thoralf

Direktlänk till inlägg 6 september 2014

OTREVLIGT

Av Thoralf Alfsson - 6 september 2014 21:49

Igår kväll var jag och en partikamrat, Krister Tornberg i Oskarshamn för att lyssna och stödja Jimmie Åkessons tal.  Jag körde min gamla Volvo. Redan närjag kom ut på E22:an utanför Kalmar märkte jag av ett ”missljud” från bilen. Vi stannade redan innan Rockneby för att kolla om fälgen var varm då det eventuellt kunde vara ett hjullager. Men vi kände inget speciellt så vi valde att fortsätta mot Oskarshamn då det var meningen att jag skulle ta med vårt SD-tält till Kalmar inför Björn Söders besök på måndag.


Men ju längre vi körde desso kraftigare blev missljudet från vänster framhjul. När vi kom till Oskarshamn befarade jag att vi inte skulle kunna köra tillbaka till Kalmar. Vi lastade dock in tältet och diverse annat i bilen efter Jimmies tal men stannade vid en mack i Oskarshamn för att försöka komma underfund med om det var ett hjullager, drivknut eller något annat problem och om det skulle gå att ändå köra till Kalmar.


När vi lyfte bilen märkte vi ganska omgående att alla fyra hjulbultar på vänster framhjul var lossade!

 

Jag har inte bytt hjul eller fälgar sedan våren 2013 på den här bilen då den var avställd under vintermånaderna detta år. Utan sommardäcken har suttit på sedan april 2013. Jag finner det högst osannolikt att alla fyra hjulbultar lossnar vid ett och samma tillfälle efter ca 17 månader. Men jag är förstås ingen bilmekaniker. Igår tyckte jag bara att det var märkligt men efter att jag idag berättat det för flera personer och att de omgående påtalar att det kan vara någon som lossat hjulbultarna så inser jag att det kan handla om sabotage. Att någon helt enkelt vill att jag skall drabbas av en trafikolycka och skadas!


Varför skulle just detta annars hända mitt under brinnade valrörelse? Anser någon att min blogg hotar andra partier?


Eller är det bara slumpen?


Men det finns väldigt hatiska människor! Det har jag upplevt på stan i Kalmar!


Uppdatering!


Polisanmälan upprättad.


Barometern har ringt och ställt en del frågor. Tyvärr fick kvinnan som skrev artikeln det lite om bakfoten när hon skriver att "att fyra hjulbultar saknades från vänster framhjul". De var lossade! Om de saknats hade jag inte kommit många meter innan hjulet lossnat!


Läs artikel i Barometern






 
 
Ingen bild

Putte

6 september 2014 21:56

Jag är inte förvånad. Extremvänsterdårarna kan hitta på vad som helst för att skada politiska motståndare. Skönt att ni klarade er.

 
Ingen bild

lundabo58

6 september 2014 22:06

Fyra hjulbultar på samma däck lossnar inte samtidigt. Detta är ingen slump, detta är ett mordförsök.

 
Ingen bild

Martin

6 september 2014 22:07

Otäckt! Hoppas att det inte var ett sabotage. Men det är u så det blir när media polariserar och demoniserar som de gör och så många lyssnar på dem. Tills sist vet man inte vad man ska tro.

 
Ingen bild

Conny

6 september 2014 22:08

Klassades som mordförsök när jag polisanmälde samma tilltag gentemot mig i början på 80-talet. Någon som jag hade hindrat att komma in på krogen där jag var ordningsvakt. Märkte det dagen efter när jag hade kört c:a 10 mil med familjen i bilen.

 
Ingen bild

Blåsippan

6 september 2014 22:17

Ytterst obehagligt. Skönt att det slutade bra. För länge sedan när jag var 19 år hade jag missat att dra åt en bult vid däckbyte. Då lät det också men det var som sagt bara en bult. Kämpa på.

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

6 september 2014 22:19

Det är ingen slump. Jag känner till flera fall där SD-aktiva har fått sina bilar saboterade genom lossade hjulbultar.

 
Ingen bild

Maja Dacke

6 september 2014 22:27

Slumpen är det inte, Thoralf.

F ö finns det inget som ska kallas slump varken igår eller idag.

Du är inte den ende SD-are som blivit utsatt för detta så se upp väldigt noga framöver. Gäller både din person och allt omkring dig. Det finns 'satanshjälpare' lite överallt - inte minst i Kalmartrakten.

Såå, de har fått syn på dig nu ...

Var försiktig, Thoralf - samma gäller dina närmaste. Detta låter kanske förryckt men det är det inte. Har du inte din bil inlåst, förresten? Men ibland hjälper inte ens det - ett lås håller inte gangstrar ute ...

 
Ingen bild

Maja Dacke

6 september 2014 22:28

Aha, jag ser att du börjat moderera ... bra!

 
Ingen bild

Madeleine

6 september 2014 22:31

Om detta var ett sabotage, så är det ytterligare ett prov på det råa klimat som man tillåtit växa fram inom svensk politisk (o-)kultur. Räcker det inte med tårtning, skrän och oväsen vid offentliga möten? Skall vi acceptera mordförsök på politiker nu också? Man förundras över att någon överhuvudtaget vill syssla med politik under sådana premisser.

 
Ingen bild

Hacke

6 september 2014 22:35

I dagens Sverige behöver man inte vara konspiratoriskt lagd när det gäller sådana här ruggiga tilltag. Det verkar mer eller mindre legio numera med våld, sabotage, förföljelse, hot med mera mot oliktänkande i Reinfeldtland. Du Thoralf som inte är rädd för att tala klarspråk och avslöja lögner och hyckleri är naturligtvis ett extra attraktivt mål för dessa demokratins dödgrävare. Hoppas du är på din vakt och rädd om dig, mest för egen del men också för den Sverigevänliga rörelsen där du är oumbärlig.

På samma tema avslöjas idag (Fria Tider) att Expressens David Baas är ute och fortsätter hemsökandet av sd-sympatisörer. Med sådana förebilder hos det politisk/mediala etablissemanget är det inte så konstigt om gatuvänstern är ute och skruvar fälgar o d.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 september 2014 22:43

Helt klart ett mordförsök. Ett mordförsök som om det hade "lyckats" också hade kunnat drabbat andra människor.

Troligen läser DU som lossade hjulbultarna detta inlägg, så till DIG vill jag rikta mig.
Gör aldrig, aldrig, aldrig om detta. DU hade kunnat utplåna inte bara Thoralf och hans passagerare. Hur många bilar mötte han på sin resa?
Tänk om Thoralfs bil krockat i hög fart med en mötande barnfamilj.
Hur skulle DU må då? Kanske en förälder avliden och den andra föräldern och barnen svårt skadade.
Kanske mötte han någon som DU känner. Kanske en god vän, eller en av DINA släktingar.
Denna händelse kommer att förfölja DIG livet ut. DU kommer att ångra dig varje dag och tacka högre makter gång på gång. Kanske inte på ett tag, men var så säker, det kommer. DU kommer också att ligga sömnlös många nätter i "vargtimman" när DU når min ålder.
Så, "grattis", smarthuvud... DU har gjort ditt livs största dumhet...

 
Ingen bild

lundabo58

6 september 2014 23:05

@ Huld mk1

När du skriver till förrövaren att han kunnat skada/döda andra människor, så talar du tyvärr för döva öron. Den här sortens kommunistiska extremister bryr sig inte. Detta är folk som följer Lenins egna ord: "Hellre döda 100 oskyldiga än att låta en skyldig komma undan" ...denna sorts figurer har bara legat sömnlösa en enda gång i hela sitt liv, det var när Berlinmuren föll.

 
Ingen bild

Ove

6 september 2014 23:17

Jodå, nu börjar valet närma sig...Expressens Baas verkar vara på turné, dom hade naturligtvis sparat det bästa till sist. Vi kan förvänta oss hembesök hos sverigedemokrater varje dag nu fram till på söndag. Om anklagelserna om olämpliga kommentarer stämmer spelar ingen roll, svarta rubriker i typsnitt 50 om rasism kommer att pryda Expressen i flera dagar nu. Att sossar mordhotar poliser kommer att sopas undan. Likaså denna händelse som thoralf varit med om. Sanningshalten i det som har hänt kommer dag bestridas. Tur att många redan har förtidsröstat för det kommer att storma ordentligt fram till nästa söndag.

I krig och kärlek är allt tillåtet

 
Lassekolja

Lassekolja

6 september 2014 23:39

Till skillnad från övriga här har jag en annan teori. I början av 80-talet bytte jag från Yankee-bilar till Volvo 244. Skaffade nya dubbade vinterdäck på plåtfälgar. Bytte 1987 till 740 och 242:ans vinterhjul fick hänga med, eftersom dom även passade till 740. På våren -98 när jag körde hördes ett surrande/brummande ljud, högre och högre. Jag stannade, då var vänster framhjul löst. Det visade sig inte ha med "lossade hjulmuttrar" att göra utan dom gamla plåtfälgarna var helt enkelt så rostiga att "fälggodset" hade "försvunnit" så att muttrarna därigenom hade lossnat. Inte så konstigt, dom hade ju hängt med ända sedan 1982, alltså 16år! Kort därefter blev det Volvo S 80 med Al-fälgar till både sommar- och vinterhjulen!
Kör försiktigt så att Ni åtminstone överlever valdagen!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

6 september 2014 23:52

Jag tycker också det är bra att du Thoralf förgranskar kommentarerna.

Media kommer att visa vilka de är den kommande veckan. Ytterst obehagligt kommer det bli och många tappra karoliner kommer att stupa för något spontant misstag men andra låter sig inte skrämmas utan kämpar tappert vidare för Sverige och svenskarna.

 
Ingen bild

OT

6 september 2014 23:54

Apropå någonting helt annat.

Jag har lagt märke till att ju mer media antastar SD utan anledning ju mindre läser jag vad de skriver; Kanske detta är svaret på den pågående media "döden"!?

Jag anser att det nu är dags för media att vakna upp ur sin själförnekelse och börja inse att om ni vill ha kvar ert levebröd; Så räcker det inte längre med att slå ner på den som läser era undermåliga verk.

Ryck istället upp er, lev upp de ideal ni en gång hade, granska makten istället för folket! Granska det som är viktigt för folket!

Och vem är då jag, frågar ni er förnärmat; Jag är medelsvensken, som brukar ligga minst tre år före medelsvensson i reaktionen på nya företelser.

"Vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen": http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

Min helt personliga uppfattning är att SD kommer få mellan 15% till 20% av rösterna i valet, vilket ger ca 2 ggr pengarna om spelar på odds.

P.S De som kan hjälpa er är SD och dess väljare. Tänk på det.

 
Ingen bild

Thoralf A

6 september 2014 23:59

Lassekolja

Har Al-fälgar på min gamla Volvo!

OT
"Jag har lagt märke till att ju mer media antastar SD utan anledning ju mindre läser jag vad de skriver; Kanske detta är svaret på den pågående media "döden"!?"

Kan bara instämma!

 
Ingen bild

UncleBob

7 september 2014 00:17

Jag anser detta vara väldigt oroväckande. Nu är det ännu så länge bara ett misstänkt sabotageförsök. Jagg är bilmekaniker och har stött på dessa "fenomen" tidigare och själv utsatts för ett liknande "attentat". Dock skall alla möjligheter presenteras.

Först av allt måste den mänskliga faktorn beaktas. Har muttrarna eller bultarna varit felvända så att den koniska delen av muttern inte trycks mot fälgen, fungerar inte låsfunktionen på fälgbulten/muttern. Då kan den självmant gänga ur sig av vibrationerna och hjulet lossna. De bultar som lossnar hamnar då inuti navkapseln och då låter det som man slängt en låda verktyg i tvättmaskinen. Något sådant har inte Thoralf uppgett.

Så till alla Sverigevänner därute: Kolla hjulbultar/hjulbultarna ofta.
Korrekt tillvägagångssätt är enligt följande:
1: Placera hjulet på hjulaxeln,
2: Montera hjulmuttrar med den koniska delen INÅT, Gärna med kopparfett på gängorna som gör det enklare att demontera fälgen vid nästa hjulbyte.
3: Passa in bultarna/muttrarna och skruva in dem HELT med handkraft
3: Spänn bultarna/muttrarna med ett fälgkors/mutterdragare, korsvis ett kvarts varv. Inte mer! Bultarna skall sitta rejält fast, samtidigt som de skall centreras av koningen på hjulmuttrarna.
4: Efterdra muttrar bultarna korsvis när du kört några mil.
5: Sätt på navkapslarna.

Detta är elementärt för hemmamekare och bilmekaniker.
En garanti mot sabotage är låsbara hjulmuttrar.
Samtidigt anser jag sannolikheten för att ett sådant nidingsdåd var orsaken till Thoralfs tillbud, är mycket stor. Det säger egentligen mer om det politiska klimatet idag som avhumaniserar Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Martina

7 september 2014 00:24

Tack och lov att allt gick bra. Jag hoppas att du polisanmält detta även om de aldrig lär få tag på gärningsmannen-männen. Tyvärr är detta ännu en händelse som kan få sverigevänner att fortsätta tiga om sitt stöd till SD av rädsla för sitt eget och familjemedlemmars liv och genom att vara tyst kanske grannen inte lägger sin röst på SD som han skulle gjort om han vetat att han inte var ensam i området!

 
Ingen bild

Bosse

7 september 2014 00:57

Det här är inget annat än ett mordförsök! Om det är ett hjul jag inte vill bli av med i110 km/h så är det just vänster fram, så det var nog valt med omsorg. Thoralf du skriver inget om någon polisanmälan, jag anser att det är en självklarhet att göra det.

 
Ingen bild

OT

7 september 2014 01:18

Ni journalister är embarmeligt självgoda! Medans ni sitter på något ute cafe på Södermalm och sörplar er latte; Så tror ni att ni är oersättliga och rena "vice guys".

Vilket misstag ni gör! Har ni inte använt webläsaren chrome? Snart räcker det med en enda redaktion någonstans i världen och automatiskt översatta artiklar för att göra ert jobb! TV4 lägger ner de lokala redaktionerna. Fattar ni verkligen inte vart ni är på väg?

Ni sitter på överbelånade bostäder och underlaget för er lön minskar, medans jobbet ni gör både centraliseras och automatiseras mer och mer. Nåväl, den dag ni sitter där med svartepetter så kommer ni höra från framtida generationer "Generation Identitaire -- Declaration of War": http://www.youtube.com/watch?v=fYJB-wjrGsM

Men och jag säger men! Allt hopp är inte ute för er, ni kan fortfarande påverka, genom att återgå till er konsekvens neutrala rapportering och er forna professionalitet.

 
Ingen bild

pelle

7 september 2014 02:47

Jag trot att uncelbob är bosse bildoktorn.

 
Ingen bild

Waterbug

7 september 2014 03:40

Givetvis utgör du ett enormt hot mot etablissemanget när du har 50.000 unika läsare varje månad, långt mer än varje svensk lokalblaska.

Rena mordförsök är trots allt oerhört ovanliga men att du har blivit utsatt för det är på ett absurt sätt ett bevis på att det du gör är en fet nagel i ögat på en massa dårar.

Din personliga säkerhet är givetvis överordnat allt annat och ingen skulle komma på tanken att klandra dig om du någonsin vill ta ett steg tillbaka, ty du har redan gjort mer för mänskligheten än vad man kan begära av en enda person.

/Waterbug som kommer gå och hiva ner en SD röst i lådan med en tår i ögat för att jag inte kan sätta ett kryss för en av de mest ståndaktiga politikerna de senaste 30 åren

 
Ingen bild

World Traveller

7 september 2014 06:26

Vilket jävla sammanträffande. Jag mailade nämligen Expressens David Baas och Christian Holmen igår kväll och även Martin Fredriksson och Mathias Wåg på Researchgruppen. Jag skrev och frågade om de vet någonting om alla ''mystiska'' händelser som skett sen uthängningarna av Sverigedemokrater i Expressen började. Allt kan givetvis vara tillfälligheter. Först publiceringen i Expressen att 6200 personers (så kallade näthatare) mail och Disquskonton hackats, därefter breven från Bisnode att Researechgruppen betalat dom för att ta olagliga kreditupplysningar på 400 av oss. Därefter var det relativt lugnt tills fram för en och en halv vecka sen då plötsligt min fru's mobiltelefon och vår hemtelefon blockerade mitt afghanska nummer på nåt sätt. Jag kunde ringa alla andra nummer men ej hem till min fru. Efter 4 dar kontaktade jag Telia och de sa att det är möjligt att blockera någons nummer på en telefon och jag fick en kod att slå innan telefonnumret och då fungerade det igen. Därefter var min fru ute på en promenad i skogen och när hon kom tillbaks till bilen satt det en spik i ena däcket och hon kunde inte få loss hjulbultarna och byta däck så hon tvingades ringa en bärgare. Sen natten till fredag skedde det värsta. Min fru ringde och grät på morgonen och sa att det varit inbrott i huset medan hon låg och sov. Normalt sover hon på bottenvåningen men sen tre nätter tillbaka sov hon i ett rum på övervåningen. Allt personligt av värde är stulet. Hennes bröllopsring, klocka, pengar, personliga minnen, troligen mina medaljer och andra personliga saker. Min fru's pass och andra papper låg slängda ute i regnet. Alla våra kläder spridda över golvet. Polisen kom och gjorde ett underbart jobb, även om jag var oförskämd mot dom på telefon för jag var så jävla förbannad. De gjorde en mycket grundlig undersökning och sa att detta inte var ett vanligt inbrott gjort av ''resande'' eller småkriminella. Vad som hade hänt om min fru vaknat och gått ner vågar jag inte tänka på. Igår mailade jag de ovannämnda åsiktsfascisterna på Expressen och Researchgruppen och bara beskrev allt som hänt och undrar om de hade någon kommentar. Två timmar senare så fungerar plötsligt min fru's telefon igen utan att jag behöver slå koden. Och nu läser jag att David Baas och de andra åsiktsfascisterna är ute och gör hembesök hos folk igen. Vilket jävla sammanträffande. Det troligaste är väl att inbrottet utfördes av vanliga tjuvar men med tanke på vad de stal och inte stal så får det mig att undra.

 
Ingen bild

Stockholmsnatt

7 september 2014 06:43

Situationen i Sverige är sjuk! Att som förtroendevald bli utsatt för sabotage är ett tydligt tecken på att meningsmotståndarna saknar argument och förmåga till saklig debatt. De har rätt och slätt förlorat debatten och börjar därför bli desperata. Om syftet är att skrämma oss Sverigevänner till tystnad har de misslyckats. Detta stärker mig och många med mig i övertygelsen att vi verkliga demokratiförespråkare behövs mer än någonsin. Totalitarismen måste bekämpas.

 
Ingen bild

Stefan A.

7 september 2014 07:11

Är inte bultarna rörda på så länge borde de vara fastrostade ist. för att lossna, särskilt på en gammal bil, kombinationen känd politiker, brinnande valrörelse och den enorma hetsen mot SD från fulmedia gör att det verkar vara mera än slumpen som är i farten här.

 
Stefan K

Stefan K

7 september 2014 07:18

Med tanke på det vi sett i valrörelsen vet vi vad "motståndarna" är kapabla till. Snart skys inga medel och snart kommer utländsk media att frossa i rubriker om ett Sverige som sakta sjunker ned i ett tillstånd vi inte sett i Europa sedan kommunismens härjningar. Sverige är det extrema undantaget på många områden och frågan är om vi så tänker förbli?
Kommande regering, oavsett konstellation, har mycket att brottas med.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Ludvig

7 september 2014 07:19

Ett kallt och ovänligt politiskt klimat har vå fått i Reinfeldts Sverige.

 
Svensson

Svensson

7 september 2014 08:02

Kolla med grannar om dom har sett någon vid din bil,fyra bultar kan aldrig lossna på en gång,det är helt omöjligt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

7 september 2014 08:36

@ Thoralf

Låter för mig som inget annat än ett rent mordförsök.

 
Ingen bild

elwee

7 september 2014 08:51

Nej Thoralf, det är ingen "tillfällighet" att att skruvar till en fälg lossnar samtidigt.
Jag har jobbat med skruvförband i många, många år och vet att detta inte händer av sig självt utan det är ett klockrent sabotage som måste polisanmälas. Inte för att polisen kommer att hitta några skyldiga, men för att statistiken över brott begångna mot vissa politiskt aktiva ska upprätthållas på sin riktiga nivå.

Som en liten upplysning kan jag också berätta att bultar inte har några gängor utan allt som har gängor är skruvar :o)

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 september 2014 09:03

Ja, det kommer att bli jobbiga dagar fram till klockan 20.00 nästa söndag. Alla SD-politiker på alla nivåer får tyvärr vara extra försiktiga. Inte bara för lossade hjulmuttrar/bultar utan för allt.
Ett "valstugereportage" är säkert en våt dröm hos många journalister.
Tipspengar till människor nära SD-politiker.
Telefonavlyssning och datorintrång.
Hittepå-artiklar, mm mm.

SD har nu troligen vågmästarrollen och allt, absolut allt kommer att göras för att minska väljarnas intresse för SD.
Inte bara nyhetsjournalister i media, utan många TV och radio-program kommer att vara vinklade mot SD.
Tom. Svenska Kyrkan lägger sig återigen i politiken och försvarar de krafter som vill fördärva Sverige och vårt kulturarv.
En känd blond operasångerska och hennes åsikter kommer än mer att fylla kvällspressen denna vecka. Fördomen om blondiners intelligens, är i vissa fall ingen fördom...
Fiffel med valsedlar har redan börjat, men kommer att öka.
"Valskola", kommer säkert.
Facket är säkert aktivt så att ingen röstar "fel"..
Vad mer kommer att hända vet ingen, men det blir en tuff vecka...

 
Ingen bild

Quo vadis

7 september 2014 09:10

Thoralf, detta är inte bara otrevligt...det är mordförsök som måste polisanmälas. Verkar dessutom rätt raffinerat och utstuderat dessutom. Säpo borde kopplas in i utredningen, de(n) som ligger bakom har garanterat efterlämnat spår på ett eller annat sätt (även digitala!).

 
Ingen bild

elfyma+

7 september 2014 09:16

Har utsatts för samma sak.
Har aluminiumfälgar och är därför noga med att efterdra med momentnyckel.
Ändå glappade 4 bultar på vänster framhjul efter en tid. Men femte bulten satt fast -för det var en kodad bult som kräver unik adapter.
En däcktjuv skulle inte ge sig på en bil med repiga originalfälgar och slitna, om än lagliga däck.
Läste häromdagen om någon i Eskilstuna som råkat för exakt sak.
Polisen där klassade det som försök till grov misshandel- inte mord.
Att lossa vänster framhjul är perfekt om man vill orsaka maximal skada.

 
Ingen bild

Skånepåg

7 september 2014 09:18

O.T

Det är inte bara i svenska städer som stenkastning mot allmänna transportmedel är populärt. I Jerusalem är de flesta av stadens "spårvagnar" oanvändbara bl.a efter stenkastning från muslimska kriminella gäng. 16 av 23 ”spårvagnar” är f.n ur drift.

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/184817#.VAwFMJscQ1k

 
Ingen bild

Bo

7 september 2014 09:26

Men detta är väl "god kriminalitet" som svenska media ser på det?

 
Ingen bild

Johnsson

7 september 2014 10:00

Hade ställt upp i politiken som SD för men pga att jag bor ensam och enskilt så vågar jag inte riskera mitt liv/hälsa. Tråkigt land man har fått efter att varit med att bygga upp det. Nassarna och inte minst rödgardisterna skyr inga medel.

 
Ingen bild

Fiona1177

7 september 2014 10:23

Numera läser jag inte längre något som rör SD på nättidningarna. Jag vet innehållet redan på förhand. Ju mer dom klankar ner på SD desto mer tjurigt istadig blir jag. Kanhända det är fler som reagerar likadant? Jag tror också att många börjar se igenom alla dessa påhopp och tänker rösta på SD i ren trötthet/ilska på media.

 
Ingen bild

vmm

7 september 2014 10:31

World Traveller: hemskt det som hänt dig! Men får jag gissa så tror jag inte det har något politiskt motiv.

 
Ingen bild

olandstoken

7 september 2014 10:43

Turligt nog så märker man om hjulbultarna är lösa långt innan de trillar bort så den största risken är att man får riktigt svårt att framföra bilen.

Att nu alla bultar skulle lossna på en bil där hjulen inte varit lösa på över ett år är obefintlig då dessa även med kopparfett på brukar sitta som berget.

Största chansen är att någon eller några faktiskt lossat dessa bultar för att skapa en olycka, far bilen inte av vägen då hjulet skulle lossna så kan hjulet med sin fart och tyngd ta livet av många om det skulle träffa människor även i stadstrafik.

Vänstern påhejad av svensk media kommer konstant undan med allt de företar sig och nu verkar det även som Socialdemokraterna för samma linje vilket kommer göra att detta arma land kan liknas vid forna Östtyskland.

 
Ingen bild

OH

7 september 2014 10:44

Senaste veckornas händelser visar klart att det bara finns ett riksdagsparti att rösta på. Sverigedemokraterna.
På kommunnivå kan nog personerna i många fall vara av betydelse.I kommunen där jag bor har SD:s valplakat på flera platser varit sönderrivna och kullvälta i mer än en vecka vilket tycker jag tyder på att representanterna redan är mer än nöjda med sig själva.
Bultar har invändig gänga.

 
Ingen bild

Kjell Hedlund

7 september 2014 11:20

Man måste vara på sin vakt dygnet runt.

 
Ingen bild

Trollfar

7 september 2014 11:26

@elwee, helt riktigt enligt svensk byråkratistandard heter det skruv. I verkligheten heter det fortfarande bult. Jämför med engelskans bolt.

Som vanligt skiljer det mycket på teori och verklighet.

 
Ingen bild

Lena

7 september 2014 11:27

Det är inte utan att man blir ledsen och mycket orolig efter vad som hänt, Thoralf o andra. Som sagt denna vecka gäller det att var mycket uppmärksam och hålla sig undan folksamlingar. Det som nu sker är en utveckling man inte trodde skulle kunna ske här.

Särskilt tänker jag på @World Traveller vars fru fick en spik i hjulet och sedan har inbrott i huset i samma veva. Självklart blir man rädd i en sådan situation. Men ordet "ÅSIKSFASCIST" var ett mycket bra ord som du använde i ditt inlägg, World Traveller, vilket jag genast kommer att använda med en här typen av motståndare, för det är just vad de är, ÅSIKSFASCISTER.

@OT 01.18
Ditt inlägg är suveränt, i bransch efter bransch kommer det att dras ner på personal. Så är planen, kära vänner, de tänker spela svälta räv mot oss. En del av oss blev drabbade vid tidigare tidpunkt, nu är det journalisternas tur. Det visar mer än väl att det inte alls är en SÄKER strategi att vara snäll och lydig mot husse. Vakna upp, det är hög tid!

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 september 2014 11:52

Satte på radion nu för att njuta av lite fika. Den stod på P1 och där var Högmässan. En kvinna (troligen präst) talade och det var tydligt politiskt.
Främst mot Svp, men givetvis också mot SD.
Var tog min barndoms stolta traditionsrika Kyrka vägen...??
Nu, något helt annat...

 
Ingen bild

Lena

7 september 2014 11:53

@World Traveller 06.26
Tänkte vidare på det du skrev om att de (Researchgruppen) hade blockerat din telefon så att du inte kunde ringa din frus mobilnr ej heller hemnr. Samma sak hände mig i fredags förmiddag på datorn. Jag kunde inte komma in på Thoralfs blogg hur jag än försökte men däremot alla andra bloggar eller program. Detta varade ca 2-3 timmar innan det fungerade igen. Tyckte att det var märkligt men kunde inte hitta en förklaring.

Kan detta vara förklaringen? Har Researchgruppen en sådan makt att de kan gå in till vilken dator som helst och blockera den? I så fall är det mycket otäckt! Vilka resurser har denna grupp fått- det är ju terror! Snacka om ÅSIKTSFASCISTER! Men min reaktion blir än obstinatare när jag tänker på att någon vill skrämmas. De är inte så många och verkar större än de egentligen är. Hur många svenskar vill sk_ta ner sig på detta sättet?

 
Ingen bild

Anders

7 september 2014 11:57

Självklart var det ett sabotage. Det är för j-t. Du har väl även kollat att de inte skickar kosmisk strålning mot din bostad och slängt bananskal utanför din dörr för att du ska halka och skada dig innan valspurten?

 
Ingen bild

World Traveller

7 september 2014 12:10

Vmm, jag tror inte heller att inbrottet har ett samband med Researchgruppen men med tanke på allt konstigt som har hänt och på vad de stal och inte stal så räknar jag inte bort den möjligheten.

 
Ingen bild

Lotta

7 september 2014 12:20

Ser att alla godhetsapostlar som vanligtvis är så skrivglada totalt lyser med sin frånvaro under denna artikel. Vad är ni Ahonen, J, Skreggan, Tommy, Leon, Johan, och sist men inte minst proffstrollet aka Mats(Ateist)?

 
Ingen bild

Lotta

7 september 2014 13:03

Jämför dessa tre artiklar från samma tidning. I den ena artikeln hängs en ung tjej på 20 år ut med namn och bild när hon, om jag förstått rätt på en maskerad eller en fest burit en armbindel med hakkors på. Bilden är tagen 2012.

http://www.expressen.se/nyheter/catharina-strandqvist-hoppar-av-efter-nazibild/

Den andra artikeln gäller en vuxen man med familj som representerar Socialdemokraterna som sextrakasserat en 20-årig kvinnlig moderatpolitiker. Denne man väljer samma tidning att pixla bilden på.

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/s-toppens-makt-sms-till-22-ariga-kvinnan/

Ni godhetsapostlar som brukar köra med att SD inte alls blir annorlunda behandlade än andra partier och att SD drar på sig offerkoftan, vad är er kommentar till detta? Tycker ni att dessa båda politiker blir behandlade lika? Varför är den socialdemokratiske politikern mer värd att skydda än den unga Sverigedemokraten?

En vid tiden högt uppsatt person inom SSU dansar med Mein Kampf, varför hängs inte han ut?

http://www.ardavan.se/blogg/?p=1026

 
Ingen bild

Anders Nilsson

7 september 2014 13:23

Jag har varit bilmekaniker (drev egen bilverkstad i 10 år) och kan utan tveksamheter säga att hjulmuttrar eller hjulbultar inte lossnar på egen hand. De få gånger det förekommer så är det i samband med hjulbyte och pga slarv.

 
Ingen bild

Skånepåg

7 september 2014 13:31

@ Anders

Verkar som och du redan halkat på ett bananskal och fått en rejäl smäll i "skallen"!

 
Ingen bild

Trollfar

7 september 2014 13:58

@Anders, försökte du vara rolig eller förstår du inte bättre?

 
Ingen bild

Lotta

7 september 2014 14:13

@Anders
Vad är du för en människan som förlöjligar ett mordförsök? Är du kapabel att inse vad konsekvenserna av ett lossat vänsterhjul kunde ha blivit?

 
Ingen bild

Tony

7 september 2014 14:18

Har över helgen sträckläst boken Invandring och Mörkläggning del 2 och kan bara konstartera att läget är ännu värre än man trodde, landet verkar vara rena avelsplatsen för hel och halvidioter och dom verkar att besitta dom flesta ledande poster i samhället. Och dom enda som kan göra något åt eländet är väljarna, men tyvärr tror jag att allt för många sover ännu, som inte ser faran med att idiotin brer ut sig med hiskelig fart!

 
Ingen bild

Observer

7 september 2014 14:46

Det är väl ändå satan själv att det år 2014 i landet Sverige i n t e skall gå att paraktisera en grundlag, Yttrandefriheten! -Dylika attentat sk "utompalamentariska åtgärder" bör beivras och fördömas. Det gagnar alla sidor.
Därför är det synnerligen viktigt att tillse att landets demokratiska principer säkerställs av berörda myndigheter.
-Att landets media kan ses påheja utompalamentarism förvärrar situationen markant. De har ett samhällsansvar som de inte står upp för. Dessa bör OMGÅENDE fråntas ex-vis presstöd!
Staten har en viktig uppgift att tydligt markera dessa lagars råmärken.
Det är ingen jävla sandlåda det här - Det är vår demokrati!

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 september 2014 15:03

Har besökt det lilla samhället Fågelfors i eftermiddag i ett ärende och passerade det krysset där alla partier har sina infotavlor och kunde då konstatera att den enda infotavla som stod upprätt var Sverigedemokraternas alla andra var omkullvräkta , dagen är räddad !

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

7 september 2014 15:04

Sen mentalt rubbade Reinfeldt uttalade sin förståelse för vänsterträckets våld mot sverigedemokrater - "med dessa åsikter, får man räkna med att bli utsatt för våld" - så har landets statsminiter legitimerat selektivt våld, på en stor gruppering svenska medborgare. En sådan statsminister kan jag inte annat än förakta och önska allt ont.

 
Ingen bild

Caroline

7 september 2014 15:05

Detta "fenomen" har även förekommit uppåt i landet. Vad jag kan förstå även mot privatpersoner....
Sverige sjunker mer och mer ner i dyngan!!

 
Ingen bild

Lotta

7 september 2014 15:38

Kommer media ta upp denna misshandel?

http://www.exponerat.net/sd-politiker-i-linkoping-misshandlad-och-mordhotad/

 
Ingen bild

Stefan A.

7 september 2014 15:42

Lotta, det här svaret fick jag:
Hej,


Det är inte är reportrarna utan ansvarig utgivare som fattar beslut om namn och bildpubliceringar. @Expressen har på Twitter i generella ordalag pratat kring beslut av denna art och konstaterar att man aldrig kan jämföra olika publiceringar, de måste värderas separat. Vi måste förhålla oss till de pressetiska reglerna, värdera helheten och ev publicitetsskada. Man bör minnas att identifiering är ovanligt i svenska media och det går att få mer bakgrund genom att läs på po.se.


Vänligen,
Niklas Svensson

Tydligen är det Thomas Mattsson som är ansvarig, och som tycker det är OK att lägga alla nazisternas brott på 30-40-talet på en 20 årig nybörjarpolitiks Svensk tjejs axlar, medan en 40 årig manlig proffspolitiker skall skyddas.
Då kan man också säga att den vänstervridna Svenska journalistkåren är skyldiga till Pol Pots brott mot de mänskliga rättigheterna under 70-talat i Kambodja.

 
Ingen bild

Maja Dacke

7 september 2014 15:56

World Traveller, inte bara du och vi schysta i tråden vet i vilket land du jobbar ...

Varken du, din fru ... eller för den delen polisen ... kan bevaka var dina personliga prylar kan dyka upp inom ca 30 mils radie men ... Möjligen vet R-gruppens underhuggare var.

Lena, vi var flera som inte kunde komma in på den här bloggen häromdagen - jag frågade på Avpixlat om någon visste men icke. Man kan kolla glappet i kommentarsfältet under den tiden.

Thoralf, vet du vad som hände - var någon inne och stal något i bloggen? Nick t ex? Är det något som du kan kolla förresten?

De som gör sådana här 'fula' saker (som mot Thoralf och WT med flera) saknar empati och kommer aldrig att känna samvetskval över något, inte ens orsakade dödsfall. Reptiler med hårda fjäll ... som ändå har sina små akilleshälar där det gäller att träffa rätt om man så önskar.

Min önskan i fallet Dan Park är att verkligt kreativt malmöfolk skaffade tusentals klisterlappar med 'lämplig bild och text' och satte upp dem överallt på bästa ställena i stan. Samma kunde ske i andra områden med annat 'riktat innehåll'. En dröm ...

 
Ingen bild

Maja Dacke

7 september 2014 16:06

Men, Stefan A., det är ju självklart ... att den vänstervridna Svenska journalistkåren är skyldiga till Pol Pots brott mot de mänskliga rättigheterna under 70-talat i Kambodja.
Men du glömde Stalin - och DDR som många av dem hade kopplingar till. Varför tror du annars att Stasi-papperen måste hållas hemliga? Har man tid och lust kan man alltid kolla vilka 'toppar' som finns idag och var de befann sig när det begav sig.
OT, 1992 var t ex Calle B redan kontraktad av NWO enligt youtube ...

 
Ingen bild

Savannah

7 september 2014 16:33

Fy så hemskt...

 
Ingen bild

Full gas in i väggen Pjotr

7 september 2014 17:16

När man inte kan skrämma Thor-alf med krossade rutor el okynnesanmälningar, så går man på regelrätt mordförsök för något annat är det inte.

Sannolikt hittar man gärningsmannen i sfären gräsklipparmannen , fontängänget el comebackande politiker i KF
Det är nog ganska hög tid att Säpo/Kalmarpolisen börjar kartlägga dessa,hoppas bara att foto togs på dessa vid aktuellt tillfälle.
Är inte den processen igång är något väldigt fel.

SD har ju redan uttryckt oro för att någon kan få sätta livet till
Nästa steg är det som skedde i Kärrtorp, direkt attack

Detta har i ett normalt land extremt stort nyhetsvärde på riksplan
Mordförsök på en politiker en vecka innan valet

Fast bröderna Donkeys lakejer verkar ägna sej åt hembesök hos oliktänkande, eller att jaga 20 åriga omogna damer på fest ?

Var är helsidorna i lokalpressen som vid det medvetet feltolkade inlägget för några år sedan ?

Fy fan vad gott det skall bli nästa söndag när valresultatet är klart
Då kan bla "Stålmannen" sitta och lek med sin sura flugpinne

 
Ingen bild

Vänsterextremist misshandlade SD-man på stan

7 september 2014 17:35

Publicerad 7 september 2014 kl 17.18

Inrikes.SDU:aren och SD-politikern Jonas Andersson misshandlades under gårdagen av vänsterextremister vid ett överfall på stan. En av de utpekade angriparna har tidigare fått pris av SEB för sin så kallade kamp mot rasismen.

Andersson, som är ordförande för Sverigedemokraterna i Linköping, var på väg hem i sällskap med en vän när vänsterextremisterna plötsligt dök upp.

– Jag hade varit på krogen och druckit ett par öl. Efter att jag sagt hej då till min vän flög tre killar på mig. Två höll fast mig, den tredje slog mig med ett knytnävsslag, säger han till Aftonbladet.

Vänsterextremisterna ska ha känt igen SD-politikern och motivet måste enligt honom vara politiskt, skriver Aftonbladet.

Enligt uppgifter till Fria Tider ska huvudmannen vara en 23-årig kommunistisk aktivist inom den autonoma rörelsen med bakgrund i Iran. Han har bland annat fått ett pris på 25.000 kronor genom vänsterjippot "Artister mot nazister", där bland annat storbanken SEB deltog som sponsor.

Jonas Andersson uppger på Twitter att 23-åringen är dömd för hot på honom och en annan SD-politiker under valrörelsen 2010. Enligt Andersson finns det vittnen till den händelsen på lördagen.
http://www.friatider.se/v-nsterextremist-misshandlade-sd-man-p-stan

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

7 september 2014 17:47

Tydligen har dom lokala plattskallarna/journalisterna läst om mordförsöket på Thor-alf här på bloggen ,bla "ISISometern" skriver lite om det
Måste varit jobbigt, undrar om journalistern kräktes ?

Tidningen skriver även om det glömda ljuset på Stensö, som renderade i rök/brandkår.

Däremot det lilla "pojkstrecket"? 05.47 (SOS -LARM) att anlägga brand bakom BauHaus i Kalmar har man mörkat, el glömt i sin totala inkompetens.

Vad är egentligen viktigast att skriva om ett glömt "romansljus" el stadsterrorism ?

Vi som på plats kunde beskåda stadsterrorismen när halva handelscentrumet Rimsmeden brändes ned kan intyga att terror är jobbigt
Dessutom kanske konstapel Lingonsylt skulle vakna lite, men det är väl för mycket begärt.

Detta terrordåd kostade ca 40 mille, mycket rädsla/otrygghet, samt några mille till i muta, genom Kalmar Neue Tanzstudio byggdes
En socialdemokratisk muta/problemlösning från bla Kungen af Kalmar

Sannolikt går mordbrännare lösa igen i Kalmar, fast med tanke på facit förra gången så kanske inte lokalpressen är så snabba med att "Ringa i kyrkklockorna"
Det finns ju mycket värre saker än mordbränder och mordförsök att skriva spaltmil efter spaltmil, leve Lenin

På samma tema kan man konstatera att Nybro Kommun vill spara 1,5 mille på att lägga ned räddningstjänsten i Orrefors
Var det inte i Nybro gamla ålderdomshemmet med 100 rum gjordes om till flyktingförläggning för några månades sedan.
Javisst ja det är gratis (statliga pengar) sorry
Fast Orreforsborna är kanske mogna för ett litet akut brevlådeutskick ?

Nästa söndag är det val, efter det får Kungen af Kalmar mfl nya kompisar i KF Tihi

 
Ingen bild

HS

7 september 2014 17:48

Ska bli skönt att lämna detta "land" så fort som möjligt. Ska bli trevligt att uppleva känslan av att leva i ett normalt land. Är det det sekulära samhället som öppnar upp för vänsterextremister som nu är lösa i Sverige...?

 
Ingen bild

Annelie

7 september 2014 17:50

vilken tur att det slutade bra.

 
Ingen bild

World Traveller

7 september 2014 17:56

Jag ser på nyheterna att SDU's hade torgmöte i Göteborg. De skyddades av ett jättestort polisuppbåden. Den vanliga skränande, stenkastande mobben mötte upp.
Ahonen och övriga godhetsapostlar - varför behövs det inga såna stora polisuppbåd när övriga partier håller möte? Svar: Sverigedemokrater för inte politik genom våldsutövande.
Vad skulle hända om SD genomförde torgmöten utan polisskydd? Svar: Sverigedemokrater skulle bli dödade av vänsterextremisterna.

Ni borde skämmas, men det har ni inte förstånd till.

 
Ingen bild

Ulmerkotten

7 september 2014 18:47

Lik i garderoben, Wallström!

Margot Wallström skriver om att bekämpa rasism. Problemet är att hon gör en stor tankevurpa. Den är sannolikt helt medveten, för jag betvivlar att hon egentligen kan vara så korkad att hon inte ser någon skillnad på rasism och invandringspolitik. Eller kanske hon anser att de styrande i Finland är rasister, eftersom de tar emot bara en bråkdel av de ”flyktingar” vi gör här i Sverige?

Men hela propagandaresonemanget har alltså ett logiskt fel. Man känner mycket sannolikt till detta fel, eftersom man inte går till frontalangrepp t.ex mot Finlands ”rasism”. Vad man i stället gör är att använda sig av ren idiotpropaganda och jämställa invandringspolitik med rasism. Man menar att den som vill ha mindre invandring är rasist. Detta är i sin tur baserat på att de som söker asyl i detta land vanligtvis kommer från Afrika eller Asien och inte har samma utseende som en etnisk svensk. Det logiska felet man gör är alltså att koppla invandringspolitik med rasism, och som en direkt konsekvens av detta, blir alltså den som är negativ till invandring givetvis rasist.

För att bevisa denna felaktiga tes är det så här i valtider givetvis opportunt att plocka upp allt man kan hitta garderoberna. Sannolikt även sparade skelett för att få största möjliga inverkan på valet.

Men hur är det med liken i garderoberna och i partiernas historia? När det just gäller rasism i Sverige, leder faktiskt socialdemokraterna stort. Ända sedan 30-talet och fram till långt efter kriget, var det ren rasism som utövades i detta land under den socialdemokratiska fanan och av partiledning.

Man hade visioner om det rena folket och steriliserade alla som inte passade in i folkhemmet av olika anledningar, där givetvis undermåliga raser var en av anledningnarna. Men alla de dokument som finns angående detta är givetvis hemligstämplade än idag.
Tror någon att en skandalblaska kommer att lansera knytningarna mellan den rasism som utövades i detta land (Rasbiologiska institutet) och socialdemokraterna? Knappast.

Sedan har vi ju vänsterpartiet, som tidigare hade 'kommunisterna' som en del av namnet. Hur många tiotals miljoner har kommunismen på sintt samvete? Jag har dålig pejling på om man skickade folk till Gulag p.g.a ras, men definitivt var så fallet om det gällde meningsmotståndare. Mao och kulturrevolutionen må ej förglömmas. Hur många tiotals miljoner som fick sätta livet till under 60-70-talen vet nog ingen.

Expressen tror sig ha hittat någon koppling mellan en gammal nazist från kriget och SD, som man vill lansera som bevis på att att SD både har rasistisk bakgrund och är rasister. Artikeln har säkert slipats på inom Expressens redaktion i månader för att kunna lanseras just före valet. Med erfarenhet av hur Expressen jobbar, ids jag inte bekymra mig om sanningshalten.

Men visst är det paradoxalt att en av de ledande socialdemokraterna. Margot Wallström,ger sig på SD med valfloskler som vill klistra rena rasistdumheter på SD som parti, samtidigt som hennes partis historia visar att man steriliserade alla som inte passade in i sossarnas folkhem? Detta gjordes med stöd av Steriliseringslagen som avskaffades först 1975 - totalt ca 63.000 personer steriliserades. Sterilisering var regel vid abort.

 
Ingen bild

Tony

7 september 2014 19:06

Full Gas in väggen Pjotr.

Nja det är inte alla unga damer på fest som dom jagar,
Sossan som dansade med Mein Kamf i handen hade
dom av någon underlig anledning missat

 
Ingen bild

Kaj Björkman

7 september 2014 19:55

Bara att polisanmäla. Jo jag vet, anmälan leder ingenstans, men det blir trots allt en 'bli' på radarn. Nästa gång kan det ju bli än värre.... Hoppas att han/hon som gjorde detta får många sömnlösa nätter!

 
Ingen bild

sarak

7 september 2014 20:01

Och så undrar man varför SD-kvinnor med familj är så dåliga att ställa upp på de tomma stolarna!
Min högaktning till alla er som vågar. Jag trodde förut att jag bodde i ett demokratiskt land.

 
Lotta

Lotta

7 september 2014 20:44

@Stefan A
Tack för att du tog dig tid att maila slaskexpressen. Vidrigt att hänga ut en 20-åring som dessutom endast var 18 år vid händelsen men skydda en dubbelt så gammal person som ägnar sig åt sextrakasserier. Ungdomligt oförstånd tycker jag borde gällt i första fallet vilket man inte kan tala om i det andra.

Tittar på debatten mellan Lövén och Reinfeldt och åter får man höra att invandrare gör Sverige till ett bättre samhälle, denna gång gällde det "ensamkommande flyktingbarn". Jag har aldrig hört någon förklaring på vilket vis eller sätt Sverige skulle bli bättre, rikare eller mer spännande med massinvandring? En tom floskel som fått stå oemotsagd allt för länge.

http://youtu.be/GDQ_s_BEopw

 
Ingen bild

Jag också

7 september 2014 21:25

Till HS.
Vart ska du? Jag vill inte vara kvar här längre.

 
Lotta

Lotta

7 september 2014 21:28

Islamiseringen av Sverige fortgår. Mobiloperatören Tre inför religiösa särrättigheter

http://avpixlat.info/2014/09/04/mobiloperatoren-tre-bojer-sig-for-religiosa-krav/

Tipsar även om att Ian Wachtmeister skall vara med i Agenda.

http://youtu.be/GDQ_s_BEopw

 
Ingen bild

Stefan A.

7 september 2014 21:32

Det enda Löfven och Reinfeldt är oense om är väl namnet, ska de heta socialmoderaterna eller moderatsocialisterna, vill man ha riktigt förändring är det bara SD som gäller.

 
Ingen bild

Jakob Hemmingsson

7 september 2014 22:53

Lotta, i fallet med den trakasserande sossen finns det ett oskyldigt offer inblandat. I sådana fall brukar man ta särskilda hänsyn. Tidningarna har bl.a att överväga om publicerandet av namn och bild på den misstänkte skulle öka risken att namnet på offret röjdes genom att läsarna kunde lägga ihop två och två. Det kan ju räcka med att båda finns på samma bild någonstans på nätet osv. Sådana hänsyn tar uppenbarligen inte Avpixlat, vilket är genomuselt.

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

7 september 2014 23:10

Stefan A : Någon uppgörelse med kommunisterna i MP verkar inte Fredde behöva göra utan Steffe och han förstår varandra fullt ut i invasionsfrågan.
Mest märkligt är att något tak inte finns någonstans,och att någon journalist skulle komma på den frågan är väl osannolikt, leve Lenin
Sveriges existens långsiktigt bestäms av konfliktgraden i Mena
Där går det ju sådär....

Rätt komiskt när Fredde säger att sådan som vi här inte är mottagliga för information, har personligen inga problem med att läsa Wikipedia IQ -Snitt världen, eller förvärvsgradsundersökningar från tex Linne I Växjö
Alfsson stapeldiagram är inte svåra heller att förstå
Ej heller Pizaundersökningar ang skolan är för svåra att hajja
Hur en brinnade bil/skola ser ut på bild vet snart varenda svensk.
"Rösta för skolan" står det på FP affischer med Bob Björklund, jo tjenare
Däremot verkar en del av befolkningen tro att statliga pengar växer på ett penningträd, man kan bara hoppas att minst 10% kommit på bättre tankar nästa söndag

Fredde har problem med att Sverigevänner inte tycker om honom el tex Steffe, fast det har nog med informationsfrågan att göra fast tvärtom
Bra en chippad politikerbroiler med SVT68 som främsta källa kan komma med något så djävla korkat

Sannolikt är dom flesta här ganska välinformerade om raset för Sverige
Så frågan är vem det är svårt att ta in information, och framför allt varför.

Svenne Banan är ett psykologiskt fenomen, om någon skulle flytta in i hans hus el börja nalla stålar ur plånboken skulle Svenne bli jättearg, men om någon gör det via skattsedeln, och Aftonbladet tycker det är bra, då är Svenne trygg,märkligt
Detta trots 58% i skattetryck, pensionen borta, avdragsrätten för villalånen ,samt pensionssparande är snart också borta,ungefär som försvaret, el deltidskåren i Orrefors

Svenska folket måste vara det mest själmordsbenägna folket i hela världen, dessutom med ett fånigt leende på läpparna och ett Aftonblad under armen.

Vill du ge ditt land en minsta lilla chans att finnas kvar rösta då SD nästa söndag, förmodligen är det redan försent

 
Ingen bild

Full gas in i väggen Pjotr

7 september 2014 23:11

Jakob Hemmingsson : Svensk press är genomrutten håll dej i rätt divison

 
Ingen bild

HS

8 september 2014 17:50

Till 'Jag också'.
Än så länge bara en vision. Men tanken på att tillbringa resten av livet i denna DDR-kopia är outhärdlig. Har fått några tips: Kanarieöarna, Färöarna och Island. Spetsbergen är också bra då de i princip är fristående från vänsterliberalernas EU...

 
Ingen bild

Magnus

9 september 2014 01:00

Det bästa sättet att förhindra att råka illa ut är att förvara bilen i ett låst garage och kontrollera efterdragningen på samtliga hjulmuttrar/bultar vid missljud samt naturligtvis stanna direkt vid missljud.

 
Ingen bild

Benny

9 september 2014 08:40

Ett tips Thoralf. Skaffa en låsbult på varje hjul. Då blir det inte lika enkelt att skruva upp alla.

Thoralf Alfsson

9 september 2014 08:43

Kommer investera i det.

 
Ingen bild

Svenne

9 september 2014 10:10

Thoralf, gå till en välsorterad jaktbutik och köp en åtelkamera(trailcamera), det finns modeller med SIM kort som sänder bilder direkt till din mobiltelefon varthelst du befinner dig, det är många vildsvin som blivit fotograferade på det sättet!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards