thoralf

Direktlänk till inlägg 6 september 2017

NY BILBRAND

Av Thoralf Alfsson - 6 september 2017 12:08

Idag skriver Östran om ännu en oförklarlig bilbrand. De senaste veckorna har det varit ett antal oförklarliga bilbränder som oftast sker mellan 22:00 på kvällen och fram till 06:00 på morgonen. De flesta eller kanske nästan alla har också inträffat i den norra delen av Kalmar.


Den här bilen fotograferade jag i förra veckan i Norrliden när jag lämnade in valsedlar till kyrkovalet. Den stod parkerad på kyrkans parkering i Norrliden.


 


Jag undrar varför inte media börjar dra samma slutsatser som jag gör. Varför sammanställer inte media den senaste tidens bilbränder i Kalmar i en artikel och var de inträffat och sedan ställer frågor till polisen och ansvariga på brandkåren. Är frågan för känslig?

 
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 september 2017 12:44

Jag börjar förstå varför kvinnor (i allmänhet) vill att vi ska ta emot så många ensamkommande som möjligt.

Det är nämligen så att då kan dom påvisa enligt statistik att pojkar har svårare att klara skolan och får sämre betyg.
Det innebär i förlängningen att kvinnorna lättare kommer in på fortsatt utbildning och kan ta över mer och mer av samhället.
Priset kan vara att en och annan blir våldtagen men det får man ta för att ligga på topp.

 
Ingen bild

Göta

6 september 2017 12:55

NU INVADERAS VI FRÅN NORR OCKSÅ
Med hjälp av rösterna från alla självutplånande svenska godhetsidioter ser
7-klöverns politiker till att de förlorade bostadsområdena i vårt land växer snabbt och effektivt.

Tusentals asylsökande från MENA-länderna, som enligt finska beslut inte hade någon asylrätt, har börjat sin marsch in i Godhets-Sverige via Torneå-Haparanda. När de nu passerat gränsen tas de emot med bussar av myndighetspersoner från det generösa svenska Migrationsverket och körs vidare söderut, där de skall registreras och tilldelas svenska boendeplatser för att även gå igenom den svenska migrationsprocessen, vilken som bekant är åtskilligt mindre effektiv än den finska. Här finns ju oändliga möjligheter till överklaganden in absurdum, och skulle några av dem slutligen efter flera års processande ändå nekas asyl, så finns det mångdubbelt fler landsmän här att dels gömma sig hos och dels utnyttja eller bli utnyttjade av.

Så breder no-go-zonerna ut sig snabbt och effektivt till 7-klöverpolitikernas och deras anhängares stora belåtenhet. FOLKUTBYTET FORTSÄTTER.

https://samnytt.se/


https://samnytt.se/bildextra-migrationsverkets-bussar-hamtade-asylvandrarna-vid-finska-gransen/

 
Ingen bild

Bill

6 september 2017 14:08

I Barran aldrig, ÖS kanske om Ulf får lust, idag lyckades han ju beskriva Bulgarernas tjuvfiske av bl.a kräftor. För övrigt måste jag säga att du är för jävlig på att hålla grytan kokande, men håll igen lite annars mister du en röst från mig, risken är att jag dör av frustration pga.avsamhällsutveckligen Mvh. Bill

 
Ingen bild

C Andersson

6 september 2017 14:11

Apropå vindkraft. I Aftonbladet kan man läsa fölande rubrik. ”Flyger rakt mot stormens öga” Jag vet att det är vindstilla i stormens centrum så det borde vara det säkraste stället att befinna sig på. Men på vilket avstånd blåser det som mest i förhållande till stormens öga.

 
Ingen bild

Göta

6 september 2017 14:51

@Lena
Beklagar verkligen att du tvingas sälja din bostad, som du beskrev i din kommentar [09:02] under Thoralfs föregående inlägg. Detta är en typisk situation för oss svenskar. För att få minsta lilla bidrag när vi blir utslitna efter alla våra skattetyngda knegarår, måste vi först göra oss av med precis allt vi lyckats skrapa ihop av "kapitalvaror".

När det gäller invällarna däremot kan dessa, trots att de aldrig har bidragit med en enda krona i svensk skatt, få hur mycket svenska bidragspengar som helst, som till stora delar används till att bygga "flottaste huset hemma i byn". Många är de som äger både "gods och guld och gröna skogar" i sina hemländer, utan att pengaregnet över dem från våra skatter någonsin riskerar att sina. Då finns ingen som helst kontroll.

 
Ingen bild

Edward

6 september 2017 15:12

Apropå outsourcing av IT-verksamhet.
Sverige är ett av världens datortätaste länder.
Sverige har massor av konstruktörer av dataspel och andra datorprogram,
som blivit internationella storsäljare.
Måste Sverige verkligen outsourca polisiära och militära hemligheter till främmande makter?
Bygg upp en inhemsk verksamhet. Det kanske till och med kan skapa några jobb också.

 
Ingen bild

Uppströms

6 september 2017 15:18

OT.
Postar länken igen då den förra inte fungerade. 15 000 kr netto per månad för sjuk och ålderspensionärer. Vad tycker ni?

https://www.pensionarsomjobbar.se

 
Ingen bild

Uppströms

6 september 2017 15:30

@ Lena Onsdag 9.02
Det låter som "sälj först, få bostadstillägg sedan" om jag fattade det hela rätt. Det brukar FK köra med. Var man sedan ska bo struntar dom blankt i.

http://solrosuppropet.se

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 september 2017 15:35

1985 blev Sven-Olle Olsson i Sjöbo polisanmäld för följande uttalande:

"I vårt handlingsmönster ingår att diskutera, argumentera, debattera eller till och med demonstrera. Men vi ersätter aldrig detta vare sig med våldshandlingar, med vapenhot eller med mord.
Det är dock ett handlingsmönster som finns i en hel del länder (läs muslimska länder). Vad får er att tro att dessa människor över en natt byter karaktär

En klok man.

 
Ölandsbonde

Ölandsbonde

6 september 2017 15:47

Bilbränder är väl inget att skriva om. De har inget nyhetsvärde. Inte ens 110 bilar som bränns i ett garage i Flemingsberg blir till en notis i DN. Däremot en man som föll från ett flak och bröt armen. Det var en nyhet värt att skriva om.

http://vzhr

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 september 2017 15:51

Titta på bilden i länken.

Vilka är det som först och hårdast kommer att drabbas av det skadliga muslimska inflödet?

Vilka föräldrar är det som kommer att tvingas låsa in sina döttrar för att muslimer inte accepterar deras sätt att leva?

Vilkas framtid kommer att bli en mardröm?

Stenkastning och knivhot – nu har spelarna fått nog
http://tinyurl.com/y8ojf7pd
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/stenkastning-och-knivhot-nu-har-spelarna-fatt-nog/repqhD!8r9bTH5JUqYHdStbkhe9w/

Svar: Blonda svenska tjejer.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 september 2017 16:06

Det är val om ett år. (men också Kyrkoval inom kort) Det kommer innebära att alla nyheter och allt annat kommer att granskas ännu hårdare innan publicering. Hela landets journalister (utom några få..) kommer att försköna och förhärliga mångkulturen. Allt för att inte hjälpa SD till mer väljarstöd. De sista dagarna innan valdagen kommer minst en "Bomb" att brisera i media. Minns det om Jimmie Åkesson och spelberoende. Media samlar säkert materiel redan nu, tillsammans med bla. Resachgruppen..

 
Ingen bild

Pisse Mugg

7 september 2017 10:36

@ Pretty Boy Floyd Onsdag 6 sept 12:44
Det kan ju så klart vara en förklaring, jag tror än mer på feministernas våta drömmar om ett Amazonige, landet där alla (vita hetrosexuella medelålders=vhm) män är inspärrade på livstid så dom kan välja och vraka bland vhm-män, för att nå det målet behöver dom ösa in massa mena-män och öka på Våldtäkts statestiken, genom kollektivt skuldbeläggande sen så är det meningen att öka underlaget för särskilda inmurade mans samhällen, fra för vhm-män, där dom hoppas vhm-männen tar kål på mena-männen. Då det är klar så har deras sexistiska drömmar om ett Amazonige uppfyllts. Vägen dit är tyvärr kantad av vhm-männens undergång (konvertering under galgen godtas inte av multihammedanerna) och vita kvinnors återmarsh tillbaka till köket och sköta mena-männens markservice. Lite kvinnomisshandel och bunkaknull kommer säkert att sätta lite xtra krydda på feministernas framtida vhm-mansfria-tillvaro.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards