thoralf

Alla inlägg den 3 juli 2016

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2016 00:53

Jag skulle vilja ställa en fråga till alla politiskt korrekta och inte minst alla politiker inom 7-klövern. Titta på denna video och berätta sedan om detta är svenskar eller irakier!

 



  
 

Ja, vad tycker mina läsare? Enligt min uppfattning var det väldigt få etniska svenskar på Guldfågeln arena ikväll. Det var riktigt obehagligt. Jag hade köpt en biljett på långsidan men jag insåg redan från start att det inte var en bra placering mitt ibland alla dessa irakier. Jag flyttade ganska omgående till kortsidan där det var lugnare men efter ca 10 minuter av matchen började sektionen invaderas av irakier med trummor och andra ljudhöjande instrument. Det blev mer eller mindre olidligt när de sedan ogillade svenskar och började ge mig fingret, kände jag faktiskt som att det var ganska hotfullt och valde då att flytta till andra kortsidan där det såg ut som en del svenskar fanns.


Varför var det inte fler svenskar och Kalmar FF supportrar på arenan i eftermiddag? På hemmalagets stå var det helt tomt. Det var bara för ynkligt!


 


Vågade inte svenskarna komma till Guldfågeln arena när så många irakier skulle komma. Var de rädda för bråk? Jag såg ingen av de politiker som såg denna match som en integrationssatsning där Kalmar kommun gick in med en kostnadsgaranti/förlustgaranti på 300 000 kronor för att matchen skulle kunna genomföras.


Med en publik på ca 2 800 personer som betalt 100 kronor blir det 280 000 kronor i intäkter. Det skall bli intressant att ta reda på vad denna match kostade skattebetalarna i Kalmar.



Det var till och med en irakisk speaker. Det kallar jag integration. Martin Nilsson klarade uppenbarligen inte att uttala namnen på de irakiska spelarna ;-)

 

"Svante Samuelsson, klubbchef i Kalmar FF kände glädje efter matchen trots förlust: 

 

- Det är fantastiskt kul att se hur stor fotbollen är världen över, var man än är så förenar den folk. Jätterolig match att arrangera, säger Svante efter matchen." 

 

Jag undrar var Svante Samuelsson såg det som "förenar folk". Jag såg det i varje fall inte. Svante Samuelsson satt i tryggt förvar på den egna mer eller mindre publikfria läktaren. Undrar inte Svante Samuelsson var de egna supportrarna fanns. De var i varje fall inte Guldfågeln arena!

 

Det är bara att se på ovanstående klipp så begriper nog var och en att detta inte var frågan om någon integration, det handlade mer om irakisk nationalism och segregation. Av de 2 800 betalande var det enligt min egen uppskattning max 300-400 etniska svenskar. Alla andra var invandrare! Och inte minst ensamkommande barn. Jag är övertygad om att det var många hundra ensamkommande barn på Guldfågeln arena. Jag såg nämligen en rad bortkomna ensamma kvinnor på matchen. Min gissning är att de var anställda på olika hvb-hem för ensamkommande.


 

Ensamkommande barn med en anställd?


Det skall bli väldigt intressant att läsa hur Barometern och Östra Småland beskriver matchen och publikens uppträdande. Nu tror jag inte lokaltidningarnas journalister fanns på sektionerna med alla irakier. De satt säkert på pressläktaren i säkert förvar från dessa vilda irakier.


Om Kalmar FF och Kalmar kommun vill ha mycket publik på dessa matcher måste man dela upp sektionerna mellan hemmalag och bortalag. Idag tror jag att många svenskar inte gick på grund av att de inte kunde köpa en trygg biljett/plats där bara hemmalagets supportrar fanns. Jävligt illa planerat av arrangören Destination Kalmar och Kalmar FF.


En invandrare påstår i en kommentar att det mest var kvinnor och barn på arenan. Granska denna bild så får ni se om ni delar hans uppfattning. En bild säger mer än tusen ord. 


 


Jag hittade även några kvinnor.


 


Hur matchen gick? 1-0 till Iraks OS-landslag.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards