thoralf

Direktlänk till inlägg 16 januari 2018

INGET SVAR FRÅN ÖSTRA SMÅLAND

Av Thoralf Alfsson - 16 januari 2018 20:25

Idag uppmärksammade jag att Östra Småland aldrig publicerat artikeln med mina reaktioner på lördagens ledarartikel skriven av Joakim Carlsson i den tryckta upplagan. Därmed finns den ju ej heller tillgänglig för alla som har tidningen som enbart pdf-tidning.


Idag på förmiddagen såg listan ut med mest lästa artiklar på webben ut så här. Tre av tio artiklar har anknytning till ledarartikeln och min reaktion. Artiklarna låg på plats 1, 3 och 8. Därmed har detta givetvis rönt stor uppmärksamhet bland läsarna på nätet.


 

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/alfsson-helt-befangt-att-skylla-pa-mig/


http://www.ostrasmaland.se/ledare/julhalsningar-fran-en-kloak/


http://www.ostrasmaland.se/ledare/brev-till-jimmie-akesson/


Jag mejlade därför journalisten som skrivit artikeln ”Helt befängt att skylla på mig” idag på morgonen och frågade varför inte artikeln publicerats i den tryckta upplagan. Jag skickade även en kopia på mejlet till Chefredaktören och ansvariga utgivaren. Men har inte fått något svar från någon under dagen. Uppenbarligen vill de inte ge den bedrövliga ledarartikeln mer uppmärksamhet. De vill tysta ner detta klavertramp från Joakim Carlsson. Man kan ju tänka sig att de fått ta emot en del reaktioner. Jag hade dock förväntat mig ett svar ☹


Gå gärna in på ovanstående länkar så åker artiklarna upp högt på listan igen ;-)Väldigt bra att Socialdemokraterna bjuder alla pensionärer på fika och bulle under fredag förmiddag på Kvarnholmen. Då kan pensionärerna även passa på att besöka den muslimska torghandeln på Stortorget i samband med fredagsbönen. Lite extra mångkultur kommer säkert dessa pensionärer uppskatta då de säkert också vill slå ett slag för "integrationen" i Kalmar 😉

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/vi-har-tankt-att-upprepa-konceptet/Idag lyssnade jag på lunchekot! Jag kan få hjärtklappning och högt blodtryck för mindre. Dels handlar det om vilka skrämmande nyheter som framkommer men sedan blir man ju fullständigt förbannad på hur man vinklar dessa nyheter och vem som ständigt och jämnt får kommentera dessa nyheter från oppositionen. Idag tycks Moderaternas Tomas Tobé få kommentera allt som rör brottslighet och kriminalitet, Liberalernas Jan Björklund allt som rör skola och försvaret och Centerpartiets Annie Lööf allt som rör miljöfrågor och till sist Kristdemokraternas Ebba Busch Thor allt som rör familjepolitik. Sverigedemokraterna får aldrig kommentera någon fråga i första hand utan det kan komma ett klipp på 5 sekunder i andra hand, mest för syns skull. Och framförallt för att SVT och SR på något mystiskt sätt skall leva upp till sändningsvillkoren!


Det är hög tid att protestera mot den falska nyhetsförmedlingen och nyhetsurvalet!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

sura pelle

16 januari 2018 21:26

SVT/SR är inte ett dugg opartiska. Dom bryter mot public service avtalet i stort sett dagligen. Nu har rapport börja köra ett litet inslag där nyhetsuppläsaren propagerar för en app att ladda ned och säger att hos oss får du hela bilden. Hon ljuger alltså tittarna rakt ansiktet, Man blir så förbannad när man ser sånt. Nu betalar jag ingen licens sen 3 år tillbaka men ändå.

 
Ingen bild

Idrott

16 januari 2018 21:39

Ja a du Thor Alf man får väl plöja på som vanligt strida mot väggen men någon gång så rasa den kanske till valet????????

 
Ingen bild

Laglydig

16 januari 2018 22:12

En vilseledd ledarskribent ifrån Kalmar
Ville öpna Sveriges gränser med öppna armar
Till "svansen" som protestera önskade han andra öden
Ja, efter lite brunstämpling till och med döden
Till sist är det ingen som för Joakim Carlsson förbarmar

 
Ingen bild

Mulle

16 januari 2018 22:31

Nu är psykopaten Ulf Kristersson i farten igen om språktester för att locka väljare från SD!

Thoralf Alfsson

16 januari 2018 22:54

Och från SD hörs ingenting!

 
Ingen bild

Dumle

16 januari 2018 22:43

Jag känner inte till någon mer än dig Thoralf som fortfarande lyssnar på Ekots nyhetssändningar:) Du tillhör en tynande skara. Deras krympande skara lyssnare är väl ljuset i mörkret.

Thoralf Alfsson

16 januari 2018 22:55

Som politiker är jag tvungen att lyssna. Annars vet jag ju inte i vilken förljugen verklighet som våra politiska motståndare befinner sig i.

 
Ingen bild

Laglydig

16 januari 2018 23:10

@Thoralf 22:55
Helt rätt! Det är därför jag tvingar mig själv, trots kväljningar, att absorbera en dos av Fake News varje dag. Hua!

 
Ingen bild

Vänstermedia i koma

16 januari 2018 23:14

Donald Trumps fysiska hälsa är "utmärkt" enligt hans läkare Ronny Jackson.
Trump har också genomgått en kognitiv undersökning med gott resultat.
– Han har inga kognitiva eller mentala problem, han är väldigt skarp, säger Jackson.
Läkaren uppmanar fortfarande presidenten att gå ner i vikt och motionera mer.
https://www.expressen.se/nyheter/trumps-lakare-berattar-om-presidentens-halsa/

 
Ingen bild

Finns SD riks?

16 januari 2018 23:20

Det är dags att lämna idet!Och det nu.
Det duger inte att ligga på sofflocket och vara nöjd för att övriga partier i teorin anammat SDs politik!
Res dig upp eller avgå och lämna över rodret till Paula Bieler!
Mvh
SD gräsrot

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 januari 2018 02:53

Jerzy Sarnecki är i farten och spekulerar, desinformerar och kör en ganska otäck fuling.

"Alla övriga uppdrag som polisen har är väldigt svåra att mäta. Det är inte lätt att mäta brott som aldrig begåtts även om det inte alls är omöjligt."

Brott som aldrig begåtts finns inte. De har inte ägt rum. Polisens preventiva arbete kan rimligen inte mätas i "Brott som aldrig begåtts". Att polisen genom sin närvaro förhindrat ett brott kan man omöjligt veta. Eller utgår man från att närvaron i ett muslimskt getto automatiskt förhindrar t.ex 1st skadegörelse och 3 st narkotikabrott?

Lägg korten på bordet Snickisnacki!

https://tinyurl.com/y7xckkft
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kriminologen-jerzy-sarnecki-fokusen-pa-polisens-uppklarning-ar-skadlig

 
Ingen bild

Ludvig

17 januari 2018 11:14

Brott som aldrig begåtts, vilket trams. Antingen har brott begåtts eller inte.

 
Ingen bild

Calle

17 januari 2018 11:52

@ surapelle
Tycker och har gjort som du. Därav anser jag att Public Service ska skrotas, och anser att SD ska verka därför.

 
Ingen bild

Christer

17 januari 2018 12:16

Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) kom med sin rapport igår. I den kunde man utläsa att otryggheten fortsätter att öka i Sverige, både bland kvinnor och män. Misstron mot både polis och domstolar ökar också sen förra undersökningen. Vidare varnar SÄPO idag för att den våldsbejakande extremismen fortsätter att öka, antalet jihadister blir bara fler och fler. Gängkriminaliteten och dödsskjutningarna fortsätter att öka, precis som bedrägerier med assistansersättningen. Listan över vad som gått helt överstyr i det mångkulturella Sverige kan göras längre för vad dag.
Vad kan vi göra åt saken? Inte mycket är min diagnos, vi är helt utelämnade. Vår statsminister kan möjligtvis kommentera nedmonteringen av vårt land med : "detta är inte okay", sen tar det stopp.
Men det är valår i år, och både regering och allians är nog innerst inne ganska bekymrade över läget. Hur fan ska man göra om SD fördubblar sitt röstetal, eller rent av blir Riksdagens störta parti? Hur hanterar man detta? Antingen inser man att de senaste 20 årens politik varit felaktig, och att man helt enkelt håller på att förlora sin egen befolkning, men det är mindre troligt. Det troligaste är att det svenska etablissemanget rannsakar sig själv över att man inte varnat tillräckligt för SD! Man har inte upplyst nog om detta partis nazistiska förflutna. "Vi har varit naiva" säger statsministern, och det "är inte okay". "Vi måste nu vidtaga de kraftigaste åtgärder för att minimera ytterligare skadeverkningar".
Vilka åtgärder skulle detta etablissemang kunna genomdriva om SD skulle bli största parti vet ju inte jag. Men att mycket nog redan föreslagits mellan skål och vägg tror jag bestämt, och en del ligger nog redan i röret.

 
Ingen bild

Friholt

17 januari 2018 14:07

@ Ludvig 11:14 Brott som förbereds kan vara straffbara även om de består i gärningar som inte märks. Men många sådana handlingar är ju dock brott även om de alltså inte kommit till aktiv handling.

Min uppfattning är att det finns många grova brott som planeras och förbereds just i denna stund och som alltså är brott och straffbara utifrån den nivå de befinner sig på.

 
Ingen bild

Uffe

17 januari 2018 14:13

Svetsaten utesluter inte SD's förslag om militär mot kriminaliteten men Ulf Kristersson säger nej.

Intressant!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 januari 2018 15:15

JENS GANMANS TOLV FÖRUTSÄGELSER:

"1) Den svenska integrationsdebatten kommer mycket snart – helt öppet och helt skamlöst – att kretsa kring två begrepp: ”repatriering" och ”assimilering”. Socialdemokratin kommer att gå i bräschen för detta."

”7) Vanligt folk kommer i stor utsträckning att börja beväpna sig och ta lagen i egna händer. En häpen omvärld kommer att betrakta eländet från sidlinjerna.”

https://tinyurl.com/y9jz95bw
https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10155391041653251

”Socialdemokratin kommer att gå i bräschen för detta”

Detta har jag sagt länge.

 
Ingen bild

Tony

17 januari 2018 15:15

Hörde inte att Svetsaren använde ful orden Nazist Rasist
en enda gång idag, eller missade jag det?
Kanske hjälpte avhyvlingen som Jimmie gav honom i en
tidigare debatt?

 
Ingen bild

Observer

17 januari 2018 15:34

Folk i Sverige saknar:

CIVILKURAGE.

Man har belönat ynkligt beteende alltför länge. Då har vi fått en rädhågsen politisk korrekthet.

Detta tycker jag säger precis allt kring det hela.

https://varjager.files.wordpress.com/2018/01/fef55931-6a92-4566-b883-c3eb18bf12161896458183.jpg

 
Ingen bild

Bajen666

17 januari 2018 15:39

Tony:
Inte svetsarn denna gång, däremot MP:s Lövin fick in en brasklapp om SD:s "nazistiska rötter".

 
Ingen bild

O´ Hyra

17 januari 2018 16:51

Ena stunden är dom högutbildade läkare, advokater, ingenjörer.
Nästa stund är dom lågutbildade och en del t o m anal-fabeter.

 
Ingen bild

Antabus

17 januari 2018 17:03

Floskelmaskinen Löfven: "Det är inte ok".
"Vi skall ha ordning och reda i integrationspolitiken".

"Det här är en utmaning som vi klarar av." etc. etc.
Han måste ha en bandspelare inopererad.

 
Ingen bild

Pepparholm

17 januari 2018 18:11

Statsminister Lars Lökke Rasmussen ska nu flytta ut 4000 arbetsplatser från Köpenhamn till orter över hela Danmark. Flest 440 från Miljöstyrelsen. Det ska gå fort. Inget att vänta på eller utreda i långbänk.

Där du Stefan Löfven har du en riktig statsminister att ta lärdom av. En som törs ta beslut.

 
Ingen bild

Överste Senap

17 januari 2018 18:12

Det som kommer att hända är att den lånefinansierade ekonomin
kollapsar. En riktigt allvarlig lågkonjunktur. Det kommer
att skaka lössen ur pälsen och nya bostäder blir omöjliga
att sälja eller hyra ut. 10 000 tals byggare blir arbetslösa.
Bidragen minskas eller försvinner helt.
I våra getton löper gangstrarna amok, då om inte förr
behöver vi militären.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 januari 2018 18:39

@Överste Senap Onsdag 17 jan 18:12

Helt rätt. Så kommer det att gå. Repatriering av muslimer och afrikaner är den enda lösningen.

 
Ingen bild

Gustaf

17 januari 2018 19:07

Hoppas att Jimmie Åkesson orkar ett par år till i rampljuset.
Han lyser upp med sitt klarspråk.
Ingen kan mäta sig med honom han verkar trygg och nästan avkopplad på något vis. Härlig retoriker.
Han är för övrigt oskyldig till samhällshaveriet.

Kristersson går inte att lita på.

 
Ingen bild

Egon

17 januari 2018 20:04

Hej Thoralf!
Bry dig inte om Östra Småland.
Du kommer aldrig att få rätt där.
De är politiskt korrekta och lyder order från Stockholm.
Vänta bara vad de kommer att skriva i valet 2018.
Kul är väl ändå att "järnrörsskandalen" nu är avpolitiserad då huvudmannen åkte dit på MeToo...
Det har varit väldigt tyst om Soran Ismael.......
Något att glädjas åt i vintermörkret.
Riksdagsplats 2018!

Thoralf Alfsson

17 januari 2018 20:26

Egon

Det finns givetvis en poäng med att lyfta fram Östra Smålands ledarartikel skriven av Joakim Carlsson.

All publicitet, är bra publicitet för mig och för SD.

 
Ingen bild

Linus

17 januari 2018 20:38

Sätt in militären för dårhuset Sveriges gängkriminalitet.

 
Ingen bild

Lena1

17 januari 2018 21:02

Under Riksdagsdebatten idag sa Jimmie Åkesson att de vill att Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen slås ihop till en myndighet. Detta för att få en effektivitet (och rättvisa).
FK (och de har aldrig träffat dig) anser att du kan jobba heltid men AK (som träffar dig genom hela processen)anser att du inte kan jobba mer än halvtid.
Myndigheter idag är "Compartalised", uppdelade i små enheter och den ena har inget ansvar vad den andra gör. Det innebär att den enskilde får löpa amok och förklara sig för varje ny handläggare man träffar. Det ökar stressen och bidrar inte till att du blir friskare, tvärtom, man blir än mer stressad och mår dåligt. Kanske är det meningen också, att vi ska må så dåligt som möjligt..??

 
Ingen bild

Lotta_1

17 januari 2018 21:39

Jag tycker att Jimmie Åkesson var fantastiskt bra i dagens partiledardebatt i riksdagen. Jag hade hoppats på att han ställt samma fråga till samtliga partiledare för 7-klövern: Är du nöjd med utvecklingen i Sverige med tanke på att de flesta partiledare i övriga partier tog upp det allt mer eskalerande våldet i vårt land. Som andra fråga kunde han frågat: Inser du att det är er politik de senaste decennierna som ligger bakom denna utveckling. Hade varit intressant att få ta del av deras svar. Sedan slås man av hur sjukt naiva dessa 7-klövernpolitiker ör. ”Vi måste göra si och så” floskler och tomt prat samt en verklighetsuppfattning som ligger på en nivå som visar hur långt ifrån verkligheten de lever. Sanslöst. Hur skall de kunna lösa ett olösligt problem som de själva skapat och som växt dem långt över huvudet?

 
Ingen bild

Egon

17 januari 2018 21:42

Nja Thoralf.
Så länge ingen fattar att Joakim Carlsson vill ha en socialistisk diktatur.
Där ingen får tänka annorlunda en ledningen.
Partiet ger dig lycka och framgång.
Därför får du min röst 2018!
Lycka till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se