thoralf

Direktlänk till inlägg 7 september 2017

HYCKLERI I KYRKOVALET

Av Thoralf Alfsson - 7 september 2017 23:24

Det är stort hyckleri när politiker kandiderar till kyrkovalet under ett icke politiskt namn och kallar sig politiskt obunden och samtidigt kritiserar de politiker som är ärliga och hederliga och kandiderar under sitt riktiga partinamn.


Birgitta Axelsson Edström är en självgod men hatisk person mot alla som inte delar hennes vänsterliberala värderingar. I det förra kyrkovalet kandiderade hon för Vänstern i Svenska kyrkan (Visk) och hon företräder fortfarande den nomineringsgruppen.


Inför årets kyrkoval kandiderar hon för Öppen kyrka. I en av stiftets kyrkovalstidning skriver hon att,


”Öppen kyrka är ett partipolitiskt obundet alternativ”


Problemet är bara att Birgitta Axelsson Edström är talesperson för Feministiskt initiativ i Kalmar. F! främsta person lokalt menar att hon är politiskt obunden. Det är den största sortens hyckleri och det är bedrövligt att det ens får förekomma. Det är bara att besöka hennes blogg så inser man hur stort hyckleriet är.


http://birgittaaxelsson.blogspot.se/


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 september 2017 23:33

En "öppen" kyrka innebär i en nära framtid en nedbränd eller sprängd kyrka.

Fråga kopterna i Egypten.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

8 september 2017 01:01

”Den minderåriga person – det har sagts otaliga gånger i media att den som står som anordnare är 17 år – heter Fatemeh Khavari. Telefonnumret dit man uppmanas swisha pengar går dock inte till henne utan till en Morteza Khavari. Huruvida pengarna också går till ett bankkonto i hans namn är inte känt.”

Detta är nog ett raffinerat bedrägeri. Vilka har då blivit bedragna?

Idioterna som skänkt pengar såklart.

En minderårig afghansk flicka står som anordnare för skäggbarnen.
http://tinyurl.com/y7bjn7yb
http://meritwager.nu/allmant/en-minderarig-afghansk-flicka-star-som-anordnare-och-darmed-ansvarig-for-den-15-manader-langa-sittstrejken-som-har-ett-flertal-olika-syften/

 
Ingen bild

Tim

8 september 2017 01:02

Det jag vet om henne är att hon o pampen Persson är mycket goda vänner o delar varandras åsikter om öppna hjärtan och multi kulti. En hycklare som de flesta andra inom politiken i Kalmar!

Hur säkert sittet pampen efter nästa val, Thoralf?

 
Ingen bild

onkel sven

8 september 2017 03:05

Personer som denna Birgitta som själv inte förstår att hon klampat över märket är oerhört farliga nom politiken ! Dags för henne att börja se skogen bakom träden !

 
Ingen bild

Lasse P

8 september 2017 07:59

Besöka B Axelssons blogg nä hä då får man gå ut och KRÄKAS.

 
Ingen bild

Meter Pangs

8 september 2017 08:12

Riksrätt för alla Sverigeförstörare ...!

 
Ingen bild

SM811

8 september 2017 08:20

"Naiv är en ren och medveten försköning av fullkomligt tappad bakom en vagn."
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/09/naiv-ar-en-ren-och-medveten-forskoning.html

 
Ingen bild

Pepparholm

8 september 2017 08:26

En kandidat i kyrkovalet som bryter mot det åttonde budet, du ska inte ljuga.

 
Ingen bild

Lena

8 september 2017 08:42

Visk:s riksordförande kommunpolitiker från Norrköping och saknar personliga ledaregenskaper, kappvändare och passar ej som politiker. Har personliga erfarenheter av henne och hennes partikamrater i Norrköping.

http://www.visk.info/styrelse-10583125

 
Ingen bild

Hacke

8 september 2017 08:46

Bra Thoralf att du avslöjar dessa falska profeter som seglar under falsk flagg.
Och i vanlig ordning huserar dessa på den yttersta vänsterkanten.
Om man inte kände dessa hycklare och försökte hitta något positivt i falskspelet skulle det annars kunna vara att denna Birgitta har vett på att skämmas för sin verkliga ”trotillhörighet”.

 
Ingen bild

Niklas R

8 september 2017 09:53

När vi ändå håller på att skärskådar politiker så kan jag ju konstatera att denne F! (aka socialist) är gift med Pierre Edström som är oppositionslandstingsråd för Liberalerna. Det säger en hel del om Liberalernas egentliga politik, skulle jag påstå.

 
Ingen bild

En småländska

8 september 2017 10:42

Off topic, på tal om hyckleri ang rånet vid Bragebron i Kalmar så återger inte Barometern den viktiga informationen -de talar inte svenska! Just den passusen som återges i Östrans nätupplaga finns inte med i Barrans pappersupplaga, journalist(?) Jonna Andersson. Och då har chefredaktör Enström bannat fake news i månader, men utelämnad information då? Då ev dessa tre gärningsmän kan ha varit i farten nån dag innan (rån mot ung man på Malmen)så är det väl viktig information!

 
Ingen bild

Frank

8 september 2017 12:04

Ebba Bush Thor säger i Morgonstudion idag att hon vill gärna ta makten med SD's hjälp, men några samtal och ministerposter till SD är uteslutet. SD har en skev människosyn enligt henne.

Är inte detta hyckleri och ska SD bli en dörrmatta åt Alliansen?

Det kommer dom ju bli för SD lär ju rösta på Alliansens förslag och budget men kommer alltså isoleras från makt. SD kommer ju t.o.m rösta fram en Alliansregering. Vad har dom för val???

 
Ingen bild

Florida

8 september 2017 17:00

Ebba Bush åker ur riksdagen och resten kommer isolera SD. Psykopaten Ulf Kristersson är dock svår att förutspå.

 
Ingen bild

s29

10 september 2017 13:26

Svensk politik idag verkar enbart handla om,skaffa ett relativt lätt samt välavlönat "jobb" där du inte behöver ta ansvar.Väl där så gäller det att hänga kvar vid köttgrytan,till din hjälp har du övriga 7-klövern.SD är dock ej att lita på,då dom fortfarande besitter en viss moral samt en nationalistisk stolthet.Hur det går för moder Svea verkar helt ointressant.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 21 jan 23:50

”Polisen har tagit upp anmälningar om bland annat grov misshandel, sedan två gäng ska ha hamnat i bråk i centrala Kalmar.”   Hur Barometern kunde få det till att vara två gäng har jag väldigt svårt att förstå. Vad är syftet med att ka...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 20 jan 19:45

 Jag undrar hur många som funderat lite djupare på alla klimatalarmister och deras budskap. De ropar i högan sky över att den globala temperaturen ökat med ca 0,9 grader på ca 150 år. Jag är förbannat glad att den har ökat. Vill dessa klimatalarmiste...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 20 jan 15:19

Detta händer bara i Kalmar. Den socialdemokratiska och rödgröna majoriteten struntar i miljölarmen om att marken innehåller DDT. Skall ändå sätta upp Attefallshus för nyanlända. Trots överklagan och nej i högre instans.   Det händer bara i social...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 19 jan 18:30

    För två veckor sedan skrev jag ett blogginlägg  och ställde frågan om det var någon mångkulturell lagstiftning som gällde på Stortorget i Kalmar. Jag fick många reaktioner på mitt blogginlägg och jag är inte ensam över att ha reagerat på det...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 jan 22:47


För några dagar sedan avslutade jag omröstningen gällande 10 frågeställningar om islam. Jag sökte svaret på hur mina läsare uppfattar islam och sharialagar som följer med islam och den kultur som gäller bland muslimer.   Jag har många gånger bliv...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

964 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se