thoralf

Alla inlägg den 27 september 2012

Av Thoralf Alfsson - 27 september 2012 23:25

Idag har vi sett fina exempel på politiskt korrekt journalistik i Dagens Nyheter.


När Sverigedemokraterna presenterar sina nya beräkningar av nyinvandringens kostnader har redan Dagens Nyheter pratat med Jan Ekberg, professor i nationalekonomi. Han ifrågasätter SD:s beräkningar trots att han inte ens sett dem eller har det minsta aning om vad det är som Sverigedemokraterna presenterar för siffror. Beräkningar som riksdagens utredningstjänst utfört. Läs artikel i DN.


Kan man inte ha högre krav på en professor i nationalekonomi?


En timme innan Sverigedemokraterna hade sin presskonferens så hade Miljöpartiet en presskonferens. Miljöpartiet vill satsa 41 miljarder på klimatåtgärder. Hur detta skall finansieras är uppenbarligen inte så intressant för DN. I sista meningen av artikeln nämns att dessa 41 miljarder skall finansieras genom skattehöjningar på koldioxidskatt, kilometerskatt på tung trafik och införandet av en flygskatt.

Jag kan bara konstatera att svenskt näringsliv kommer drabbas hårt med ökade kostnader på över 40 miljarder. Läs artikel.


Hur många arbetstillfällen kommer försvinna från Sverige?


Vilken agenda journalisterna på Dagens Nyheter har går inte att ta miste på.


Sverigedemokraterna skapar ett budgetutrymme på ca 120 miljarder kronor under budgetperioden 2013-2016 genom minskad invandring till Sverige. Miljöpartiet ökar under samma period skattebördorna för privatpersoner och företag med 164 miljarder kronor.


En skillnad på hela ca 280 miljarder kronor mellan partierna.


Jag vet i varje fall vilken politik jag föredrar och vilken politik som de svenska medborgarna skulle föredra om de fick rak, konsekvent och ärlig nyhetsförmedling genom svensk media.


SVT och Mats Knutsson har misstolkat underlagen enligt Sverigedemokraternas pressavdelning. Antigen är Mats Knutsson dum i huvudet eller så ljugar han fullt medvetet i SVT. Oavsett vilket är det mycket illa. Läs pressmeddelande.


Här kommer två bilder från presskonferensen och presentationen i riksdagen. De säger allt!


 

 


Av Thoralf Alfsson - 27 september 2012 09:40

Då är det uppenbarligen dags för nästa steg av islamiseringen av Sverige!


När Schweiz röstade för ett förbud av minareter var folkpartisterna inte sena med att fördöma denna folkomröstning, ett mer demokratiskt beslut än en folkomröstning kan väl knappast tänkas. Ändå fördömde den svenska ministern Nyamko Sabuni folkomröstningen i Schweiz.


Birgitta Ohlsson (FP) har dessutom varit ute i media och förespråkat att böneutrop skall tillåtas från minareter. Läs artikel.


Botkyrka kommun är nu på väg att göra en helomvändning och riva upp ett beslut i en detaljplan från 1994 där man beslutat om ett förbud för böneutrop när detaljplanen antogs för ett moskébygge.


Botkyrkas muslimer har nu fått råg i ryggen enligt en artikel i tidningen Dagen.


”- Det var gamla gubbar från oss på den tiden, säger Ismail Okur, ordförande i Islamiska föreningen.

- De hade precis kommit till Sverige och vågade inte så mycket. Nu är det nya gubbar. Vi har levt hela våra liv i Sverige, vi har betalat skatt, vi har varit duktiga medborgare, vi har gett mycket till Sverige. Nu vill vi ha lite tillbaka. Nu vill vi ha religionsfrihet.”


Det uttalandet säger precis det som vi Sverigedemokrater hela tiden hävdar. Ju fler muslimer i vårt land desto mer islamisering av vårt land. Vilket blir nästa krav? Sharialagar i Botkyrka?

Naturligtvis står detta väldigt högt på muslimernas agenda!


Samhällsbyggnadsnämnden i Botkyrka har nu sagt ja till böneutrop. Notera att Sverigedemokraterna inte är representerade i nämnden.


”Det enda parti som motsatt sig beslutet är Kristdemokraterna.


- De andra partierna är rädda för att säga nej, och därigenom tappa röster från muslimska väljare här i Botkyrka, förklarar Stefan Dayne, ledamot i samhällsbyggnadsnämnden.”


Med tanke på att andelen invandrare är väldigt hög i Botkyrka, en av de högsta andelarna i landet är troligtvis den muslimska gruppen väldigt stor. Så Stefan Dayne har säkert alldeles rätt i sitt påstående.


Om detta beslut håller även i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige ser jag Botkyrka som en förlorad kommun för gamla Sverige.


När kommer muslimer i Botkyrka anse att ortsnamnet Botkyrka är kränkande? Det är nog bara en tidsfråga. Kanske Botistan blir det nya namnet på kommunen i framtiden när även sharialagar införts och kommunfullmäktige har en majoritet av muslimer.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards