thoralf

Direktlänk till inlägg 5 augusti 2015

PINSAMT AV SL

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2015 19:17


Stockholms Lokaltrafik är så bekymrad över personsäkerheten för den mobb som igår kväll attackerade Östermalms tunnelbanestation och vandaliserade Sverigedemokraternas annonskampanj att man nu avbryter delar av annonskampanjen. Det är pinsamt av ledningen för SL.

Om annonserna sätts upp igen kan mobben ramla och slå sig och därför avbryter man delar av kampanjen. Vet inte om jag skall skratta eller gråta? Vilken enorm feghet!


Den skräniga vänsterminoriteten bestämmer över den tysta majoriteten!

 

De senaste dagarnas händelser visar med all tydlighet på det sjukdomstillstånd som Sverige befinner sig i. Inte minst hur public service missbrukar sitt uppdrag.


Jag har letat efter kommentarer från någon företrädare från något av partierna i 7-klövern men har inte funnit något. Ingen vågar uppenbarligen uttala sig. Pinsamt!


Förutom att någon vill förbjuda all politisk reklam i tunnelbanan! Vilken knäppskalle! Var bli då nästa plats som skall förbjuda politisk reklam.


 


Imorgon börjar stadsfesten i Kalmar och SD är på plats. Kom och besök oss!

 
 
Ingen bild

Martin

5 augusti 2015 19:34

Kruxet är att det är bättre för ett företag att ej ta emot reklambeställningar från SD. När de nu väl har gjort det, hur skall SD då agera när det blev problem? Bestraffa de som ingick en överenskommelse med SD och fick problem utav det.

 
Ingen bild

Stockholmsnatt

5 augusti 2015 19:47

Samtliga i SLs politiskt tillsatta styrelse får (givetvis) simultant akuta problem med det autonoma nervsystemet lokaliserat till tjocktarmen. Symptom? De skiter i byxan. Orsak? Agendadrivande journalisterna som tar till ringmusklerna för att göra en sk "intervju".

Att polisen inte tar i med hårdhandskarna för att återställa ordningen är minst sagt beklämmande!

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2015 19:53

Sverigedemokraterna är världsmästare på att marknadsföra sig, de andra partierna står helt handfallna bredvid.
-Succé kallas det inom reklambranschen.

Nu är den stora frågan: Ska anarkistpöbeln med sitt stöd från svensk media kunna hota sig fram och påverka det fria ordet, och ändra på lagar och förordningar?

Det ska verkligen bli intressant att följa upp framöver, och nu finns det även en internationell bevakning i haveriet!

 
Ingen bild

Hood

5 augusti 2015 20:08

Sjuklövern sitter säkert och filar på ett pk-uttalande som inte ska kunna få någon att ta anstöt. Personligen är jag lite orolig vad som kommer hända framöver med mötes och yttrandefriheten. Med tanke på SD:s makalösa framgångar i sympatimätningar och den totala handlingsförlamning som 7-klövern uppvisar inför dagens akuta samhällsproblem kan vad som hända, desperationen ökar...
Jag hoppas kunna träffa er på stan.

 
Ingen bild

Hacke

5 augusti 2015 20:09

Inte för att jag på något sätt försvarar SL:s minst sagt märkliga väg att försöka ta sig ur denna sörja. Det kan dock inte vara lätt alla gånger att stå emot den samlade medie-/vänstermobben. Att det nu finns delar ur medieetablissemanget, inte minst public service, som har medarbetare som själva är delaktiga som aktiva vänsteraktivister är väl heller knappast förvånande för oss som sedan länge valt andra forum för vår informationsinhämtning.
En sak verkar också stå allt klarare. Det ska bli mycket värre innan det kan bli bättre. Media och våldsvänstern, vilket vi nu också fått belagt är samma skrot och korn, har uppenbarligen inga gränser när det gäller nedmonteringen av vår redan hårt sargade demokrati.
Jag förväntar mig att sd under höstens riksdagsarbete i någon form tar upp public service grava misshandel av sitt uppdrag.

 
Ingen bild

Lasse

5 augusti 2015 20:30

Är det inte dags att samla alla sunt tänkande människor och åka till Stockholm och demonstrera mot hur media missbrukar sitt uppdrag.
Demonstrationståget ska gå genom stan och avslutas vid vid vänsterjournalisternas åsiktsborg(SR/SVT) på Gärdet. Den skräniga vänsterminoriteten kommer säkert att protestera och söka hindra tåget att nå åsiktsborgen men med riktiga "livvakter" så är det säkert genomförbart. Poliserna kommer väl att uppmanas av högste chefen Dan Eliasson att inte ingripa men jag tror ändå att det finns sunt tänkande poliser som inte lyssnar på sin dåraktiga chef. Befordrad av regeringen till ett arbete långt över hans kompetens, jag mår illa när jag ser och hör honom.

 
Ingen bild

World Traveller

5 augusti 2015 20:32

Jag föreslår att SD kör en likadan kampanj mot gruppvåldtäkter och mot att IS-medlemmar får bostad, vård och jobb i Sverige. Tänk er när vänsterextremisterna river ner dom affischerna.
Sen är ju svensk polis en skam för vårt land. Deras jobb är att skydda landets medborgare och försvara demokratin. Idag gör de ingetdera. De springer maktens ärenden och bötfäller vanliga svenskar som kör för fort till jobbet och spelar tuffa när de arresterar konstnären Dan Park för att han skrivit att islam är lika med nazism på ett plakat. Att de inte skäms. Men de flesta poliser som är kvar är väl inkvoterade syltryggar med vänster och islamsympatier.

 
Ingen bild

Krister

5 augusti 2015 20:34

Jag träffade Ung Vänster flickor på T-stationen.
De var så söta att jag hade velat samla dom i en korg
som hundvalpar och de dom små kex...
Men dom pratade osammanhängande om strukturer.
Vad är det?

 
Ingen bild

Pepparholm

5 augusti 2015 20:36

Lika allvarligt och ynkligt är att Expressens kulturredaktör, Anna Hellgren, på sin Tweet varnar pöbeln för att det är många poliser och fotografer på plats redo för konfrontation. Detta enligt Pettersson.

 
Ingen bild

Gute

5 augusti 2015 20:37

@Martin Kl. 19:34

vill du vara vänlig och utveckla ditt inlägg....vad menar du egentligen!?

 
Ingen bild

Peter

5 augusti 2015 20:38

Var är Sveriges statsledning statsminister eller vice statsminister om vi har någon?

Det vore på sin plats att statsöverhuvud
"vem det är" fördömmer denna mobb och antidemokrater får härja fritt utan att polisen ingriper och handfallna tittar på som Kling & Klang eller
har det gått så långt att flykten från polisen är märkbar i den nya organisationen rikspolischefen
Dan Eliasson? det är beklämmande att se
framtiden för Sverige ser mörkt ut.





Att göra sin röst hörd och demonstrera är en
demokratisk rättighet.
Att vandalisera och tysta åsikter är ett hot mot demokratin.

Där politiken tar slut tar kriget vid.
Clausewitz, General 1780 - 1831

Läs gärna Mons Krabbe:

https://monskrabbe.wordpress.com/2015/08/05/vi-lever-i-pobelvaldets-tid/

 
Ingen bild

Stefan A.

5 augusti 2015 20:40

SVT blir vidrigare och vidrigare, man hade inge problem att vitt och brett sprida information om demonstrationen innan, men efter?..knappt något 15 sek på h-sidan, även i kväll lyckades man klämma in att det varit ett ramaskri mot annonskampanjen, nog är det ett ramaskri allt men det är mot pöbeln, medias rapportering och polisens agerande eller brist på agerande, men det säger man ingenting om förstås, sitter väl och slukar sitt vänstertwitter hela dagarna.

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 augusti 2015 21:45

Undrar när nästa mätning om partisympatier kommer att presenteras.

Troligtvis aldrig med hänvis till att det inte är intressant längre

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 augusti 2015 21:56

Såg lite på den senast upplagda videon på Avpixlat. Vuxna människor som beter sig som vrålapor, någon som har med ett barn (!) i denna j-a röra och poliser som inte gör sitt jobb.
Fy f-n så det har blivit i vårt land...
Men, SD,s reklam har verkligen gjort nytta...!
Vänsterns vrålapor har gjort sitt bästa som reklamarbetare!
OCH, om SL fegar ur så vet alla varför...

 
Ingen bild

Mattias

5 augusti 2015 22:06

Väldigt klokt av SL att inte sätta upp ny reklam som med 100% säkerhet kommer rivas ner igen. Och tanken att sluta med politisk propaganda i tunnelbanan är riktigt bra!

Thoralf Alfsson

6 augusti 2015 00:43

Var skall politiska annonser/reklam vara tillåten?

 
Ingen bild

Lena

5 augusti 2015 22:42

Den s k "debatten" ikväll på Aktuellt ang. SL, s nermontering av SD,s reklam i en tunnelbanestation, var minst sagt oroväckande. Hur kan en ung kommunist/anarkistkvinna från långtbortistan få bestämma hur yttrandefriheten ska se ut i Sverige. Varför är hennes åsikter så viktiga för SVT? Hennes argument:
Eftersom inte alla har råd att köpa sig en reklamplats, då ska INGEN få komma med den reklam som SD köpt sig till i tunnelbanan. Vilket resonemang! Med samma resonemang kan man säga att eftersom tiggarna har det så dåligt, då ska ingen annan få ha det bättre.... Vilka stollar Och värst är det med media som inte kan komma med ett motargument.

Det är nog sant det som @Gute säger: "Ska anarkistpöbeln" med sitt stöd från svensk media kunna hota sig fram och påverka det fria ordet och ändra på lagar och förordningar?"

 
Ingen bild

Observer

5 augusti 2015 22:43

Typisk klassisk kommunism; De är i svår minoritet, De tar till sitt vapen =MEDIA. ..Via dem förvrider de och förbjuder t.o.m ord från att användas. -De sista de släppt i SAMTLIGA kommunistdiktaturer är aktuellt lands TV & RADIO.
Det är därför det i framtiden blir så viktigt att dels rensa UT pipskäggs-kommunisterna från VARJE VRÅ av media i landet O C H i den omorganiserade media o public service ha s t e n h å d a och rigorösa rekryteringsförfarande så att vi s l i p p e r uppleva detta, någonsin igen.

Plocka av dem bidragen 2018 så de får raka sig och gå & arbeta!!!!!!

(PS: Nu vill de "The Animal Farm" Bygga ut operan i Stockholm för 2Miljarder!!!). ...I sann kommunistdiktaturanda med andra ord.
Hinner de bygga den: Låt då kulturarbetarna 2018 och frammåt få kroppsarbeta lite med järnvägsbyggen och annat samhällsnyttigt ...Tills varenda ettöring är återbetald till de Svenska skattebetalarna.

 
Lassekolja

Lassekolja

5 augusti 2015 22:53

@Trollfar(från Thoralf´s förra inlägg)(Betr. TV4´s inslag i Nyhetsmorgon om SD´s reklamkampanj) Du har i princip rätt men jag vet av erfarenhet att SD´s närvaro behövs i 99% av samtliga inslag där SD berörs, i syfte att kunna korrigera alla fördomar, som ALLTID dyker upp, så även i nämnda TV4-inslag, där någon (minns ej vem) "for iväg" med "rasism", som enl. mig inte fanns i reklamkampanjen.
Thoralf, har någon med märkligt skämtlynne varit framme? Vad är "GÅVERNMENT" för något? Skall väl heta GOVERNMENT? Eller?
Att SL skyller på "säkerhet" åt buset, kan enbart ses som en kompromiss i mediastormen. Hur som helst skall SD vara mycket nöjda med genomslaget för kampanjen!
Förra "tunnelbanekampanjen" var smartare placerad, i spårområdet, dit ingen vänstermobb vågade befinna sig, eftersom det hade kunnat drabba egna plånboken, i form av böter och då blir demokratisabotaget inte lika intressant!
(Mycket märkligt att ett flertal opinionsmätningar uteblivit. Kan någon förklara varför?)
SD senast 2018 ! ! !

http://www.samtiden.nu

Thoralf Alfsson

6 augusti 2015 00:47

En planerad felstavning för att reta de som tidigare haft åsikter om språket i annonserna i tunnelbanan ;-)

 
Ingen bild

caroline

5 augusti 2015 22:57

Ja du, Thoralf..ibland vaknar man upp och undrar, var man egentligen befinner sig...är det här Sverige?! Såg videon, när den livrädda grabben försökte tysta sin mamma...vilken människa! Jag hoppas SD fortsätter sina kampanjer och aldrig, aldrig, ger upp!! Chocka dom med verkligheten!! Ni har mitt fulla stöd!!

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

5 augusti 2015 23:37

Vem har skrivit budskapet ovan? Jag hoppas det inte går ut offentligt. SD blir ju till ett åtlöje. Eller kan någon förklara vad GÅVERNMENT är för något.
Förslag: Byt ut affischerna i tunnelbanan mot ett nytt budskap:
Sverigedemokraterna kommer inte låta sig tystas. Vi står upp för Sverige.

Thoralf Alfsson

6 augusti 2015 00:48

Läs svar till Lassekolja

 
Ingen bild

märt

5 augusti 2015 23:44

Varför kan inte vänster folk uppföra sig? Så länge budskapet gangnar deras syfte får man tycka vad man vill. Annars inte!! Demokratin är död sedan länge i detta sjuka land

 
Ingen bild

Blåsippan

6 augusti 2015 01:17

Sverige kanske kan bli ännu sjukare. Svårt att tro dock. Men ju sjukare det blir, ju fler vaknar upp och även om det gått långsamt så går vi framåt och framåt. Det kommer att gå fortare och fortare. Därför de är så desperata. Träskvänster, media och sjuklövern. Måtte det inte vara för sent..

 
Ingen bild

Blåsippan

6 augusti 2015 01:27

Jag är så glad jag föddes med en sund nationalistisk hjärna. När fotbollshuliganer går bärsärk då agerar polisen med batong och spray men när träskvänstern går till arbetet då fikar de?! Order från den tillsatta politiskt korrekta spyfärdiga äckeldrägget till Rikspolischef Dan Eliasson som på fritiden knullar horor i Bangkok. Sverige är såå sjukt men ju sjukare det blir ju sundare kommer det bli på sikt då den sovande svensken sakta vaknar ur dvalan.

 
Ingen bild

Argus

6 augusti 2015 06:22

Möjligheten att demonstrera är grundlagsskyddad, men Ordningslagen fastställer formerna för det. Ska man demonstrera på "offentlig plats" så ska man ha polismyndighetens tillstånd vilket regelmässigt medges. Det finns dock undantag: 2 kap. 10 § "Tillstånd till en allmän sammankomst får vägras endast om det är nödvändigt med hänsyn till ordningen eller säkerheten vid sammankomsten eller, som en direkt följd av den, i dess omedelbara omgivning eller med hänsyn till trafiken eller för att motverka epidemi."

Här skulle polismyndigheten nekat tillstånd för demonstration på Östermalmstorg då det torde ha varit uppenbart för de flesta att den allmänna ordningen och säkerheten skulle äventyras samt att den kollektiva trafiken till eller ifrån Östermalmstorg skulle störas.

Du Thoralf som har kanalerna kan väl gräva i polismyndighetens beslut och om du finner det motiverat anmäla det till åklagare eller justitieombudsmannen?

 
Ingen bild

Stefan A.

6 augusti 2015 07:11

SVT,s ovilja att gräva i anarkisternas görande och låtande bottnar antagligen i att deras egna ungar riskerar att hamna på bild. Ska bli intressant att följa det juridiska efterspelet på det här, om det blir något och om åklagaren har vad som krävs för att utnyttja de lagar som finns fullt ut, det får man antagligen följa i alternativ media. SD,s annonskampanj är förstörd och det kommer anarkisterna att få betala fullt ut, om det går att krama ur studiestöds och socialbidragstagarna någonting, men det är ingen brådska bara man skickar kravbrev kommer skulderna aldrig att avskrivas, bäst att SVT startar insamlingar redan nu åt sina stormtrupper.

 
Svensson

Svensson

6 augusti 2015 07:37

SL viker sig för våldsvänstern,även när dom plankar och inte betalar,viker sig SL.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

bo

6 augusti 2015 08:40

Får kärnkrafverk verkligen ha taggtråd högst upp på staketen? Terrorister och gatans parlament kan ju riva sig...

 
Ingen bild

Martin

6 augusti 2015 09:20

@Gute
Att det inte är självklart hur SD skall agera. Formellt går det naturligtvis att skälla på SL och driva en bötesprocess emot dem. Men om man gör det, varför skall något företag då samarbeta med SD? SL har reagerat på problemen, inte orsakat dem.

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2015 09:21

Ja på tal om pinsamheter så ligger våra TV kanaler i
frontlinjen när man hovsamt kallar dessa skitstövlar
för "aktivister", när det i själva verket handlar om
rena ligister med ren ligistverksamhet som metod.
Varför har vi en lag om åsiktsfrihet, när det i själva
verket är vad en liten klick kommunist dräggs åsikter
som ligger till grund över vad som får framföras??

Samtidigt uppmanar jag alla att inte lyssna på
programmet Sommar idag, det leds av en av kommunisterna
på Expo, Daniel Poohl pott. Kommunistpropaganda får
vi ändå så det räcker och blir över!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 augusti 2015 09:21

Huruvida man skall tillåta politisk reklam, eller reklam över huvud taget i det offentliga rummet är oväsntligt för diskussionen. Nu är det tillåtet och så länge det är tillåtet skall alla som vill kunna annonsera utan att utsättas för vandalisering och hot.

Men det är inget nytt från vänsterhåll. Se tex på hur man har trakasserat päls- och köttindustrini decenier utan att vare sig polis eller media brytt sig nämnvärt. Man har låtit dessa kriminella driva helt lagliga företag i konkurs. Samma sak här. Man skall inte våga befatta sig med SD oavsett om det rör sig om reklam, trycksaker, lokaler etc. Och funkar inte bojkott tar man till våld. Vilket ofta behövs då de inte har så stort folkligt stöd som de vill göra gällande.

Dessutom gränsar ibland politisk reklam till samhällsinformation. Även annan reklam kan kopplas till politiska värderingar. Se bara hur man agerar mot varor från Israel till och från. Eller att det är lika stötande för en del veganer att se kött eller skoreklam. Lösnigar är inte förbud, lösningar är respekt, dialog och att arbeta för att folk frivilligt skall ändra sina åsikter. Vi brukade kalla det för Demokrati.

Det borde rendera en anmäla att polisen inte ens försöker lagföra brottslingar som vandaliserar mitt framför ögonen på dem. Och varför avvisar man inte vandalerna, det är uppenbart att de inte är där för att åka med tunnelbannan, snarare hindrar och skrämmer de vanliga resenärer.

Nya kampanjen med "Gåvernment" var underbar.

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2015 09:35

Varför döper inte SVT om sina nyhetsprogram,
exempelvis till Arabnytt eller Nyheter från Menaland,
70 -80 % av alla inslag har koppling till dessa länder
på något vis. Man undrar över om det inte händer något i
Sverige som är värt att rapportera om? För det gör det,
vi har demokratiföraktare som begår brott varje dag, och
en polis som står och tittar på utan att ingripa, fast det
ingår väl som ett led i förstörelsen av landet, och detta
har då inget nyhetsvärde för Rödingarna på Radio o TV!

 
Ingen bild

Irene

6 augusti 2015 09:48

Gudmundson i SvD uppmärksammar SL och alla oss andra som inte är insatta i tunnelbanekosten att väggarna i Östermalmtunneln utsmyckats av kommunisten Siri Derkert "hon lät blästra in tonerna från Internationalen och flera porträtt på kända sovjetmedlöpare". Inte kan väl SL låta detta politiska budskap vara kvar, någon kan få för sig att sabotera eländet och därmed utsättas för fara. SDs val av station verkar varit mycket överlagt!

 
Ingen bild

märta

6 augusti 2015 10:19

Vänsterfolk är väl en fredlig grupp precis som muslimer!! .
De visar sitt rätta ansikte , inger inget förtoende att bete sig illa!
Att SD tycker det ser " skräpigt" ut och vill "städa upp" anser jag är sunt.
Många turister förfäras hur det ser ut i sverige idag!

 
Ingen bild

Niklas R

6 augusti 2015 10:27

Hörde debatten mellan yttrandefrihetsexperten och fruntimret från Uppsala Nya Tidning i radion i tisdags. Han totalt sågade henne jäms med fotknölarna angående alla vänsterargument som hon kom med. Hon slängde bland annat ur sig att politisk reklam borde förbjudas. Då tänkte jag stilla för mig själv att det blir lite svårt att hålla allmänna val då, om partierna inte får tala om för allmänheten vad de står för.

Sedan tycker jag att ordningsmakten och speciellt åklagarna är åt helvete för mjäkiga gentemot våldsvänstern. Dessa demokratihatande socialister borde åtalas och dömas till fängelse för våldsamt upplopp, skadegörelse, yttrandefrihetsbrott, etc. samt att SL borde kräva dem på kostnaden som det kostar att sätta upp reklamen igen.
Men eftersom åklagare, domar och poliser sitter i knät på politikerna så lär ju inte det hända då politikerna vill att detta skall hända så inte fler "idioter" får för sig att rösta på SD. De offrar hellre demokratin än rätten att få sitta vid de offentligt finansierade köttgrytorna.

 
Ingen bild

Göta

6 augusti 2015 10:53

Överallt på nätet läser man om hur mycket SD kommer att tjäna på den kriminella vänstermobbens upplopp och vandaliseringar på T-stationen.
HUR KAN ALLA VARA SÅ SÄKRA PÅ DET?

För oss som föredrar att hämta våra nyheter från olika sajter på nätet och får se VERKLIGHETEN och alltså veta SANNINGEN om upploppen är detta en självklarhet. Men vad och hur mycket av verkligheten har den stora majoriteten svenskar fått, som sitter hemma och hämtar ALL sin information från SVT och Sveriges Radio? Vad har dessa ca 80 % av befolkningen fått sig itutade i nyheterna varje timme dygnet runt om den här historien?

Hur många av dem har t ex sett den förskräckta lille killen som förgäves försöker nå upp med sin hand och tysta sin vrålande mamma när hon tillsammans med flera andra ur vänstermobben besinningslöst står och skriker "FUCK SD" mot poliserna, medan resten av hennes kompisvandaler bakom henne fortsätter sin bärsärkagång inför vår handlingsförlamade poliskår.

Den enda som oavbrutet hamras in i svenska TV-tittares och radiolyssnares hjärnor är kommentarer i stil med att "många polisanmälningar har nu lämnats in mot SD och SL för deras hemska människosyn". Den vanliga totala DDR-vinklingen alltså.
PÖBELVÄLDET ska fortsätta råda i Sverige!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2015 11:00

Lyssnade som vanligt med intresse på SR,s Ring P1 idag. Trots all uppståndelse fanns inte en enda inringare med som hade detta som ämne. Totalt tyst...
Vänsterextremisterna i SVT och SR har nog kommit till insikt att de några dagar har jobbat gratis åt SD...

Men.. ska inte poliser ingripa när de ser pågående brottslighet...???
Och det stackars barn som desperat och förgäves påkallade sin mammas uppmärksamhet, skall inte det tas omhand av myndigheterna?? Mamman anser jag vara totalt olämplig som vårdnadshavare...

 
Ingen bild

Göta

6 augusti 2015 11:20

Thoralf skriver: "Imorgon börjar stadsfesten i Kalmar och SD är på plats. Kom och besök oss!"

Ni glömmer väl inte ta med er stora buntar av dina avslöjande stapeldiagram att dela ut Thoralf?

 
Ingen bild

Odalbonde

6 augusti 2015 11:55

Vilka pratar om anti-demokratiska krafter? Samma vänster som sedan 1970-talet sagt att demonstrationer och opinionsbildning är viktigt i en demokrati. Nu vill man bestämma allt själv och inte tillåta någon annan åsikt än sin egen. Sånt kallas diktatur enligt ordboken. Skäms!

 
Ingen bild

KS

6 augusti 2015 13:56

Vilket pack! Tänk er dessa tankebefriade personer som våra regeringsföreträdare! Eller...kom dom från regeringskansliet?????
Tack än en gång SVT/SR för era rapporter. Gratis reklam är mumma. Jag vet personligen åtta fd 7-klöverpartister som kommer att rösta annorlunda 2018. Om inte förr!

 
Ingen bild

Mattias

6 augusti 2015 14:32

@Thoralf
En regeringsmedlem pratar om SD´s propagandakampanj i tunnelbanan. Det hade nog få här inne räknat med:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21220793.ab

 
Ingen bild

Skeåning

6 augusti 2015 14:44

Hoppas det blir lyckat på stadsfesten! Skulle definitivt besökt er om jag varit på plats! Är i Ystad och kollar på marinen som har seglartävling mot danska och finska kadetter! Nu håller vi tummarna både för våra kadetter och för att försvaret inte behövs någon annanstans då med tanke nedbantningen är det väl hela styrkan som är här nere ;-)

 
Ingen bild

KS

6 augusti 2015 15:09

Göta 11:20
Det var ett bra påpekande! Försök även, Thoralf, att få med lite annan INFO om bl.a pöbelns T-baneattack! Kanske lite sent, men jag tror inte att det måste göras så pretentiöst. "Personal" på plats med kopiatorer hemma?

 
Ingen bild

Tony

6 augusti 2015 15:23

Gå gärna in och läs NASRIN SJÖGRENS utmärkta krönika
på SAMTIDEN om vänsterns sista strid, den är mycket
läsvärd.

När det gäller Polisens flathet gentemot ligisterna, så
tror jag att det är på direkt uppmaning av Dan Eliasson att
låta bli att ingripa mot vrålaporna, och kanske han i sin
tur på uppmaning av Löfven. Det måste ju finnas någon
anledning till att man tillsätter en sådan lågbegåvad
man som rikspolischef?

 
Ingen bild

Peter

6 augusti 2015 15:57

Den galne muslimen som t o m Thor Alf har postat på bloggen, är egentligen någon annan, som dykt upp i fler märkliga sammanhang?
Allt för att bedra oss:
http://knowyourmeme.com/memes/islamic-rage-boy

 
P.

P.

6 augusti 2015 17:27

Måste som insatt försvara polisens agerande. Det är inte läge att starta tumult med omhändertagande nere i tbanesystemet. Läget kan väldigt lätt urarta med riktigt tråkiga skador. De agerar ungefär likadant då fotbollshuliganer löper amok nere i tbana.

http://www.svenskaresebloggen.wordpress.com

 
Ingen bild

Fredde

6 augusti 2015 18:05

Lyssnade på Ring P1 igår 5 aug. En man ringde in och tyckte att stormningen av T-banan var dåligt och det bara gynnar SD. Han menade på att det är bättre att debattera. Då säger programledaren - men stormningen var ju en slags debatt vilket han tyckte var bra. Jag tycker det är väldigt allvarligt att en anställd på Sveriges Radio har sådana åsikter om vad en debatt är. Visar ju bara hur vänstervridna dessa s.k journalister är! Sjukt!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 augusti 2015 18:54

Om en vit äkta svensk medelålders man, skulle hamna i ekonomiskt obestånd och behöva sitta och tigga, skulle extremvänstern då skydda honom?
Skulle ett angrepp på honom bli "Hets mot folkgrupp"...?

 
Ingen bild

RobertSt

6 augusti 2015 19:13

Cantrell på kvällspressen öppnar för att man helt och hållet skall förbjuda politisk reklam på tunnelbanan. Jag skrev till honom att det är ett utmärkt första steg. Sedan förbjuder vi all reklam, utom den av 7-klöv.. jag menar staten på allmänna platser.
Nordkorea måste vara förebilden här. Man får börja i det lilla.

 
Ingen bild

OH

6 augusti 2015 20:22

Om t.ex kommunisterna sätter upp en reklamskylt med bild på Sjöstedt eller Stalin och skylten står 2 m upp på en stolpe och jag vill riva ner den.Risken är då stor att jag faller ner och kan skada mig. För att eliminera den risken måste då reklamen borttagas?

 
Ingen bild

Demokratur

6 augusti 2015 21:01

Nu är ju visserligen Sverige ett äckligt vänsternäste men om jag riskerar att skada mig om jag river ner reklam som inte passar mig, drar SL in den reklamen också...? Eller är det skillnad på mig och den äckliga våldsvänstern i det motbjudande landet Sverige?

 
Ingen bild

Sissi

6 augusti 2015 21:53

En sådan här dag får man glädja sig åt att igår skrev Thomas Mattsson att tryckfriheten måste bevaras:
http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2015/08/forsvara-tryckfriheten-i-t-banan/
Tydligen fick han kritik från Aftonbladet Kultur, för idag svarar han dem:
http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2015/08/aftnbladet-kultur-populismen-och-principerna/

 
Ingen bild

Maja Dacke

6 augusti 2015 22:13

För er som vill ha en snabbväg till Samtiden och Nasrins eminenta artikel:

http://samtiden.nu/18868/vansterns-sista-strid-ar-har/

Och så instämmer jag med tidigare skrivare att det som grep mig mest var den lille killen som förgäves försökte tysta sin mamma. Han var nog den enda vettiga personen på platsen. Hoppas att hon inte lyckas förstöra honom helt och att han tar henne som varnande exempel.

Jag är SÅÅÅÅ glad att jag inte bor eller tvingas resa till träskets Stockholm.

 
Ingen bild

Stefan A.

6 augusti 2015 22:48

Nästa valrörelse ska jag riva ned varenda valaffisch jag ser från sjuklövern, och jag förväntar mej hjältestatus i fulmedia och att polisen inte ingriper...eller blir det annan låt då?...

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2015 23:10

3% pipskäggskommunister har styrt hela vårt land med hjälp av massmedia.

 
Ingen bild

Observer

6 augusti 2015 23:19

SL -Lägg ner skiten! Det är ju ändå bara fattigkommunister som åker sådant!!

 
Ingen bild

Mahmoud

7 augusti 2015 11:14

@Hulda mk1
Knappast. Vita medelålders män är "open season" året om.

Det jag tyckte var intressant var att det var vänstern som projicerade "problem with forced begging" på folkgruppen romer. Inte SD. Vilka är det som är rasister egentligen...?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards