thoralf

Direktlänk till inlägg 29 september 2013

POLITISKA AKTIVISTER

Av Thoralf Alfsson - 29 september 2013 08:44

"Han heter Niklas Emil Erik Orrenius och ska fylla 40 år om några månader. Han kallar sig journalist. Men det är han inte. Niklas Orrenius är politisk aktivist. Han använder det han kallar journalistik som redskap för att driva en tydlig politisk agenda – både sin egen och agendan hos den chefredaktör som håller honom om ryggen, Dagens Nyheters Peter Wolodarski."


Återigen en mycket läsvärd krönika av Julia Caesar, Agendajournalisterna


När du sedan har läst krönikan där Julia Caesar sänker DN och Niklas Orrenius och Peter Wolodarski skall du läsa följande blogginlägg som tar upp den släktfejd som råder i Skåne mellan två släkter. Det finns mängder av länkar till tidningsartiklar som berör denna släktfejd som pågått i mer än 10 år, kanske ända sedan 1998.


En av artikelarna från Skanskan handlar om att 200 personer är inblandade i ett bråk där polisen fick kalla in helikopter för att kunna övervaka området.


Hur många personer och barn kom inte bara genom denna händelse att hamna i polisens "register".


http://www.skanskan.se/article/20120818/MALMO/708189965/-/200-personer-i-slaktfejd


 

High five inom mediavärlden i Sverige med en politisk agenda.


Niklas Orrenius, Peter Wolodarski, Jan Helin, Tomas Mattsson och Daniel Poohl är nog största anledningen till att jag skrev föregående blogginlägg om hur Sverigedemokraterna diskrimineras. Det värsta är nog att jag tror att ovanstående herrar applåderar när det sker. Deras agenda tycks vara att driva nationen Sverige mot avgrunden!


Barometern gör det igen! Så har Barometern rensat kommentarer ännu en gång. Bland annat min egen kommentar är borttagen. Jag frågar mig varför man behåller kommentarsmöjligheten på den fula debattartikeln av Ronja Ismail (FP). Ronja Ismail bygger sin text på en lögn eller handlar det om läsförståelse.

Barometern hånar sina läsare genom att ha kommentarsfunktionen öppen samtidigt som man raderat alla kommentarer. Svensk media i ett nötskal!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hacke

29 september 2013 09:18

Det är ju det vi sagt hela tiden. Svensk journalistik har inget med journalistik att göra, enbart politik eller rättare sagt politisk korrekthet.
Välkommen ut ur garderoben Wolodarski. Hoppas du med ditt uttalande kan locka ut alla dina kollegor i etablissemangsmedia ur mörkret och unkenheten därinne också. Inget fenomen har väl varit i större behov av en genomgripande vädringskur än svensk media.

 
Ingen bild

Medborgaren

29 september 2013 09:30

SD måste dra igång egna nyhetssändningar snarast så folk får objektiv information om vansinnet som breder ut sig över landet!

Utgår/hoppas detta ligger i startblocken hos SD, om SD nöjer sig med att hela tiden nekas annonsera i slaskmedia till valet, och sväljer allt dravel som slaskmurvlarna presterar utan att kunna bemöta skiten så missar man otroligt många röster.

 
Ingen bild

Hasse

29 september 2013 09:50

Barometern börjar bli rabiata i sin iver att plocka bort kommentarer som handlar om invandring. Att sedan debattartiklarna innehåller mycket sakfel verkar de inte bry sej om. Jag använde nästan samma skrivning som fanns på en del ledarsidor men det hjälpte inte den plockades bort ändå, var finns logiken. Tidningen börjar bli mer än lovligt patetiskt.

 
Ingen bild

Sven Dacke

29 september 2013 10:13

Undrar vad dessa "herrar" får för besväret.

Pengar på banken och en reträttvilla i Schweiz ?

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 10:14

Intressant påstående på Flashback:

Niklas moder Ylva Margareta har varit polisintendent. En Åke Orrenius var Svenska Nationalsocialistiska partiets propagandaansvarige i Stockholm 1935.

Pappa eller Farfar kanske?

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 10:57

Farfar visar det sig vara. Kanske pressen lägger samma askpekt som de gjorde på Drottning Silvia. Att han är skyldig för vad släkten gjort i alla bakre led.

 
Ingen bild

Lärare

29 september 2013 11:25

Det finns andra journalister också, dom blir fler och fler. Har som jag nämnt tidigare träffat på ngr som sympatiserar med SD! DET NI! Vet en f d journalist som röstar på SD och är en ivrig förespråkare för partiet.

Vi kan sitta lugnt i båten! Sanningen kommer alltid fram till slut! Och då kan all PK-media "dra nåt gammalt över sig"! 
Ingen bild

Ingemar

29 september 2013 11:30

Gota Media är en mobbarorganisation. Utestänger alla som inte hyser samma vulgära uppfattningar som dem. Hur går vi till väga för att plocka bort makten från PK-media. Det finns många intelligenta människor bland bloggarna på nätet så kom med råd hur vi "sänker" PK-media.
Jag har redan fått tre grannar att säga upp prenumerationen på Barometern, alltid något.

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 11:52

@Ingemar, en sak är att när någon länkar till en artikel att man sätter unvis.it framför, då tjänar blaskan inga pengar och dör fortare.

En fantastiskt bra artikel av den numera frilansande Ivar Arpi, läs den.

unvis.it/www.svd.se/opinion/ledarsidan/vastvarldens-sjalvhat-urholkar-demokratin_8563426.svd

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 september 2013 12:05

Fem snubbar i "Tvätttbranschen" kokar man ned dessa lite så hamnar hos "Kalle", och hans exekutiva knallkorksgäng modell 1917

 
Ingen bild

SM811

29 september 2013 12:33

De PK skribenterna börjar bli desperata. De har inte självbestämmande längre vad som skrivs. Sakta men säkert bidrar dom till minskade intäkter. Vem vill läsa deras vinklade och undanhållande av fakta. Bara att läsa på alternativa internetsidor så ser man vad de vill inte svenska folket skall få reda på.
@Diablo
Ablock Plus är bra också. https://adblockplus.org/en/firefox

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 september 2013 12:52

Den skrämmande frågan är om det är bättre att vara journalist istället för politiker om man vill förändra samhället?
Några kompisar på var sin tidning eller på Tv och "drevet" kan starta...

 
Ingen bild

Johan Alselius

29 september 2013 13:14

Julius Ceasar saknar tyvärr trovärdighet under pseudonym.

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 13:19

@Johan Alselius, så du menar att T.ex Strindberg saknar trovärdighet under pseudonym. Vilket trams.

Fundera istället på varför det är nödvändigt att skriva under pseudonym i dagens Sverige. Det är vårt stora samhällsproblem.

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 13:20

@SM811, inte samma sak. AD blockar annonser, men tidningen tjänar fortfarande klick. Unvis är en cashad kopia som gör att tidningen tjänar nada.

 
Lassekolja

Lassekolja

29 september 2013 13:22

Det börjar bli dags att SD gör anspråk på att få deltaga i SR/P1´s GodmorgonVärlden´s Nyhetspanel. Nu har vi sedan "urminnes tider" hört antingen en borgerlig + två rödgröna eller två borgerliga + en rödgrön "proffstyckare", som naturligtvis tycker, i stort sett lika i migrations- och nu romfrågor.
Det är verkligen hög tid för att lyssnarna tillåts höra vad Sveriges "tredje politiska kraft" har för syn på skeenden i "Det nya Sverige"! Har SD, från centralt håll, redan hört av sig till SR i frågan eller beror fråvaron av "trdje kraften" på att PK-etablissemanget inte längre "gillar olika" eller att "det får vara måtta på olikheten"?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Erik

29 september 2013 13:54

Det bästa med MSM är att den kommer att dö sotdöden när vi inte längre kommer att använda papper som format.

MSM bygger mycket av sin dominans på just formatet, det fanns inget alternativ före internet men för varje dag blir det tuffare med ekonomin för pappersdistributionen.

När papperstidningen dör blir så småningom media mer jämställda, alla har internet som format och MSM tappar sin dominans. Aftonbladet eller Avpixlat? Skillnaden blir inte lika stor som idag.

Det som kommer att försvaras till sista droppen som uppfostringskanal är SvT och SR eftersom det fortfarande är unika format.

 
Ingen bild

Kalle

29 september 2013 13:58

Muslimer höll en tyst demonstration i Karlskrona.

""Varför denna demonstration? Vad behöver ni hjälp med? Ni muslimer lyfter inte ett finger när era egna ungar, är ute och startar kravaller, bränner bilar, misshandlar. Eldar upp skolor, fritidsgårdar, stjäl mm.
Ingen av er muslimer säger något eller demonstrerar mot era egna när ni våldtar svenska kvinnor, i alla åldrar. Inklusive barn. Ni tiger still och samtycker. Likaså när hästar, får, lamm våldtas. Då håller ni också tyst. Innan ni började komma hit till mitt land hade vi svenskar aldrig hört talas om gruppvåldtäkter. Aldrig. Ni släpper fram och nästan helgonförklarar självmordsbombare. Det är bara att se sig om i världen vilka som mördar, våldtar startar krig mm. "" skriver Exponerat

http://www.exponerat.info/muslimer-demonstrerade-i-karlskrona/

Är det snöstorm i Kalmar??? Fjärde försöket till ett inlägg. Krone eller klave!!!

 
Ingen bild

Farbror Sven

29 september 2013 14:35

Ska vid årsskiftet inte fortsätta min prenumeration på Oskarshamns Nyheterna , egentligen ON och OT samma skräp , det är ju samma ägare numera !

 
Ingen bild

SM811

29 september 2013 15:41

@Diablo
Tack för info. Då var det Unvis som gäller.

 
Ingen bild

Joachim L

29 september 2013 15:56

Thoralf, du utpekas ju direkt i Ronja Ismails debattinlägg då måste du i rimlighetens namn också få plats för ett genmäle. Allt annat är otänkbart i min värld. Ronja är 16 år och verkar inte ha grepp om nånting, vare sej när det gäller polisens agerande i registreringsfrågan eller vad SD står för. En 16 åring är väl inte det lättaste att läxa upp men Barometern borde aldrig ha tagit in en dabattartikel med så mycket sakfel.

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 16:24

@Joachim L, självklart tycker man att Barometern borde ha förklarat för Ronja att skriver man en insändare måste den vara saklig och inte bestå av lögner och felaktigheter.

Dumskallarna på Barometern, de presstituerade(prostituerade skribenter)tyckte naturligtvis att det var näpet att hon skrev.

Vi vet sedan tidigare att saklighet är inte Barometerns starka sida.

 
Ingen bild

von Moltke

29 september 2013 17:12

Varför överhuvudtaget skriva inlägg i pk-media? Man ska aldrig debattera mot alkoholister eller idioter. Det leder liksom ingenstans. Låt pk-folket hålla på med sitt pk-arbete på sina pk-redaktioner. Vi upplysta söker sanningen annorstädes.

 
Ingen bild

SM811

29 september 2013 17:30

@von Moltke
Problemet är att det sovande folket måste få reda på att det finns internetsidor som skriver det som de PK undanhåller och är av vikt för dom. Ju fler som hittar hit desto bättre.

 
Ingen bild

Torbjörn O

29 september 2013 17:57

Jag bor i ett område med lite äldre befolkning(55+), jag har lagt lappar i brevlådorna och upplyst om läsvärda alternativa medier. Jag har rönt så mycket uppskattning för detta så det är nästan rörande. Sprid ut till så många som möjligt var sanningen finns att läsa. Tillsammans är vi starka och kan så småningom underminera PK-media.

 
Ingen bild

Stolt Sverigevän

29 september 2013 18:14

Varken du eller dina läsare har nog läst ditt inlägg, Thoralf. Vilka lögner är det Ronja Ismail kommer med? Är det inte sant att du jämförde polisens registrering av den romerska befolkningen, en etnisk grupp, med polisens kartläggning av MC-klubbar och islamister? Det är ingen lögn, Thoralf, det vet du själv.

Och finns det inte en farhåga att om man tycker att det är lämpligt att kartlägga en etnisk grupp, att man sedan börjar kartlägga andra? Iranier, kurder, somalier och så vidare? Är det också en lögn, Thoralf?

Vidare tycker jag att det är osmakligt att du anklagar henne för bristande läsförmåga. Hon kan ju uppenbarligen bättre svenska än dig och dina läsare.

 
Ingen bild

Olandstoken

29 september 2013 18:21

Suck , då skriver man ett gäng rader och ännu en gång försvinner de när man skickar kommentaren.

Journalister är fega patetiska oduglingar man ska behandla som unken luft, tala är silver och tiga är guld.

 
Ingen bild

Sture Viklund

29 september 2013 18:48

Det är av vikt att den dessa ställs till svars, om inte annat som ett varnande exempel framledes för att slippa liknande oskick.

 
Ingen bild

Observer

29 september 2013 18:50

Fredagen den 27 september har Kvällsposten en mycket välbalanserad ledare om det som vissa menar är en illasinnad registrering och som andra hävdar är en vanlig utredning.Vi kan också notera att den åklagare som håller i ärendet allaredan ändrat brottrubriceringen och sänkt den till en betydligt lägre nivå.Vi vet inte ens om något brott har begåtts.Det ska utredas, vi lever ännu i en rättsstat och så hanterar juridiken eventuella lagbrott.Ingen ska dömas på förhand det måste uppskruvade debattörer och drevande journalister också inse.Vanligt folk gör ju det.

 
Ingen bild

Lennnart A

29 september 2013 18:52

Stolt Sverigevän måste vara en pseudonym för Anders Blank på Barometern?

 
Ingen bild

Essendon

29 september 2013 19:01

Jag trodde först att de fem personerna på bilderna var tungt kriminella skumrask!
Vid närmare eftertanke så kanske jag har rätt!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 september 2013 19:07

Stolt Sverigevän : Hur skall polisen göra om gruppen dom kartlägger i stort sett är av samma kaliber, lägga ned underättelsearbetet ?
Tror du att polisen ibland kartlägger etniska svenskar med barn i sitt spaningsarbete?

Anser du att det är ok att kriminella skriver över tex bilar på barn och annan egendom , konstapel Springare har förklarat läget
En jurist har sagt att inget brott begåtts
Frågor på det ?

 
Ingen bild

VargMan

29 september 2013 19:17

@ Medborgaren..
Nyhetssändningar vore lysande, och då gärna via en TV-kanal som är gratis och som når alla.
Men det blir sjukt dyrt, troligen kring 4 miljoner/mån. Att får ut signalen är det dyraste..

Ha det helt webbaserat är troligen melodin, där man med mycket mindre ekonomiska medel kan ha både en TV-kanal och en radiokanal.

£ Stolt Sverigevän
Det heter "romska befolkningen", på tal om förstå det som läses och skrives.

Sen så är de inte registrerade för att de är just romer, utan för att de är/varit del i flera brottsutredningar. Stor skillnad..
Att barn varit/är med KAN bero på att romer i filen använt/använder sig av barn i bl.a tiggeribranschen.
Finns en mycket upplysande BBC-dokumentär om detta:
http://www.youtube.com/watch?v=ZJwkD7wEGF8
Vet du med säkerhet att svenska romer inte gjort så här, eller rent av skickat barn till andra länder om de är bra på sitt "jobb"?

Sen har vi skolPLIKT i landet, dvs att alla barn ska gå i skolan. Om det finns barn inom ett kriminellt nätverk som består av en majoritet av romer, kan det vara bra att veta vilka dessa är och vilka som är deras föräldrar osv? Eller ska just romska barn inte omfattas av lagen kanske?
"I en rapport om romernas situation i Malmö, skriven 2008, finns en uppgift att det i Malmö
skulle kunna finnas mellan 550 och 670 romska barn, alltså en hel ”normal” skola, som
överhuvudtaget inte går i eller är inskrivna i skolan."
http://arkiv.minoritet.se/romadelegationen/www.romadelegationen.se/dynamaster/file_archive/100420/dd56c912ae60316021aa86a4bd208636/romska_barn_i_skolor_v2.pdf
Vad om de barn som var med i registret är samma barn som inte ens är inskrivna i skolan? Fundera på det, och om det då inte är förbaskat bra att man för in om föräldrarna får fler barn för att se om dessa kommer in i skolan? Men, du struntar i barnen kanske?

Ska du gnälla och skälla, så vänd dig mot de som är grunden till varför registret finns, nämligen de kriminella personer som kartläggningen handlar om. Att det finns ett regster över romer, beror ju faktiskt på de kriminella romer som är däri..

Och nej.. Alla romer är inte kriminella, men om det finns ett sådant nätverk och att de håller det inom familjen/klanen så blir ju för tusan resultatet att det är en majoritet romer i registret.. Hur logiskt som helst, om man väljer se det p ett sansat och normalt vis..

 
Ingen bild

von Moltke

29 september 2013 19:25

@Stolt Sverigevän
Är inte alla islamister muslimer, eller finns det möjligen islamister som inte är muslimer? Blir då inte ett register över islamister också ett register över muslimer? Jo visst är det så, för annat vore ologiskt. Polisens register över zigenare är en registrering som sker på grund av kriminalitet inom den zigenska gruppen. Den röda tråden i denna kriminella subgruppering är just det zigenska arvet, precis som den röda tråden i 30-talets New York och Chicago var det italiensk/sicilianska arvet. Ett register över maffian på den tiden var också ett register över italienare. I vissa fall går det inte att separera kriminalitet från etnicitet, eftersom det så intimt hör samman.

 
Ingen bild

Kurtan

29 september 2013 19:32

@Stolt Sverigevän och likasinnade personer,

Beträffande det påstådda etniska registret av zigenare på runt 4000 individer.

Om detta skulle vara ett etniskt register, istället för som det är ett kriminellt register, så vore det ett synnerligen bristfälligt etniskt register!

Varför? Jo för att enligt uppgift finns det runt 50000 (FEMTIOTUSEN) zigenare i Sverige!!!

Förklara bort det om ni kan...
Lycka till...
MVH
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 september 2013 20:10

Essedon : Vi trodde det var toppsäljarna av Situation Stockholm
Tänk vad fel man kan ha

 
Ingen bild

Thoralf A

29 september 2013 20:29

Stolt Sverigevän

Angående Ronja Ismails läsförståelse så skriver hon följande.

"Riksdagsledamoten Thoralf Alfsson menar på sin blogg att det är fullt ut acceptabelt att polisen registrerar människor utifrån deras etniska bakgrund."

"Att Thoralf Alfsson på fullaste allvar menar att det är acceptabelt att polisen kartlägger etniska grupper i Sverige är provocerande och fullständigt odemokratiskt."

"Det är häpnadsväckande att Alfsson inte respekterar att vi i Sverige inte för register över etniciteter, det är olagligt och med all rätta."

Där har du tre rena exempel på lögner från Ronja Ismail som får mig att må illa. Men samtidigt visar det på en mycket obehaglig sida av Ronja Ismail.

Ingenstans i mitt blogginlägg skriver jag att det är ok att registrera någon enbart på grund av etnicitet. Det är ett påhitt eller brist på läsförståelse från Ronja Ismails sida. Något som gör mig väldigt upprörd och förbannad.

 
Ingen bild

Essendon

29 september 2013 20:34

Gubben o Gumman

Dessa toppsäljare sjunger på sista versen. Folk börjar fatta
vad dom håller på med!

 
Ingen bild

Göran

29 september 2013 20:38

Essendon,

Du har en skarp iaktagelse och slutledningsförmåga. Det är OG-Jan och Pistol-Tomas som nr 3 o 4. Den femte känner jag inte till vare sig till bild eller namn, men han luktar Expo. (De första båda stolpskotten, ingen aning.)

 
Ingen bild

Medborgaren

29 september 2013 20:43

@Kurtan
Helt riktigt och dessutom måste dom ju vara svenskar eftersom dom bor i Sverige, det har vi fått lära oss av överheten! Så några etniska minoriteter kan ju överhuvudtaget inte förekomma i vårt land enligt smma stollars logik!
Och svenskar kan man ju inte diskriminera eller hur det nu var med den saken.........

 
Ingen bild

Stundtahl

29 september 2013 20:51

Five pistols....utan krut.Vilken medial olycka.

 
Ingen bild

Putte

29 september 2013 20:56

@Stolt sverigevän "bättre än dig och dina läsare" heter det väl inte. Bättre än du och dina läsare är korrekt svenska. Hur var det med dina svenskakunskaper? Är du journalist eftersom du inte verkar behärska varken språket eller sanningen?

 
Ingen bild

Essendon

29 september 2013 20:59

@Göran
Dessa sluskar vill man absolut inte möta i en mörk gränd!

 
Ingen bild

trorjaginte

29 september 2013 20:59

Lite roligt att hon är rädd för att Thoralf ska börja registrera kurder om han kommer till makten. Jag är ju annars ganska säker på att det redan finns kurdregister hos Säpo, och om några av hennes släktingar är med i PKK så kan hon ju redan vara registrerad.

 
Ingen bild

Diablo

29 september 2013 21:03

@Putte, inte elakt bara en snäll tanke. Det skrivs svenskkunskaper. Svenskakunskaper är tal-språk.

 
Ingen bild

Putte

29 september 2013 21:12

Tack Diablo. :) inte heller elakt, men ska det inte heta talspråk? :)

 
Ingen bild

von Moltke

29 september 2013 21:15

Men suck, har ni inte vettigare saker för er än att hänga upp er på stav- och meningsbyggnadsfel.

 
Ingen bild

kalle

29 september 2013 21:20

http://www.exponerat.info/video-akesson-gjorde-succe-pa-bokmassan/

var kan man köpa denna högintressanta bok ?
gillar att ((V)an(S)styrda) bibliotek inte vill köpa in!

 
Ingen bild

kalle

29 september 2013 21:22

http://www.exponerat.info/video-akesson-gjorde-succe-pa-bokmassan/

var kan man köpa denna högintressanta bok ?
-GISSAR- att ((V)an(S)styrda) bibliotek inte vill köpa in!

 
Ingen bild

Tony

30 september 2013 09:12

Johan Alselius:

För det första kallar hon sig Julia caesar och inte
Julius eftersom det är en hon,att hon saknar trovärdighet
i dina ögon har ingen som helst betydelse, eftersom hon
är en av få journalister som har kurage att skriva om hur
fel Sverige är ute idag, till skillnad från alla dom mähä
som bemannar tidnings redaktionerna, och som istället för
att bevaka och kritisera makthavare håller dessa om ryggen.
Sen är du nog medveten om varför hon skriver under pseudonym,
och för övrigt så läses hennes krönikor av tiotusentals
personer varje gång, och hon är i mitt och andras tycke en
klart lysande stjärna på en annars medioker journalisthimmel!

 
Ingen bild

Kalle

30 september 2013 11:23

Man kan dra paraleller av detta med Raggarbråket i Södertälje för 35 år sedan. Ungdommarna säger ifrån om flyktingar i sin närhet. Som vanligt bryr sig inte de ansvariga politikerna om detta. Politikerna dundrar på med sin skattebetalda lön i god Svensk PK-anda. Skall det inte bli någon ände på detta.

Samma sak upprepar sig och åren går. Se hur det gick för Södertälje sedan!!! Blir det liknande utveckling i Mörbylånga??? Grattis!!!

""Det uppstod bråk vid flyktingboendet i Mörbylånga, södra Öland, sent igår kväll. Sveriges Radio uppger politisk korrekt och fint att var ”svenska ungdomar” och ”ensamkommande flyktingbarn” som bråkade med varandra."" skriver Exponerat.

http://www.exponerat.info/brak-mellan-svenska-ungdomar-och-unga-man-fran-flyktingboende-renderade-i-misshandel/ 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

30 september 2013 11:37

@ kalle
Satis Polito går att köpa både på Adlibris, Bokus, direkt från förlaget Asp & Lycke eller via Sverigedemokraternas hemsida. Jag vet inte hur det är med biblioteken, men här i Karlskrona finns den till utlåning. Tyvärr har de bara köpt ett exemplar som det är kö för att få låna just nu.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Bosse

30 september 2013 11:47

Det är utan tvekan så att dessa mediafigurer tillsammans och med det sk agendatänket snarare förvandlar tidningarna, ja, hela mediasverige till en mobbingklubb som driver politik snarare än journalistik.
Mobbing är ju förresten någonting som dagens unga har dått lära sig är något oerhört negativt. -Är det här bra för tidningssverige? -Knappast.

Vad media gör är att skämma ut sig. Det gjorde PRAVDA också på sin tid i dåvarande Sovjetunionen. Det har nu gått så långt att man inte längre bryr sig på tidningarnas redaktioner, Det är alldeles uppenbart, och pinsamt.

Problemet är bara att de hinner ställa till stora problem!
Det ä r ett problem med en gravt dysfunktionell massmedia på riksnivå. När journalisterna istället för att vara journalister är partitrogna partisaner.

 
Ingen bild

Lärare

30 september 2013 13:04

Tittade på presskonferensen med SD.
Tyckte att journalisterna betedde sig mkt underligt. Enligt mig höll de sig inte till dagens ämne, svävade ut om frågor ang framtiden vilket inte var ämnet för dagen.
Allt för att få SD på fall, men Sällström och Sjöstedt klarade det mkt bra.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 september 2013 15:57

Lärare...
Det är skillnad när Mp eller V har presskonferans. Då sitter journalisterna andäktigt, tysta och lyssnar...

 
Ingen bild

rksmrgs

30 september 2013 16:35

@Lärare

Reportern från Expressen fattade inte hur fel hon hade fastän SOS tålmodigt förklarade för henne varför, och var hon skulle kunna hitta korrekta uppgifter. Men hon hade ju Henrik Arnstad bredvid sig som hela tiden teaterviskade, så hon fick väl sina fakta den vägen.

 
Ingen bild

Stundtahl

30 september 2013 19:04


Mörkermännen som beskrivs i blogginlägget har all anledning att söka en inre dialog.
Att bedra sin arbetsgivare -som de flesta chefredaktörer gör- är häpnadsväckande med tanke på publicitetsiffror som ständigt når färre och färre prenumeranter.
-Det är självklart inga dumskallar som chefar på gammelmedia, men fortsatt förvånas man över uppdragsgivarens omdöme.
…för att travestera över A. Strindberg, kan sägas....det är synd om socialisterna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se