thoralf

Direktlänk till inlägg 8 juni 2016

ENDAST 5 AV 98 ENSAMKOMMANDE ÄR UNDER 18 ÅR

Av Thoralf Alfsson - 8 juni 2016 22:52

Idag publicerade Sveriges Radio ett reportage som visar hur fullständigt galet situationen är när det gäller så kallade ensamkommande barn. Det är skrämmande uppgifter, till och med värre än de åsikter jag framfört på min blogg.


För oss Sverigedemokraterna är uppgifterna inga nyheter! Det är bara en bekräftelse på det som vi sagt under flera år men som 7-klövern med stark frenesi förnekat och istället som enda ”argument” kallat politiker från SD för fascister, rasister och främlingsfientliga.


I Österåkers kommun bedömer man att endast 5 av 98 ensamkommande barn är under 18 år. Helt makalöst! I Helsingborg bedömer man att 25 procent är äldre än 18 år.


I reportaget säger en ansvarig att hon har haft ensamkommande barn som varit gråhåriga och att många är äldre än personalen.



Skillnaden i kostnad för samhället är ca 1 miljon kronor/år om man är över 18 år eller om man är en ensamkommande under 18 år. Det handlar med andra ord om många miljarder kronor varje år. Det kan handla om så mycket som 10-15 miljarder kronor/år i högre kostnader för skattebetalarna.


Lyssna på reportaget och häpnas över de uppgifter som framkommer. Det är minst sagt skrämmande uppgifter som framkommer. Det vill säga om du inte har lyssnat på vad Sverigedemokraterna sagt tidigare och vad vi motionerat om i riksdagen under flera år för att just stoppa detta missbruk.


Jimmie Åkesson kommer med en relativt blek kommentar till detta. Jag saknar lite jävlar anamma och att Jimmie Åkesson slår näven i bordet och skäller ut 7-klöverns politiker från höger till vänster för deras flathet, feghet och naivitet när det gäller alla bluffande ensamkommande så kallade barn. Som av så många uppenbarligen med rätta kallats för "ensamkommande skäggbarn"!




I fredags lämnade vi in vår budgetreservation i Kalmar med närmare 40 tilläggsförslag. Vi vill framförallt spara på kostnaderna för invandringen och flyktingmottagningen. Vi vill dessutom försälja Kolbodagården som Kalmar kommun köpte in i december förra året för att bygga om till boende för ensamkommande.


Idag utnyttjas endast 10 platser av ca 60-70 platser. Med andra ord ett helt felaktigt köp av fastigheten.


Vi anser också att de 130 personliga assistenterna inte skall privatiseras, utan få vara kvar som kommunanställda. Östra Småland skriver om vår budgetreservation. Finns tyvärr inte på nätet.


 

 
 
Ingen bild

Hacke

9 juni 2016 00:21

När t o m statsradion och i det här fallet Studio ett börjat få dödsfrossa under galgen och presenterar reportage som dessa förstår man att det har gått totalt överstyr och brinner i knutarna hos hela det medie/politiska etablissemanget.
Samma redaktion som år ut och år in enbart lutat sig mot barnläklaren och Kpml(r):aren Henry Ascher och andra handplockade s k experter med rätta agendan så fort ämnet kommit på tal.
Jag äcklas av 7-politikerna men ännu mer av traditionell media. Det hjälper inte hur de nu än tvår sina händer. Allt dom presenterar nu är gammal nattstånden skåpmat och självklarheter för oss som förlitar oss på alternativmedia och hederliga bloggare som Thoralf.
Samma effekt som vi nu ser i media gäller i riksdagsarbetet och från talarstolarna när sd får rätt på punkt efter punkt. Senaste exemplet på det så sent som tidigare idag då Kent Ekeroth sopade golvet med de stammande ynkryggarna i 7-partiet kring parentesen i gränskontrollerna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 juni 2016 02:45

Den verklighet som vi påtalat under många år har hittills resulterat i tillmälen såsom ”rasist, ”fascist” och inte minst hittepåordet ”islamofob”.

Skenanställningar, hedersvåld, värdefrågor och asyl/åldersbedrägerier verkar numera helt fritt för media att frossa i med braskande rubriker. Detta är som sagt INGA nyheter utan har pågått under många år utan att media velat eller vågat skriva om det. Nu väntar vi på en rejäl granskning av den politiska ideologin islam och hur mycket skattemedel som går till de intoleranta muslimerna.

Hyckleri kallas det.

Undrar vem/vilka som ansett att granskning numera är helt i sin ordning? Sannolikt är det samma personer som tidigare beordrade ”locket på”.

Det brinner i knutarna och det är principen ”räddas det som räddas kan” som gäller. Det blir verkligheten och medelklassen som stoppar den vedervärdiga och skadliga invandringen.

INTE Sverigedemokraterna. Vem har trott det förresten?

 
Ingen bild

World Traveller

9 juni 2016 06:14

Då har alltså "hatsajterna" och "rasisterna" haft rätt i alla år, på ytterligare en punkt. När ska media och 7-klövern börja skämmas och erkänna att de har fel om i stort sett allt?

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 juni 2016 08:25

Höll på att ramla av stolen när jag hörde detta på radion. SD,s väljarframgångar tvingar fram obekväma sanningar gång på gång..

 
Ingen bild

Pepparholm

9 juni 2016 08:47

Nu vore det intressant med en förklaring från Centerns Vice Ordförande, barnläkaren Anders W Jonsson. Om jag har läst rätt i media tidigare, så har han varit en av de rabiata motståndarna till att åldersbestämma någon. Han måste ha haft stort inflytande i Alliansen och var även vikarierande partiledare under Annie Lööfs mammaledighet.

 
Ingen bild

Stefan

9 juni 2016 09:01

Kors i taket! Detta satt långt inne hos public service fast de kan inte riktigt släppa det där med "barn". I inslaget så envisades de med att kalla bluffmakarna för "överåriga barn"... De fokuserade också på hur svårt det var för de överåriga att låtsas vara barn och hur synd det var om dem pga detta... Nästa grej blir väl att de blivit traumatiserade av sitt "skådespel" och att det ska ses som en ömmande omständighet och skäl för asyl.

Det måste införas medicinska åldersbedömningar genast och även 10 år retroaktivt med omprövning av asylskälen i de fall åldern inte stämt vid ankomsten till Sverige.

 
janne

janne

9 juni 2016 09:28

Ja jag säjer då de,det är dax att lögnarna hycklarna i 7-K
avgår och lämnar över till dom som är klarsynta och ser vart
det är på väg dvs.åt h-e mot slukhålet om det får fortsätta.
Annars rädda det som räddas kan.

http://Janne

 
Ingen bild

Christer

9 juni 2016 09:57

Att kunna erkänna att man haft fel är kanske inte människans främsta egenskap. Det gäller på både individnivå, men kanske främst inom politiken. Som person kan man vara försiktig med att vara för tvärsäker, att kanske lämna en dörr lite på glänt ifall någon oförväntad sanning skulle inträffa. Det blir lättare att gå vidare om man inte varit för säker.
Inom politiken ses det dock som en svaghet att inte till 100-procent omedelbart veta det rätta svaret. Har man då smetat "brun bakgrund, rasist, fascist och islamofob" på den som har en avvikande uppfattning så säger det sig självt att det är svårare att backa. Står man sen med arslet mot väggen och har fel på alla punkter, så kan man inte med hedern i behåll backa och säga att: "Det ligger en hel del i vad du sagt hela tiden!" Detta är dilemmat för 7-klövern idag.
Ser i Ö.S idag att moderaten J.I Lundström i Kalmar föreslår att kommunen stänger zigenarlägret vid Dämmet, och istället låter lägrets invånare flytta till det kommunägda Kolboda där det finns lediga platser. Jag tror inte Lundström menar riktigt vad han säger, jag tror han driver med de etablerade politikerna för deras undfallenhet inför att kunna ta itu med saker o ting.
Egentligen hänger allting ihop. Naturligtvis är det etablissemangets hat mot SD som möjliggjorde att Sverige lät t.ex tiggeriet breda ut sig i hela landet. Den stora frågan är vad gjorde SD för fel när vi motsatte oss den stora invandringen, tiggeriet, utanförskapet, och kriminaliteten. Vad har vi gjort för fel? Skulle alla "hummat med"? Skulle det varit lättare att backa då?
Bästa Makthavare, ni sitter i en jävla sits nu när konsekvensen av det multikulturella samhällets avigsidor breder ut sig. Det är "brandkårsutryckningar" på alla områden, och ingen ljusning i sikte. Tänk om ni lyssnat lite mer på SD än MP.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 juni 2016 10:53

Jajamen, nu har jag börjat förstå vad integrering är , jo det är att vi ska ta emot så många asylsökande som möjligt och att dessa aldrig behöver jobba !

 
Ingen bild

Suzie

9 juni 2016 11:11

Merit Wager har tillsammans med miggorna varnat,larmat och skrivit om de här problemen i 8-10 år på sin blogg,oansvariga politiker och myndigheter har inte gjort ett dugg,inte tagit åt sig av ett enda ord om alla felaktigheter,lögner och kaos som varit och är med de asylsökande som säger sig vara minderåriga men uppenbart synts vara betydligt äldre..Oansvariga chefer har uppmanat handläggare på migverket att inte följa Sveriges lagar,finns en tydlig lag som säger att det är den asylsökandes sak att bevisa att han/hon är minderårig och kan personen i fråga inte bevisa detta så skall personen anses som vuxen och asylärendet behandlas som en vuxen sökanden,miggorna har uppmanats att agera politiska massinvandringsaktivster och bevilja put till alla asylsökanden som säger sig vara minderåriga och ser yngre ut än 40 år.Inga id handlingar har avkrävts dessa lögnare,man har tagit dem på deras egna ord.Många miggor har larmat och sagt att dem vill inget hellre än följa lagen men får inte göra det.Bluffen med de "ensamkommande" är världens största och grövsta asylbedrägeri som dränerat och fortsätter dränera svenska folkets skattemedel och stjäla gigantiska resurser inom sjukvården och tandvården,kommunala resurser,de får hjälp att tömma stort antal med fonder som allmänna arvsfonden mfl,psykvården som är nästan obefintlig idag sedan över 25 års nedläggningar och ickeprioriteringar ger företräde till dessa ljugande "vuxna barn" för de är så "traumatiserade" betänk då att ca 30 % (säkert mer) av asylsökanden beräknas ha svåra psykiska problem/personlighetsstörningar,och sjukdomar.
Vi är många föräldrar till barn/unga vuxna med neuropsykiatriska diagnoser och andra funktionshinder som kämpar hårt i ständig motvind och med avslag på avslag från kommun och landsting när vi söker hjälp och vård för våra kära barn som mår dåligt och lider svårt av ex djup depression och tvingas sitta hemma,kan inte gå i skolan för det finns inga resurser för våra sjuka barn/unga.Som förrälder tvingas man vakta på sitt barn dygnet runt,se till att hon/han får mat i sig,inte skadar sig själv etc,oerhört frustrerande att de svenskfientliga politiker som bär skulden till att inga eller få resurser ges till svenska barn/unga med olika funktionshinder,de har mindre värde enligt sjukklöverns politiska aktivism,lagar följs inte när det gäller svenskar med handikapp av olika slag.Skamligt att den egna hjälplösa och svårt utsatta del av befolkningen är satt på undantag och lider så mycket brist och nöd.Hur många tragedier vill sjukklövern ha på sitt svarta onda bortbrända samveten? Nyligen blev en kvinna mördad av sin svårt psykiskt sjuke 25 årige son pga att han inte fick den hjälp och vård han så väl behövde och har rätt till,fruktansvärt tragiskt,en mor som tog hand om sin sjuke son och kämpade för hans rätt till vård skall inte behövas offras på sjukklöverns offeraltare.Denna kvinnas död bär Stefan Löfven och hans medkumpaner i sjukklövern skulden till.
I Tyskland och något annat land har man gjort en kalkylering på att ca 40 % av de sk "ensamkommande" beräknats vara kriminella redan innan de beträdde tysk mark. Reportern i inslaget antyder att det är väl inte fel att ljuga om sin ålder när man vill komma till Sverige för ett bättre liv.Skamligt minst sagt att här sparas inte på några resurser tvärtom,halva kostnaden för hela asylinvandringsindustrin ligger alltså på de sk "ensamkommande" vilket Sverige är helt ensamma om i hela världen.En liten befolkning på ca 9.5 miljoner välkomnar dryga 40, % av alla asylsökanden som söker sig till Europa och säger sig vara minderåriga.Sinnessjukt är bara förnamnet.
Är så förbannat trött på all politisk massinvandringsaktivism som står över Sveriges alla lagar och regler,detta är fullständigt galet och oacceptabelt,ändå tillåter majoriteten av svenska folket detta sinnessjuka och landsomstörtande galenskapsprojekt som den totalitära massinvandringsideologin är fortgå år ut och år in.Obegripligt för mig.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 juni 2016 11:50

Nu har jag kommit underfund med vad integration är ,jo det är att vi i Sverige ska ta emot så många asylsökande som möjligt som ska gå utan arbete och leva på våra ihoparbetade reformer !

 
Ingen bild

Hm

9 juni 2016 12:21

Var hittar man Jimmie ÅKessons kommentar?

Thoralf Alfsson

9 juni 2016 13:13

Videoklippet förstås!

 
Ingen bild

SM811

9 juni 2016 12:30

Dum-dumvänstern på SR har uppfunnit ett nytt nonsensord för medelålders araber. VARFÖR??
http://korta.nu/13i
Prövar med detta också. Får se om det blir en klickbar länk?
http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/dum-dumvanstern-pa-sr-har-uppfunnit-ett.html

 
Ingen bild

C Andersson

9 juni 2016 12:56

@S-E Karlsson@
På 60-talet var det full fart på Sjöbergs Bar på Östra Storgatan. Det var två folkgrupper som slogs så att flisorna yrde. På måndagen stod de tillsammans vid bandet som vanligt. Det kallar jag integration.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 juni 2016 15:52

C Andersson jojo men då fanns det jobb vilket det är glest med numera !

 
Ingen bild

Nils Dacke

9 juni 2016 17:35

Finns det ingen gräns för hur galen man kan vara när man jobbar som journalist inom PK-media?, när man talar om 30 åringar som överåriga barn vill man ju bara gråta åt eländet. Innebär detta att spädbarn skall kallas för underåriga vuxna????

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

9 juni 2016 19:45

Ett mycket enkelt sätt att definera ungdomar vore att dom utan skäggväxt får jä och dom andra får nej.

 
Ingen bild

SM811

10 juni 2016 10:03

"I Sverige får man vad man vill - bara man ljuger och fejkar jäkligt bra. Dom korrekta dårarna har sålt ut landets heder på PKaltaret."
http://soldatmamma.blogspot.se/2016/06/i-sverige-far-man-vad-man-vill-bara-man.html

 
Ingen bild

Pekka Rousu

16 juni 2016 19:48

Österåker har man 95% fuskare och i Helsingborg 25% fuskare. I våra grannländer har det visat sig att ca 75% har varit fuskare. Eftersom alla vet att dessa länder har haft och har medicinska kontroller av ålder medan Sverige inte har det så borde fuskprocenten rent logiskt vara högre i Sverige. Att anta 25% fuskare i Helsingborg låter helt ologiskt.

Jag har räknat på samhällskostnader för både barn och vuxna. Man måste göra antaganden och ställningstagande när man räknar på en sådan sak. I artikeln så står det dock att skillnaden i kostnad mellan att vara barn eller vuxen är 1 mkr. Hur ser en sådan uträkning ut? Min uträkning är att barn kostar 1 mkr och vuxna 0,5 mkr, men mina antaganden och ställningstaganden kanske är helt galna. Så här ser mina uträkningar ut för barn som blir 1 mkr.

Boendekostnad (snitt 2 200 kr/dygn barn och vuxna 1 000kr/dygn)
Skola (svenska barn 70 000 kr men antar för dessa 90 000 kr)
Tolk (en timme i veckan à 600 kr)
God man (fast ca 15 000 kr)
Socialsekreterare (1 timme i veckan à 600 kr)
Sjukvård (32 000 genomsnitt, dessa är yngre så jag antar 15 000 kr)
Tandläkare (snitt i Sverige 1 000 men de har dåliga tänder så 5 000 kr)
Rättsväsende (snitt 4 000 kr, men här är överutnyttjandet mycket stort, antar lågt 7 000 kr)
Brandkår (snitt 700 kr, men här är överutnyttjandet mycket stort och jag antar 3 000)
All övrig konsumtion av välfärd … jag vet att det inte är 0 men skit samma

För vuxna kostar boendet ca hälften (ca 400 000 kr i stället för 800 000 kr) och skolgång blir billig, så kostnaden ca 1/2 mkr per år.



Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards