thoralf

Direktlänk till inlägg 12 september 2017

FABRICERAR FALSKA CITAT

Av Thoralf Alfsson - 12 september 2017 22:37

 

Henrik Johansson, IRM och facklig ombudsman.


Den av LO (socialdemokraterna) finansierade sajten IRM, Inte rasist men, har nu återigen försökt misskreditera mig som person. Denna gång är det en ren lögn som Henrik Johansson hittat på eller gjort en helt sjuk tolkning av ett mejl jag fått som jag publicerat på bloggen.


Men samtidigt är jag inte det minsta förvånad över att de använder sig av rena lögner! Kan IRM inte komma åt någon med hederliga metoder så fabricerar de falska citat. Som de sedan bygger sina ohederliga inlägg på.


Expo, Tillsammansskapet och IRM är sannolikt väldigt tätt knutna till varandra. Rebecca Weidmo Uvell avslöjad nyligen på sin blogg hur dessa tre vänsterorganisationer samarbetar och finansieras. Att LO är med och finansierar detta är helt sjukt. Att använda medlemmarnas pengar till detta borde strida mot förbundets stadgar.


Om jag hade varit medlem i LO och varit medveten om hur LO använder dina medlemsavgifter skulle jag lämna LO omgående och bara vara med i A-kassan.


Läs Rebecca Weidmo Uvells blogginlägg om Expo, Tillsammansskapet och IRM. Läs dem i rätt ordning. 


http://uvell.se/2017/09/06/expo-tillsammansskapet-och-valet-2018/


http://uvell.se/2017/09/07/mer-om-expo/


http://uvell.se/2017/09/08/expos-ekonomi/


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hulda mk1

12 september 2017 23:33

Otroligt läsvärt, man blir förbannad när man läser detta. Det enklaste att iaf göra något mot detta, är att man avslutar allt med Postkodlotteriet. Det finns säkert andra sätt att grusa i vänsterns maskineri. Där måste den Sverigevänliga rörelsen offentliggöra hur.

 
Ingen bild

Niklas R

12 september 2017 23:40

Va!?! En socialist som ljuger. Det är ju lika orealistiskt som att en björn skiter i skogen!

 
Ingen bild

C Andersson

13 september 2017 03:45

Thoralf. När man läser din blogg ser man hur noga du är med att hålla dig till fakta och använda ett korrekt språk. Kanske inte alla ser det men säkerligen många med mig. Vad som brukar uttryckas som ’att en spade är en spade’. Som naturligtvis ska kallas spade och ingenting annat.

Det är likadant med artiklarna som du länkar till. Det håller sig också till fakta och kallar saker för sina rätta namn.

Så här skrev Mr X i ett svar till mig här i forum lördagen 2 september.

”C Andersson, hela omvärlden kommer inte ändra sig och börja dansa efter din pipa. Försök ta in det, att alla människor är olika och att de allra flesta som läser här och på andra ställen begriper vad som menas. För är det inte sittstrejk som du hakar upp dig på så är det nyval, outsourcing, föreningslokaler och gud vet vad vilka små petigheter du lägger ner din heltidssysselsättning på. Om något sänker trovärdigheten så är det petnissar som du som vill att folk skriver efter dina skrivregler eller annars håller käften. Men så blir det inte. Blogghavaren bryr sig inte, och då är det lämpligen så att du också kan lägga din energi på viktigare saker än flytta fokus till detaljer i andras kommentarer. Jag tänker INTE följa dina pekpinnar och jag tänker INTE hålla käften. Så lika bra du förhåller dig till det. Klarar du inte det, sök professionell hjälp för dina aspergoida drag. Och kalla det personangrepp om du vill, du har inget annat att komma med. Det du själv gör mot en del skribenter är personförföljelse, som tex mot Lotta_1 nyligen. Väx ur småskolestadiet nu surgubbe där, eller ska jag dra fram en hel del länkar av det du själv skrivit och raljerat om här under sommaren, så vi kan syna dig också i sömmarna. Vill du det?”

Mr X verkar inte ha förstått vad han håller med. Varför han går till personangrepp istället för att hålla sig till sak.

”Försök ta in det, att alla människor är olika och att de allra flesta som läser här och på andra ställen begriper vad som menas.”

Här skriver alltså Mr X att man inte behöver hålla sig till fakta. Sittstrejk är inte samma sak som demonstration. Nyval är inte detsamma som extra val. Och så vidare. Det är livsfarligt att falla in i massmedia språkbruk. Journalister som hittar på nya ord och vad värre är ger gamla ord ny betydelse.

En trovärdig blogg är en blogg som håller sig till fakta. En seriös bloggare håller det det städat bland kommentarerna. Det finns nättidningar som klarar av det. Det spelar inte någon roll om det är bra artiklar eller nya namn på en tidning om det är kaos i kommentarsfälten. Allra värst är när man raderar inlägg som moderatorn inte gillar. Har man inte rätt åsikter blir man hänvisar till andra forum. Det här fenomenet är inte begränsat till alternativa media. Public service är inget undantag.

Jag tror att ’blogghavaren’ visst bryr sig. Se bara hur han har försökt sätta ”Stefan Löfven” på plats. Det visar på en styrka att släppa igenom hans kommentarer. De kan ju gå att omvända honom. Fast han är nog ett troll.

Läs de länkade sidorna och begrunda vd det står.

 
Ingen bild

Lasse P

13 september 2017 05:07

Det är skönt att du orkar Thor Alf att svara idioter. Henrik Johansson kallar 30 % rasister o "nassar".låt han leva i sin värd så får vi kanske mer röster på hans dumma uttalande,låt dom fortsätta.

 
Ingen bild

Tobbe S

13 september 2017 05:53

Ännu bättre om SD-sympatisörer går på fackföreningsmöten och röstar bort sossarna.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 september 2017 06:46

Sverige idag är en mardröm.
Myndigheter och samhällsfunktioner fungerar inte beroende på att landet belastas med ociviliserade människor som omhuldas av våra ledare.
Samtidigt som dessa ledare hela tiden förnekar problemen.

Jämför med en familj med flera barn som skaffar en hundvalp som är jättegullig i början.
Med åren växer valpen och börjar bita barnen men föräldrarna försvarar hela tiden hunden.
Angreppen blir allvarligare och mamma och pappa säger att barnen bara överdriver och visar gamla bilder på den gulliga valpen.
Barnen rymmer hemifrån för att slippa terrorn från hunden.
Dessa föräldrar är idioter och deras namn är Löfven,Lööv,Lövin eller liknande.

 
Ingen bild

Laglydig

13 september 2017 07:01

Det var bedrövande läsning från Rebecca Weidmo Uvell. Men fantastiskt bra grävt av henne! Vänstermaffians uppbyggnad påminner om den italienska maffian som likt en spindel har sina tentakler ute överallt.
Jag hade inte klart för mig hur djupt rotade dessa vänsterfascister är och hur välorganiserade de tycks vara med ett gemensamt mål:
HATA SD!
Trist det där!

 
Ingen bild

Dessa goda barnälskande svenskar

13 september 2017 07:58

Fem svenskar berättar: Därför gömmer vi afghanska flyktingar
"Ibland vet jag inte vad vi håller på med. Är det min son, min bästa vän eller en vuxen man?"

Richard och Linda: "Med mer civil olydnad hade inte Hitler lyckats"
http://www.expressen.se/nyheter/qs/fem-svenskar-berattar-darfor-gommer-vi-afghanska-flyktingar/

Den judiska befolkningens eget fel med andra ord då de saknade förmågan till civil olydnad.

Om ni läser reportaget ha en kräkpåse beredd.

 
Ingen bild

Miljöpartiet inte vänstermedias gullegris längre

13 september 2017 08:06

Den miljöpartistiske kommunpolitikern i Vänersborg, Abdullahi Hassan Moalin, gick omkull med företaget som skulle lotsa nyanlända flyktingar till arbete.

Men efter konkursen hittades vare sig bokföringen eller 25 nyinköpta datorer för 66 750 kronor.

Nu åtalas kommunpolitikern för bokföringsbrott.
http://www.expressen.se/gt/kommunpolitiker-skulle-hjalpa-flyktingar-atalas/

Mejlen avslöjar: Så sätter MP munkavle på ledamöterna
http://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/MQO8B/mejlen-avslojar-sa-satter-mp-munkavle-pa-ledamoterna

 
Ingen bild

Tony

13 september 2017 08:39

ja vad ska en kommunist göra, hela deras system är ju uppbyggt av lögner, lögn det är deras främsta tillgång, ett system som inte fungerat någonstans där dom visat sitt fula tryne kan bara fortsätta på den inslagna vägen, att fortsätta och ljuga. Synd bara att någon tar till sig av deras skrävel. Tyvärr har dom hjälp av Fejkmedia att försköna bilden av sitt vrickade system!

Thoralf Alfsson

13 september 2017 09:33

Ja, det är väl det mest tragiska att media inte granskar dem utan istället stödjer dem.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 september 2017 09:29

Jag lever efter måttot : " Inte rasist men realist " !

 
Ingen bild

Det Nya Lort Sverige

13 september 2017 10:22

Skabb på skolor i Piteå
– Om någon i en familj drabbas måste hela familjen behandlas. Kvalstren smittar genom nära kroppskontakt och kan drabba alla, barn som vuxna och precis som huvudlöss har det inget med dålig hygien att göra.
http://www.ostrasmaland.se/tt-inrikes/skabb-pa-skolor-i-pitea/

 
Ingen bild

Svetsaren

13 september 2017 10:28

Skandal att LO är med och finansierar "Inte rasist men idiot" Troligen vet inte flertalet LO medlemmar om vad deras höga avgifter används till mer än pamparnas lyxliv och höga löner.

 
Ingen bild

Tony

13 september 2017 11:54

Inte en dag i någon nyhetsutsändning från SVT utan att kaviarkommunisten Jonas Sjöstedt är med och kommenterar
än det ena och än det andra, om vinster i välfärden osv,
pengarna skall gå till vården och inte till någon som tjänar på det, konstigt för detta tycks inte gälla asyl baronerna som tjänar grova pengar på sina boende. Varför blev inte Jonas företagare, han vet ju precis hur det ska vara, man ska jobba med verksamhet, men inte tjäna pengar på det??

 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 september 2017 12:29

Ja. Där kom begäran om en misstroendeförklaring av statsministern. Nu kommer beskyllningarna att hagla mot SD. Aftonbladets läsare vill ha Hultquist kvar. Alliansen tycker inte att läget är det rätta.

Vad allt ytterst handlar om är: Har RIKSDAGEN förtroende för statsministern, eller inte. Det är endast detta som gäller. Ja eller NEJ.
Svamlar nu alliansen bort sig och lägger ned sina röster innebär detta att de HAR förtroende för statsministern. Hur de senare ska kunna en bedriva valrörelse MOT (S) blir lustigt att skåda.

 
Ingen bild

C Andersson

13 september 2017 12:43

@Det Nya Lort Sverige@

"Min mor brukade säga att det är en skam att ha löss men inte att få. Så sent som igår pratade med min gamla faster om hur det var att ha löss. Min faster är 94 år och helt klar i huvudet. Hon sa att min farmor kammade dem med lusakammen tills löss och gnetter var borta. Länge och noga. Sedan skulle det tvätta håret lika noga. Det var tio syskon så farmor hade att göra hela kvällen. Det var viktigt att ta alla på en gång. Annars var det ogjort arbete."

 
Ingen bild

Lasse

13 september 2017 13:05

De känner sej trängda och kommer att skriva mycket skit om SD det närmaste året, allt för att misskreditera partiet. Sant eller inte bryr de sej inte om. Vi måste hjälpa till och sprida till människor vad dessa sajter pysslar med. Den store och välväxte LO-bossen Thorwaldsson är säkert medveten om detta.

 
Ingen bild

Hatnätare

13 september 2017 14:03

Undrar om det finns samband mellan IRM/LO och poliserna som jagar folk för hittepå brott som här www.aftonbladet.se/nyheter/a/AAOxx/ex-poliser-jagar-hatbrott-pa-natet/promo
Inte konstigt sen då att vissa riskerar få sparken pga påstått "näthat"

 
Ingen bild

toragard1@outlook.com

13 september 2017 15:48

Expo med Researchgruppen och Aschbergs knölpåkskompani är en ondskefull och månghövdad hydra att halshugga

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se