thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2015

TACK TILL ALLA

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2015 22:44

Idag vill jag rikta ett stort tack till alla som under mina dagar i Almedalen kom fram och tackade mig för min blogg. Jag fick till och med skriva autografer (Lerum) och bli fotograferad tillsammans med SD-medlemmar och sympatisörer.


Mina blogginlägg med fakta och statistik är uppskattade över hela landet.


Det är extra roligt att det är medlemmar och sympatisörer från hela landet. Och inte minst från de som satt i riksdagen eller var anställda som tjänstemän under förra mandatperioden som visar sin uppskattning och uttrycker att de saknar mig i Stockholm. Ett stort tack till alla!


För mig innebär varje sådan visad uppskattning väldigt mycket med tanke på hur valberedningen behandlade mig när riksdagslistan sattes 2014.


Varje medlem och sympatisör som visar uppskattning känns som en revansch för mig.


Jag har fått ta mycket skit från media och politiska motståndare tack vare petningen från riksdagslistan. Jag vet att vissa har dåligt samvete idag och hade det redan vid valkonferensen 2014.


Det är dock väldigt tråkigt att delar av partitoppen inte uppskattar mitt tidsödande arbete med bloggen. Det förvånar mig! Det finns några saker jag hade förväntat mig och hoppats skulle ske någon gång men det tycks inte inträffa.


Men det viktigaste är ändå att så många medlemmar och sympatisörer uppskattar mitt arbete med bloggen och med politiken. Lite draghjälp från partiet hade dock varit väldigt skönt och uppskattat.


Jag har dock vissa funderingar kring bloggen inför framtiden. Antalet läsare befinner sig i en positiv trend vilket är väldigt trevligt men samtidigt något som jag skall ta till vara på och använda på bästa sätt! 
ANNONS
 
Ingen bild

SM811

4 juli 2015 17:17

Jag tackar dig här. Jag berättar så fort jag får tillfälle om din fantastiska blogg.

 
Ingen bild

Kurtan

4 juli 2015 17:27

Hoppas att SD-ledningen snart inser att de gjorde ett förhastat samt illa genomtänkt beslut i att peta dig från riksdagslistan.

Misstänker att de ville minimera möjligheterna från vänstermedia att smutskasta och dreva mot SD med dina sanna och verklighets beskrivande artiklar. Hoppas att de är vuxna nog och Sverigevänner nog att tänka om.

Men som sagt hoppas att de tänker till en gång till och kommer till slutsatsen att du är en sann Sverigevän, som även är en stor magnet för nya medlemmar, med hjärtat på rätt ställe och som inte drar dig för att sticka ett finger i ögat på de vanstyrande samt lögnmedia...

Kör hårt i vilket fall som helst, det är Sveriges framtid och våra barn och barnbarns framtid som står på spel varken mer eller mindre!
MVH

Ps "Käbbel" kan imbecillerna i 7-klövern hålla på med...

 
Ingen bild

Pepparholm

4 juli 2015 17:48

Tack Thoralf. Din blogg är det enda forum som SD har för snabb och saklig information. De sanktionerade är värdelösa. Det är genom den som jag blev SD trots att jag bor långt från Kalmar. Detta tycks inte SD centralt förstå. Det finns tydligen någon intern skitsnackare och streber i högsta ledningen som inte begriper hur man ska till vara fakta från gräsrötterna. Lyft upp Thoralfs blogg till officiellt organ. Vem är det som stoppar?

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

4 juli 2015 18:02

Jag anser att det var uppenbart fel av valberedningen att peta dig från riksdagslistan. Vi skall väl inte låta EXPO besluta vilka som skall vara riksdagsledamöter för SD.

 
Ingen bild

World Traveller

4 juli 2015 18:19

Din blogg är SD's bästa dragplåster. Intressant och saklig. Synd att inte SD-ledningen uppskattar hur många väljare de har fått tack vare dig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 juli 2015 18:25

Instämmer i hyllningskören! Inte heller jag bor i Östra Småland, men denna blogg är ett välbehövligt vattenhål på nätet!
Lokala makthavare kollar säkert här varje dag med oro i blicken..!

Bloggen är en av de droppar som med ökad kraft nu urholkar stenen!

 
Ingen bild

Jannebrunsberg

4 juli 2015 18:27

Du har långt fler vänner och sympatisörer än vad du kan föreställa dig! Keep up the good work!

 
Ingen bild

Hacke

4 juli 2015 18:54

Tack Thoralf. Du är en unik kraft i den sverigevänliga rörelsen som trots misshandel uppifrån aldrig tvekat om att stå upp för folkrörelsen i vått som torrt. Det är stort, mycket stort. Du är en ovärderlig inspiration och förebild för oss alla som följer dig.
Och jag är helt övertygad om att den dagen kommer då du får din fulla upprättelse efter förtjänst.
Din blogg är också det första jag öppnar på morgonen och ofta den jag slänger en sista blick på innan läggdags. Så kommer det att förbli och det låter spännande med dina funderingar kring bloggens utveckling framöver.

 
Ingen bild

St Ulfsten

4 juli 2015 18:55

Det enda som oroar mig angående SDs framtid är just ledningens attityd. Man verkar tro att SD är deras personliga projekt som de kan styra med hur de vill. Att man gått igenom mailservrar i jakt på GK/WH sympatisörer är oroväckande.

Jag hoppas verkligen man inser sitt misstag och låter dig komma tillbaka till listan inför nästa val. Jag hoppas också GK/WH kan gå med i partiet igen.

Din blogg är viktig Thoralf och det är tragiskt att se hur många av SDs riksdagsledamöter som inte gör ett skit, inte säger ett skit, inte lyfter ett finger för att hjälpa sverigesaken utan endast äter sig feta på 62 kkr/mån

 
Ingen bild

Hjärtat.

4 juli 2015 18:57

Roligt att du kan ta åt dig äran,att du har en mycket bra blogg.

 
Ingen bild

Trollfar

4 juli 2015 18:59

@Stellan Bojerud, du lade väl själv ner din första blogg-sida efter påtryckningar. Var det inte så, eller?

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2015 18:59

Men Thoralf, det kan väl ändå inte komma som någon överraskning att Din blogg är näst intill oumbärlig för oss "kunskapstörstande" SD-are!?!
Instämmer med flera här att visst var det ett felaktigt beslut när Du "försvann" från valsedeln. Som tur är, gör inte en enda mandatperiod det för sent att inse gjorda misstag så det fixar vi nästa gång och nästa gång kan uppstå tidigare än någon anade, särskilt med tanke på hur det mullrar både här och där i den svenska politiken nu för tiden.
KÄMPA PÅ Thoralf ! ! !

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Hood

4 juli 2015 19:11

Det finns väl ingen Sverigevänlig blogg som kan mäta sig med din vad gäller antalet besökare och uppmärksamheten som den genererar över landet. Så sträck på dig Thoralf och låt dig inte nedslås av ett tillfälligt bakslag med din riksdagsplats. Du kommer att bli efterfrågad inom en snar framtid, det är jag övertygad om. Du betyder så mycket för den alternativa nyhetsrapporteringen här i sydöstra Sverige, både inom och utom kommun och landstings sfären. Keep up the good work !

 
Ingen bild

Rune

4 juli 2015 19:25

Det var illa av valberedningen att peta dig från riksdagslistan. Men det kanske är så att du gör större nytta som grävande journalist? Det är kanske grävare du skall vara på heltid?
Kan ju vara svårt kanske att kombinera med riksdagsuppdraget?
Andra SD-politiker som var flitiga bloggare innan SD nådde Riksdagen tystnade ju i samband med riksdagsinträdet, Therese Borg, Sällström och vad heter hon nu igen i Landskrona? med flera.
Att inte partiledningen i SD inte uppskattar ditt arbete beror antagligen på att de blir oroliga över att bli överglänsta av någon som de tycker befinner sig i periferin?
Men folkrörelsen SD uppskattar ditt arbete och tycker att det är ovärderligt. Partiledningen får släppa sina idéer om styrning in i minsta detalj och inse att SD är en folkrörelse och inte tål för mycket toppstyrning.

 
Ingen bild

Sundsvallsbo

4 juli 2015 19:38

Hej Thoralf! Läser din blogg flera gånger i veckan och har fått ett par f.d arbetskamrater att också göra det med stort intresse. Har även ett par bekanta i Umeå som kollar den regelbundet. Ha det!

 
Ingen bild

Tony

4 juli 2015 19:44

Tror att dom flesta uppskattar någon som står med
båda fötterna i verkligheten, med erfarenhet från
yrkeslivet, till skillnad från många av dom
Broilerpolitiker som tramsar runt i politiken idag!
Dock tråkigt att inte partiet uppskattar ditt jobb,
det visar på att partiet behöver lyssna på sina
väljare,dom uppskattar nog hellre en hårt arbetande
företrädare, än en figur som kallar väljarna för
bondlurkar, och själv bara bidrager med matrecept.
Så Thoralf,kör hårt!

Thoralf Alfsson

4 juli 2015 21:00

Initierad förstår jag?

 
Ingen bild

Stefan

4 juli 2015 20:57

Jag kollar alltid din blogg,,varje dag, du är bara så bra och engagerad så,,hatten av för dig!!

 
Ingen bild

Svante1

4 juli 2015 21:01

Tack Thoralf för din blogg....Kollar varje dag !!!

 
Ingen bild

Christer

4 juli 2015 21:19

Hej Thoralf! Du och jag har aldrig talats vid, men vi möttes på parkeringen utanför IKEA för några år sedan. Jag kände igen dig, men låtsades inget, för jag tänkte du inte ville ha nån uppmärksamhet. Jag ångrar mig än idag, en hälsning, och några uppskattande ord hade inte suttit fel. Så nästa gång ger jag mig tillkänna.
Angående petningen från Riksdagslistan, så tror jag att den inre kärnan i varje parti består av en samling maktfullkomliga psykopater. Något hård-draget kanske, men det gäller alla partier, tyvärr även SD. Man når inte de översta platserna utan jävligt vassa armbågar, och det tror jag inte du har Thoralf. Det var du som fick mig att rösta SD första gången, delvis beroende på ditt sätt att argumentera, men minst lika mycket på grund av dina fågelbilder.
Så fortsätt precis som du alltid gjort, så tror jag du har din Riksdagsplats tillbaka 2018!

 
Ingen bild

Tomas

4 juli 2015 21:40

Hej Thoralf! Vill bara tacka dig för din helt fantastiska blogg där du lägger ned massor med tid och engagemang utan att ta ett endaste öre betalt! Själv så bor jag liksom flera andra som kommenterat ej i närheten av Kalmar, jag läser dock din blogg med största intresse varje dag!

Jag hoppas verkligen du får tillbaka din riksdagsplats för det är ett Stort misstag som begåtts!

Återigen största möjliga Tack till dig för ett helt fantastiskt jobb!

 
Ingen bild

Hej!

4 juli 2015 22:09

Har du någon mer Thoralf, Thoralf som du kan skicka ner till Blekinge, här är ett enormt vaccum av granskning och motpoler.

 
Ingen bild

Odalbonde

4 juli 2015 22:41

Tusen tack till Thoralf! :-)

 
Lassekolja

Lassekolja

4 juli 2015 22:48

@Hulda mk1!"Bloggen är en av de droppar som med ökad kraft nu urholkar stenen!" Mycket bra metafor men jag tycker nog att varje inlägg representerar en droppe så det är säkerligen redan ett stort hål i den där stenen!
Ärlighet varar längst sägs det, så jag får bekänna att Thoralf´s blogg står som nr 5 på min favoritlista, efter tre olika SD-siter, Riks, Riksdagen och vår lokala SD-hemsida men jag börjar alltid med Samtiden.nu och som god tvåa kommer Thoralf´s blogg! För dem, som inte tänkt på Samtiden, kan jag verkligen rekommendera den. Så bra debattartiklar hittar man ingen annanstans! SD´s hemsidor är jag däremot sällan inne på, de böhöver skötas och uppdateras betydligt bättre och oftare än tidigare!!!
Fortsätt kämpa Thoralf!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Lena

5 juli 2015 01:37

Instämmer med hyllningarna till Toralf och bloggen. Dels är den folklig och inte minst är granskningen av kostnader, siffror som visar svart på vitt, lättförståeliga diagramen bland de bästa på "marknaden". Överhuvudtaget så är kommunikationen om vad som sker så viktigt för oss som läser här.
Därför blev det obegripligt varför du förlorade din riksdagsplats och t ex en person som Hanna Wigh fick en plats istället. Har sett denna Hanna Wigh på programmet "Debatt" och det är ingen höjdare. Jag förstår att just "Debatt" vill ha henne, de tycker säkert också att det är bra med en som gör "ner" SD.
En annan sak är att partitoppen själva är direkt dåliga på att kommunicera med sina "Sverigevänner", ibland tycks det gå månader innan vi hör något alls, är det alltid medias fel?
Misstänker att det finns någon i partitoppen som har "dålig smak", eller kanske är det ren o skär rädsla för konkurrens? eller något annat?
Lycka till i framtiden Thoralf, vad det än blir, kanske en ny nominering till en riksdagsplats om det är vad du vill.

 
Svensson

Svensson

5 juli 2015 08:39

Thoralf din blogg är viktig,den gör skillnad på riktigt.Du har grävt fram en massa bra saker under det här året,jag kikar in dagligen,för jag vill inte missa något.
Mvh Svensson :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 juli 2015 09:06

Kan bara instämma i hyllningskören. Hacke´s inlägg sammanfattar mina egna tankar ganska så precist.

Tack för att du finns där.

 
Ingen bild

Onkel Sven

5 juli 2015 09:48

Annat ämne : Var igår på Målilla loppis för att försöka sälja överblivna prylar till Grålle = traktor , men det visade sej vara lönlöst besökarna på loppisen bestod till stor del av boende från Moliljan vilket innebär bara invandrare ,där skall det bo sägs det ca 600 stycken !

 
Ingen bild

Kurtan

5 juli 2015 10:07


Kan med, i min mening, med säkerhet säga att Thoralf genom sitt grävande etc, påverkar uppvaknandet hos våra bröder och systrar 10 gånger mer än som en riksdagsledamot i koppel...

Kör hårt Thoralf, igen...
MVH

 
Ingen bild

Göta

5 juli 2015 11:03

Även jag instämmer i hyllningskören till dig Thoralf och i irritationerna över SD-toppens behandling av dig (plus några till vill jag tillägga - det finns ju en och annan som på mycket tunna grunder har offrats på SD:s Expo-altare).

Hur någon enda av de gamla hederliga SD-trotjänare, som varit med i kampen i många, många år och träget jobbat och slitit för partiets bästa, kan behandlas på det viset som har skett är tyvärr ett envetet och irriterande smolk i glädjebägaren. Ett smolk som ständigt gör sig påmint även vid SD:s nuvarande framgångar. Hur man i SD över huvud taget kan ägna en enda sekund åt att på ett så oschysst sätt försöka tillfredsställa Expo och slaskmedierna är för mig helt obegripligt. Särskilt då det inte finns några som helst skäl att ifrågasätta dessa gamla lojala trotjänares socialkonservativa värdegrunder och deras starka känsla för partiets bästa.

 
Ingen bild

Stridhsson

5 juli 2015 11:30

Skriver under på det mesta som sagts innan, Thoralf, hoppas du inte
känner för mycket tyngd på dina axlar, men du har gjort ett förbaskat bra jobb hittills, synd bara att man inte har flera, (thoralf i partiet!!!)

 
Ingen bild

Maggi Haglund

5 juli 2015 11:49

Aj, då får djupt ångra min försynthet. Såg dig flera gånger i Visby och ville verkligen gå fram och tacka dig för dina kloka tankar förmedlade via din blog, men ville inte störa dig. Det visade sig vara helt fel tänkt av mig. Beröm är ju aldrig otrevligt. Tackar dig nu istället. Nästa gång kommer jag fram och hälsar.

 
Ingen bild

Tomas, Lindome

5 juli 2015 12:06

Hej Thoralf.

Jag kan bara instämma med alla andra, du gör ett grymt bra jobb. Fortsätt med det, vi är många som följer- och stödjer dig.

Kommer du att ta fram något nytt reklamblad för bloggen, i så fall hjälper jag gärna till och delar några tusen ex.

Ha en underbar sommar och fortsätt med din blogg, du behövs och är mycket uppskattad.

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 juli 2015 12:14

Lena, jag ser det som du att 'rädsla för konkurrens' kan vara med i spelet. Det slog mig från allra första början. Att komma med dåliga ursäkter för att inte ta med Thoralf på listan - nog hade de kunnat bättre ... eller inte. Och Thoralf vet att jag är den som hellre följer honom än partitoppen. Tyvärr, det gäller även Jimmie ... Och ursäkta, Mattias K, du är en osäker häst att satsa på även om du hållit SD i farten en tid. Expo ... det blev droppen ...

Sedan har jag tidigare påtalat den passivitet som förekommer i RD-gruppen. Den är under all kritik. Inför nästa val borde allt gås igenom och redogöras för - vem har bara slajdat omkring utan att vara till nytta för partiet ... lite eller inget alls.

Och utan Thoralfs blogg hade många lagt sig på soffan. Även om jag nu tänker rösta på SD i nästa val betyder det inte att blir medlem ... igen. Antingen soffan eller SD ... så ... Stellan må förlåta mig!

Nog fasen borde väl några fler i RD-gruppen kunna engagera sig! Varför tror de att de sitter i RD? För att bli högavlönade? Utan att göra sin plikt mot medlemmar och sympatisörer? Har de också blivit kravmaskiner, tro?

SDs hemsida är anskrämlig, rent ut sagt. Bara gamla inlägg som ligger kvar i evigheter utan att bytas ut mot nyheter. Mycket dåligt! Jag håller med om att de SD-are som tidigare hade bloggar numera lagt av - och skriver aldrig något för hemsidan heller. Urdåligt!

Thoralfs blogg besöker jag först och flera ggr per dag om möjligt. Tycker också att det roligt att följa de galningar i Kalmar som ... Det är synd om människor som sitter så fast i sin girighet och statussökande men det är ju så världsstyret vill ha det. 'Låt de små girigbukarna slåss om smulorna så att de inte förstår hur utnyttjade de är.'

 
Ingen bild

Larjoh

5 juli 2015 12:18

Det är vi läsare och sympatisörer med Bloggen och Thoralf Alfsson som skall tacka.Denna blogg är oerhört intressant och värdefull.Informationen från denna blogg borde vara en guldgruva för SD att använda både på riks-som kommunala planet.Så är dock inte fallet om man läser SD:s hemsidor och SD kurirern.Varför ? Vi är många som vill se vår riksdagsman tillbaka.
Än en gång ett stort Tack till Thoralf och lycka ´till i fortsättningen !

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juli 2015 13:02

Ja, att denna blogg har en rejäl del i SD,s kraftigt ökande väljarstöd, torde vara självklart. Så mycket kunskap och avslöjanden som funnits här genom åren, har garanterat gjort en stor påverkan i svensk politik

Nästa ämne passar bra in på det ovanstående.
Expressens Anna Dahlberg skriver nu om de "ensamkommande". Hon skriver kritiskt och ifrågasättande. En testballong, eller har hon "skådat ljuset"? För en tid sedan skrev hon något annat icke-PK också...
Antalen och kostnaden för "barnen" är en Tsunami som drabbar landets ekonomi stenhårt..

 
Ingen bild

World Traveller

5 juli 2015 14:09

Hulda mk1, Anna Dahlberg borjar bli radd. Hon har insett att vindarna har vaent och skriver nu vad alla vetat i tio ar eller langre. For inte saa lange sen skrev hon hatartiklar om oss. Hycklerskor som hon borde omyndigforklaras.

 
Ingen bild

Stig Yngve

5 juli 2015 14:37

Tack Thoralf!
Läser din blogg dagligen. Finner den både intressant och aktuell. Jag hoppas naturligtvis att du fortsätter med ditt skrivande och gisslar PK-Sverige. Du behövs mer än väl. Tycker precis som många andra att SD gjorde ett fatalt misstag när du sidsteppades. Men du kommer igen. Om detta är jag tämligen övertygad. SD:s paroll är långsiktighet och jag tycker att du arbetar väldigt målmedvetet och långsiktigt, och det kommer att löna sig. Tack, och ha en trevlig semester med sommar och sol och tillsammans med dina närmaste och övriga vänner.

 
Ingen bild

Norrland

5 juli 2015 16:25

Skulle gärna skakat hand med dig, men har inte varit på Gotland ännu. När jag var på Mazettis bedrövliga tillställning i Kalmar såg jag inte till dig. Hoppas på möjlighet att kryssa in dig i riksdagen nästa val!

 
Ingen bild

Mikael

5 juli 2015 16:34

Det känns (jag hoppas) som att partiledningens och valberedningens beslut att inte åternominera dig till riksdagen var rent strategiskt och inte personligt. Jag kan själv tycka att beslutet var korrekt och då är jag en trogen läsare av din mycket läsvärda blogg.

För mig handlar det om att minska träffytan för politiska motståndare och journalister. Om man vill bli landets största parti så måste man fila ner det lite mer kontroversiella och du är ju med din blogg mer "frispråkig", vilket säkert tilltalar sedan länge trogna SD-symatisörer men kan vara känsligt för breda grupper av nya marginalväljare. Lite fegt: JA, men taktiskt korrekt.

Vi har alla olika roller att fylla i den sverigevänliga rörelsen. Din roll, förnärvarande, är att fortsätta inspirera och informera medlemmar, sympatisörer, och läsare. Partiledningens uppgift är att vinna nya väljare och finna balansen. Din blogg har inte den balansen och ska inte ha den heller.

Med det sagt - hatten av för ditt hårda arbete. Vi är många tacket skyldiga.

Glad sommar!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 juli 2015 17:11

World Traveller. Självklart känner hon och andra vart vindarna blåser och de blåser nu kraftigt.
Men läs också om "den förlorade sonen" i Bibeln. Detta kanske är den förlorade dottern som återvänder...

 
Ingen bild

Demokratur

5 juli 2015 17:19

Jag är medlem, ej från Kalmar, och kräver att du ska få nytt förtroende i riksdagen 2018, Thoralf. För övrigt har inte partiet råd att inte ta till vara på den kompetens som finns.

 
Ingen bild

Pepparholm

5 juli 2015 18:45

Jag läser SD-Pressmeddelanden. Där finns två stycken i år. Båda från mars månad. Jag tycker att SDs ledning ska jämföra den aktiviteten med Thoralfs och skämmas!

 
Ingen bild

Tony

5 juli 2015 19:17

Hörde ett avsnitt av Björklunds tal i Almedalen,
(så länge jag orkade). Vad jag regerade på var
att han sa att Alliansen måste vara självkritiska
i fråga om Sveriges försvar? Ja sent ska syndarna
vakna! Det var ju då allra viktigast att tillsammans
med övriga partier att rösta ned SD s förslag till
ökade medel för försvaret, med bland annat återinförd
värnplikt. Förvaret var ju ett särintresse enligt
dårpippin till statsminister. Viktigast av allt var
att inte hamna på samma sida som SD, och så är det
även idag när dessa partier röstar ner till och med
sina egna förslag för inte hamna på samma som SD.
Ja där är faktiskt ganska mycket som Björklund och
hans Allians borde vara självkritisk emot!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

5 juli 2015 20:09

Jag gick ur partiet, av två skäl.

1) Utrensningen av kritiker, SD:s fyrklöverledning topprider partiet. Utrensningar är en form av Stalin-processer. Man måste ha kunskap och förmåga, och acceptans att hantera interna åsikts-olikheter. Vilket speciellt den köttgrytiske, iskalle M Karlsson, inte klarar av. Ordet "nolltolerans" är ett påhitte-/kommunistbegrepp, som SD centralt tyvärr anammat.

2) Avnomineringen av Thoralf inför riksdagsvalet 2014. Vad är det man fruktar centralt? Kompetens? Frispråkighet? "Hot" mot de egna positionerna? Kan vi få de verkliga orsakerna beskrivna, vi behöver inga tigande "Berlinmurar" inom SD ?

 
Ingen bild

Stundtahl

5 juli 2015 22:49

Som alltid Thoralf, en förstklassig blogg med genomgripande briljans!...övertygad att även Kurt Lundgren applåderar i sin himmel.

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2015 00:25

Tycker att det @Mickael 16.34 skrev fick en att tänka lite extra. Nå`t ligger det i det. Om det nu fungerar så, förlorar man då inte sin äkthet, och trovärdighet? Tål att tänka på.

 
Ingen bild

Ludvig

8 juli 2015 08:43

Tack för Sveriges bästa blogg!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se