thoralf

Alla inlägg den 19 september 2012

Av Thoralf Alfsson - 19 september 2012 22:40

 


Jönköpingsposten har inlett en artikelserie om hur Sverigedemokrater behandlas. I den första artikeln är man inte speciellt snäll mot polisen i Jönköping. Journalisten Andreas Söderlund ställer mycket relevanta frågor till polisen om vad man gjort för att gripa de AFA-vandaler som härjar i Jönköping och trakasserar Sverigedemokrater.


När man ser listan på brott som begåtts i Jönköping är jag förvånad att polisen inte har några uppslag som kan ta i varje fall någon utredning lite längre. Det måste finnas någon som har sett något!


Vi får hoppas att någon kanske hör av sig till polisen med tips efter dessa artiklar. Jag skulle bli väldigt glad om polisen kunde plocka in några av dessa AFA-vandaler och få dem bakom lås och bom. Det är där de hör hemma.


Enligt uppgift kommer nästa artikel troligen handla om hur Sverigedemokrater utesluts från fackförbund. Om Andreas Söderlund ställer lika relevanta frågor till de fackliga företrädarna blir det säkert också bra artiklar.


Jag ser även detta som ett tecken på att en förändring är på gång inom media när det gäller synen på Sverigedemokraterna.


Läs artiklarna i Jönköpingsposten.

Av Thoralf Alfsson - 19 september 2012 00:09

 


Ulf Wickbom håller i debatten angående Linneuniversitetets expansion i Kalmar. Micael Foghagen förde vår talan under debatten och skall enligt uppgift gjort det mycket bra, med kraftiga applåder vid några tillfällen. SD har hållit en konsekvent linje ända sedan frågan började diskuteras för ca två år sedan. Vi förespråkar att Linneuniversitetet skall ligga kvar på Malmen och att ytterligare lokalbehov etableras vid Brofästet. Vi anser det vara heltokigt att lägga nya lokaler vid Ölandshamnen.


Annars var det mest anmärkningsvärda att moderaterna uteblev från denna debatt. Det näst största partiet klarar inte av att skicka en företrädare till detta möte. Krisen är uppenbarligen ännu större än de flesta kan tro. Jan R Andersson (M) hade dessutom beviljats ledigt från dagens upprop och riksdagens öppnande.


Enligt Ölandsbladet har Kalmar kommun  och Kalmar marina bara för några veckor sedan tecknat ett nytt 5-års hyresavtal i Ölandshamnen. Tror inte ens Kalmar kommun på sitt eget förslag?


Just nu är det roligt att vara Sverigedemokrat. Många positiva kommentarer i samband med riksdagens öppnande. Men även på rena sossebloggar förekommer kommentarer som aldrig ens var tänkbara för något år sedan.


"Ja Sverigedemokraternas sympatisörer är många och befolkar kommentarsfälten. Det är väl någon sorts strategi från Sd men det räcker inte som förklaring. De är nu så många att det känns som om Sd är den enda politiska rörelse som verkar besitta någon sorts politisk lidelse just nu."


  


PS


Barometern fortsätter med sin oseriösa journalistik då man idag bara redovisar fyra partiers ställningstagande angående Linneuniversitetet. S, C, FP och V, övriga partier existerar uppenbarligen inte hos Barometern. Inget förvånande i och för sig att SD utelämnas.


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards