thoralf

Direktlänk till inlägg 9 september 2015

DEBATT WINBERG, HEDH OCH WIKSTRÖM

Av Thoralf Alfsson - 9 september 2015 08:20

Anna Hedh (S) och Cecilia Wikström (FP) mot Kristina Winberg (SD). Helt makalöst hur programledaren tillåter två halvhysteriska kvinnor, Hedh och Wikström avbryta Kristina Winberg gång på gång.

 

Kristina Winberg fick inte berätta om Alan Kurdi då fick Anna Hedh och Cecilia Wikström "spelet"! Varför?

 

Bra Kristina!


 
 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

9 september 2015 08:31

Vardagen kommer snart tillbaka.

Integrationen fungerar fortfarande inte och de etablerade partierna kan inte presentera någon lösning mer än att inte prata om den misslyckade integrationen. Som de alltid har gjort.

 
Ingen bild

Janne

9 september 2015 08:34

Varför är elallergi ett förbjudet ämne här? Pk-censur?

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2015 09:31

Ny debatteknik infördes av Anna Heed: "Jag vill inte höra". Och det godtog debattledaren!
Nej, hon ville inte höra vad BBC berättar men däremot gick det väldigt bra för dessa båda hysterikor att citera en av SVT Aktuellts alla partsinlagor. Man talar högtravande om öppenhet, solidaritet och EU-gemenskap - i allt utom information, där är det vattentäta skott i Stasiland.
I övrigt var allt som vanligt i dessa sammanhang, alla mot en.
Trodde inte det var möjligt men jämfört Anna Heed framstod Cecilia Wikström nästan som sansad. Fast bara nästan.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 september 2015 09:38

Har inte sett ovan nämnd debatt ännu men funderar i ämnet.
När kommer nästa "IKEA-attentat"?
När går en insmugglad IS-krigare loss med automatvapen, handgranater och kniv i Stockolms Tunnelbana..?
När smäller en bilbomb och var..?
När kommer nästa attentat mot Malmös Judar?
När kommer en lärare att mördas av ett "barn"?
När sker nästa gruppvåldtäkt?
Obs: Inte OM utan NÄR...

Frågor som naivt invandringakramande svenskar och "svenskar" bör ställa sig.

 
Ingen bild

Christer

9 september 2015 09:52

Länken fungerar inte, men jag tolkar den i alla fall!
Människan är utrustad med två hjärnhalvor: Den analytiska och den känslosamma. Den vänstra svarar för logiskt tänkande, medan den högra svarar för känslorna.
Efter den senaste tidens svallvågor med bilder på den drunknade 3-åringen, har en stor del av befolkningen tappat kontakten med den med den vänstra, all kommunikation sker via den högra.
Fenomenet med helt känslostyrd debatt i media är inte unik, men det saknas proportioner i ett modernt, sekulärt som Sverige. Vår omvärld reagerar reagerar mer med sans och förnuft. Jag tror att Tysklands attityd i flyktingfrågan har med deras historia att göra. - Ett land som satt Hitler till makten kan inte längre tala om ras eller religion. Sverige skaffade sig ett smutsigt rykte genom att sälja järnmalm till Hitler. Det är detta man vill kompensera nu.
Att vara känslostyrd brukar beskrivas med att man saknar impulskontroll. Man är ägd av sina känslor. Vi har sett många bilder, sett flera bevis på vad som händer när man är styrd av endast impulsen. Ett helt land (nej inte alla) rusar åt samma håll, men verkligheten kommer att komma tillbaka. Vi får åter se mord, sprängningar, skjutningar, bilbränder, stenkastning mot utryckningsfordon, hedersvåld och balkongflygningar. Integrationen, resultaten i skolan, välfärden kommer att nedmonteras i allt snabbare takt.
Ibland tappar även jag kontrollen av min vänstra hjärnhalva och undrar (som Look)- "Vart är vi på väg?"

 
Cavatus

Cavatus

9 september 2015 10:28

Tyvärr fungerar inte länken till radioprogrammet. Snälla Thoralf, kan du fixa det?!

http://juliacaesar.info

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2015 10:46

Hör och häpna, en vettig röst ur "den hemlösa vänstern" med anledning av hajpen kring Rosling. Han pekar på/erkänner det faktum att all ideologi numera lagts åt sidan i kampen mot sd.

http://detgodasamhallet.com/2015/09/09/gastskribent-johannes-nilsson-hans-rosling-vansterns-nyliberale-fralsare/#more-2242

 
Ingen bild

Kent

9 september 2015 10:58

Hulda mk1
Gruppvåldtäkten har redan skett gå in på Expressen och kolla. (Använd adblock när du gör det)

 
Ingen bild

Maja Dacke

9 september 2015 11:07

'Jag vill inte höra'-metoden är allmänt utbredd, finns även i sällskapslivet.

Några väninnor till en av mina väninnor var hembjudna för en trevlig stund. Jag kom med en upplysning som godtogs av de flesta, men en kvinna i sällskapet protesterade.

'Nej, så är det INTE!' Jag förklarade och la fram fakta - ämnet spelar nu ingen roll, handlade varken om politik eller invandring.

'NEJ!' skrek kvinnan, höll för öronen och: 'Da-da-da-da-da-da ...' Alla andra runt bordet undrade vad som pågick medan kvinnan fortsatte.

'Stopp, sluta med det där', sa jag, men det gjorde hon inte. Varpå jag reste mig, bad värdinnan och övriga om ursäkt: 'Det här är mer än jag kan ta och går för att ni ska få lugn'.

Senare fick jag veta att denna kvinna brukar 'bete sig' barnsligt för att få sin vilja igenom. Kanske skulle jag stannat, men jag satte min gräns.

Ja, jag har svårt för hysteriska, oresonliga fruntimmer - så fruntimmer jag själv än är.

 
Ingen bild

Ibbe

9 september 2015 11:08

är glaÀ

 
Ingen bild

Ibbe

9 september 2015 11:25

Är glad över att ha tillgång till ett antal utländska tv-nyhetskanaler. Nyanserade in information och debatt. Faktaredovisande. De senaste dagarna har SVT visat sig inte ha någon av dessa nämnda. Public service serverar utan att skämmas tillrättalagd, sverigetvättad information. Den debatt som Alfsson lagt ut skulle aldrig visas i utländska seriösa kanaler. En sådan debattledare kan aldrig ses heller i dessa medier. Möjligheten att fortfarande kunna se andra länders tv visar vilket journalistiskt förfall som SVT idag representerar.

 
Ingen bild

Jan Eriksson

9 september 2015 11:55

Ovanligt bra debatt. Kristina fick prata en hel del. Den där Anna Hedh, vad är det för en konstig person?

Utanför ämnet: Sverige-Österrike
Såg till min förvåning att en hel massa svenska flaggor syntes på läktaren. Vad har hänt? En rejäl förändring har skett. Är den spontan, eller har Camp Sweden ändrat sin värdegrund (som vägrade svenska flaggor på landskamper då de var rasistiska). Endast ett litet antal av de "ukrainska" flaggorna var synliga.

Hamrén och Löfvén påminner en hel del om varandra, bortsett från klädstilen.
SV

 
Ingen bild

Lärare

9 september 2015 12:20

Vilken katastrofalt urusel programledare!
Hur många minuter fick den pratsjuka Wikström jmf med Kristina Winberg?
Bra av Kristina!

Jag tror också att SD kommer gynnas av den helt sjuka rapporteringen varje minut vad gäller flyktingkatastrofen.

Besökte igår en närliggande stad, där träffade jag på i en del affärer jag besökte, många för mig helt obekanta personer, som också reagerade på alla tidningsrubriker i affärerna. Sen när vi pratat en stund visade det sig att, alla jag pratat med skulle rösta på SD, de var så "in i vassen" trötta på medierna.
Hur lätt som helst fixa nya SD-röster!
Även en och annan medlem tror jag det blev också!

Väntar på DN/Ipsos!

 
Ingen bild

Lärare

9 september 2015 12:47

Oj då, detta har jag inte uppmärksammat:
DN/Ipsos, SD ökar till 17,8 en ökning med 1,9 sen i juni!
Står inget på status.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 september 2015 12:48

Cecilia Wikström är en mycket obehaglig människa. Har läst från initierat håll att hon är en riktigt falsk människa och en person som intrigerar. Tror faktiskt det var SvD eller någon liknande tidning. Att människan är präst förvånar mig således icke.

Hennes röst är också obehaglig. Det är otroligt påfrestande att lyssna på henne. Det låter som hon har gråten i halsen. Hon pratar om neurokirurger, ingenjörer som väller in i Europa och att en familjefader som fått hela sin familj dödad genast börjar jobba och betala skatt.

Hon är helt osannolik.

Hon är livsfarlig helt enkelt!

 
Ingen bild

Observer

9 september 2015 13:12

VÅRDEN I SVERIGE DRÄNERAS PÅ PENGAR

.....Någon som undrat varför och hur tandläkare har råd att nu plötsligt börja föra gigantiska reklamkampanjer?!

SVARET ÄR ENKELT: De vädrar morgonluft, i form av stora mängder inkommande kunder att kunna laga tänderna på PÅ VÅRAN BEKOSTNAD.

Alltså, Det måste bli ett slut på den här skojjerikulturen!
Varenda jävel tycks ha som sin högsta dröm att blåsa skattebetalarna på maximalt med pengar. Vi kan inte ha det så!
-Inga nya uppfinningar!
Bara blåsa folk på stålar.

 
Ingen bild

Kalle

9 september 2015 13:17

Sossen och Fplkpartisten talade väldigt mycket om mänskliga rättigheter och humanism och solidaritet och ville släppa in alla i EU UTAN giltliga papper.

Var var deras humanism när det gäller de två morden för öppen ridå på IKEA. Är det sådana mördare de vill ha hit. Är det en mänsklig rättighet att mörda två personer slumpvis på IKEA bara för att mördaren skulle utvisas till ITALIEN i EU. Snart är vi svenskar utrotade!!!

Det ingår i EU:s mänskliga rättigheter att stoppa sådan mördare och flyktingar som är en liten rännil in i EU än så länge. Snart kommer den stora invällningen enl en amerikansk tidning.

Tycker att vi skall hålla på de Svenska rättigheterna i Sverige och strunta i nattmössorna Anna Hedh (S) och Cecilia Wikström (FP).

Kristina Winberg (SD) var beundransvärt kolugn.

 
Ingen bild

TB

9 september 2015 13:33

Igår när jag besökte stadsbiblioteket i Kalmar fick jag syn på två dockor som föreställde två homosexuella män iförda kvinnliga kläder och ett litet barn. Är det den nya Svenska modellen över hur framtidens familj ska se ut?

Thoralf Alfsson

9 september 2015 13:44

Tack för tipset. Får nog åka dit och ta några foto under veckan.

 
Ingen bild

Gigolo

9 september 2015 13:56

Snälla Cecilia Ni är ett litet litet parti som knappt klara 4% spårren till riksdagen VARFÖR rösta inte svenskarna på FP när ni tycks har lösningen Anna Heed sossarna är ju också på tillbaka gång hela tiden NEJ lyssna på Christina och SD dom har lösningen

 
Ingen bild

Micke

9 september 2015 13:59

Har ni lagt märke till hur aggressiva multikulturförspråkare blir när man säger att man vill hjälpa folk på plats. De vill tvunget ha hit dem för att kunna bygga sitt multikulturella samhälle.

 
Ingen bild

Zetor

9 september 2015 14:17

Jag råkade slå på teven igår em och blev sittande att lyssna och se på de båda godhetsonanisterna Anna Hedh och Cecilia Vikström , vilka keringar den enda som pratade sunt var Sd-s Kristina Winberg ,heder åt henne !

 
Ingen bild

Lasse

9 september 2015 14:23

Det är skrämmande att lyssna på den gråtmilda fru Wickström och det fullständigt rabiata sjukvårdsbiträdet Heed från Mörbylånga. Härom veckan satt Heed i P4 Kalmar och var lika rabiat där. Heed har uppenbarligen inte utrustad med de vassaste knivarna i lådan, ändå tillåts hon vara med både i radio och TV men hon passar väl in i deras dolda agenda

 
Ingen bild

Hm

9 september 2015 15:06

Winberg styrka är att hon lyckas behålla lugnet. Det hade inte jag gjort. Men jag förstår inte riktigt varför hon talar om integration, det är väl egentligen en PK-term och så vitt jag vet är SD motståndare till det, i stället förespråkar SD assimilation. Åkesson sade ju själv att han inte vill integreras.

 
Ingen bild

Nimbus

9 september 2015 15:43

Nu har första våldtäckten skett på Södermalm Målnummer B 11469-15
åtalades namn : Ali, Ghazi, Hachimioch Norve. grattis Södermalm, välkommen till verkligheten 2015.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 september 2015 15:45

Jag har läst Thomas Nydahls senaste bloggpost.

Den skrämmer skiten ur mig!

Man blir förtvivlad, gråtfärdig och skräckslagen av att läsa det Thomas beskriver och är hans vardag. Om inte svenska folket vaknar genast är landet inte beboelig om 3 år.

Detta MÅSTE stoppas!

http://nydahlsoccident.blogspot.se/2015/09/arabiskt-kulturherravalde-hemma-i-skane.html

 
Ingen bild

Stefan A.

9 september 2015 17:17

Stackars Kristina som tvingas debattera med två känslostyrda batikhäxor, känslor hör tyvärr inte hemma i politiken där man fattar beslut som påverkar folks vardag, i bland tvingas man fatta beslut som man inte gillar och inte önskar pga. att verkligheten tvingar en till det, de två damerna gick inte till val på att man i grunden skulle förvandla EU och Sverige till någon slags multikulturell smältdegel med upplösning av de flesta normer och värderingar och därav följande ekonomiska kaoset, för då skulle de inte sitta där de sitter.

 
Ingen bild

World Traveller

9 september 2015 17:31

Jag träffade idag en äldre holländsk gentleman. Det första han sa när han hörde att jag är svensk var: 'Are your and Germany's primeministers ganging up to destroy Europe? Your people will soon change their positive attitude to these immigrants when gangrapes and things start'.

En insiktsfull herre måste jag säga.

 
thojuh

thojuh

9 september 2015 18:36

"Demokratur" kom tillbaka,
Jag saknar dej!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

KS

9 september 2015 19:21

Lite OT men ändå inte....
Ikväll tar SVT nya tag i uppskattning av "flykting"kramare. Nittontusen på Götaplatsen! (19.000). Bilden på Vasaloppsstarten som jämförelse till Medborgarplatsens cirka tvåtusen i söndags(SVT uppgav 15.000) säger väl allt. Finns det någon som har bilder eller annat jämförelsematerial nu? I så fall, försök att publicera det!

 
Ingen bild

Zetor

9 september 2015 19:39

Fortfarande 40 familjer med utländska namn i lilla Fågelfors Högsby kommun som varken har inkomst av tjänst eller kapital ,är man med i Ratlibris personfakta så är man svensk medborgare och ändå vill Löfven att kommunen ska ta emot ännu fler som ska försörjas via socialen !

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 september 2015 22:02

Tittade på debatten ovan nu. Historien om den lille tragiskt drunknade pojkens pappa var verkligen KÄNSLIG... Tyst, Tig, Skäms, Detta får inte spridas osv. verkligen lyser ur deras ögon...

Nu i dagarna talar och skriver artister, politiker och andra för en enorm invandring av Muslimer. Dessa människor ska givetvis tvingas att ta emot minst två invandrare i sina egna hem.
Speciellt "intressant" blir det om två ensamkommande unga män då hamnar i ett hem med en ung blond dotter. Då kanske lovsången för mångkulturen tystnar efter en tid...

 
Ingen bild

Magnus Andersson

9 september 2015 22:04

Tycker att Winberg vann rejält, men kunde ha debatterat bättre. Ämnet och argument kunde inte göra annat än att sossen och folkpartisten framstod som inkonsekventa och faktiskt inte så humana som de vill framstå som (vid ett tillfälle talade tillfälle nämner Cecilie Wikström om när hon stod på ett torg ohc protesterade som ung, och vad var det för mening med det om hon inte får föra sin (inkonsekventa och icke-humana) politik, typ. Kanske hon tänker efter (möjligen då EU faller samman, mjölkkon hon som politiker är beroende av).
.
Men tycker att Kristina kunde varit aningen vassare, dels när de andra två talade om kvinnor och barn som flydde bomber nämnt att enligt UNHCR endast 12 procent är kvinnor mot 75 procent män av de som "flyr", och kanske nämnt terrorister en andra gång.

Tack för bra post!

 
Ingen bild

Tompa

9 september 2015 22:24

Anna Hedh och Cecilia Malmström får mig att tänka på Nicko och Pulver.

Herregud vilka naiva godhetsapostlar. De är ju så korkade att klockorna stannar.

Hur kan folk rösta på såna här människor?? Obegripligt

 
Ingen bild

Hm

9 september 2015 22:35

Det går inte att agera väluppfostrat när man har med typer som Hedh och Wikström att göra. När de bryter in för att störa ett argument gäller det att bara prata på så blir det upp till programledaren att styra. Så länge de lyckas avbryta Winberg kommer han garanterat inte att ingripa. Träna på att fortsätta prata när någon bryter in och talar i munnen på dig så får det bli ett ordkrig, det är enda sättet att bemöta dessa drumlar.

 
Ingen bild

Ludde

9 september 2015 22:44

När man hör på Heed o Wikström undrar man hur i hela världen dom har lyckats komma till EU som svenska parlamentariker. Är dom det bästa vi har att skicka dit är det ju helt otroligt. Vilka stolpskott har röstat in dom.
Klart att vi i Sverige ska hjälpa till som alla andra men inom rimliga nivåer. Faktum är nästan att man befarar att
dessa två damers föräldrar måste tappat dom i golvet när dom var små och att dom slog i huvudet ordentligt.

 
Ingen bild

Tony

10 september 2015 07:45

Varför ska tv rabiata kvinnor debattera mot en ensam
Kristina Winberg? Är dom så osäkra på sin egna usla
kvalitet när dom möter den helt Lugna Kristina W.?
Den hysteriska sossen sa vid något tillfälle att
Kristina borde skämmas för sina åsikter?
Helt otroligt, här sitter två representanter för
2 partier som är orsak till den havererade politiken
och anklagar dom som inte ens har fått vara med, med
ord som att dom borde skämmas?

 
Ingen bild

Zetor

11 september 2015 13:20

Följande postnummer i Högsby kommun 57930,57931,57933,har tillsammans 66 familjer med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital och som förmodligen får sitt uppehälle via socialen , i sammanhanget har jag noterat att det även finns svenska namn ,många i 18-20 årsåldern . Löfven borde sända efter Ratlibris personfakta innan tvingar kommunerna att ta emot fler flyktingar !

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

11 september 2015 15:26

Men vad arg jag blir..det är ju en 3 mot 1 situation..fattar inte att SVT skal forsätta så här..hur ska SD kunna få sin röst när hysteriskor skriker FÖRSÖK FATTA DETTA NU..FY FASEN...Dom avbryter hela tiden...NU säger jag upp licensen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards