thoralf

Direktlänk till inlägg 8 januari 2014

SHARIALAGAR

Av Thoralf Alfsson - 8 januari 2014 23:48

 

Rubrik i en svensk tidning.


Idag finns det mer än en anledning om att skriva lite mer om sharialagar. Det skulle vara intressant om statsminister Fredrik Reinfeldt och Göran Hägglund ville uttala sig om hur muslimer som vill leva under sharialagar ser på stening och dödsstraff. Nu kommer givetvis inga journalister ställa just dessa frågor till någon partiledare, förutom då möjligtvis Jimmie Åkesson.


I Oslo hade den muslimska organisationen islam net ett möte och det finns ett videoklipp på youtube från mötet. Jag har haft det tidigare på bloggen men idag passar det in väldigt bra.


I klippet får vi höra att islam är den enda sanna religionen. Kristendom och judendom är det inte.


Genom handuppräckning får vi veta att ingen av deltagarna (1500) är extremist, alla anser att män och kvinnor skall sitta skiljda åt. Alla dessa normala sunnimuslimer anser att stening är det bästa straffet för otrohet. Undrar om det gäller både män och kvinnor eller om det bara gäller kvinnor?

Se videoklippet.



De som har åsikten/övertygelsen att stening är det bästa straffet för otrohet är inte någon liten sekt av muslimer som media och andra pk-individer ofta försöker framhålla. Det framgår ju i och för sig redan av videoklippet.

När man har frågat muslimer som vill införa sharialagar om detta så har en väldigt stor andel svarat att man anser stening vara ett bra straff. I Pakistan, Afghanistan, Palestina och Egypten vill mellan 80-90 procent att stening till döds skall vara ett straff enligt sharialagar. Gissningsvis gäller samma höga siffror även i Iran, SaudiArabien och Somalia.


   


Minst lika obehagligt är siffrorna för de som anser att den som lämnar islam skall dömas till döden. Det är så långt man kan komma från religionsfrihet. Det är i stort sätt samma länder som även toppar denna statistik.


 



När kommer vi få se en liknande undersökning gjord bland de muslimer som lever i Sverige. Hur många av dessa har samma uppfattningar och vill därmed leva under sharialagar.


Jag är väldigt orolig för framtiden i vårt land med tanke på just den stora invandringen från dessa ”toppländer”.


I förra inlägget var en del kritiska till att jag inte angav källan till dessa siffror. Här kommer en länk till denna studie där det finns mängder av siffror.

http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/




 
 
Ingen bild

Kurtan

9 januari 2014 00:26

Bra Thoralf med några obestridbara fakta.

Men nu kommer "godhetsapostlarna" att skrika ut "men det gäller ju inte alla muslimer"...som om det skulle göra allt bra och fint igen...

Jag har funderat lite varför kvinnor i Sverige, speciell då feminister och vänsterinfluerade mångkulturförespråkare inte massivt reagerar på att inom islam så är straffet för t.ex otrohet stening...

Misstänker nu att det beror på att de endast tagit del av den engelsk översättningen som lyder: "religion of peace" demands that the punishment for adultery for women is to get stoned!

De, som endast verkar kapabla att använda "reptilhjärnan" tror att betydelse "to get stoned" innebär att de tvingas röka en sån där rolig cigarett eller dra upp lite vitt i näsan...

Mystery solved....

Keep up the good work Mr T!

Med dagsljus, dvs sanningen och verkligheten, så spricker "trollen" Poooofff!
MVH


 
Lassekolja

Lassekolja

9 januari 2014 00:59

Det börjar bli dags att hålla ögonen på samt aktualisera bl.a Abderisak Waberi´s kandidatur och vid behov påminna väljarna om vem, ev. vilka, som kandiderar i de kommande valen, inte bara för Moderaterna utan för hela 7:an!

http://www.statsskuld.se

 
Ingen bild

Magentan

9 januari 2014 02:15


En annan islam-diskussion som plötsligt blev ett hett ämne i dagens medier handlar om muslimska mäns rätt att våldta kvinnor. SD-politikern Michael Hess har tydligen i Facebook skrivit något om att koranen ger män rätt att våldta kvinnor. Givetvis satte detta omedelbart igång ett mediadrev mot både Michael Hess och Linus Bylund.

I TV-nyheternas version anlitades naturligtvis en av Sveriges två stora islamexperter, Jan Hjärpe. (Den andre flitigt anlitade islamexperten är, som vi alla vet, anarkisten, socialisten, Palestinavännen och svenska Ship-to-Gaza-ledaren Mattias Gardell.) Den nu anlitade TV-experten, Jan Hjärpe, är bl.a känd för att i Stockholms tingsrätt ha försvarat den ansvarige utgivaren för radiokanalen "Radio Islam" när denne stod åtalad för hets mot folkgrupp (mot judarna). Detta hjälpte dock inte den åtalade, som fick fängelsestraff.

I SVT:s nyheter uttryckte sig Jan Hjärpe på följande sätt om Michael Hess påstående:
"Vilka dumheter. Det står inget sådant i koranen. Det är en myt, närmast en fabel som uppstod på medeltiden.”

Nima Gholam Ali Pour har skrivit ett bra och upplysande inlägg om detta i sin blogg.
Under rubriken "DETTA STÅR I KORANEN OM VÅLDTÄKT" skriver Nima bland annat:
(Citat:)
"Den som har koranen hemma kan slå upp den 23:e suran vers 1-6 så står det:
'DET SKALL gå de troende väl i händer; de som ber med ödmjukt sinne, som drar sig undan när de hör lättsinnigt tal, som gör en insats för hjälpen till de behövande, som håller sina begär i styr, [och inte ger fritt utlopp åt sin lust] med någon annan än sina hustrur eller dem som de rättmätigt besitter - inget klander kan då riktas mot dem'
Begreppet 'dem som de rättmätigt besitter' handlar om kvinnliga slavar. Sådana formuleringar om att man får ha samlag med slavar nämns flera gånger i koranen. T.ex Fjärde suran, vers 24:
'Ni får inte närma er gifta kvinnor utom sådana som ni rättmätigt besitter – detta är vad Gud föreskriver för er.'

Antingen så tror man att slaveriet i arabvärlden var något positivt och att slavarna underkastade sig sexuell förnedring frivilligt, eller så förstår man att dessa slavar blev våldtagna och att koranen rättfärdigar sådana våldtäkter."
(Slut på citatet)

Läs hela Nimas blogginlägg här:

http://nimatown.blogspot.se/2014/01/detta-star-i-koranen-om-valdtakt.html#comment-form

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 03:36

Lassekolja...
Ja, kommer Waberi med på moderaternas valsedel, och särskilt på valbar plats, då måste det ifrågasättas, ORDENTLIGT..

 
Ingen bild

Morningstar

9 januari 2014 05:23

Ska bli intressant att se om dom vanliga trollen, ingen nämnd, ingen glömd, dyker upp även i den här tråden för att försvara islam, sharia och kanske rent av stening som straff. Tydligen anser dom att det är vi som har avskyvärd människosyn/värdegrund. Fy faen!!!

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 06:36

Morningstar, de dyker nog upp så snart de har vaknat. Min närmaste kollega är f.d Brittisk soldat, muslim och kommer ursprungligen från Pakistan. Han säger att där han bor i UK så går Sharia före Brittisk lag. Det är en självklarhet där. Han försöker just nu stoppa sin dels sin svägerska som läser till läkare att ge upp sina studier och åka till Pakistan och gifta sig med en mulla och dels en annan tjej som hotas med tvångsgifte av sin far. Trots det och trots att han ibland tar sig ett glas så följer han troget koranen och säger att Sharia i allt väsentligt kommer först.
I Irak och Afghanistan där jag tillbringat många år är Sharia en självklarhet som inte ens bör diskuteras. De invandrare som kommer till Sverige från dessa länder följer givetvis Sharia (när det passar dom) och vill leva under det styret.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 07:23

Annat ämne...
Hör återigen om brister på våra järnvägar. Fusklagningar och tillfälliga reparationer. Jag blir så förbxxxxxd!
Här har folk slitit med enkla redskap och byggt järnvägar i alla väder och under stora vedermödor. Nu förfaller deras stolthet.
Samtidigt har det under årtionden talats om det (självklart) miljövänliga med järnväg och många, många människor åker dagligen tåg till arbete och studier.
Mängder ton gods transporteras också på järnväg.
DÅ MÅSTE GIVETVIS ALLT FUNGERA!
Då måste det minskas på skrivborden, kurser och seminarier.
Då måste det till maskiner, människor och materiel.

 
Ingen bild

Lotta

9 januari 2014 07:31

Läser i dagens Östran att på ett äldreboende med 48 gamlingar uppdelade på 6 avdelningar där en är en avdelning för dementa jobbar två (2) st nattsköterskor. Fram till årsskiftet fick man ringa in en (1) extra personal men det blev för dyrt. Jämför det med hur många det är som har hand om "de ensamkommande" sk flyktingbarnen. Det är djupt orättvist och skamligt. När det gäller utlänningar är det aldrig tal om några kostnader. Skitsnacket om att inte ställa två svaga grupper mot varandra är bara ett syniskt sätt att slippa vidare ansvar. Det man gör är att man prioriterar den ena gruppen på bekostnad av den andra.

 
Ingen bild

Tony

9 januari 2014 07:53

Här finns snart inte resurser till att ta hand om
våra gamla och sjuka ,vägar och järnvägar förfaller
i snabb takt, men vi har råd att på ett bräde ta emot
50000 personer från Eritrea som inte Israel vill ta emot,
50000 som ska läggas till den övriga mass invandringen,
till detta finns det däremot en outtömlig källa med
ekonomiska medel!

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 08:39

Angående Linus Bylunds uttalande om våldtäkter som startat den senaste anti-SD-stormen så har Exponerat hittat en artikel från Svenska Dagbladet som bevisar att SD har rätt, som vanligt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 08:46

Reinfeldt måste i valrörelsen till riksdagsvalet avkrävas svar på en enkel rak fråga: Skall sharia gälla i Sverige? Ja eller nej. Och han skall då avkrävas ett ja eller nej. Inga politikersvar ska godtas.
Han måste jagas med denna fråga då den är avgörande för Sveriges framtid, vår kultur, rättsmedvetande, jämställdhet och sociala sammanhållning.
Det är allvar nu!

 
Åke

Åke

9 januari 2014 08:56

...Här finns en bra länk till en Blogg i ämnet och som vet vad han talar om....!

http://nimatown.blogspot.se/2014/01/detta-star-i-k

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 08:57

Detta kanske blir Moderaternas slogan i år - 'Yalla, yalla, Sharia åt alla(h)'

Förra valet var det ju - 'bygg en moske baby, bygg gärna tre'

 
Ingen bild

Åke

9 januari 2014 08:59

Hela länken kom visst inte med, men klicka annars i bloggarkivet på den sidan...
http://nimatown.blogspot.se/2014/01/detta-star-i-koranen-om-valdtakt.html

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

9 januari 2014 09:04

När det gäller Waberi har jag sett någon lista på att han inte skulle ställa upp för återval, men det var i och för sig nio ledamöter som inte svarat så han kanske var en av dessa.

När det gäller turbulensen i Karlskrona med vice ordförande Michael Hess kom idag distriktstordföranden för Blekinge Ola Svensson med ett klargörande pressmeddelande:

"Med anledning av Michael Hess (SD) aktivitet i sociala medier

Sverigedemokraternas distriktsordförande Ola Svensson har i dag angett följande som svar till artikeln om Michael Hess i dagens BLT:

- Michael Hess har bott och arbetat i Mellanöstern i mer än tio år och kan således utifrån egen erfarenhet konstatera att islam i enlighet med bokstavstrogen tolkning accepterar våldtäkt. Hess kan dessutom utifrån citat i islams heliga skrifter påvisa att han har belägg för det han skriver. Därutöver kan Hess hänvisa till statistik kring våldtäkter som påvisar att medborgare från, eller tidigare medborgare från, länder där islam är dominerande, är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken.

- Möjligtvis kan man i något fall kritisera Hess för hans språkbruk, samtidigt som man bör ställa sig frågan om facebook verkligen är rätt forum för en sådan debatt. Men eftersom samtliga uttalanden är korrekta i sak, anser jag inte att de uttalanden Hess gjort i sociala medier strider mot nolltoleranspolicyn i partiet.

Sverigedemokraterna kommer inom kort att presentera en länge debattartikel i ämnet.

Ola Svensson"

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Argus

9 januari 2014 09:09

All reklam är ju som bekant god reklam så det är bara att luta sig bakåt och invänta nästa rekordnotering. Med all den "uppmärksamhet" som Sverigedemokraterna får så verkar det som instinkten tar över hos mediamatade svenska; "- Vänta nu, här osar det katt"?

 
Ingen bild

SM811

9 januari 2014 09:14

Man kan börja med om det finns någon i Riksdagen som förordar Sharialagar. Här har vi en person Waberi som företräder Moderaterna och han har Fredrik placerat i försvarsutskottet. c:a 8.00
http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

 
Ingen bild

VargMan

9 januari 2014 11:35

Thoralf, kan du/ni inte i dra fram en eller flera av islamisterna som är i Riksdagen nu i en debatt så han får försvara islam/sin inställning till islam? Finns det möjlighet att tvinga dem att ställa upp sas?

 
Ingen bild

Lärare

9 januari 2014 11:37

Så börjar det igen.....
Alla försök från PK-gängen att skada partiet har misslyckats och kommer så även i fortsättningen att göra.

Heja Linus Bylund, Nima, Thoralf och alla andra som kämpar och sliter för SD!

Bara fortsätta att helt ignorera all media!

SD kommer öka det känns i luften!!!

 
Ingen bild

Thoralf A

9 januari 2014 12:03

VargMan

Den möjligheten finns tyvärr inte i riksdagens regelverk om inte vederbörande är minister. Interpellationer och frågor kan bara ställas till statsråd (ministrar).

 
Ingen bild

Observer

9 januari 2014 12:33

Enligt godhetsapostlarna får man inte ifrågasätta den sahällsform som islam som religion representerar.En samhällsform som ifrågasätter demokrati,tolerans,yttrandefrihet och jämlikhet för att taga några exempel.Den religionen är inte minst också ett hot mot vårt öppna samhälle.Det är dags att sluta prata om politisk islam som en gren av islam.En religiöst påbjuden samhällsform är naturligtvis politik, ingenting annat.Det är detta som godhetsapostlarna vägrar att inse.För dem är tydligen det öppna samhället inte så mycket att försvara,man försvarar i realiteten en totalitäritet.Ett visst mått av insiktsfullhet tycks saknas.

 
Ingen bild

Den gröna Khadaffis ande

9 januari 2014 12:34

Tack Thoralf för länken. Den borde du haft med som källanvisning vid det tidigare inlägget.

Två saker jag vill ge uppmärksamhet på:

Libyen har i demokratisk ordning beslutat att se över hur den nu icke religiösa lagstiftningen stämmer med sharia. Stämmer den inte ska den anpassas till sharia. Detta gäller från 1 januari i år.

I Tunisien har det tagits beslut i deras motsvarighet till vår riksdag att sharia inte ska gälla. Vidare har man beslutat att inga skillnader i lagen ska råda mellan kvinnor och män.
Kommer det en återstart av "den arabiska våren" nu? Eller är alla nöjda och glada?

Apropå Tunisien är jag trött på att ständigt läsa om hur "den fattiga och förtryckta torghandlaren gav sitt liv genom självbränning för rätt och demokrati", och därmed gav startskottet till den arabiska våren.
Sanningen är att han gick upp till torghandlarkontoret och hotade med att tända eld på sig själv om han inte fick tillstånd för sin handel. Genom rent slarv råkade han få eld på sig själv. Den släcktes skyndsamt, men han var för svårt skadad och dog efter en tid. Att detta stämmer förstår alla som har förmåga att tänka till lite grann. OM han ville tända på sig själv i en protest mot något, ska han så klart göra det där så många som möjligt kan se det. Och inte inne på ett litet kontor. Men nu var det inte så. Han ville ha sitt tillstånd och framförde sitt hot, som gick lite snett kan man säga.


 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 13:08

Thoralf.

Jag vet att många på bloggen, gärna ältar detta detta men invandring och muslimer. Viktig fråga i sig, men lite mer nyanser vore på sin plats, när ni lätt blir klassad som en frågeparti. Kul med vindkrafts frågan m.m

Till resten av Thor-alverna.
Läs mitt nic, innan ni svarar.

Citat.I klippet får vi höra att islam är den enda sanna religionen. Kristendom och judendom är det inte.

Ni brukar kalla mig floskeltroll och flumvänster.
Så svara ordentligt på frågan, Vad är det som säger att det inte är så?

Hulda. +1 bump på Tågfrågan. Lika förbannad som dig. Att tågen står och förmodligen kommer att jävlas en bra tid framöver, kostar Sverige 10 gånger mer än alla invandrare som går på bidrag. Och påstå inte att pengarna som skulle ha gått till järn vägen, gick till invandrarna.

Min lösning. Byt A-kasse systemet mot medborgarlön, ( vet inte vilket parti som föreslagit det). (antar att det inte heller är något av era favoritpartier) ALLA som VILL ha medborgarlön blir anställd av staten för samma summa som A-kassan är. Dom kan arbeta med ej konkurerande saker, som att tex Slå ner (sprint) i tågrälsen, plocka skräp efter vägar, och alla möjliga statliga arbeten.

 
Ingen bild

Olandstoken

9 januari 2014 13:48

@Mats vi har en sak gemensamt och det är att jag inte heller tror på någon gud eller gudar, men skulle jag tvingas välja ideologi blev det nog buddism.

Gällande bristande underhåll så började det redan då Socialdemokraternas era och sedan har det bara tuggat på , jag hörde för något år sedan att det skulle kosta ofantliga 50 miljarder att rusta upp järnvägen och ta ett tiotal år.

Nu kommer vi till det du inte gillar och det är att invandringen enligt RUT kostar över 100miljarder årligen ,jag kan lova dig att inom ett par år så kommer invandringen skapa sådan ekonomiska problem i detta land.

Då problemen kommer med ekonomin så kommer folk reagera och även lokala politiker som inte längre får budgeten att gå ihop, SD varnar och varnar men då agendan är att få in billig arbetskraft till varje pris så kör regeringen över alla.

Gällande medborgarlön så är det vettigt samt att det blir omöjligt för folk att få bidrag och arbeta hos kusinen som har restaurang.

Jag har svårt att tro detta skulle få genomslag i riksdagen då det kommer bli "fel" grupp som blir drabbade av denna övervakning.

 
Ingen bild

tant Gul

9 januari 2014 13:54


http://youtu.be/XxSnhLIoPGg

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 14:20

olandstoken

Håller med på alla punkter, men skiljer mig på en sak. Jag tror inte att invandrarna i sig är problemet,( Det sa inte du heller) men om man läser lite mellan raderna på många som skriver här, så är det precis så.
Om vi bortser från att dom har FEL ?? religion, Så ligger det stora problemet i att dom inte sätts eller får jobb. Nu när jag återtänkte vad jag skrev, så är det väl kanske på kommunal nivå, (medborgarlönen) skall ligga.

Övervakning. nja, hör av mina kompisar som är arbetslösa, att övervakningen som sker idag av AF och Fack, Försk. inte är att leka med heller. Tänk vad mycket möten och ideer alla dessa blandade grupper skulle skapa.

Vi skulle t.o.m tjäna pengar på att ta in mer invandrare som jobbar statligt/kommunalt för minlön. om du skickar ut 2000 personer och ta bort is från tågväxlarna på vintern, dom pengarna är intjänade på nolltid, om godstågen går som folk. (liten överdrift kanske) går säker att räkna hem.

 
Ingen bild

Peter

9 januari 2014 14:25

Islam och muslimer är inte det stora hotet. Lyft blicken istället - vilka promotar massinvandringen? Vilka har makten och drar i trådarna, bakom våra folkvalda politiker? Där bör ThorAlf m fl andra SDare med sympatisatörer syna och debattera. Men när det är tyst, då beror det antagligen på okunskap eller medveten tystnad då sanningen inte tål att debatteras. Säger bara ett exempel som många totalt vägrar att kommentera (och då undrar man ju varför): Barbara Spectre på Paidea. Googla henne på Youtube och fundera sen varför det är tvärtyst om henne?
Kan det vara så att Jimmie Åkesson m fl i partitoppen är utpressade av makteliten, så att måste dölja vilka som egentligen drar i trådarna? Pengasystemet, NWO, judisk överrepresentation, kaballism, ägarförhållandet inom media, vilka stod bakom ryska revolution?
Nånting är det som inte stämmer med SD och deras fokusering på sekundera hot som Islam. Sverige styrs idag utifrån, det kan till och med en blind höna se. Så vilka ör det som drar i trådarna? Muslimer? Come on!

 
tant Gul

tant Gul

9 januari 2014 15:03

@Peter 4:25


Vem drar i tådarna ?

Vem drog i trådarna?

Kan följande kanske väcka en tanke eller två?

Benjamin H. Freedman talat på

The Willard Hotel, Washington, D.C., 1961

om vem som drog i trådarna då det begav sig,

- lyssna noga! Detta är HISTORIA.

Han har ännu inte blivit motbevisad, under 45 år!!

http://youtu.be/HhFRGDyX48c

http://youtu.be/HhFRGDyX48c

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 15:46

Mats (ateist)...
Bra att vi är överens om järnvägen. Men inte fullt ut. Ta alla pengar som nu går till "ensamkommande" och deras boende mm. plus all hyra för alla anda anläggningar som Migrationsverket betalar ut.
Där får du många, många både maskin och man-timmar och reparationsmateriel. En satsning som kommer hela landet till del...

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 15:49

Peter... Dina spekulationer om "judisk överrepresentation" kan du vädra på andra bloggar eller helst inte alls...

 
Ingen bild

Olandstoken

9 januari 2014 15:53

Då piggar vi upp stämningen lite !


Fredrik Reinfeldt dog och hamnade hos Sankte Per. När han stod och väntade vid porten, såg han en stor vägg innanför i himlen, där det hängde massor av klockor.
-Vilken massa klockor' utbrast han förundrad.
-Det är lögn-klockor' svarade Sankte Per hjälpsamt, 'alla människor har en. -Varje gång du ljuger, så rör sig visarna'.

-Jaha?' sa Fredrik förundrad?

-Till exempel', förklarade Sankte Per, 'den där tillhörde Moder Teresa. Den har aldrig rört sig. Hon ljög aldrig. Och den där', fortsatte han, 'är Abraham Lincolns. De visarna har bara rört på sig två gånger!'

-Wow, det är ju otroligt!' utbrast Fredrik. 'Men var är min klocka, då?' fortsatte han med höjda ögonbryn.

-Njae, den står på mitt kontor', svarade Sankte Per lite urskuldande. 'Jag använder den som bordsfläkt!

 
Ingen bild

tant Gul

9 januari 2014 16:11

@Hulda mk1
Du tillhör tydligende de förstockade, beklgar, de som inte GITTER försöka ta reda på sanningen. Allt är förvisso inte guld som glimmar - men JUDENDOMEN är fortfarand em mäktigare makt än MOHAMMADANISMEN. Tag t.ex Benjamin Freedmans tal - varje reell och konkret händese han refererar till, finns det bevis för på Google bilder i form av tidningsklipp och förstasidor. Du och Magentan borde vara så pass insatta i nutidshistoria så att ni inte bara faller in i idiotkören - inga nasister på våra gator. Sjung istället - inga bolsheviker på våra gator.
Historielösa, sovande, korkade svenskar!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 16:12

Alldeles oavsett om vissa muslimer i Sverige skulle förorda sharialagstiftning (som alltså inte är något entydigt begrepp), så har de att förhålla sig till svensk lag. Det kan bara vara islamofober som tror att svenska lagar kommer att anpassas till sharia. Det är givetvis också en omöjlighet att Sverige skulle kunna förvägra personer asyl enbart på den grunden att de har andra värderingar. En övervägande majoritet av svenskarna tar t.ex avstånd från sverigedemokraternas unkna värderingar, men vi tillåter er att föra fram dem, så länge det sker inom lagens råmärken. På samma sätt förhåller det sig med religionsfriheten, vilket tydligen inte faller SD i smaken. Demokrater, jo, tjena.

 
Ingen bild

tant Gul

9 januari 2014 16:46

Korkade svenskar!
Jag höjer budet till det dubbla: idiotiska svenskar, efter att ha läst JJ:s sinnessvaga kommentar.
Jag misstänker att han är mycket representativ.
För att travestera antje: 'de idiotiska svenskarna är fler'.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 16:50

JJ

Håller med i sak. Men..
Citat:
Det är givetvis också en omöjlighet att Sverige skulle kunna förvägra personer asyl enbart på den grunden att de har andra värderingar.

Fel. Sverige behöver inte göra någonting, vi inte vill. Vi är en suverännation. Att sedan majoriteten vill, är inte samma sak som att det är rätt.

Har själv pysslat i över 20år med kampsport. Där gäller inte dessa dogmer. När K1 körde igång i Stockholm, skrek folk rakt ut, att gud vad hemskt.
Utövare och fans hade en annan åsikt.
Vi var i minoritet, och folk ( med makt och i majoritet) som inte hade en aning om vad sporten gick ut på, Bestämde efter vad dom trodde var rätt, att hästsport var 100 gånger farligare, förklarades med att dom skadade sig inte med vilje, Precis som det hade någon betydelse. Proffsboxningen har det än.

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 16:50

Mats (ateist)
Du säjer att:"tågen står och förmodligen kommer att jävlas en bra tid framöver, kostar Sverige 10 gånger mer än alla invandrare som går på bidrag". Du har helt fel där! Begrunda följande:
"Trafikförseningar för de som pendlar till arbetet i Stockholm, Göteborg och Malmö kostar samhället årligen cirka 8,5 miljarder kronor. Inkluderas miljökonsekvenser stiger kostnaderna till elva miljarder. Enligt rapporten Arbetspendling i storstadsregioner – en nulägesanalys”. Jag kan vara hygglig och dubbla kostnaderna så den täcker in hela Sverige och då blir det 22 Miljarder. Ekonomidocent Jan Tullberg vid Handels i Stockholm beräknar kostnaderna för invandringen per år till Ca 3% procent av Sveriges BNP, eller 121 miljarder kronor. Det motsvarar halva den totala kostnaden för hälso och sjukvården! Lars Jansson universitetslektor i företagsekonomi beräknade att utgifterna för invandringen var 267 miljarder 1999! Det Betyder att det var en fjärdedel av statens totala utgifter! De senaste året har cirka 38 miljarder skattekronor pumpats ut till olika biståndsländer. Den utredningen som är mest seriös är den som Lars gjort. Han är den ende som utgår från att invandrare skall betala som andra medborgare för våra gemensamma kostnader.

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 16:52

Det låter på mig som om JJ är nazist. Underliga värderingar de har, nazister och muslimer. Mycket snarlika dock. Själv tycker jag såna hatiska ideologier ska hållas utanför Sveriges gränser tillsammans med den tredje hat-ideologin kommunism. Men det tycker inte JJ.

 
Ingen bild

Tony

9 januari 2014 16:53

JJ :
Ja så det tycker du, är det inte så att sådana som
du, 7 klövern och hela den unkna median gör allt för
att just tysta SD? Ingår det i ditt värn om religions-
frihet även frihet från religion, frihet från det fula
bröl som väller ut från Minareter? Att det sen går
knackigt för er att försöka tysta ner kritiken är bara
bevis för att demokratiska krafter fortfarande lever
i Sverige, och att ni kommer att få än svårare i
framtiden att mörka verkligheten

 
Ingen bild

Tony

9 januari 2014 17:00

Matspp.

Ja ateisten här skröt om att ingen här på bloggen kunde räkna,
mer än givetvis han själv, också räknar han fel på
100 Miljarder. Inget vidare ämne till finansminister!

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 17:07

Sorry, Matspp överdrev. Var lite inne i min utveckling av (medborgarlönsystemet) Där behövs massor av folk till A-kasse lön.
Sätt folk i jobb, det är lösningen.

Tony, det var ingen uträkning. 1+1=3 är en uträkning

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 17:07

@JJ
En klar majoritet av muslimer i muslimskt dominerade länder är positivt inställda till sharia. Sharia har vid ett antal tillfällen REDAN tillämpats i Sverige i fall där parterna har anknytning till islamisk rätt. KPMG:s enkät skickades ut till medlemmar i föreningar som Ibn rushd, Islamiska förbundet, Islamguiden och Sveriges Unga Muslimer. Den visar att 80 % svarat att de undviker att ta bostadslån på grund av att det inte finns något alternativ anpassat till islamiska principer. Muslimer i Sverige kan vända sig till en mufti för att få ett utlåtande om hur de ska leva i dagens samhälle då de muslimska idealen krockar med det dagliga livet. Sharia berör alla aspekter i ett samhälle (sic)!

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 17:16

tant Gul... Du kan utveckla dina teorier någon annanstans eller helst inte, du också.

Sedan tar du fram din miniräknare och räknar från 9/11, hur många som "den Judiska Världskonspirationen" har dödat.
Sedan räknar du på hur många som Muhammeds tillbedjare har dödat under samma tid.
Jämför också synen på demokrati.
Kvinnosyn.
I allt vinner Judar.

Återvänd du till Trolldalen och stanna där...

 
Ingen bild

Olandstoken

9 januari 2014 17:22

@Mats, jag tror vi har mer gemensamt än du anar.

Kampsport är den enda sport jag gillar och har utövat men nu börjar man bli lite för rund om magen.

UFC och Fightnigt är saker man bara längtar efter, som du säger så har folk väldigt mycket mot detta men det är även där frågan om okunnighet.

Tänk dig att svensk skitpress knappt visste vem Alexander Gustafsson var innan han fajtades med Jon Jones vilken för den delen borde slutat 3-2 eller 2-3 och inte 5-0.

Hockey , hästsport och motorsport är tydligen okay där fler skadar sig än då det gäller kampsport.

Fler saker som är vansinniga i detta land är Göteborgsregionens hantering av vapenlicenser där det kan ta över ett år innan beslut, de tror på fullt allvar att detta skulle minska antalet skjutningar mellan gängen i länet.

Den dagen media öppet skriver om vilka som begår brott kommer bli en chock för medborgarna men då många nu ser på efterlyst så förstår de.
Att mörka brott gjorda av invandrare gör att folk blir misstänksamma mot alla något som absolut inte kan främja vad media kallar främlingsfientlighet, media är de som trappar upp detta med sin ovilja att spegla sanningen.



 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 17:22

@Tony
Ja ateisten tuffar på i väldig fart men ska en eloge för att han erkände sitt misstag. Han blandar ibland högt och lågt. Och känner antagligen också M Rondellhundens fås i nacken.

@Ateist
Jag håller med om att sätta folk i jobb.
Ska vi uppnå det så MÅSTE invandringen minskas radikalt!

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 17:24

@matspp:

Som sagt. Svensk lag gäller oavsett. Sharia tränger inte in i svensk lag. Ja, det förekommer alltså att människor har värderingar som inte omfattas av majoriteten. På samma sätt som jag inte gillar dina märkliga uppdattningar. Men vi kan och bör inte sätta oss över internationella konventioner och förvägra människor tillträde till Sverige för att de har åsikter som vi inte gillar eller för att de utövar en viss religion. Och med anledning av tidigare kommentatorers utfall finns det bara en sak att säga: QED. Ni bevisar bara vilka antidemokrater ni är.

 
Ingen bild

Kent Jansson

9 januari 2014 17:35

Många bra filmer om fredens religon

https://www.youtube.com/user/wcutting1/videos

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 17:44

Jaså JJ. Du tycker att nazism, islam och kommunism är demokratiska ideologier. Du har en underlig syn på saker och ting.

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 17:52

@JJ
Sharia har vid ett antal tillfällen REDAN tillämpats i Sverige!
Du säjer att Svensk lag gäller oavsett. Man kan ju ha vilken lag som helst om man ändå inte tänker följa den. Det märkliga består i att multikulturalisterna vill krossa nationerna och ha befolkningsutbyte. Man bryr sig inte om människors kultur och identitet och länder. Feministerna bryr sig inte ens om människors biologiska kön.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 17:56

Matspp, du får din eloge för Rondellhunden =)


Citat
Ska vi uppnå det så MÅSTE invandringen minskas radikalt!

Precis. och om vi ger polisen alla pengar, slutar folk begå brott.
Högt och lågt, beror förmodligen på att jag inte är lika pålästa som många av er, (man skall inte tro allt man läser) utan mer filosofisk många gånger.

Hulda, Same same but different. Är för dåligt på läst om judar kontra muslimer, men det jag vänder mig emot är att du vill att herr Gul skall räkna upp Judars kontra Muslimers dödande, så gör även du en tanke vurpa.

Ja i faktiska, kula till kropp leder nog muslimer över judar, (tror kristna toppar den listan) Men om det är som Gul säger att judarna har pengarna, då har dom även makten. Det blir som att säga att maffiabossen inte är någon mördare. ( har ej räknat själv på detta)

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 17:56

Fjärmar man sig från religionsfriheten och förordar förbud för visst religionsutövande i Sverige kan man inte med bästa vilja i världen klassas som demokrat.

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 17:58

@Hulda mk1

Jag kan rekommendera Jan Millds blogg:
http://janmilld.wordpress.com/

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 18:31

JJ
Du glömmer väl inte att Hitler och muslimernas högste ledare, stormuftin av Jerusalem Haj Amin al-Husseini Gruppenführer (generallöjtnant) i Waffen-SS den 28 november 1941 enades om hur ”judefrågan” skulle lösas. Stormuftin satte upp en koranskola för att lära muslimer i tysk krigstjänst hur SS-ideologin överensstämde med koranens bud.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Haj_Amin_al-Husseini

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 18:39

matspp:

Så med hänvisning till denna gamla omtuggade skåpmat ifrågasätter du svenska grundlag och vill upphäva religionsfriheten? Har du i så fall hittat något svenskt parti som delar den uppfattningen?

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 18:53

JJ
Jag har aldrig nämnt något om att ifrågasätta den svenska grundlagen eller upphäva religionsfriheten! Man kan ju ha vilken lag som helst om man ändå inte tänker följa den.
Undrar hur den gamla omtuggade skåpmaten står sej idag?
Stämmer SS-ideologin fortfarande överens med koranens bud?

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 19:06

Matspp, Bra att du inte vill förbjuda islam i Sverige. Alltid något. Då kan vi alltså inte stänga gränserna av den anledningen. Lika lite kan vi förbjuda människor att sympatisera med sharialagar, så länge personerna inte bryter mot svensk lag. Problemet löst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 januari 2014 19:12

Mats (ateist)...
Nu är du ute och cyklar igen. Jämföra Judar med maffisbossar. Suck.
Att USA stöttar Israel, där klämmer skon bland Vänsteranhängare.

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 19:18

JJ, i Afghanistan är kristendom förbjuden. Om du predikar bibelns ord så riskerar du dödsstraff. Likadant i Somalia. Och i Saudiarabien. Om en kristen åker till Mecka eller Medina och blir upptäckt så är det automatiskt dödsstraff (halshuggning). I Egypten mördas kristna kopter av Muslimska Brödraskapet och deras kyrkor bränns. Likadant i Nigeria. I Gaza har de flesta kristna dödats eller fördrivits. Likadant i Irak och Syrien. Kristna skolflickor har fått huvudena avskurna av muslimer i Indonesien. När Muslimska Brödraskapet återvände till Tunisien efter sin exil så skar de huvudet av en polsk präst. När de två byggnaderna i World Trade Centre kollapsade och 3000 människor dog så firade muslimer på gatorna i Bryssel och i flera andra Europeiska städer. Tänkte bara påminna dig lite om vad det är du stödjer så helhjärtat.

 
Ingen bild

World Traveller

9 januari 2014 19:20

Mats(ateist)
En sak slog mig när du säger att du tränat kampsport i 20 år. Du tillhör alltså extremvänstern och gillar kampsport. Du är möjligtvis inte medlem i AFA eller RF (eller har varit)?

 
Ingen bild

Peter

9 januari 2014 19:54

@Hulda mk1
Tycker du gör bort dig själv med den kommentaren.
1. Du kritiserar de "lättkränkta muslimerna" men klarar själv inte av att "bli kränkt" av det du själv utmålar som konspiration.
2. Du väljer medvetet ut "den svaga punkten" (som du anser) i min arguentation (judars överrepresentation inom media och finanssystem) och undviker frågor som naturligtvis är obehagliga att debattera med din världsbild (judar är goda, smarta, låt dem styra världen, vår fiendes fiende (läs muslimer) är våra bundsförvanter.
3. Det du avslöjar om dig själv, är precis det jag tar upp - lyft blicken! Svara på frågan vilka som drar i trådarna?
4. Vilka tjänar på ett Sverige i kaos? Muslimerna? Knappast. Svaret stavas Eliten, med bankkartellen som förmånstagare. Ryska revolutionen genomfördes av Wall St där även en viss Olaf Aschberg var en del i statskuppen. Märkligt att SD-folket förtiger detta faktum om EXPOs Robert Aschberg - en ärkefiende som de undviker att ta upp hans famlijs medverkan i världshistorirns största slakt och tortyr av människor. Är inte det märkligt - eller är det så att SD är infiltrerat, utpressat av sionister - de som nu tydligen inte har någon makt, eller som tillhör "de goda".

Hulda mk, du behöver inte bemöda dig om att svara, om du inte kan gå i direkt debatt. Böja sig för kritik och komma med nonsenssvar har jag inte mycket till övers för.

Muslimfokuseringen är navelskåderi. Invandrade muslimer är bara en del i agendan för total världskontroll för eliten.
Den som har ögon att se med, den förstår och börjar själv efterforska.

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 19:58

Worldtraveller, ser man på, en islamofobisk globetrotter. Menar du alltså att Sverige ska förvägra muslimer att beträda svensk mark eller hur ser din linje ut?

 
Ingen bild

tant Gul

9 januari 2014 20:48

Herre min skapare - vilka SANDLÅDEGLIN ni är.

Och ni skall föreställa OPPOSITIONEN! Sveriges räddare.

Kan ni inte börja tvista också om huruvida gravitationen finns eller

ej. Eller om solen går upp i morgon.

Har ni alla gått ut svenska flumskolan?

 
Ingen bild

matspp

9 januari 2014 20:58

JJ, Helt korrekt ingen här vad jag har sett vill förbjuda islam i Sverige. Att sympatisera med sharialagar är en sak men att tillämpa den en annan sak. Problemet lär nog kvarstå när man inte följer Svensk lag utan vänder sej till en mufti för att få reda på vad som är rätt eller fel. Stämmer SS-ideologin fortfarande överens med koranens bud?

 
Ingen bild

Mats (ateist)

9 januari 2014 21:06

hulda. jag skrev kanske inte enkelt nog, sorry.

Jag gör det till en fråga istället.

Han med pengarna/makten i en organisation, beordrar ett mord (det var det som var frågan) och hans anställda utför jobbet. vem tycker du blir mest ansvarig för dådet.

World.
Vet inte vad som driver mig att svara på dina PÅSTÅENDEN men jag har väl en masochistisk ådra i mig.

Extremvänster ? Ska jag vara riktigt ärlig, vet jag inte ens vad dom står för, men jag är 100% säker att du kommer att kalla mig det, inom två inlägg. Du får i ärlighetensnamn kalla mig vad du vill, men jag kommer inte att försöka svara på påståendena.

Jag är mycket splitrad politiskt, tycker alla partier har bra och dåliga saker, I grunden är jag arbetar son dvs sosse.

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 21:17

matspp, det måste rimligen stå var och en fritt att vända sig till andliga auktorieter så länge man inte bryter mot landets lagar. På samma sätt har ju en hel del kristna samfund sina egna interna regler, som i fallen Knutby eller Livets ord. Och det finns väl dessutom en lån rad hemliga ordnar och samfund med egna regelverk. Allt inom lagens ram. Vi må vara många som tycker illa om religionena och de ideologier som är kopplade till dem, men religionsfriheten måste få råda, även i Sverige. Den sista frågan har du därmed redan själv besvarat genom ditt tidigare instämmande i denna liberala hållning.

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 21:37

Och det där med förbud mot islam i Sverige, har ju minst en av huvuddebattörerna här ovan förespråkat. Går man till ett sådant veritabelt avloppsdike som Avpixlat hittar man åtkilliga som är på just den linjen.

 
Ingen bild

VargMan

9 januari 2014 22:45

@ JJ
Hur länge fungerar din linje att vara mycket tolerant mot de som är intoleranta? Tror du, på allvar, att det finns en "försvenskad" form av islam som väljer bort stora delar av det som sägs i koranen mm? De är ju per definition inte ens muslimer isf.
Att förbjuda islam är faktiskt att använda exakt samma "politik" som man gör i många muslimska länder. Det innebär alltså att du egentligen är mot religionsfrihet om majoritetsreligionen påbjuder detta?
Det är faktiskt intressant detta, hur förvriden logiken och det sunda förnuftet blir hos vissa som försvarar islam och det som i den religionen är klara brott mot den svenska lagen.
Du är för att kvinnor ska förtryckas och ha ett mindre värde än mannen, men jag är nyfiken på vilka orsaker just DU har till att vara så otroligt rädd för kvinnor, tjejer, flickor?
Om jag skulle ha en verksamhet där kvinnor inte fick komma in om de har mens, eller att de inte fick sitta med männen, skulle det då vara lagligt och moraliskt korrekt i din värld?
Alla i Sverige ska följa svensk lag, så även de som hör till islam. Eller menar du att det är lagligt korrekt att i religionens namn diskriminera de som är kvinnor?? Om så är fallet, så har du godkänt att vi inte är lika inför lagen...

@ Thoralf
Tack för svaret, var det jag misstänkte.. Synd.

 
Ingen bild

JJ

9 januari 2014 23:14

VargMan:
Som torde ha framgått tycker jag illa om dogmatismen inom alla religioner. Men du gör det klassiska misstaget.

Att försvara yttrande- och religionsfrihet är givetvis inte detsamma som att försvara yttrandena eller religionernas ideologier. Jag är t.ex beredd att försvara din yttrandefrihet hur illa jag än tycker om dina åsikter, så länge du inte bryter mot lagen. På samma sätt är jag beredd att försvara religiösas rätt att utöva sin religion. Inte heller i det fallet betyder det att jag står bakom alla dessa snurriga religioners ideologier.

Att många SD-anhängare, i likhet med förblindade islamister och kristna högern, har så svårt att skilja på detta, tyder på att man inte riktigt förstått innebörden i begreppet mänskliga rättigheter.

 
Ingen bild

Peter

9 januari 2014 23:42

Elitens agenda står att finna här:

Läs gärna punkt nr 14; sprida extrema muslimska kulter: "To press for the spread of religious cults such as the Moslem Brotherhood, Moslem Fundamentalism"

19. To penetrate and subvert all governments, and work from within them to destroy the sovereign integrity of the nations represented by them - massinvandring är en viktig komponent att bryta ner Sverige som självständig nation. Gå med i EU en annan. Euro anknytning en annan. Skuldsätta länder en annan metod. Utpressa eller locka politiker och få dem till nickedockor en annan metod (Reinfeldt är en nickedocka). Vår regering styrs idag utifrån.

http://educate-yourself.org/cn/johncolemangoalsofIlluminati.shtml

Antingen tillhör man den stora majoriteten som tror att politik bara sker av sig själv, att ingen makt styr. Eller så upptäcker man att en liten Elit drar i trådarna och att det finns en agenda, för den med ögon att se med.

Att många muslimer kommer till Sverige är inte Det Stora Hotet. Hotet är att kommande generationer kommer växa upp i ett slavliknande samhälle, där en liten härskaelit styr. Det kommer bli värre än i Stalins Sovjet, och som i Pol Pots Kambodja. Och inte är det muslimer och deras sharia som åstadkommer detta. Den som styr över penningen, styr över vprt samhälle, d v s dig och mig - och alla muslimer.

 
Ingen bild

matspp

10 januari 2014 03:37

JJ
Man måste få en helikopter vy över situationen. Det finns som jag nämnde tidigare ett tydligt intresse för Sharia-anpassade banktjänster och för Islamic Banking i Sverige. Muslimer i Sverige kan vända sig till en mufti för att få ett utlåtande om hur de ska leva i dagens samhälle då de muslimska idealen krockar med det dagliga livet (sic). Sharia berör alla aspekter i ett samhälle.
Vill vi det? Skolavslutning,Badhus,Skolmat,klädsel mm you name it.

 
Ingen bild

World Traveller

10 januari 2014 04:25

JJ, SD vill inte förbjuda islam i Sverige men jag personligen, efter att ha tillbringat runt 20 år i muslimska länder vill det. Jag vill även att nazism och kommunism förklaras olagliga tillsammans med islam. Men det är bara mina personliga önskningar. Varför vill du så oerhört gärna ha dessa hatets ideologier i Sverige?

 
Ingen bild

World Traveller

10 januari 2014 06:40

JJ, ett äldre par (73 och 79 år) i Munkedal har utsatts för rånförsök och kvinnan är så svårt misshandlad att hon kanske dör. Jag håller Reinfeldt, media och DIG ansvarig för detta. Utan ert jobb för att få in dessa våldsverkare från Mellanöstern, Nordafrika, och nu också zigenare från Rumänien och Bulgarien så hade gamla inte behövts utsättas för sånt här. Inte heller hade svenska flickor behövt frukta gruppvåldtäkter. Hoppas du och ditt anhang drabbas av nån svår sjukdom och riktig olycka.

 
Ingen bild

Tony

10 januari 2014 14:25

Ja det är väldigt viktigt med reigionsfrihet enligt
en del här, som försvarar den med näbbar och klor,
men friheten från religion är tydligen inte lika viktig,
konstigt att vissa kämpar så hårt för religionsfrihet,
men är beredda att tumma på åsiktsfriheten, som jag tycker
är minst lika viktig som friheten att utöva en religion.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

10 januari 2014 18:10

Religionsfrihet = Rätten att tro på vad man behagar
Åsiktsfrihet = Rätten att säga vad man behagar
Tryckfrihet = Rätten att skriva vad man behagar

Detta enligt/förenligt svensk lag.

 
Ingen bild

Tony

10 januari 2014 21:04

Åsiktfriheten att säga och tycka att vi tar emot för mycket
invandring det kan man inte göra utan att få stämpeln Rasist
av den självutnämda Godhetsmaffian, med dig i förgrunden.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

10 januari 2014 22:48

Jag säger inte att din åsikt är fel, har inte kallad dig rasist heller. Jag tror bara inte att problemet ligger hos muslimer eller invandrare i sak. Oftast gapar jag över att ni har så konstiga argument. Btw Godhetsmaffian är ingen häkling, om jag nu skulle anses som en, så tar jag det som en komplimang.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards