thoralf

Direktlänk till inlägg 22 mars 2015

SPRIDER LÄKARE ISLAMISTISK PROPAGANDA PÅ FACEBOOK?

Av Thoralf Alfsson - 22 mars 2015 10:15

”Hela FB-sidan använder läkaren som reklam för sin sekt.  Han tillhör shia, en del av islam i Iran och en del i Irak. På FB-sidan attackerar han Sunni och hävdar att de är mördare, som har mördat massa av shiamuslimer medan hans tro är bättre och han länkar till olika intervjuar med religiösa åsikter som passar honom och hans inställning och bla, bla, bla, osv.  

 

Jag personligen tycker det är oacceptabelt att en läkare sysslar med sådan religiös propaganda. Jag har svårt att förstå den typen av människor.”


Kommentar av arabisk talande person som granskat FB-sidan.


Följande klipp finns på läkarens FB-sida. Varning för mycket otrevliga bilder!!!

För att se en av landstingsläkarens uppladdade filmer klicka på  länken eller på bilden.


    

 

Att personer som invandrat till Sverige och med bakgrund i Mellersta Östern tar med sig sina konflikter till Sverige är ingen nyhet. Med alla möjligheter som internet erbjuder kan man vara väldigt aktiv i de konflikter som råder oavsett om man tillhör sunni eller shia.

Däremot är det väldigt svårt som enbart kunnig i svenska, engelska och i viss mån även tyska att ta del av och förstå innebörden av allt som sprids av nysvenskar på nätet.


Här är ett annat smakprov på vad landstingsläkaren laddat upp på sin FB-sida!  I detta fall lägger jag inte upp någon länk då klippet innehåller alldeles för många bilder på halshuggna personer. Jag får dock känslan av att läkaren själv uppenbarligen laddat upp det på facebook och inte bara delat klippet. Men det låter jag vara osagt.


Man kan ju fråga sig vad syftet är med all denna propaganda på hans FB-sida?


    

  

När jag bevistade den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar 2009 förstod jag dock att allt inte står rätt till när den shiitiska terrororganisationen Hizbollahs flaggor vajade på Larmtorget i Kalmar och hatet flödade mot Israel.

Samtidigt förstår man att dessa människor aldrig kommer lämna islam och att islam kommer vara en del av det svenska samhället, tyvärr. Det kommer utan tvekan leda till att konfliktytorna ökar i vårt land.


    

Larmtorget Kalmar 2009.


Under lördagen lyssnade jag till Sverige Radio och programmet Människor och tro, där pratade man om de grova övergreppen som shiamilisen just nu begår mot civila i områden som återerövrats från IS/ISIS. Där kvinnor våldtas och människor avrättas. Blodshämnd eller Qisas enligt koranen. Qisas tillämpas idag av en rad stater som tillämpar sharia, däribland Saudiarabien, Iran och Pakistan.

Jag får också känslan av att Qisas även tillämpas i Sverige av de så kallade "kriminella gängen".


Under valrörelsen 2014 fick jag flera tips om att man i källarmoskén på Storgatan i Kalmar skulle ägna sig åt propaganda för IS/ISIS. Under förra sommaren sattes det även upp IS-flaggor vid en bro i Kalmar. Jag har däremot inte hört något om att personer från Kalmar skulle åkt till Syrien för att ansluta sig till IS. Men jag håller det inte för omöjligt att så skett!


För en tid sedan fick jag ett tips om läkaren som är anställd vid Kalmar läns landsting och som lagt upp märkliga klipp på sin facebook-sida. Han har sin bakgrund i Irak och Bagdad. Inget på FB-sidan är på svenska utan allt är på arabiska och därför är det svårt att bedöma innehållet.


Men jag har kontakter med arabiska kunskaper så att jag kunnat få ett utlåtande om vad som finns på läkarens FB-sida. Läkaren skall vara engagerad shiamuslim och motståndare till IS/ISIS. Han propagerar för shiamuslimer och organisationer som Hizbollah i Libanon. Min kontakt avslutar sin kommentar efter att ha synat läkarens FB-sida med följande kommentar.


 ”Han hävdar på filmen att (ISIS) är Sunni muslimer, och terrorister, och får pengar från Wahabis shejker från Saudiarabien just för att döda Shia muslimer, men även andra som t.ex kristna.”


”Men som jag vet och är helt säker på, så är det på det viset att även SHIA har sina terrorister/grupper som dödar folk och får pengar och finansiering bl.a från Iran, och t ex. Hizboallah m.fl

 

 

De båda är hemska och farliga för svenska samhället om det får fäste här, för de har en dold agenda anser jag, fast med olika utgångspunkter.”

 


Nu undrar jag också om verksamhetschefen på ortopeden Dan Johannesson har några synpunkter på sin läkarkollega. Dan Johannesson hade nyligen synpunkter på kristna politiker.

Läs artikel i Barometern.


”– Man kan ju inte prata med människor som tror att det finns tomtar i himlen. Det är problematiskt att sådana personer tar beslut på samhällsnivå, säger Dan Johannesson.”


Eller är det så att Dan Johannesson ser annorlunda på det när det gäller islam och en läkarkollega i landstinget än en kristen politiker?


PS


Lars Bern har idag publicerat en av hans absolut bästa krönikor på sin blogg med rubriken "Högmod går före fall", där han verkligen sätter fingret på 7-klöverns hyckleri.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

22 mars 2015 10:35

Att ha bra kunskaper i arabiska förefaller vara bra (nästan livsviktigt) för sverigevänner.
Läste för en tid sedan om Försvarets Tolkskola. Där kan begåvade unga få en oerhört bra utbildning i bla. detta språk.
Något för duktiga unga SDU,are.

 
Ingen bild

Demokratur

22 mars 2015 11:39

Tankar efter att ha tagit del av morgonens nyhetsflöde i Absurdistan (=Sverige), bl a skattepengar till tiggare från Rumänien för användning i Sverige (!!!!!!!)..: Framtidsvision: frukost på uteplatsen på sitt nya boställe LÅNGT från Sverige och helst utanför EU. Jag njuter av ett glas vin och myser gott åt nyhetsflödet från Sverige. Mångkulturell brottlighet, Sharialagar, fördrivning av etniska svenskar, kollapsade socialförsäkringssystem osv...

 
Ingen bild

Hacke

22 mars 2015 12:11

Tack Thoralf för att du håller oss informerade på din alltid så matnyttiga och brinnande angelägna blogg.
Samtidigt som jag läser den utannonseras ett inslag i statsradions P4 Extra: "Vi ska prata om det extra val som skulle hållits idag men som vi RÄDDADES ifrån i sista stund."
Politrukerna är nu så självgoda att dom inte ens anstränger sig för att dölja sin agendajournalistik.

Thoralf Alfsson

22 mars 2015 12:41

"Räddades ifrån"

Så ser public service på demokratin och rösträtten! Man tar sig för pannan!

 
Ingen bild

Göta

22 mars 2015 12:45

Håller med Thoralfs kontakt som skriver att både shia- och sunni-muslimer är farliga för svenska samhället om det får fäste här.

När det gäller ANTALET är emellertid sunnimuslimerna i enormt stor majoritet:
Nästan 90 procent (ca 1000 miljoner) av världens muslimer tillhör SUNNI.
Knappt 10 procent (ca 130 miljoner) tillhör SHIA.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Islam#Huvudsakliga_inriktningar

Jag vet inte alls hur dessa båda inriktningar är fördelade just här i Sverige, men jag skulle gissa att shiamuslimerna även i Sverige är en liten minoritet jämfört med sunnimuslimerna.


 
Svensson

Svensson

22 mars 2015 12:48

Dom här människorna kan du inte anpassa till Sverige,hur mycket skattemiljarder man än lägger på dom.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Da Capo

22 mars 2015 12:50

“Politikerna har garanterat Folkhemmets för tidiga död”

Edward May (Baron Bodissey) skrev om Sverige på bloggen Gates of Vienna i maj 2013
http://gatesofvienna.net/2013/05/goodbye-sweden-that-was/

“Varför var det så svårt att förstå att somalier och irakier och Kosovobor inte alls är som svenskar? Hur skulle någon med en IQ över midjemåttet kunna misslyckas med att förutse att nykomlingarna skulle suga åt sig allt de rimligtvis kunde från de svenska välfärdssystemen, samtidigt som de bidrog så lite som möjligt?”

“Genom att bjuda in hundratusentals icke assimilerbara parasiter från tredje världen har politikerna garanterat Folkhemmets för tidiga död och förhindrat möjligheten till en mjuklandning för den svenska välfärdsstaten.”

“De kommer från rovdjurskulturer” Vad är det för fel på politikerna, undrar Edward May. Hur kunde de någonsin tro att deras idé skulle fungera?

“Att bjuda in tredje världen är inte samma sak som att importera finländare eller norrmän eller ens danskar. De ”nya svenskarna” kommer huvudsakligen från rovdjurskulturer, de oupplysta samhällen där alla utanför stammen, eller den närmaste klanen, är objekt som ska exploateras.

Ur deras perspektiv är det svenska välfärdssystemet manna från himlen, en gåva som bara väntar på att skördas och konsumeras av familjen och klanen. Vilket byte! Vilket överflöd! Ingen i Puntland eller Karbala eller Pristina hade någonsin upplevt ett sådant överflöd av rikedom, som bara låg där och väntade på att plockas.”

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 mars 2015 13:10

Annat ämne. Läste nu delar av Julia Ceasars söndagskrönika. "Delar av" innebär att jag inte orkade läsa hela krönikan. Blodtrycket närmade sig farliga nivåer.
Hur kunde det bli såhär med med det gamla hederliga Sverige?

Man hoppas verkligen att den som döljer sig bakom detta nick, kämpar vidare och ger oss kunskap om hur Sveriges förfall ökar och ökar...

 
Ingen bild

Göta

22 mars 2015 13:18

På grund av de senaste dödskjutningarna i Göteborg har debatten om orsaken till det ökade våldet åter blossat upp i våra medier några dagar. Alla deltagare i dessa ständigt återkommande krisdebatter är alltid lika rörande överens om att det är utanförskap och segregation som är orsak till att antalet kriminella gäng växer och att dödsskjutningar ökar och allt oftare sker ute bland allmänheten.

Men den egentliga orsaken till utanförskapet och segregationen nämns givetvis inte med ett enda ord, eftersom pudelns kärna här ligger i den HELIGA INVANDRINGEN till Sverige, landet med världens mest generösa och godhjärtade folk som ständigt ska slå världsrekord i "flykting"-mottagning, ett folk som tydligen är redo att förgöra både sig själva och en stor del av dem som lockas hit.

Självklart resulterar det i utanförskap och segregation när det oavbrutet väller in människor som det varken finns jobb eller bostäder till, samtidigt som de styrande dessutom ser till att de invällande massorna hela tiden ökar, ökar, ökar.

Det finns endast ETT sätt att bromsa denna skenande utveckling, och det är att stänga gränserna.

VI HJÄLPER INTE DEM SOM KOMMER HIT LÄNGRE. Vi STJÄLPER dem, och vi stjälper också många av de invandrare som redan finns här. Dessutom stjälper vi oss själva. Genom den pågående kollapsen av bl.a hela vårt numera överutnyttjade svenska vård- och omsorgskomplex stjälper vi de gamla och sjuka pursvenskar som har funnits här sedan generationer tillbaka och som slitit hårt för att de trodde de skulle förbättra landet för efterkommande släktled.

För att inte tala om kommande stridigheter mellan sunni- och shiamuslimerna här, respektive islamister av bägge dessa sorter mot ickemuslimer. Våra naiva 7-klöverpolitiker jobbar sannerligen målmedvetet på att åstadkomma ett inbördeskrig även i Sverige.

 
Ingen bild

tant Gul

22 mars 2015 14:03

Hjärnans anatomiska struktur varierar beroende på hur förtroendefulla människor är sinsemellan. Bristande tillit sätter sina spår i ditt huvud -- m.a.o undvik muslimer innan de har hunnit sätta avtryck på din hjärna.

http://www.sciencedaily.com/releases/2015/03/150306181728.htm

Framför allt BOJKOTTA all muslimsk sjukvårdspersonal!
allah och sharia är fiender till modern läkarvetenskap -
t.ex embryologi och koranen är varandras antiteser.

 
Ingen bild

Tom

22 mars 2015 19:14

Jag skäms att erkänna att jag inte förstår dessa muslimer. De har så en kaos och fattigdom i deras egna hemländer att de riskerar liv och lem att ta sig till europa. När de blir lite varma i kläderna i det nya landet tar en del av dem till vapen för att driva igenom sin religion både i sitt gamla och nya hemland. Har de inte lärt sig av deras egna erfarenheter?
Men det igentliga problemet är våra politiker. De använder landets tillgångar till att finansiera sina personliga intressen och driver landet finanser i sank. Till och med Albert Einstein sa att ett lands stat ska finnas till för folket och inte tvärtom. Men nu har vi politiker som man inte bör jämföra med Einstein. Våra politiker rör sig mer på andra ändan av IQ-skalan. Men att dessa politiker har lyckats med att få ett helt land att vägra diskutera detta stora problem med invandring är trotsallt imponerande.
Detta har precis tagits upp i EU och man uppskattar att i Tyskland kommer det i år upp till en halv million flyktingar och inte som beräknat 100 000 (som man hittills har trott). Tyskland och Sverige brukar får ungefär lika många flyktingar per år. Men i Sverige är denna siffra nog den bäst bevarade hemlighet som finns i landet. Otroligt vilken förmynderi som kan existera i ett s.k demokratiskt land.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se