thoralf

Direktlänk till inlägg 27 september 2012

BÖNEUTROP FRÅN MINARETER

Av Thoralf Alfsson - 27 september 2012 09:40

Då är det uppenbarligen dags för nästa steg av islamiseringen av Sverige!


När Schweiz röstade för ett förbud av minareter var folkpartisterna inte sena med att fördöma denna folkomröstning, ett mer demokratiskt beslut än en folkomröstning kan väl knappast tänkas. Ändå fördömde den svenska ministern Nyamko Sabuni folkomröstningen i Schweiz.


Birgitta Ohlsson (FP) har dessutom varit ute i media och förespråkat att böneutrop skall tillåtas från minareter. Läs artikel.


Botkyrka kommun är nu på väg att göra en helomvändning och riva upp ett beslut i en detaljplan från 1994 där man beslutat om ett förbud för böneutrop när detaljplanen antogs för ett moskébygge.


Botkyrkas muslimer har nu fått råg i ryggen enligt en artikel i tidningen Dagen.


”- Det var gamla gubbar från oss på den tiden, säger Ismail Okur, ordförande i Islamiska föreningen.

- De hade precis kommit till Sverige och vågade inte så mycket. Nu är det nya gubbar. Vi har levt hela våra liv i Sverige, vi har betalat skatt, vi har varit duktiga medborgare, vi har gett mycket till Sverige. Nu vill vi ha lite tillbaka. Nu vill vi ha religionsfrihet.”


Det uttalandet säger precis det som vi Sverigedemokrater hela tiden hävdar. Ju fler muslimer i vårt land desto mer islamisering av vårt land. Vilket blir nästa krav? Sharialagar i Botkyrka?

Naturligtvis står detta väldigt högt på muslimernas agenda!


Samhällsbyggnadsnämnden i Botkyrka har nu sagt ja till böneutrop. Notera att Sverigedemokraterna inte är representerade i nämnden.


”Det enda parti som motsatt sig beslutet är Kristdemokraterna.


- De andra partierna är rädda för att säga nej, och därigenom tappa röster från muslimska väljare här i Botkyrka, förklarar Stefan Dayne, ledamot i samhällsbyggnadsnämnden.”


Med tanke på att andelen invandrare är väldigt hög i Botkyrka, en av de högsta andelarna i landet är troligtvis den muslimska gruppen väldigt stor. Så Stefan Dayne har säkert alldeles rätt i sitt påstående.


Om detta beslut håller även i kommunstyrelsen och i kommunfullmäktige ser jag Botkyrka som en förlorad kommun för gamla Sverige.


När kommer muslimer i Botkyrka anse att ortsnamnet Botkyrka är kränkande? Det är nog bara en tidsfråga. Kanske Botistan blir det nya namnet på kommunen i framtiden när även sharialagar införts och kommunfullmäktige har en majoritet av muslimer.

 
ANNONS
 
Cavatus

Cavatus

27 september 2012 09:54

Men enligt Lisa Bjurwald är det nys och nonsens att det förekommer en islamisering av Sverige. Vad kallar hon då det här? Jag antar att hon föredrar att använda en annan glosa, typ internationalisering, men att det utmejslat är en regelrätt islamisering, det kan ingen förneka.

Efter första böneutropet är vägen banad. Nu kan vi förvänta oss krav på och tillåtna böneutrop på fler platser i landet. Man tar sig för pannan. Vart är Sverige på väg?

Även filmen som visar demonstrationen för Muhammed i Malmö får en att kippa efter andan. Vad har politikerna ställt till med i vårt land egentligen? Landet förvandlas ju till en Mellanösternenklav. Och inget får vi säga eller klaga på. Undra på att det kokar i leden bland svenskarna.

En mycket bra terapi är att dela ut flygblad. Ladda ned, skriv ut och sprid! Gå till min länk och välj det som passar dig. Vi måste kavla upp ärmarna nu. DET ÄR SKARPT LÄGE!!

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

World Traveller

27 september 2012 10:17

De ger sig inte forran hela Sverige ligger i ruiner och alla vaara kyrkor och slott har byggts om till moske'er. Den dan de borjar yla i en minaret dar jag bor saa kommer jag att stoppa det. Hur vet jag inte men stoppa det kommer jag att gora.

 
Ingen bild

SM811

27 september 2012 10:43

Ny mätning Sentio :) http://redir.opoint.com/?url=http://www.s-info.se/page/blogg.asp%3Fid=515%26blogg=57155&OpointData=d8e9bc95c55d0b3ac8f639534f18b9bfJmlkX3NpdGU9MTIzMTImaWRfYXJ0aWNsZT00OTg1NCZpZF91c2VyPTE0MTEmaWRfYXBwbGljYXRpb249MTAwMDAwOCZpZF9wYXJ0bmVyPTImbGFuZz1ubyZtb249MSZtYXRjaGVzPSJzZW50aW8iNA==

 
Ingen bild

alf

27 september 2012 10:45

Kanske dags att döpa om Botkyrka till Botmoské.

 
Stefan K

Stefan K

27 september 2012 10:56

Varför förvånas folk. Detta var naturligtvis bara en tidsfråga och när muslimerna i Botkyrka nu får sin vilja igenom kommer övriga kommuner att följa efter.
Precis som Thoralf skriver så följer snart de övriga kraven efter. Tänk att svenska politiker så gärna vill att Sverige ska efterlikna de länder varifrån det ständigt rapporteras om oroligheter, brott mot mänskliga rättigheter och avsaknad av demokrati. Vad är det svenska politiker finner så intressant med detta?

Den dagen ett muslimsk parti bildas kanske övriga partier insett vad de medverkat till. Tyvärr är det då för sent.

http://petterssonorg.wordpress.com

 
Ingen bild

Lotta

27 september 2012 10:56

OT/ Nu vill mamman tydligen ha tillbaka sin dotter. Stora rubriker??? Nej, en liten artikel långt ner på sidan.

http://www.expressen.se/kvp/haddiles-mamma-vill-ha-tillbaka-sin-dotter/

 
Ingen bild

AWSvensson

27 september 2012 11:00

Religionsfrihet innebär att slippa religiöst gapande i det offentliga rummet. Jag som medborgare ska inte behöva höra detta medeltida tjoande .

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 september 2012 11:04

Sentio 9.9% för SD :=)(=:

 
Ingen bild

Magentan

27 september 2012 11:05

(Lägger in samma kommentar här som jag skrev på Avpixlat)

Så vänjer vi svenskar oss vid ALLT, sakta men säkert (nja kanske inte särskilt sakta längre - men i alla fall säkert). En liten moské här och en lite större moské där, och nu har snart varje stad med självaktning i Sverige en "riktig" moské. Så blir det två moskéer och tre och sedan ännu fler i varje stad, för självklart ska varje gruppering inom islam ha sin egen "riktiga" moské. Om de olika islamiska grupperingarna i MENA-länderna spränger sönder varandras moskéer och skjuter ihjäl varandra där, kan de ju inte gärna använda gemensamma moskéer här.

Så börjar vi med ett litet böneutrop här och ett litet böneutrop där, och snart har alla Sveriges moskéer böneutrop 5 gånger om dagen i hela Sverige.

Men att vårt svenska samhälle håller på att anpassa sig till islam som den där SD-ledaren påstod i SVT:s Debatt-program härom kvällen, det är ju ren och skär lögn. Det är verkligen både fel och fult att påstå något sådant ... eller?

 
Ingen bild

AWSvensson

27 september 2012 11:42

Lyssnat på Sverigedemokraternas pressmedelande om invandringens kostnader. En stor del fick användas till att förklara varför asylhanteringen minskar om man konsekvent följer svensk lagstiftning, Dublinkonversionen samt anpassa till övriga EU.Kort sagt stänger svängdörren och lägger hela bevisbördan på de asylsökande. Denna politik resulterar i att om möjligheten att få asyl minimeras till ett minimum så är viljan att investera bortåt 100000 för en resa och några dagars uppehälle knappast intressant , något som får till följd att asylturismen avstannar så de som möjligen kan uppvisa asylskäl nogrannare kan kontrolleras.

 
Ingen bild

Stefan A.

27 september 2012 12:05

En bra redovisning av SD trots att SVT lyckades schabbla med sändningen förstås, som väntat ingen anstormning från fulmedia, de gör nog klokast i att hålla sig så långt bort som möjligt från invandringen och kostnader om de skall kunna fortsätta propagandan och indoktrineringen om invandringens välsignelser.

 
Ingen bild

Lotta

27 september 2012 12:52

"Ismail Okur, ordförande i Islamiska föreningen, vill inte ropa hej än men är nöjd med samhällsbyggnadsnämndens beslut.

– Vi är över 100 000 muslimer i Sverige. Ska inte vi ha vår religionsfrihet också? Speciellt här i Botkyrka där vi är så många, säger han till Dagen.

I muslimska länder sker böneutrop från minareter fem gånger om dagen, men det är inte aktuellt i Fittja enligt Ismail Okur.

– Det hade varit för mycket att börja med det. Om förslaget går igenom handlar det om en gång i veckan, kanske 1-2 minuter. Det är faktiskt inte mycket."

Nu är muslimerna över 100 000. Vad hände med övriga 370 000 som enligt Aldebe fanns i Sverige 2006? Det hade varit för mycket med 5 böneutrop om dagen ATT BÖRJA MED säger Ismail Okur, det innebär att man iåalltså inte är främmande från att införa utrop vid alla 5 böneutropen fram över alltså. Tvi faan säger jag. Då gäller inte religionsfriheten längre. Alltså friheten att slippa religion.

http://www.svd.se/nyheter/stockholm/beslut-om-boneutrop-kan-bli-prejudicerande_7533906.svd

 
Ingen bild

Hulda

27 september 2012 13:09

Mörkret sänker sig över Sverige....

 
Ingen bild

von_Moltke

27 september 2012 13:12

Är det ngn som begriper sig på Barometerns kommentatorsfunktion? I början gick alla mina inlägg direkt in, men nu måste de först godkännas av en moderator.

 
Ingen bild

PMS

27 september 2012 13:28

Senaste Sentio SD 9,9%
C 3,6 + 0.1

Fp 4,9 -1,9

M 28,5 + 1,9

Kd 3,5 - 0,7
40,5 127 mandat

S 32,3 + 0,8

V 8,2 + 1,7

Mp 7.9 - 1,8
48,4 184 mandat

Sd 9,9 + 1,0 38 mandat

 
Ingen bild

Hulda

27 september 2012 13:47

PMS.. Intressanta siffror, men som jag skrivit förut: Ökat stöd för SD är ett bevis på ett allt sämre Sverige.

Centern får stå sitt kast. En ny partiledare som himlar med ögonen och drömmer om ett Sverige med 40 miljoner innevånare, vad annat än dessa siffror kan man vänta..
KD, tja, står man inte upp för sina kärnväljare och hederlig Svensk Kristendom, så hej då...

Folkpartiet med bla. tomten Ullenhag som naiv invandringsförespråkare. Folkets dom är hård, men förväntad.
Vänstern, kan bero på de två naiva vänsterextrema Svenskarnas frigivande från Etiopien. En övergående ökning. Sjunker snart...

Miljöpartiet, nya naiva utspel varje dag. Väljarna fattar mer än vad de tror...
S och M, stjäl förslag från varandra med glatt humör........

 
Ingen bild

joffe

27 september 2012 14:30

Läs please och begrunda vad Cavatus först här ovan säger. Sanningar om rådande förhållande i Sveriges land. Hur väcker vi landets befolkning att inse hur medias manipulationen fortgått i nu 30 år.

Kära svenska folk vakna upp och reagera! Rösta SD ett enda parti som kräver enkla kostnads och redovisningskrav av en förfelad och kostsam okontrollerad influx av arbetare från Mellanöster och Afrika som aldrig i sina tidigare liv arbetat eller vet vad arbete betyder! Ni måste själva som jag -varit verksamma i några år i dessa länder för att förstå folkets karaktär och ointresse av allt!

Sker ingen förändring i nästa val 2014 med en majoritet för SDs partiprogram är landet kört! Sträng, Erlander och Bohman en gång prediktade en möjlig överlevnad men dom hade aldrig mött dessa enorma problem som nu finns i fosterland Sverige under ledarskap av en svensk nationell förrädare vid namn Reinfeldt. Denne man är inte bara Sveriges förrädare men den som genom en falsk M-politik förstört ett världen runt välkänt märke "Made in Sweden"

 
Ingen bild

SM811

27 september 2012 16:14

Först inga böneutrop. Sedan 1 gång i veckan och sedan flera gånger som sedan mynnar det ut i att man får höra gaphalsen 5 ggr per dag. Stackar de boende som inte är muslimer.

Sedan till SD invandrarbudget i TV2.
SVT2 gjorde bort sig totalt. Dålig bild, dåligt ljud och så visades inte det de stod och pratade om. När sedan deras bilder visades var de överexponerade så det skulle vara svårt att se.
Här SD egen film. https://sverigedemokraterna.se/2012/09/27/video-besparingar-pa-minskad-invandring/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 september 2012 16:24

Hur ska dom göra med böneutropet från kalmars svartmoskè , det måste väl höras dåligt från den källarmoskèn ?

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

27 september 2012 16:29

Expressen Tisdagen den 29 April 2008. Artikel av Ulf Nilsson. " Sverige håller på att försvinna ". Läs den och rek. den till vänner och bekanta. Kanske då fler vaknar upp ur sin törnrosasömn.

 
Svensson

Svensson

27 september 2012 16:47

Jag ber också, för att SD ska öka, och rädda Sverige. SD är vårat sista hopp. Påverka vänner och bekanta, att SD är det enda alternativet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lassekolja

27 september 2012 17:47

GRATTIS till 9,9%(=38mandat), m.a.o en bit kvar till 178mandat, d.v.s 51%. Den dan vi når dit ligger väl redan Sverige i ruiner!? Alternativt att muslimerna når dit först och då är det kört!
Den enda "sharia-lag" jag kan tänka mig är att man skär av snoppen på alla muslimer, förresten, varför inte ta hela "paketet" när man ändå är igång (innan dom gör det med oss!?)! Då kan dom åtminstone försörja sig med kastratsång!
Ursäkta, men jag blir så frustrerad.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 september 2012 18:45

Lassekolja , sanningen behöver man inte be om ursäkt för , be om ursäkt ska dom göra som ställt till detta h-----e i Sverige .

 
Ingen bild

Maggan

27 september 2012 19:14

Såg nyss en utredning angående Sveriges sjunkande plats i Europa över läskunniga. Vi hade länge legat 1:a tillsammans med Finland. Nu ligger vi på 19:e plats. Inte ett ord om alla dess analfabeter som vi tar emot och som påverkar detta. Finland som bekant, tar emot mycket mycket färre.

 
Ingen bild

Morningstar

27 september 2012 19:53

Landet med världens dummaste befolkning kommer fortsätta att rösta på sjuklövern 2014, så att dom slipper ta något ansvar själva. Så länge dom har sin sport och dokusopor på tv så bryr dom sig inte.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

27 september 2012 20:25

Minareter kommer att väcka folk i dubbelbemärkelse, det måste bli mycket värre innan riktigt stora skaror förstår att det är allvar.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

27 september 2012 21:37

Fick jag rätt, eller? När de byggde den där satans moskén så lovade de dyrt och heligt att Näää, det skulle inte förekomma några böneutrop. Och bredvid stod våra politiker och flinade sinnessvagt á la Annie Lööf. Men jag har lärt mig från barnsben att man ska aldrig lita på en mulim. Och rätt fick jag. Hur länge tror ni det dröjer innan de kräver att få yla från minareterna 5 ggr/dag?

 
Ingen bild

Hulda

27 september 2012 21:47

Mångkulturellt fåneri i Finland..
Ser nu på Aktuellt och inslaget från Finland om den nyproducerade filmen om den Finska hjälten Mannerheim.
Mannerheim spelas av en Afrikan(!). Många upprörs med rätta i Finland, speciellt krigsveteraner.
Vi får väl se när filmen om Mandela kommer i en framtid. Huvudrollen - en Same som jojkar, kan det vara något...??

 
Ingen bild

Lotta

27 september 2012 21:47

@Maggan

Såg samma och kunde samtidigt konstatera att denna gång visades inga invandrare.

 
Ingen bild

Lotta

27 september 2012 22:02

OT/Såg på Aktuellt att man tog upp att finnarna var förbannade över att man spelat in film om Finlands nationalhjälte Mannerheim och låter en svart man spela rollen som Mannerheim. Undrar om Aktuelltredaktionen även tagit upp en film där en vit man spelat Martin Luther King eller Nelson Mandela? Man kan ju bara tänka sig reaktionen bland de svarta i respektive land, men då hade det väl varit ok?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se