thoralf

Direktlänk till inlägg 13 juli 2018

VAR ÄR RUBRIKERNA?

Av Thoralf Alfsson - 13 juli 2018 08:32


Tänk om det vore Trump eller Putin som uppträdde så uppenbart onykter vid en officiell tillställning. Hur tror ni rubrikerna skulle se ut i svensk media.


Nu är det framförallt engelsk media som skriver och visar klipp på detta. Hur många tror att det har att göra med Brexit?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gustaf

13 juli 2018 08:47

I en tidigare video jämförde Junker sin slips med några andra på podiet under småpysslig stämning och som någon passande skrev; det var ju väl att jämförelsen gällde slipsar.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 juli 2018 09:26

Nej tacka vet jag Boris Yeltsin.
Han kunde både dirigera och sjunga...
https://www.youtube.com/watch?v=v9YnDirqwT4

 
Ingen bild

Bajen666

13 juli 2018 09:26

Ofta hör man ju hur viktiga ledsagare är, här är ett utmärkt exempel.

 
Ingen bild

Kjell

13 juli 2018 09:31

Det sas redan när Junker tillträdde att han var mycket glad i alkohol men han är inte ensam i etablissemanget, detta gäller även här i Sverige! Vänstermedia i Sverige döljer allt detta.

 
Ingen bild

Asta

13 juli 2018 09:33

Men om PK-ismen är ett internationellt fenomen, varför har den funnit en så gynnsam jordmån just i Sverige? Är svenskar mer ”korkade” än andra, eller finns en alternativ förklaring?

Svaret på den frågan är att det inte är ”svenskarna” som är PK-istiskt ”korkade”, utan en rätt liten grupp svenska makthavare. De ansluter sig till PK-ismen för att PK-ideologin uppmuntrar till maktansamling hos staten.

Vi tycker och tror att våra politiker är korkade. I själva verket handlar det om att de vill ha makt.
Och de drar sig inte för att använda alla fula trix för att behålla den makten, det är valrörelsen full av exempel på.

https://detgodasamhallet.com/2018/07/13/varfor-ar-vi-sa-korkade/

 
Ingen bild

fete

13 juli 2018 09:35

Jävla fyllesvin in med gubben i en fyllecell.

 
Ingen bild

Ibbe

13 juli 2018 09:48

Att Juncker, av några svenska EU-parlamentariker kallad Kluncker, har en mångårig alkoholproblematik är välkänt. Finns i vissa sammanhang en brist på omdöme tro?

 
Ingen bild

fete

13 juli 2018 09:52

regeringen vill förbjuda rasistiska organisationer. Bra då slipper vi afa expo vissa muslimska grupperingar.Även sossarna ligger illa till miljöpartiet ska vi inte prata om visst ja jag glömde kommunisterna med flera..SD2018

 
Ingen bild

C Andersson

13 juli 2018 10:17

Är det brexitanhängarna som häller i Junker en massa gangsterlemonad?

 
Ingen bild

Anders Dahlqvist, Sundsvall

13 juli 2018 10:26

Till skillnad från alkokraterna Juncker och Jeltsin är både Putin och Trump helnykterister.
I vart fall Trump behöver inte göra någonting för att svenska fria och oberoende postmarxistiska statsmedia skall raportera negativt om honom - han är ju per definition Hin Håle själv.

 
Ingen bild

Christer

13 juli 2018 10:35

Under flera år har det funnits olika videor på nätet som visat J.C Junker packad. Han har pussat, klappat, vinglat, jämfört slipsar och jag vet inte vad. Det som är mest chockerande är att han fått hållas. Det som det ytterst handlar om är oförmåga, oförmåga från den organisation han är utsedd att leda att också ta tag i sina problem. Att låta visa upp en ledare i detta skick tyder på att organisationen EU i likhet med fiskar ruttnar från huvudet. I det gamla östblocket fanns också en tradition med alkoholiserade ledare, vem minns inte Jeltsin, Brezjnev m.fl Att Brexit inte bara handlar om Junker är nog uppenbart, det är hela skiten som stinker.
I dagens EU, och även i Sverige så handlar oförmågan att agera om rädsla. Inte rädslan om att få en kula i huvudet som i gamla Sovjetunionen, utan om att mista sin välavlönade plats vid köttgrytan. Man kritiserar inte sin ledare och organisationens inriktning utan att riskera något. Det krävs en hel del politiskt mod för att tala klarspråk om t.ex människosmugglingen på Medelhavet, och där börjar det röra på sig nu. Om baksidan med migrationen och uppkomsten av kriminella parallellsamhällen ser vi tecken på ett uppvaknande. Det finns fler som har "något att säga". Ditt andra blogginlägg Thoralf handlar om det.
Men det vore befriande om det kunde uppstå en debatt om islam, en debatt på djupet. Tänk er någon höjdare ur den politiska adeln som vågar ta bladet från munnen och våga säga att "islam inte går att förena med demokrati och ett värdigt liv för alla människor".
Jag rör mig en del ute i samhället, åker kollektivt, handlar på stormarknader, besöker Vårdcentralen osv. Det jag ofta ser är unga muslimska familjer, mamma, pappa, barn. Nu under den varma sommaren när alla är lättklädda i Sverige är de muslimska männen särskilt glada. Dom är klädda i ljusa västerländska t-shirts, och med dreglande munnar och kåta blickar tar dom del av lättklädda svenska kvinnor. Men med deras fruar är det annorlunda, inbyltade i vadmal från topp till tå, allvarliga med sorgsna ögon och med munnar som inte tycks kunna le så lever dom ett annat liv. Deras uppgift är att hålla rätt på barnen och varorna man handlat. Nog för att det finns "svennar" som uppträder som svin mot kvinnor även i Sverige, och har alltid funnits. Men islam är ett icke människovärdigt politisk system som vi låtit etablera sig hos oss. Vem utanför SD vågar komma ut "ur garderoben?"
Att vi låtit detta ske, har att göra med vad jag skrev inledningsvis. Det beror på rädslan och oförmågan.

 
Ingen bild

SM811

13 juli 2018 11:24

MP-toppar väljer bort miljövänliga bilar
https://samtiden.nu/2018/07/mp-toppar-valjer-bort-miljovanliga-bilar/
Lövin är en stor hycklare.
Hennes bortförklaring är mot idiothållet till.

 
Ingen bild

steve

13 juli 2018 11:45

Konjaksjunkern är hans smeknamn.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 juli 2018 12:04


Juncker skyller på ischias. Har man ont i ischiasnerven så rör man sig minimalistiskt. Inte ett steg åt något håll i onödan. Helst vill man bara stå helt still med rak rygg (som en SD:are) och inte röra sig alls. Måste man flytta sig sker det med myrsteg.

Det är inte ischias Juncker besväras av.

 
Ingen bild

Niklas R

13 juli 2018 12:14

@Asta
Du är medveten om att termen "politisk korrekt" var ursprungligen en term från Östtyskland för att beskriva en pålitlig person som följde partiets linje.

Så grunden för en politiskt korrekt person är en socialist. Sverige har varit socialistiskt i över 50 år, den överväldigande majoriteten av politiker är socialister, inklusive många i de "borgerliga" partierna som C och L. Att Kristersson hellre gör upp med sossarna än med något annat parti i viktiga frågor säger väl en hel del om hans egentliga inriktning.
Vi får inte glömma att efter kriget så försökte sossarna konsolidera sin makt så mycket som möjligt för att få ett fast grepp om det svenska samhället. Många gick med i partiet för få fördelar inom Försvaret och andra statsanställningar där det var en fördel om man kunde påvisa ett medlemskap i Partiet.

För att upprepa vad jag brukar säga; socialister är, per definition, idioter.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 juli 2018 12:20

 
Asta

Du kan ha rätt i att den svenska majoriteten inte i allt håller med PK-packet. Men svenskar som folk betraktat är mycket lydiga och underdåniga till sin karaktär. Under 100-tals år har man belönats för att jamsa med och att inte göra "uppror". Det beteendet lönar sig på individnivå. De som stuckit upp mot överhet, eller en dominerande konsensus, har straffats och lidit skada. I svenskens natur ligger att inte avvika utanför givna ramar. Det straffar sig.

Tänk tillbaka på SD´s tillkomst och hur dess anhängare behandlats under åren. Finns det några vinnare bland dem? Spruckna äktenskap, avslitna vänrelationer, avsked från arbete, uteslutning ur fackföreningar förföljda i tidningar. Förtalade i radio och TV. Föremål för gyckel av artister, "författare" och inte minst äckliga stå-upp-komiker.

Det är inte många som vill riskera sitt för att träda fram för SD. ALL heder åt de som gjort, och gör, det!

 
Ingen bild

Vax

13 juli 2018 12:39

Professor: Förbud grundade på åsikter är kontroversiellt
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6998233

 
Ingen bild

C Andersson

13 juli 2018 12:44

Nu ska fascisterna förbjuda nazisterna :-) Hujedamej ...

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6998440

 
Ingen bild

Hacke

13 juli 2018 13:05

Junker kan åtminstone skylla på sina grava alkoholskador.
Vad ska alla andra till synes nyktra kollegor, ledsagare och övriga skylla på när EU-projektet brakar samman som det odemokratiska och folkfientliga skitbygge det är.
Maktberusning i sista stadiet ligger väl nära till?

 
Ingen bild

Maja Dacke

13 juli 2018 13:53

Christer Fredag 13 juli 10:35

Tack! Vi är många som resonerar som du - men hjälper det? Mot ondskan och hin håles anhang kämpar idag gudarna förgäves. Tycks det. Och vi har ju inte söderns organisationsförmåga här i norr.

Dock, vi kämpar ... ...

 
Ingen bild

Stefan A

13 juli 2018 13:56

Men va i helvete...karlen har inte ens vett och bli "sjuk" utan stövlar omkring höggradigt berusad offentligt....

 
Ingen bild

Lena1

13 juli 2018 14:06

Värre än jag kunnat föreställa mig. Hur har han mage att komma stupfull till en galamiddag på Natohögkvarteret för Trump med alla världens ledare samlade? Detta var i onsdags varför finns inget inlägg om hur en EU ordförande uppför sig under sådana förhållanden?
Är det någon som röstat in denne Juncker till ordförande. Nej hur han fick det jobbet är fördolt, det är "the hidden hand" som bestämt att han ska sitta där. Undrar just vad de har för hållkrok på honom, men fräck är han att har törs uppträda så och skämma ut hela EU. IOFS bra för oss...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juli 2018 14:07

SVT Opinion raderade artikel om hat mot judar efter hot från muslimer

https://samnytt.se/svt-opinion-raderade-artikel-om-hat-mot-judar-efter-hot-fran-muslimer/

Det måste betyda att Morgan Johansson vill förbjuda muslimska föreningar.

http://www.friatider.se/regeringen-ska-f-rbjuda-rasistiska-organisationer

 
Janne

Janne

13 juli 2018 14:09

Så det är därför det kommer så många konstiga beslut från EU och även från regeringen kan det vara av samma orsak?

http://Homer

 
Ingen bild

C Andersson

13 juli 2018 14:11

Vad är det för trams. I Danmark finns det inte några korvkastare. Det var Pølsemannen. Om det inte var en full svensk.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Eon7wA/kastade-korvar-till-lejon--greps

 
Ingen bild

Reinold

13 juli 2018 14:24

Allt är Putins fel, även klimatet :)

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 juli 2018 14:28

Man skall stötta sin kompis :=)(=:

 
Ingen bild

Lena1

13 juli 2018 14:35

Här en analys av vad som hände på Nato mötet (ej något om Juncker)mellan Trump och Stoltenberg samt vad Trump egentligen tänker o tycker om Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=9saZ3wkShnk

 
Ingen bild

C Andersson

13 juli 2018 15:17

@Reinold 13 juli 14:24

Nu regnar det. Inte mycket men det mullrar in över fastlandet. Jag hoppas åskan kommer hit. Det ser mörkt ut.

 
Ingen bild

hans

13 juli 2018 15:31

De andra alkisarna vill kanske inte säga något elakt om sin dryckesvän?

 
Ingen bild

C Andersson

13 juli 2018 16:15

Dagens Juridik raderade kommenarerna och stängde kommentarsfälten. Det är riktigt läskigt att se hur juristerna backar upp fascisterna.

http://www.dagensjuridik.se/2018/07/regeringen-vill-forbjuda-nazistiska-och-rasistiska-organisationer-hanvisar-till-regeringsfor

 
Ingen bild

Pepparholm

13 juli 2018 16:17

Det måste vara genant att förhandla i Bryssel med den mannen. Någon statsminister borde väl sätta ner foten. Knappast den svenska.

Nu har två domstolar förkastat "Gymnasielagen". Migrationsverket kör på som om de inte ens läste tidningen. Om nu inte Morgan har kraft att ifrågasätta så vore det befriande med ett uttalande från SD.

 
Ingen bild

Gustaf

13 juli 2018 17:02

Missa inte Johan Westerholm Ledarsidorna.se idag.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juli 2018 17:08

MIGRANTS 'HARM UK' Donald Trump says Britain is ‘losing its culture’ because of immigration

https://tinyurl.com/ycxfdtmo
https://www.thesun.co.uk/news/6766947/donald-trump-britain-losing-culture-immigration/

"MIGRANTS" (läs muslimer)

 
Ingen bild

Medborgaren

13 juli 2018 17:09

OT. Sverige, landet som glömde bort sina egna medborgare...........
Nu kan vi läsa att det finns organisationer som ex Wateraid vilka främjar vattenförsörjning i u-länder. Men Sverige då? Här har vi skriande vattenbrist och bönder tvingas nödslakta djur! Vad gör oduglingen Löven? Svar ingenting som vanligt..............................

 
Ingen bild

Pepparholm

13 juli 2018 18:02

Löfven lämnar efter sig ett Sverige i kaos. Inte ens nyinstallerade rulltrappor fungerar. Ni som bor i Kalmar - glöm inte att Johan Persson sitter i ledningen för sossarna.

 
Ingen bild

Anders

13 juli 2018 18:07

OT. Hoppas du kommer in i riksdagen i september. Synd att jag inte bodde i Kalmar. Hoppas Kalmarborna gör sitt jobb.

 
Ingen bild

Bärfis

13 juli 2018 18:35

Tobias Billström och M vill gå längre än Regeringen och förbjuda flertalet organisationer som anses "rasistiska".

 
Ingen bild

O´ Hyra

13 juli 2018 19:28

Flest horhus i Europa finns i
Bryssel och Strassburg.
Vika är kunderna?

 
Ingen bild

Observer

13 juli 2018 19:39

EU (Det blå Sovjet) vill journalisterna (Kommunisterna) inte sabotera. -Så enkelt är det.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 juli 2018 19:57

Medberoende... Här stöttar ett antal pajaser i kostym
en ännu vidrigare pajas. Sverige ut ur EU.
All makt över eget land till Sverige.
Tänk efter vad har blivit bättre för normalborgare sen
vi gick med i EU?

Hur i helvete är det möjligt att utländska kriminella
kan åka ut och in i landet med skåpbilar fullastade
med tjuvgods, mitt framför näsan på tullare som inte
ingriper? Svaret är EU. Och detta har pågått i decennier.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 juli 2018 19:59

OT : En knivbabbe springer ut i skogen barfota i handbojjor ????, under ett regelvidrigt stopp.
Låt krimminalvårdarna sitta av han 14 vår , pengar ???????

Snackar vi inside här, lite för uppenbart , ev uppplockad ava bil trots 4000 poliser, dom enda som har kul är Sveriges journaliskår dvs dom blåsta

 
Ingen bild

O´ Hyra

13 juli 2018 20:01

EU-skurkarna blir rika.
Bara i år har båtmotorer stulits för
900 000 kronor i Sverige.
Tjuvarna kör rakt genom "tullen" i sina
tjuvbilar och vinkar. Detta pågår år efter år.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

13 juli 2018 20:03

Enligt Expressen hade handfängslet tagit av, behövdes inte mera, nää tacka fan för det
Grip samtliga 3 krimminalvårdare omgående

 
Ingen bild

Observer

13 juli 2018 23:32


VORE KANSKE EN BRA REKLAMFILM -OM ETT UTTRÄDE UR EU.


Filmen säger mycket om hur EU i sig blivit.

 
Ingen bild

Observer

13 juli 2018 23:39

EUROPA KAN INTE Längre ha politiker som:

*Är i fyllan på jobbet

*Vill förbjuda bilar för folk men själv kör monstertruck

*Vill höja skatten men själva skattefuskar

*Ringer sex-samtal

*Ger bort våra gemensamma medel till utlänningar

Och dyl.


Det går inte att ha det så längre.

 
Ingen bild

Lena1

14 juli 2018 00:46

Om styrningen av Sverige och den ekonomiska politiken hur den är uppbyggd. Från en intervju men Hans Jensevik på Swebbtv.

https://www.youtube.com/watch?v=5tU5pe9iltQ

 
Ingen bild

Stefan A

14 juli 2018 06:37

EU garanterar fritt flöde över gränserna...av stöldgods, brottslingar, illegala invandrare och berusade EU-politiker...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se