thoralf

Direktlänk till inlägg 24 juni 2016

BREXIT VINNER!

Av Thoralf Alfsson - 24 juni 2016 05:53

     


Brexit leder med ca 1 000 000 röster när närmare 30 miljoner röster räknats.


Vilken härlig morgon! Vilken start på midsommarafton! Var köper man en union jack!



Nu väntar vi bara på att alla svenska politiskt korrekta olyckskorpar skall uttala sig i media. Det här är utan tvekan en framgång även för Sverigedemokraterna. 


Påminner också om min gissning igårdagens blogginlägg.


"Om engelsmän och kvinnor är lika fega som svenskar, det vill säga inte vågar stå för sina åsikter när opinionsinstituten ställer frågor. Då blir det ingen dramatisk dag. Brexit vinner!


Det är uppenbarligen politiskt korrekt att rösta stanna kvar i EU. Jag har sett i reportage att det finns personer som inte vågat berätta för sin egen familj eller på arbetsplatsen att de skall rösta för Brexit. Kan Brexitsidan därmed vara underskattad?"

 

Så var det! Alla underskattade brexit!


Nigel Farage vinnare i dubbel bemärkelse!


 
 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

24 juni 2016 06:24

Storbritanien lämnar dagiset EU !
Precis som ett barn som har blivit tillräckligt vuxet inte vill vara kvar på ett dagis .
Synd att Sverige fortfarande är kvar i blöjstadiet !
Jag kan stolt säga : Jag röstade nej till EU när det begav sig.
Många här har säkert ångrat sitt jä från förr.
Alla som jobbar på dagiset är chockade !
Undrar om britterna kommer att straffas ?

 
Ingen bild

Tom

24 juni 2016 06:30

Haha! Yes! Olyckskorparna beklagar sig för fullt på nyheterna redan, tragikomiskt.

 
Ingen bild

Tony

24 juni 2016 06:53

Ja Svensk Media som ju gör allt för att stödja makten
mot folket kör ju sina domedagsreportage, och Svetsaren
kommer säkert att lägga ut sina flummiga funderingar om
allt som kommer att inträffa, och att det inte kommer att
bli ett Svenskt utträde ur dårskapet, vi ska fortsätta att
vara det land som betalar mest och får utmins?

 
Ingen bild

Anders

24 juni 2016 07:12

Vaknade och slog på radion och det första man får höra är en reporterska som med sorgens röst förklarar att Storbritannien röstat för att lämna EU. Det blir en glädjens morgon och en glädjens midsommarafton :-) . Jag hoppas att detta är början på slutet för EU. Röstade för EU-medlemskap men hör till de som ångrar detta idag och hoppas på att Sverige också lämnar EU.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

24 juni 2016 07:39

Heja England !
Hoppas dom tar EM-guld !
Och ger Europa en taskspark + en käftsmäll !

 
Ingen bild

Pepparholm

24 juni 2016 07:50

SVT begriper inte att det är kört. När jag bläddrade Text-TV för att få resultatet så skymtade jag Anders Lindberg i soffan. Nästa gång så var det Birger Schlaug. Då står nog även Arnstad, Birgitta Ohlsson och hela flumgänget på kö. För en trevlig midsommar så undvik SVT.

 
Ingen bild

Janita

24 juni 2016 07:54

Jaaaaaa...Vilken lycka och vilken midsommar det blev.

 
Ingen bild

Stefan A

24 juni 2016 08:22

England är en gammal stolt nation och lider inte av något självskadebeteende som Sweden, en riktig knäpp på näsan på federalisterna
EU används av Svenska politiker främst som någon att skylla sina misstag på, som när dårarna införde världens mest generösa invandringspolitik, hur många gånger har man inte hört "men andra länder måste" men det måste man inte alls, till slut fick man kasta sig på panikbromsen, men det var förstås EU,s fel inte de Svenska politiker som fattade tokbesluten....

 
Ingen bild

Hacke

24 juni 2016 08:27

Good old England!! Efter trettio år av motgångar har det äntligen vänt. Churhills anda råder åter över Europa.
Frihetens timme randas när folket äntligen får säga sitt om den maktfullkomliga elitens översitteriprojekt. Stort grattis till oss alla och en osedvanligt Glad midsommar!

 
Ingen bild

Christer

24 juni 2016 09:27

Detta var en glädjens Midsommarmorgon! Hoppas nu Sverige går samma väg!
Det sägs att skadeglädjen är den sanna glädjen. Och i så fall unnar jag alla maktens skitkorvar detta bakslag. EU blev inte det Europa vi en gång röstade för (tyvärr, så jag röstade för), och allt fler får upp ögonen för denna koloss som fungerar så långt från dess medborgares intressen.
T.ex att utländska åkerier med svart arbetskraft och låga löner kan slå ut svenska åkerier.
Att Schengen och Dublinförordningen inte alls fungerat har gett oss en ohållbar flyktinginvandring, samt att tiggeriet har etablerat i varje kommun i landet. Trots att deras närvaro helt strider mot EU:s regelverk så skall dom erbjudas vård, skola och omsorg. Detta kanske är en konsekvens av svensk godhetsindustri och inte av EU:s regelverk. Men det är en konsekvens, precis som vår miljölagstiftning som förbjuder svensk lökodling med ogräsmedlet Stomp. Svensk lökodling får lägga ner, men lök odlade inom EU med samma bekämpningsmedel tillåts import. Idioti är bara förnamnet.
Sverige är nettobidragsgivare med 20 miljarder till EU varje år. Vad får vi tillbaka förutom en politisk överklass med fantasilöner?
Folkets kritik mot EU:s oförmåga att möta flyktingkrisen, och det massiva hyckleriet främst inom PK-etablissemanget inför det som skedde hösten 2015 bidrar också. Lars Vilks sa i en intervju härom dagen att "det som var rasism i höstas är regeringspolitik idag". Den som EU-ledarna och Löfven m.fl spydde galla över i höstas - Ungerns Viktor Orban, han gjorde bara det som övriga EU i land efter land nu är tvingade att göra - taggtråd. Till Italien kom igår över 4000 båtflyktingar, dessa har länderna i norra Europa ingen lust att ta emot. Vad kan man göra förutom att stänga gränserna?

 
Ingen bild

Alice S

24 juni 2016 09:28

Grattis Thoralf och Trevlig Midsommar.
Skål för Brexit!

 
Ingen bild

Göta

24 juni 2016 09:40

Jaaaaaaa! Klockan 03 i natt började jag hoppas på allvar. Då lät de svenska nyhetsuppläsarna mer och mer dämpade, så jag somnade ganska gott.
När jag satte på 7-nyheterna i morse kunde jag höra att det var klart!
FÖRNUFTET HADE SEGRAT! Britterna vågade!

Och när jag nu nyss gjorde klart midsommartårtan i köket tänkte jag, precis som Thoralf, VAR KAN JAG FÅ TAG PÅ EN UNION JACK att sätta i mitten på tårtan ihop med vår svenska flagga?!

 
Ingen bild

Micael Foghagen

24 juni 2016 09:51

Mycket glädjande morgonnyheter!

Däremot tänker jag vidare såhär, det var defacto ingen jordskredsseger och det måste UKIP, Farage och andra Brexitförespråkare ta till sig. Analysera noggrant vad Remainförespråkarna värdesatte på ett fortsatt medlemsskap. En hel del av de argumenten går förmodligen att tillgodose via kommande förhandlingar.

Glad Midsommar!

 
Ingen bild

Knaster

24 juni 2016 09:58

Å vad glad jag och min sambo blev när vi vaknade! Otroligt skönt! Kul att se alla PK människor beklaga sig. Hoppas regnet öser ner idag för det gör inget. Kommer vara så glad hela dagen!

Glad Midsommar!

 
Ingen bild

Tompa

24 juni 2016 10:13

Underbart.
Helt plötsligt gör det inget att det regnar på midsommarafton.

Grattis till folket i Storbritannien som fick chansen att visa makthavarna att folket ville något annat.

Nu jobbar vi för en Swexit.

 
Ingen bild

Lotta_1

24 juni 2016 10:30

När vi en gång i tiden skulle rösta för ett medlemsskap i EU, vilket jag stolt kan säga att jag röstade nej till hotade man med att om inte Sverige gick med skulle massvis med svenska företag flytta utomlands. Med facit i hand har vi genom åren fått se företag efter företag flytta utomlands. Man ljög alltså. Om jag inte minns helt fel fick Sverige avslag på sin inträdesansökan pga för dåliga finanser i början vilket gjorde att man fick ansöka flera gånger. Samma regler har man tummat rejält på när man exempelvis släppte in Grekland som myglade dig in trots urusla finanser. Hur många fler länder som myglat sig in kan man fråga sig. Jag hoppas fler länder lämnar EU så hela denna klubb för inbördes beundran och skrupelfria politikers eget ekonomiskt gynnande brakar samman.

Önskar Thoralf och alla andra Sverigevänner en underbar midsommar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 juni 2016 10:32

Lämpligt nu att Sverige gör som England gjort ,lämnar EU och bildar en nordisk/skandinavisk union ! Glad midsommar även om det kanske blir regn och åska !

 
Ingen bild

Svensson

24 juni 2016 10:47

Som SD-sympatisör anser jag att man borde ha stannat i EU och bråkat oförtröttligt för att få en förändring. Yttersta vänstern jublar idag.

 
Ingen bild

Gute

24 juni 2016 10:48

Glad Midsommar Thoralf, och alla andra äkta Sverigevänner!

 
Ingen bild

Lena

24 juni 2016 11:00

När jag först tittade in på Thoralfs blogg blev jag överraskad och faktiskt fick en glädjetår i ögat. Det är ca 72% av rösterna som hitintills räknats och ca 1 miljon 270 000 mer på "leave" sidan. David Cameron höll ett vackert tal och meddelade att han kommer att "resign" och vill att en ny premiärminister kommer att bli klar att ta över i oktober.

Titta på Sky News - rena underhållningen!
http://news.sky.com/watch-live

 
Ingen bild

Pepparholm

24 juni 2016 11:07

Lars Bern noterar i dagens Anthropocene den stora skillnaden mellan Reinfeldts och Camerons sätt att avgå efter ett nederlag.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

24 juni 2016 11:36

Ur statsministerns tal:
"Vi ska utveckla ett Europa, som står på medborgarnas sida."
Visst, men först borde han utveckla ett Sverige, som står på medborgarnas sida.

 
Ingen bild

Mia K

24 juni 2016 12:02

Hej Toralf och alla Sverigevänner! Nu kommer EU att raseras. Många, av de civiliserade staterna, kommer att välja att lämna byråkratin och kanske blir det Turkiet mfl som kommer att samarbeta? Sverige borde istället fördjupa samarbete med övriga nordiska länder! Vilken härlig helg!

 
Ingen bild

Målarmästare

24 juni 2016 12:38

Gerd, Thoralf och andra som önskar sig en "Union Jack". Försök inte på att måla er egen. Det är hopplöst svårt att få till den på ett bra sätt. Raka linjer förvisso, men som de möts!

 
Ingen bild

Kurtan

24 juni 2016 13:30

Grattis UK samt inte minst Nigel Farage!

Detta är början på slutet för EUSSR samt en återgång till sunt förnuft i väst!

Glad midsommar alla Sverigevänner, ni andra kan slänga er i väggen...

 
Ingen bild

PG

24 juni 2016 13:35

Sveriges ekonomi är i fritt fall!

http://www.statsskuld.com/

Trots det tycker Löven att Sverige har god ekonomi!?

 
Ingen bild

Tony

24 juni 2016 15:38

Vi ska inte glömma att EU är orsak till till
dom stora lycksökarskaror som vält in i Europa,
men det talar alla experter inte om?

 
Ingen bild

ruben

24 juni 2016 21:45

Verkligt intressant är hur folk tycker och varför:
"VINNANDE KONCEPT: Nigel Farage tog det för Ukip mycket ovanliga steget att kritisera EU:s asylinvandring under slutet av Brexitkampanjen. Tidigare har partiet nästan uteslutande varnar för invandringen från andra EU-länder"

http://www.friatider.se/farage-det-h-r-r-en-seger-ver-banker-storpolitik-l-gner-och-korruption

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards