thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juli 2018

SD-DAGEN

Av Thoralf Alfsson - 7 juli 2018 23:42

Jimmie Åkessons tal i Almedalen var ganska annorlunda mot tidigare tal. Jag hade tagit fram papper och penna för att anteckna de viktigaste punkterna men talet utvecklade sig snarare till ett samtal med åhörarna i Almedalen. Så mitt papper var helt blankt efter talet. Jag tror att Jimmie Åkesson framstår som den ende vuxna av alla partiledare. Jag hade hoppats att politikerna inom 7-klövern skulle ha lämnat sandlådan men Almedalsveckan har visat att sandlådan med stor sannolikhet kommer fortsätta fram till minst den 9 september.


Jag tror faktiskt att väljarna kommer straffa 7-klövern väldigt hårt. Jimmie Åkesson och SD bygger sitt ”varumärke” starkare för varje dag som går. Medan de flesta partier inom 7-klövern sakta men säkert raserar sin trovärdighet.


Annelie Nordström framstod som både hysterisk och rabiat i kvällens Opinion live. Inte underligt att hon nu kandiderar till riksdagen för Feministiskt initiativ. Jag tror knappast att sympatisörerna för F! blev så särskilt många fler efter hennes framträdande. Däremot tror jag att Richard Jomshof tog hem många nya väljare till SD.


Sedan har vi Ardalan Shekarabi (S) och debatten angående vinster i välfärden. När han hade slut på argument och när han då kände att han höll på att förlora debatten så började han prata om judar och samer. Publiken skrattade! Det var nästan ett självmål i klass med Stefan Löfvens i partiledardebatten angående överfallsvåldtäkter och Löfven började prata om LAS och anställningsvillkor. Jisses vilken soppa!


I Kalmar drev Ardalan Shekarabi partikamrat och partistyrelseledamoten Johan Persson (S) igenom att 130 personliga assistenter skall privatiseras. Kalmar kommun skulle enligt förslaget spara 7 miljoner kronor/år. Det vill säga de anställda skulle få sämre anställningsvillkor och sämre ersättningar vid framförallt natt och helgarbete. Men när inga privata företag var intresserade av att ta över dessa 130 personliga assistenter så erbjöd Socialdemokraterna 4,5 miljoner kronor i ”gåva” till det företag som tog över de personliga assistenterna.


Kalmar kommun och Johan Persson betalade 4,5 miljoner kronor för att bli av med 130 kommunanställda!

 

http://thoralf.bloggplatsen.se/2017/11/11/11492751-det-socialdemokratiska-pampvaldet-kor-over-facket-igen/ 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 juli 2018 00:31

Anneli Nordström som bland annat hyrt in porrstjärnan Puma Swede till nakenshower – för fackmedlemmarnas pengar, pratar alltså om jämställdhet och feminism? Kan det bli mer skruvat än så?

https://www.expressen.se/nyheter/annelie-nordstrom-lamnar-s--gar-med-i-fi/

Wikipedia om hysteri (läs Anneli Nordström)

"Hysteri" var fram till 1900-talet vetenskapens benämning på en typ av psykiska störningar, som ansågs vara kvinnliga störningar och därav benämningen "hysterikor" för drabbade kvinnor.

 
Ingen bild

Laglydig

8 juli 2018 00:37

Ett av de bästa tal Jimmie har hållit!

Han talade som en statsman och som en statsminister borde tala för att värna om sitt folk och land!

Speciellt gillade jag att han totalt detroniserade allt brunsmetande mot SD med följande ord:
"Jag har noterat att ett gäng nazister, ett gäng fega töntar, ställt till en massa oreda och till och med fysiskt gett sig på människor här i Visby under veckan som har gått. Det där är bara så vidrigt. Nazism kan aldrig vara nationalism. Nazismen är en antidemokratisk, socialistisk, rasistisk, imperialistisk, internationalistisk våldsideologi som saknar allt existensberättigande i ett demokratiskt samhälle"

SD 2018

 
Ingen bild

oregon

8 juli 2018 00:41

Bra ledare är inte vanligt. Kom ihåg att Ian wachtmester och Åkesson hade ett visst utbyte med varandra. Nya generationer har växt fram som inte kommer ihåg Ny Demokrati i början av 90 talet med B. Karlsson och I wachtmeister. SD har i dag flera bra ledare.

 
Ingen bild

En som vet

8 juli 2018 02:35

Johan Persson sköt över allt på Cecilia FRID som skulle ta hand om 130 assistenterna för några miljoner. Jag tyckte det var ett löjligt av J.P.att göra så, tyvär är Cecilia FRID rätt snäll.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 juli 2018 03:06

Ulf Bjereld är kommunisten som delar ut stora summor pengar till våldsamma, kvinnofientlig och subversiva muslimska organisationer. Han skriver på sin blogg om ett bråk under F!:s torgmöte i Almedalen.

”Det var många som fotograferade, ofta på ett närgånget sätt. När mötet var slut utbröt bråk om en kamera en liten bit ifrån mig. En man med en tröja med den främlingsfientliga texten NEJ. UT. (finns att köpa genom den högerextrema sajten Nordisk Alternativhöger) knuffade omkull en ung man och sparkade honom därefter i bröstet.”

”(finns att köpa genom den högerextrema sajten Nordisk Alternativhöger)”


Fråga; Varför är Bjereld så angelägen att in i detalj berätta var man kan köpa t-shirten med den främlingsfientliga texten NEJ.UT.?

Fundera på det.

https://tinyurl.com/yasb83my
http://ulfbjereld.blogspot.com/2018/07/nya-valdsdad-i-almedalen-gransen-ar.html

 
Ingen bild

Lotta_1

8 juli 2018 07:57

Såg en debatt mellan Jan Björklund och Paula Bieler om EU. Björklund anser att det måste till mycket mer samarbete i EU. Samme Björklund sa också att Liberalerna inte kommer samarbeta med SD eller V eftersom deras värdegrund ligger så långt ifrån liberalernas värdegrund. Det måste då innebära att Liberalerna delar värdegrund med exempelvis Italiens Lega Nord och Femstjärnerörelsen. Det Björklund och 7-klövern är livrädda för när det gäller den starkt framväxande nationalistiska rörelsen är att de skall sätta stopp för deras våta dröm om globalism. Lyssna på Lars Bern där han går igenom vad han kallar globalisternas 4 stora misstag:

https://youtu.be/NN_ssHZxT-0

https://youtu.be/9R2kraipehE

https://youtu.be/u85nsGnE5H0

https://youtu.be/CBQFR7n3Pew

Mycket intressant lyssning.

 
Ingen bild

Ulrika

8 juli 2018 08:03

Vad heter den manliga reportern/journalisten/aktivisten som gång på gång gav Ardalan ordet och tillät honom tala i evighet - gång på gång? Både utvändigt och invändigt tycks han ha fått några rejäla smällar som ställt till det - fd. boxare?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

8 juli 2018 08:42

Undrar om alla ickeriksdagspartier fick samma bemötande av arrangörerna i Almedalen.6
Tänker främst på AFS gämfört med F!.
Antar att F! hade en mer central plats i den som vanligt vänstervrida jämlikheten i Sverige.

 
Ingen bild

SM811

8 juli 2018 08:53

Att någon kan rösta på FI efter att sett och lyssnat på Annelie Nordström framstår som obegripligt. När skall andra partier få samma förmån som FI att visa upp sig på bästa sändningstid i SVT? Jimmies tal var bra och många kommer säkerligen att rösta på SD som förut tvekat.
SD 2018 för att få Sveriges framtid.

 
Ingen bild

SM811

8 juli 2018 08:56

Jimmie Åkesson var lika folklig som segerviss
https://samtiden.nu/2018/07/jimmie-akesson-var-lika-folklig-som-segerviss/

 
Ingen bild

Nils Gbg

8 juli 2018 09:05

KG Bergström skriver i Expressen att Åkesson talade för "döva öron". Detta kontrasterar skarpt mot Expressens recension av Löfvens tal i vilken man kan läsa att Strandhäll grät över hans fina prestation. Jag tror däremot att hon grät över sozzarnas kommande valförlust. Kommentarer?

 
Ingen bild

C Andersson

8 juli 2018 09:18

Jävla hyenor! Jag blir så förbannad. Allra mest på poblic service. Vad har sensationsjournalistik för allmänintresse. Varför ska man tränga sig på. Låt räddningsmanskapet få sköta sitt uppdrag ifred. Sedan kan man rapportera om de lyckades eller misslyckades.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/journalister-forbjuds-vid-thailandska-grottan-raddningsaktion-kan-vara-pa-gang

 
Ingen bild

A

8 juli 2018 09:37

Här är problemet att svenska myndigheter vägrar att samarbeta. Det går förstås alldeles utmärkt om alla drar i samma tåg. Man väljer ett getto i taget, stänger av all infrastruktur utom vatten och avlopp: vägar, järnväg, elektricitet, telefoni. Man slår en järnring runtom och går sedan systematiskt från hus till hus, tar biometriska data inklusive DNA på samtliga och plockar alla som inte har rätt papper. Man summerar hur många och vilka som är skrivna på samma adress. Man kollar vem som äger vad. Man går igenom alla brottsregister och utvisar alla som har begått minsta illojala handling gentemot värdlandet.

Det är uteslutande en fråga om vilja.

De är inte rädda. De vill ha det så här.
.

Läst på Det Goda Samhället blogg

 
Ingen bild

Christer

8 juli 2018 10:14

Jag har inte följt händelserna i Almedalen särskilt noga i år heller. i min värld är detta något av en psedohändelse. liksom så mycket annat i vår PK-värld. Jimmies tal var dock helt underbart, så väsensskilt från all annan politisk rappakalja. Jimmie går hem i stugorna, den saken är klar, i likhet med Richard Jomshof sakliga lugn. Detta blir fjärde gången på raken som jag kommer att lägga SD:s valsedel i Riksdagsvalet i september. Och naturligtvis med ett kryss för vår egen Riksdagsman Thoralf Alfsson.
En sak från Almedalen vill jag kommentera: Annie Lööv´s modiga angrepp på nazismen! Att hon bara törs, med risk för sitt eget och anhörigas liv ta fighten mot denna vedervärdiga politiska ideologi. Hennes mod är gigantiskt i historiens sken. Hennes insats sätter personer som Anne Frank, och överste von Stauffenberg (attentatet mot Hitler 20/7-1944) i en pinsam dager av futtighet. Åtta höga militärer hängdes efter attentatet mot Hitler . Många hedervärda personer har på olika sätt fått sätta livet till i kampen mot både nazismen och kommunismen. Till dessa kan vi nu foga ännu ett namn: Annie Lööv! Hon vågade häckla nazismen i sitt tal i Almedalen.
En annan småhandlare värd att nämnas är rottingmajor Jan Björklund. Han gör de mest ologiska kullerbyttor i sin iver för att koppla samman SD med nazism/fascism. Att han inte inser hur illa han lyckas är en gåta. Svaret är att finna i ett föga utvecklat sinne för politisk konsekvens. Vanligt folk ser denna brist hos en politiker som Jan Björklund, men inte han själv. Han tycks tro att bara käften får gå som en symaskin så vinner vi valet. Gud så jag önskar honom att hamna under 4%-spärren!

 
Ingen bild

Bernoulli equation

8 juli 2018 10:20

Jimmie är min statsminister!
Är säker på en jordskredsseger i september.
Märker själv otroligt tydligt vart vindarna blåser, grannar, arbetskamrater, vänner & bekanta som till stor del tidigare aldrig skulle kunna tänka sig att rösta på SD kommer nu att göra det.
Proppen har gått ur helt enkelt! Ser fram emot september för då skall även jag göra min plikt.

 
Ingen bild

Hallå

8 juli 2018 11:24

Tänk så ensidigt det "rapporteras". SD är nazister och brottslingar enligt PK-media
Men hur är det med kommunisterna.
Ja läs här på länken
https://petterssonsblogg.se/2012/12/19/nu-granskar-vi-v/
Sen har ju kommunisterna inte bara sina rötter i kommunismen utan de har bara bytt namn till vänsterpartiet

Och när man kollar på länken ovan så syns det tydligt att namnbytet inte har förändrat sinnelaget.
Men det är kommunister på SVT och SR och dessa rapporterar enligt den regelbok som varit gällande sedan Lenins och Stalins tid.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

8 juli 2018 12:27

Anneli Nordström, som gav ett ansikte åt galenskap, står på 7:e plats på fis vallista.

 
Ingen bild

Ördög

8 juli 2018 12:42

>>C Andersson

Jag håller med dig helt. Genast då mediecirkusen kring grottpojkarna inleddes, kom jag att tänka på en filmklassiker från 1951, Billy Wilders "Sensationen för dagen", i original "Ace in the Hole" eller "The Big Carnival". En mycket svart och mycket cynisk berättelse om en kille som fastnar i en grotta, och om en skrupelfri journalist som ordnar "räddningsinsatsen" utan annat syfte än att få en bra story. Naturligtvis slutar det hela mycket olyckligt. Rekommenderas varmt!

https://en.wikipedia.org/wiki/Ace_in_the_Hole_(1951_film)

Jag är själv journalist, för övrigt.

 
Ingen bild

?

8 juli 2018 13:08


Tar de av sig slöjan när de ska sova?
Föds de med slöja på huvudet?

 
Ingen bild

O.T.

8 juli 2018 13:20

Det har nyligen gått två dokumentärserier i SVT som tagit upp hotet mot demokratin.

Båda dokumentärerna målade upp enbart yttre hot. Helt ur etablissemangets egen synvinkel. Hoten bestod enbart av växande populism, ökad främlingsfientlighet och bristande tolerans.

Inget sades om en havererad migrationspolitik, som utsatt en befolkningsmajoritet i Europa för social och psykologisk stress. Inget sades om hur en vidöppen konkurrens påverkat arbetsplatser och boendemiljöer för de som lever med små eller inga marginaler alls.
Om hur det känns att hamna allt längre bak i kön trots ett dygdigt och plikttroget arbetsliv bakom sig.
Inget om hur det känns att skynda hem från tunnelbanan en sen höstkväll efter sista arbetspasset, när man samtidigt vet att ens vännina nyligen våldtogs i skogskanten bredvid. Inga drabbade fanns över huvudtaget med i dokumentärerna.

Gränserna för eliten gick mellan dom själva – och dom där nere, de mer perifera. Det var inget fel på en generös migrationspolitik. Och hos dom själva låg inget ansvar. De var de själva som var utsatta för populasens mer primitiva och råa oartikulerade känsloliv.
https://detgodasamhallet.com/2018/07/08/etablissemanget-behover-nazisterna/

I båda dokumentärerna utmålade sig etablissemanget som oskyldiga offer. Det var deras fria liv som hotades, men beskrivet som ett demokratins stora problem.

 
Ingen bild

Roland

8 juli 2018 14:24

Hoppas Kalmarborna genomskådar Kalmarpampen Johan Persson lagom till valet!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 juli 2018 14:33

Gubben o Gummans stora behållning från Almedalsveckan , är när Mattias "Klockren " Karlsson, säger till Morgan Johansson att SSU bör förbjudas

Minspelet i Morgans ansikte 2-3 minuter efter ryckningarna ilskan, svamlet är helt underbart.

Tidigare i en direktsända SVT/CCCP-TV , hade Karlson frågan Mogge om han hade problem med att SD sänkte skatten för pensionärer, benen var kapade, dvärgen blev ägd, lycka till S på vaLatten 2018

 
Ingen bild

Lena1

8 juli 2018 16:30

Lars Berns senaste krönika:

"Vi har nu återfått en styrande elit som nu är helt i händerna på de globala företagen och bankerna. Folkets möjligheter att i val påverka den fen förda politiken har för varje år krymt ihop till meningslösa symbolfrågor. Demokratin har i praktiken upphört att fungera,"

"I ett land där all offentlig makt sägs utgå från folket har ingen rätt att försöka hindra ett demokratiskt valt parti från att vara med och styra landet."

https://anthropocene.live/2018/07/07/kampen-for-att-aterinfora-demokratin/

 
Ingen bild

Lena1

8 juli 2018 16:34

#O.T. 13.20 Mycket bra formulerat!

 
Ingen bild

Bajen666

8 juli 2018 17:04

OT:
Grattis till segern emot IFK Göteborg, en bra skalp måste jag säga.

Thoralf Alfsson

8 juli 2018 18:31

Bra start för KFF! NU väntar Djurgården nästa söndag.

 
Ingen bild

S

8 juli 2018 17:47

Tanke dessa varma underbara dagar...vi alla badar, solar...som vi alltid gjort...men bilden på stranden har förändrats. Där sitter fullt påklädda kvinnor i slöjor, medan deras män och pojkbarn går i speedos...skriver som ölandsbonde, så har det alltid varit..eller? Så provocerad som kvinna av det här! SD 2018

 
Ingen bild

Pepparholm

8 juli 2018 17:52

Filip Hammar skaffade extra tid i SVT soffor genom att offentligt klaga på att en kvinnlig kompis måste avlägsnas av polis för att hon störde Jimmies tal. Hon och Filip begrep inte att polisen flera gånger varnade. Men ett sådant agerande är givetvis en merit i SVT.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 juli 2018 19:48

S : Dom "integrerar sej", svenskarna jublar säkert, runt om SD ökar
Karma modell raketforskare skapas
Återvandringsverket ???????

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 juli 2018 19:59

Bajen 666 : Nu har äntligen 60% av svenska folkets landslag fått åka hem med "Tuggummi-BoB I spetsen.
Psykologen hjälpte inte,inkvoterade Mimmie och Mimmie med bäst föredatum passerat i TV -4 hjälpte inte heller mm.

Landslaget står för Sverige av idag och , hur landet ser ut , ställer du upp på det, fine rösta då på sju-klövern

JD-GATE rullar vidare till miljonbelopp hos svenska Dialogpolisen, vad fan är en dialogpolis egentligen ???????

Betala inte en spänn för att gå på en allsvensk match, satsa på ishockey nice på plan/läktare

11 man som gråter för man förlorat 11 man som gråter för att man vunnit , handhjärta från Emil efter själmål, vilka vikingar va

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 juli 2018 20:04

OT : Terror -offret hörselskadades Ebbas grav har vandaliserats, saker har bla stulits
Erik , Olle , Emil, Börje eller ett Z-problem ?????????

 
Ingen bild

Ölandsbonde

8 juli 2018 20:05

Gubben och gumman

"Gubben o Gummans stora behållning från Almedalsveckan , är när Mattias "Klockren " Karlsson, säger till Morgan Johansson att SSU bör förbjudas"

Var kan jag se det? Utgå inte ifrån att alla ser det du ser. Länka helst, eller ange källa. Tack!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 juli 2018 20:29

Gjorde i helgen ett endagsbesök i en mindre ort i Skaraborg, Töreboda. Där i det lilla samhället arrangerades en festival med stora artister. Hade tur som köpte biljett innan de tog slut.
Men på väg från huvudgatan och in mot torget och innan entreerna fanns stora betongblock utställda.

Att man i ett litet oskyldigt samhälle ska behöva detta mot ev terrorattentat med ett stort fordon, vart är Sverige på väg...

 
Ingen bild

Stefan A

8 juli 2018 20:49

Miljöpartiet vill öka Svensk livsmedelproduktion, då kan man
börja med att sluta förfölja lantbrukare, lantbrukare betraktas
som brottslingar tills motsatsen bevisats, har läst om lantbrukare
som utsatts för otaliga kontroller från byråkrater varje år, jag är
född på och har drivit lantbruk och skulle aldrig i dag starta eller
driva ett jordbruk, finns tusen saker på ett lantbruk man kan
slå ned på, så de är det perfekt offren för en rigid byråkrati.
Lantbrukarna tillhör ju den av sossarna så förhatliga gruppen
småföretagare, och då blir kombinationen MP + S en dödlig
kombination för Svenskt jordbruk....

 
Ingen bild

Tony

8 juli 2018 21:00

Något som övergår mitt förstånd är hur Kommunister kan jobba
för att Globallister ska kunna utöka sin makt? Dessa sammanslutningar borde vara varandras motpoler. Inte konstigt att man inte begriper sig på kommunister

 
Ingen bild

brandmannen

8 juli 2018 21:52

Philip Hammar bortförd under Åkessons tal. Såg skitfull ut. Även utskrattade journalister som vidhåller de inte är vänster.

Måste vara jobbigt för vänstern i år!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

8 juli 2018 23:52

Stefan A

Jag håller med dig helt! Fridolin hävdar att MP är bästa partiet för landsbygden. Öka EKO-produktionen till 40% av totalen. Få upp andelen inhemskt producerat till 80%

Jag vill bara skrika åt de förbannade grönkhmererna. Det är deras djävla kravpolitik som med hjälp av ointresserade betongsossar helt har fördärvat produktionsmöjligheter och vår konkurrenskraft mot utlandet. Bara tänk på "Djurskyddsmyndigheten", Tvärvillkorskontrollen, gödselskatten, förbudet mot växtskyddsmedel, fullt pris på latnbruksdiesel med mera med mycket mera. Och EKO. Hur satans tror de 40% EKO-producerat ska kunna öka andelen inhemska livsmedel. Skulle EKO komma upp i 40% så får vi för fan hungersnöd i landet om vi inte höjer importen till 80-90% från nuvarande ca 50%.

Satsa på landsbygden, va? Och mackdöden. Hur bra var det för landsbygden?

De där satans tomtarna ska inte ha något politiskt inflytande. Vill de leva sitt liv i tomteland kan de odla upp Björns trädgård och Fatabursparken samt sätta sig vid strömmen och fånga strömming bland de andra trashankarna.

Snälla Gud i din himmel, om du finns ta bort dem från allt inflytande över andra människor. Gäller Allah också, fast han är väl på deras sida då de driver på det västerländska samhällets undergång.

P.S
I de öländska kommunalvalen har de ingen kandidat i Borgholm och bara tre i Mörbylånga. Och ingen av dem är lantbrukare. På Öland ska de fan inte komma och göra sig dryga

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 juli 2018 00:39

Ölandsbonde ? : Källa SVT INTERVJU ALMEDALEN.
God jul och gott nytt år

P.s Missa inte Svenska brott denna veck a fokus Pierre "norre Öland

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 juli 2018 00:51

Ölandsbonde : kan du tänka dej att Ölands-Tarzan af Bjurnsäs får komma hem till ön,samt att man enkelriktar Ölandsbron i ena riktingen ??????
För lika barn leka bäst säger dom visa

 
Ingen bild

Bo

9 juli 2018 07:53

Ett tyskt TV-reportage berättar om en flod i Chile som försvann. Nej det handlade inte om direkt om ”klimatomvandling” utan om stora odlingar av avokado som kräver mycket vatten. Huvudpersonen i reportaget var en som drabbats. Det kom att handla om de rika och mäktiga odlare och de fattiga och maktlösa bybor som fick se sina brunnar sina. Varför tar man aldrig upp det verkliga problemet? Chile exportera avokado över hela Världen och efterfrågan ökar 30% varje år.

1. ”Tack vare” globaliseringen är detta möjligt.
2. Att efterfrågan ständigt ökar hänger naturligtvis samman med befolkningstillväxten, inte bara i Chile, utan i hela Världen ökar.

Måste vi ha en ständigt ökad befolkningstillväxt?
Lägg ner IPCC och skapa en institution som bromsar befolkningstillväxten!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

9 juli 2018 10:45

Gubben o Gumman
"Källa SVT INTERVJU ALMEDALEN"
Duger inte för att jag ska hitta den.

 
Ingen bild

S

9 juli 2018 11:05

Vet inte vart jag ska skriva...så använder Thoralfs blogg...Tack för skratt och glada samtal herrarna i SD-ståndet på Färjestadens marknad. Ni gjorde min dag!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se