thoralf

Direktlänk till inlägg 9 maj 2014

UPPDRAG GRANSKNING

Av Thoralf Alfsson - 9 maj 2014 01:11

Nyfiken, förvånad, sedan ännu mer förvånad och till slut för första gången riktigt nöjd med vad som SVT presterat. Jag tänker givetvis på senaste avsnittet av Uppdrag granskning om så kallade antirasister. Jag såg programmet först under torsdagen då jag kollade fotboll på onsdagskvällen.


För var minut som gick av Uppdrag granskning förväntade jag mig att det skulle komma något förmildrande ”omständighet”. Janne Josefsson körde dock på i samma stil ända till slutet.


Jag höll på att gå i taket när Janne Josefsson berättade att den som utfört diverse attacker och hot endast dömdes till 80 timmars samhällstjänst. En pinsam dom från det svenska rättsväsendet och ett hån mot offren. Eller kanske snarare en politisk korrekt dom för det "goda våldet och hatet".


Jag har själv varit utsatt för AFA:s metoder med hot, ofredande och vandalisering. Har fått fönster krossade i min lägenhet vid tre tillfällen. Jag vet vad dessa människor utsätts för. Inte minst i psykiskt lidande. Något av det värsta man kan utsättas för är att förlora tryggheten i sitt eget hem/bostad. Att så fort man ser någon utanför fönstret titta extra noga och speciellt när det blir mörkt ute.


 

Fönster krossade i min lägenhet.


När man sedan ser dessa vänstermänniskor i programmet demonstrera med banderoller och tröjor med texten ”Free Joel” så blir man minst sagt mörkrädd. En människa som nu dömts till 6,5 års fängelse för mordförsök. Hur fan står det till i skallen på dessa personer? Men det framgår ju ganska klart av inslagen vilka personer det handlar.


Men det är ju samma kategori av människor i Kalmar som demonstrerar när vänstern/kommunisterna kallar och media lydigt rapporterar. Vi såg ju prov på detta mellan jul och nyår i Kalmar.


    


Minst sagt intressant att höra den journalist på Eskilstuna Kuriren säga att det är vänsterextremister som begår 95 procent av ”attackerna” och inte tvärtom. Han slår fast det med sådant efterttryck!


Givetvis har programmet väckt många känslor. Vänsterjournalister har svårt att dölja sitt missnöje mot Janne Josefsson. En journalist anklagar till och med Janne Josefsson för att vara nazist och SVP.


Martin Aagård på Aftonbladet försvarar Sebbe Staxx i en krönika.


”Men när det är dags för ställa någon mot väggen skippar Josefsson fotbollsklubbarnaoch väljer istället att förhöra popartisten Sebbe Staxx. Revolutionära fronten har nämligen figurerat i hans videos. Han talar överraskande väl för sin sak:

”Varför säger du det här till mig?” undrar han när Josefsson konfronterar honom med historien om gästarbetarna. En rimlig invändning.

”Jag vill spela in en autentisk bild av dagens Sverige” säger Staxx. Det är så här det ser ut just nu, menar han.

Och vem kan argumentera mot det? Det är Sebbe Staxxs demokratiska rättighet att göra vilka videos han vill. Det är till och med den yttrandefriheten man försvarar när man kritiserar våld som politisk metod.”

 

 

Jag kan inte annat än tänke på en annan film som varit på tapeten ganska länge men då råder det helt andra tongångar på kvällstidningarna. Inte minst hos Martin Aagård. Men då handlar det ju givetvis om politiska ”motståndare” och då gäller givetvis helt andra regler.Hyckleriet visar inga som helst gränser idag när dessa vänsterjournalister står med byxorna  nere vid ankelknölarna tack vare Janne Josefsson och Uppdrag granskning.Att SVT valde att sända detta program bara drygt två veckor för valet till Europaparlamentet är väldigt förvånande men väldigt positivt. Nu nämndes givetvis inte att Sverigedemokrater kanske är den grupp som varit mest utsatt för dessa vänsterextremister men det tror jag många tittare ändå räknade ut.


 


 

 
 
Ingen bild

Frank

9 maj 2014 02:50

Det är som huliganism.
Höger el vänster spelar ingen roll alls.
De här människorna sysslar inte med sakfrågorna.
Ty, endast genom att hantera sakfrågorna kan man komma framåt.

 
Ingen bild

Fredde

9 maj 2014 05:49

Nu väntar vi bara på den första demonstrationen mot vänsterextremister!! Nehä just det det är ju inte PK!

Trevlig helg Thoralf och övriga SD vänner!

 
Ingen bild

Verkligheten

9 maj 2014 06:11

Tänk att det gått så långt i Sverige att man blir chockad när SVT gör sitt arbete!

Ändå vågade de inte riktigt gå hela vägen. För varför porträtterade de inte också SD utan bara SvP/SMR? Skälet var att bilden av de "goda" kämpande mot de "onda" krafterna inte hade varit lika lätt att måla upp eftersom SD inte har någon "militant" koppling alls.

Vi hyllar Janne Josefsson det för det är så ovanligt att vänstern granskas över huvud taget men i grunden är det inget annat än en normal undersökande journalistik. Att vi blir så positivt överraskade visar hur sällsynt det är idag.

I ett hav av förljugenhet framstår en droppe av sanning som en glimrande pärla.

 
Ingen bild

Rösta eller icke rösta

9 maj 2014 06:29

Ack ja....detta SD!

Just nu står SD trängd i mitten, ovilliga att tala om och ta ställning för vare sig Europa eller EU, och dessutom vill man skicka ner en tafatt tant som är så ”folklig” att hon knappt kan skilja mellan de olika invandringskritiska partierna i Europa.
----------------
Här har SD (haft)möjligheten att göra SKILLNAD i rutten svensk politik - och man bara velar och navelskådar och ser fram emot riksdagsmannapensionen - och dessutom tar man sin hand ifrån
en av partiets mest aktiva,verkligt dugliga medlemmar. Fy f-n!
- Die dummen Schweden.

 
Ingen bild

Leon

9 maj 2014 06:37

@ Fredde

Förvisso vore det fullt på sin plats för ALLA att bestämt ta avstånd från politisk extremism....höger eller vänster egentligen egalt. De "figurer" som med våld, hot om våld och kraftiga störningar kränker andra människors rätt att ha eller framföra vilka j-vla åsikter som helst ska bemötas med kraftigast möjliga åtgärder förutom då "motvåld" givetvis. Det måste vara uppenbart för alla att dessa BUSAR endast har våldet som mål oavsett vilka politiska "bevekelsegrunder" de uppger sig ha.

Å andra sidan, med tanke på vad som ofta sagts här och på annat håll inom SD, brukar ju alla "meningsmotståndare" allmänt gå under beteckningen VÄNSTEREXTREMISTER (eller t o m än värre epitet). Så vilken demonstration mot meningsmotståndare som arrangerades av SD mot i princip vilken valfri företeelse som helst skulle ju då per definition vara en protest mot "vänsterextremismen"....eller hur ?

Leon d´O..... (konservativ "gammelmoderat"...och givetvis VÄNSTEREXREMIST :-p )

 
Svensson

Svensson

9 maj 2014 06:59

Svenska åklagare måste ta det här på allvar,och döma ut hårdare straff.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

9 maj 2014 07:04

KRÖNIKA ONSDAG 7 MAJ ANDREAS JOHANSSON HEINÖ
Heinö Johansson: Reinfeldt måste ta integrationsdebatten på allvar
KRÖNIKÖRER 2014-05-07 | Uppdaterad 2014-05-07

När regeringen Reinfeldts tid vid makten så småningom summeras är det två bedrifter som särskilt bör framhävas: 1. Att regeringen i en tid av ekonomisk kris lyckats sänka skatterna på arbete utan att äventyra vare sig statens finanser eller välfärden.
2. Att regeringen i en tid av ökade flyktingströmmar och integrationsproblem lyckats liberalisera Sveriges migrationspolitik. Sett ur ett europeiskt perspektiv är den nu förmodligen den allra mest öppna.


FAKTA
Andreas Johansson Heinö är statsvetare från Göteborg och medverkar regelbundet som krönikör på ledarsidan. Disputerade 2009 på en avhandling vid Göteborgs universitet om demokratiska dilemman i ett mångkulturellt Sverige. Är sedan 2013 verksam vid näringslivets tankesmedja Timbro. Bor på Hisingen. Andreas Johansson Heinö bloggar och finns också på Twitter

Medan skattepolitiken följdriktigt splittrar de politiska blocken har Fredrik Reinfeldts flyktings- och invandringspolitik återkommande fått beröm även från vänster. När hans europeiska regeringskollegor har förespråkat stängda gränser och hårdare krav på anpassning har Reinfeldt framställts som ett stolt svenskt undantag som värnar tolerans och mångkultur.

Läs hela i Borås tidning
http://goo.gl/M4U0x0

 
Ingen bild

Lundabo58

9 maj 2014 07:39

Veckans UG var för en gång skull ett mycket bra Svt-program. En av de bättre grejerna var att han tog upp RF/AFA:s nära kopplingar till etablissemanget, exv när Janne Josefsson satte dit nollan på Södertörns "högskola" ...synd att dom inte även passade på att ta upp hur Ullenhag o Löfven gick i samma demonstrationståg som RF o AFA i Kärrtorp.

 
Ingen bild

Tony

9 maj 2014 08:33

Ja vad som rör sig i huvudet på dessa vänsterkräk
förstod man vid Jannes intervju med Sebbe Staxx,
en flinande tönt som tycker att idioter på vänsterkanten
inte ska lyda lagar som andra människor, utan ska få härja
fritt, att sen Riksdagen närmast hyllar sådana figurer med
ett kulturpris är beklämmande! Att avmaskera och utdöma
rejäla straff för sådana fega kräk hade varit en god hjälp
på vägen, men dom närmast hånfulla straff som döms ut vid
dom få tillfällen någon åker fast fungerar närmast som en
sporre för vildhjärnorna!

 
Ingen bild

Niklas R

9 maj 2014 09:04

@Leon

Anledningen till varför sjuklövern betecknas som vänster av partier som ligger i mitten eller konservativa är för att de förespråkar en vänsterpolitik.
Detta t.ex för att de anser att det är svenska skattebetalare som skall bekosta utländska medborgares utgifter och att dessa skall få ta del av svenskarnas välfärdssystem utan att de faktiskt bidragit eller ens har tillstånd att befinna sig i landet.
Om inte det är klassisk vänsterpolitik, allt till alla (förutom svenskarna) så vet inte jag hur du betecknar vänsterpolitik. Med moderaternas invandringspolitik så går Sverige med 250 miljarder i nettoförlust, varje år. Det är ofattbara summor med pengar, vi hade kunnat göra så mycket mer med dessa pengar än att bara slänga ut dem på andra länders medborgare.
Vilka andra länder slänger ut sådana summor på svenska medborgare?

Nu kan det ju vara så att jag har missuppfattat moderaternas politik så du kan ju ge mig tre exempel på beslut som moderaterna har fattat den senaste mandatperioden, eller båda om du behöver gå så långt tillbaka i tiden, där de satt Sverige och svenskarnas bästa i främsta rummet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 maj 2014 10:02

Uppdrag Granskning i förrgår visar på mycket som är fel i Sverige.
Inte bara de vilseledda våldsverkarna har upprört oss alla.
Även de märkliga påhopp som Janne Josefsson fått visar på stora fel i vårt land.
Intervjuen med mannen från Södertörn var också ett lågvattenmärke.
Sebbe Staxx, exklusiv armbandsklocka för 200 000:- men en tom hjärna...

Men värst är den nästan totala tystnaden i media, det skrämmer mig.

Fi ökar för fullt och media gullar med Schyman.
Men vem granskar deras politik? Vem räknar på deras märkliga förslag?
OCH, några riktiga feminister är de inte. Religöst kvinnoförtryck inkluderande allt från förnedrande kläder till social kontroll och tvångsgifte, där fegar Fi.


 
Ingen bild

AdarKomdenja

9 maj 2014 12:48

Ang signaturen Sven Dacke's inpass ovan; jag har laest den artikel som laenkas till, och foeljande avslutning fortjanar att lyftas fram:

-Enligt senaste siffrorna från SOM-institutet som publicerades förra veckan rankar väljarna nu invandrings- och integrationsfrågor som de fjärde viktigaste.

Sett i det ljuset är det särskilt problematiskt att Sverigedemokraterna fortsätter att ställas i vägen för en seriös debatt. När statsministern nyligen intervjuades av Aftonbladet (27 april) handlade frågorna om Billström, Kärrtorp och Sverigedemokraterna.

Istället för att möta de väljare som oroar sig över ett djupt segregerat samhälle klamrar sig statsministern fast vid en fruktlös och fördummande ont mot gott-retorik gentemot Sverigedemokraterna: ”enda skälet till att de existerar”, hävdar Reinfeldt är ”för att få inflytande för att ge sig på invandrare”.

Men 8-9 procent av svenska väljare är sannolikt inte ute efter att ”ge sig på invandrare”. Somliga är rasister, men den stora majoriteten är sannolikt bekymrade över segregationen. Med hänvisning till en icke-fungerande integration vill de ha en mer restriktiv migrationspolitik. De har fel, men de är mottagliga för argument. Tidigare har många av dem röstat på Moderaterna. Om statsministern klev ner från sin höga häst skulle han sannolikt också ha en chans att vinna tillbaka dem.

Andreas Johansson Heinö


ref. http://www.bt.se/ledare/kronikorer/heino-johansson-reinfeldt-maste-ta-integrationsdebatten-pa-allvar(4274575).gm

++++++++++++++++++++

En vael underbyggd råsop mot Absurdistans' foraktfulle mulatt-statsminister. Mer av den varan vore oenskvaert att ges plats i den allmaenna debatten.

 
Ingen bild

Magentan

9 maj 2014 13:13


@AdarKomdenja
Nja, "råsop" är väl att ta till. En försiktig anmärkning inkluderande en ängslig "tro nu bara inte att jag gillar SD"-attityd, skulle jag nog snarare kalla det för. (Vadå "somliga är rasister"?)

 
Ingen bild

Magentan

9 maj 2014 13:18

Lite Off Topic igen men ...

Rekordsnabbt jättelyft för Feministiskt Initiativ i senaste Demoskop!

Fi ökar från 0,8 procent till 3,0 på en månad! Detta är i sig helt obegripligt, men det mest obegripliga är att att även V ökar!!! Var skulle Fi få sina röster ifrån, om inte från V? Men V har inte sjunkit alls, tvärtom. De enda partier som har haft en sjunkande trend den allra senaste tiden är ju M och SD, och jag vägrar definitivt tro att folk hoppar från M och SD till Fi.

SD:s trend är alltså fortsatt svagt nedåt. Till viss del kan man säkert skylla på att SD-folket kanske nu återigen (pga mediernas alla anti-SD-propagandor) drar sig för att öppet deklarera att de tänker rösta på SD, men att den nya riksdagslistan också har viss del i SD:s sjunkande trend är jag helt övertygad om. Åtminstone har de personer som jag tidigare lyckats få över till SD-sidan nu börjat söka andra vägar, men definitivt inte till Fi. Någon har vänt tillbaka till MP och några funderar på KD i EU-valet.

Anledningen att "mina före detta SD-väljare" nu har hoppat av är definitivt den att både Thoralf och Stefan Thorsell saknas på nya riksdagslistan. "Mina f.d SD-väljare" är runt min egen ålder, och den nya listan varken representerar eller appellerar till åldersgruppen över 65. Det skulle heller inte förvåna mig om även en och annan i ungdomsgruppen har blivit så besvikna och förbannade över att Kasselstrand inte fick plats på listan att de i ren frustration kanske till och med har gått över till det där andra partiet (som Thoralf inte vill att vi ska nämna här).

 
Ingen bild

Lundabo58

9 maj 2014 14:06

@Magentan

Att FI gått från 0,8 till 3,0 på en månad handlar nog mer om en ny vänsterstrategi hos vissa opinionsinstitut än om några större förändringar hos väljarna. 2010 hade FI 1,9 i den s k "vallokalsundersökningen" det slutade på 0,9 istället.

När det gäller "mina SD-väljare" här i Skåne kommer troligtvis samtliga att trots allt rösta SD i riksdagen, många kommer här att kryssa nr 50 Robert Stenkvist. Men en del kommer definitivt att lufta sitt missnöje i region- och i vissa kommunalval och då knappast på något 7-klöveralternativ.

 
Ingen bild

Lena

9 maj 2014 14:46

@Magentan ang. råsop
Tycker att Heinös kommentar till Reinfeldt var alldeles ypperligt knivskarp. "Finlir" sätter sig oftare kvar i huvet på folk, men en grov råsop bara fördöms som verbalt våld. Dessutom är väl inte Heinö "frälst" SD-are, då blir det än starkare. Men man vet ju aldrig med Reinfeldt, han kanske inte ens har ett hjärta...

 
Ingen bild

Magentan

9 maj 2014 14:54


@Lundabo58
När det gäller riksdagsvalet så kan ju mycket hända tills dess. Men just i EU-valet är det definitivt kört att få tillbaka "mina SD-väljare" till rätt spår igen.

Bra att "dina SD-väljare" ska kryssa Stenkvist!

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

9 maj 2014 15:34

Man får säga vad man vill om opinionsundersökningar dom stämmer sällan. I år som betecknas som supervalår verkar media blåsa på med stora artilleriet för att lura svenska folket. Att FI skulle får 3% är nog en utopi. Skulle det mot all förmodan va så kommer det bli en riktig soppa av partier i de svenska systemet vilket i sin tur gör att folket ännu mer blir splittrade i politiska frågor. Vi har redan i dag ett gäng tokar som försöker förstå sig på de mesta miljöpartiet fick dom bestämma skulle väll bensinen kost betydligt mer än i dag. Fick FI bestämma skulle vi väll som män betala lite extra skatt för vi är potentiella våldtäktsmän. Dock skulle väll vissa etniska grupper av män inte ingå. Centern har blivit ett skämt i stora mått fotfolkets drar som loppor från en blöt hund men de vill partitoppen inte se. Dom två största drakarna sossarna och moderaterna kör sin gamla stil inget nytt under himmelen förutom massiv invandring som gemensam nämnare och givetvis arbete över blockgränsen när det gäller att motarbeta SD till varje pris med medias ständiga påhejande. Lycka till säger jag SD kommer öka vare sig ni vill de eller ej

http://Barrkis

 
Ingen bild

Stefan A

9 maj 2014 16:02

Reinfeldt har definitivt inget hjärta, han gillar att se gatorna fulla av tiggare som han lurat hit, när han sveper förbi i säpos och statsförvaltningens direktionsvagn, alla blir lyckliga på sitt vis, mer eller mindre märkliga....

 
Ingen bild

SM811

9 maj 2014 16:11

OT: Fredrik borde ta till sig vad Adrian Lucaci, polis med bakgrund från Rumänien säger.
http://www.skovdenyheter.se/artikel/24767/polisen-tiggarna-ofta-del-av-kriminella-ligor

 
Stefan K

Stefan K

9 maj 2014 16:31

Jag tycker inte vi ska glömma att några av riksdagspartiernas ledare och toppfigurer gått och stått i samma manifestationer som RF, AFA och andra, eller rättare sagt...Vi ska inte tillåta att de glömmer det.

Sedan är det bara bedrövligt att journalister och redaktörer försvarar dessa våldsbejakande figurer, även om de tack o lov är tämligen få.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

9 maj 2014 16:32

Media försöker nu att blåsa upp FI till en position
dom definitivt inte hör hemma på, men om det visar
sig riktigt, så förklarar det en hel del om detta lands
beteende i motsats till andra länders inställning till
exempelvis massinvandring. I så fall har väl Svensken bestämt
sig för att låta landet fortsätta på sin väg utför!
För kära nån, vad har Gudrun Schyman att tillföra landet?
Hennes välsmorda käft är kanske en tillgång för henne,
men inte för landet. Nu tror jag inte för ett ögonblick på
att FI kommer att hamna på dessa höjder, det ingår i medias
strategi att tillsammans med politiskt styrda institut att
röra om i grytan, att förmå folk att inte rösta på SD!

 
Ingen bild

Observer

9 maj 2014 16:44

Här kommer ett svar som många av oss har väntat länge på.

VAD SOM ÄR AGENDAN BAKOM INVANDRINGEN?!

Ekonomeliten har insett att enda sättet att kunna bibehålla ständig tillväxt är att få in fler människor till Europa. Vilka dessa är, vilken utbildning de har, är helt ointressant. Bara vi blir fler!

Privata banker ger ut pengar i systemet när de lånar ut. -Ekonomin fortsätter rulla. Tillväxten ökar.

Deras förhoppning är att ha fler människor att låna ut pengar till. Då behöver man inte trycka nya pengar. Ingen inflation!

DETTA MINA VÄNNER ÄR HUVUDANLEDNINGEN TILL DEN HYSTERISKA INVANDRINGEN TILL EUROPA.

Vad som stödjer denna teori är bla följande stiftelse som dykt upp. Kolla in syftet och vilka som står bakom!

http://framtidsgenerationen.se/om-oss/
 
Ingen bild

Gute

9 maj 2014 17:07

Sverigedemokraternas kampanjfilmer för EU-valet 2014 är väldigt bra gjorda, de är korta men har just det där lilla extra som gör att de är intressanta och folk blir nyfikna.

 
Ingen bild

Man minns

9 maj 2014 17:13

-> Björn söderberg
" Fick FI bestämma skulle vi väll som män betala lite extra skatt för vi är potentiella våldtäktsmän."

I förra valets valmanifest förde fi fram att män med privata anställningar skulle betala en extraskatt, som skulle fördelas på kvinnor i offentliga anställningar. Jag minns inte procentsatsen.
i vår familj skulle det innebära att hustrun med 40.000 i månadslön skulle få extra pengar genom sonen. Jag med halva månadslönen på heltjänst skulle inte får något. Trösten är väl att jag genom att gifta mig med flera offentligt anställda kvinnor, som var snällare än min, kanske kunde få lite bidrag. Jag minns inte hur många man fick vara gift med, men tror inte någon begränsning var utsagd.

 
Ingen bild

pelle

9 maj 2014 18:06

Det var mycket strongt gjort av Janne j, ändå gör han ju bara det som alla jornalister ....ska....göra.

Jag hoppas att får vara med om den dagen alltihop vänder, när dessa vänsterns vänner får stå upp för att inte göra sitt opartiska jobb, som dom borde göra.

Pelle

 
Ingen bild

Ceasar

9 maj 2014 19:34

En sak som förvånar mig är att jag inte sett några reaktioner gällande inslaget som föranledde Fridolin-Åkesson debatten i TV.

Ett flertal personer, intervjuade på stan, var kritiska till den förda invandringspolitiken. En av dem sa ngt i likhet med: "Jag undrar verkligen vad det kostar, det lär vara mkt stora summor"

Därefter klipptes det över till frågestund med Jan Ekberg, nestor gällande invandringsekonomi som konstaterade att det bästa man kan göra är att få sysselsättningen bland invandrare. Reportaget sa därefter ngt liknande "Idag kostar invandringen 45-50 Miljarder/år.

Märk väl, Ekbergs siffror avser 2006. Det sas aldrig. Med inflation ytterligare 5 Miljarder sedan dess samt att vi sedan 2006 har en mkt kraftigt inflöde av ytterligare invandring.

Är det bara jag som reagerade? Att invandring kostar dessa enorma summor varje år är inget SVT brukar tillhandahålla.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 maj 2014 20:22

@Ceasar. I valrörelsen inför höstens riksdagsval måste Jimmie ha ett belopp att hålla fram om invandringens kostnader. Ordentligt uträknat och med "hängslen och livrem", då de andra partierna säkert försöker krossa summan.

Den summan måste ut i media gång på gång, så att tom. bebisen i barnvagnen på gatan känner till den...

 
Ingen bild

Stundtahl

9 maj 2014 22:22

Utmärkt inslag av UG-redaktionen och Janne Josefsson! -en sanning om ultravänstern som sedan decennier är en plåga.

-Med anl av Olof Frånstedt´s nyutkomna bok -Spionjägaren 2- är det dax att sätta ljuset på Socialdemokraternas historiskt skumma förehavanden.
Att nå insyn i Sveriges nutida beslöjade historia borde vara en utmaning för JJ och hans team.....

Läs: jallai.se

 
Blåsippan

Blåsippan

9 maj 2014 23:15

Denna film illustrerar PKs demokratissyn. Idag såg vi den i Uppsala;

https://www.youtube.com/watch?v=sRGqEDla7ps

http://https://www.youtube.com/watch?v=sRGqEDla7ps

 
Mats (ateist)

Mats (ateist)

10 maj 2014 02:05

Bestäm er, är media bra eller dåligt. eller vill ni ha 5% media rakt i genom

http://ntyv

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 maj 2014 07:36

Nu skall Somaliska invandrare bli bönder i Växjö.

Men efter bilden att döma verkar det vara mera reklam än hårt arbete. Det blir spännande att följa.

http://goo.gl/sC32Uv

Är det förresten någon som vet hur det gick för dom Somaliska skogsarbetarna som det var så mycket skriverier opm för ett bra tag sen. Jobbar dom långa dagar i dom stora skogarna nu!

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 maj 2014 07:38

En bättre länk till jordbrukarna

http://goo.gl/MYNuzf

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 maj 2014 10:11

Annat, men med nära koppling: SVT Opinion, förut SVT Debatt, har jag besökt då och då. Idag märkte jag ett bekant namn i personalrutan.
Huvudredaktör Terje Carlsson.
En Vänstertomte som huserat i media hela sitt liv. Han har bla. uttalat sig att han "inte vill hora för kapitalet". Ett citat som bränt fast sig i mitt minne.
Ett antal Muslimpositiva filmer och reportage från Mellanöstern har han presterat genom åren.
Att denne Terje Carlsson nu är med och styr debatten på SVT,s hemsida, visar återigen på hur Extremvänsterns tentakler tar sig in i där ovetande och barn kan förledas...

 
Ingen bild

Stefan A

10 maj 2014 11:11

Sven Dacke, verkar vara ett härligt liv gå omkring och skrota och göra lite som man vill, ingen arbetsförmedling som under hot av avstängning från all försörjning frågar hur många jobb man sökt över hela Sverige och i Norge, nej sådana krav förbehålls enbart pursvenskar..

 
Ingen bild

Pepparholmen

10 maj 2014 16:50

När jag på avstånd läser vad den så kallade journalisten Anders Blank har betalt för att skriva i Barometern så kommer jag att tänka på vad jag i historieboken läst om Der Stürmer. Den nazisttidningen var förlåtande för angrepp mot judar. Blank är förlåtande för angrepp mot ett demokratiskt parti från vänsterterrorister. Vad är skillnaden?

 
Ingen bild

Leon

13 maj 2014 06:33

@ Pepparholm

En betydligt mer ideologiskt närliggande jämförelse med Der Stürmer borde vara Dispatch International ("Disgusting International"). Likheterna i torgförandet av selektiv demonisering (judar/muslimer) och okritiskt (?) spridande av sexualiserade "våldtäktsmyter" är slående.

Leon d´O.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se