigt stöd bland folket. Det är nu det har blivit för mycket av den saken och folket börjar reagera.

Vi tycks inte ha så mycket korruption i form av mutor och kontanter. Däremot en politisk korruption och tjänster. Mycket som Thoralf har varit inne på i hans inlägg där man håller tyst och skyddar missdådare.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 juli 2016 14:15

Sveriges vackra flagga hissad i morse kl 08.00, jag skryter inte jag säjer bara som de e !

 
Ingen bild

Kalle

14 juli 2016 16:01

Stridhsson kl 13:35 referar till denna artikel:

""SD måste sluta sträva efter att accepteras av vänsteretablissemanget och istället etablera sig som en drivande högeroppositionell kraft i det svenska politiska landskapet, skriver Jonathan Boström.""

http://www.friatider.se/ppet-brev-till-sd

 
Ingen bild

Niklas R

14 juli 2016 16:19

Sossarna lever i en illusion om att de är ett 50% parti som kan regera som de vill och ministerstyra så som de gjorde på 60, 70 och 80-talet.

Sanningen är att de är ett litet 20% parti med alldeles för stor kostym och många positioner som de ärvt av tidigare generationer sossar i viktiga positioner inom den styrande eliten.

Det är nog dags för en storstädning bland alla styrelseposter med mera där en partibok hos sossarna ska vara anledning till avsättning, inte tillsättning.

Problemet är att borgarna under Reinfeldt tyckte det var helt ok att behålla och tillsätta sossar i olika viktiga positioner. Så de var ju lika mycket sossar som sossarna själva.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 juli 2016 16:20

Nu hör det nog till god sed när Morgan Johansson uttalar stöd för Dan Eliasson. Men det uttalandet är nog första steget till en förflyttning av Eliasson...

 
Ingen bild

Sanningen?

14 juli 2016 16:42

@Stridhsson, inte alls. Bara populärdravel. Att ni inte begriper varför svenskarnas parti fick läggas ner.

 
Ingen bild

AWSvensson

14 juli 2016 16:46

Se o häpna Morgan Johanssons uttalande om JO:s lagvrängeri får skarp kritik av denne Morgan Johansson , nya lagar ska fram kvickt så asylmissbrukande barnfamiljer kan
förpassas dit de hör hemma,o det är inte här.

 
Ingen bild

carl

14 juli 2016 17:04

krister 11.16: , 7 klövern har köpts av bankirer. läs på om Goldman Sachs, Jp Morgan, och särskilt om George Soros. george har köpt Carl bildt, och flera lobby företag. samma skit händer i alla länder, fast med olika anpassning. det finns en anledning till att 80 personer äger mer än alla andra 7,5 miljarder mäniskor på jorden, och kan behålla sina förmögenheter.

fast märkligt att svenska 7 klöver maffia inte sätter stop. dom måste väl inse det går åt helv.te med Sverige

allt sker med sankta tillvänjning och hjärntvätt.

 
Ingen bild

Chrille

14 juli 2016 17:15

Det är som flykting/invandringsfrågan. Sverigedemokrater plogar vägarna så att andra partier kan gå där - om metaforen förstås (jag begriper den knappt själv). :)

 
Ingen bild

Adam

14 juli 2016 18:28

Det är väl allmänt känt att försvarare har till uppgift att kasta så mycket skit på målsäganden som det bara går.

 
Ingen bild

KS

14 juli 2016 19:45

Pretty Boy Floyd 13:28: Så är det!

 
Ingen bild

Suzie

14 juli 2016 20:05

Vem äger egentligen Sveriges riksbank?

" Jag och många andra har försökt att hitta det statliga beslut som måste finnas för att överta den på 1700 talet privatägda svenska riksbanken från den försupne holländare som ägde den då.Tyvärr har ingen lyckats så rent lagligt äger svenska staten inte alls denna vår sk riksbank.Jag och många med mig har gjort allt för att försöka få fram ett enda korrekt dokument som bevisar att staten gjorde ett lagligt övertagande av vår första bank ägd av Johan Palmstruch ,skapad 1656." Stig Olsson.

 
Ingen bild

OH

14 juli 2016 20:52

Om en advokat har hemligt hemtelefonnummer har dom troligtvis haft något skumt för sig, tror jag.

 
Ingen bild

SD-väljare

14 juli 2016 21:40

Sossarnas Dan och Morgan tar ton mot SD men jag hör bara missljud och disharmoni då det faktiskt är allmän kännedom bland både lekmän och proffs att SAP var det parti som bar rasbiologiska forskningens fana i västvärlden. Tycker det är fruktansvärt att exempelvis Halmstad Stad hyllar den socialdemokratiska rasbiologiskt sinnade Ernst Wigforss med ett alldeles eget torg i Halmstad. Hoppas SD i Halmstad väcker frågan framgent, Ska kommuner hylla rasbiologer med minnesplatser? Sjuklövern har många benrangel i garderoben.

 
Ingen bild

Molle

14 juli 2016 22:16

Eliasson vill väl att svenska poliser slutar som han agerar.
Att sedan sänka kraven för intag är väl att då kan han få in massor med folk från mena-länder.
Det behövs ett nyval NU. Så att alla landsförrädare kan plockas bort.

(Gärna landsförvisar dem) :-)

 
Ingen bild

Morningstar

14 juli 2016 23:50

@Suzie. Här får du svar på frågan vilka som äger Sveriges Riksbank.

http://humansarefree.com/2013/11/complete-list-of-banks-ownedcontrolled.html

 
Ingen bild

Blåsippan

15 juli 2016 00:20

Molle@ Jag är inne på samma linje. Obehagligt.

 
Ingen bild

OT

15 juli 2016 00:44

2018! “Traitors, it’s pay back time” - "My Country": https://www.youtube.com/watch?v=Qb-Z8XlM4IY

 
Ingen bild

Stefan A

15 juli 2016 05:22

Justitieminister Morgan Johansson bör avgå, vi kan inte ha en pajas till en av landets viktigaste ämbeten, slungar grova anklagelser om brott mot riksdagens tredje största parti, en man som inte kan skilja på när det är valrörelse och när han innehar en av landets högsta ämbeten, nej Svenska folket förtjänar och betalar faktiskt för någonting bättre, Johansson bör anmälas till KU, ingenting kommer förstås att hända där, men det fina med förhör i KU är att det brukar tv-sändas ofta direkt och då bli tillgängligt för hela Svenska folket utan filter...

 
Ingen bild

Gråsparven

15 juli 2016 07:05

Du är en hycklare,jubelidiot och som en vattenkvarn som snurrar på samma plats år efter år,ingenting händer!
Varför kan du aldrig hålla käften? Du är en lögnaktig populist.

Thoralf Alfsson

15 juli 2016 09:07

Vilken fin liknelse! Du har uppenbarligen inte förstått varför jag har en blogg och syftet med en blogg.

Men det är frivilligt att läsa vad jag skriver. Ingen tvingar dig att läsa. Om sanningen är för svår för dig och din hälsa bör du nog avstå.

Puss o kram
Thoralf Alfsson

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 juli 2016 08:41

@Chrille. Jo, det var en begriplig metafor!

Den Islamistiska terrorismen skördar nya offer. När människor fredligt firar sitt lands Nationaldag, mördas och skadas de av en hjärntvättad galning. Hur många fler av hans sort finns i Europa och när och var gör sig nästa galning redo för sitt "hjältedåd"....

Hur många naiva idioter kommer nu att uttala sig förlåtande om "Fredens religion"...?

 
Ingen bild

Rasistisk EX-pressen ledare?

15 juli 2016 09:00

Låt inte brottslingar återvända till Sverige

Den som kräver hårdare tag anklagas lätt för populism. Men endast svenska medborgare har en grundlagsskyddad rätt att vistas i Sverige. Det är fullt rimligt att ställa krav på skötsamhet för de som vill uppehålla sig i landet – speciellt som regeringen skärpt flyktinglagarna och infört gränskontroller på grund av att systemen är ansträngda.

Åklagarmyndigheten uttrycker syftet med reglerna om utvisning väl. Det handlar om att "skydda Sverige mot personer som utgör ett hot mot allmän ordning och säkerhet".

Just därför bör reglerna skärpas. Grova våldsbrottslingar bör inte ha rätt att återvända till Sverige efter bara några år. Längden på återreseförbuden bör därför i regel bli längre och andelen som utvisas på livstid höjas.

I praktiken kommer det finnas en hel del fall där utvisningarna inte går att verkställa. Sverige ska inte utvisa människor till länder där de riskerar att torteras eller dödas. Det kan också finnas fall där anknytningen till Sverige gör det orimligt med utvisning.

Men huvudregeln bör vara att den som begått grova brott inte får återvända.
http://www.expressen.se/ledare/lat-inte-brottslingar-atervanda-till-sverige/

 
Ingen bild

X

15 juli 2016 09:26

@Gråsparv

Vem som står för sanning och vem som är lögnare, hycklare och populist begriper alla som har mer än två fungerande hjärnceller. Regeringens helomvändning i migrationspolitiken är ett exempel.

Men det begriper inte "Gråsparv" just på grund av anförda skäl avseende antal fungerande hjärnceller...

 
Ingen bild

S-E Kalsson

15 juli 2016 09:28

Jo, det är såna människor med samma mentalitet som lastbilsföraren i Nice som våra folkvalda politiker vill att vi ska ta emot med öppen famn ! Nu håller dom nog tyst ett tag !

 
Ingen bild

Observer

15 juli 2016 10:29

Tips för att bli rik;

SATSA PÅ AKTIER I SÄKERHETSFÖRETAG!

Folk efter gårdagens tragiska terrorattack i Frankrike till Ryska RT;
"We see police around town on little bicycles and they are laughing, having fun and looking at their Facebook pages on their cell phones. They do not care about security here in Nice, at all, at all!” she noted."

Det är väl så säkerheten kommer bli i vårt land också snart med Eliasson vid rodret. KÖP MERA AKTIER ;)

.....inte bara det, man vet bättre en Expressen som på helsidesplats säger; "FÖRAREN NU IDENTIFIERAD" "...................s o m en 31-åring. Punkt.

RT talar man om att det är EN TUNISIER.

 
Ingen bild

Observer

15 juli 2016 10:36

EU's slutsats efter lastbilsmassakern i Frankrike bör väl rimligtvis bli att VI MÅSTE FÖRBJUDA LASTBILAR!!! ..Eftersom dessa kan användas som terrorvapen.

 
janne

janne

15 juli 2016 11:05

Alla stats och regeringschefer i europa är medskyldiga inklusive
Löven och 7 klövern som tillåtit denna vansinniga invällning
av en massa idioter och terrorister och liknande skit,dom
borde ställas inför krigsrätt varenda en.

http://Janne

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 juli 2016 12:37

Mohamed Lahouaiej Bouhlej 31 år var den enligt Expressen som körde lastbilen och vållade terrorbrottet i Nice. Islam är "Fredens religion"...

 
Ingen bild

ruben

15 juli 2016 12:58

Observer har en poäng här. Att visst vore det en idé att hellre se till att regeringen lägger två fingrar i kors för att freda sitt land mot presumtiva islamister än förbjuda lastbilar eller jaga eventuella SD-väljare.

 
Ingen bild

ruben

15 juli 2016 13:30

Eller kanske regeringen gör en Zara Larsson?
Jag hatar manliga lastbilschaufförer!

 
Ingen bild

pg

15 juli 2016 13:39

Hur länge till har Sverige råd med EU?

Ett Svexit NU.

Sveriges EU-avgift avgörs av landets inkomster

2016 ska Sverige betala 31,8 miljarder kronor i avgift till EU och få tillbaka knappt 13 miljarder, enligt regeringens budget för 2016. Den 17 december sade riksdagen ja till regeringens budgetförslag. Eftersom EU-avgiften är högre än återflödet får Sverige rabatt på medlemsavgiften.
Sveriges EU-avgift 2016

Avgift: 31,8 miljarder kronor
Återflöde: 12,7 miljarder kronor från EU
Nettoflöde: -19,1 miljarder kronor

EU-avgiften bestäms utifrån Sveriges och de övriga EU-ländernas bruttonationalinkomst (BNI), momsinkomster samt tullar och avgifter vid handel med länder utanför EU. Medlemsländernas avgifter är EU:s viktigaste inkomst och kallas för EU:s egna medel.


Och tack vare denna utgift får vi raka gurkor, förbud mot vargjakt osv osv osv osv!

http://www.eu-upplysningen.se/Sverige-i-EU/Sveriges-EU-avgift/

 
Ingen bild

pg

15 juli 2016 13:42


Mer hyckleri!

Vad EU-länderna betalar och vad de får tillbaka

Medlemsländernas avgifter till EU bestäms genom förhandlingar mellan länderna. Generellt betalar större och rikare länder mer än mindre och fattigare länder. Bidragen och stöden som EU ger tillbaka till medlemsländerna kallas återflöde. Skillnaden mellan vad ett land betalar i avgift och vad landet får tillbaka kallas nettoflödet.

Polen och Ungern är de största nettomottagarna. Det innebär att de får tillbaka mest av EU-länderna i form av stöd och bidrag jämfört med vad de betalar i avgift till EU.

Tyskland och Frankrike är de största nettobetalarna, det vill säga de betalar mest i avgift till EU i jämförelse med vad de får tillbaka i form av stöd och bidrag.
Sverige är sjunde största nettobetalare.


http://www.eu-upplysningen.se/Om-EU/EUs-budget/Vad-EU-landerna-betalar-och-vad-de-far-tillbaka/

 
Ingen bild

SVT beskyddar islamsk terrorism

15 juli 2016 14:50


SVT textnyheter idag
beskriver den person som begick lastbilsmassakern som 31-åring boende i Nice!
Inga uppgifter om namn (Mohamed Lahouaiej Bouhlel), etnicitet (tunisisk), eller ideologiskt motiv (islam och de 72 oskulderna) nämns.
När jag ringer Åsa 'Vikande/Wilander?' på tv-nyheterna och ställer frågan varför dessa uppgifter inte publiceras svarar hon med en motfråga: Vad tycker du om Breivik? Och lägger på innan jag hunnit svara.
Uppenbart att SVT har en agenda som går ut på att beskydda islam och islamsk terrorism.

Thoralf Alfsson

15 juli 2016 16:35

Sanslöst!

 
Ingen bild

calle

15 juli 2016 15:10

7 klöverns kreatur, har väll fått i uppdrag av globala makteliten, att skapa ett mångkriminellt samhälle. nog kunde polisen stoppa en biltjuv om de fick. de kunde kontakta åkerier som har superkoll på vart deras lastbilar befinner sig. eller placera TMA-bilar som blockerar vägen. poliser misslyckas ju med flit att gripa gärningsmänn fast offer uppger namn och adress. grejen är väl att de inte får ge statistik som kan användas som fakta i valrörelse.
http://www.exponerat.net/16-arige-mohammed-rymt-dussinet-ganger-fran-last-boende-stjal-lyxbilar-och-polisen-varnar-for-honom/

 
Ingen bild

Clas

15 juli 2016 15:10

Efter gårdagens ohyggliga islamistdåd kan man läsa följande på en svensk nyhetssida:

"Sverige redo bistå fransk polis".

Va bra, skicka Dan Eliasson med en påse armband gärna med enkel biljett.

 
Ingen bild

TomasPLz

15 juli 2016 16:18

Svenska kommunistiska SVT kommer i fösta hand rapportera om omkomna muslimer!

 
thojuh

thojuh

15 juli 2016 17:02

Nice. Nu väntar jag bara på att Dan Eliasson
ska uttala sin medkänsla för förövaren! i Nice.

Det gjorde hen ju när den 22-åriga Alexandra Mezher
knivmördades när hon arbetade ensam på ett asylboende
för "ensamkommande baaarn".

Om jag inte minns fel var det då en modig polis som bad
om ursäkt å Eliassons vägnar. Så ta nu dina löjliga armband,
åk ner till Nice och visa fransosen hur riktigt polisarbete
ska gå till.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

alf

15 juli 2016 17:23

Jag gjorde en sökning på SR och SVT på Mohamed Lahouaiej Bouhlel, INGEN träff!!

 
Ingen bild

X

15 juli 2016 19:30

En patriotisk handling alla kan göra är att sluta betala "TV-avgift" och finansiera kommunist-SVT.

 
Ingen bild

Chrille

15 juli 2016 19:43

@ thojuh

Som Perra Winberg skriver på Twitter. "Undrar vilka trauman lastbilen varit med om?"

 
Ingen bild

Vakttornet

16 juli 2016 14:35

Konstantinopel inatt
otäcka bilder på stora skaror av aggressiva primathannar som skanderar pedofilsektens slagord 'Allah är störst'
på gator och torg i den som en gång var det östromerska rikets huvudstad.

 
Ingen bild

Bosse

17 juli 2016 15:29

I förhållande till antalet invånare så nettobetalar Sverige nära fyra gånger mer än vad Frankrike nettobetalar till EU.
Siffrorna bör väl i rimlighetens namn sättas i förhållande till folkmängden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards