thoralf

Direktlänk till inlägg 8 september 2017

SANNINGENS ÅR

Av Thoralf Alfsson - 8 september 2017 23:45

Idag är det exakt ett år till valet. Jag kommer att kalla de kommande 365 dagarna för sanningens år. Det är många som kommer att bli tvungna att bekänna färg under dessa 365 dagar. Jag tänker på alla partier inom 7-klövern. Jag tänker på alla politiska kommentatorer i media. Jag tänker på alla opinionsinstitut och deras undersökningar. Jag tänker också på mitt eget parti som måste visa vad SD vill med vår politik och framförallt nå ut med den till väljarna.


Men jag tänker också på alla väljare som nu har Sveriges öde i sin hand.

 

Jag har under de senaste månaderna delat ut mycket material i Kalmar kommun och under sommaren även på Öland. Givetvis så träffar man många människor vid brevlådor eller i trapphus. Jag frågar då nästan alltid om de vill ha information från Sverigedemokraterna. Numera är det väldigt få som reagerar negativt. Det har skett en markant förändring under de senaste åren. Speciellt när jag möter den äldre generationen.

Något som slog mig idag är att det finns en yrkesgrupp som jobbar med fastigheter som tycks ha väldigt stora sympatier för SD. Men det bygger sannolikt på egna erfarenheter. Vilken yrkesgrupp tror ni jag tänker på?


Idag fick jag flera ”kickar” i ett bostadsområde i Kalmar. Flera väldigt trevliga samtal med hyresgäster. Socialdemokraterna kan nog knacka hur mycket dörr som helst men det hjälper inte så länge de inte ändrar sin politik. Jag tror att SD faktiskt kan göra ett riktigt kanonval den 9 september 2018.


För min egen del är det också ett sanningens år på väldigt många sätt. Det blir säkert ett väldigt intressant och spännande år. 

 
 
Ingen bild

OT

9 september 2017 00:11

Friends try to warn me...

"SD called when they got the word
They said: "I suppose you've heard -
About the Sjuklövern”
Well I rushed to the window
And I looked outside
But I could hardly believe my eyes -
As a big riot rolled up
Into our neighborhood…": https://www.youtube.com/watch?v=ijsUBaUha_c

P.S: https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ

 
Ingen bild

Salve

9 september 2017 00:11

Sanningen är att hur valet än slutar så kommer SD isoleras och partierna kommer regera över blockgränsen. Annie Lööf och Jan Björklund kommer aldrig någonsin ta makten med passivt stöd av SD och kommer då regera med Svetsaren och Miljöpartiet. SD kommer aldrig få över 50% ensamma och kommer därmed fortsatt bli utestängda. KD och Moderaterna kommer inte ge SD ministerposter och dessa två (eller tre partier) kan heller inte få egen majoritet. SD har ju sagt att dom kräver inflytande om dom ska stödja Alliansen, vilket är en omöjlighet när alla i Alliansen sagt blankt nej till detta. Åkesson måste inse att det är på detta vis. Sedan får vi se vad svenska folket anser om isoleringen, men någon makt i regeringsställning kommer Sd aldrig att få. Dessutom kommer Alliansen att splittras och KD åka ur.

 
Ingen bild

millicom

9 september 2017 00:31

Jag hoppas verkligen att du syftar på att du åter blir rikspolitiker. Det gör mig ont att Kent förmodligen försvinner, så du blir mitt sista hopp bland de andra bleka figurerna. Jag önskar bara att du kan spara lite tid till Kalmar och Småland i din gärning.
/millicom

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 september 2017 00:39

Ett litet smakprov från dokumentären "A Swedish Elephant: A documentary film"
http://tinyurl.com/y6u2t246
https://www.indiegogo.com/projects/a-swedish-elephant-a-documentary-film#/

Det blev ett JÄVLA liv när någon kastade en (1) ”bengal” under en demonstration mot de ensamkommande skäggbarnen. Att det pågår rena krigsscener runt om i vårt land, dygnet runt - är det helt tyst om.

https://www.sydsvenskan.se/2017-08-09/afghanska-demonstranter-skadade-i-attack

 
Ingen bild

Björn

9 september 2017 02:02

Tror att det kommer att bli ett smutsigt valår, med hot och trakasserier från div vänsterfolk, påhejade av expo och gammelmedia. Vi får hoppas att det inte dyker upp några lik i garderoberna hos sd folket. Hoppas också att sd's fotfolk pallar trycket. Det är ju en och annan som har hoppat av pga just trakasserier.

 
Ingen bild

Tony

9 september 2017 07:37

Ja det är nog sista chansen som går här om Sverige ska kunna rätas upp, för en period till med sju klöverpolitik, då kan Svenska folket hälsa hem, då är loppet kört, det går snabbt utför på alla fronter med landet!

 
Ingen bild

Tony

9 september 2017 07:42

Opinionsundersökningarna måste vara riggade, för annars sover stora massor av folket än. Att Sossarna stadigt ligger omkring 30 % trots alla skandaler kan bara betyda två saker, att folk är
total blinda eller så skiter dom i hur långt landet sjunker ner
i dyn. Kanske redan gett upp?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 september 2017 08:00

Yrkesgrupp som gillar SD !

Det finns så många arbetstagare som har mycket sämre tillvaro idag än tidigare p.g.a invällningen av icke sociala varelser som förstör sin omgivning.
Fastighetsskötarna har nog ett betydligt djävligare jobb idag.

En yrkesgrupp som troligen är nöjd med utvecklingen är dom som installerar larm av olika slag.

 
Ingen bild

Sigge

9 september 2017 08:08

Ett mer splittrad personlighet än våra politiker inom sjuklövern finns inte. Vid det här lagret vet alla t.o.m vår statsminister att öppna gränser är skadligt för landet och han har stängt våra gränser. Samtidigt propagerar man för öppna gränser av ideologiska tankebanor. Svetsaren åker runt i Europa för att tvinga på länder, som inte vill ha multikulturfolk, för att bli av med några flyktingar. Vårt gröna miljöparti, som sitter i regeringsställning, sympatiserar med afghanerna på Medborgarplatsen och kräver att de ska få stanna, samtidigt som de själva har beslutat vilka som måste lämna landet. Varför åker de inte till sina arbetsplatser och ändrar på lagen? -splittrad personlighet – ett ständigt krig i huvudet om vad de skall göra.

Denna psykiska sjukdom är mycket allvarlig och patienten ska i detta läge ha vila och icke utsättas för stress och krav. En patient med denna symptom kan inte ta ansvar för sina handlingar och dessa skadar både dem själva och landet. Nu behöver vi någon som ställer denna självklara diagnos så att vi kan välja fram några friska personer som kan styra landet.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 september 2017 08:18

Traditionsväljarna är oerhört farliga : " Farsan och morsan röstade på S då gör jag det med "! Att inte kunna tänka själv är tragiskt !

 
Ingen bild

stavning

9 september 2017 08:46

visa i första stycket sista meningen felstavat: vissa
För kännedom

 
Oberver

Oberver

9 september 2017 08:53

Troligt att sossarna ökar är just nu i Tierp och här har sossarna byggt bostäder för tiggarna och skäggbarnen vilket aldrig har hänt för dom svenska ungdomarna i kommunen och ingen är kritisk och tiggarna är tom så väl mottagna och hälsade på utanför Lidl o Hemköp o Coop så nog är det troligt att dom kommer göra ett kanonval 2018 men dom gamla finns ingen plats på boende för i denba skitkommun Tierp en håla som gud har glömt men ett lysande ställe för Löwen och hans batikhäxor.

http://Thoralfs blogg

 
Ingen bild

Hulda mk1

9 september 2017 09:24

Vi får räkna med många fula påhopp på SD-politiker i media. Vänsterextremister som stör torgmöten, hotar och vandaliserar. Tv-program, radioprogram, teaterpjäser mm mm , allt kommer att vändas mot SD. Vänsterextrema lärare gör säkert det de kan, Facket kommer att ljuga och hota .....

 
Ingen bild

Jan

9 september 2017 09:24

Socialdemokratisk politik har över tid visat sig vara bättre för Sverige. Att rödgröna växer trots massa skandaler inom Transportstyrelsen visar bara på svag opinion. Nu ligger även L under spärren. M har tappat i alla kärnfrågor och Alliansen kan inte ens enas i regeringsfrågan.

 
Ingen bild

Abba

9 september 2017 10:00

S går förbi M i ekonomiska frågor där Ulf Kristersson varit talesperson för partiet.

 
Ingen bild

Hacke

9 september 2017 10:32

Svensk fejkmedia ligger redan i startgroparna med ”satsningar” av olika slag inför valåret. Lögnernas flaggskepp DN aviserar exempelvis redan nu miljonsatsningar. Och vad ”satsningar” i dessa sammanhang innebär vet vi ju av smärtsam erfarenhet. Extra allt av desinformation, skönmålningar, lögner och propaganda av sällan skådat format.

Vem minns inte förra valet och exempelvis ”oberoende och sakliga” statsradions s k scoop kring Åkessons påstådda spelmissbruk strategiskt släppt samma dag som kvällens avslutande partiledardebatt i lika ”oberoende och sakliga” statstelevisionen?

Kampen lär som vanligt stå mellan de som verkligen bestämmer här i landet – traditionell media och deras lydhundar i 7-partiet och de kraftigt växande folkalternativen sd och fri media på riktigt.

 
Ingen bild

AWSvensson

9 september 2017 10:55

Fastighetsskötare i dessa migrantnästen är väl de som på nära håll får inblick i det mångkulturella sättet att leva . De om några har därför en del att vidarebefordra ,men som oftast så är det rädslan för att missta jobbet som spökar.

 
Ingen bild

Knoghultarn

9 september 2017 11:19

Håller med Salve ..... Sd MÅSTE ha egen majoritet iaf för att kunna rädda Sverige, får Sd inte det 2018/2022 så finns det tyvärr bara evig undergång för svenska folket att vänta, då har dom valt kalifatet och tilltagande gruppvåldtäkter, gängmisshandel, anarki, allt elände kommer flytta ut i dom finare stadsdelarna och ut i dom små orterna på landsbygden, varför vill svenska folket rösta för sin egen undergång??????? 2023 kommer landet vara Europas största avfallsanläggning ..... då flyttar jag från Sverige för gott och tar mina närmaste släktingar med mig, här tänker jag inte stanna längre då ......

 
Ingen bild

weasel

9 september 2017 11:29

Jag känner en fastighetsskötare som valde arbetslöshet framför jobb några månader efter det att husen som han hade ansvar för hade blivit mångkulturella så min gissning är fastighetsskötare :)

 
Ingen bild

Lena

9 september 2017 12:24

Gissar att den yrkesgruppen du syftar på är Fastighetsskötare. Här i stan får denna yrkesgrupp som arbetar på ett visst Fastighetsbolag eskort med väktare när de ska in till en somalisk familj. Det har varit för många s k "tillbud" för denna yrkesgrupp.

 
Ingen bild

Lena

9 september 2017 12:27

Tror att valresultatet kommer att bli riggat som i Frankrike. Har för mig att endast ca 50% av de röstberättigade i presidentvalet tidigare i år, gick till valurnorna. Då vann med Macron med 66,6%. Hm, har ni hört vad 666 står för bland satanister?

 
Ingen bild

Lena

9 september 2017 12:29

Nej "the hidden hand" har nu lagt på ett kol och drar sig inte för något. Det är väl inte omöjligt att Annie står som stor segrare i valet nästa år med stort inflytande. Hon blev ju inbjuden till Bilderbergmötet, så hon har nog fått "support" s a s.

 
Ingen bild

Tobbe S

9 september 2017 13:02

Valvakan 2018 kommer att bli den i särklass mest "drama för långnästa" som skådats sedan 1921.

 
Ingen bild

Stefan A

9 september 2017 14:05

Tiderna har verkligen förändrats sedan man fick lyckoslanten
På 50-60-talet där spara alltid var vinnare över slösa.
Nu skall sparare straffbeskattas av regeringen genom höjd
Skatt på sk. Investeringssparkonto. Den förra regeringen
Tog bort det utmärkta och enkla pensionssparandet där man kunde
Spara 12 000 per år och ersatte det med ISK, med en
Schablonbeskattning som nu höjs. Vänsterpartiets ekonomiske
Talesperson Ulla Andersson tycker det är utmärkt
"för det drabbar män"!!!! Aldrig hört någonting liknande från
En politiker, bara för att några få män tjänar mycket så ska
Vi män straffas som kollektiv, Ulla A är en riktig manshatare
Och rasist, njuter tydligen av att bestraffa män, finns väl
För få män I V så hon måste ge sig på alla män I hela landet,
Kanske hon lider av akut penisavund, vem vet nått fel
Är det iaf….

 
Ingen bild

SR

9 september 2017 14:17

SD kommer isoleras vilka som än vinner valet och Annie Lööf kräver nu besked från sina Allianskollegor i frågan om SD. Hon är beredd att hjälpa Steffe till makten.

 
Ingen bild

Göta

9 september 2017 15:42

Thoralf skriver: "Jag tror att SD faktiskt kan göra ett riktigt kanonval den
9 september 2018."

Att SD i Kalmar kommun kommer att göra ett riktigt kanonval finns all anledning att vänta sig som ett resultat av Thoralfs stora entusiasm och ansträngningar i första hand. Säkert har han en hel del SD-medarbetare i Kalmar som också ska prisas.

När det gäller riksdagsvalet tror jag också att det kommer att bli ett riktigt bra val för SD, som förhoppningsvis åtminstone kommer att fortsätta med den fördubbling av resultatet som partiet fått från tidigare val. Det skulle i så fall bli runt 26% 2018. Lägre resultat än så skulle göra mig väldigt besviken. Men frågan är om 26% kommer att räcka för att SD ska bli största parti, och hur de övriga partierna och våra medier kommer att agera i sina försök att hindra SD sätta stopp för den hopplösa svenska folkvandringen mot stupet innan det är för sent.

I kyrkovalet som nu är på gång är jag däremot tveksam om det blir något kanonval för SD. SD:s väljare är ju, med rätta, oerhört kritiska till den nuvarande vänsterextrema och islamfjäskande Svenska Kyrkan, och jag skulle tro att av de stora mängder som lämnat Svenska Kyrkan de senaste åren, så är nog de flesta SD:are. Därför tror jag inte det finns tillräckligt många SD-are kvar i Svenska Kyrkan med rösträtt för att det ska kunna bli något kanonval för SD där.

 
Ingen bild

vmm

9 september 2017 15:53

Ja, jag hoppas verkligen att du hamnar på SDs riksdagslista igen, Thoralf.

 
Ingen bild

Hasse

9 september 2017 16:03

Annie Lööf jobbar nu stenhårt för att isolera SD i nästa val. Nu måste SD jobba hårt för att isolera C, med Annie Lööf i en regering går det åt helvete helt enkelt.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 september 2017 17:06

I eftermiddags vid ett ärende till Högsby såg jag och min lagvigda en dam äldre än våra 82 plus som gick från soptunna till soptunna och plockade upp tomburkar ,det är för djävligt att gamla kommuninnevånare ska behöva göra så ! En tydlig bild på en svensk fattigpensionär !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

9 september 2017 18:22

Pride sprider sig som digerdöden över Sverige. Idag är det parad i Karlstad.

Regnit idag så deras bara rumpor blir blanka och fina.

 
Ingen bild

Tony

9 september 2017 18:26

Undrar om Sveriges bönder som brukar stå med båda fötterna på jorden stöder den lilla nippertippan Annie Lööf som anser att Sverige ska ta emot 30-40 miljoner invandrare?+När vi idag inte kan få ordning på dom två miljoner som redan är här??? Alla ni i centerpartiet TÄNK TILL!

 
Ingen bild

Gustaf

9 september 2017 18:45

Mina bekanta och barn tror varken på mig eller Sverigedemokraterna så jag befinner mig en svår dilemma men hoppet är ju det sista man överger.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 september 2017 18:48

Angående yrkesgrupp gissar Gubben o Gumman på Hemglasschaufförer ?

 
Ingen bild

Christer

9 september 2017 19:51

Nazismen har ingen framtid i Sverige, den har helt enkelt spelat ut sin roll. Men den kan vara ett sublimt verktyg för den som fiskar i grumliga vatten. Jag tänker så här: NMR har 159 medlemmar (Wikipedia), och ett okänt antal sympatisörer. Det handlar alltså om en ganska obetydlig sekt, även om deras aktioner ofta sticker ut. Senast här i Kalmar där man idag angrep ett Pridetåg, med stort utrymme i media. Det finns två vinnare här, dels nazisterna som själva lyckas "komma ut". Men framför allt hos MSM, Pride-rörelsen, EXPO, Advokatsamfundet, 7k och fan o hans moster som gärna vill göra kopplingen till högerextremism och i förlängningen till SD. Men där tror jag man gått på pumpen. Vanligt folk förstår att Sverigevänner (som här på Thoralfs blogg) inte har något med nazism att göra. Vi är vanliga människor som kommer från alla partier, från rött till blått. Det vi har gemensamt är att vi genomskådat lögnen om det multikulturella paradiset. Samtidigt som vi gärna vill minnas och hedra våra föräldrar som byggde detta land, och att de höll stånd mot både nazism och kommunism. Detta är motor och drivkraft till att vi vill återskapa det land vi en gång föddes i.

Thoralf Alfsson

9 september 2017 21:31

Vad jag förstår angrepp de ingen! Utan snarare blev de angripna om man skall tro tidningsuppgifter.

 
Ingen bild

OM

9 september 2017 20:36

youtube.com/watch?v=9UqNl5okHGs Någonting för Gudrun att lyfta fram?

 
Egon

Egon

9 september 2017 20:36

Tack Thoralf!
Synd att inte fler SD lokalpolitiker bloggar.
Då hade vi kanske fått en mer rättvisande bild av Sverige.
Du gör ett superjobb!
Tack!

http://w

 
Ingen bild

IX

9 september 2017 20:38

Pride är jippot från helvetet!

 
Ingen bild

Observer

9 september 2017 21:15

Hur pass misskött är Sverige egentligen?
....Ptja, 1968 stod Schweizerfranc:en o kronan 1 till 1.
Idag är Schweiz valuta 7ggr starkare än kronan!
Och de hade INGET SKF, AGA, NOBEL, ALFALAVAL, KOCKUMS, ERICSSON Osv.
DET BORDE VARA VI SOM HAR 10 ggr starkare valuta än dem! ..varför ät det inte så, tror ni?
Vi borde ha 175.000:- i genomsnittsmånadslön, Eller k u n d e ha haft.....

 
Ingen bild

Kyrkovalet.

9 september 2017 21:16

@ Göta. Har också en känsla av att väldigt många SD-are gått ur Svenska Kyrkan och hoppas på att vi som är kvar räcker till ett bra kyrkoval.

 
Ingen bild

Observer

9 september 2017 21:20

Sverige har blivit misskött bortom fattningsförmåga. SD bör kampanja FÖR majoritet.
Att vänta duger inte.

 
Ingen bild

Observer

9 september 2017 21:26

Mina Amerikanska vänner skrattar sig harmynta åt Svenskarna.

Svensken tycker Amerikanen är tokiga som betalar 4.700kr i månaden för sjukförsäkring.
Men själva tjänar Svensken hälften, betalar 3ggr mer i skatt och betalar 20.000kr i månaden för samma sak men talar stolt om att han minsann har "gratis" sjukvård!! :-)
Mina vänner tycker att vi är vanvettigt hjärntvättade!

 
Ingen bild

Ells Pangels

9 september 2017 21:33

Skulle gissa på bygg jobbare. Vi har gott om SD angängare och det tillkommer nya dagligen ......

 
Ingen bild

Fd Moderat

9 september 2017 21:34

35 År tar det att hekt ändra samhällets inställning.
Se på PRIDE som exempel. Homosexualitet har förbjudet. Nu körs det parader på stan'.
Tänk om 35 År, då kan vi mycket väl få se pedofiliparader på stan'
Eller tidelagsfestivaler.
Det är ganska skrämmande faktiskt.

 
Ingen bild

Vinnare

9 september 2017 21:50

Din politiska högerextrema rasistiska retorik kommer att vara ett minne blott efter den 9 september 2018.

Thoralf Alfsson

9 september 2017 23:04

Tänk vad besviken du kommer bli den 9 september 2018!

 
Ingen bild

Niklas R

9 september 2017 23:49

@Vinnare
Exakt vad är rasistiskt i SDs retorik? Snälla ge mig tre exempel på vad i SDs partiprogram och motioner som är rasistiska.

Thoralf Alfsson

10 september 2017 00:24

Du får aldrig något riktigt svar.

 
Ingen bild

Elvis

10 september 2017 01:14

Birgitta Ohlsson vägrar kasta in handduken och kommer begära omröstning i partiledarfrågan. Med henne i regering blir det mycket farligt + att Alliansen vill gå med i Nato.

 
Ingen bild

Tony

10 september 2017 09:50

Observer:

I Schweiz finns det inga fattigpensionärer, utan dom har en pension som går att leva på, likaså lever hela landsbygden och
inte som här att merparten av ekonomin läggs i städerna och resten får förfalla.

 
Ingen bild

Gustaf

10 september 2017 12:34

Tänk om vi hade haft en Sylvi Listhaug. Samhällsnytt.se

 
Ingen bild

s29

10 september 2017 13:14

Om Sverigedemokraterna vinner valet så VET vi ju att det är den förskräcklige Putin som ligger bakom.Hoppas förövrigt att vi icke Sverigehatande alt hjärntvättade erbjuds asyl i Ryssland.Om dom Svenskar som gör riktig samhällsnytta skulle få för sig att emigrera så skulle det inte ta lång tid ens för Batikkärringar att fatta läget.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 27 maj 23:02

Efter återträffen i Strängnäs så kan jag konstatera att det är fullt möjligt att lägga på sig ett antal kilo så att man kan ha svårt att känna igen någon som man inte sett på 40 år. Men när man väl har fått prata och umgås under några timmar så upple...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 26 maj 08:27

Spännande dag idag. Återträff i Strängnäs! 40 år sedan jag och mina kompanikamrater rykte in för FN-tjänst och utbildning i Strängnäs 1978. Skall bli spännande att träffas igen!   Camp Sinai       ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 22:45


Det kanske är dags att omvärdera satsningen på att faktagranska "fake news". Projektet som Vinnova med partner fick ett antal miljoner kronor för att sjösätta inför valet.    Det verkar vara mest det politiska etablissemanget som trampar i klaver...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 057 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se