thoralf

Direktlänk till inlägg 15 februari 2015

IDAG TIGER DE SVENSKA MINISTRARNA

Av Thoralf Alfsson - 15 februari 2015 20:02

 


Jag kan inte annat än reflektera över hur svenska ministrar idag tiger om terrordådet i Köpenhamn. De få som uttalat sig säger knappast ett ord om terroristen och hans bakgrund. Hela terrordådet följde mönstret från dådet i Paris. Först ett angrepp på de som står i fronten för yttrandefriheten och sedan en hatisk attack mot judar. Vedervärdigt!


Att det fanns en islamist/islamister som stod bakom terrordådet stod nog helt klart efter att den judiska mannen mördats. Ändå har de svenska ministrarna varit väldigt tysta eller snarare helt frånvarande i media. Nu har dansk polis släppt identiteten på terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein. Risken är väl att de svenska ministrarna och partiledarna för 7-klövern tystnar helt och hållet.


Annat var det när det brann i en moské i Eskilstuna under julhelgen. Då sprang de alla benen av sig i sin politiska korrekthet och fördömde de som låg bakom branden. Trots att inte brandorsaken var klarlagd, vilket den fortfarande inte tycks vara. Jag citerade ett antal ministrar i ett blogginlägg.


Alice Bah Kuhnke, minister med ansvar för trossamfund.

”Vi ska inte ha utrymme för islamofobi. Det får inte ske i vårt land. Människor ska kunna känna sig trygga i moskéer och synagogor.”


Morgan Johansson, justitieminister

”Vårt land måste stå upp mot främlingsfientlighet och islamofobi och för grundläggande mänskliga rättigheter.”


Anders Ygeman, inrikesminister

”Vi vet inte motivet, men min första tanke är att det är ett hatbrott”


Gustav Fridolin, utbildningsminister

”Det kräver en aktiv politik mot islamofobi och annan rasism, inte minst i skolan”


Jonas Sjöstedt, partiledare Vänsterpartiet kommunisterna

”det är svårt att inte koppla samman detta med den hets som finns mot muslimer i Sverige”


Alla citaten kommer från en artikel samma dag som branden inträffade. Listan kan göras betydligt längre med Beatrice Ask, Emma Henriksson, Erik Ullenhag o.s.v


Det fanns dock de som var villiga att gå ännu längre! Som t.ex Villy Silberstein

”Denna typ av hatbrott äger inte rum i ett vakuum utan utgör en konsekvens av den antimuslimska propaganda som sprids i olika miljöer och som underblåses av Sverigedemokraterna.”


Hycklarna lyser med sin frånvaro idag. Uppenbarligen passar inte gärningsmannen in på deras agenda.


I Danmark har tongångarna varit helt annorlunda. Den danska statsministern Helle Thorning Schmidt kallar islam för en mörk ideologi.


 

 

Något som uppenbarligen Dagens Nyheter nappade på.


 


Jag är inte ensam om att reagera över att alla ministrar och andra kvicka debattörer lyser med sin frånvaro.

Johan Westerholm kallar sitt blogginlägg för "Syltryggarnas parad". Jag citerar ett stycke.


"Har ni funderat på varför Alice Bah Kuhnke, kulturministern som i januari stod och lovade åhörarna att hon minsann skulle definiera för svenska folket vad Islam är, som kristen kvinna, inte hörs av just nu? Eller varför Johan Sjölander inte tar avstånd från hatet i vårt södra grannland mot judar och yttrandefrihet på samma sätt som han stämplade en outredd brand i en källarmoské som rasism? Varför inte inrikesminister Ygeman är lika snabb på avtryckaren nu som för bara två månader sedan? Vi ser inte heller en enda nyckelsrkamlare på Nytorget idag, inte heller någon Dror Feiler som blåser i sin lur. Inte heller kan vi höra Henrik Arnstad ropa ”Alarm” i varje gathörn han passerar."

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pepparholm

15 februari 2015 20:27

Jag såg just Rapport där man flera gånger underströk, att terroristen var en dansk medborgare. För redaktionens kännedom i Stockholm så vill jag påpeka, att det är inte så vanligt att danskar heter Omar Abdel Hamid El-Hussein? Det är tur att det finns fristående media på nätet som ger Public Service.

 
Ingen bild

Trollfar

15 februari 2015 20:39

Jodå, pansargeneralen tillika galningen Arnstadt hat uttalat sig på sitt primitiva sätt och jämför attentatet i Köpenhamn med tre stycken skribenter med block och pennor utanför Expressen.

https://twitter.com/arnstad/status/566625678788141057

 
Ingen bild

Observer

15 februari 2015 20:42

DE SOM TIGER SAMTYCKER!
De som bär ansvaret för Europas ökade otrygghet skall ställas till ansvar i framtiden.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 februari 2015 20:58

Varifrån fick terroristen i Köpenhamn och terroristerna i Paris sin inspiration ifrån?
Det är den frågan som ingen vågar ställa och ingen vågar svara på.

Man hör många "krystade" kommentarer idag och många som borde uttala sig håller sig undan...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 februari 2015 20:58

Svd m.m gör stor sak av att den våldsamme muslimen i Köpenhamn är född i Danmark.
Det är sannolikt korrekt.

Varför skriver man då inte i konsekvensens namn också att de åtta våldtäktsmännen på Amorella var födda i Somalia och Irak?

Under tiden undrar Osin Cantwell varför vi har en sådant högt uppskruvat debattklimat i Sverige.

Svar: Svensk media LJUGER och vilseleder sina läsarna!

 
Ingen bild

Christer

15 februari 2015 20:58

Hyckleriet är utan motstycke i Sverige. Inrikesminister Ygeman besökte visserligen Stockholms synagoga idag, med syftet att visa solidaritet med det judiska folket. Så långt var det bra!
Men för några av de judiska företrädarna i Sverige vore det intressant att höra vad dom säger "off the record". Jag tänker på t.ex Willy Silberstein, Peter Wolodarski och Dror Feiler. Utåt hyllar dom mångkulturen, men vad dom egentligen tycker vore kul att få höra.
Dom stämmer in i PK-kören, och tror att det gagnar deras situation på bästa sätt. Precis som väldigt många politiker idag ser att SD hela tiden har haft rätt vad det gäller mångkultur och invandring. Etablissemanget vet att feta löner och förmåner ytterst kommer av att kunna hyckla och ljuga.

 
Ingen bild

World Traveller

15 februari 2015 21:16

Fy fan vad man skäms över att vara svensk nu.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 februari 2015 21:32

@Christer Söndag 15 feb 20:58

Den där galningen Dror Feiler brukar alltid blåsa i sin tuta när argumenten tryter.

Men från den Feilerska tutan är det idag märkligt tyst!

Jag misstänker att tutan alltid är stämd i PK-moll och idag således helt oanvändbar.

 
Ingen bild

Lotta

15 februari 2015 21:34

Så går det när man bjudit in satan till Europa.

 
Ingen bild

Martina

15 februari 2015 22:01

Hur kan man som politiker inte stå upp för de två civila som miste sina liv och de polismän som skadades, är inte dessa människor lika mycket värda som de som t.ex befann sig i moskén när den började brinna? Jag som hade för mig att ett av deras favoritmantra är allas lika värde!

 
Stefan K

Stefan K

15 februari 2015 22:33

Det var ganska pinsamt att höra Stefan Löfven i kvällens extrainsatta Agenda. De åtgärder han satt och rabblade har SD lyft fram i flera år, men som orsakat vrede hos 7-klövern, inklusive vår statsminister.

Jag ogillar Mona Sahlin av hela mitt hjärta, men tyckte hon gjorde ett okej framträdande i samma program, förutom en sak. Hon vädjade till samhället, allt från vanliga medborgare till skolan och andra instanser, att ta upp problem med extremism när man ser dem. Mona Sahlin tillhör de som ropat på islamofobi när radikaliseringen i förorter och moskéer lyfts fram i ljuset.

Det finns inga patenterade lösningar mot det extrema våldet. Det finns mitt ibland oss och även bland oss som kallas infödda svenskar. Dock finns några enkla lösningar som kan minska våldet och extremismen.

1. Skrota Schengen-avtalet. Inse att även kriminella och terrorister utnyttjar våra öppna gränser med ett leende.
2. Låt ingen ta sig in i Sverige om han/hon inte kan uppvisa ett pass eller annan id-handling, oavsett om du är turist, affärsman eller asylsökande.
3. Inför en prövotid på flera år innan du kan bli svensk medborgare.
4. Kommer du till Sverige från annat land ska ditt medborgarskap kunna tas ifrån dig om du begår grova brottsliga handlingar.
5. Du ska inte få asyl om du inte kan bevisa din rätta identitet.
6. Begår du brott, stora som små, under asylprocessen ska ditt ärende avslutas och du ska utvisas till landet du närmast kom från.
7. Sluta dalta med buset, oavsett om du är en liten svenskfödd buse från landet eller en grovt kriminell nysvensk från förorten.
8. Ge polisen, Säpo och även MUST de verktyg de behöver för sin verksamhet, samt anställ mer personal.
9. Gnugga naiviteten ur ögonen och inse att många av de nyanlända har en helt annan agenda än den att arbeta, försörja sig ärligt och bidra till vår gemensamma välfärd.
10. En stor mix av kulturer skapar problem, det har historien lärt oss. Inse att konflikter inte stannar vid gränserna och tillåt inte att de importeras till Sverige och övriga Europa.

10 punkter som kan påverka, förbättra och förhoppningsvis också skapa trygghet för alla som vill bo här. Dock är de inga patenterade lösningar, bara exempel på åtgärder som möjligen kan påverka situationen till det positiva.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Göran

15 februari 2015 22:44

..."IDAG TIGER DE SVENSKA MINISTRARNA"...

Föga förvånansvärt. Vår nynazistiska 7-klöverregim har samma inställning till judar som Adolf Hitler i 30-talets Tyskland.

 
Ingen bild

Demokratur

15 februari 2015 23:36

Sverige,ett vänsterliberalt dårhus med en befolkning som tiger. Dömt till undergång.

 
Ingen bild

Lena

15 februari 2015 23:45

@Stefan K
Skriver under på varje punkt du listat upp, mycket bra sammanfattat.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 februari 2015 00:04

@Stefan K, instämmer i Dina 10 punkter men att läsa dem är som att läsa SD´s partiprogram. Några punkter är ju, föga överraskande, redan nedröstade i Riksdagen, enbart p.g.a just att SD motionerade.
Även jag har under söndagen reagerat över svensk medias flathet och ryggradslösa förhållande till terroristdådet i Köpenhamn. Jag har förgäves väntat hela dagen (och kvällen) på orden ISLAMIST/ISLAMISM som hade passat perfekt som förklaring även till dessa terrordåd. "Syltryggskan" Ann Heberlein sviktade betr. den grundlagsskyddade yttrandefriheten liksom "syltkompisen" ordf. i SvenskaPenn Ola Larsmo.
När Camilla Kvartoft frågade Margot Wallström "vad är det som händer i Europa?", fick hon som vanligt ett "GODDAG YXSKAFT-svar" av utrikesministern. Naturligtvis saknades orden ISLAMISM/ISLAMIST även i utrikesministerns svar.
Den som idag/ikväll enbart följt svensk media har endast vid upprepade tillfällen fått veta att "gärningsmannen är född och uppvuxen i Danmark", egentligen inte så konstigt att 7:an fick 87% och SD endast 13% i senaste valet!
En av mina drömmar är att få bevittna en debatt mellan Willy Silberstein och den snabbtänkte och vältalige Stefan Ritter. Vore helt obetalbart!!! Då hade vi fått veta sanningen Köpenhamnsdådet och den verkliga innebörden av vad Björn Söder sade under föreläsningen, som PK-Orrenius refererade i DN!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

16 februari 2015 00:15

@Stefan K

UNDERLÅTENHET MOT RIKETS SÄKERHET
Tycker jag vore en passande åtalspunkt när man framöver
f ö r h o p p n i n g s v i s fiskar upp de som är ansvariga för att vi fått in dessa fenomen i landet.
-Åtala dem!
De som underlåtit, sett mellan fingrarna gällande identitetsbevis. Politiker som fattat beslut som ökat faran trots att de borde förstått/kunnat veta bättre! ..Det är inte svårt.
När Sverige var ett homogenare land fanns det knappt nån kriminalitet -Det vet alla!!!!

Se till att grisarna som släppt in det här till Europa och låtit oss betala för alltihop slängs i fängelse, där de hör hemma. Dessa är en stor samhällsfara. Konstigare än så är det inte.

 
Ingen bild

xmaverickx

16 februari 2015 05:41

Vilka religioner och folkgrupper gynnas av dådet, jo de som är inblandade i det, både som gärningsmän (vem nu denne "Lee Harvey Oswald" var som lämpligt nog genast togs av daga) och offer,muslimer och judar. Mer av SVENSKARS pengar skall satsas MOT DISKRIMINERING av dessa grupper (dvs diskriminering som VI påstås utsätta DEM för!!!???) och FÖR INTEGRATION i det allt mindre svenska men allt mer FANtastiskt multikulturella SVERIGE.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 februari 2015 06:22

Mona Sahlin erkände i Agenda att hon är naiv.
Hoppas att hon har förmågan att se att hon är dum.
Det går inte att omvända jihadister genom att lära dom att äta sill.

 
Ingen bild

Åhus-Nisse

16 februari 2015 07:01

Gällande Maria Javurek, en typisk folkpartistisk politiker i Kristianstad. Hon är ett annat exempel på vilka personer som befolkningen tyvärr väljer in för viktiga samhällsfunktioner.

Hon försörjer sig som kursledare/handledare, Kristianstads kommun (dvs är skatteförsörjd).
Hon är nämndeman (Folkpartiet) i Hovrätten för Skåne och Blekinge i Malmö.

Detta partiföredöme låter på Facebook meddela omgivningen:

(bild)

Det här är min stora härliga familj!
Två av pojkarna har utländsk mamma och pappa. Syskonen som står till vänster och till höger, har en farfar från Tyskland och en farmor med finskt påbrå. Min man är från Tjeckien och jag är från Sverige med valloner i släkten. De minsta i familjen har ryska, danska, tyska, italienska och arabiska namn. Habibi är ett av namnen och betyder "min älskling" på arabiska.
Röstar du på SD så röstar du för en otrygg framtid för min och din familj...
Röstar du på SD vill jag att du plockar bort mig som "vän".


--

Maria Javurek är kursledare i Kristianstad.

Hon har bl.a lett en kurs "Nyfiken på psykiatri".
Kursen ger kännedom om ätstörningar, ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, tvångssyndrom, psykos, personlighetsstörning, missbruk, bipolär sjukdom, depression och schizofreni.

Inslag om SD-fobi ingår tydligen inte i hennes kurser. Däremot predikar hon och hennes FP-kolleger om mångfald, tolerans mm.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

16 februari 2015 07:02

PK-maffian kommer säkert att försöka bekämpa terrorn !!!!
Genom att öka angreppen på SD !!!!
Och lägga ansvaret för spaning på tiggarna !!!!

 
Svensson

Svensson

16 februari 2015 07:12

Vissa hatbrott tar man avstånd ifrån,andra inte.Våra förtroendevaldapolitiker visar upp en dubbelmoral som får oss vanliga svenskar att skämmas.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

16 februari 2015 07:39

Reaktionerna från dom annars så snabba tyckarna var
väntade, så fungerar det i hyckleriets stamort på jorden,
så var det när den idiot som bara sprängde sig själv till
döds i Stockholm,i flera dar var Reinfeldt helt tyst, och
när han väl tog till orda, så var det första han kläckte
ur sig, " att han vädjade om att inte lasta Muslimerna
för dådet".Att det hade kunnat bli en ren massaker på
många oskyldiga människor, det fanns liksom inte i
hans föreställningsvärld! Men när det gäller branden i
Eskilstuna så fortsätter man att tala som att det är
mordbrand trots att inget tyder på detta.
Dom som ändå kom till tals igår försöker att gjuta
oljor på vågorna genom att försvara dårarna med att
dom kommer från en kultur där det inte råder åsiktsfrihet?
Nej men då skulle man kunna upplysa sådana individer om
vad som gäller i våra samhällen, men det enda dom blir
upplysta om är deras rättigheter!

 
Ingen bild

Argus

16 februari 2015 08:38

Det ogenomträngliga membran som omgärdat utländska gärningsmän i media, inte minst religiösa fanatiker av en viss sort, har sakta men säkert börja läcka. Är det mängden som hotar spräcka det? Är det den fria informationen som underminerat? Eller är det så att den självutnämnda eliten börjar känna av verkligheten bakom de ideologiska utopierna?

 
Ingen bild

Göta

16 februari 2015 09:05

Statsminister Löfvens fantastiska "NYA STRATEGI MOT TERRORISTER":

På sajten SVT Nyheter finns bland andra följande rubrik:
"Statsminister Stefan Löfven: VI TAR FRAM NY STRATEGI MOT TERRORISTER".

Klickar man på rubriken får man upp en sida som avslutas med följande:
"Löfven vill se manifestationer där människor med olika trosuppfattningar samlas.
– Jag har börjat prata med några ledare i dag om en manifestation för demokrati och människovärde."

Suck! Jag undrar verkligen vad den mannen får alla sina fräscha, unika idéer ifrån.

 
Ingen bild

Onkel Sven

16 februari 2015 09:07

När länets hövding reser runt till länets kommuner och propagerar för mer flyktingmottagning då är det något som är tokigt ,en vilja att byta ut Sveriges befolkning !

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 februari 2015 10:07

Nu har jag lyssnat på dagens Ring P1. Programledare var dessvärre Alexandra Pascalidou och det märktes på programmet. Ett oerhört tamt program där sållningen i "slussen" verkar ha varit effektiv. Efter helgens attentat i vårt grannland Danmark, fanns säkert ett stort antal inringare som ville uttala Islamkritik, men var fanns de??
Det är dags för Granskning Sverige att granska de som filtrerar inringare till Ring P1...

 
Ingen bild

Lärare

16 februari 2015 10:34

I morse jämförde Mona Sahlin kristendomen med islam.
- "Det finns extremister inom islam, precis som det finns inom kristendomen sa hon"!!!
Häpnadsväckande uttalande, men de kom ju också från Mona Sahlin, inte helt oväntat då.

SD ökar!

 
Ingen bild

Pensionisten

16 februari 2015 10:57

"Idag tiger dom svenska ministrarna!". Om dom gjort det sedan dom kom i regeringsställning så hade vi sluppit höra en massa floskler!
Nästan 4000 och kyrkan demonstrerade ju för det som hände i Köpenhamn.
Förstår inte hur dessa använder de få hjärnceller dom fått med sig. Två regeringar i rad har fört in oss i en återvändsgränd eller kan det vara ännu värre att dom fört oss till ättestupan.

 
Ingen bild

Niklas R

16 februari 2015 10:57

Kulturmarxisterna har hittat på ett nytt PK-ord för islam och dess blodtörstiga budskap, jihadism.
Denna, uppenbarligen nya ideologi, som skapats i det av väst förtryckta arabiska folken. Denna ideologi, om man skall tro kulturmarxisterna, har inget med islam att göra utan är en fristående ideologi som av någon anledning skapar terrorister.

Ett gyllene exempel på denna, "nya ideologi", kan man höra från terrorexperten i SR1 nyhetssammanfattning kl. 8 i morse.

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 februari 2015 11:02

Från Bo Franks dagbok
Bo Frank (M) är kommunstyrelsens ordförande i Växjö kommun. I denna dagbok skriver han om politik och livet i stort.

måndag 16 februari 2015

Paris, Köpenhamn och?
Hur känns det att vara jude i att land där den muslimska andelen av befolkningen hela tiden ökar? Vilka värderingsförskjutningar sker i samhället och vad får det för konsekvenser? Kanske är frågorna viktigare än svaren.
Bo Frank
Växjö 20150216


Kommentar
Kanske Bo Frank skulle följa med Mattias SD på ett besök ut i verligheten i "sin" egen simhall, och där var det inga Judar utan bara vanliga Svenskar som mådde dåligt.

 
Ingen bild

Lena

16 februari 2015 12:39

@Åhus-Nisse 07.01
Det du berättar om denna kvinna som är så överdrivet intresserad av etnicitet påminner mig om min egen historia. Jag har aldrig varit en person som var så där noggrann med om jag skulle kunna tala/umgås med folk från andra länder, tvärtom har varit/är en öppen person som har lätt för kontakt med de flesta. OM DE HAR VANLIGT FOLKVETT VILL SÄGA.

Där jag tidigare bodde umgicks jag med en kvinna vars föräldrar var danska men hon var född i Sverige, hon berättade om detta några fler ggr än vad man kan orka med, det var tydligen SÅ VIKTIGT det där med att HON INTE var svensk minsann. Jag anser att hon var fixerad vid detta. Hon måste ha plockat upp denna idé från "tonen i samhället". Det är fiiint att inte vara svensk, typ av resonemang. Jag tröttnade och slutade kontakta henne, men när jag flyttade ville hon ända ha kontakt med mig, men då det var försent för mig.

Liknande med en finsk kvinna som jag umgicks med ett tag. Så träffade hon en peruansk man och blev som förbytt. Jag fick veta att de utländska männen gillar finska kvinnor mer än svenska etc, etc. Resonemangen gick alltmer ut på att det finska var bäst. Även henne tröttnade jag på och gav en ordentlig utskällning. Så gick det några år och vi stötte ihop på stan. Jag trodde hon hade mognat och "gått vidare" s a s i denna infantila attityd gentenot "det svenska". Så jag bjöd hem henne och tro på fan så börjar hon mala om sitt finska ursprung, inte en gång utan så pass mycket att jag förstod att detta var något som fanns i pannbenet på henne dagligen. Hörde aldrig av mig igen och hoppas att hon förstod "piken".

När etnicitet blir så överdrivet att man använder det för "torka av sig som på en dörrmatta" på sina svenska vänner är det sjukt. Det är som ett gift som gör att man inte kan umgås på ett tillitsfullt och naturligt sätt. OCH DET MINA SVERIGEVÄNNER ÄR INTE HELT OVIKTIGT I LIVET.

Jag anser att det är samhällsklimatet som påverkar folk på det här sättet. De får idéer någonstans ifrån och uppmuntras att "köra sitt race" för att överglänsa. Kanske handlar det om självkänsla innerst inne, och man tror att man blir finare av att konkurera ut andra. Det är ren falskhet. Det blir ju en "divide and rule" situation som bara gynnar makthavare genom att de skapar problem för befolkningen genom att vi hamnar i onödiga mobbningssituationer. För att fylla tomrummet när man blir mer ensam och känner sig osäker på människor i största allmänhet, så ersätter man detta med "underhållning" till folket av typ Hollywoodfruar etc. Det är bara underhållning för att bryta ner människors naturliga kontakter. Det är detta som kallas "mindcontrol", att styra ett folks känslor och beteenden dit de vill för syftet för makthavare är i slutändan att få mer kontroll, vi ska bli storkonsumenter av allehanda produkter och underhållning och därmed göra de multinationella ägarna ännu mer rika.

Puh blev kanske lite väl långt inlägg.

Thoralf har som vanligt helt rätt i att det är mer än övertydligt efter detta terroristattentat, hur tysta den vanliga kören av särskilt utvalda som får uttala sig. Gunås, nu stämmer inte deras teorier... ;);)

 
Ingen bild

Mattias

16 februari 2015 14:52

Precis som många förståsigpåare utalade sig behövs ett aktivt jobb mot islamofobi. För det är inte många av de muslimer som är boende i Sverige som ställer sig bakom attacker liknande de i Frankrike och Köpenhamn. Tror dock att alla världens länder måste ta sig i akt för de fundamentala grupperna.

Inatt kom åter igen en propagandavideo från ISIS. Den här gången var det 21 st Koptiska Kristna som fick sätta livet till. Alla borde se den videon för att få insikt i hur dessa galningar arbetar. Dessa är inte representanter för majoriteten av den muslimsa världen, det står nog helt klart. Detta är religiös fanatism i dess vidrigaste form.
Länk till videon: http://theync.com/sjaakburger/new-isis-release-brutal-mass-beheading-on-the-beach.htm
(ett varningens ord för känsliga, det är svårt att tvätta bort dessa bilder från näthinnan)

Thoralf Alfsson

16 februari 2015 14:55

Ändå hävdar dessa satans mördare att de följer koranen, islam och Muhammed!

Vem har rätt?

 
Ingen bild

Mattias

16 februari 2015 15:10

@Thoralf
Pratade under ett par timmar igår med en som flytt från Syrien. Vi var iaf helt överens om det jag skrev om religiös fanatism. Enligt honom finns det inget stöd inom islam för att göra sånt här, och visst precis som i Bibeln kan man säkert hitta verser i koranen som rättfärdigar dödande men "vi har väl fått en hjärna att tänka med också" tyckte han. Och då beter man sig inte såhär.
Hur det än är så är utvecklingen skrämmande i mellanöstern.

Thoralf Alfsson

16 februari 2015 17:15

Frågade du inte varför och vilka han flytt från i Syrien?
Inom islam tycks det finnas mängder av religiösa fanatiker som vill mörda oliktänkande!
Vad jag läst så finns det en hel del i koranen om hur kuffar (otrogna) skall behandlas.

 
Ingen bild

Tony

16 februari 2015 16:21

Mattias@

Jag skulle trott på vad du säger ifall jag hade sett
Muslimer här i Sverige ta avstånd ifrån dessa illdåd,
men det är just detta man aldrig ser eller hör?
När muslimer här känner sig oförrättade av någon
anledning kan dom med kort varsel fylla ett helt torg
och demonstrera mot detta, men mot dessa skändliga
brott som sker i Islams namn uteblir dom helt! Konstigt,
om det nu är så att dom inte ställer sig bakom idiotin?

 
Ingen bild

Mattias

16 februari 2015 20:00

@Thoralf
Jodå det är klart han gjorde, han flydde pga religiösa fanatiker. Och han var mycket tydlig med vad han tyckte om sådana, och vad Sverige borde göra med återvändande IS-krigare. Han har ju som sagt flytt från dem och vill inte för något ha med dem att göra igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se