thoralf

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2014

ICKE POLITISKT KORREKTA SNILLEN SPEKULERAR

Av Thoralf Alfsson - 11 augusti 2014 23:54

De som följt min blogg en längre tid vet att jag med jämna mellanrum tagit upp IPCC och deras rapporter och att jag är skeptisk till deras klimatmodeller. Sverige har dessutom också en mer eller mindre koldioxidfri elproduktion och därför är subventionerna till vindkraften egentligen helt tokiga.


Jag tror att minst 95 procent av Sveriges befolkning inte har en aning om att vår elproduktion är koldioxid fri och att de ekonomiska subventionerna till ett enda vindkraftverk motsvarar kostnaden för t.ex tre poliser eller sjuksköterskor under ett år.


 


Idag hittade jag en podcast i just detta ämne med Ian Wachtmeister och P-O Eriksson. Ian Wachtmeister behöver väl ingen närmare presentation men Per-Olof Eriksson är kanske inte så känd. Läs på Wikipedia.


En minst sagt meriterad person som dessutom vågar gå emot strömmen om han tror på något. Det gör han även när det gäller IPCC och koldioxid och klimatförändringarna.


Lyssna på Ian Wachtmeisters podcast eller på följande länk.


Idag har jag kommit till ett klipp angående fattigpensionärer i Jimmie Åkessons tal från Borgholm.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Observer

12 augusti 2014 00:45

HUR!!? viktig är inte medias och framförallt SR o SVT´s roll -i att föra fram korrekta fakta för folk i en demokrati så att de kan blida sig en så korrekt uppfattning som möjligt att ta ställning till. -Gör dom det?

Får folk vad de betalar för med licenspengarna?

Bidrar public service till saklig folkbildning eller skapar de en intellektuell underklass?

 
Ingen bild

Stefan i Std

12 augusti 2014 02:18

Har själv skog i familjen. Innan byggnationen av dessa djävulens snurror var jag ofta i skogen och fiskade eller plockade svamp och bär. Sedan dessa monster monterats i denna natursköna skogsmark och fullständigt ödelagt den vägrar jag åka dit.

Första gången jag åkte dit efter bygget startat fick jag en chock. Man har förstört skogsmark som jag tidigare upplevde som orörd och avlägsen civilisationen.

Det är bedrövligt och nu verkar återstoden av bygget t.o.m stannat av p.g.a ???

Ansvariga för att ett naturskönt område är förstört är bland annat Gustav Fridolin och Åsa Romson.

Må djävulen ta er och alla vindkraftspsykopater!

 
Ingen bild

joffe

12 augusti 2014 03:51

Nej folk får inte vad de betalar för med licenspengar...

Saklig opartisk grävande journalistik saknas eller förträngs.. Censuren KVÄVER allt mer demomkrati och öppenhet. Ingen saklig belysning eller ens en ärlig demokratisk debatt om den överdimensionerade kravlösa invandringen till Sverige från menaländer fås tas upp. Inför kommande val borde detta vara en prioritet då Svenska Folket vill veta vad som gäller FRAMTIDEN...

Inte ens de enkelspåriga IPCC-rapporterma belyses i en ärlig debatt ...

http://www.kristianstadsbladet.se/debatt/article2217453/Det-som-driver-IPCC.html

Mitt forna hemland förändras allt mer till ett allt starkare fåvälde...

 
Ingen bild

Fredde

12 augusti 2014 06:38

En del hävdar att den globala uppvärmningen inte finns. Att det har blivit varmare förklaras med att temperaturen alltid har stigit eller sjunkit historiskt. Hörde i veckan att temperaturen snarare har sjunkit ngt senaste 17 åren. Jag som novis tänker då på Arktis där isen smälter rekordfart. Har inte det med den globala uppvärmningen att göra? Ngn som kan svara en novis??

 
Ingen bild

Christer

12 augusti 2014 07:01

Fredde.
Fakta är att den globala medeltemperaturen stått still i snart 18 år.

Att Arktis isar smälter är också en myt som inte stämmer, isläget är och har varit ganska konstant över tid.
Det är huvudsakligen havsströmmarna som styr ev. avsmältning och inte lufttemperaturen.

Nedanstående länk är läsning för den som vill fördjupa sig i ämnet:
http://nsidc.org/arcticseaicenews/2014/02/thicker-on-top-higher-down-under/

 
Ingen bild

Fredde

12 augusti 2014 07:02

# Christer! Tack för ditt snabba svar och länk.

 
Ingen bild

Waterbug

12 augusti 2014 07:25

Christer
Läser du ens sidorna du länkar till? Hur går annars följande citat ihop med ditt påstående om att isläget är konstant. *förbryllad*

"Including 2014, sea ice extent for January is declining at a rate of 3.2% per decade relative to the 1981 to 2012 average, or at a rate of 47,800 square kilometers (18,500 square miles) per year. January 2014 is the fourth lowest extent in the satellite record, behind 2005, 2006, and the record low January 2011."

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 augusti 2014 07:40

SVT får "kalla fötter"

SVT stoppar Athena Farrokhzad
TT NÖJE i går 15:30

Poeten och dramatikern Athena Farrokhzad, vars sommarprat i P1 den 21 juli väckte stor uppståndelse på grund av sitt politiskt laddade innehåll, får inte medverka i SVT:s program "Sommarpratarna", skriver DN.
Enligt SVT var Farrokhzads sommarprat för politiskt och stämmer inte överens med tv-seriens upplägg.

http://goo.gl/8r7QAD

 
Ingen bild

Pepparholm

12 augusti 2014 07:41

Med de rådgivare som Reinfeldt lyssnar till som Rockström, Wijkman, Romson, Lööf m fl så lär det inte bli några pengar kvar till poliser och undersköterskor.

 
Ingen bild

Göran

12 augusti 2014 08:00

I min barndoms Sverige fanns inte feminism ens i den grynkorv som mamma gjorde i samband med att hushållsgrisen slaktades. Dylikt skit användes möjligen, om sådant dök upp, som jordförbättringsmedel samtidigt som dyngstan förpassades till åkern.

Socialism fanns inte ens i komposten. Möjligen att någon i grannsocknen hade hört talas om det. "Demokraten" med något slags förnamn lästes möjligen i lönndom när alla andra hade somnat.

Margarin användes inte. Detta vegetabiliska smör fanns kanske i härsket utförande i den välsorterade lanthandelns kyl. Mjölken som kom direkt från kon var inte ens pastöriserad men smakade mjölk och höll 4% fetthalt.

Fordonsparken bestod av ardennerhäst och cykel, eller velociped som den äldre generationen föredrog att kalla detta fortskaffningsmedel.
Har man inte allt för bråttom så är hästen ett utmärkt hjälpmedel och dessutom en kompis.

Neandertalare har inte funnits på, anses det, 40 000 år. De rapporter som media förmedlat den senaste tiden om islamiska staten ger dock vid handen att någon spillra kan ha funnits kvar. Åtminstone återges ett beteende som kan antas härröra från svunnen tid.

 
Svensson

Svensson

12 augusti 2014 08:10

Ju mer man granskar alliansregeringens politik,ju mer brister hittar man,är någon av alliansregeringens politiska åtgärder bra ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

12 augusti 2014 08:16

Thoralf Alfsson
Jag tar ej ställning varken för eller emot vindkraft, men jag måste fråga. Delar du eran kunskapare Franssons beräkningar angående kostnader för vindkraftverken i del 2 ? .

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2014 08:29

Waterbug

Instämmer, idag är globaluppvärmning en ickefråga, i det avseende att forskarvärlden är eniga i princip eniga. Det finns förnekare av förintelsen också, men man måste väl endå följa bevisen

Lyssnade på Ians pod, och vilken djävulsk smörja. Konspirationsteorier, och faktafel. hälften av det fakta dom diskuterar om klimatet "typ varmaste perioden" är redan förklarad av forskarna.

Dom mäter med så många olika metoder, borrning, sateliter m.m
Hur ska vi veta någonting, om ni skall kasta det forskarna gör i papperskorgen.

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 09:08

Ärkebiskop i Irakiska kurdistan varnar Europa för islam. När skall godhetsapostlarna vakna?

http://avpixlat.info/2014/08/12/arkebiskop-i-irakiska-kurdistan-varnar-europa-for-islam/#more-120470

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 augusti 2014 09:10

Vad har det med våra vindkraftverk att göra, Mats?

Oavsett vad man anser om klimatförändringen så torde det stå klart att våra vindkraft är olönsamma och egentligen inte behövs.

Är det bara jag som drar mig till minne hålet i ozonlagret som skulle ha dödat oss för länge sedan?

 
Ingen bild

Trollfar

12 augusti 2014 09:34

@Nemo saltat sobrius, inte bara det. Hur var det med för få smörgåsar, hur var det med grillade köttet, hur var det med för många bilar o.s.v?

Har gjort tvärtom hela tiden och lever som synes än. Oavsett vad de statliga myndigheterna har hotat med.

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2014 09:42

Lotta, Ullenhag meddelar att ärkebiskop Cremonesi fiskar i grumliga vatten och sprider myter. Jag väntar fortfarande på Ahonen och hans följes förklaringar till fortsättningen på deras så uppskattade ''Arabiska vår''. Vad säger du Mats?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2014 09:47

Annat ämne.
Soran Ismail, en känd Kurdisk sk. komiker men också SD-hatare väckte mina tankar nu.
Hur ställer han sig till att Kurder boende i Sverige åker till Mellanöstern för att kriga mot Muslimerna i IS(ISIS)? Ställer han sig nu på samma sida som SD och kritiserar IS, eller kallar han sina Kurdiska bröder för "rasister"...?

 
Ingen bild

Gute

12 augusti 2014 10:00

Den kunniga Josef Fransson har rapporterat huvudsakliga fakta vad det gäller den hysteriska debatten om människans påverkan på klimatet.

Klimatpolitiken har gått över styr.

http://nyheter24.se/debatt/774798-josef-fransson-sd-klimatpolitiken-har-gatt-over-styr

 
Ingen bild

Thoralf A

12 augusti 2014 11:01

OH

Om det är följande du syftar på så delar jag Josef Franssons uppfattning.
http://sdkuriren.se/vindkraft-ett-resurskravande-energislag-del-2/

 
Ingen bild

Sven-Sune

12 augusti 2014 11:16

OT

Anders Borg om kostnaderna för massinvandringen:

"Vi kan också redan nu konstatera att utvecklingen i Irak och Syrien gör att vi har en påtaglig ökning av kostnaderna för asyl, integration och migration, sade finansministern."

Jag gissar att det här är hans sätt att säga att vansinnet inte kan fortgå hur länge som helst, om inte annat så av rent statsfinansiella skäl. Insikten finns alltså, men varför inte viljan att förändra?

http://www.svd.se/naringsliv/borg-flaggar-for-lagre-tillvaxt_3814254.svd

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 12:29

@Lotta 09.08
Jag ser att du, igen och åter igen, tar upp länken med den fanatiske Sheikh Ahmed och den mer intelligente programledaren . Alla borde se denna film eftersom detta övergår vårt förstånd att finns så enfaldiga och illvilliga människor på vår jord som ISIS-anhängaren Sheik Ahmed. Helt fräckt slår han och hans gelikar sig ner i Sverige o öppet säger att de är här för att ta över. Att vi kristna är orena och otrogna! Samtidigt förnekar våra politiker detta o media mörkar och om det någon gång kommer på tapeten så blir kritikerna kallade rasister...

Sanniningen kommer i tre nivåer: först förlöjligas den, sedan förnekas den och till sist kommer den att erkännas och räknas som vedertagen sanning.

Tror att många ögon öppnas nu när det kommit bilder på vad som pågår i Irak och vilka ISIS är - djävulens hantlangare. (djävulen som älskar att se lidande).

Den andra länken om ärkebiskopen i Kurdistan, han säger;
"Det lidande som vi upplever idag är inledningen på det lidande som européer och kristna i väst kommer att tvinga gå igenom i framtiden".

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2014 12:59

Nemo

Inte ett rätt, du missade samtliga punkter.
1, Jag instämde i Waterbugs kommentar, som var den ursprungliga
2. om du läste inlägget så står det. Lyssna på det här. Om man gör det, så handlar den om globaluppvärmning.

Trollfar
Globaluppvärmning har inget med statliga myndigheter att göra, dom lägger upp rekommendationer, typ som nu, att det är bra att använda solkräm, du kan strunta i det om du vill, men det är förmodligen en bra rekommendation. Nemos exempel är bättre, men bara för att forskarna missbedömer en sak, gör inte det allting dom gör misstänksamt.

GU är dessutom exponentiell, och den har en bryt punkt, efter den spelar det ingen roll vad vi gör. (enligt forskarvärlden)

Sedan har jag sagt, att jag personligen har haft, förmodligen samma ide om GU som Thoralf och många andra, men har bytt åsikt, genom åren pga alla fakta för att den är verklig. Jag är skeptiker vilket skall skiljas från konspirationsbenägen.

 
Ingen bild

Hej!

12 augusti 2014 13:22

@ Thoralf

Jag har sett en risk att kärnkraften hanteras likt den misslyckade invandringspolitiken och med den andra viktiga samhällsfunktioner sanktioneras.

Hur snabbt kan SD säkerställa driften av våra kärnkraftverk till en tillförlitlig nivå?

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 augusti 2014 13:23

Annat ämne.
Ebola, den fasansfulla farsoten har tydligen nu krävt sitt första dödsoffer bland oss Europeer. Smittad i Afrika och avliden i Europa.
Frågan är om man inte snart behöver införa karantän på några veckor om man vill resa in i Europa från Afrika??

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 13:24

Någon här tyckte att första valdebatten i söndags kväll fick godkänt. Lyssna då på Granskning Sverige om hur SVT förvrider och förvränger fakta om t ex den nigerianske Eberi som trots examen från Kungl.Högskolan som solcellsingengör inte fått något jobb som det under 5 fem år. Hur många sådana jobb finns att tillgå? Dessutom kan han ju knappt tala svenska!
Även programledaren Leo Razzak ifrågasätts eftersom han i tidigare uttalanden varit mycket kritisk till svenskarna som jag tror han föraktar. Nu står han i TV och predikar sin agenda men i mycket finare skepnad och i "fint" tal, inte heller den Rinkebysvenska han annars har.
http://avpixlat.info/2014/08/12/granskning-sverige-svt-hittade-pa-rasistisk-historia/

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

12 augusti 2014 13:24

Ja, med det perspektivet missförstod jag nog ditt inlägg.

Men jag tycker nog ändå att jag har tre rätt av tre möjliga i det jag skrev.

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 13:40

Galleri Leger tog ner konstutställningen med Peter Johansson. Det var efter hot från en person med anknytning till Hells Angels. Så nu styr verkligen skumma personer Sverige. Vad blir det av yttrandefriheten?
Jag personligen tror att yttrandefriheten kommer att få flytta "ner" till mindre kända ställen. Den kommer att få viskas fram, därför våra dialogpoliser törs inte gå fram/FÅR INTE gå fram och försvara yttrandefrirättigheten. Att visa konst som är apart eller retar någon org. som har vapen, det kommer att bli omöjligt.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=5935501

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 13:41

@Lena
Ja jag har lagt in rätt många länkar de senaste dagarna som den du nämner men även en länk där Nima Dervish talar klarspråk om både IS och islam men alla länkar står okommenterade? Det gör nu inget att de inte kommenteras det vore mer synd om folk missade dem så jag hoppas folk åtminstone tittar på det man länkar till.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Mig

12 augusti 2014 13:48

Bla du Thoralf var med och sänkte bolagskatten med 100 miljarder kr.
Räkna hur många lärare, sjuksyrror och poliser det skulle kunnat generera.
Du kommer säkert bemöta sänkandet av skatten med att den alstrar jobb.
Ta gärna fram siffror som visar hur många jobb de 100 miljarderna genererat.

Med vänlig hälsning,
Mig

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 13:54

Denna länk hoppas jag de flesta följer och läser. Skrämmande:

http://morklaggning.wordpress.com/2014/08/11/om-is-och-sveriges-sakerhet/

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 13:56

Läs vad terrorexperten Magnus Norell svarar Gunnar Sandelin om det finns något terrorhot mot Sverige av ISIS o liknande terrornätverk:
http://morklaggning.wordpress.com/blogg/

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 14:02

@Lotta 13.41
Jo jag har sett att du "jobbar" febrilt att avslöja så mycket som möjligt. Det ÄR JU SÅ OTROLIGT MYCKET hemskt som pågår. Jag har läst/läser de flesta av de länkar du bifogar, men hinner inte alltid svara.
Jag tycker det är trevligt att någon gång svara ett inlägg och lägga en synpunkt. Det är också något vi SD-folk borde vårda oss om mer. Vi vill ju Sverige väl och då ska vi också vårda varandra lite mer tycker jag, trots att vi kanske har olika utgångspunkter och åsikter om diverse saker.

 
Lotta

Lotta

12 augusti 2014 14:20

@Lena
Håller med dig fullständigt i det du skriver. Jag kan ibland själv vara dålig på att svara de som just lägger en kommentar på det jag skrivit. Ibland pga tidsbrist men ibland rent slarv. Jag lovar bättra mig på den punkten.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Göta

12 augusti 2014 14:50

@ Lotta och Lena
Tack för era mycket viktiga länkar!

Lotta, du skriver (13:41) att dina länkar står okommenterade men att du ändå hoppas folk tittar på det du länkar till. Det hoppas verkligen jag också.

Jämfört med t.ex Disqus (där det finns möjligheter att trycka på "gilla"-knappar) ger inte den här typen av kommentarsfält någon som helst indikation på hur pass intresserade läsarna är av olika kommentarer och länkar. Åtminstone inte när det gäller de viktiga kommentarerna. Beträffande alla de där tröttsamma fjantkommentarerna däremot som vissa levererar här, så kan det bli en nästan oändlig mängd totalt meningslösa replikskiften fram och tillbaka, som tyvärr i stort sett alltid har en kvalitetssänkande effekt på bloggen.

När det gäller seriösa kommentarer med viktiga länkar brukar jag för säkerhets skull citera några viktiga rader ur den länkade texten, dels som ett "bete" och dels för att åtminstone något av den viktiga texten ska komma fram även till sådana som inte ids trycka på länken.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

12 augusti 2014 15:58

Hulda

Håller helt med, jag "tror" att det kommer att bli värre karantäner än så, Innan dom fått kontroll på spridningen.

När läkarna börjar fundera på att testa mediciner som bara testats på apor, direkt på människor, så är nog riskvärderingen enorm. Mig veterligen ej tillåtet i modern tid, ( kan ha fel där) inte ens hiv gjorde dom det med, tror jag.

Parantes, inget med ditt inlägg att göra Hulda
(Men jag kan även plocka fram säkert 10st doktorer (att dom sedan är tandläkare) får man ta reda på själv, som inte är oroade alls) (oftast religiösa då) Det kan man ha i kontrast till den globala uppvärmningen.

 
Ingen bild

Anders

12 augusti 2014 15:58

@mig
kan du då tala om hur många sköterskor som det tar minskat med ?
är väl ganska klart ayy om man behåller en högre bolagsskatt än omvärlden så kommer det drabkaba oss negativt. Varför tror du man höjer sprit och tobaksskatt, för att folk ska dricka mer?

 
Ingen bild

Göran

12 augusti 2014 16:31

@ Anders,

Skattehöjningar är till för att försörja dem som inte borde vara här. Om det inte redan hänt så är nästa steg för den självmordsbenägna sjuklövern, eftergiftspolitikerna, att inhandla vapen till den islamiska staten.

 
Ingen bild

Trollfar

12 augusti 2014 16:49

@Göran, Reinfeldt har redan skänkt 100 miljoner till IS och deras kompisar. Tror inte att de köpt gotta för pengarna.

 
Ingen bild

World Traveller

12 augusti 2014 16:53

Trollfar, den senaste siffran för över ett år sen var att Reinfeldt skänkt 600 miljoner till ISIS och Al Nusra och FSA.

 
Ingen bild

Göran

12 augusti 2014 17:21

@ Trollfar, World Traveller,

Ja, detta tveksamma tilltag är väl mer eller mindre känt. Jag avsåg till den kontingent som befinner sig inom Sveriges gränser i okänd numerär. (1000, 10000 eller fler.) Tror inte att ens den naiva sjuklövern känner till detta förhållande.

 
Ingen bild

Morningstar

12 augusti 2014 18:49

Tänk på hur ISIS tolkar det när landets högsta höns skänker dem så mycket pengar. Att vi här uppe i nord är deras bröder och systrar och snart kommer vi och befriar er från förtryckarna.

 
Ingen bild

Lena

12 augusti 2014 22:15

@World Traveller
Du får gärna förklara vad du menar att Reinfeldt skänkt 600 miljoner förra året till ISIS. Är det något jag missat?

 
Ingen bild

World Traveller

13 augusti 2014 05:02

@ Lena. Regeringen (Reinfeldt) har hjälpt rebellerna i Syrien, varav ISIS är en del och Free Syrian Army (FSA) en del och Al Nusra (Al Qaida) en del, med finansiell hjälp. Siffran som nämndes för över ett år sen var 600 miljoner kronor. Under revolutionen i Egypten bidrog Reinfeldt Muslimska Brödraskapet med finansiell hjälp ooch även med svenska IT-experter och propaganda (svenska journalister) och information (underrättelser). Allt detta har faktiskt media själva rapporterat.

 
Ingen bild

mr j

21 april 2015 23:01

Fri energi möter alltid motstånd. Varför är det så svårt att bry sig om riktiga, viktiga problem?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se