thoralf

Direktlänk till inlägg 20 september 2017

KALMAR KOMMUN HAR KÖPT IN HELA HALALSLAKTADE LAMM

Av Thoralf Alfsson - 20 september 2017 22:46

Vid senaste mötet i socialnämnden informerades ledamöterna om flera evenemang som anordnats av socialförvaltningen under sommaren. Informationen som sedan kom till mig fick mig att fortsätta gräva i detta. I protokollet kan följande läsas.


”Enhetschef Annelie Österberg och socialsekreterare Johan Hjulström från Förebyggandeteamet informerar om områdesarbetet och de aktiviteter som anordnats under sommaren.”

 

Det områdesarbetet och aktiviteterna handlar om är evenemang i invandrartäta områden i Kalmar och i detta fallet Bergaområdet. Enligt vår ledamot i nämnden skall det dock ha informerats att socialförvaltningen köpt in halalslaktat kött till dessa evenemang. Jag ställde då frågan till enhetschef Annelie Österberg om dessa uppgifter stämde och jag fick då följande svar.


 


När jag fortsatte ställa frågor om detta evenemang och inköp av halalslaktade lamm fick jag fler svar med uppgifter.


 


Jag hittade också på Facebook hur man annonserat om detta evenemang men som ni kan läsa uppmanar man besökarna att ta med fika. Det står inget om att man skall bjuda på mat eller någon arabisk maträtt. Något som jag finner ytterst märkligt om man vill ha besökare till sitt evenemang. Uppenbarligen har troligen någon annan information gått ut till den muslimska befolkningen, vilket uppenbarligen inte skulle synas för svenskspråkiga boende i området eller andra. Lite hysch, hysch!


 


Frågan är om alla som bjöds på denna maträtt tillagad av Hassan visste att man fick halalslaktat lamm?

 

Nu köptes dock inte det halalslaktade lammet av KLS (Kalmar Läns Slakteri) utan av Berga Livsmedel AB enligt det kvitto som jag begärde ut från socialförvaltningen. Man köpte dock inte bara kött hos Berga Livsmedel utan även bröd och grönsaker. Men att det skulle vara halal råder det nog ingen tvekan om med tanke på hur Berga Livsmedel AB gör reklam för sina produkter.

 

 


Jag har tidigare ställt frågor i Kalmar kommunfullmäktige om Kalmar kommun köper in halalslaktat kött och fått svaret från flera kommunalråd och ansvariga för inköp att så inte är fallet.


Socialförvaltningen i Kalmar går dock muslimerna tillmötes i sitt ”integrationsarbete” på fältet. Eller ingår detta i den socialdemokratiska strategin efter den stora branden vid Berga centrum för ca 5 år sedan. Det har satsats stora ekonomiska resurser på denna stadsdel för att minska kriminalitet men det har haft liten effekt. Hur många gånger man köpt in halalslaktat kan man ju undra.


Bara någon dag efter detta evenemang hade socialdemokraterna sin egen fest i Bergaparken. Det är ju inte utan att man börjar undra om det har något samband och om planeringen gjorts tillsammans för båda evenemangen med socialnämndens ordförande socialdemokraten Roger Holmberg?

 

 


Undrar om det var riktig korv eller om det var kycklingkorv som det bjöds på av socialdemokraterna. Jag tror i varje fall att den inte innehöll något fläskkött.


Sedan finns det de som förnekar att det pågår en islamisering i vårt samhälle! De borde kallas för informationsresistenta!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

20 september 2017 23:17

Känner för starkare ord, men om jag skriver förfärligt, anar nog alla vad jag menar..

 
Ingen bild

KSMB

20 september 2017 23:36

Regelvidrig kommun är vad man kan beskriva den med. Äckligt och vidrigt rakt igenom! Fy fan!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 september 2017 23:54

I Sverige utförs all halalslakt efter att djuret har bedövats. Tror ni verkligen på det? Nej, det kommer att uppdagas tids nog att bedövning endast sker i anslutning till kontroller m.m Sannolikt finns också ett raffinerat alarmsystem som varnar för kontrollanter. Enligt Islamisk lag ska djuret inte vara bedövat. Vad tror ni väger tyngst: islamisk lag eller svenskt djurskydd?

Allt importerat fryst kött och konserver är slaktat på detta vedervärdiga, plågsamma och muslimskt grymma sätt. Alla som tycker det är okej borde fundera på om de också vill tillåta import av t.ex kläder som är framställda av barnarbetare.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

21 september 2017 00:00

2.592 kr för kött på kvittot!!!!
Jag får verkligen hoppas att det inte bara var ett lamm för det priset. Om man räknar med att korv har handlats för ungefär samma summa som bröd och grönsaker har man alltså betalat ca 2.000 kr för ett lamm! Det blir ca 100 kr/kilot. Inte illa. Tycks vara lönsamt med att slakta utan bedövning. Kommunen betalar snällt.

 
Ingen bild

Lennart

21 september 2017 00:31

Ingen som reagerat på "registernummer 00000000001"

Hur ofta får man kvitto 1 av seriös handlare?

 
Ingen bild

Björn

21 september 2017 00:40

Muslimerna boar in sig mer och mer I det Svenska samhället och med sina egna värderingar. Fullt och ivrigt påhejade av våra samhällsföreträdare, som villigt också står för fiolerna.
Undrar om det finns någon bland 7-klövern som funderar på hur dessa ska kunna integreras I vårt land och bli goda medborgare.


 
Ingen bild

GeNe

21 september 2017 00:57

Kriminella umgås med kriminella. Inget nyhetsvärde! Att centern, MP, Sossar och liberaler är helt besatta av mena invandring och ser det som nåt exotiskt eftersom dom inte rest så mycket och mest plockat intrycken från vinkade svt är ingen nyhet. Svenska folket med normalt bondförnuft har nog egentligen inte så mycket emot asiater som mer sköter sig och gör rätt för sig.

 
Ingen bild

Exet

21 september 2017 01:20

Att politikerna hämtar hit araber och afrikaner från tredje världen har inget att göra med att någon ska räddas från något krig eller svält i deras gamla hemländer, utan det handlar om att hämta hit nya väljare som ska rädda dagens politiska standardpartier vid makten, d.v.s sjuklövern. Därför måste man hålla de nya väljarna på gott humör med halalkött och annat spännande.

Detta påminner starkt om engelsmännens experimenterande när man befolkade Australien och de försökte få ordning på den australiska naturen med att plantera ut t.ex paddor och annat som skulle äta insekter som åt upp deras skördar. Detta slutade med att paddorna struntade i skörden och förstörde istället ekologin genom att hoppa på något annat. Kontentan är att man ska inte experimentera med sådant man inte förstår. Dessa muslimer kommer inte att flockas kring gammelpartierna, utan kommer att hämta hit deras egna ledare och experimentet kommer att bränna hål på mer än bara bakändan på ett par tanter när imamer tar över.

 
Ingen bild

En småländska

21 september 2017 01:23

Alltså, vilka gräv! Du kan ju nästan ge ut en tidning själv, vad sysslar kommunen med och kvittot som nån nämnde, helt otroligt. Varenda fördom stämmer, vad ska man säga.

 
Ingen bild

Fredik V

21 september 2017 01:32

Köttfusket gäller inte bara lurade muslimer. Köttfusket är något alla måste ta mer på allvar. Pizzor restauranger hamburgare osv. Det ni äter är inte vad ni tror. Sjukdomar osv. Oseriösa slakterier osv. Bara att söka på google!

 
Ingen bild

Yougov September

21 september 2017 01:56

I Yougovs septembermätning tappar Centerpartiet rejält medan Sverigedemokraterna går framåt nästan lika mycket.

V 7,5 (-0,7)
S 26,3 (+0,9)
MP 3,1 (-1,2)
SD 25,3 (+1,7)
C 9,4 (-2,1)
L 5,5 (+0,9)
KD 3,1 (+0,2)
M 16 (-0,1)

1 520 personer intervjuades under perioden 14-18 september.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 september 2017 03:20

Risken med halalslaktade grisar är nog inte stor !

 
Ingen bild

Pepparholm

21 september 2017 07:47

Uppdrag Granskning om Sjöfartsverket var lärorikt. Här fick vi under en spännande timma i klartext se hur ruttet vårt rättssamhälle har blivit. Hur generaldirektörer och chefstjänstemän myglar, ljuger och sedan belönas. Hur kontrollorganen i form av ombudsmän och KU lyckas blunda och friskriva när det gäller kompisar i hierarkin. Hur det numera är en kommunikatör som skickas fram när cheferna inte själva törs ställa upp.

Mikael Oscarsson (Kd) och reportern var de enda som insåg hur rutten den här härvan är. Tänk om SD finge tala med Oscarsson i Riksdagen och att i varje fall KD och SD tillsammans kunde utkräva någon form av rättvisa i efterhand.

 
Stefan K

Stefan K

21 september 2017 07:53

Signaturen Lennart har en intressant iakttagelse. Begär ut fler kvitton från samma dag och jämför Thoralf. Vore kul att veta.

När det gäller sossarna är deras vurm för muslimer väldokumenterad och kärleken är ömsesidig. När första muslimska parti etablerat sig är därför S de som förlorar mest.

http://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

21 september 2017 08:10

Jag har ingen rätt att begära ut kvitto från butiken. Men jag kommer med en uppföljning senare ikväll där det kommer finnas ytterligare ett kvitto från samma butik.

 
Ingen bild

Tony

21 september 2017 08:06

Alla fega djurrättsaktivister håller förstås käften stängd vid sådana tillfälle när det gäller medeltidens slaktmetoder.
Dom som annars gapar högljutt mot pälsdjursföretag och även förstör för dessa, men här gäller det att hålla tyst?
Har inget förtroende för dessa, det är inte djurens väl dom tänker på.

 
Ingen bild

?Sanningen

21 september 2017 08:07

McDonalds kycklingkött är Halalslaktat i Danmark. Lidl:s frysta kycklingar är Halalslaktade i Danmark. Bara de kycklingar som slaktas i Sverige av seriösa slakterier är enligt lagen. Välj själva och läs på paketen var de är slaktade.

 
Ingen bild

Hacke

21 september 2017 08:31

Ännu ett ypperligt gräv signerat Thoralf.
Betänk att allt detta görs av en man, dessutom mer eller mindre på fritiden.
Hur stort är då inte mörkertalet på all jävelskap ute i kommunerna.
För de vanliga medierna kan vi ju räkna bort, de ingår sedan länge med sin tystnad och aktivism i etablissemanget.
Detta är medborgarjournalistik och nätverkande med läsarna när det är som bäst.

 
Ingen bild

KS

21 september 2017 08:37

Lennart m.fl: Det kan ju vara möjligt att kvittonumren startar om varje dygn/dag. Det visade kvittot stämplades kl 08:45, alltså innan butiken öppnat?. Jag hinner inte kolla detta nu på morgonen, men det finns säkert någon som kan göra det under dagen. Thoralfs andra kvitto kanske visar vad som gäller.

 
Ingen bild

Hacke

21 september 2017 08:56

”Terrorister som försöker nästla sig in under falska förespeglingar kan alltid bekämpas med effektiv polis och underrättelsetjänst, men en fiende som skapas genom det blotta faktum att han överhuvudtaget befinner sig här är en helt annan historia. Här handlar det om att vi måste ompröva hela asylsystemet från grunden, om vi skall kunna skydda oss.”

Erik van der Heeg skriver lika skrämmande som relevant om det självskapade monster som västerlandet och då inte minst Sverige har att ta sig an. Är det ens möjligt även om vi i morgon dag stängde gränserna och omprövade asylrätten?
https://ledarsidorna.se/notis/notis-mellan-pest-och-kolera/

 
Ingen bild

soon a failed state

21 september 2017 09:52

Thoralf! Du är utan tvekan landets bästa journalist.
De flesta journalisterna utför ju inte journalistiskt arbet,
vilket du gör – vare sig du kallar dig journalist eller inte.

Kvittot är utan tvekan suspekt. I Malmö förekommer en variant
annan variant av suspekt kvitto om du handlar i vissa kiosker.

Du får ett kvitto i handen – med rätt belopp - men om du läser
ordentligt så står det att: Kassan är i träningsläge.
Onekligen intessant. Kanske slår det in varannan eller var tredje kund.
Ingår kanske i begreppet "Kreativ bokföring".


Kvitto No 1: REGISTER ID : 0000000000000001
(15 nollor och en 1:a)

Intressant att se kvitto nummer två.
Om det på den står REGISTER ID : 0000000000000002
Borde de resultera i en inspektion.

 
Ingen bild

dajevlar

21 september 2017 09:56

(Till Lennart, Stefan K, KS och Thoralf: Jag tror REG-ID inte är ett fortlöpande kvittonummer utan numret på själva kassa-apparaten. Längre ned står 'Run number', det är nog där uppräkningen sker)

 
Ingen bild

Vax

21 september 2017 10:34

Jag har jobbat som "arbetskonsulent" i Göteborg och försökt kartlägga kompetens och framtid för Somalier och Araber. Ingen ville vidare i livet. De var helt nöjda med bidragsberoende och klantillhörighet. Svensken har inte förstått strukturerna som omgärdar dessa människor.

De populärt kallade 7 klövern i riksdagen som utan vidare eftertanke röstat igenom mångkultur i grundlagen och i Sverige,har inte förstått vidden av sitt beslut,de skall ändå vara de mest lämpade att föra svenska medborgares talan.

Fredrik Reinfeldt "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."
Mona Sahlin: "Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka"
Folkpartisten Birgitta Ohlsson vill avskaffa Sverige.
Religionshistorikern Mattias Gardell: ”Det existerande samhället måste demoleras, fullständigt förintas, in i minsta atom utplånas för att ett gott alternativ skall kunna etableras i dess ställe”.

Man anar en diabolisk plan.
https://ledarsidorna.se/2017/09/klanerna-de-parallella-samhallsstrukturernas-ursprung/

 
Ingen bild

Mahmoud

21 september 2017 11:02

Tål att läsas igen:
https://petterssonsblogg.se/2013/08/31/halal-en-smak-av-terror/

 
Ingen bild

Kalle

21 september 2017 11:08

Kolla gärna upp om kommunen har avtal med denna affär. Eftersom man bara ska handla med dem som man har avtal med så kan det vara så att man har gjort ett fel där.

 
Ingen bild

Laglydig

21 september 2017 11:30

Bra gräv där Thoralf, som alltid!

Intressant nytt ord "informationsresistenta", "informationsresistens" etc. Det skall jag anamma!
Problemet är väl att de kunskapsresistenta godhetsapostlarna kommer att ta till sig ordet och använda det emot oss "rasistiska" Sverigevänner.

Att Morgan Johansson kan få kalla 25 % av Sveriges befolkning rasister ostraffat är ett under. Om inte det "är hets mot folkgrupp" vad är i så fall "hets mot folkgrupp"?

 
Ingen bild

Vad innebär kassaregisterlagen?

21 september 2017 12:09

Ett certifierat kassasystem ska enligt kassaregisterlagen uppfylla två krav:

Det ska vara tillverkardeklarerat, för varje version eller program ska en tillverkardeklaration finnas. De föreskrivna kraven på ett tillverkardeklarerat kassaregister testas dock inte av Skatteverket eftersom det anses vara tillverkarens uppgift och ansvar.
En kontrollenhet ska vara ansluten till kassaregistret. Kontrollenhetens uppgift är att läsa av och bevara kvittoinformation, vilken sedan ska finnas tillgänglig för Skatteverket vid en granskning i form av en kontrollkod. Informationen är inte åtkomlig för de som brukar kassaregistret.

För att kontrollera att du som näringsidkare innehar ett certifierat kassaregister, samt för att kontrollera att kassaregistret används på rätt sätt, gör Skatteverket regelbundna spontankontroller.

Vid de här kontrollerna ska företaget kunna visa upp kontrollkoder för specifika kvitton, vilka finns på kvittona eller i kassaregister-journalen.

Om företaget inte uppfyller kraven som lagen innebär kan en kontrollavgift på 10 000 kronor tas ut.

https://www.expertvalet.se/blogg/2015/03/vad-aer-kassaregisterlagen

Kanske ett tips till skatteverket,en kontroll av dem bör väl avgöra det hela!

 
Ingen bild

Lena

21 september 2017 12:19

Kolla Berga Livsmedel på allabolag.se
2016???

(Register id är ok, det är beteckningen på kassamaskinen.)

 
Ingen bild

Klart att grabben ska ha en burgare

21 september 2017 12:32

Han dömdes till livstids fängelse för dubbelmordet på en mamma och hennes son på Ikeas varuhus i Västerås.

Nu har Abraham Ukbagabir, 38, ansökt om att få luncha på McDonalds under permission, skriver GP.

Men där blir det nej.

Ukbagabir: "Ett brott mot mig"

Motivet till dubbelmordet 2015 ska ha varit "hämnd" efter att ha nekats asyl i Sverige. Drygt en timme före attacken på varuhuset hade han fått sitt slutliga besked.

– Jag kände att när alla andra får stanna i landet, men inte jag, då betraktade jag det som ett brott mot mig. För att visa att jag var orättvist behandlad och för att få fred, då gick jag till attack, förklarade dubbelmördaren under rättegången.
http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/dubbelmordarens-stoppas-fran-att-ata-pa-mcdonalds/

Ett gyllene tillfälle för godhetsvänstern att i solidaritet marschera och protestera gentemot denna orättvisa så att gossen får sitt lystmäte tillgodosett på Donken!

Detta bör vara en mänsklig rättighet för denna stackars gosse som vi inte vet vad hen har gått igenom tidigare i livet som föranledde dessa bestialiska mord på två svenskar.

 
Ingen bild

ICH

21 september 2017 13:28

Vilket Orwellianskt nyspråk: "Förebyggandeteamet informerar om områdesarbetet...."

Vad är det som teamet "förebygger" (bygger de före ett helt islamiserat Sverige?) vad för slags områdesarbete avses? Inte är det uppkomst och framväxt av parallella områden och islamiseringen av samhället som förebyggs i alla fall. Den saken är helt klar!

 
Ingen bild

Hundenshusse

21 september 2017 13:47

Undrar var butiken fått tag i lammet.
Kan det komma från Öland?

 
Ingen bild

Tony

21 september 2017 14:15

Tycker att alla borde gå in på Facebook och lyssna till
Mona Walter som benar ut vad Islam är, hon har egen erfarenhet, hon kommer från dessa områden och vet precis vad Islam är.
Det borde skickas till alla Svenska politiker och tidningsredaktioner?

 
Ingen bild

Friholt

21 september 2017 16:39

Som Alf Henriksson mycket riktigt skrev:

Säg aldrig förbindligt och överslätande
att det inte är så noga med allas vårt ätande.

 
Ingen bild

Fenrisulven

21 september 2017 17:16

Regeringen borde ändra grundlagen och kriminalisera främlingsfientlighet. Då skulle de flesta på den här bloggen ligga risigt till.

Thoralf Alfsson

21 september 2017 21:41

Kan du definiera främlingsfientlighet med klara och tydliga gränser?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 september 2017 17:40

Varför skall man betala för något när man kan sno det i en hage ?
IQ 75 tänker praktiskt

 
Ingen bild

Hasse Pannband

21 september 2017 19:08

Läser att Margot Wallström klagar på
Vladimir Putins ögon. Om jag vore Margot
så skulle jag vara mycket försiktig med att
skämma ut Sverige med kommentarer om andra
länders statschefer. Dessutom undrar man ju om
Margot sett sej i spegeln senaste halvåret?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 september 2017 20:55

Störande butik i Kalmar gatubild som bör stängas så fort det är praktiskt möjligt

 
Ingen bild

Charlot

21 september 2017 21:37

Som jag förstått det, vilket kan vara fel, är det vidriga att när man betalar för halal slaktat kött/fågel osv så gynnar man terror. Slakterier som är hlallicensierade betalar en hög avgift för licensen. 1/8 av licenspriset går oavkortat till att med krigsföring bekämpa alla otrogna dvs icke-muslimer. Så när kommuner/politiker/handlare mfl köper in halal så stödjer de terrordåd.

 
Ingen bild

Löksill

21 september 2017 21:37

Från det ena till det andra, kan detta verkligen stämma? https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2017/09/18/svt-falls-i-granskningsnamnden/

 
Ingen bild

Fenrisulven

21 september 2017 22:02

@Thoralf
Xenofobi. Motvilja, rädsla för främlingar. Människor som inte är/ser ut som/beter sig som du.

Thoralf Alfsson

21 september 2017 22:07

Du har uppenbarligen inte alla hästar hemma!

Skall du kriminalisera människors tankar?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 september 2017 22:19

Fenrisulven : Vi är inte ett dugg intresserade av främlingar dom kan stanna i sina länder, frågor på det ?

 
Ingen bild

World Traveller

21 september 2017 23:11

@ fenrisulven
Din ide kanske vore bra for jag tycker att alla vansterextremister och islamister uppvisar en fruktansvard framlingsfientlighet mot svenskar de inte kanner, framforallt mot Sverigedemokrater.

 
Ingen bild

Molle

21 september 2017 23:24

Fenrisulven är en "nyttig idiot" för de styrande dårarna.

En självförgörare

 
Ingen bild

Molle

21 september 2017 23:29

Kan man anlita Socialnämnden till att bjuda på festligheter till vilken stadsdel som helst?
De tänker väl på allas lika värde, eller??????

 
Ingen bild

Anonym

22 september 2017 00:48

Detta säger allt om Berga Livsmedel:

http://www.solidinfo.se/foretag/berga-livsmedel-aktiebolag/ekonomi

 
Ingen bild

liljana

22 september 2017 23:22

Nu får banne mig folk VAKNA !! Vad i helskotta är vårt tidigare så fina land på väg ????!!!
Hur fasiken kan de svika djuren på detta sättet genom att inte med krafttag reagera på detta djurplågeri.
Halalslakt är förbjudet i Sverige och SKA SÅ FÖRBLI !!!!!

 
Ingen bild

Kls anställd

23 september 2017 12:00

Ni ska ha väldigt klart för er att vi BEDÖVAR innan slakt oavsett om det är Halal el. inte.
Djurrättsskyddet är vår lag att följa. Den tummar vi inte på

Thoralf Alfsson

23 september 2017 12:02

Varför halalslakt överhuvudtaget?

 
Ingen bild

Mahmoud

25 september 2017 12:20

@Kls anställd
Om ni bedövar är det inte ÄKTA Halal.
Och vilken islamisk organisation betalar ni er certifieringsavgift till?

 
Ingen bild

Berit

1 oktober 2017 17:47

I Sverige halalslaktas inga djur alla bedövas innan slakt heter det och det är en enda stor lögn.Inga muslimer skulle acceptera att djuren bedövas innan den brutala slakten.
Djurskyddet Sverige såväl som Djurens Rätt står inte på djurens sida de jamsar med muslimerna.
Fega stackare som inte ens våga stå rakryggad upp för våra djur när de brutalt slaktas.

 
SEkakan

SEkakan

10 januari 2018 08:29

De måste ju hålla dem nöjda, de nyanländna. De hålls nöjda genom att låta dem få som de vill och allt de pekar på. Bevare om skon klämmer.... Ordningen är bevarad. Och vem kittlar tanken allra mest på att SE "räddar" och godhjärtat tar emot så och så många asylsökande och att det går sååå bra? - Jo, den betydande delen av sossarnas väljarkår, de arbetande 30+-åringarna som fått ett jobb i soss-anda med en lön som är mångfaldigt högre än för samma arbetsinsats som i tredje världen. -Men vi kan känna oss välförtjänta, för vi är ju "hjältar"...- Vilket smicker.. vars nota dras från pensionärernas och de minderårigas konton och som hamnar i slutändan i sin största del på unga utlandsfödda mäns konton ... Och i detta fall i deras magar.

http://sverigekakan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se