thoralf

Direktlänk till inlägg 7 september 2017

SVT SÄNKER SIN TROVÄRDIGHET

Av Thoralf Alfsson - 7 september 2017 10:55

Nu har det ta mig tusan gått för långt! SVT är public service och inte någon lekstuga för vänstersympatisörer som är anställda på SVT.UPPDATERING.


"Hatterrornätverket #jagärhär har satt i system att okynnesanmäla olika användare och grupper på Facebook som inte vill ha ohämmad massinvandring.

När Granskning Sverige kunde visa hur hela verksamheten styrdes inne från SVT, gick nätverket till motattack och började massanmäla Granskning Sveriges Facebooksida. Facebook föll till föga för trycket och stängde ned kontot för all framtid.


Censuren styrs alltså från SVT. Skriv gärna om detta.


MVH Johan Andersson


Här är en länk till Youtube om hur det styrs från SVT. Dela innan youtubekontot kanske är borta.


https://youtu.be/Uid9h_4SqE4


Ps. Kanske dags för oss att lära oss hur vi ska bemöta vänsterkrafterna. Anmäl bort dem från nätet." 

 
 
Ingen bild

Uppgiven

7 september 2017 11:05

Fast i verkligheten så är inte SVT Public Service utan en lekstuga för socialister, kommunister och feminister.
Och precis som med allt annat i detta "land" så tillåter vi dönickar att nämnda extremister får förstöra Sverige.
Sverige förefaller vara bortom räddning och dömt till döden.
Vila i frid, Sverige.

 
Ingen bild

Sven Dacke

7 september 2017 11:34

Men det är väl ok om det är på SVT ( Sveriges Vänster Television)

 
Ingen bild

C Andersson

7 september 2017 11:43

Vad kommer SD att göra åt detta? Hur kommer SD att agera när det gäller förslaget att skattefinansiera 'public service'?

 
Ingen bild

Niklas R

7 september 2017 11:53

Vad har du varit de senaste 40 åren? SVT och SR har ALLTID varit en lekstuga för sossarna och resten av socialisterna. Enda skillnaden är att förr så var vi så indoktrinerade att vi inte ens tänkte på det.
Gå till SVT arkiv och titta lite på det som producerades på 70, 80 och 90-talen och säg sen att det inte var vänsterinriktat redan då.

 
Ingen bild

Ester

7 september 2017 13:09

Jag är specialistsjuksköterska i akutsjukvård och jobbar på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Jag har senaste halvåret velat dela med mig av den katastrofvård som våra patienter får men inte riktigt vetat var (jag vågar inte vara offentlig). Bl.a patienter med stora njur/lever/gastro-tumörer/metastaser som får vänta månader på operation. Så pass länge att när de väl opereras så har cancern växt så mycket att den inte går att operera bort och patienten lämnas att dö med palliativ vård. Vi kallar dessa operationer ”öppna-stäng” och de ökar i en mkt obehaglig takt, just nu ca 4 st i veckan på KS i Huddinge. Vi pratar inte 90-åringar här, utan 30/40/50-åringar.

Vården är så ovärdig Sverige, och det blir bara värre och värre. Vissa hela avdelningar (högspecialiserade sådana) på KS överlåts helt till bemanningsföretag till multumkostnader där det saknas kontinuitet och kunskap. Personal som slåss på avdelningarna och behöver säras av ordningsvakter, patienter som inte rondas på flera dagar, inställda undersökningar, strukna operationer… Personalen på den intensivvårdsavdelning där jag jobbar har lovat varandra att om någon av oss blir sjuk och måste läggas in ska vi ha vak där vi får bytas av och sitta och vakta vår sjuka kollega, eftersom det är livsfarligt att vara patient på dessa avdelningar.

Jag har jobbat som sjuksköterska i 10 år och läget är verkligen helt fruktansvärt.

http://katerinamagasin.se/unga-cancerpatienter-dor-vantan-pa-operation/

 
Ingen bild

Tony

7 september 2017 13:16

jag har veta länge att det finns många kommunister på SVT / SR, och undrar om det inte är ett krav för att få anställning där idag är att man måste vara kommunist eller urflippad Miljöpartist?

 
Ingen bild

Hacke

7 september 2017 13:26

Det står helt klart att public service har utvidgat sin verksamhet från renodlad propaganda till politisk aktivism. För detta är ju knappast enda exemplet.

Att Mattsson och andra medieaktörers metoder som att jobba i lag med kriminella vålds- och extremvänstergrupper har flyttat in på ”sakliga och oberoende” public service skall inte få pågå opåtalat. Jag har länge ansett att sd måste agera kring public service och den katastrofala utvecklingen vi ser där.
Det som pågår nu kan knappast innefattas i sändningstillståndet och är helt oacceptabelt i ett land som kallar sig en demokrati.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 september 2017 14:24

Det kommer att bli mycket, mycket värre om SVT, SR hamnar på skattsedeln. Då kommer alla spärrar att släppa.

Lita på det.

 
Ingen bild

Flersamkommande flyktingvuxen

7 september 2017 14:45

Inte bara sossekommunister som jobbar på Svinens Terror Vision ..... går bra få jobb där om du är gayyieeee också eller ensamkommande bidragssökare eller khattuggare från tredje världen. Sverige ääär fantastiskt ......

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

7 september 2017 15:06

Det är länge sedan Public Service hade något avgörande förtroende i Sveriga.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 september 2017 15:49

Nu demonstrerar skäggbarnen för LSS, pensioner och BB Sollefteå?

"BB Sollefteå"?

Om det hade funnits tillstymmelse till journalistisk hederlighet i detta sargade land skulle någon konfrontera skäggbarnen och t.ex frågat; kan ni peka ut Sverige på den här kartan? Jag är övertygad om att skäggbarnen inte kan peka ut Sverige på en karta.

Och absolut inte Sollefteå!

Hur länge ska den här farsen tillåtas pågå? Att terrororganisationen "Ung i Sverige" har samlat in långt över 500 000:- är helt sanslöst. När kommer någon "journalist" att börja granska vem som i slutändan fyllt sin plånbok?

http://tinyurl.com/y7llku93
http://uvell.se/2017/09/06/expo-tillsammansskapet-och-valet-2018/

 
Ingen bild

Antikommunist

7 september 2017 15:54

Flyttar dom finansiering till skattsedeln går det väl att kräva avdrag i deklarationen på samma sätt som du Thoralf föreslagit för asylavdraget? Fast i detta fall ser jag att statens krav på finansiering kan komma på kant med artikel 10 i Europakonventionen om mänskliga rättigheterna. Funderar starkt på att driva ett fall om "sakliga, objekiva" SVT till Europadomstolen.

 
Ingen bild

Stefan A

7 september 2017 15:55

Är av uppfattningen att ett public service behövs vid
händelse av krig eller katastrofer, men vad vi skall
göra med dagens SVT vete f.. , går det att rädda ?
eller har infektionen gått för långt, kan det säljas eller
är det nedläggning som gäller, kan inte fortsätt så här
med ett mer eller mindre öppet samarbete med de
privata hatsiterna Expo och IRM , DN,s chefred.
Wolodarski kan beställa tid för framträdande när han
vill, regler o laga misstolkas som att man skall bedriva
propaganda för vissa saker vilket man inte behöver.
man har blivit ett lydigt redskap till övrig stockholmsmedia
när man borde vara en motvikt till dessa.

 
Ingen bild

Karl

7 september 2017 15:58

Hur skall det sluta. Sverige ett nytt n-korea om packet får bestämma. Läser om m/s Estonia och undrar hur kan vi ha så ryggradslösa politiker i Sverige, k-bildt vilken jävla pajas och de andra insyltade parasiterna, fy fan och sådana röstar folk på?
De skulle ställas inför riksrätt ta mej fan.

 
Ingen bild

Svetsaren

7 september 2017 16:27

SVT är ju numera en ren vänsterpropagandakanal styrd av en ren avgrundskommunist som anställer bara vänsterfolk från kvällstidningskloakerna. Public serviceavtalet skiter dom totalt i. Personligen är jag glad att jag sade upp licensen för 3 år sen. Har sparat mer än 6000 kr hittills på det. Känns skönt att man inte är med och finansierar detta haveri.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 september 2017 16:27

Desinformation just nu på Studio ETT:

Anledningen till att tandvården kollapsar är enligt SR att det finns för få tandläkare.

Sanningen är att Reinfeldt och Löfven importerat enorma mängder patienter med bedrövlig tandstatus.

Thoralf Alfsson

7 september 2017 20:18

Jag hörde också detta. Jag väntade spänt på svaret när programledaren frågade hur köerna helt plötsligt kunde bli så långa.
Först svarades det att det berodde på pensionsavgångar och för få nyutbildade tandläkare och till sist lite försiktigt antalet asylsökande. Personen var uppenbarligen rädd att bli kallad för rasist om hon nämnde asylsökande med väldigt dålig tandstatus.

Varför skall jag betala deras tandvård? Har man inte uppehållstillstånd skall man bara få tandvård i mån av ledig plats. Har man fått uppehållstillstånd skall man få betala merparten av kostnaden själv och det är först när man blivit svensk medborgare som man får till gång till hela välfärdssystemet! Så borde det vara!

 
Ingen bild

Lena

7 september 2017 16:40

Jag är inte förvånad, det är agenda 2030 (censurering av vissa media) som är igångsatt. En plan som bestämts för länge sedan och skrevs under av vår egen svetsare i N Y för två år sedan.
Vänsteraktivisterna på SVT är sanktionerade högre upp för att STÖRA alla med annan uppfattning. De kan göra vad som helst inget händer.
Men vi måste ända fortsätta denna protest (för annars är vi vad? en lort kanske som Astrid sa) och hoppas på att en dag tar det hus i helvete och folk har fått mer än nog och agerar för att få ett absolut stopp på dessa extremvänsteraktivister och deras lekstuga på SVT.

Visserligen var SVT vänster även förr men det som tillkommit är att de hatar sitt eget folk och att de fått en knäpp i huvet om att ingen annan ska få yttra sig om immigrationen som består av en fruktansvärt och mycket ekonomiskt kostsamt bedrägeri mor Sverige och dess folk.

 
Ingen bild

Lena

7 september 2017 16:44

Villkomplettera mitt förra inlägg med att vänstern idag känner sig mycket "säkra i sadeln" och tycker att de kan gör vad som helt utan några konsekvenser. Men ytterst så används dessa kommunistfascister av "the hidden hand". Det är ett bekvämt sätt att få folket att delas upp i grupper genom olika åsikter. Människor idag bli bedrövade och rädda för utvecklingen och känner sig maktlösa.

 
Ingen bild

BF

7 september 2017 17:02

Man blir mer o mer rädd för hur Sveriges framtid ska bli. För mycket folk med skygglappar i landet.

 
Ingen bild

Deves

7 september 2017 17:07

Vi kan inte ha en statlig institution som vi har noll förtroende för.

Lägg ner eländet så sparar vi in licenspengarna och låt allmänheten
lägga sina pengar på mediekanaler de har förtroende för

 
Ingen bild

Björn

7 september 2017 18:01

Det är svårt att inte ha negativa tankar I dagens Sverige när man tänker på framtiden . Men jag ska försöka vara så positiv som det bara går fram till valet. Går det då åt skogen kommer jag att ta ner flaggan och sy mig en ny flagga , svart botten med ett kors I blått eller kanske vitt.
Korset bara för att reta muslimerna.
Trots allt, majoriteten av befolkningen vill ju ha detta tillstånd. Det är bara att glädjas med dem.

 
Ingen bild

Gustaf

7 september 2017 19:03

Hoppas att "oppositionspartierna" läser här.
Det går inte att ta in eller att fatta vilket tillstånd som Löfven och hans patrask skapar för oss svenskar.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

7 september 2017 19:47

SVT, ja ett sorgligt kapitel.
Dessa "kvinnor" nyhetsuppläsare
som färgat håret kolsvart.
Vad betyder det?
"Diskussionen" i soffan med Ohly. En kidnappad
moderat som undfallande och fegt skakar
på huvudet. Har man otur, det har man oftast,
är den tredje deltagaren Helle Klein.
Ja herregud så kan det se ut i oberoende SVT.
Det är livsfarligt när ingen mer litar på SVT,
precis som det var i DDR.
Om vargen kommer och SVT meddelar så finns det
knappast några som tar budskapet på allvar!


 
Ingen bild

Hasse Pannband

7 september 2017 20:51

@ Lena
Precis som 1933.

 
Ingen bild

Tobbe L

7 september 2017 20:58

Det är bara att ringa in till 0771-91 00 04 och säga upp skiten!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 september 2017 21:14

Till alla som tror att det kommer nog att bli bättre.

Glöm det.

"Vårdfokus är det de havande och nyförlösta kvinnornas män som är hotfulla. Tanken svindlar – medan kvinnan ligger i värkar hotar hennes man barnmorskan till livet, bland de små plastbyttorna med nyfödingar röjer arga män runt och ryter att de ska ”fixa läkaren”."

Hoppas att jag inte kommer att stöta på någon arab/muslim som ska ”fixa läkaren". Då gör jag mig mig olycklig på honom.

Vården ger vika för våldet
http://tinyurl.com/ya3q3dbd
https://ledarsidorna.se/notis/notis-varden-ger-vika-for-valdet/

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

7 september 2017 23:39

Ester
Ditt inlägg helt fruktansvärt att läsa men inte desto mindre sant. Tack för att du delar med dig önskar att fler vågade komma ut och berätta om hur det går till i den sjuka sjukvården.

 
Ingen bild

Finansierar staten med skatten

9 september 2017 10:27

Hanna Larsson på SVT går alltså organisationen #Jagärhärs ärenden. Granskning Sverige ska bekämpas därför att den ifrågasätter makteliten. Det är det svenska folket mot journalistkåren och den svenska staten och dess tjänstemän. Det är inte en liten grupp människor och de har förstås stora möjligheter att förstöra Sverige, vilket de gör också.

 
Ingen bild

s29

10 september 2017 13:31

Det finns alternativ till Facebook,e,x,v VK en Rysk variant av FB.

 
Ingen bild

Jonas

12 september 2017 13:14

Men GS använder olaga hot och bryter mot personuppgiftslagen i sin hets. Är det ok? Och GS medlemnmar som är så modiga och "säger som det är" gömmer sig alltid bakom anonyma telefonnummer och falska FB-konton. Coolt... Och makteleliten ni hatar består ju till stor del av SD-politiker, både i riksdagen och kommunfullmäktige. Thoralf tillhör makteliten enligt eran definition.

Läs här också

https://www.interasistmen.se/granskning/sd-politiker-stottar-granskning-sverige-jagarhar-ar-terrorister-som-vi-ska-fa-bort-fran-natet/

Varför inte läsa flera inlägg där? Där finns mycket att lära sig om era företrädare.

Thoralf Alfsson

12 september 2017 13:50

IRM ljuger vilket är minst sagt bedrövligt.

 
Ingen bild

Jonas

12 september 2017 14:52

Vad är det de ljuger om? Är det något i det specifikt länkade inlägget eller generellt?

Thoralf Alfsson

12 september 2017 15:36

IRM skriver följande

"Alfsson skriver att #jagärhär är terrorister som ska anmälas bort från nätet."

Var kan du hitta det i mitt blogginlägg?

Det är ju en ren lögn från IRM!

Att använda sig av den typen av lögner är bedrövligt och sjukt!

Men det är ju möjligt att IRM anser att "vänsterkrafterna" är det samma som terrorister! Någon annan slutsats går knappast att dra av detta.

 
Ingen bild

Jonas

12 september 2017 16:30

Jag får ursäkta, det var ju ett inlägg du citerat (eller kopierat helt och hållet kanske) där #jagärhär kallas för"Hatterrornätverket". Och inlägget du kopierat är gjort av GS som har en god människosyn och är värda att beundra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 27 maj 23:02

Efter återträffen i Strängnäs så kan jag konstatera att det är fullt möjligt att lägga på sig ett antal kilo så att man kan ha svårt att känna igen någon som man inte sett på 40 år. Men när man väl har fått prata och umgås under några timmar så upple...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 26 maj 08:27

Spännande dag idag. Återträff i Strängnäs! 40 år sedan jag och mina kompanikamrater rykte in för FN-tjänst och utbildning i Strängnäs 1978. Skall bli spännande att träffas igen!   Camp Sinai       ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 22:45


Det kanske är dags att omvärdera satsningen på att faktagranska "fake news". Projektet som Vinnova med partner fick ett antal miljoner kronor för att sjösätta inför valet.    Det verkar vara mest det politiska etablissemanget som trampar i klaver...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 057 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se