thoralf

Direktlänk till inlägg 30 mars 2016

STUDIEBESÖK I TANGER

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2016 10:30

Ägnade tisdagen åt ett studiebesök i Marocko och staden Tanger. Kan väl säga att jag inte är imponerad men jag klarade i varje fall några timmar. Behöver egentligen inte kommentera mer än så.

 

Ankommer till Tanger.

 

Tanger.


 

M/Y Yas, 141 meter. Hur många fot är det ;-)


 


  

Ingen grogg!


 

Kasba.


 

Ingen kommentar, en bild säger mer än tusen ord.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Knaster

30 mars 2016 11:25

Härliga bilder!

Ngn som såg inslaget på Rapport igår ang de som fått asyl i Estland? Dom intervjuade en familj. Pappans slutord säger allt! - jag önskar att Estland tar emot fler flyktingar då min fru känner sig ensam då inga fler bör slöja!!

Är det inte bättre att försöka anpassa sig????!! Otrolig kommentar från mannen som säger allt! Ingen anpassning här inte!

 
Ingen bild

Observer

30 mars 2016 11:33

Thoralf är den moderne ledaren som upptäcker vår omgivning, är folklig o trevlig!
-Jag är imponerad.

 
Ingen bild

Calle

30 mars 2016 11:45

Vissa foton påminner om det "nya" Sverige!

 
Ingen bild

Ronny

30 mars 2016 12:10

Radio Kronoberg går från klarhet till klarhet, då det gäller att skuldbelägga Sverige och dess befolkning för att det inte görs mer för ett mångkulturellt land. Uppoffringarna är för små. BASTA ! Bl.a talade en SVT reporter helt oemotsagd om flyktingkrisen, då främst om barn och kvinnor, men icke ett ord om dom över 60 % män som åker över för ekonomisk vinning. Och som grädde på moset, och i vanlig ordning spelades en låt med ärkekommunisten Mikael Viehe. Det är så uppenbart vänsterinflurerat hos Radio Kronoberg att det börjar bli pinsamt.

 
Ingen bild

Demokratur

30 mars 2016 12:18

Sverige om 20 år...

 
Ingen bild

Storebror 63

30 mars 2016 12:31

147 fot

 
Ingen bild

Vaken

30 mars 2016 12:43

Bra gjort Thoralf! Fler folkvalda behöver verkligen upptäcka omvärlden! Var själv i Tanger för ca 15 år sedan. Utforskade alla prång och gränder med hjälp av en lokal guide. Det var verkligen att ta steget tillbaka några tusentals år i tiden. Omöjligt sova pga allt oväsen. Härligt komma tillbaka till Spanien efter den pärsen...Men bra som referensexempel. Så vill vi INTE ha det!

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 mars 2016 13:20

Jaså, innefärgen i år är brunt ...

Men ett myntate med möjligen blad av lugnande citronmeliss är alltid välkommet, eller hur? Man ska ju dricka varmt/hett i varma länder, har jag för mig.

Tar du jakten tillbaka till Europa? Den liknar en flip-flop förresten ... så ... Och fler än Persson och Blank skulle få spader om du la till med den i Kalmar hamn - hihi!

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 mars 2016 13:24

Men, Vaken, HUR vill vi ha det? Jag tror att många svenskar inte riktigt vet det. 'Ja, det är väl bra som vi har det'-typen. Tills den dag när de ...

Som Göran Persson sa (ungefär): Invandring är nog bra men det har kommit alldeles för många på kort tid. Och jag vill tillägga: Dessutom av fel sort - om man får säga så.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 mars 2016 13:47

Den nya modefärgen brunt. Snart i ditt kvarter.. I mängd..

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

30 mars 2016 13:50

Typ 460 fot/feet Beroende på enhet årtal och land.

Du borde anställa Storebror till att hjälp till med dina diagram.

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 14:03

Du kanske borde lära dig att läsa diagram! Jag kan hjälpa dig om det är något som du inte förstår.

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2016 13:52

Själv har jag alltid sagt att jag aldrig kommer att
sätta min fot i ett Arabland? Men fan vet om jag inte
redan gör det, för om jag går på en gata i Malmö är det
när man tittar på befolkningen ungefär som en gata i
vilken stad som helst i mellanöstern.

 
Ingen bild

Vaken

30 mars 2016 14:02

Vi vill ha ett fredligt och säkert land grundat på demokratiska värden och ömsesidig respekt. Största problemet just nu är hotbilden av terrorism i hela västvärlden där bl a Sverige står oskyddat och handfallet, samt säkerheten generellt i samhället, följt av ett allt växande problem med den svenska ekonomin som bara eskalerar. Detta riskerar urholka hela grundkonstruktionen av det svenska samhället. Vad är det för standard vi har när man inte ens idag "har råd" att hålla rent utan drar ner på städningen t o m på sjukhusens infektionskliniker?? Dags att prioritera om.

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2016 14:19

Jag har numera ett flertal kollegor från Sydafrika. Deras historier om vad som pågår är skrämmande. Ett veritabelt folkmord på vita. Vita barn våldtas och mördas, hela familjer mördas och mördarna går fria. De säger att vita bor i squatter camps nu och svälter. Jag frågar varför de inte flyttar därifrån. De svarar att de inte har råd. De allra flesta vita har inte råd. De har fått sparken från sina jobb på grund av sin hudfärg och har inga medborgerliga rättigheter alls nu.
Ni kanske har läst att Nigerianska arme'n har utkämpat strider mot Boko Haram och fritagit hundratals kristna flickor som tagits som slavar det senaste året. Det är i själva verket en privat firma bestående av fransmän, portugiser och främst sydafrikaner som gjort jobbet och låter Nigerianska arme'n ta äran. Nu vill Sydafrikas regering åtala och fängsla alla vita sydafrikaner som stridit mot Boko Haram och även alla vita som jobbar som säkerhetsvakter, sjukvårdare, jordbruksrådgivare m.m utomlands. Mina kollegor är som ni kanske förstår helt uppgivna och säger att de så småningom kommer att slaktas och utrotas i Sydafrika och det är inget de kan göra åt det.
Visst hade de ett fruktansvärt apartheidsystem i Sydafrika när de vita styrde men inte fan gick de vita och våldtog svarta barn och mördade hela familjer. Konstigt att inga människorättskämpar säger ett ord om detta pågående folkmord.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2016 14:21

Fina bilder, men var du tvungen att fotografera Gubben o Gummans fiskebåt?

Den tältklädde ser väl lite sådär ut, tur att vi bara har en i Kalmar en "konvertit" med lite "själsliga problem", som tyvärr har fått stryk helt i onödan, allt detta enligt Gubben och Gummans ständiga reporter Kalle Snabbfot hårt arbetande på Getingen News.

Men vem fan är den stiliga unga mannen på första bilden Mats ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

30 mars 2016 14:26

Efter att ha studerat drinken i två timmar har vi enats om att gissa på att det är en Somalia-Sunrise , eller om det möjligen är något variant på sportdryck för kossor ?
Drick den inte Thor-alf

 
Ingen bild

Hacke

30 mars 2016 15:13

Har precis kommit hem från en vända efter lite ärenden "på sta'n". Bortsett från vädret och byggnaderna var det nog ingen större skillnad på gatubilden här och Tanger vad jag förstår. Skulle väl vara då att det kanske är lite fler tiggare i vårt Absurdistan.
Kul att du delar med dig av dina varierande upplevelser Thoralf såväl i politiken som i vardagslivet/fritiden i största allmänhet. Tydligen retar det trollen oavsett vad du publicerar. Deras problem kan rentav stundtals vara underhållande i all sin infantilitet.

 
Ingen bild

Lena

30 mars 2016 16:31

@World Traveller "Konstigt att inga människorättskämpar säger ett ord om detta pågående folkmord". Det är nog inte bara konstigt, det är något vi som har vit hud måste acceptera framöver - det märker man ju på alla ställningar att vi inte är värda. Men det är också konstigt att alla vill till de vitas länder??!! Varför vill de inte åka till ex Saudiarabien? De är ju så rika.

Den sista bilden, Thoralf, föreställer det ett spöke? Att kvinnor ska behöva gå klädda på detta förnedrande sätt får mig att se rött!

Läs gästskribenten Helene Bergman på Ledarsidorna. Även vår regering smyger in kvinnoförnedrande klädesplagg, och mer än det, även barnäktenskap verkar bli lagligt, även tvångsgifte och slöjtvång. Koranskolor (märkligt att inte humanisterna ifrågasätter det), hijabklädsel för kvinnor, och nu även burka verkar ha blivit helt legitimt för en kvinna att klä sig i.

Krav på separerade badtider på badhus mellan könen är också på tapeten att genomföras(för det vet vi ju att män är ju djur som inte kan hålla sig). All jämställdhet vi kämpat för under decennier håller nu på att suddas ut. Allt för att hylla muslimer.
Läs hur de extrema islamisterna använder sig av det administrativa o politiska uppbyggda Sverige och får givetvis skattemedel för detta också. Men svenska feminister säger ingenting. Deras enda argument är att det skulle kunna gynna SD och då är det bäst att tiga.

http://ledarsidorna.se/2016/03/helene-bergman-bit-for-bit/

 
Ingen bild

Willhelm

30 mars 2016 16:50

Jag är faktiskt förvånad att folket i Sverige inte redan gått till riksdagen för att slänga ut tokjävlarna som sitter där och förnedrar oss.

Vårt nya frimärke

http://www.svd.se/bilder-sill-estelle-och-sushi-pa-nya-frimarkena

Dessutom har Migrationsverket gjort ett "Nyförvärv":
(saxat ut avpixlat)
"Angeles Bermudez-Svankvist fick i augusti 2013 sparken från sin tjänst som generaldirektör för Arbetsförmedlingen, bland annat efter att det kommit fram att hon mobilsurfat för 280.000 kronor och skickat notan till skattebetalarna.

I början av mars meddelade Migrationsverket att myndigheten hade rekryterat Bermudez-Svankvist till en topptjänst som samordnare med uppgift att ordna "sysselsättning" åt asylsökare.

När Migrationsverkets anställda kunde läsa om värvningen på intranätet hade Bermudez-Svankvist redan varit anställd i åtta dagar. Beskedet väckte ilska och förvåning, enligt fackförbundet ST.

– Folk undrade om det kan vara sant det här, eller är det ett aprilskämt? Alltså det har varit nästan på gränsen till att folk har ställt sig upp och skrikit när man fick läsa det här på verksnätet, säger ST:s avdelningsordförande Sanna Norblad till Sveriges Radio.

Vid sidan av Angeles Bermudez-Svankvists kontroversiella bakgrund menar facket att ledningen brutit mot flera regler genom att rekrytera henne utan att informera om det i förhand."

Man undrar vad det är som krävs innan Svensken reagerar? 40år av armod som i tidigare Rumänien? De hinner ju totalförstöra vårt land.
Folk uppe i toppen håller på att bete sig totalfel helt öppet. Tokerierna eskalerar från månad till månad att det hade varit mera ordning om ett kriminellt motorcykelgäng suttit i riksdagshuset idag.

Att ingen reagerar är helt ofattbart.

World Traveller visar i sitt inlägg ovan om Sydafrika vad resultatet blir. Folk kör på med skygglapparna o tittar ned ända till dess att deras hus exproprieras och de blir utan mat och får leta mat i stadsparken. Samma var det under andra världskriget, många judar gick snällt och registrerade sig och hoppade in i godsvagnarna i tron att de skulle åka o jobba.
Herregud folk måste lära sig att SE vad som händer.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

30 mars 2016 17:41

Längden på båten 141 meter är nog fel ! Kanske 141 feet (45 m).
I mycket annat tycker jag att Thoralf har rätt .
Hoppas på lite fina fågelbilder snart.
Var själv ute och firade Strömstarar i helgen.

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 19:27

M/Y Yas kommer på plats åtta i 10 i topp listan över världens största yachter med 141 meter!

http://www.bushandnoble.com/blog/top-10-largest-yachts-in-the-world/


 
Ingen bild

Demokratur

30 mars 2016 18:07

@ World Traveller

Du beskriver vad jag tror är situationen i Sverige om x år. Gäller att sticka innan dess...

 
Ingen bild

Lasse G

30 mars 2016 18:52

@World Traveller:
Anledningen till att människorättskämparna inte har reagerat torde bero på att dina kollegers historier helt enkelt inte är sanna. Det är stor foliehattsvarning på de skrönor som du vidarebefordrar.

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2016 20:12

@Lasse G

Jag beslöt mig för att kolla om mina kollegor ljuger och hittade omedelbart följande:

ewn.co.za/2016/03/08/Silent-vigil-held-for-teen-found-dead-in-Tokai-forest

southafricatoday.net/south-africa-news/room-of-a-9-year-old-girl-after-blacks-brutally-killed-her/

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/zimbabwe/1453729/Rape-gangs-targeting-whites-in-Zimbabwe.html

Utöver det så spände de upp en ståltråd över vägen en god väns då 11-årige son tog till skolan på sin moped i förhoppningen att halshugga pojken. Han fick ståltråden i ansiktet och har genomgått flera operationer efteråt.

Det som hände min gode väns son är i alla fall ingen skröna och knappast det andra heller. En kollega från Zimbabwe som nu bor i Sverige av alla ställen fick sina föräldrar mördade och tog efteråt hand om farmen själv tills de kom tillbaka för att döda honom också. Han var då endast 18 år gammal. Två svarta som arbetade på farmen hjälpte honom och han kom undan med livet i behåll.

Det kanske är så att det är du som står för skrönorna. Ta av dig foliehatten!

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 mars 2016 20:14

@World Traveller. Eftersom det inte är "rasifierade" som drabbas av våldet i södra Afrika, tiger svensk media..

Lasse G. World Traveller lämnar ofta mycket trovärdiga uppgifter. Den foliehatt du skriver om är nog fastsatt på dig. Med silvertape...

 
Ingen bild

Sanningen?

30 mars 2016 20:15

@Lasse G, du verkar inte ha en aning om vad som händer i ZA. Använd hjärnan innan munnen glappar.

 
Ingen bild

Pretty boy Floyd

30 mars 2016 20:18

Jag tyckte det lät helt otroligt !
Ungefär som kompisarnas fiskehistorier.
Nu såg jag att dom största är ändå värre!
Det dröjer nog inte för än migrationsverket köper såna båtar som bostäder åt "ensamkommande barn".

 
Cavatus

Cavatus

30 mars 2016 21:14

Hej Thoralf! Nu börjar skatteverket att skicka ut deklarationsblanketterna. Därför påminner jag dig, om du har lust och tid, att göra om ditt flygblad om avdrag i deklarationen för massinvandringen till en pdf, så att jag kan ladda upp det på flygbladssidan. Jag har redan börjar göra reklam för detta flygblad (och informerat om din förträffliga blogg) på AP så nu sitter folk och väntar ivrigt på detta flygblad, så att de kan göra avdrag för massinvandringen. Mejla det till cavatus@gmail.com så att jag kan vidarebefordra det.

Om du vill, har tid, lust och kan, får du gärna konvertera dina övriga ypperliga flygblad till pdf, så även de kan spridas på detta mer okonventionella sätt. Vad säger du om det?

http://www.korta.nu/flygblad

Thoralf Alfsson

30 mars 2016 21:44

Kommer!

 
Ingen bild

Lasse G

30 mars 2016 21:31

W T, det är uppenbart att du saknar de mest elementära kunskaperna om källkritik. Det framgår redan av ditt första inlägg ovan, men blir övertydligt när du nu lägger till dina tendentiösa länkar. Dessa s.k källor är lika objektiva som Proletären eller Avpixlat. Men de passar naturligtvis som hand i handske med din snäva världsbild.

 
Ingen bild

Christer

30 mars 2016 22:05

En fot är 12 tum. En tum är 25.4 mm. En fot är alltså 12x25.4 mm.
Vilket blir 304.8mm = alltså drygt 30 cm.
141 meter blir alltså 457 fot!

 
Ingen bild

Sanningen?

30 mars 2016 22:15

@Lasse G, du lyssnar tydligen inte i din iver att framstå som någon som vet något om ZA. Som sagt, använd hjärnan in munnen glappar.

Du vet inte ett dugg det framgår klart, medan vi som är där vi vet. Hur hälsar man i J-burg. Berätta det här innan jag fortsätter att avslöja dig. Hur ser bussen ut som går till Soweto? Var står Nelson Mandela staty och vad finns närmast statyn?

 
Ingen bild

Lena

31 mars 2016 08:02

Den som kallar sig @Lasse G är oerhört obildad, då är det lätt att blåneka. Det här med vita som i Z A som flyttat in i gudsförgätna skjul är känt t o m på SVT som för ca ett år sedan hade ett program om det. Det var den där svarta, brittiska killen som i dokumentär (det var flera) om Z A åker runt i olika områden och träffar olika människor och visar upp vad som hänt de senaste decennierna.

Men det är klart att dokumentärerna visades mycket sent på kvällen så att inte så många skulle kunna se dem.

 
Ingen bild

Anette

11 april 2016 02:26

Vad gör du i Marocko? Du är inte välkommen hit. Om du inte gillar arabländer varför kommer du hit då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se