thoralf

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2014

DET GODA HATET

Av Thoralf Alfsson - 31 augusti 2014 10:01


Varför skyddar media dessa våldsverkare?


Det skulle jag vilja få svar på från Jan Helin, Thomas Mattsson och Peter Wolodarski.


 


Varför åtalas inte fler? Varför döms ingen till fängelse?


Betarice Ask har givetvis ett ansvar som justitieminister och borde ställas mot väggen av ovanstående herrar.


Var är public service? Vad gör public service?


UPPDATERING!


I senaste numret av Dagens Samhälle har journalisten Ivar Arpi en väldigt lång artikel om det "fina hatet" och hur journalisterna sviker sin läsare genom att inte våga kritisera vänstern för då är risken stor att det själva utsätts för vänsterna "fina hat".

Här kommer slutet av artikeln för er som inte har tillgång till Dagens Samhälle.


 

 
 
Ingen bild

Trollfar

31 augusti 2014 10:13

Flyttar från den tidigare tråden:

Problem nummer ett är att media kallar dem motdemonstranter. De har inga tillstånd att demonstrera, utan är våldsamma extremister som bör sitta inlåsta.

Titta på videon som Rysk TV tog i Kungsträdgården och inse att svensk media ljuger grovt som vanligt.

När jag ändå är inne på videon så titta på att hundarna har munkorg på sig. Vilket vansinngt beteende av svensk polis. Tänk om hunden tappas av föraren hur skall den kunna försvara sig? Vilken funktion har hundarna om de inte kan använda sitt effektivaste vapen d.v.s bita?

 
Ingen bild

Stefan A

31 augusti 2014 10:25

Public service säger: "visst bråk" men ordnad, flera poliser skadade, men va fan är det fredligt så är det, resten av artikel handlar om hur duktiga "motdemonstranterna" är...

http://www.svt.se/nyheter/sverige/tusentals-protesterade-mot-nazistmote

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 augusti 2014 10:32

Det är bedrövligt att se dessa kräk och hur de beter sig. Givetvis ska hundarna slippa munkorgarna. Schäfer-huggtänder i ful frihet har säkert en lugnande effekt...

Om jag inte minns fel, läste jag för ett tag sedan om Israel och ett otroligt illaluktande vatten de har för att spruta på ligister vid demonstrationer och upplopp. Här räcker det troligen med 50/50 vatten/grisblod..!

Att media skyddar och tom. uppmuntrar Vänsterextremisternas brott är självklart. Det bör också ses i skenet av att det är val om 14 dagar och SD ökar kraftigt...

 
Ingen bild

Farbror Svensk

31 augusti 2014 10:34

Hundar försedda med munkorg? Vad är poängen med det? Ungefär som att förse lejon på savannen med munkorg för att dom inte skall bita dom gulliga små djuren!

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 augusti 2014 10:35

@Stefan A.
Ja, de säger "motdemonstranter" och högerextemister. Försök att få en journalist att säga eller skriva Vänsterextremist. Hopplöst...

 
Ingen bild

dagens citat

31 augusti 2014 10:36

Hermann Kelly, brittiska UKIP:s presschef i Bryssel, om Magot Wallström:

“Hon var en inkompetent propagandaprinsessa. En skam för EU och för Sverige. Det värsta var hennes förakt för demokrati. När Irland röstade nej till Lissabonfördraget 2008, gjorde hon allt som stod i hennes makt för att pressa fram ett ja. Ett nej var oacceptabelt för henne.”
http://www.samtiden.nu/2803/ukip-varnar-for-wallstroms-demokratisyn


Ådärkomdenja, kommentator på Snaphanen, om Margot Wallström:

"Bland skohandlare i Karlstad är Margot Wallström känd. Eller rättare sagt ökänd. Som mångmiljonärskan som kommer in de sista readagarna, och oblygt försöker pruta på de röda utreapriserna."
http://snaphanen.dk/2014/08/30/sondagskronika-mellan-pest-och-kolera/

 
Ingen bild

Lärare

31 augusti 2014 11:00

Reklam och åter reklam för våldsvänstern. Journalister visar vilken sida de ställer sig på intervjuar endast motdemonstranterna.
Varför intervjuas inte partiledaren för SVP? Folket kanske är intresserad av att höra deras budskap som förorsakar så mycket hat och våld.

Sverige är riktigt illa ute nu!
Rätteligen borde de som stör mötena slussas bort! Förbjud alla dessa motdemonstranter som vållar sån skada och stör alla politiska möten som de inte gillar.

Vi har väl mötesfrihet i landet ännu?
Vad jag vet hade SVP fått tillstånd till sina möten!
Motdemonstranterna har väl inte fått tillstånd till att störa?

Såg de "fega kräken" inte ens vågade visa sina ansikten.

 
Ingen bild

Johnsson

31 augusti 2014 11:01

Snart har jag bara en sak att säga! Släng ut hela patrasket från vårt land. Blir förb.....d på hela valrörelsen och alla sabotage. Har arbetat alla mina sommarlov från 9 års ålder och har betalat mina skatter och avgifter och nu får man som pensionär se landet gå under. Det är fanimej bedrövligt. Flyktingar!!! Var lite tacksamma att ni fått komma hit och lämna era krig där ni kom ifrån.

 
Ingen bild

Observer

31 augusti 2014 11:13

Liten jämförelse

Russia Today(RT) slogan: "Question More"

Expressens slogan: "Berättande som berör"

Är signifikant tycker jag. Vår media i Sverige som befolkas till huvuddelen av vänstersympatisörer väljer att bortse från stora delar av vänstervåldet och väljer att berätta om kändis x senaste plastikoperation snarare än att granska på ett faktabaserat, objektivt och professionellt sätt.
Problematiskt är att även public service lider av samma sjuka systemfel.
Det blir ett demokratiskt grundproblem.
Allmänheten kan inte tillgodogöra sig allsidig information.
Detta är mycket allvarligt och borde rendera ett batteri av åtgärder.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 augusti 2014 12:24

@Observer.
"Berättande som vilseleder" passar bättre in, men då på all media när det gäller invandring, SD, Vänsterextremister och kringliggande områden.

Måste i sammanhanget återigen lyfta fram Aftonlögnens kulturredaktion. En samling vänsterextremister som struntar i kulturen, nu i valtider. Istället hyllas antirasister, dvs. Våldsvänstern och SD smutskastas i artikel efter artikel...

 
Ingen bild

Titti

31 augusti 2014 12:51

Historian upprepar sig. Det var exakt så här "brunskjortorna" betedde sig inför Hitlers och Nazitysklands krigsutbrott. Brunskjortorna fick också härja fritt med självpåtagen rätt att förfölja (då judar) och förstöra, låta pöbeln bli en maktfaktor, instifta egna s.k lagar etc. etc.

 
Ingen bild

World Traveller

31 augusti 2014 13:08

@ Titti
Frågan är om vi kommer att låta dom hållas. Tyskarna gjorde det, liksom kambodjanerna, och se på resultatet. Tänk er vilken framtid vi har om Vänstern tar makten tillsammans med muslimerna. Det blir inte roligt att vara Sverigedemokrat då. Idag blir vi av med våra jobb och hem och en del, som Dan Park, fängslas. Hur blir det om V, MP och Sveriges Muslimska Råd får mer att säga till om.

 
Ingen bild

Lotta

31 augusti 2014 13:36

OT/ tydligen var det två IS-flaggor som hängts upp. Den andra hängde från järnvägsbron över Kläckebergavägen. Polisen säger: "– Jag förstår att många tar anstöt av det här, säger vakthavande befäl på polisen.

I Kalmar har man inte tidigare stött på detta och beslutet att ta ner flaggan var därför, menar polisen, inte helt enkelt.

– När det gäller andra symboler, som till exempel hakkorset, finns det ju tydlig lagstiftning, men det finns inte här, säger vakthavande befäl.

Hur flaggorna hamnat på de båda broarna är ännu oklart."

 
Ingen bild

Göran

31 augusti 2014 13:55

"Dagens Samhälle" upplever jag som rena vänstersmörjan fullt i klass med AB, DN och Expressen.

Hulda mk1, Det finns säkert någon grisbonde som kan avstå lite svinskit från sin gödselbrunn. Grisskitsindränkta kommunister torde dofta lika gott som tjuvhuggna julgranar. (På utsatta ställen preparerar skogsägare sina granplantor med detta undergörande preparat.)

Munkorgsförsedda hundar är säkert ett påfund signerat syltryggen och blattekramaren Bengt Svensson.(rikspolischef)Nästa steg kanske kan vara att förse polisen med knallpulverspistoler när de i själva verket borde utrustas med pansarskott och klusterbomber.

 
Ingen bild

Trollfar

31 augusti 2014 14:29

@Göran, åtminstone el-pistoler med hullingar som Amerikanska polisen har. Fungerar alldeles utmärkt. Pepparspray och eldsläckare gör bara att poliserna själva inte ser angriparna utan blir än mer skadade.

Som sagt vad kan man begära av syltryggarna till polisledning?

 
Ingen bild

Göta

31 augusti 2014 14:33

Alla Thoralfs inlägg här på bloggen är mycket viktiga och alltid aktuella - så även detta. Men jag tycker dagens inlägg (kl 10:00 i morse) kom lite väl snabbt inpå det föregående (kl 22:55 igår kväll). Därför hoppas jag verkligen att inte någon missar Thoralfs superviktiga föregående inlägg "Sunni och Shia i Kalmar". Gå gärna tillbaka och läs både inlägget och kommentarerna!

Läs också Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet från oktober 2009 som Thoralf länkar till! Artikeln är helt suverän och högst aktuell och den tål att läsas hur många gånger som helst. När artikeln publicerades för fem år sedan orsakade den ju en fullständig explosion i alla våra svenska PK-medier, där Åkesson och sverigedemokraterna i flåsande ordalag beskrevs som stora lögnare och rasister, samtidigt som alla medierna tävlade om att överglänsa varandra i lovprisande av islams stora förträfflighet och den fantastiska godheten och oskulden hos ALLA dess utövare.

Värst var SVT, som inte ens drog sig för att påverka våra barn med samma hysteriska hetspropaganda i sitt TV-program Lilla Aktuellt, producerat gemensamt av SVT och Utbildningsradion för barn i målgrupp 8-12 år. I dessa utbildningsprogram kunde våra barn bland annat få se programledaren i Lilla Aktuellt stå och rabbla för barnpubliken om alla fina och goda muslimer och om hur fel Åkesson och de “lögnaktiga och rasistiska sverigedemokraterna har". Medan detta rabblande pågick rullade samtidigt en film bakom programledaren, där man i värsta DDR-stil bland annat visade hur en "god imam" leende gick omkring och hälsade på glada barn i olika åldrar, som andäktigt och vördnadsfullt blickade upp mot sin ledare där de satt på rad jämte varandra på det mattbeklädda golvet i en moské i Sverige och väntade på att få sina lektioner om storheten i att offra sina liv i jihad (vilket senare har framkommit i artiklar på nätet). Var har SVT gömt denna barnpropagandafilm nu?

Vi kan nu konstatera att för varje år som går blir Åkessons artikel alltmer aktuell, och SANNINGEN I ALLA HANS PÅSTÅENDEN FÅR VI TYVÄRR NUMERA UPPLEVA I STORT SETT DAGLIGEN via nyheterna från Sverige och övriga världen (även om nyheterna i våra svenska medier alltid är filtrerade genom det vanliga PK-filtret).

Intressant är också att Jimmie Åkessons egen rubrik på artikeln var:
“SVERIGES MAKTHAVARE BLUNDAR FÖR FARORNA MED ISLAM”,
men som bekant bytte Aftonbladet ut Åkessons artikelrubrik och satte istället dit en rubrik som de själva hade hittat på, nämligen:
“MUSLIMERNA ÄR VÅRT STÖRSTA UTLÄNDSKA HOT”.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

 
Ingen bild

Ibbe

31 augusti 2014 14:39

Tystnaden om vänstervåldet från den s.k sjuklöverns sida är bedrövligt och samtidigt skrämmande parallellt med applåderna från en del medier. Vad som sker är en smyglegitimering av detta våld. Hur långt är man beredd att gå och vad händer den dag en våldsam motreaktion kommer?

 
Ingen bild

Trollfar

31 augusti 2014 14:51

@Ibbe, förmodar att det är vad sjuklövern och pressen tillsammans försöker skapa för att en gång för alla tillintetgöra SD.

Finns ingen annan naturlig förklaring till detta ljugande och hymlande av sagda element.

 
Ingen bild

Hood

31 augusti 2014 14:59

Skrev en kommentar till Östrans artikel "En miljon om dagen för att skydda nazister" där jag påpekade att det inte är nazisterna utan våldsvänstern som står för våldet och upploppen.Jag skickade den i fredags em, men den syns fortfarande inte i kommentarsfältet.Det ska bli spännande att se om Ulf Carlsson kommer att släppa fram min kommentar.Han har ju tidigare visat lite ryggrad och accepterat att avvikande åsikter får komma till tals.

 
Ingen bild

Lärare

31 augusti 2014 16:19

Förbjuda SVP?
NEJ. Förbjud den förbaskade våldsvänstern och andra ligister som förstör varenda möte. SVP har inte orsakat denna turbulens.

Sätt fast varenda mötesstörare och låt dom betala dryga böter. Vi har åsiktsfrihet i landet och alla politiska möten har rätt att hållas under ordnade förhållanden. Alltså det är inte politikerna som ska förbjudas det är motdemonstranterna som beter sig som riktiga svin!

Hårdare straff mot mötesstörarna och rejäla böter skulle svida rejält. Först då kan vi tala om att vi har åsiktsfrihet.

Ta nu tag i dessa extremister som får härja fritt!
Ser fram emot att de får riktiga rejäla böter och skaka galler!

 
Ingen bild

Gute

31 augusti 2014 16:46

Sverigedemokraterna vinner överallt numer.

Jonas Malmqvist – Top Doorslammer Champion 2014

http://www.topdoorslammer.com/news/

 
Ingen bild

Maja Dacke

31 augusti 2014 16:48

Via RT-videon ovan kan man gå vidare och se fler av deras dokumenterande videor - märk väl, mycket mer än det som framkommit i tidigare nätsnuttar.

Jag sparade ner ... som jag alltid gör. Gör detsamma! Bra för framtida bruk.

 
Alf

Alf

31 augusti 2014 17:14

Hur mycket tjänar du, lille vän?
Natrligtvis vet du vad litet du har i månadslön,
men förhållandevis,
i jämförelse med alla trogna 'nya M'-röstande?
Det vet du nog inte!
Kolla därför in denna video:
http://youtu.be/GxYnRRqNnR8

http://youtu.be/GxYnRRqNnR8

 
Ingen bild

Göran

31 augusti 2014 17:24

@ Lärare,

Ja, att störa tillståndsgivet politiskt möte eller demonstration måste väl rimligen betraktas som högmålsbrott och lagföras därefter. Upp till tolv års fängelse tror jag är tillämpligt för dylika demokratibrott.

 
Ingen bild

Lena

31 augusti 2014 17:55

Tack Thoralf för många bra och inte minst klarsynta frågor som kommer upp på din blogg. Dagens fråga: varför media skyddar våldsverkare som de vänsterextremister som nu härjar snart sagt varje vecka. Det är en MYCKET BEFOGAD FRÅGA som berör mig starkt och får mig både att se rött men också ger en otäck känsla av vad som är på gång bakom "scenen" s a s.

Enda trösten är det verkar som att väldigt många nu "vaknat" och förhoppningsvis ser igenom den teater som media inte minst SVT bedriver. Hoppas på minst 15% för SD. I Västerås hade VLT en egen valenkät för ett tag sedan som gav stöd för SD med 16% vilket var en senasation här. Har en känsla av att vi här i Mellansverige ligger lite efter er i "procenten" som bor längre ner i Sverige.

@Göta 14.33
Håller fullständigt med i allt i ditt inlägg. Ruskigt att Jimmie Åkessons ökända artikel om hotet från muslimerna i AF, 2009 har blivit så sann och aktuell, tyvärr får man väl säga.

 
Ingen bild

Ibbe

31 augusti 2014 18:45

RT d.v.s Russia Today är en mkt interessant kanal på en del sätt. Regimtrogen? Javisst, men RT har även en hel del information som täpps igen i andra medier. Insideinfo från Syrien ger en något mer balanserad bild än vad SVT ger för att ta ett EU-exempel. " Den arabiska våren" har väl fått ett antal EU-journalister, inte minst svenska, att sätta i halsen. Riktigt så enkelt är inte som EU-medier vill önska att det är. Återigen så kommer frågan: Kan man lita på stora delar av journalistkåren, inte minst den svenska? Är den svenska befolkningen i många utrikesfrågor desinformerad? Troligtvis är det så. Nyhetstvätteriet fungerar alldeles utmärkt, både vad det gäller utrikes- som inrikesnyheter.

 
Ingen bild

Ronny

31 augusti 2014 19:15

Och som väntar går ISIS representanter helt ostört omkring i bl.a Stockholm och delar ut reklam för Kalifatet. Var är ni i 7 klövern? Och Ni vänsterdrägg som är ute och skriker och tutar när SD och SDU talar!

 
Ingen bild

Thoralf A

31 augusti 2014 19:32

Ronny

Har du några närmare uppgifter om detta?

 
Ingen bild

World Traveller

31 augusti 2014 19:36

Ronny, har du några bilder eller nån länk? Vad det gäller kalifatet och potentiella massmördare i Sverige så tycker jag som engelsmännen säger - 'prevention is better than cure' d.v.s Sparkar ut dom ur landet tillsammans med deras familjer så det hörs hela vägen ner till Saudiarabien! En känga storlek 47 i röven borde få fart på dom. Och samtidigt kunde vi sparka ut våldsvänstern. De gör ingen glad.

 
Ingen bild

Simon

31 augusti 2014 19:37

Thoralf A

Misstänker att Ronny syftar på detta.

https://twitter.com/MarkusNyb/status...148416/photo/1

https://twitter.com/Jonas1Olsson/sta...196865/photo/1

 
Ingen bild

Trollfar

31 augusti 2014 19:38

@Thoralf, varsågod.

http://petterssonsblogg.se/2014/08/31/valkampanj-i-rinkeby-2/

 
Ingen bild

Trollfar

31 augusti 2014 19:43

@Thoralf, och en till utanför moskén.

https://mobile.twitter.com/Jonas1Olsson/status/506109226780196865/photo/1

 
Ingen bild

Simon

31 augusti 2014 19:53

ISIS i SVerige:
http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Observer

31 augusti 2014 21:06

@World Traveler: Det verkar ju osökt som att hela västvärldens ledare tillsammans med vänstermedia jobbar stenhårt för det sk kalifatet. Det finns ju ingen som helst logik, förutom just det.
-Det vore nästa skönt om Putin tar Sverige. Hellre det än att vi faller åt andra hållet mot EU och deras Eurabia. Fast helst borde vi vara ett eget starkt land fritt från quislingar som vill vårt land illa.

 
Ingen bild

Observer

31 augusti 2014 21:14

Det är den här typen av medarbetare som public service håller sig med. Det här har blivit ett problem. De är nu så många att man passerat the point of no return inom public service. Och för all del en stor del av övrig media.

http://www.friatider.se/sr-profil-piskade-upp-hatet-mot-polisen

 
Ingen bild

Gute

31 augusti 2014 21:19

Löfven hade förhoppningar om upp till 25 000 nya arbetstillfällen inom skogsnäringen i mandatperioden, snacka om att tänka positivt utan någon som helst verklighetsförankring.

Och att sedan ha som mål att ha Europas lägsta arbetslöshet år 2020 visar vilka falska förhoppningar man ger sina eventuella väljare, men som sagt allt går att sälja med mördande reklam.

Här krävs att Socialdemokraterna kan trolla för att ro dessa avlägsna löften i land.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 augusti 2014 21:24

@Observer.
Jag har alltid känt dåliga vibbar när jag sett eller hört "Kakan" Hermansson.
Nu vet jag varför...

 
Ingen bild

Observer

31 augusti 2014 21:27

För public service skapar de oprofessionella vänstersympatiserande medarbetarna ett reellt demokratiproblem.
-Kunden får inte allsidig samhällsinformation.
-Kunden får inte vad hon betalar för.

För mediehusen skapar de oprofessionella vänstersympatiserande medarbetarna en förtroendekris.
-Kunden märker att artiklar görs av en vänsteraktivist.
-Kunden upplever att fakta döljs.
-Mediehusen märker vikande lönsamhet.

Att Russia Today är ett under av professionalitet och neutralitet, jämfört med sina Svenska kollegor visar med stor och klar tydlighet att PRAVDA-Andan inte var speciellt eftersträvansvärd.
NÅGOT FÖR VÅRA MEDIEHUS OCH PUBLIC SERVICE ATT TA SIG EN FUNDERARE ÖVER!

 
Ingen bild

MVH Andreas

31 augusti 2014 21:30

Ifall dessa bilder är korrekta på att islamisterna bedriver infokampanjer utanför svenska moskerna, så borde svensken vakna till liv och mota Olle i grind,för annars kommer Sverige att sluta som Irak inom en snar framtid.

 
En tjock med bröd tack

En tjock med bröd tack

31 augusti 2014 21:47

Tittar man på dessa bilder kan man lätt konstatera att detta är terrorister inget annat, givetsvis borde staten ta hand om dessa och utdöma långa fängelsestraff
Sanningen är ju att detta är svenska social socialistiska statens fotsoldater inget annat
Kalla dessa för motdemonstranter är ett hån mot alla motdemonstranter i hela världen
Nu ägnar sej staten istället åt att finka tex Dan Park ?
Vi får hoppas att Svebolan mellan öronen på flera svenskar har försvunnit till 14 September, som ytterligare blir en historisk dag i svensk valhistoria när SD minst dubblar sej förmodligen tredubblar sej

http://micj

 
Ingen bild

Lotta

31 augusti 2014 21:47

Har Sverige fått sitt första Ebolafall?

http://www.svt.se/nyheter/sverige/ebolafall-utreds-i-stockholm

 
Ingen bild

Ronny

31 augusti 2014 22:22

Nu är jag tillbaks, och dessa bilder och text som jag såg fanns på Twitter för ett par timmar sedan.

 
Ingen bild

Slippery Slope

31 augusti 2014 22:54

Det är flera här i kommentarsfältet som verkar helt obekymrade över SvPs turné per se. Fast det är klart, det är väl ett parti som ligger närmare SD än de som idag återfinns i Riksdagen.

 
Ingen bild

Larry Nilsson

1 september 2014 13:53

Det är inget annat än ebarmerligt att den fega trion chefredaktörer inte kan ställa upp på ett svar. Tala om ynkligt.
Givetvis är det oacceptabelt att vara partisk och vinkla både från höger som vänster. Människor vill ha en balanserad nyhetsåtergivning. Det är det enda som håller i längden och är bäst både för vänster och höger, men inte minst för våran gemensama demokrati.
Allt annat underblåser av både från vänster som höger oönskade effekter.
Ärlighet, Öppenhet, Transperens, Rakryggat och allsidigt debatterande slår sönder tvivel, förakt, hat och gör luften ren att andas så att demokratin kan få näring till nytta för demokratin.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se