thoralf

Direktlänk till inlägg 25 januari 2014

MINA EU-TOPPKANDIDATER

Av Thoralf Alfsson - 25 januari 2014 23:59

På måndag presenterar Sverigedemokraterna sina två toppkandidater till EU-parlamentet. Det är supervalårets första viktiga beslut men kanske det viktigaste. Väljer partiet rätt personer kan det vara början till ett fantastiskt supervalår. Väljer partiet däremot fel personer på dessa positioner kan de straffa sig väldigt illa under resten av året.


Min personliga favorit är Johnny Skalin. Johnny sitter i riksdagen och gör just nu ett grymt bra jobb i EU-nämnden. Han har skaffat sig en enormt god kunskap om EU och alla EU-frågor och den byråkrati som råder, dessutom är han 100-procent engagerad i dessa frågor. Han har klarat sig väldigt bra mot KG-Bergström i de utfrågningar som varit i Almedalen om EU.


Den som utses till toppkandidat och förstanamn kommer omgående utsättas för granskande frågor och kunskapsprov av journalister. Idag ser jag det som att det bara är Johnny Skalin som kan axla den rollen med ett fullgott resultat. Jag hoppas att övriga kandidater inte tar illa vid sig men det är min bestämda uppfattning.


Vid sin sida skulle han gärna ha en kvinna, en kvinna med ”lite” skinn på näsan och som vågar vara lite frän. Det finns faktiskt några utanför riksdagen men jag vet inte om de har lust att få Bryssel som arbetsplats när de har små barn. Här finns utanför riksdagen Hannah Wigh och Therese Borg men också Carina Herrstedt och Anna Hagwall från riksdagen.


Kent Ekeroth skulle förstås också kunna bli vår Nigel Farage i Europaparlamentet med sin internationella erfarenhet och sina raka ”rör” ;-)


Frågan är hur mycket järnrörsincidenten skulle påverka oss i valrörelsen. Men å andra sidan måste vi som parti lägga denna händelse bakom oss och gå vidare.


Vårt förstanamn 2009 var Sven-Olof Sällström och det skulle utan tvekan också fungera jättebra även i år.


Det är också en god fördel med att plocka toppkandidaterna från riksdagsgruppen. Alla i riksdagsgruppen har granskats under snart fyra år och alla lik i garderoberna har därmed sett dagens ljus. Så i det avseendet kommer media inte ha något att hämta annat att köra repriser ännu en gång. Något som jag dock tror att de i längden förlorar på att göra.


Tyvärr kommer de som troligen hamnar i Bryssel också vara en saknad i riksdagen under nästa mandatperiod men det är smällar vi får ta och måste klara av som tredje största parti i Sverige.


Mitt förslag

1. Johnny Skalin

2. Hannah Wigh

3. Kent Ekeroth

4. Anna Hagwall

5. Sven-Olof Sällström



Som avslutning en liten reflektion som jag gjorde igår kväll när jag pläddrade i några böcker innan John Blund kom.


Hur många har läst "Inte bara spioner" av Birgitta Almgren som handlar om Östtysklands säkerhetspolis Stasi?
För att människor inte skulle känna sig som simpla angivare och tjallare kallades de för IM, inofficiella medarbetare. Genom den beteckningen framhävdes deras legitima inofficiella underrättelsearbete i kampen mot "fienden". Det egna folket.


I Sverige har vi istället IRM (Inte rasist men).



 
 
Lassekolja

Lassekolja

26 januari 2014 00:26

Jag läste någonstans att SD presenterar EU-kandidaterna på en presskonferens mån.27jan.kl.14:00, stämmer det? Kommer den att sändas i ex.-vis Svt Forum?
Bra lista Du har sammanställt! Om Hanna Wigh har småbarn är det kanske inte så lämpligt? Jag ser framför mig att Kent E. och Nigel F. blir mycket goda vänner! Två raka rör!
Du nämner Therese Borg, henne har jag lovat mitt "Riksdagskryss" den dagen hon kandiderar till Riksdagen, vilket jag hoppas att hon gör snarast! Hon behövs verkligen där som en frisk fläkt, då får Maria Ferm och Christina Höj Larsen hålla sig fast i bänkarna! Sven-Olof Sällström var ju förstanamn förra gången, han passar bra i EU-parlamentet! Jag glömmer aldrig S.-O.S´s insats som ordförande under vårt sista Riksårsmöte i Karlstad 2008. Trots att han mådde dåligt klarade han den tuffa uppgiften med glans, en riktigt tuff Sverigedemokrat!
Ett mycket spännande år!

Glöm inte att lyssna på SR-dokumentären idag, söndag kl.15:03 om SD´s väljare tror jag. Sänds i hela tre delar, första delen senare idag!

SD x 4 år 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Blåsippan

26 januari 2014 00:48

Mina kandidater;

Skalin och Erik Almqvist.

 
Ingen bild

Blåsippan

26 januari 2014 01:05

Therese Borg vill jag ha på nära håll dvs i Riksdagen. Hon spelar i en helt annan division än Hanna Wigh. Sen tänker jag kryssa Gustav Kasselstrand. Over and out.

 
Ingen bild

Jenny K

26 januari 2014 01:12

Johnny Skalin är självklar för mig. Ett verkligt ess när det gäller kunskap om eu.
Therese Borg, en annan favorit är också enormt duktig, men behövs i debatten här hemma.
Kent Ekeroth, Erik Almqvist, Sven-Olof Sällström och Hanna Wigh är alla mycket dugliga.
Anna Hagvall vet jag inte så mycket om ännu.

 
Ingen bild

matspp

26 januari 2014 01:28

Alla från SD platsar i laget!
Alfsson, Thoralf Sverigedemokraterna Östergötlands län kan vara en av dem )) Herrstedt, Carina Sverigedemokraterna Södermanlands län skulle kunna vara den andra.

 
Ingen bild

Blåsippan

26 januari 2014 01:37

Jag vill ha tillbaka Erik Almqvist.

 
Ingen bild

Stefan

26 januari 2014 03:57

Personligen vill jag se Hannah Wigh i riksdagen hon skall inte försvinna i Bryssel. Hon har alla förutsättningar att bli ett riktigt affischnamn och en röstmagnet åt SD på hemmaplan.

 
Ingen bild

Morningstar

26 januari 2014 04:55

Det är bara fulmedia som tjatar om järnrör. Med tanke på hur dåligt det går för dom med ständiga nedskärningar, samtidigt som alternativ-media får alltfler besökare så tror jag inte vanligt folk bryr sig lika mycket. Det är liksom utagerat vid det här laget. Men det är klart. Dom får gärna fortsätta att skjuta sig själva i foten några månader till om dom vill.

 
Ingen bild

Stefan A

26 januari 2014 08:50

Hanna Wigh behövs i Svensk politik, vad jag sett verkar hon vara en utmärkt retoriker, EU existerar ju inte, märkligt nog, i Sverige mellan valen och ordförandeskapen, vem bland vanligt folk kan räkna upp de Svenska representanterna i EU, ingen vad jag vet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2014 09:01

Det har nog varit behagliga bekymmer när man bestämde namnen på EU-listan. Så många kompetenta människor. Trots alla hot och annat finns det en lång rad med duktigt och modigt folk till posterna i både EU och riksdagen.
Det måste gräma Vänsterextremister och andra motståndare.
Therese Borg och Hannah Wigh är två ytterst duktiga kvinnor som borde finnas i BÅDE riksdagen och EU-parlamentet!
Håller med Lassekolja, med Therese Borg i riksdagen blir det svårt för Christina Höj Larsen och Maria Ferm.
Kommer också Hannah Wigh till riksdagen blir det VERKLIGEN svårt för dem...

Det är inte bara IRM som hotar demokratin i Sverige. Robert Aschbergs underhuggare har sökt kreditupplysningar på 400 sunda och modiga svenskar som kommenterat på olika Sverigevänliga forum. Ett grovt hot och polisanmälningar pågår.
Läs på exponerat.info.

Ett stort hot mot vår yttrandefrihet och demokrati. Media tiger självklart...

 
Ingen bild

Morningstar

26 januari 2014 09:17

Apropå det där med Researchgruppen. Vi vanligt folk kommer aldrig få chansen att ställa frågor till stridshingsten. Om jag hade kunnat så hade jag velat fråga honom om vi får skylla oss själva för att vi har do åsikter vi har och tar vår grundlagsstadgade rätt att uttryka dom, även anonymt. En av dom 400.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2014 09:27

Morgningstar...
Beklagar djupt ditt öde. Anmäl till polisen och kämpa! Odemokratiska vänsterkrafter får aldrig vinna över våra demokratiska rättigheter! Som stor antikommunist och demokratikämpe skakar jag av ilska...

 
Sven Dacke

Sven Dacke

26 januari 2014 10:00

Lite utanför ämnet m,en filmen ligger bara 5 dagar till på SVT play så se den nu.
Den visar hur fruktansvärd situationen är för kvinnor i Afganistan
Hur hjälper vi dom bäst, skicka krigare dit, ta hit alla eller försöka göra om världen på¨Svenska politikers sätt?

Den visar också på vilka uråldriga sedvänjor vi i dag importerar, och hur påverkar det Svenska samhället.

"Jag var värd 50 lamm
Sändes: ons 1 jan Tillgänglig: 5 dagar kvar
Svensk dokumentär från 2010. Fattiga, afghanska kvinnor säljs till välbärgade äldre män som slavar. En del av dem lyckas fly. Andra kan se fram emot ett hårt liv i fångenskap. Filmaren Nima Sarvestani berättar historien om Sabere och hennes lillasyster. Filmen vann nyligen pris som bästa dokumentär vid Göteborg filmfestival.

http://goo.gl/YmBsn0

 
Ingen bild

Åke Malmros

26 januari 2014 10:23

Hanna Wigh hade gjort sig betydligt bättre i Riksdagen i egenskap av bra debattör och som förebild för andra kvinnor. I Bryssel exponeras man inte alls lika mycket i svenska medier.

 
Ingen bild

Magentan

26 januari 2014 11:01

Håller med Åke Malmros om att Hanna Wigh behövs i vår svenska riksdag, liksom givetvis Therese Borg. Kent Ekeroth, Sven-Erik Sällström, Anna Hagwall och Johnny Skalin är mina namn i nämnd ordning.

 
Ingen bild

Magentan

26 januari 2014 11:03

Nu kommer lite O/T igen från mig.

"NEJ SVENSKARNA ÄR INTE RASISTER"
är rubriken på en artikel i dagens SvD, skriven av Zulmay Afzali, en asylinvandrare från Afghanistan, f.d regeringstjänsteman där, författare samt numera lärare i Sverige. Afzali tycks ha exakt samma åsikter som vi sverigedemokrater har, så det är ganska märkligt att hans artikel kan läsas i en svensk PK-tidning av idag.

Afzali har nu bott i Sverige i tre år och anser sig ha en helt annan bild av svenskar än de flesta asylinvandrare som han själv träffar och pratar med har. Här kommer några viktiga citat från artikeln (mina versaler):

"HITTILLS HAR JAG INTE EN ENDA GÅNG MÖTT NÅGOT SOM KOMMER I NÄRHETEN AV RASISM BLAND SVENSKAR. Däremot är det tyvärr flera av mina landsmän och andra som invandrat som bär hat och förakt i sina hjärtan mot svenskar och som inte vill anpassa sig och integreras i det land som gett dem möjligheter. Om de får sina pengar från Socialbyrån en dag för sent kallar de det rasism. När busschauffören ber dem visa sina biljetter är han rasist. Om läkaren inte ger dem de mediciner de vill ha så är läkaren rasist. Och så vidare.

DEN SVENSKA ASYLHANTERINGEN MÅSTE BLI STRIKT, TYDLIG OCH RÄTTSSÄKER OCH SVENSKARNA BÖR INTE ACCEPTER ATT LÄTTVINDIGT KALLAS RASISTER. Annars blir de gisslan i sitt eget land och föraktet för dem riskerar att växa hos de asylinvandrade.

DE FLESTA ÄR FRÅN SINA HEMLÄNDER VANA VID ATT MYNDIGHETSPERSONER OCH LÄRARE ÄR AUKTORITETER, INTE NÄRMAST SJÄLVUTPLÅNANDE, VILKET MÅNGA AV OSS OFTA MÖTER HÄR."

Vad Afzali kanske ännu inte har uppfattat är att de som är allra mest fientliga och hatiska till pursvenskarna och som oftast och mest högljudda skriker RASISTER om svenskarna är svenskarna själva!!! Främst politiker från samtliga 7-klöverpartier tillsammans med mediefolket i tidningar radio- och TV, men även många vanliga svenskar som givetvis har hjärntvättats av den dagliga indoktrineringen från alla våra medier.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/nej-svenskarna-ar-inte-rasister_8930490.svd

 
Ingen bild

Nicklas

26 januari 2014 11:22

Det blir spännande att se på måndag hur EU-listan ser ut. Personligen skulle jag tycka att Kent Ekeroth skulle vara högst på listan men jag antar att "järnrörsincidenten" gör att han inte är aktuell. Annars har väl han goda internationella kontakter och är även i övrigt som klippt och skuren för rollen som en sverigevänlig representant i Bryssel.

Men om det nu stämmer det som Fria tider skriver så blir det Sven-Olof Sällström och Hanna Wigh som blir högst på listan och både dom är väl högst kompetenta. Men som några andra skrev här ovan i kommentarerna så skulle nog kanske Hanna göra ännu större nytta som kandidat till riksdagen. Dessvärre lider ju SD viss brist på kvinnor.

Men nåväl, oavsett hur listan ser ut så hoppas vi på ett sverigevänligt resultat vid valdagen. :)

 
Stefan K

Stefan K

26 januari 2014 11:34

Fria Tider har redan publicerat två av toppkandidaterna, enligt "säkra" källor".

Enligt min åsikt behövs fler kvinnor som representerar SD i både riksdag och nu också i EU, kvinnor som vågar ta strid och är retoriskt skickliga. De finns otvivelaktigt och självklart är det ett övervägande om de ska stanna hemma och representera i riksdagen eller i en mer undanskymd roll i Bryssel.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lärare

26 januari 2014 12:26

Bra sammansättning Thoralf!

Johnny Skalin ska naturligtvis med i toppen!
Den killen har kvalitéter som inte kommit i dager ännu!
Minns hans vassa replik på K G Bergströms påstående att - flera länder står i kö till EU, då svarade Skalin blixtsnabbt; - "Ja men vilka länder sen..."

Kent Ekeroth är självklar!
Hanna Wigh, Therese Borg, S-O Sällström, Erik Almqvist, ja vi får avvakta morgondagens sändning.

Spännande blir det i varje fall!


 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2014 12:37

Det finns ju en till kompetent politiker som skulle kunna göra stor nytta i EU. Allas vår Thoralf.
Men när man läser denna blogg och ser allt som Thoralf drar fram i ljuset, så är det nog bäst för den Sverigevänliga rörelsen om han fortsätter som skarp bloggare och riksdagsman.
Politikerna i östra Småland skulle säkert dra en djup suck om Thoralf de flesta dagar jobbade längre bort från Kalmar, men jag hoppas att de inte får den sena Julklappen...

 
Ingen bild

Lärare

26 januari 2014 12:37

Hur många EU-parlamentariker får SD om partiet får exvis 20% i valet?

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2014 13:13

Lärare...
Frågan är mycket intressant. Tror på en skräll för SD i EU-valet. Folk är trötta på allt elände som kommer med EU.
Öppna gränser, drogsmuggling, människosmuggling, vapensmuggling, stopp för vargjakt, inplantering av varg, stor byråkrati, fel länder tas in i EU, undergivenhet för Islam och en massa annat elände...

Tanken med EU som ett fredsprojekt är otroligt bra, men denna medaljs baksida är inte vacker...

 
Ingen bild

Gastr

26 januari 2014 13:25

Tips från en Fp-anhängare som känner sig bedrövad över den mycket odemokratiska behandlingen av SD och SDU. Kent E är mycket kompetent, men det vore ett strategiskt misstag att föra fram honom. Media kommer begrava all politisk information från Sd bakom järnrör, järnrör, järnrör. Även om folk är trötta på den historien vore det illa att erbjuda media sådana möjligheter. Det är SD:s politiska budskap som ska tvingas fram i media. Om man som väljare håller med SD är en annan sak, men det är en demokratisk rättighet att få avgöra det själv.

 
Markku Ahonen

Markku Ahonen

26 januari 2014 13:50

Tycker att det är dags för alla invandrare i landet - oavsett generation, etnicitet och religion - att arbetsstrejka några dagar så får även SD med främlingsfientlige Alfsson i spetsen se när Sverige helt stannar upp.

http://https://twitter.com/markku_ahonen

 
Ingen bild

Nu snöar det..

26 januari 2014 13:50

Antal EU-parlamentariker.
Antalet Sverige har är nu 20 st. Har jag för mig. Var 18 vid förra valet.
Räkna 5% per parlamentariker.
Om valdeltagandet blir 70% och alla SD:are röstar borde SD få 17%. Allt mindre än det ser jag som illavarslande inför riksdagsvalet.

 
Ingen bild

Lisa

26 januari 2014 14:15

@Ahonen
Nästan en halv miljon arbetslösa i det här landet. Jag är en av dem, och jag skulle inte tveka att göra någon av de strejkande invandrarnas jobb om jag fick chansen. Jag skulle faktiskt se det som ett tillfälle att få visa vad jag duger till...
För övrigt läs:
http://www.sydsvenskan.se/sverige/ingen-kan-domas-for-strejkbryteri/

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 januari 2014 14:25

Markku Ahonen... Varför bara strejka en dag? Ta i rejält istället! Varannan invandrare åker hem! Jobben fyller våra arbetslösa på direkt. Skulle något jobb sakna folk, kan de svenskar som skalar bananer i Norge återvända.

På det frigörs mängder med människor inom Migrationsverket, tolkar, sjukhuspersonal, kriminalvårdare, SFI-lärare och en massa andra.
Jag ser inga som helst problem...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

26 januari 2014 14:31

Bra lista Thoralf! Johnny Skalin är riktigt, riktigt duktig när det debatteras EU-frågor i riksdagen! En enorm skillnad från när han var ekonomiskpolitiskt talesman i början av riksdagsperioden! Vilken utveckling han haft under dessa år även när det gäller debatter i andra frågor! Ja, Kent Ekeroth och den ytterst karismatiske Nigel Farage från Storbritannien skulle nog passa bra tillsammans i EU-parlamentet. Farage är ibland helt grymt bra att lyssna på där! Hanna Wigh är också kanon, ett av hennes första framträdande i Falköpings kommunfullmäktige tror jag fortfarande finns på YouTube där hon fullständigt körde över de övriga angående att det serverades halalslaktat kött i stadens skolor.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Göran

26 januari 2014 14:43

Jag kommer inte att personvalskryssa på någon som jag anser vara bäst för Sverige att de stannar här hemma och kämpar i Riksdagen eller förbereder sig för att förstärka sverigeblocket efter höstens riksdagsval.

 
Ingen bild

OH

26 januari 2014 14:57

Jag tycker det vore bättre om de som inte vill jobba eller integreras i svenska samhället återvänder till sina hemländer.

 
Ingen bild

Tony

26 januari 2014 15:16

Ahonen: Det där skisnacket har vi hört förrut. Så
enligt dig är Sverige det enda landet i Norden
som inte klarar sig själva? Om jag inte mins fel så klarar
sig Finland väldigt bra med en bråkdel av det antal
invandrare som Sverige tar emot, dom har ju till och med
klarat sig utan en sådan superbegåvning som dig.
Här finns många invandrare som jobbar och står i, men du
som är en sådan expert på hur Svensken ska vara, kan kanske
redogöra för hur hundratusentals bidrags beroende blir en
sådan oerhörd tillgång så att Svensken inte klarar sig själv?

 
Ingen bild

Lärare

26 januari 2014 15:17

Thoralf behövs i Sverige!!!
Inte minst för denna utomordentliga blogg och all grävande journalistik han bedriver. Han är orädd och tuff och viker inte ner sig för alla PK-drev som han får emot sig lite då och då.

 
Ingen bild

Tony

26 januari 2014 15:23

En som jag tror skulle vara en stor tillgång i EU
är Tanja Bergkvist, nu vet jag inte ens om hon är
medlem i SD, men en förbannat skärpt kvinna verkar
hon att vara!

 
Ingen bild

Tony

26 januari 2014 15:32

Sen har jag en önskedröm, och det är att höra och se
den utmärkte Nigel Farage tvåla till vår egen uppblåste
statsminister riktigt rejält i EU. Att få se Fredrik
sitta som en strykrädd hund när Farage öser på för fullt
hade varit fint, det är just sådana som Farage som kan
plocka ner en sådan på jorden som tror att han är allsmäktig!

 
Ingen bild

Arthur G

26 januari 2014 15:38


http://avpixlat.info/2014/01/25/lakarforbundet-vill-ha-samtycke-for-religios-omskarelse/

Hur många omskurna män har Erik Ullenhag träffat?

– "Jag har aldrig träffat någon vuxen man som upplevt att omskärelsen som ett övergrepp"; hävdar desintegrationsministern Erik Ullenhag!
Man kan undra
hur många vuxna omskurna män denne Ullenhag har träffat?
hur kollar han förresten om de är omskurna?
Alltså, om Erik Ullenhag inte har träffat någon som upplevt omskärelse som övergrepp så finns det inga sådana och stympning av barn kan således inte betraktas som vare sig grov- eller ens misshandel?

- "Ingreppet är inte särskilt omfattande och föräldrar har rätt att uppfostra sina barn enligt den tro och tradition som de tillhör"; tillägger han.
Alltså, stympning av barn är en form av uppfostran, enligt ministern!

- "Om vi förbjuder det måste vi också ta upp frågan om det kristna barndopet".
Ullenhag för det kristna barndopet som argument för att legalisera stympning av barn!

– "Majoritetssamhället måste lyssna och acceptera minoriteternas rätt till sina egna traditioner"; säger han vidare.
Vänta en stund...
Vilka är majoritets- respektive minoritetssamhällena i Sverige? Har han inte tidigare sagt att alla är svenskar?

 
Ingen bild

Gute

26 januari 2014 15:39

Therese Borg är åtminstone en av mina kandidater, det är en intelligent tjej som mycket väl skulle klara av att representera SD i EU.

Jag garderar mig givetvis med att det finns fler lika lämpliga kandidater för det uppdraget.

 
Ingen bild

Gute

26 januari 2014 15:42

En fråga!

Hur gör man när man ska klistra in länkar i fältet, det var väl två tangenter man skulle använda?

 
Ingen bild

Stefan A

26 januari 2014 15:47

Tycker att alla pursvenskar stannar hemma i morron, i stället för att jobba 6 timmar åt stat, kommun och landsting och i bästa fall två timmar åt sig själva, får vi se hur mycket pengar det blir till Ahonen och invandringsindustrin, kan förresten behövas en extra vilodag när hela världen tillåts mjölka den Svenske skattebetalaren, bara för att tillfredsställa somligas behov av att vara "god" eller Gud...

 
Ingen bild

Putte

26 januari 2014 17:30

@Ahonen. Hur klarar sig Finland med mindre än 5% av Sveriges invandring? Landet måste ju stå helt stilla, med så främlingsfientlig och rasistisk invandringspolitik. Jag läste nyligen att Finland ska strama upp invandringen ytterligare. Hur känns det att komma från Europas mest främlingsfientliga land? Känner du dig inte som en hycklare? Skäms du för dina finska landsmän? Det borde du göra.

 
Lassekolja

Lassekolja

26 januari 2014 17:35

@Markku Ahonen, bra idé! Varför inte vidareutveckla den?
1) Alla arbetslösa "nya svenskar" vägrar att ta emot bidrag, inte bara några dagar utan året ut, till att börja med!
2) Alla asylsökande åker hem, tar alla "papperslösa" med sig och kommer aldrig mer tillbaka! Dom skulle även totalvägra att besöka både sjukhus och tandläkare!
Tänk, då skulle vi svenskar få oss en tankeställare, eller hur Markku? Vi skulle bli minst lika skärrade som Pensionsmyndigheten om vi fattigpensionärer skulle vägra ta emot våra ynka pensioner! Skulle säkert "ta skruv" eller vad tror Du Markku?
SD 2014!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Putte

26 januari 2014 17:42

En annan ide' vore att alla etniska Svenskar strejkar året ut, så får vi se hur mycket skatteunderlag det blir till att fortsätta med nuvarande massinvandringspolitik,

 
Ingen bild

matspp

26 januari 2014 18:14

@Markku Ahonen
Du vantrivs i Sverige så utnyttja möjligheten att du är fri och vandra vidare!

 
Stefan K

Stefan K

26 januari 2014 18:41

Jag läser till min förskräckelse att Markku Ahonen (S) fortfarande lever med villfarelsen om att SD vill stänga gränsen för arbetskraftsinvandrare, sluta ta emot flyktingar och kasta ut alla invandrare.
Uppenbart har Ahonen (S) aldrig läst SD:s partiprogram, aldrig hört en politisk debatt där SD inbjudits eller hört någon ur partiledningen uttala sig i frågan.
Frågan är därför vad Ahonen (S) bygger sina påståenden på?

Thoralf, kan du inte be någon av alla Sverigedemokratiska representanter med utländsk bakgrund att kontakta Ahonen (S) så får de prata lite om verkligheten och inte om de missuppfattningar Ahonen (S) uppenbart lever på?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

World Traveller

26 januari 2014 21:00

Thoralf, du har mail!

 
Ingen bild

Thoralf A

26 januari 2014 21:11

World Traveller

Ok

 
Ingen bild

Kalleman

26 januari 2014 23:58

OT! Jag är en av dem som fått ett brev från Bisnode Kredit, som sökt en kreditupplysning på mig på uppdrag av Seppuku Media Ek. Förening, avskum som arbetar med Researchgruppen, Aschberg, Expressen. Vad vill dom, varför gör de en kreditupplysning på mig? Vad skall de använda den till, skrämmas, personligt besök, ytterligare trakasserier pga mina kommentarer på dessa alternativa medier. Våra politiska motståndare drar sig inte för någonting och PK-media, politiker, polis reagerar inte ett dugg, till skillnad från polisens romregister, då det blev en riksangelägenhet. Men för oss vanliga Svenskar med en annan åsikt om dagens samhälle verkar det helt ok att trakassera. Det krävs att någon tar tag i detta, i morgon polisanmäler jag detta, så får vi se vad som händer.

 
Ingen bild

Blåsippan

27 januari 2014 01:12

Bra Kalleman anmäl dem.

 
Ingen bild

World Traveller

27 januari 2014 08:22

Kalleman, jag gjorde en polisanmälan i fredags och tänker följa upp detta. Kan tillägga att jag blev hotad i en kommentar på SvD för ungefär ett år sen. "Vi ska sätta dit dig med hjälp av skatteverket din jävel" var det nån som skrev. Troligen någon från Researchgruppen (journalist?).

 
Ingen bild

Argus

27 januari 2014 17:06

Kristina Winberg och Peter Lundgren. Ledsen Thoralf, men det klickar inte för mig. Lite hetare kandidater hade jag faktiskt väntat mig.

 
Ingen bild

nn

27 januari 2014 22:55

@Kalleman
Researchgruppen har enligt uppgift twittrat (men sedan tagit bort) att dom tänker använda kredituppgifterna som statistikunderlag för kommande artiklar och utbildningar.
Se vidare på exponerat

 
Ingen bild

Thoralf A

27 januari 2014 23:03

Argus

Utan tvekan en överraskning. Kristina Winberg är duktig. Peter Lundgren känner jag dock inte.

 
Ingen bild

argus

28 januari 2014 08:29

Thoralf, jag betvivlar inte kandidaternas duglighet för ämbetet men är de det vallokomotiv som behövs? Jag som läser mycket och på många ställen har aldrig hört talas om dem (vilket är bra om det gäller skandaler) och du som är medlem och riksdagsman känner inte till den ena av dem. Den enda på listan som jag kände igen namnet på var hon som försökte kuppvägen ta över SDU.

Kärringarna i SAP i Norrbottens län placerade Sven-Erik Bucht utanför valbar plats till förra valet. Bucht är inget före detta kommunalråd som helst utan mannen som räddade Haparanda från undergången inte minst tack vare att han lyckades övertyga Kamprad att bygga ett varuhus där. Han kom dock in på överlägset flest personröster och följaktligen så fick kärringarna foten från valberedningen och Bucht toppar listan i år. Det har kärringarna i Jönköping lärt sig så nu kommer de att utlysa en extra valkongress för att bli av med Hägg som kritiserat SAP:s flört med islamister.

Sådan är socialismen
Otack är den ärliges lön
Det är de falskas paradis
Men ingen hör en svennes bön

Hur har det förresten gått med min idé att publicera valsedlarna på hemsidan som PDF:er för utskrift hemma? Jag är övertygad om att det skulle öka er andel av väljarkåren eftersom våldsvänstern med mediemonopol jämställer en röst på SD med folkmord och alla är inte beredda att löpa gatlopp.

 
Ingen bild

Thoralf A

28 januari 2014 11:19

Argus

Delar din åsikt att vi borde haft ett vallokomotiv på första plats.

Din ide med valsedlar på nätet för utskrift är nog inte godkänd av valmyndigheten. Men det får du kolla med valmyndigheten.

 
Ingen bild

Argus

28 januari 2014 18:07

Lätt hittat: http://www.val.se/det_svenska_valsystemet/partier/bestalla_valsedlar/manual_regler_for_valsedelslayout2010.pdf

4 kap. 6 § vallagen
Valsedlar skall ha storleken A 6 (105×148 millimeter). De skall vara av papper som har samma kvalitet för samtliga valsedlar. Alla valsedlar som avser ett visst val skall ha samma färg.

5 § Valförordningen
Valsedlar skall vara
1. för ordinarie val till riksdagen: gula,
2. för extra val till riksdagen: vita,
3. för val till landstingsfullmäktige: blå,
4. för val till kommunfullmäktige: vita,
5. för val till Europaparlamentet: vita.
Valsedlar skall vara utformade på det sätt som framgår av bilagan till valförordningen.

Enklast är att beställa en valsedel från Valmyndigheten med valbeteckning, partibeteckning och rätt signallinjer. Skanna in den i format A4 med linjal (mått), utskriftsanvisning och skäranvisning. I det fall att den inte är vit så behöver man skriva ut en färgad baksida också.

Eftersom man kan ta en blank valsedel med rätt valbeteckning och skriva dit partibeteckning så ser jag inte hur man skulle kunna underkänna en utskriven valsedel med hedern i behåll och utan internationella reaktioner.

Du får gärna ta upp detta i riksdagsgruppen eller med partiledning eller kansli. Säg att en tjatig jävel ligger på dig. Du får gärna ta cred för det, det enda jag bryr mig om är att stoppa det fria fallet som Sverige befinner sig i.

 
Ingen bild

Thoralf A

28 januari 2014 19:27

Argus

Det förslag faller direkt.

Valsedlar skall ha storleken A 6 (105×148 millimeter). De skall vara av papper som har samma kvalitet för samtliga valsedlar. Alla valsedlar som avser ett visst val skall ha samma färg.

Hur många tror du kommer sitta vid köksbordet och med saxen klippa till rätt format 105*148 mm. Hur många kommer köpa hem färgat bara av exakt rätt kulör. Att skriva ut med rätt färg är dömt att misslyckas.

I vallokalerna kommer dessa valsedlar klassas som ogiltiga och då förlorar vi istället röster.

Alla hushåll kommer få valsedlar hemskickade och de kommer även delas ut och finnas tillgängliga på torgmöten, marknader och andra aktiviteter. De kommer också kunna beställas från alla lokala sd-föreningar.

Tyvärr tror jag inte på din ide men jag uppskattar ditt engagemang!


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards