thoralf

Direktlänk till inlägg 26 september 2013

LÄSVÄRT BLOGGINLÄGG AV CHANG

Av Thoralf Alfsson - 26 september 2013 00:19

Chang Frick har skrivit ett mycket läsvärt blogginlägg som "eldunderstöd" till mig som han uttrycker det på Facebook. Rubriken är "Polisen gör inget fel"


http://changfrick.blogspot.se/2013/09/polisen-gor-inget-fel.html 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Du har inget att be om ursäkt för

26 september 2013 00:49

Sanningen svider alltid i verklighetsförnekarnas ögon.

Inte rasist-Enbart realist

 
Ingen bild

Dr Vagel Licensierad Finnklämmare

26 september 2013 01:12

Aftonbladet använder sexbrottsdömd pedofilpolis som källa

”Ex-polisen” som i Aftonbladet anonymt berättar om ”registreringen” av romer är den sexbrottsdömde pedofilen och fd polischefen Per Göransson. Aftonbladet beskriver honom som ”pensionerad” när han i själva verket fick sparken efter sin dom.

http://www.exponerat.info/aftonbladet-anvander-pedofilpolis-som-kalla/

 
Lassekolja

Lassekolja

26 september 2013 01:24

Bäste Ahonen! Tyvärr sällade sig vår partiledare till "de förhastade" och hamnade därmed i samma fålla som Rikspolischefen Bengt Svenson och Justitieministern Beatrice Ask. Att Jimmie Åkesson hamnade så snett denna gången är bara att beklaga. Jag ser det endast som ett "olycksfall i arbetet".
Om någon Sverigedemokrat ev. bör göra en "pudel" så är det faktiskt Jimmie Å., tyvärr!
Thoralf däremot kan stolt kämpa vidare, eftersom han, som vanligt, behållt sitt trygga lugn och intagit den enda rätta och balanserade hållningen i "registerfrågan", nämligen precis som (den f.d.?) rotelchefen Peter Springare, den, som när de flesta alarmister besinnat sig, visat sig vara den korrekta, att registret ej har med etnicitet att göra utan handlar om kartläggning av kriminalitet av viss brottslighet bland brottsbenägna/brottsnära personer.
Vi är många, som uppskattar att Polisen gör sitt jobb så fullständigt som möjligt. Själv är jag övertygad att många äldre, vars resterande liv har förstörts av "kringresande" rånare, håller med oss inkl. den redlige Thoralf!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

26 september 2013 01:38

Om en brottsling barrikaderar sig och inte vill släppa in polisen, så kan det ju vara bra att vet om det finns barn i lägenheten.
Så kan man välja om man ska gå in med rökgranater eller socialassistenter.

Peter Springare borde vara rikspolischef!

 
Ingen bild

Thoralf har helt klart för sig

26 september 2013 02:07

Polischef i Örebro kritiserar drevet mot zigenarregistret

I onsdagens SVT Aktuellt konfronterade Örebropolisens Peter Springare rikspolischefen Bengt Svenson för att denne gått ut och fördömt registerhållning och ett polisiärt arbetssätt som han själv varit instrumentell i att skapa. Springare tilläts på ett sätt som vi inte är vana med från svensk statstelevision servera flera beska droppar om den ensidighet med vilken rapporteringen skett kring det register med kriminella zigenarnätverk som DN häromdagen avslöjade.

Springare har även i Sveriges Radio utvecklat denna kritik och påtalat att den här typen av register inte är något annat än en del av det vanliga polisiära underrättelsearbetet – det arbete som höga polischefer, politiker och allmänhet förväntar sig att polisen ska göra för att hålla kriminaliteten i schack och medborgarna trygga i samhället.
Se video här:
http://avpixlat.info/2013/09/26/polischef-i-orebro-kritiserar-drevet-mot-zigenarregistret/

 
Ingen bild

Stora Småland

26 september 2013 05:44

Det är välkänt över hela Högsby kommun att det lilla samhället Fågelfors har en hög procent invandrare som vandrar omkring i samhället , hörde också igår en Röda korsfanatiker uttala sej om att invandringen var oerhört givande för sveriges ekonomi !
Egendomligt då att COOP la ner sin butik i Fågelfors den borde väl om invandringen är så lönsam , blomstrat , nu var Fågelfors bara en hårsmån från att helt bli utan affär , som tur var så gick Tempo in så det finns en butik än så länge , men invandrarna tar bussen till Högsby och handlar där .

 
Ingen bild

Upplagd på tuben

26 september 2013 06:39

Polischef i Örebro kritiserar drevet mot zigenarregistret

https://www.youtube.com/watch?v=Hbm5SjPPwTw

 
Ingen bild

Kling

26 september 2013 07:06

Ytterligare en läsvärd text

http://nimatown.blogspot.se/

 
Ingen bild

Medborgaren

26 september 2013 07:27

Utmärkt inlägg Thoralf! Med tanke på alla register som vi svenskar tvingas medverka i verkar zigenarnas gap o skrik helt omotiverat.

Sverige är i skriande behov av politiker i din kaliber som jobbar hårt för Sverige och Svenskarna!

Vad som borde diskuteras i detta sammanhang är vansinnet med alla öppna register där kreti o pleti kan ta del av andra medborgares inkomster, bilinnehav, fastighetsuppgifter mm mm mm mm helt utan anledning på nätet, inte konstigt att bedrägerier o identitetsstölder (som inte ens är olagligt!) ökar i rasande hastighet, i synnerhet som invandringen ökar även den i rasande fart................

 
Ingen bild

Sven Dacke

26 september 2013 07:42

Bra Thoralf, stå på dig.
Annars gör någon annan det.

Synd att Åkesson gick i fällan


Synd att det är så lång tid till valet, tänk så mycket 7 klövern hinner ställa till med fram till valet, och förmodligen blir det förmodligen inte bättre, men lite annorlunda när ny Biderbergaren Löfven tar över stafettpinnen

Visste ni förresten detta.

Givetvis är det så, EU har alltid en baktanke med vad det gör EU är om folk inte förstått det ännu bara en fas i bygget av det globala riket. En region av det globala riket.

Däri ligger även anledningen att Reinfeldt & Riksdagen utom SD röstade för den nya grundlagen som skrev in oss som EU medborgare inte Svenska medborgare

Grattis till alla oss EU medborgare, Svenskar är vi tydligen inte längre

 
Ingen bild

Håkan

26 september 2013 07:48

Precis som du, Thoralf, tänker jag inte "lägga mej i" polisens arbete och arbetsmetoder, utan först gratulera till reklamen du fick igår.
Känns intressant att marxister har en sådan "stenkoll" på polisiärt spaningsarbete och då särskilt spaningsregister. Blir djupt imponerad ( O.B.S detta är ironi, är det bäst att förtydliga till trollen ).
Blev speciellt imponerad av "advokaten" som kommenterade som "glömde" nämna undantagen från båda datalagarna, han hänvisade till ( Undantagen är ganska omfattande för myndighetsregister ).
Detta trots att hans "jobb" består av att bygga upp tvivel baserade på undantagen. Hur som...

Om vi har några av dom, som igår, var inne på din blogg och "skrek", även idag, skulle jag vilja rikta ett råd.

Ni har just blivit utsatta för det som kallas indoktrinering och har sedan agerat som "nyttiga idioter" till författaren av alstret ni läste.
Ni tror mej inte?
Men ni tror på något ni läser i Aftonbladet?
Försök,( snälla,snälla ) tänka en, om ens så liten, självständig tanke. Det kan inte vara helt oöverskådligt, eller?

Angående "databasen" orkade jag inte bry mej om "nyheten" när den dök upp, men nu när det nått orkannivå kanske någon kan informera mej. Är dom här uppgifterna klassifiserade som allmänt spaningsregister eller är det en del av belastningsregister?

Min största undran är... Är det här ett försök att totalförlama polisarbetet helt? Då vill jag ha möjlighet att köpa mej ett vapen.
Kanske skulle man gå jägarutbildningen som många från MÖ verkar göra.
Ibland kommer det goda ideer, även därifrån...

 
Ingen bild

Stefan A

26 september 2013 07:49

Kors i taket, SVT släpper fram en normal person som Springare i rutan, en som faktiskt vet vad han talar om till skillnad mot alla drapor på fulmedias ledarsidor, medan den folkpartistiske riksdagsledamoten Haddad frenetiskt viftar med "rasistkortet", vad han nu tror att han skall vinna på det, drar man rasistkortet i tid och otid tappar det sitt värde och får helt motsatt effekt än den tänkta.

 
Ingen bild

Medborgaren

26 september 2013 08:41

Slaskpressen basunerar idag ut om malmöbaserade ligor som ägnar sig åt bedrägerier med bluffakturor mm. De hotar även sina offer med att slå sönder knäskålar!

Polisen måste med alla medel få bukt med dessa idioter, det verkar närmast som att slaskmedia värnar om dessa element istället för oss vanliga medborgare.

Man undrar om detta avslöjande om fakturaskojare bara är en tillfällighet när zigenarregistret belyses..............

 
Ingen bild

Jenny K

26 september 2013 08:51

Har skrivit flera inlägg men kommer inte in. Om jag mot förmodan gör det nu vill jag tacka dig Thoralf för ditt mod att stå upp för den obekväma sanningen.

 
Ingen bild

Sladden

26 september 2013 10:00

@Markku Ahonen. Ingen läser förmodligen ditt skräp och du måste göra reklam för det här, patetiskt.

 
Ingen bild

Lärare

26 september 2013 10:07

Nu är hela PK-etablissemanget sågade vid fotknölarna av den eminente klarsynte Peter Springare. Äntligen en person som vet vad han talar om.

Man kan fråga sig hur länge drevet mot polisens register ska pågå, det är ett helt befogat register, lyssna på Peter Springare.

Stort tack till Thoralf Alfsson som ännu en gång vågar skriva sanningen!

Ord som rasist och främlingsfientlig har helt tappat i betydelse, används i tid och otid enbart för att försöka skrämma oss till tystnad.

Thoralf Alfsson och Peter Springare, dagens hjältar!!!

 
Ingen bild

Thoralf A

26 september 2013 10:14

Markku Ahonen

Reklam för din blogg får du göra i andra forum inte på min blogg!

 
Ingen bild

Hacke

26 september 2013 10:20

Som vanligt när röken har lagt sig, relevans och sanning obönhörligt gör sig påmint kan hedersknyfflar och sanningssägare som Alfsson och Springare fortsätta sina rakryggade arbeten med att försöka få hyfs och ordning på det här landet.
Lika säkert vet vi att det blir dödstyst i media, lika tyst som när sanningen avslöjades på folkets egna alternativa medier efter de fejkade utsagorna om "Hijabskandalen", Rasistdåden i Forserum" och otaliga andra medieprodukter från konsensusetablissemanget. Då är bödlarna inom mediemobben redan på väg mot nya "scoop" på garanterat pk-mässiga områden.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

26 september 2013 11:04

Jag läste Changs blogg via en annan länk i morse och håller helt med dig Thoralf! Mycket bra skrivet både av dig och av Chang!

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Stefan

26 september 2013 12:36

Peter Springare, rotelchef från Örebro, tycker jag förklarar det hela bra i svt. journalister, politiker och proffstyckare är helt galna av blodlukten och kastar ur sig beskyllningar om rasism och annat.
När Springare sakligt försöker förklara varför barnen är med i registret(bl.a som registrerade bilägare) så blir han dock snabbt avbruten. Romerna är naturligt helt oskyldiga i MSM ögon men polisen däremot kan man beskylla för vad som helst.

www.svtplay.se/klipp/1488158/hur-gar-polisen-vidare

 
Ingen bild

Kalle

26 september 2013 13:53

""Den 84-åriga kvinnan från Stenungsund kämpade för att få komma in på ett äldreboende med sin man.
När hon fick nej hoppade hon från balkongen och tog sitt liv framför ögonen på kommunens personal.""skriver Expressen.

http://www.expressen.se/gt/nekades-aldrevard---da-tog-kvinnan-sitt-liv/

Jag är chockad över behandlingen av våra äldre i Sverige.

Istället läggs allt intresse på invandrare och ensamkommande skäggabarn.

 
Peter

Peter

26 september 2013 13:54

I dansk media kan man idag läsa om landets mest kriminella familj som härjat i Danmark under 40års tid. Förmodligen har dansk polis också ett register, konstigt vore väl annars.

Ekstrabladet skriver även att den kvinna i familjen som precis fått ett fängeslestraff är faster till den som är efterlyst att under 16 dagar hållit sin exfru fånge och utsatt henne för misshandel, hot och våldtäkt.

Är det möjligtvis så att gemene svensk inte har en susning om hur det ser ut i de klaner som valt att leva som kriminella? Springare http://ekstrabladet.dk/112/article2107364.ecevar väl även inne på att de i dessa fall innebär att stora delar av familjen är involverad och ibland också delaktig i brott.

Källa Ekstrabladet:

http://ekstrabladet.dk/112/article2107364.ece

 
Ingen bild

Göran

26 september 2013 15:21

Kan det vara så farligt att beröva kriminella invandrare såväl PUT som medborgarskap och utvisa dem till sitt forna hemland även om de riskerar tortyr ? Dels har de missbrukat sin rätt till att uppehålla sig i Sverige, dels tycks de vara vana vid hårda tag om man säger så.

 
Ingen bild

Undrande

26 september 2013 16:11

Det går att kommentera artikeln om Thoralfs uttalande i Östran!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

26 september 2013 17:15

Det har från romskt håll begärts att registret ska offentliggöras.
Bra idé. Då får svenska folket se vad det är för människor.

Ett annat register, som av samma anledning också borde offentliggöras, är STASI-arkivet.

 
Ingen bild

kalle o

26 september 2013 17:31

http://na.se/nyheter/orebro/1.2223337-90-aring-misshandlad-och-bestulen

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 september 2013 18:09

Edward Ulfertz...
Visst ska registret offentliggöras om de själva vill det. Dä kan Avpixlat, Exponerat mfl. ta och publicera obekväma sanningar ur det!

Allt gnäll från denna grupp, kommer då slå tillbaka mot dem, inom kort, tro mig!

 
Lassekolja

Lassekolja

26 september 2013 18:44

@Göran, instämmer helt, men jag vill t.o.m förstärka Din synpunkt; Var och en som inom 10års prövotid begår allvarligt brott, tvingas återvända med hela familjen. "Främlingsfientligt"? Inte alls, självklart informeras om detta, genom ett kontrakt, vad som gäller.
Det duger inte att först böna och be för att få stanna och efter en tid TACKA genom att begå ett allvarligt brott.
Den som inte ställer upp och sköter sig får helt enkelt ta konsekvenserna av sitt handlande. Inget konstigt med det. Det får vara sluttramsat. Sverige måste upphöra att vara hela Världens socialbyrå!
Förr betydde att vara FRÄMLINGSFIENTLIG att vara fientlig mot främlingar. Idag innebär det att man oroas för att våra äldre inte får ha det så bra, som öht är möjligt, eftersom PK-etabl. gödslar med våra skattepengar över främlingar från hela jordklotet! Jag kallar det en kombination av bedrägeri och landsförräderi mot dem, som byggde Välfärdssverige!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göran

26 september 2013 19:23


Håller med Dig fullständigt, Lassekolja.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

26 september 2013 19:34

Sverige: Landet med både balkongflickor och balkongtanter!

 
Ingen bild

Zigenarregistret helt ienlighet med polisdatalagen

26 september 2013 20:06

Överåklagare Mats Åhlund, som ansvarar för förundersökningen av polisens omdiskuterade register om kriminella zigenare, skriver nu av alla misstankar om att registret skulle ha upprättats utan tillstånd och vara i strid med polisdatalagen eller personuppgiftslagen, PUL.
http://avpixlat.info/2013/09/26/zigenarregistret-helt-i-enlighet-med-polisdatalagen/

 
Lassekolja

Lassekolja

26 september 2013 20:50

Trodde aldrig, ens i min vildaste fantasi, att vi i Sverige t.o.m skulle få uppleva BALKONGTANTER, men nu har det hänt!
Visst är Sverige/Absurdistan fantastiskt!?!
Stenungsunds kommun(?), först med "frivillig ättestupa"!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Skånepåg

26 september 2013 21:21

Var har nu gårdagens ”veritabla ordbajsare”, som skrev så ”vackra” ad hominum argument en masse med Thoralf Alfsson som gemensam nämnare, tagit vägen. Det visar sig nu att man tydligen inte enbart sköt sig själv med ett skott i foten, utan det tycks ha blivit ett helt magasin från en AK-47:a.

Ni som vräkte ur er alla tänkbara otidigheter borde skämmas och ägna er åt något helt annat i fortsättningen, eftersom det ni påstått att Thoralf Alfsson ägnat sig åt är just det som ni själv tydligen är obestridliga ”mästare” på.

 
Ingen bild

Lärare

26 september 2013 22:13

Men snälla nån, när ska denna "långkörare" ta slut?
De ger sig aldrig, trots att de får mothugg av experter. De verkar tro att vi går på vad som helst.
Förekommit i varenda tv-sändning i dag också. Kommer förmodligen fortsätta ngr dagar till. Vem bryr sig längre, låt dom hålla på.

Grattis Thoralf, du går återigen "segrande ur striden"!

 
Ingen bild

gnorfel

27 september 2013 22:56

överfödig grinolle från den killen.
Vi är många som blivit redigt mobbade uta att ha varit mörkhåriga... Få förunnade är de som fått revange, men grina på kan han - rediga krokodiltårar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se