thoralf

Direktlänk till inlägg 12 juni 2013

FALSK MARKNADSFÖRING AV LANDSHÖVDINGEN

Av Thoralf Alfsson - 12 juni 2013 23:50

I förra veckan skrev jag några rader i ett blogginlägg om den integrationsstrategi som 26 företrädare i Kalmar län skrivit under tillsammans med landshövding Stefan Carlsson. Jag begärde då också ut detta dokument från Länsstyrelsen.


Idag har landshövding Stefan Carlsson fått en artikel publicerad i Barometern angående denna integrationsstrategi. Läs artikel.


I sin artikel nämner inte Stefan Carlsson målet med detta dokument på ett enda ställe. Det uppsatta målet borde ju vara väldigt viktigt. Inte minst med tanke på att anges som det övergripande målet i dokumentet.


Jag förstår givetvis varför landshövdingen utelämnar målet i sin debattartikel! Målet och rubriken för dokumentet fungerar inte riktigt tillsammans enligt min mening.


Integrationsstrategi för Kalmar län har dokumentet som rubrik! Målet ser ut enligt nedan.


 


Målet med denna integrationsstrategi är således att öka invandringen till Kalmar län.


Knappast en bra integrationsstrategi om man vill förbättra den befintliga situationen. Vilket jag tror alla som läst om dokumentet uppfattat att syftet skulle vara. Inte att öka problemen med en ännu större invandringen med ännu mer integrationsproblem som följd.


Ibland dessa 26 företrädare finna alla länets kommuners kommunstyrelseordförande som nu skrivit på detta dokument. Hur många av dessa har ett beslut från kommunfullmäktige i ryggen innan de skrev på ett dokument om ökad invandring till sin kommun. Enligt vad jag förstår är det bara 3 av 12 kommuner som tagit något sådant beslut.


Kalmar kommuns Johan Persson har definitivt inte något sådant beslut att luta sig emot.


Landshövding Stefan Carlssons debattartikel i Barometern är rent hyckleri i och med att han inte med ett enda ord nämner det övergripande målet med detta dokument. Falsk marknadsföring är ett lindrigt omdöme!


För den intresserade kommer här alla 26 personers underskrift och vilket företag eller organisation de representerar.

Nu får vi se om Kalmar Läns Lnadsting hotar med rättsliga åtgärder för att jag publicerat deras logga ;-) 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Magnus S

13 juni 2013 00:15

På vilket sätt har denna landshövding mandat att propsa på oss ännu mer massinvandring? Är han demokratiskt vald för det första? Nej han är politiskt korrekt insmygen i maktens korridorer av högre svenskhatande makter. Är han politiker eller vad i fnölen är en Landshövding för något om inte ett odemokratiskt instrument. Jag har då inte fått chansen att vare sig rösta nej eller ja till detta destruktiva för välfärden genom köksvägen odemokratiska och oparlamentariska destruktiva maktmissbruk..

 
Ingen bild

Magnus S

13 juni 2013 00:40

Landshövding det låter nästan som landsfader. Vad är skillnaden? Jag vet inte. Jag vet inte ens vad en landshövding har för funktion. Vad ska vi med en sån till? Han är som sagt inte demokratiskt vald och nu skall jag ut och dela flygblad för ett bättre Sverige pga av vår odemokratiska landshövding som jag inte bryr mig om vad fanskapet heter för han är så avskyvärt politiskt korrekt så jag mår illa. Punkt!

 
Ingen bild

Magnus S

13 juni 2013 01:05

Landshövding det låter som en vis man och det kanske han är genom tidigare livet. Men han är också politiskt korrekt och då blir det som det blir. Det är därför han blir landshövding. Att tycka rätt ger fördelar. Politisk korrekthet är en smitta som skapar förmåner och karriärer precis som det var på 30-talet då den nazistiska åskådningen gynnade ens karriär.

Nu ska jag ut och dela flygblad. Bara jag är vaken. Jag har lediga veckan om någon undrar. Jag jobbar skift. Jag kan sova hur länge jag vill i morgon ty jag har jobbat 12h helger och nätter. Nu ska det delas i två timmar.

 
Ingen bild

lhasa

13 juni 2013 01:08

Det är ett väldigt konstigt mål. Det finns två möjligheter, antingen så ökar man intaget av "flyktingar" markant -- mer än antalet personer som föds/dör naturligt av den inhemska befolkningen. Alternativt så försöker man att bli av med inhemsk befolkning, "flykting" poplulationen blir då större i förhållande. Troligen eftersträvar de kanske en kombination av de två. Detta fungerar eftersom de pratar om andel av befolkningen och inte i faktiska siffror -- lyckas de få till en rejäl white flight kan de uppnå önskat resultat väldigt fort.

Det sorgliga är alltså att de inte har något mål med det, vad är poängen med att bli fler eller att öka? Det verkar vara en osedvanligt korkad plan.

 
Ingen bild

Nidhoggr

13 juni 2013 03:01

För den som vill läsa Breiviks e-post utan att stödja den girige författaren, så finns all e-post och övriga brev från boken "Massemorderens private e-poster" nu helt gratis på den här sidan:
https://sites.google.com/site/breivikarkiv/dokumenter/massemorderens-private-e-poster

Utmärkt för den som vill bilda sig en egen uppfattning.

 
Ingen bild

Magnus S

13 juni 2013 03:15

Nu är jag klar med flygbladsutdelningen. Det tog väl nästan 2 timmar? Nu hoppas jag att jag väckte någon innan inbördeskriget börjar..

 
Ingen bild

Morningstar

13 juni 2013 05:12

Jag blir alltmer övertygad om att vi måste öppna upp dom gamla mentalsjukhusen igen. Vi kan inte ha alla dessa samhällsfarliga politiker springandes lösa.

 
Ingen bild

S.småland

13 juni 2013 06:01

Undrar om Svanström Högsby har stöd för sin namnunderskrift ?
Tveksamt .

 
Svensson

Svensson

13 juni 2013 06:47

Det finns alltid ett syfte med alla politiska åtgärder,då ska det nämnas för medborgarna.Syftet med det här,tycks vara något dåligt,eftersom man döljer det.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

13 juni 2013 06:58

En bunt snackare och skrivbordsteoretiker bara, ute i verkligheten skulle de flesta stå sig slätt utan våra skattepengar att leka med. Den statliga Grekiska televisionen lider väl av samma sjuka som den statliga Svenska televisionen, den har till slut blivit så fylld med vänsterfolk att enda möjligheten att få en fungerande org. är att stänga ned skiten och börja om på nytt, med mera politisk mångfald bland personalen.

 
Ingen bild

Stefan A.

13 juni 2013 07:22

Landshövdingen gör sig för övrigt skyldig till grov rasism, frågan är om även Delawareindianerna såg den vite inkräktaren som en "resurs", kom mera med en massa sjukdomar och tog indianernas land där de bott i kanske tusentals år, så den "resursen" kanske de hade klarat sig utan, kan man inte skaka fram något bättre exempel på en lyckad invandring så kanske det är lika bra att man håller tyst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juni 2013 07:33

Polisen, Försäkringskassan och Skatteverket ställer sig bakom detta.
Säkert order uppifrån. Men borde inte främst dessa tre myndigheter veta bättre? Någon närmare förklaring hur jag tänker, behövs nog inte...

 
Åke M

Åke M

13 juni 2013 08:43

I gårdagens tidning, VästerviksTidningen, så fanns samma artikel införd....Den går ännu att kommentera, bara man håller saklig ton, annars tas väl som vanligt möjligheten bort att kunna kommentera.

http://www.vt.se/opinion/torget/?articleid=6863782

 
Ingen bild

vmm

13 juni 2013 09:45

Man kan ju minska andelen svenskar också så löser det målet. En åldrande befolkning, minskade födelsetal och hög utflyttning, särskilt när det gäller ungdomar som snart ska bilda familj, är som ljuv musik i dessa kommuners öron. Konkreta förslag för att åstadkomma detta måste ju tas fram.

 
Ingen bild

vmm

13 juni 2013 09:57

Märkligt att Migrationsverket skriver under på att deras mål är att öka andelen utlänningar. Det bör ju knappast vara det som är målet med Migrationsverkets verksamhet. Hur ska dom göra konkret för att uppfylla det målet? Ge personer uppehållstillstånd som egentligen inte har rätt till det?

 
Ingen bild

Nalli

13 juni 2013 10:01

Torsdag 13 juni 03:15
” Nu är jag klar med flygbladsutdelningen.”

Bra jobbat Magnus, den nivån klara jag inte själv p.g.a sjukdom, men några klara jag i alla fall.

 
Ingen bild

Nalli

13 juni 2013 10:11

Här ligger en hund begraven.

Polismyndigheten i Kalmar län kan ” aldrig” få ett sådant mandat att skriva på detta papper eftersom det är ett politiskt manifestation.

 
Ingen bild

Kurtan

13 juni 2013 10:19

Appropå kommentarer ang. flygbladsutdelning tidigare, skulle jag vilja lägga in en kommentar som jag tidigare lagt in på en annan Sverige vänlig blogg som liksom denna kämpar för att sprida kunskap om det pågående haveriet och "självmordet" av Sverige. Detta för att höra vad ni tycker...

Anser att vi alla som har insett hur grundlurade den blåögde snälle svensken har blivit av 7-klöverns politiker i alla led inklusive den vänsterindränkta hycklande löghalser till journalister i media har en MORALISK SKYLDIGHET att informera och "väcka upp" våra bröder och systrar anser jag!!!

Dessa som inte har en susning om att de har blivit och fortfarande blir bedragna av dessa människor som egentligen skall värna om oss!!!

Ställ dig frågan;
Skulle inte du vilja veta vad som sker nämligen en utplåning av Sverige och på sikt oss svenskar om du fortfarande är inne i "hjärntvätten" och totalt ovetandes?!

Skulle du inte bli väldigt besviken och förbannad om ifall det går som det nu är på väg, ingen "väckte" dig i tid?!
MVH

 
Ingen bild

Minnet

13 juni 2013 10:43

Reinfeldts vallöfte var, att nu ska det bli slut på politiska utnämningar till myndighetschefer. De ska tillsättas öppet på sina objektiva meriter. Det har blivit tvärtom. Vi har nog aldrig haft så många nickedockor bland chefer och handläggare sedan Gustav Vasa skrämde sina fogdar. Och som Nalli och vmm skriver - här tar man politisk ställning från Polisen m.fl som inte har sådant mandat. Det bör anmälas till någon av alla våra Ombudsmän och Reinfeldt bör avkrävas uttalande.

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

13 juni 2013 11:01

Tror att vår käre landshövding samt en del andra politiker mm har fått " hybris ". Denna hybris sjukdom leder till att dessa personer saknar verklighetsförankring. En del skulle nog vilja säga storhetsvansinne. Hela världen skall till Kalmar län. Helst analfabeter. Denna sjukdom finns även hos vissa personer i kommunfullmäktige i Kalmar. Tyvärr så har vi alldeles för många " hybrister " i Sverige. Man undrar om det går att bota sjukdomen.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 juni 2013 11:24

I SR P1 Kl 17,00 i dag

Tyvärr är det ofta nå¨got som är negativt när det handlar om Araby Växjö, ett Rinkeby i miniatyr.
--------------------------------------------
Under hösten och våren har våra reportrar Katarina Gunnarsson och Marcus Eriksson besökt 7 utsatta områden runt om i landet - Nävertorp i Katarineholm, Lagersberg Eskilstuna, Tjärna ängar Borlänge, Skäggetorp Linköping, Andersberg Halmstad, Hässleholmen Borås. I dag och i morgon avslutar vi serien här i Studio Ett. Den sista resan i serien

"Det delade Sverige" har gått till Araby i Växjö. Bostadsområdet Araby finns med på regeringens lista över de 15 mest utsatta områdena i landet. I Arabyskolan går bara hälften av eleverna i åk 9 ut med fullgoda betyg och andelen unga som varken arbetar eller studerar tillhör de högsta i landet. De senaste siffrorna visar att 41 procent av de unga mellan 20 och 25 år varken förvärvsarbetade eller studerade. Studio Ett reportrar åkte till Araby i Växjö. Efterföljande samtal med Katarina Gunnarsson. 17-timmen

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=1637

Och varför det blivit så här, tror jag inte att programmet tar upp för det gynnar bara ett parti

 
Ingen bild

von Moltke

13 juni 2013 11:57

Det är smått bekymmersamt att myndigheter fattar politiska beslut, för det normala är ju att myndigheter verkställer politiska beslut...

 
Ingen bild

ABSOLUT

13 juni 2013 13:30

På Söndag kräver vi ändrad färdriktning!

■ Demonstranter kräver regeringens avgång
■ På Söndag kräver vi ändrad färdriktning!
■ Väl mött i Stockholm!
■ Upprop, manifestation 16 juni!
■ Fellow Swedes, it is time to stand up for Sweden!

http://sockerbitar.se/10823/

http://sockerbitar.se/wp-content/uploads/2013/0

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juni 2013 14:10

Tankar i stunden: Moder Svea verkar lida av ett allvarligt självskadebeteende. Men här gäller inte rakblad på underarmarna.
Här gäller en okontrollerad massinvandring och Moder Svea står framför spegeln likt en anorektiker och tar inte in vad som verkligen framträder...

 
Ingen bild

ABSOLUT

13 juni 2013 14:11

https://www.realisten.se/wp-content/uploads/avga_regeringen-560x320.jpg


Upprop Värmlandsgruppen

På söndag återkräver vi vårt land!
På Söndag kräver vi ändrad färdriktning!
Demonstranter kräver regeringens avgång Realisten
Kommentar till manifestationen 16 juni med krav på regeringens avgång Stefan Jacobsson (svp)
Manifestation för regeringens omedelebara avgång Flashback'

http://gotiskaklubben.wordpress.com/

 
Ingen bild

Vänsterextremisten-Lisa Bjurwald får orgasm!

13 juni 2013 16:27

Nu kan alla kalla SD främlingsfientligt
Förhoppningsvis kan Granskningsnämndens beslut ge tvekande journalister det civilkurage de behöver för att våga kalla Sverigedemokraterna främlingsfientligt.

Efter flera års förvirring är Granskningsnämndens beslut rörande SD-etiketten "främlingsfientligt" mycket välkommet i medievärlden. Läs mer här. Som underlag för sitt beslut skriver GRN bland annat: "Nämnden konstaterar att det av SD:s principprogram från år 2011 framgår att partiet har en 'nationalistisk grundsyn' och att nationalismen betraktas som 'en central del av partiets politik'. Partiet förespråkar en 'gemensam nationell och kulturell identitet bland 4/5 befolkningen' och anser att 'det är uppenbart så att vissa kulturer är bättre än andra'. Det handlar alltså inte om ett åsiktsbaserat utlåtande, som SD:s anhängare säkerligen hävdar, utan om en förvånansvärt ambitiös analys.

I och med att dessa partier rört sig från marginalen till parlamenten har en ganska ologisk osäkerhet uppstått hos medierna – som om partiernas nyvunna formella maktpositioner automatiskt skulle göra deras idéer mindre rasistiska. Kanske är det säkrast att ge dem den mindre konfrontativa etiketten "invandringskritiska"? Framför allt är det ju mer bekvämt för den enskilde journalisten eller redaktionen; alla vågar kalla den gapige gatuaktivisten för "högerextrem", men det tar emot när han eller hon står uppsvidad i kostym i talarstolen (och får gehör för sina idéer hos en inte obetydlig del av befolkningen).

Förhoppningsvis kan Granskningsnämndens beslut nu ge tvekande journalister det civilkurage de behöver för att våga kalla Sverigedemokraterna, ett riksdagsparti med över 300 000 väljare bakom sig, för främlingsfientligt.
http://www.medievarlden.se/blogg/lisa-bjurwald/2013/06/nu-kan-alla-kalla-sd-framlingsfientligt

 
Stefan K

Stefan K

13 juni 2013 16:28

Varför är det ett övergripande mål att andelen utlandsfödda måste öka? Är landshövdingen missnöjd med sin svenskfödda befolkning, till vilka jag räknar många med utländsk bakgrund?
Är han villig att ta den debatten med alla finnar, polacker, norrmän, ryssar och andra som är födda i Sverige och framför allt...är han villig att ta den debatten med alla svenskfödda som går arbetslösa och ser sin vardag förändras till det sämre?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Kalle

13 juni 2013 17:36

Vad gäller i Sverige???

Invandrare betalar mer till samhället än de får tillbaka

Publicerad i dag 11:00

Bryssel. Invandrarna betalar mer till samhället än de får tillbaka. Det visar den första internationella rapporten om invandringens ekonomiska följder i Sverige och övriga industriländer."" skriver DN idag

http://www.dn.se/ekonomi/invandrare-betalar-mer-till-samhallet-an-de-far-tillbaka/

""Här ljuger DN om rapport om invandringens kostnader – är istället förlust
Publicerat den 13 juni 2013 kl 15:33
"I Sverige bidrar invandrarna mer till stat och kommun än de får tillbaka" skriver Bonnierägda Dagens Nyheter och hänvisar till en rapport från OECD""skriver sverigevänliga Fria Tider

http://www.friatider.se/har-ljuger-dn-om-rapport-om-invandringens-kostnader-ar-istallet-forlust

Vem skall man tro på???
Vad säger Riksdagens utredningstjänst (RUT)???
OECD har utrett!!!

Hur kommer det sig att RUT inte klarar av att utreda invandringens kostnader nu när OECD kan det??? Inkompetenta eller odugliga utredare på RUT.

RUT kanske istället lider av vänskap eller politisk skorruption???

RUT verkar vara ett enda stort demokratiskt fiasko i riksdagens tjänst!!!


 
Ingen bild

Sven Dacke

13 juni 2013 18:11

Jag bodde några år i Araby området i Växjö, som nu klassas som ett av 15 områden i Sverige med stort utanförskap.

Sveriges Radio P1 Studio 1 sände för en stund sedan ett mycket skrämmande reportage som avslöjar ett Sverige på snabb väg mer i avgrunden som u-land

Inga intelligenta analyser av hur det kunde bli så, endast ett konstaterande att den typen av jobb som behövs, inte finns längre. Och Kamel eller getskötare har aldrig varit särskilt gångbart i Sverige.

Och under tiden väller människor in över gränserna!

Lyssna gärna på Studio 1 men på egen risk

http://sverigesradio.se/api/radio/radio.aspx?type=db&id=4592686&codingformat=.m4a&metafile=asx


 
Fia

Fia

13 juni 2013 18:40

Stefan Carlson är samme Bilhandlarhövding som körde över tjänstemännen på Länsstyrelsen som var starkt kritiska till Björn Ulvaeus storbygge på Slottsholmen i Västervik. Trots väl underbyggd kritik tog Stefan Carlson fram sin vetorätt så att Björn Ulvaeus fick som han ville. Jag säger tummen ner för både Stefan Carlson och Björn Ulvaeus. Västerviksborna får stadens hjärta förstört men vad bryr sig dessa två superegon om det.

http://Fia

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juni 2013 19:22

EXPO meddelar att de ska etablera en "rasistisk frizon". Rasism av vem, mot vem?
Reagerar de blixtsnabbt om man säger "svennehora" på Rinkebysvenska? Nej, knappast...

 
Ingen bild

masen

13 juni 2013 21:45

Skönt att sanningen kom fram för Christer Wikström i borlänge
http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.5980377--burkabraket-blev-nedlagt

 
Ingen bild

OT

13 juni 2013 22:06

Svensk sjuklöverpolitik hör hemma på låst avdelning... för de kan väl inte vara rättsligt ansvariga för vad de orsakar?:

1. Allmänfarlig ödelägelse?
2. Trolöshet mot huvudman?
3. ...

Väljare, fråga dig själv vad du håller på med, ifrågasätt ditt val av parti, ...

Säg - "Give me the sense to wonder. To wonder if I'm free. Give me a sense to wonder.
To know I can be me. Give me the strength to hold my head up.
Spit back in their face..." - Can I play with madness: http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

 
Ingen bild

OT

13 juni 2013 22:28

Galenskaparna fortsätter, the Muppet show must go on...

"As I walk through the valley where I harvest my grain
I take a look at my wife and realize she's very plain
But that's just perfect for an MP like me
You know, I shun fancy things like electricity
At 4:30 in the morning I'm milkin' cows
Fridolin feeds the chickens and Åsa plows..." - Miljöpartiets Paradis: http://www.youtube.com/watch?v=lOfZLb33uCg

 
Ingen bild

OT

13 juni 2013 23:39

Först en Svenskakurs för Politiker - "Jag hade fel": http://www.youtube.com/watch?v=zW3AHNXL4XQ

Sedan en sång för all dem i M - "Reinfeldt - jag kan inte knäcka Sverigedemokraterna, Alla sätt jag prövat har varit fel. Med min lilla yxa högg jag tills jag blev stel, Bordet fick hack, parkett golvet sprack men Sverigedemokraternas fick ändå ett högre stöd.

Reinfeldt - jag kan inte knäcka Sverigedemokraterna, Nej inte med ens hammare och spik. Vare ort i Sverige nu har små märken här och var, Det är bara Sverigedemokraterna som är kvar..." - Självplågarvisa från Chit'n Pot'n Bah i Indien: http://www.youtube.com/watch?v=8diutihIZlM

 
Ingen bild

SD Kävlinge levererar

14 juni 2013 00:36

Direktiv

Säga upp avtalet 25 flyktingar/år löpande mellan Kävlinge kommun och Migrationsverket.

Säga upp avtalet fem ensamkommande flyktingungdomar/år löpande mellan Kävlinge kommun och Migrationsverket.

Möjliggöra för de ledamöter i kommunfullmäktige som röstade JA för mottagande av flyktingar och flyktingungdomar att ideellt mottaga dem i sina hem.

Att uppdra åt kommunstyrelsen att utreda möjligheten att ändra de strategiska målen för KKB, till 60 nya lägenheter/år.

Socialnämnden skall påskynda utredningen beträffande de anställda inom hemvården som inte vill ha tudelade turer i sitt arbetsschema.

Att Kommunen inom SamTroh, Samverkansrådet för Trygghet och Hälsa, prioriterar det brottsförebyggande arbetet mot narkotikabrott/missbruk.

Öka sommarjobben i Kommunen med 50 %.

Bildande av kommunalt naturreservat i Folkparken i Kävlinge.

Bildande av kommunalt naturreservat i Furulundskogen.

Arvoden till alla politiska ordföranden i nämnder och styrelser minskas med 25 %.

(Kommunstyrelsens ordförande har i nuläget ett arvode på 918.000 samt andra vice ordförande i kommunstyrelsen har 90 % därav)

Vi Sverigedemokrater har lagt en budget som skapar Trygghet och Säkerhet för de boende i vår kommun.
https://kavlinge.sverigedemokraterna.se/

 
Ingen bild

Bertil

14 juni 2013 01:14

Intressant rapport från OECD, man säger att Tyskland, Frankrike och Polen har det svårt eftersom de har många immigranter som får pension. Kikar man sedan längst till höger i tabell 3.7 d.v.s den beräkning som man vävt in flest utgiftsposter i (notera att försvarets kostnader saknas) så får Sverige sämre värde än Polen.

Lögn, förbannad dikt och statistik eller hur var det nu DN?

Kort sagt, beräkningen exkluderar en hel del utgiftsposter, då får Sverige ett positivt värde men i tabellerna där man tar hänsyn till dessa poster är det istället negativt.

Förklaringen till varför Tyskland fick så stort minus var att de har stora grupper pensionärer, förmodligen från hopslagningen med Öst-Tyskland men givetvis också invandrare. Länder med fördelaktiga pensionssystem för det alltså svårare den dag det ska betalas ut pensioner till de som inte bott och arbetat här hela livet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 juni 2013 06:35

Lycklig ledarskribent i Smålandsposten Alen Musaefendic ( vem är det? ) om Främliongsfientliga Sverigedemokraterna i dagen tidning.

Med enorm effektivitet har SD genom offermentalitet tillskansat sig både problemformuleringsprivilegiet och utrymme nog att praktisera den. Media har varit tillmötesgående. Snabbt har det gått från rasistiska till främlingsfientliga till invandrarkritiska till numera blott Sverigedemokraterna. Detta medan offret anklagat alla förutom sig självt för splittring, bidragsfusk, våldtäkt, aldrig i form av enskilda företeelser, alltid som genkedjor i invandrarnas och muslimernas "kulturella” DNA.

http://www.smp.se/ledare/kalla-garna-sd-framlingsfientligt(3816034).gm

Och jag som trodde dagens ledare i Smålandsposten skulle handla om Sveriges Radios granskning av Araby, ett av Sveriges utanförskapsområden med nästan bara består av invandrare där man bränner bilar och förstör egna teaterlokaler, men det är säkert "Pursvenskarnas" fel, och inget vi importerat utifrån.

I dagen P1 finns ytterligare ett reportage om Araby och skolan där.
Naturligtvis är det "Pursvenskarnas" fel att det har blivit så, och att vi inte ger alla jobb och ännu bättre skolor, men dom kunde ge f... i att bränna ner dom vi har

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5564354

 
Svensson

Svensson

14 juni 2013 07:01

Vi kräver att politikerna som leder Sverige,ska ha ryggrad och lite stake.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Farbror Sven

14 juni 2013 07:11

Vi kanske ska ta och byta ut landshövdingen mot en av hans invandrade resurser ?

 
Ingen bild

Stefan A.

14 juni 2013 07:23

Tänk om fulmedia visade samma intresse för de enorma kostnaderna för vård av unga friska män (gemenligen kallade barn) som de gör för kungahusets ekonomi. I en debatt i går om fulmedias kris, påstod de sig även ha ett folkbildande uppdrag, skrattretande, skulle deras grova och lögnaktiga propaganda vara folkbildande, det är snarare folkuppfostran och "åsiktskorrigering" man sysslar med, och naturligtvis förväntar man sig ekonomiskt stöd från makten med VÅRA skattepengar när man springer maktens ärenden, nej slopat presstöd och höjd reklamskatt är det enda språk nuvarande fulmedia förstår och gjort sig förtjänta av.

 
Ingen bild

Dumle

14 juni 2013 09:31

Frågan som landshövdingen och alla undertecknare måste besvara är:

VARFÖR?????

Varför har man målet att öka andelen utlandsfödda? Vilka positiva konsekvenser skulle en eventuell måluppfyllelse medföra? I dagsläget är många av "nysvenskarna" människor från Nordafrika och Mellanöstern (MENA). Vilka områden har en stor inflyttning av dessa folk och vilka positiva konsekvenser kan landshövdingen och övriga undertecknare se där? Viktiga frågor där konkreta svar och inga floskler kan accepteras!!

 
Ingen bild

Farbror Sven

14 juni 2013 09:47

Landshövdingen kanske håller på att såga av den gren som han tror sej sitta säkert på ?

 
Ingen bild

Rune

14 juni 2013 11:28

Landshövdingen har ju fått sitt uppdrag från regeringen. Han är alltså regeringens företrädare i länet.
Regeringen vill alltså importera fler utlänningar till länet samtidigt som detta skall döljas för allmänheten.
Under femtio och sextiotalet hade sådana handlingar från Statsministern och andra ministrar lett till Riksrätt och avsättning.
Kungen hade då fått inkalla andra ministrar för att reda ut härvan och få klarhet i vad som pågått och vilka intressen som ligger bakom.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

14 juni 2013 13:45

Utvecklingen i Sverige

Bossnien Muslim skriver ledarartiklar i Smålandsposten om Främlingsfientliga Sverigedemokraterna, observera alla som röstar på partiet är i dag främlingsfientliga alla klumpas ihop som grupp

Se mera om ledarskribenten och Bosniemmuslimen samt ledarartikeln
http://www.youtube.com/watch?v=Fn9cNdzbXpk

Ledare i SMP

Kalla gärna SD främlingsfientligt
LEDARE i dag 00:30 | Uppdaterad i dag 06:09

Frågan som Granskningsnämnden borde ha granskat är vad annars man ska kalla dem. I dagarna kom i alla fall beslutet från ett tungt och auktoritativt organ att P4 Extra visst kan benämna SD för främlingsfientligt och behålla sin opartiskhet och saklighet intakt. Det omtalade radioinslaget har friats.

Nu var P4 varken först eller sist med att använda beteckningen främlingsfientligt för att beskriva ett främlingsfientligt parti. Många av oss tvekade inte att använda beteckningen åter och åter igen under tiden ärendet behandlats, och hade lika tveklöst fortsatt att använda den även om domen hade varit fällande. Men i dessa dagar av retorisk kreativitet finns det inga självklarheter längre. För att parafrasera statsministern: AIK kan spela en match utan AIK:are, så länge tränaren anlägger en övertygande min när han låtsas.

Man pustar ut därför att beskedet var ovisst. Det är oroväckande hur oväntat Granskningsnämndens beslut uppfattas vara. Med enorm effektivitet har SD genom offermentalitet tillskansat sig både problemformuleringsprivilegiet och utrymme nog att praktisera den. Media har varit tillmötesgående. Snabbt har det gått från rasistiska till främlingsfientliga till invandrarkritiska till numera blott Sverigedemokraterna. Detta medan offret anklagat alla förutom sig självt för splittring, bidragsfusk, våldtäkt, aldrig i form av enskilda företeelser, alltid som genkedjor i invandrarnas och muslimernas "kulturella” DNA.


Alen Musaefendic

http://www.youtube.com/watch?v=Fn9cNdzbXpk

 
Ingen bild

Arvid

14 juni 2013 16:12

Lär känna dina pappenheimare, du utdöende gamle Svenne!
- - -
Här verkar många av gamla Sveriges dödgrävare
i 'Mångkulturellt centrum' i Botkyrka.
Här återfinnes såklart gamle "aktivisten" Tobies Hübinette, nu som forskare och chef för programverksamheten. Wow! Betald med skattemedel.

"Just nu pågår på 'mks' en utställning om den tidigare svenska vitheten och den framtida kulörta svenskheten. Utgångspunkten är att ras görs hela tiden. I media, i samhällslivet och i vardagliga möten mellan människor." http://mkc.botkyrka.se/
Varning för ras!

'Lintottar' finns, 'ras' finns också, men är numera fula ord som icke skola nyttjas av en anständig, ny, blancofob och negrofil svensk befolkning.

Vade retro me, racismo! skulle Reinfeldt kunna ha sagt, om han hade haft någo klassisk bildning (- bildning överhuvudtaget!).

*** Svenskhet är inte längre att vara vit. ***
'The Lokal' ägnar sig åt det aktuella temat.
http://www.thelocal.se/48022/20130521/

När kommer IKEA att anpassa sig till den blivande svenskheten? Ut med bokhyllan Billy och soffbordet Sofia, in med taburetten Abdalla och divanen A'ishah.

Utbytet av den sv enska befolkningen lär dock inte, om inte Reinfeldt lägger på extra kol, vara fullbordat förrän ca 2050. En sanningssägare nere i Europa kallade dagens svenskar för: the multi-culti zombie moron champions of Europe.
Vi är som vanligt bäst och ligger främst. Varen stolta!

 
Ingen bild

Lotta

14 juni 2013 16:38

Gårdagens största garv bjöd den tidning som gick i bräschen för att avskaffa den anonyma kommentarsmöjligheten, Expressen. Samma tidning som inte är lika noga med denna sin ståndpunkt när det gäller ledarredaktionen på sin tidning. Nu kan jag förvisso förstå denna hållning när man läst gårdagens ledare. Ingen vill stå för dravlet.

"Reinfeldts fullständiga pulverisering av SD-ledaren Jimmie Åkesson var en av höjdpunkterna."

Undrar om ledarredaktionen såg samma partiledadebatt som resten av oss?

 
Ingen bild

Putte

14 juni 2013 16:58

Om Alen Musaefendic verkligen var flykting, varför håller han sig då fortfarande kvar i Sverige? Vad jag vet så är väl kriget i Bosnien över för länge, länge sedan.

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 juni 2013 17:05

Allt flera tävlar om hur man snabbast får bort tidigare Svens kultur. Allt från Muslimska ledaredaktörer som "dissar" SD och nu V + S som vill ha en mångfaldsfestival i Växjö, som om det inte räcker att besöka Netto butiken i Araby en gång i veckan.

Jag tänker mig att när man går på den här festivalen så ska det vara allt från dans från Bolivia till Poetry slam med moderna poeter, säger AnnaLisa Eneroth, vänsterpartiets ersättare i kulturnämnden som formulerat förslaget.
Tanken enligt henne är att mångfaldsfestivalen ska vara en ny version av Arabyfestivalen som hölls för några år sedan i Araby.


Av kommentarerna är inte alla lika förtjusta

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/06/12/9930788-falsk-marknadsforing-av-landshovdingen/#kommentarer

 
Ingen bild

Jonatan

14 juni 2013 18:07

Målet är alltså att minska andelen Svenskar. Om det går an att formulera ett sådant mål borde man lika gärna kunna sätta som mål att minska andelen somalier och araber. Det vore rimligare eftersom detta trots allt inte är Somalia eller Särkland utan faktiskt Sverige.

Att peka ut ett folk, det egna, och sätta dess avveckling som mål är kusligt obehagligt.

 
Roland

Roland

14 juli 2013 10:12

En länshövding var kungens representant och det var hans rätt att utse vem som skulle bo residensen och leda arbetet vid länsstyrelserna. I princip fungerar det så fortfarande så men numera har vi en självutnämnd kung som tar sig själv all rätt och ser till så att hans tjänare uppfyller hans mål.

http://Roland

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se