thoralf

Direktlänk till inlägg 29 mars 2015

OLYCKSKORPARNA HAR KRAXAT FÖRGÄVES

Av Thoralf Alfsson - 29 mars 2015 22:16

Det bjöd mig emot att titta på en repris av Skavlan och mobbingen av Jimmie Åkesson men det finns ytterligare en anledning som bjöd mig emot att se det igen. I fredagskväll under slutet av programmet tvingades jag ringa 112 och larma brandkåren. Inte så lustigt och en känsla jag inte vill få tillbaka.Jimmie Åkesson bjuder verkligen på sig själv i den första delen av programmet. Det uppskattas uppenbarligen inte av Skavlan som hade en helt annan agenda för den andra halvan av programmet.


Det finns de som anser att Jimmie Åkesson gjorde en svag insats i programmet och menade att Jimmie Åkesson inte var sig själv utan var märkt av sin ”sjukdom” och osäker.


Jag anser precis tvärtom! Det var samma gamla Jimmie som inte ens Skavlan kunde provocera med sina osmakliga påhopp. Jimmie Åkesson behöll sitt lugn trots att det säkert kokade inombords av irritation.

Skavlan försökte provocera genom att visa den ”förbjudna” valfilmen från 2010 men det hjälpte inte. Snarare var det ett extra plus för SD att filmen visades av SVT och NRK utan att vi behövde betala en enda krona för att sprida budskapet till landets pensionärer. När sedan Skavlan försökte koppla samman valfilmen med parasiter, kackerlackor och gräshoppor svarade Jimmie lugnt!


”Jag såg inga gräshoppor i den här filmen!” Vilket härligt och coolt svar!

 

Efter att ha sett programmet ännu en gång utan att behöva ringa 112 känner jag mig helt lugn. Jimmie Åkesson kommer tillbaka och är i fult slag efter att han fått gå tillbaka i sin egen takt!

 

Alla jäkla politiskt korrekt olyckskorpar i media har kraxat alldeles förgäves!

 

Nu vet dessutom alla våra väljare att Sverigedemokraterna har ett väldigt starkt lag som inte bara består av Jimmie Åkesson och Björn Söder. Mattias Karlsson har axlat ansvaret på ett alldeles strålande sätt under Jimmiefrånvara! Men det visste vi som känner Mattias redan när han fick ta över efter Jimmie i oktober. Det finns dessutom många fler duktiga företrädare inom partiet.


PS


Skicka gärna ett mejl till Tittarservice på SVT!

 
ANNONS
 
Ingen bild

jag

29 mars 2015 23:08

Jag tycker faktiskt lite synd om Skvalan. Han har alltså haft så höga tankar om sig själv som journalist att han trodde sig kunna "sätta dit" Jimmie. Jag tror det är därför han velat bjuda in honom. Man kan riktigt se i hans ögon hur hatet glöder och hur otroligt frustrerad han blir när han inte kan rubba Jimmie. Det är en fröjd att se. J.Å skötte sig exemplariskt med tanke på omständigheterna men jag hoppas inte han var så naiv att han trodde att en som jobbar för SVT skulle skilja sig från övriga där. I så fall får han tänka om.

 
Ingen bild

Caroline

30 mars 2015 00:11

Lena Mellins krönika är en osmaklig smörja! Att kalla människor som tyckte intervjun var för hård för, vansinniga. Och att det förekom trollattacker från SD:s följare. Har nog undgått henne att det är människor, med olika sympatier och väldigt många från Norge, som har samma ståndpunkt! Även en blind höna kan hitta ett korn. Men denna osympatiska människa kan inte ens se verkligheten, med uppspärrade ögon!!

 
Lassekolja

Lassekolja

30 mars 2015 00:23

Framför allt störde mig att Skavlans frågor fick bara halva svar genom att Skavlan ideligen avbröt Jimmie just som Jimmie´s poäng var i antågande. Därigenom saboterade Skavlan även för sig själv och sitt program.
SD´s valfilm är en riktig fullträff, att på 30sek. sammanfatta hur Sverigedemokraterna vill korrigera 7-klöverns fullständigt felaktiga/vansinniga prioriteringar, går inte att göra mer effektivt!
Skavlans påhopp om att "ställa grupper mot varandra" är märkligt, eftersom politikens viktigaste uppgift är just att prioritera olika behov i budgeten. Grovt uttryckt; Sverigedemokraterna prioriterar, till skillnad från 7-klövern, Sverige och svenskarnas behov. Utländska önskningar får komma i andra hand om SD får bestämma och så hoppas jag att det blir en dag när åtminstone hälften av de 87%-en har vaknat ur sin politiska koma!!!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

oveg

30 mars 2015 00:57

Åkesson trodde kanske att han skulle få sitta i en direktsändning på fredagskvällen. Sånt vågar sig svensk TV inte på med SD - de vill ha möjlighet att redigera före sändning. Sverige har de journalister Sverige har - det är få av dem som bär upp sitt yrke. Inslaget med Åkesson spelades in redan på måndagen; delar av det "läckte" ut direkt och förtog effekten av den presskonferens som SD kallat till att hållas senare på fredagskvällen.

 
Ingen bild

Göta

30 mars 2015 02:45

Även Carl I. Hagen, tidigare partiledare för Fremskrittspartiet, blev liksom flera tusentals andra i Norge chockad över Skavlans intervju med Jimmie Åkesson. I länken finns ett långt uttalande från honom, där även frågan kom upp om varför programmet skapade mycket starkare och helt andra reaktioner i Norge än Sverige. Svaret från Hagen blev:
"Jeg aner ikke hva de er vant til i Sverige, det kan hende de er vant til ubehøvlede pøbler."

Det kan ju man lugnt påstå att han här rätt i. Den barnsliga och ohyfsade vuxenmobbning som svenska journalister oavbrutet ägnar sig åt mot Jimmie Åkesson är verkligen rena pöbelfasoner.

Här finns hela Hagens uttalande:
http://korta.nu/Norge-nu

 
Ingen bild

Demokratur

30 mars 2015 06:39

En fördel med att vakna idag. En dag mindre att plågas i denna absurda demokratur. Denna hemvist för det statssanktionerade "goda" hatet. Detta land förgiftat av vänster och liberaler. Har lovat mig själv att all semester ska tillbringas utanför detta lands gränser. Detta av omsorg av min mentala hälsa.

 
Ingen bild

Anette J

30 mars 2015 07:56

Att avbryta en person så är riktigt lågt och som tittare blev man riktigt irriterad. Ta upp saker från 2002 vad var meningen med det? Uruselt. Dessutom är filmen sann vi står mot att få välja invandring mot välfärd. Jimmie är den bästa politikern vi haft och Skavlan vill jag aldrig mer se. Usch skamligt.

 
Ingen bild

Lena

30 mars 2015 08:26

Det finns alltid två sidor på en händelse, så det du räknar upp, Thoralf, det tycker jag också. Men det är troligen så att det är något mycket ledsamt det Skavlan utsatte Jimmie för, inte minst för Jimmie självt men även för oss andra som tittade på. Det visar också att så många anmält svt. Vi var många som reagerade starkt, därför det han gjorde är så fel, det rimmar inte alls med humanitet, allas lika värde etc.
Men samtidigt kan man också glädjas över att det var en stor publik (2 miljoner?) som nu fick ett tydligt exempel på att det är det är media själva som är hatiska och provocerar till hat.

Det som du skrev om att valfilmen från 2010 fick gratisreklam. Det kunde inte komma lägligare ;)

Tror att det kommer bli många sådana här misstag från MSM framöver, det kommer att bli som om någon dragit av "publiken" (vi) de fjäll som gjort att ingen såg riktigt bra av vad som pågår.

 
Ingen bild

Evert Nilsson

30 mars 2015 08:52

Tycker dock att det är dags att Åkesson på ett snyggt, men direkt sätt säger att han bör få tala färdigt. Eftersom Skavlan tydligen inte fick den uppfostran, så bör den påtalas.

Det gäller alla intervjuer med alla skribenter.

 
Ingen bild

Hacke

30 mars 2015 09:13

Att låta Skavlan agera såväl åklagare, domare som bödel i ett familjeprogram var naturligtvis ett ordentligt misstag av S(V)T. Hans klumpiga och mer än lovligt oförskämda försök att vara sina uppdragsgivare till lags fick som väntat motsatt verkan. Kan det bli mer uppenbart att Åkesson och sd behandlas efter helt andra måttstockar än övriga politiker och partier. Nu fick dessutom stora delar av tittarskarorna över hela Norden se hur illa det är ställt med svensk media och då inte minst "oberoende" public service.
Media håller ännu så länge den svenska demokraturen i ett järngrepp. Men nu sjunger man snart på sista versen. Det vittnar deras stadigt allt grövre övergrepp på deras egentliga uppdrag om. Detta samtidigt som de växande fria sajterna och bloggarna klär av dom in på bara skinnet i parti och minut. Nästa steg skulle förstås kunna vara modell Nordkorea. Och när man ser samlingsbilden på 7-partiet efter DÖ och de alltmer desperata årgärderna för att finansiera världens mest horribla invandringspolitik får man onekligen kusliga känslor av att inget längre kan uteslutas i vårt land.

 
Ingen bild

Systemfel

30 mars 2015 09:48

Intressant att Jimmie ska stå tills vars för vad enskilda individer skrivit, sagt eller gjort 2002. När muslimer utför terrorbrott är det individer som utför detta och muslimer som grupp behöver inte ta nått kollektivt ansvar.
En samling hycklare är vad mediafolk är...

 
Stefan K

Stefan K

30 mars 2015 09:54

Jämför gärna intervjun med Stefan Löfven.

https://www.youtube.com/watch?v=PoInvwEqJw0&ab_channel=Nationen

Inga tuffa frågor om socialdemokrater som begått brott eller uttryckt sig rasistiskt. Inga ständiga avbrott på frågor där inga svar hinner ges. Andra gäster som tillåts sitta kvar i myssoffan. Inga frågor om Luciabeslutet. Inga frågor om socialdemokraternas rasbiologi. Inget hat som lyser ur ögonen på programledaren.

Nej Skavlan, du behandlade inte Åkesson som du behandlade Löfven.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Göta

30 mars 2015 10:29

Precis som Lena skriver (08:26) har (den f.d.) mys-ikonen Skavlans PK-intervju med Jimmie Åkesson fått många att öppna ögonen och inse hur våra politiskt korrekta förnedrings- och lögnjournalister arbetar i Sverige, och att vår starkt vänstervridna s.k "neutrala" svenska Public Service egentligen fungerar som en STOR serviceinrättning för att dessa journalister ska kunna prångla ut sin ensidiga vänsterpropaganda en masse till folket.

 
Ingen bild

Göta

30 mars 2015 10:49

Läs också på Fria Tider hur vänsterjournalisterna försöker inbilla sig själva och andra att den massiva tittarstormen är fejkad:

Citat: "... På Södermalm i Stockholm har samtidigt flera vänsterprofiler avfärdat kritiken mot programmet. "'Tittarstormen' mot Skavlan är med hög sannorlikhet [sic] orkestrerad av SD:s nätbrigad. Skickliga på PR är de. Martyrfest!" skriver exempelvis Aftonbladet-profilen Fredrik Virtanen på Twitter."
Ehsan Fadakar, som är "chef för sociala medier" på samma tidning, är av en liknande uppfattning.
"Rasisterna har alltså kraftsamlat och skapat ett fejkat 'tryck' på SVT och Skavlan efter en helt normal intervju med en tung makthavare", twittrar han." (slut på citatet).
http://www.friatider.se/massanm-lningar-mot-svt-efter-skavlan

Ehsan Fadakar har ju i och för sig alldeles rätt i att enligt vår allmänt rådande svenska vänster- och mobbar-journalistik var ju detta "en helt normal intervju".

 
Ingen bild

Thomas

30 mars 2015 10:52

Jag tycker att man riktigt känner hur den stora blåsan kring svenska maktpamparna börjar komma i svängning och håller på att spricka.
De svenska makthavarna kommer att bli tvungna att revidera sitt projekt "Skapa det perfekta samhället" och att få titulera det till vad det faktiskt är: "Det stora hjärnsläppet".
Och J.Å drar det största lasset.

 
Ingen bild

World Traveller

30 mars 2015 11:08

Varför tvingades du ringa 112 Thoralf? Har det något att göra med tidigare händelser med bilen? Själv har jag nu haft två inbrott och två incidenter med min fru's bil. En lossad bromsslang bland annat. Sen tycker jag det är konstigt med alla dessa mystiska mordbränder som skett efter Expressens/Researchgruppens publicering av 6200 regim och islamkritiker. Det råder ingen rim och reson med alla dessa bränder.

 
Ingen bild

Errbe

30 mars 2015 11:41

Jag är tämligen övertygad om att Skavlans tarvliga uppträdande fick fjällen att falla från många svenskars ögon. De inser nu att media förföljer SD med oanständiga metoder. Det får dem att genomskåda allt förtal som media sprider.

Skavlan har säkert bidragit till att SD fått många fler sympatisörer nu.

Journalister tycks vara så oanständiga i botten att de inte fattar hur stötande oanständighet är.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

30 mars 2015 12:28

"Mattias Karlsson har axlat ansvaret på ett alldeles strålande sätt under Jimmiefrånvara!"

Samtidigt i verkligheten så hänger MK:s bästa kompisar ut flera sverigedemokrater. Igen.

 
Ingen bild

Tony

30 mars 2015 13:00

Det är märkligt att dessa fähundar till journalister behöver gå tillbaks till år 2002 för att hitta uttalanden, som inte ens gjorts
av Jimmie Åkesson för att skita ner SD, samtidigt som dom inte lotsas om uttalanden och till och med grova brott som utförts av
medlemmar högt upp i dom andra partierna, men om detta är det
knäpptyst i Svensk media?
Dessa brott är väl uppspaltade på Petterssons blogg parti för parti,
och kanske borde även du Thoralf ha det här eftersom här finns fler
som läser här? 
Ingen bild

Tony

30 mars 2015 13:21

Det alltigenom fega SVT kunde ju naturligtvis inte som i alla
andra intervjuprogram som Skavlan gjort sändas direkt, utan
spela in det så att man kunde redigera. Ett tydligare bevis
på att SD ska särbehandlas för att ställas i sämre dager kom
nu extra tydligt fram. När man ser gullandet med Stefan Löfven
av samma Skavlan frambringar det kräkreflexer.
Tror och hoppas att Fredrik Skavlan blivit lite skadeskjuten
efter denna intervju!

 
Ingen bild

OH

30 mars 2015 13:48

Det vore intressant att få veta vad Tokvänstern betalar Bildt för övergången från höger till vänster.

 
Ingen bild

Pensionisten

30 mars 2015 14:17

Så var det dax igen! "Det brottsförebyggande rådet" tillsammans med Expressen har varit i farten igen! Basuneras ut i SVT, naturligtvis, men inga uppgifter på vilka som står för den största brottsligheten i landet.
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/rasistisk-namndeman-kan-uteslutas-ur-sd
SVT:s nyaste giv för att få hjärntvättade svenskar att se på dom är präster som söker kvinnor! Nästa steg blir väl att leta karlar till kyrkliga syföreningen!

 
Ingen bild

Skånepåg

30 mars 2015 14:48

Peterssons blogg.

Kolla under rubriken "Granskning" vad andra partiers representanter gjort sig skyldiga till beträffande olagligheter. Skrämmande läsning.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 mars 2015 15:35

När man smälter helgens turbulens inser man hur stor sprickan är mellan "Folket" och "Makthavarna" i Sverige. Den är enorm.
Den sista delen av intervjun med Jimmie Åkesson breddade sprickan rejält.
Mediesverige blev troligen tagna på sängen av "undersåtarnas" hårda och beslutsamma reaktion.
Den noga planerade kölhalningen av JÅ, slog tillbaka mot Skavlan och SVT med orkanstyrka. Reaktionerna till SVT,s Tittarservice chockade nog SVT rejält och de reaktioner de gett oss tittare är enbart tragiska...
Resachgruppen, EXPO och Expressen har säkert jobbat för fullt när man insåg att Skavlans intervju gav motsatt effekt än den planerade. Nu har de grävt fram lite sk-t ur sina register för publicering och löpsedlarna har säkert krigsrubriker.

Intressant är också Norges reaktioner över den bedrövliga behandlingen av en svensk politiker av en norsk programledare. Ilskan är ännu större och skarpare än i Sverige, vilket hedrar vårt brödrafolk i väster!

Om några år kan man säkert se tillbaka på tiden före och efter fredagens skandalintervju...
DN,s Johan Croneman är den första journalist som efter helgen, anar något...


 
Ingen bild

Hacke

30 mars 2015 15:44

@ World Traveller

Har också tänkt på det där med alla mordbränder på senare tid. Men också de många plötsliga försvinnandena och ouppklarade mordfallen. Man behöver inte vara särskilt konspiratoriskt lagd för att åtminstone börja söka gemensam nämnare. Inget är ju förvånande längre när det gäller utvecklingen i Sverige. Men någon reaktion i den vägen lär vi nog få vänta på från polisens sida, särskilt med tanke på senaste chefstillsättningen på högsta posten. Däremot skulle inte förvåna alls om det pågår ett högst inofficiellt samarbete med just kriminella Researchgruppen.

 
Ingen bild

Slippery Slope

30 mars 2015 15:59

...och de senaste publika tillskotten till det här "starka laget", Thoralf, är alltså tre nämndemän, aktiva som anonyma näthatare. Men aldrig någonsin ett självkritiskt ord i den här bloggen. Det är alla oss andra som det är fel på.

Thoralf Alfsson

30 mars 2015 17:18

Jag är fullständigt övertygad om att Researchgruppen och Expressen även fångat personer med andra partitillhörigheter genom sina tvivelaktiga metoder. Men dessa personer behöver inte vara oroliga över att bli avslöjade för sitt näthat.

Jag har ingen anledning att delta i dessa drev, det finns så många andra som gör det.

Jag lyfter istället fram saker och ting som den politiskt korrekta mediekåren i Sverige försöker dölja och ogärna granskar. Det ser jag som min viktigaste uppgift. Sedan får du ogilla det hur mycket som helst. Det rör mig inte i ryggen!

 
Ingen bild

Thoralf A

30 mars 2015 19:06

World Traveller

Man kan säga att det till viss del var självförvållat!

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 mars 2015 19:12

Men, Thoralf, säg inte att du också förvarar din fritös i kapprummet?

(Jag är glad att du är OK i alla fall.)

Thoralf Alfsson

30 mars 2015 19:25

Äger inte ens en fritös ;-)

 
Ingen bild

Skånepåg

30 mars 2015 19:42

@ Thoralf

Men kanske en fri tös i Espania!

Thoralf Alfsson

30 mars 2015 19:56

Varför inte en fri tös i Kalmar?

 
Ingen bild

Lena

30 mars 2015 20:05

@Slippery Slope 15.59
Läste helt kort under dagen i Expressen att en domare i tingsrätten skrivit i någon blogg något om att "Sverige är ett land med vita människor och ska så förbli" (obs kanske inte exakt den ordalydelsen men till innehållet). Jag tycker inte att det är rasistiskt, det är faktiskt i stort vad jag också tycker, nämligen jag vill att Sverige ska ha en befolkning som till större delen är av svensk bakgrund. Jag kan absolut inte se att det är rasistiskt. För mig är det (nu har du visserligen inte deklarerat vad exakt du vill för Sverige) men jag tror att du är svårt infekterad av PK-media i ditt sätt att argumentera. Varför kan inte DU vara mer tolerant och acceptera att människor faktiskt inte tycker likadant som dig? Sen tillkommer detta med en ljugande MSM OCH inte minst stölderna av skattepengar som politikerna delar ut generöst till folk som inte arbetar/arbetat i detta land. DET KÄNNS MYCKET KONSTIGT ATT DU INTE FÖRSTÅR DEN SYNPUNKTEN.

 
Janne

Janne

30 mars 2015 20:16

Du Thoralf när skall detta galenskap taga slut. Vi måste väl få ett nyval.Vad tror du.

http://url

 
Ingen bild

OT

1 april 2015 00:25

Apropå "OLYCKSKORPARNA HAR KRAXAT FÖRGÄVES"

The Art of Politics - "If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself, you will succumb in every battle.": https://www.youtube.com/watch?v=5WvfZuuaUkE

Slutsats, sjuklövern kommer att "...succumb in every battle."

Således "Rulla in en boll och låt den rulla": https://www.youtube.com/watch?v=ty5xnq1jFYE

För er inom 7klövern med förståndet i behåll tillägnar jag denna låt - "Vart jag mig i världen vänder": https://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S Kom över till oss. SD är rörelsen med förstånd!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se