thoralf

Direktlänk till inlägg 28 september 2013

STRUKTURELL DISKRIMINERING AV SD

Av Thoralf Alfsson - 28 september 2013 17:44

Så har det då hänt igen! För några veckor sedan hindrades Sverigedemokraterna från att hyra Folkets hus i Emmaboda. Lokal var bokad och bekräftad från Folkets hus men senare lämnade man besked om att SD inte fick hyra någon lokal. Läs artiklar i Barometern och Östran.


I samma vecka fick jag ett brev från kommunikationschefen Anna Strömblad på Kalmar läns landsting att Sverigedemokraterna inte fick använda de pressbilder som fanns på landstingets webbsida. Något tillstånd kunde heller inte ges efter en förfrågan från Sverigedemokraterna. Troligen hade vår informationsfolder väckt alldeles för stor uppmärksamhet och detta var säkert ett sätt att försöka stoppa utdelningen.


Nu är det dags igen.


IOGT/NTO har flyttat till nya större lokaler och man har uppenbarligen fått större lokaler än vad man har behov av och har därför annonserat ut delar av kontorslokalerna.


 


Sverigedemokraterna tog en kontakt och fick ett positivt besked från IOGT. Dock dröjde det bara en kort tid innan IOGT återkom till Sverigedemokraterna och meddelade att vi inte fick hyra någon kontorslokal hos dem. Orsaken var att vi hade en värdegrund som inte överensstämde med IOGT/NTO. Vad det var i vår värdegrund som var fel fick vi aldrig något svar på.


Uppenbarligen är värdegrunden inom islam med dessa kvinnosyn och sharialagstiftning helt ok för de styrande inom IOGT/NTO då de enligt uppgift har hyrt ut till den somaliska föreningen i Kalmar.


Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Det är så politiskt korrekt.


I veckan kunde vi också läsa om hur ett sponsoravtal mellan Sverigedemokraterna och en idrottsklubb bröts när det började ventileras i media. Återigen en ”seger” för den politiskt korrekt journalistiken som ägnar sig åt ren mobbing. Läs artikel i Expressen


I många fall är det just media som driver dessa frågor och som "tvingar" fram dessa beslut.


Det är bland annat genom kränkande artiklar som denna som den hatiska stämningen skapas.


 

Är det inte Sverige som nation som är på väg mot avgrunden? På mer än ett sätt!


När det gäller vårt infoblad om vård för papperslösa så har jag plockat bort landstingets pressbild och ersatt den med eget material. En beställning går iväg till tryckeriet på måndag. Om någon vecka börjar sedan utdelning i framförallt norra delen av länet, Västervik, Vimmerby och Hultsfreds kommuner.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lärare

28 september 2013 18:01

Ja, du Thoralf, man kan skratta gott åt PK-nissarna i landet. Det framgår tydligt att det är journalisterna som driver ett SD-hat, dvs de försöker, men de biter sig rejält i svansen kan jag säga.

Svenska folket har vaknat, det märker man tydligt när man är ute och handlar och på diverse olika tillställningar. Det pratas en hel del om tillståndet i Sverige.

Måste berätta att jag är nyss hemkommen från ett stort affärscentrum, där jag träffade på två journalister som jag känner sen tidigare. De vet var jag står och de började faktiskt själva prata om SD att de har nog "fan i mig" (deras uttryck) rätt i mycket, speciellt i invandringsfrågan. De talade också om att det är den ansvarige utgivaren som förbjuder dem att skriva sanningar ang. invandringen.

Vi kommer att slå på stort nu i höst läste jag. Bra, nu kör vi..

 
Ingen bild

Sven-Erik

28 september 2013 18:08

Thoralf , hämtar gärna 5-6 hundra om jag får veta var !
Mvh .

 
Ingen bild

Medborgaren

28 september 2013 18:21

Mängder med folk beviljas asyl i vårt land eftersom dom är förföljda o diskriminerade i sitt hemland!
I Sverige är det tydligen helt legalt att diskriminera, förtala och trakassera människor med sunt tänkande som vill rädda sitt land från totalhaveri!

Nu är den stora frågan vilket land som Sverigedemokrater kan söka asyl i?
Finns det överhuvudtaget något annat land med så ultragenerösa invandrings och bidragsmöjligheter som Sverige?

Svaret är givet och därför måste vi med alla medel hjälpas åt att rädda vad som räddas kan av vårt vackra o en gång så framgångsrika land innan 7-klövern skänkt bort alla våra tillgångar och raserat samhället helt!

 
Ingen bild

Hacke

28 september 2013 18:23

Ingen tvekan om att det är media som håller i taktpinnen när det gäller mobbningen och utfrysningen av sd.
Och att 7-klöversvansen hänger på i alla lägen när mediadrevet går mot allt som inte behagar dom är lika säkert som amen i kyrkan. Titta bara på senaste exemplet när Beatrice Ask utan minsta kött på benen ber zigenarna om ursäkt för polisens arbete när politiskt korrekta ledstjärnan DN "hittat" ett mycket tvivelaktigt och tunt s k scoop och hela fulmediesverige samstämmigt faller in i hallelujakören.
Makt brukar vara förenat med någon form av ansvar. Så är beklämmande nog inte fallet när det gäller media - och det märks sannerligen i deras framfart med lögner, mörkningar och falsarier i en aldrig sinande ström.

 
Ingen bild

Bertil

28 september 2013 18:23

Heter det verkligen ansvarig utgivare fortfarande? Med tanke på arbetsuppgifterna borde väl politruk passa bättre.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

28 september 2013 19:00

Ju mer sån där maktmissbruk som politiker, kommunalanställda, journalister, kändisar mm ägnar sig åt, desto bättre. Allt blir så tydligt för de som är tveksamma till SD.

I Sverige må man ha olika åsikter men samma regler skall gälla för alla. Är det inte så blir svensken upprörd. Och det börjar bli för uppenbart. Speciellt nu när SD sitter i riksdagen och får ut sin politik på ett helt annan sätt än tidigare. Även alla floskler och lögner blir mer och mer uppenbara och absurda.

När kommer behovet av all den där arbetskraften som man har hänvisat till i över tjugo år? För de senaste 20 åren har vi definitivt inte haft någon brist på arbetskraft.

Man jag märker själv som många andra här en klar förändring in bekantskapskretsen när man diskuterar den typen av frågor och SD.

 
Ingen bild

Magentan

28 september 2013 19:08

I en kommentar i Thoralfs föregående inlägg om kriminella invandrare skrev "Olandstoken" följande:
"Tänk på alla skötsamma trevliga invandrare som dras över samma kam av regeringen, vore jag invandrare själv och visste vilka som låg bakom kriminaliteten skulle jag bli vansinnig."

Jag vill informera om att de skötsamma och hårt arbetande invandrare som jag känner (inkl sekulära muslimer) ÄR vansinniga på detta. De tar ofta upp detta samtalsämne med mig och undrar hur vi svenskar kan vara så korkade att vi inte förstår hur utnyttjade och lurade vi blir.

Flera gånger när jag har varit hemma hos mina vänner och de samtidigt har besök av andra invandrade släktingar och bekantar, så passar även dessa på att ta upp samma fråga med mig. Till exempel är de sins emellan helt överens om att de som begår grova brott i Sverige ska fråntas eventuellt svenskt medborgarskap och utvisas omedelbart. De är också fullständigt övertygade om att det skulle räcka med ett fåtal utvisningar för att statuera exempel, och att väldigt mycket då snabbt skulle bli väldigt annorlunda. "Varför, varför, varför kan ni åtminstone inte prova detta under en tid?" frågar de mig desperat.

Självklart är detta oerhört jobbigt för de skötsamma invandrarna, inte minst då många av dem själva blir utnyttjade av mindre nogräknade släktingar och bekanta i hemlandet som kräver att de ska få hjälp med att ta sig hit och kunna dra fördel av alla svenska "godhets"-idioter.

 
Ingen bild

Kurtan

28 september 2013 19:23


Dags att citera Mahatma Ghandi igen...

First they ignore you. (avklarat)
Then they ridicule you. (avklarat)
Then they fight you. (pågår nu)
THEN YOU WIN! (Kommen snart)!!!

Finns det ingen superrik svensk typ Kamprad som kan hjälpa till att rädda gamla Svedala t.ex genom att bryta kommunistmedia's monopol med en ny sverigevänlig och sanningsenlig TV-kanal....hmmm

Dags att göra något tillbaka ni superrika,för ni finns väl?!
MVH


 
Ingen bild

Rune

28 september 2013 19:37

Låt dem hålla på. De skjuter sig ju själva i foten hela tiden.
Och beträffande pressbilderna så måste de ju vara offentliga och allmänna handlingar i och med att Landstinget äger dem.
Såvida de inte omfattas av sekretess som ju brukar gälla för personliga handlingar såsom patientjournaler och liknande.
Men pressbilder som Landstinget visar ut i offentligheten kan ju inte vara omfattade av sekretess.
Landstingen är ju offentliga och allmänna institutioner och inga privatfirmor.

 
Ingen bild

Hacke

28 september 2013 19:41

Nemo saltat sobrius...

Håller med dig om att folk alltmer börjar genomskåda media och deras taskspel.
Om medias taktik hade fungerat fullt ut hade exempelvis sd aldrig kommit in i riksdagen överhuvud taget med dessa gigantiska hets- och förtalskampanjer som bedrevs och bedrivs. Med samma logik hade det marginaliserade sektpartiet Feministiskt Initiativ suttit med god marginal efter ett motsvarande gigantiskt och ständigt gullande och uppmärksammande media.
Så det finns trots allt lite hopp om svenskens egen slutledningsförmåga och genomskådande av den hjärntvätt man knappt ens aktivt kan värja sig från med dagens fulmedieutbud.

 
Ingen bild

Sven Dacke

28 september 2013 19:53

Tänk när dagen kommer med ett muslimskt parti gör sitt intåg i Riksdagen ( 2014-2018) och kräver Sharia lagar i Sverige och alkoholförbud.

Inget rödvin på journalisternas innekrogar.


Oj vilket gnyende, och vad många som undrar hur det kunde gå så häär.

Den dagen kommer

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 september 2013 20:26

Ja, krypandet för Islam tar sig mer och mer märkliga och förnedrande former. Men mer och mer avslöjas av både bloggar och mellan människor.

När vi nu möter IOGT-NTO,s företrädare i vår omgivning, bör vi fråga om de skulle göra samma i en liknande situation.

SKÄMS, ni i Kalmar!

 
Ingen bild

Fia

28 september 2013 20:31

Vi gillar dig och håller på dig vart än de där fjollorna på tidningarna skriver. Det ska du veta! Trist läsning bara. Tänk om det stått ett Abdulla namn Joakims krönika..då jäklar hade det blivit liv.

 
Ingen bild

?

28 september 2013 20:40


Vad är zigenare för något?

 
Ingen bild

von Moltke

28 september 2013 20:52

Summerar det väl ganska bra:
http://m.youtube.com/watch?v=UVD6_Fu3MK8

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

28 september 2013 21:17

Zigenare = googla

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 september 2013 21:18

Den som önskar kan söka "zigenare stjäl skinnjacka" på You Tube. Sevärt, tänkvärt och absolut inte politiskt korrekt!

 
Ingen bild

blåsippan

28 september 2013 21:37

Bra jobbat Thoralf! Såg dig idag på Ica i Löttorp. Mötte dig vid ingången. Det gick så fort och jag är tyvärr för blyg för att hojta.. tänkte revanscher min vid bergspredikan men då var varken du eller Dag Sandahl där.

 
Ingen bild

Bajskorv

28 september 2013 21:47

....Fiiiiiiiiis-Korv.

 
Ingen bild

blåsippan

28 september 2013 21:56

Revanchera mig ska det stå.

 
Ingen bild

Thoralf A

28 september 2013 22:12

blåsippan

Du får hojta nästa gång.

Var nere och tittade på invigningen vid stenbrottet, kände inte för att åka tillbaka till bergspredikan. Blev en snabbpromenad istället.

 
Ingen bild

Blåsippan

28 september 2013 22:40

Skriver nu för tredje gången. Jag ska hojta nästa gång. Sen kan jag tipsa dig om lamadjuren vid Flakeböle/Vedborm. Det gick nästan att klappa dem. Min sambo försökte verkligen..Himla fina djur och väl värt ett besök.

 
Linnea

Linnea

28 september 2013 22:55

Thoralf är den enda politiker jag litar på.. Han är värd sin vikt i guld (om jag trodde på Aga Khan). Stå på dig i din strävan att visa vilket samhälle vi lever i.

http://sverige

 
Lassekolja

Lassekolja

28 september 2013 22:59

Kurtans tanke om en privatfinansierad TV-kanal är inte dum men dessvärre förmodligen orealistisk. Visst hade Kamprad klarat det ekonomiskt men då hade han först tvingats klippa alla band till IKEA och det är där det spricker.
När jag ser hur hela PK-etablissemanget på nytt börjar bete sig inför supervalåret, blir jag orolig på allvar. Vad är det som händer i vårt fina gamla land? Alla måste ju se att alla gamla självklara levnadsregler om hänsyn och sunt förnuft, respekt för framför allt äldre människor, allt det vi tidigare hyllat och sett upp till dras i smutsen och hånas av en media, som krossar och vänder upp och ned på allt det fina, som generationer har kämpat för och byggt upp.
Thoralf sa:"Är det inte Sverige som nation som är på väg mot avgrunden? På mer än ett sätt!" Jo Thoralf Du har (som vanligt) helt rätt! Det Sverige vi har lärt oss att älska är verkligen på väg mot sin undergång i allt snabbare takt! Utan PK-media hade detta naturligtvis inte varit möjligt! Med en demokratisk media hade SD inte ens behövts men nu hänger Sveriges överlevnad på SD allena, så illa är det!
Usch vad detta blev långdraget men jag är mycket rädd för hur barns och framför allt barnbarns framtid kommer att bli. Kommer dom att kunna stanna kvar i dett mångkulturella moras???
KÄMPA PÅ alla svenska (SD-)hjältar!!!vvv

http://www.status.st

 
Stefan K

Stefan K

28 september 2013 23:11

Självklara fall av diskriminering.
Har ni i SD aldrig funderat över att driva fallen till DO, om inte för att skapa en debatt?

Efter den senaste tidens plötsliga svängningar i fråga om sponsoravtal, hyror och annat, så undrar nog fler än jag över vilka som ligger bakom, varför och vad de hotar med?

Är det mediedrevet, politiska motståndare, våldsbejakande vänsterextremister eller Expo? Kanske något att undersöka närmare.

http://petterssonsblogg.se

 
Hjälp

Hjälp

29 september 2013 01:51

OM man nekas hyra en lokal pga att någon anser att man har fel politisk åsikt. Det måste väl anses som politik diskrimimenering och därmed otillåtet/ eller???

http://sverige

 
tjänsteman

tjänsteman

29 september 2013 04:32

Gå gärna ner till arbetsförmedlingen i växjö en måndag morgon och titta på hur det ser ut där. Hur många tror du står till arbetsmarkandens förfogande, och hur i helvete är det tänkt att dessa människor ska matchas mot arbete.

http://sverige

 
Ingen bild

World Traveller

29 september 2013 06:12

Med tanke pa vad som forsigar i Europa nu saa undrar jag vad naesta fula knep fran media-sjuklovern blr. I Storbrittannien fangslas EDL ledare och deras medlemmar blir svartlistade och kan ej fa jobb och dylikt. I Grekland saa har Gyllene Gryning (som vael var ganska extrema, men aenda) forklarats vara en kriminell organisation, vilket de inte ar, och deras ledare har fangslats. I Italien forsoker de fangsla Berlusconi och svartlista alla invandrings och islamkritiska manniskor.
I Sverige svartlistas allaredan Sverigedemokrater och utesluts fran fackforeningar, hindras att hyra lokaler, blir avskedade fran statliga jobb (UD), fortalas i media och attackeras i sina hem av AFA. EXPO for register over oss m.m
Finns det en risk att SD kommer att forbjudas?

 
Ingen bild

Hulda mk1

29 september 2013 07:21

World Traveller...
Nej, att förbjuda SD, det går nog inte.
Men att det blir en ful och smutsig valrörelse, det är jag tyvärr säker på.
Allt som journalister och tokvänstern kan göra för att j-as med SD, kommer de att göra.
Sedan har vi Facket och Socialdemokraterna, som redan under förra valet hade en hel del tveksamma metoder för att styra folks röstande.
I röstlokaler, nu senast i Kyrkovalet, har SD,s valsedlar försvunnit eller täckts över med andra partiers.
Så tro inte att varken EU-valet eller riksdagsvalet nästa år kommer att vara ärligt och rättvist. Tyvärr...

 
Stefan K

Stefan K

29 september 2013 07:46

@Hulda mk1
Jag jobbar inom en yrkeskategori@ där sossarna är traditionellt starka. Varje dag hör jag arbetskamrater som är minst sagt förbannade över regeringens migrationspolitik, mycket beroende på att just denna grupp och deras anhöriga tillhör de stora förlorarna i dagens Sverige.

...men visst kommer valrörelsen att bli smutsig, mycket smutsig.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Bosse

30 september 2013 11:59

Svar till sign: "World Traveler"

Jodå, de kan visst förbjuda SD!
Precis som med Gyllene gryning så är det bara en tidsfråga innan etablissemanget gör det.
Järnrörs-hysterin var en början på detta.
Nu när man inte lyckas med nedsvärtningen som pågår SÅ KOMMER MAN att hitt på något, en lagändring el dyl SÅ ATT de kan förbjudas.

TYVÄRR så ser det ut i Europa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se