thoralf

Direktlänk till inlägg 18 januari 2013

FULLTRÄFF AHONEN

Av Thoralf Alfsson - 18 januari 2013 17:47

Tidningen Östrans bloggare Ahonen sitter uppenbarligen inne med mer information om hur Ungdomsstyrelsen avgör vem som skall få bidrag eller inte. Jag vet inte vad Ahonen har för några kontakter inom vänsterrörelser eller om det är information som florerar inom den socialdemokratiska medieorganisationen. Utan tvekan är det precis som vi Sverigedemokrater befarat ett helt politiskt beslut av Ungdomsstyrelsen. Så här avslutar Ahonen sitt blogginlägg.


"Processen startar alltid inom rörelsen och när väl SDU kan anses som “rumsrent” och stå för de värderingar Ungdomsstyrelsen kräver så kommer även SDU att beviljas bidrag."


I praktiken innebär det att SDU aldrig kommer få något bidrag så länga SDU t.ex är kritiska till dagens massinvandring.


Jag ser fram emot att Ahonen i nästa blogginlägg redovisar de värderingar som krävs av Ungdomsstyrelsen för att bidrag skall betalas ut. Uppenbarligen uppfyller de flesta muslimska organisationer dessa värderingar, vilket är en gåta för mig men uppenbarligen inte för Ahonen.


Tydligen begriper inte Ahonen vad han skriver!


Som inte detta vore nog anklagar han mig för uppvigling och hot.Även Ahonen har svårt att förstå min ironi över Åsa Linderborgs "fotsoldater".


Jag hoppas att SDU begär ut alla bidragsansökningar som Piratpartiet gjort de senaste åren, där bidrag beviljats. Jag är övertygad om att där finns brister i organisation men inte i "värderingar" enligt Ungdomsstyrelsen.


Läs hela blogginlägget


 
 
Ingen bild

Lantjunkaren

18 januari 2013 18:27

Den "andra sidan" sitter på alla mandat lite överallt nu och kan göra nästan som dom vill.

De"goda"(etablisemanget) har tolkningsföreträde gentemot "de onda"(SD).

Alla hedersbergepp och fördämningar verkar ha släppt över allt i samhället.PK-eliten ångar bara på.Utan sans och förnuft.

Tidningar och andra media fylls idag av infantila påhopp och oförskämndheter.Företeelser som för ett tiotal år tillbaka skulle ha renterat i att aktuell program/redaktionsansvarig ansvarig fått respass.

Nu hyllas istället dumheten.Denna är satt på hederstribun!

Efter riksdagsvalet 2014 är det en av SD:s stora missioner att verka för någon form av "moralisk upprustning".

 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 18:29

Om nu Ahonens hallucinationer om kriterierna om bidragen från Ungdomsstyrelsen stämmer, då är det verkligen illa i Konungariket Sverige...
Om Ungdomsstyrelsen KRÄVER visa värderingar då är det total kris. Jag är ganska säker att ett antal vänsterextrema ungdomsorganisationer får bidrag...

"Saliga äro de korkade, ty de skola flyta i Syndafloden" . Ahonen flyter lugnt och tryggt den dagen....

 
Ingen bild

SM811

18 januari 2013 18:49

Jag undrar vad det är för hjärnspöken som snurrar runt i skallen på Ahonen. Någon ordning tycks det inte finnas och demokratibegreppet har han helt misstolkat.

 
Ingen bild

s-e karlsson

18 januari 2013 19:05

Ahonen är Kalmar läns EXPO !

 
Ingen bild

UncleBob

18 januari 2013 19:27

Det är betecknande att Ahonen inte förstår Thoralfs ironiska användande av beteckningen sina ”fotsoldater”. Kanske är det betecknande att Ahonen inte förstår Thoralfs ironiska användande av beteckningen sina ”fotsoldater”. Kanske är Ahonen för dum eller så spelar han dum. Det var ett exempel som Thoralf gav på den nivå som Åsa Lindeborg sänkte sig till då hon kopplade samman "hot" mot hennes person".

Nu vet jag inte om det är "hot" eller offerkoftan som kliar, men när en Sverigedemokrat blir fysiskt attackerad av träskvänstern heter det att SD bara går runt med "offerkoftan".

Beteckande är också den totala avsaknad av sådana "hot" som påstods vara anledningen till att SAMTLIGA kommentarer till Mazettis krönika togs bort.(Läs: "censurerades" för att undvika dålig publicitet för ICA.
https://m.box.com/view_shared/3vk075em8xsgb54gyfjn

Men det går ju sällan att censurera något nuförtiden. En vaken Sverigedemokrat hade sparat alla kommentarer och Ahonen kan nu för oss andra peka på det "hot" som framfördes. Eller inte.

Att jag personligen valde att klippa mitt ICA-kort beror på att jag är mycket missnöjd med ICA-kuriren. Det är inget "hot" att klippa mitt kort, det är en väl genomtänkt protest där vi SVERIGEDEMOKRATER utnyttjar vår konsumentmakt.
http://imageshack.us/a/img545/991/p1073990web.jpg

för dum Ahonen eller så spelar du dum. Det var ett exempel som Thoralf gav på den nivå som Åsa Lindeborg sänkte sig till då hon kopplade samman "hot" mot hennes person". Nu vet jag inte om det är "hot" eller offerkoftan som kliar, men när en Sverigedemokrat blir fysiskt attackerad av träskvänstern heter det att SD bara går runt med "offerkoftan".

Beteckande är också den totala avsaknad av "hot" som påstods vara anledningen till att SAMTLIGA kommentarer till Mazettis krönika togs bort.
Läs: "censurerades" för att undvika dålig publicitet.
https://m.box.com/view_shared/3vk075em8xsgb54gyfjn

Men det går ju sällan att censurera något nuförtiden. En vaken sverigedemokrat hade sparat alla kommentarer och Ahonen kan nu för oss andra peka på det "hot" som framfördes. Eller inte.

Att jag personligen valde att klippa mitt ICA-kort beror på att jag är mycket missnöjd med ICA-kuriren. Det är inget "hot" att klippa mitt kort, det är en väl genomtänkt protest där vi utnyttjar vår konsumentmakt.
http://imageshack.us/a/img545/991/p1073990web.jpg

 
Ingen bild

Tony

18 januari 2013 19:53

Ja men en sak har i alla fall Ahonen rätt i,
att han inte är någon Einstein!

 
Ingen bild

Stefan Varg

18 januari 2013 19:58

Man kan ju undra om Ahonen har några läsare som gillar det han skriver. Jag har inte sett en enda kommentar som pekar på det i alla fall.

 
Svensson

Svensson

18 januari 2013 20:00

Han menar att man måste vara PK för att kunna få bidrag ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

PKcensuren

18 januari 2013 20:29

Vilka "värderingar"? Hur svenskar behandlas och invandrare särbehandlas?

 
Ingen bild

Tobbe S

18 januari 2013 21:15

Så vitt jag kunnat utläsa, på Ungdomsstyrelsens och regeringskansliets hemsidor, regleras verksamheten ytterst noga via ett antal regleringsbrev. Vidare antar jag att det finns lagstiftning och avsnitt i diverse författningssamlingar som reglerar verksamheten juridiskt. För en van jurist borde det vara en baggis att kontrollera om bestämelser och lagrum följts. Om inte, är en JK-anmälan rätta medicinen mot detta. Så om någon juridiskt bevandrad besöker Thorvalds blogg, vore det tacknämligt med lite råd till, bl a, mig, så gör jag en JK-anmälan. Parantes: Minsenaste JK-anmälan resulterade i justitieminister Laila Freivalds avgång. Den triggade Riksdagens tidning att ställa henne mot väggen ang hennes nedstängning av Sverigedemokraternas hemsidor. JK gav mig hursom rätt och jag har JK's brev sitter inramat härhemma. Så kan det gå.

 
Ingen bild

Hulda

18 januari 2013 21:19

Tittade in nu på den nu omtalade Ungdomsstyrelsens hemsida. Under rubriken Projekt hittar man bla. Gift mot sin vilja.
Under denna rubrik står: Vi har regeringens uppdrag att driva förebyggande arbete för att förhindra att unga mellan 13 och 25 år blir gifta mot sin vilja.

Där skulle SDU kunna bli en utmärkt sammarbetspartner. De har kunskapen om i vilka kulturer och religioner detta förekommer.
Föredrag, bokbord och studiedagar på skolor runt om i landet skulle vara en utmärkt verksamhet för att motarbeta dessa tvångsgiften.

Så därför bör givetvis Ungdomsstyrelsen genast ändra sitt negativa beslut om bidraget till SDU och genast starta det sammarbete jag nu har föreslagit.

 
Ingen bild

LP

18 januari 2013 21:27

Det här med Ahonen börjar mer och mer att likna lyteskomik. Naturligtvis måste Thoralf försvara sig mot dessa tokerier, men ett tips kan vara att behandla Ahonen lite som man behandlar en förståndsutmanad person; vänligt men bestämt och övertydligt.

 
Ingen bild

teekay

18 januari 2013 21:36

På tal om ICA-kurirens megafon, Mazetti,kontaktade jag ICA.Maxi,s chef i Kalmar och frågade henne vad hon tyckte om Mazettis krönika.
Svaret var att DET VAR HELT OK ! Dessutom att sälja halalstyckat kött var en självklarhet.
Hon fick då beskededet av mig att ännu minst en kund har gått förlorad för ca 50.ooo om året och City Gross tar över, vilket hon inte brydde sig.

 
Ingen bild

OT

18 januari 2013 22:16

Från och med nu är jag "all in" med alla tillbuds stående demokratiska medel. Måste jag tillägga på SD sida och att jag inte är ensam?

"You're with your party
And you're parked alone
On a summer night
You're deep involved
But you're deeper in the woods
You think you're doin' alright

Did you hear that voice in SVT
Did you see that face
Or was it just a dream
This can't be real
That only happens, babe
On the movie screen

Oh, but they'r back
those people behind the DDR
And they'r out of control
they'r back
Those behind the DDR
And they crawled out of their wholes" - He's Back (The Man Behind the Mask): http://www.youtube.com/watch?v=GEPwzzjkp-o

 
Ingen bild

PFEP

18 januari 2013 22:19

Den där skribenten Ahonen verkar jo vara lite konstig och jag undrar vart alla vilda tankar kommer ifrån?
Kanske hans förälder, om de nu är i livet, bör begära den delen av skatten där gick till skolan, retur?

 
Ingen bild

kvällsbockenpåhugget

18 januari 2013 22:25

Det finns inget mera rumsrent i detta landet än Sd och deras ungdomsförbund. Begriper inte Ahonen att alla krafter som arbetar för att bevara vår nation är ädla. Kan Ahonen inte läsa och följa med om vilket elände muslimska fanatiker ställer till med i omvärlden då de vill importera sin religon till de länder de våldför sig på. Tycker Ahonen att denna invandring är så bra borde han flytta till ett muslimskt lande omgående. Helst i kväll.

 
Ingen bild

rekryteraren

18 januari 2013 22:31

Undrar hur länge partiet tänker låta thoralf hållas? kanske en ny anders leander?Svp håller dörrarna öppna.

 
Ingen bild

Pär Green

18 januari 2013 22:37

Efter att läst vad "rekryteraren" skriver:
Ett nedlåtande, att inte skriva begynnelsebokstav i ett namn med versal!

Thoralf Alfsson
Hoppas Du håller på länge än!
Du har visat vad en politiker kan och bör göra!


 
Ingen bild

Lars-Inge

18 januari 2013 23:26

@ rekryteraren

"Undrar hur länge partiet tänker låta thoralf hållas?"

Varför undrar du detta?

 
Ingen bild

OT

18 januari 2013 23:37

@rekryteraren - Ja varför undrar du det?

Speciellt med tanke på att Sverige beskyddas av oss svenskar som med modersmjölken är demokrater (och därmed förhatliga?) - The sound of silence: http://www.youtube.com/watch?v=BvsX03LOMhI

 
Ingen bild

OT

19 januari 2013 00:04

Apropå 14%...

Watch the damned (SD)...

"Watch the damned (God bless ya)
They're gonna break their chains (hey)
No, you can't stop them (God bless ya)
They're coming to get you
And then you'll get your

Balls to the wall, man
Balls to the wall
You'll get your balls to the wall, man
Balls to the wall - balls to the wall

You may screw their brains
You may sacrifice them, too
You may mortify their flesh
You may rape them all

One day the tortured stand up
And revolt against the evil
They make you drink your blood
And tear yourself to pieces" - Accept - Balls To The Wall: http://www.youtube.com/watch?v=eSMZkF8JDuk

 
Ingen bild

Johnson

19 januari 2013 00:22

Véritas ódium parit.

 
Ingen bild

Paranoida Lisa Bjurwald gråter ut i DT

19 januari 2013 00:54

Järnrörspolitikerna stöttar nätmobben

Sveriges riksdag har en ledamot som kallar in sina fotsoldater när han tycker det behövs. Det är SD:s riksdagsman Thoralf Alfsson.

Fotsoldater har blivit ett etablerat begrepp för de ofta internetbaserade aktivister som stöder SD. Det var för två månader som Fredrik Reinfeldt angrep SD:s politiska arbetsmetoder. Och helt centralt i SD-strategin är internet.

"Det ni ser i riksdagen är en förfinad form i kostym, men budskapet finns på internet, där finns fotsoldaterna", sade Reinfeldt och betecknade SD som "det svenska svaret på att tänka ilska och aggressivitet".

Hur det kan se ut när en internetmobb ger sig på enskilda fick nyligen författarinnan Katarina Mazetti uppleva efter en krönika i Ica-kuriren om svenskhet. Åsikterna i artikeln passade inte mobben som efter en orkestrerad kampanj fick 600 kommentarer. Flera inlägg i kommentarsfälten var så fruktansvärda att de polisanmäldes.

Mazetti drabbades även av telefontrakasserier och fick uppleva att någon nattetid kom till hennes bostad för att banka på dörrar och fönster.

Landets ledande rasistiska hemsida, ofta kanal för SD:s partiinformation, finansieras via riksdagsledamoten och järnrörsbäraren Kent Ekeroth. Där uppmanades läsarna för en månad sedan att filma och provocera enskilda journalister och hemadresser till skribenter publicerades.

Så kallad crowdsourcing mot en enskild journalist på Sundsvalls Tidning iscensattes också för en månad sedan. Anledningen var att journalisten berättat att SD-riksdagsmannen Johnny Skalin levde på bidrag från Försäkringskassan när han arbetade för SD, och att dessa bidrag fortsatte ända tills Skalin fick riksdagslön.

När SD:s ungdomsförbund av formella skäl nekades bidrag av statliga Ungdomsstyrelsen satte nyligen Thoralf Alfsson upp en ny måltavla på sin blogg: "Om mina läsare reagerat på Mazettis krönika i Ica-kuriren så hoppas jag att 'fotsoldaterna' nu rycker ut!"

I bloggens kommentarsfält publicerades namn på misshagliga statstjänstemän. Näthoten som senare strömmade mot Ungdomsstyrelsen var av en karaktär att de säkerhetsansvariga bedömde att de måste polisanmälas.

Alfsson har senare förklarat att han inte har något inflytande över nätmobben och att han tar avstånd från "alla hat- och hotmejl".

Författaren Lisa Bjurwald, tidigare ledarskribent på liberala DN, är aktuell med nya boken Skrivbordskrigarna - hur extrema krafter utnyttjar internet (Natur & Kultur). Hon talade på Folk & försvar i Sälen nyligen och uppmanade landets chefredaktörer att vakna. Hur fungerar redigeringen av kommentarsfälten på nätterna, när många av fotsoldaterna arbetar systematiskt med att sprida sin främlingsfientliga propaganda?
http://www.dt.se/opinion/ledare/1.5496964-jarnrorspolitikerna-stottar-natmobben

Hon tycker att greppet att stänga av kommentarerna borde användas oftare, när det uppenbarligen handlar om organiserade nätmobbar som i fallet Mazetti. Hon konstaterade dessutom att bristande kunskap om källkritik bland unga gör att unga värderar rasistkommentarer som lika trovärdiga som journalistiken de kommenterar.

Bjurwald undrar om tidningsledningarna verkligen funderat över om de vill upplåta sina medier till mobben.

"Hemma vid datorn har de inga spärrar. De är anonyma och ansiktslösa. Barn och ungdomar lockas in i det här sättet att tänka. Skrivbordskrigarna ställer inte upp på demokratins grundläggande värderingar, men de använder sig av demokratins verktyg att bedriva sin propaganda", sade Bjurwald i Sälen.

 
Ingen bild

Stefan A.

19 januari 2013 06:15

Man känner sig hotad nu, babianflocken på apberget(vanligen kallad mediahusen), när man tappat monopolet på smutskastning, förtalet och manipulerandet. Man har själva visat vägen genom att orkestrera det smutsigaste valet i modern tid 2010, nu när man får skörda frukterna av sitt eget agerande passar det att skrika om "näthat","hemma vid datorn har de inga spärrar" nej och i ledare och artiklar finns heller inga spärrar, så vad förväntar man sig? "sådant läder skall sådan smörja ha" som det heter i ett gammalt SVENSKT ordspråk....

 
Ingen bild

s-e karlsson

19 januari 2013 06:26

Jag blir gärna kallad fotsoldat bara det går framåt för SD vilket vi alla har sett att det gör ,det inte bara går det stormar fram !

 
Ingen bild

Inget i huvudet på Ahonen.

19 januari 2013 09:50

Det bästa är att undvika att köpa Östran så länge som Aholet får husera där med sitt hat.

 
Ingen bild

Ludvig

19 januari 2013 11:36

Hur vårt kära fosterland har kunnat bli så förljuget kan jag inte fatta. Men det finns politiker som börjar undra vad som håller på att hända. Vet om två toppolitiker i en kommun i Småland som säger båda två att SD har rätt.

 
Lassekolja

Lassekolja

19 januari 2013 11:57

Mina samlade intryck av "Dagens Sverige" framkallar inte längre enbart olust utan börjar skrämma mig på allvar! "Det nya Sverige" börjar bli en enda stor "fejk", som byggs av hyckleri på en "pseudogrund"! Usch, skrämmande men framför allt VARFÖR???
Den till synes enda räddningen:
ETT SD I MAJORITET!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

SM811

19 januari 2013 12:58

I "Barrometern"
Långt kvar för SD till nollvision http://www.barometern.se/ledare/langt-kvar-for-sd-till-nollvision%283611653%29.gm
"Om SDU anser att förbundet inte blivit behandlat enligt lag och praxis borde exempelvis någon anmäla Ungdomsstyrelsen till JO som har att granska att grundlagens ord om saklighet och opartiskhet följs. I stället ser vi den vanliga kanonaden av nätkommentarer, som alltid officiellt frikopplade från företrädare."
Hur vet dom att ingen har gjort det? Dravel som vanligt.

 
Ingen bild

Nalli

19 januari 2013 16:15

@Tobbe S
Fredag 18 jan 21:15
” Min senaste JK-anmälan resulterade i justitieminister Laila Freivalds avgång.
Jag har JK:s brev sitter inramat härhemma. Så kan det gå.”

Bra Jobbat Tobbe, fortsätt med det.

 
Ingen bild

Mattias Stanton

19 januari 2013 16:25

Ahonen. Inte den klokaste räkan i tångruskan som vi säger nere i Skåne.

 
Ingen bild

s29

19 januari 2013 17:14

Igår såg jag på tvprogrammet skavlan,och minnsan där var sossen Stefan Löven . Det kan ju aldrig skada att snyfta lite om sin barndom och förklara sin arbetarbakgrund så här före valtider. Men bara lugn du Stefan,en indoktrinerad betongsosse ändrar sig inte i första taget. Pratade med en äldre kvinna för ett tag sedan,hon röstar på sossarna....för det gjorde hennes far.Med såna väljare behöver ni inte ens ha ett partiprogram.

 
Morningstar

Morningstar

19 januari 2013 20:07

Down on the pampas they've got trouble on the campus

Where the students are revolting and the businessmen are mean

They've got plans for the Presidente - who needs El Presedente?

He don't help nobody...


Out on the islands, all that sunshine and violence

They say close down the casinos, and open up the bank

They've got plans for the government, who needs a government?

They don't help nobody...


Roll - heads are rolling, all around the world

Roll - heads are rolling, somebody pointing a finger at you


In the deserts and the jungles, there's an old familiar rumble

It's the natives getting restless, the guerrillas turning mean

They're headed for the White House, they're ready for a wipe-out

This crowd is looking ugly...


Got trouble on the hippie trail, an army's getting greedy

Everybody's getting nervous, can you tell me what it means?

They've got plans for Afghanistan, they've got their eyes on Pakistan

Don't it make you feel uneasy?

Den låten kom ut 1980 och än idag känns den kusligt aktuell. Tycker jag i alla fall.

http://youtu.be/efp6Q-X6Tyc

http://bxtc

 
Ingen bild

Mannenpagatan

20 januari 2013 19:30

Granska Sverok med sina TUSEN medlemsföreningar.. Att alla dessa tusen föreningar har sina papper och ekonomi iordning förefaller, om ni frågar mig, helt otroligt. Idag får de ut närmare 15 miljoner i bidrag till sina brädspel och datorspel..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards