thoralf

Direktlänk till inlägg 27 november 2015

TRÖTT

Av Thoralf Alfsson - 27 november 2015 00:05

Landat på hotellrummet i Lund inför Landsdagarna. Har varit en lång dag med mycket resande. Varit i Vimmerby och slutfört försäljningen av mitt föräldrahem och dessförinnan tömt det sista i huset. Hann också med vårt gruppmöte i Kalmar inför nästa veckas kommunfullmäktige innan vi startade bilresan ner till Skåne och Lund. Minst sagt trött på mer än ett sätt!


Det kommer säkert bli några intressanta dagar i Lund på Sverigedemokraternas landsdagar. Något jag kommer återkomma till i bloggen.


 
 
Ingen bild

hincha

27 november 2015 02:37

Jag är glad att du orkar. Bor själv bara halva året i Sverige. Vet inte var jag vill bli begravd. Kanske min aska lämpar sig bäst i Rio Paraguay. I Sverige , där mina föräldrar och förfäder ligger begravda, verkar mer och mer främmande för mig. Att du fortfarande orkar kämpa i ett land som utan, med tanke på vår 200-åriga historia av fred, inte har det som de flesta folk har. En direkt instinkt att överleva. Där jag bor lever en spillra av ett folk som innan var dominerande och framgångsrika, men nu åsidosatta. Ayoreo. Jag ser paralleller med svenskarna.

 
Ingen bild

pelle

27 november 2015 02:50

Helt seriöst,,,,,hur kan man få bort mattias karlsson ifrån sd?kan jag som medlem i sd påverka det ?
Jag tycker att nu är ni så många som blivit uteslutna osv så ni borde ha ett underlag till att starta ett nytt sd,,,utan den nuvarande partitoppen,,ett sd som gör skäl för demokratinamnet,,,inte nån kung som mattias.

En fråga,var står sd i förhållande till putin,,,och i förhållande till usa?
Pelle i motala

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 november 2015 06:02

I dagens ledare skriver Expressen:

”Medicinsk åldersbestämning av ensamkommande barn är en pusselbit som självklart ska användas.”

Tobias Billström fick för ett år sedan löpa gatlopp för att han vågade nämna ”volymer”

Det går så in i helvete fort nu att vid årsskiftet massdeporterar man sannolikt asylsökare med våld ut ur landet. Hur dessa hycklare har mage att göra en 180-graderssväng utan att blinka är vedervärdigt. Det finns överhuvudtaget ingen som helst heder i deras ynkliga själlösa kroppar. De har självklar vetat om den här invasionen sedan länge men inte reagerat förrän nu. Det är inkompetens och feghet som gränsar till brottslighet.

Håll i minnet de kravallerna och mediestormen som blev resultatet av SD:s blygsamma kampanj i tunnelbanestationen på Östermalm i augusti.

Tre månader senare håller AKB och Löfven tal på var sin pressträff som tangerar och passerar med råge allt vad SD tidigare sagt. Då är det inga gatlopp, kravaller eller mediedrev.

Var är Arnstad, Ernman, Schyffert, Bergqvist och Gardell? De är ta mig djävulen tysta som de små egoistisk möss de är. Så mycket för deras civilkurage. Fy fan vilka hycklare!

Nu gäller det för SD att komma med ännu mer långtgående krav såsom att stänga gränsen i minst fem år. De som befinner sig i landet bör ges återsändarbidrag som gärna får vara generösa. 300 000:- till en familj från Somalia blir mycket, mycket billigt för Sverige än om dessa skulle vara kvar i landet och kostat sannolikt 1MILJON per/år.

Johan Westerholm skriver att Sveriges kommuner kommer att tvingas höja skatten med minst 2 kronor de närmaste två åren. Det är en fullständig katastrof som väntar landet om dessa människor inte snarast försvinner från landet.

Allt, precis allt kommer att kollapsa. Sjukvård, skola, polis, äldrevård och bostadsmarknaden.

För den vanskötsel/plundring/landsförräderiet som skett av landet under de senaste fem åren skall det utkrävas ansvar.

Några som har det största ansvaret och bör straffas hårdast är:

Reinfeldt,Ullenhag,Borg,Schlingman,Romson,Fridolin,Sahlin m.m

Journalister som inte gjort sitt jobb skall också straffas. Där går det tretton på dussinet. Dessa avskum har medvetet undanhållit/ljugit och hjärntvättat sina läsare på ett vidrigt sätt. Nu flyter skiten upp till ytan vare sig de vill eller inte. Det kan inte ljuga bort en katastrof.

Då skall det ta mig djävulen hållas ansvariga för ödeläggelsen. De skall sparkas från sin överbetalda jobb och in i ett FAS-3.


Köp INTE tidningar
Ring och avanmäl TV-licensen genast
0771-91 00 04

Detta är det minsta ni skall göra!

 
Ingen bild

lena

27 november 2015 06:12

När man lyssnar Marine le Pen förstår man vilken fara Europa står inför med hennes ohöljda fascism och främlingsfientlighet. Hitler hade gillat hennes tal. Hans hat mot judarna lät lika dant.

 
Ingen bild

Gigolo

27 november 2015 07:44

Det är skillnad på kvinnor och kvinnor eller hur Mona, Margot, Åsa, Ylva , Karin, med flera

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 november 2015 08:04

96500 ja det är siffran på asylsökande och ensamkommande barn som ska fördelas på kommunerna ! Var nånstans är åtstramningen ? Regeringen blåser oss gång på gång ,var är kommunernas självbestämmanderätt ? Det blir ju bara värre och värre !

 
Ingen bild

Niklas R

27 november 2015 09:12

@lena
Umm... nej.

 
Ingen bild

Ronny

27 november 2015 10:10

Hur kan det vara möjligt att Expressen (Baas) får tag i interna mail ,som SD-politiker har skrivit till varandra. Tydligen går rechearsgruppen och Baas hand i hand.

 
Ingen bild

Sanningen?

27 november 2015 10:39

@Ronny, tydligen en fd. anställd som olagligen kopierat och sålt hårddisk-information till Expressen. Kanske samma person som spelade in möten och sålde?

 
Ingen bild

Maja Dacke

27 november 2015 10:55

Jaha, Thoralf, det blir nu spännande dagar i Lund. Har man läst Nyheter Idag så undrar man vad som ska hända inom SD härnäst. Du måste rapportera ... kanske flera ggr per dag.

När det gäller SD har jag mina egna funderingar som jag behåller för mig själv.

De ständiga uteslutningarna har jag dock aldrig gillat eftersom de baserat sig på mycket underliga skäl. Eller de verkliga orsakerna har aldrig framkommit. Eller de har varit oacceptabla svepskäl.

När man jämför med övriga partiers klagomål på sina medlemmar har man där varit återhållsamma med uteslutningar. Icke SD, som inte sett några förmildrande orsaker eller försök att komma överens. Därför ... ... ...

(Iena är f ö en hyena ... som jag tycker att du, Thoralf, ska släppa fri på savannen istf här i kommentarsfältet.)

 
Ingen bild

Lena

27 november 2015 11:11

@lena 06.12
När man läser din text förstår man att du tillhör den skara politiskt korrekta gråterskor vars hela värld är svart/vit och du/ni står på flyktingarnas/migranternas sida 100% och hatar dina egna landsmän. Ni kan t o m demonisera de människor som dina landsmän därför att de försöker förklara för sådana som dig varför det inflöde av muslimer och den blandning av folk på DENNA HÖGA NIVÅ är farlig och fel av många orsaker.

Igår på SVT programmet Debatt som tog upp MP helomvändning av sin politik. Där var ca 90% kvinnor, som med sitt tunnelseende inte kunde prata nog om hur fel detta var att MP ändrat sin politik och att Sverige måste tillbaka till de nivåer av invällare som svetsarn´n börjar förstå att han kommer att förstöra hela landet om det fortsätter.

Du borde verkligen se filmen om kvinnliga IS-sympatisörer som avslöjas i ett Brittiskt undercover-reportage. Mycket intressant att veta VARFÖR dessa kvinnor uppväxta i England av muslimska föräldrar väljer att ta på sig niqab och önskar att leva under sharia-lagar.
Personligen har mycket svårt att förstå VARFÖR inte dessa kvinnor helt sonika emigrerar till kalifatet och där LEVER SIN HÖGSTA DRÖM.
Hur i hela världen kan du beskylla Marine le Pen för att påminna om Hitler? Hon försvarar sitt land vad är nazistiskt med det?

Är det sant att du försvarar IS för att de försvarar sin tro på sharia-lagar, men kan inte se att Marine le Pen som försvarar, sitt land som existerat i tusentals år, är en variant av Hitler. ÄR DU BÅDE BLIND OCH DÖV, människa?

http://avpixlat.info/2015/11/27/kvinnliga-is-sympatisorer-avlojas-i.brittiskt-undercover-repotage/

 
Ingen bild

Karl

27 november 2015 11:22

Det var ord och inga visor.

 
Ingen bild

Lena

27 november 2015 12:58

lena 06.12
En sak till som jag inte fick med i mitt förra inlägg: om du ser filmen jag länkade om brittiska kvinnor som bär niqab och vill att England inför sharia-lagar. Där ser du också muslimer som demonstrerar mot Camerons politik och håller upp plakat där det står att de tänker ta över väst. Hitler hade världsherravälde som sitt politiska mål. Det har jihadisterna också! Så vad anser du om dem?

 
Ingen bild

pelle

27 november 2015 15:20

Kan man lite försynt be om ett svar?
Vill du ha en diskussion lena?jag ställer gärna upp,,,jag är väldigt nyfiken på hur du tänker,om du inte är orolig för oss svenskar i framtiden,våra efterföljande?
Sen undrar jag thoralf,vad säger diktator mattias om att du länkar till le pen?

Pelle

 
Ingen bild

Anders

27 november 2015 16:24

Hej
Vill bara säga att jag länge tänkt byta parti till Er, men Ni måste bli proffsigare i Er framtoning och få slut på alla bråk. Hoppas att det kommer lugna ner sig efter dom här dagarna så man kan ta steget, hoppas också Hanna Wigh är kvar.

 
Ingen bild

Maria K

27 november 2015 22:15

Jag skulle forespraka en splittring av SD, da ledningen med M Karlsson vagrar lyssna pa fotfolket!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards