thoralf

Direktlänk till inlägg 29 juli 2017

KALMAR MARKNAD I TVÅ DAGAR

Av Thoralf Alfsson - 29 juli 2017 21:12

 


Då var två intensiva dagar med Kalmar marknad avverkade. Flera intressanta möten, i något fall riktigt skrämmande och i ett annat fall nästan chockerande positivt och väldigt tacksamt. Med andra ord några väldigt spännande dagar.


Jag noterade också att det bara var Sverigedemokraterna, Moderaterna och Socialdemokraterna av partierna som köpt egen plats på marknaden. Med andra ord de stora partierna.


Under fredagens eftermiddag hade vi en riktig topp då vi aldrig lämnat ut så mycket material under några timmar som då. Lillemor visade sig vara helt enastående att få marknadsbesökare att ta emot vårt material med information. Men det rullade även på under lördagen även om det inte var samma ruljangs. Under dessa dagar har vi heller inte haft besök av en enda vänstermänniska som försökt tjafsa med enda syfte att provocera. Väldigt skönt!


För min egen del är det alltid positivt då många kommer fram och vill tacka för min blogg och allt annat arbete jag lägger ner på att väcka det ”sovande folket”. En annan reflektion är också att väldigt många kommit och pratat om just islamiseringen i Sverige och att den också måste stoppas. Det är faktiskt en ny insikt som gått fram.


Idag kom också en äldre gentleman fram och överlämnade ett kuvert som förutom ett brev även innehöll en gåva och ett bidrag till bloggen. Att användas fritt i mitt opinionsarbete. Jag kan lova att det kommer användas till att trycka upp nya informationsblad eller min sommarfolder. Det kommer innebära att ett antal tusen hushåll kommer få ett informationsblad. Jag tror dessutom att jag skall se till att dessa också delas ut i mannens hemkommun. Ett stort tack till denne herre som värnar sitt/vårt fosterland.


Jag och andra sympatisörer och marknadsbesökare har även pratat med Moderaterna och Socialdemokraterna. De var för övrigt placerade tillsammans 😉


   


Det som förvånar mig allra mest är att de moderata företrädarna på lokalnivå så öppet önskar att bli av med sin partiledare Anna Kinberg Batra. Med det stödet borde AKB lämna som partiledare omgående. Kalmarmoderaterna har uppenbarligen inget förtroende för AKB.


Socialdemokraterna i Kalmar anser att det inte finns någon islamisering. Det är minst sagt skrämmande att höra marknadsbesökare som varit hos socialdemokraterna och ställt frågor och som sedan kommer till oss och berättar vilka svar de fått hos de socialdemokratiska företrädarna. Backa Hultqvist tycks ha varit Socialdemokraternas viktigaste budskap under marknadsdagarna. Riksdagsledamot Lena Hallengren tycks ha varit drivande i den frågan.


Det mest skrämmande under dessa dagar var ett samtal med ordförande för Islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Föreningen driver den sunnimoské som finns på Storgatan i Kalmar. Jag kommer ta upp detta samtal i ett separat blogginlägg under kommande vecka.


Vi har också fått nya medlemmar men också personer med politisk erfarenhet från andra partier är också intresserade att engagera sig för Sverigedemokraterena.


 

 
 
Ingen bild

T

29 juli 2017 21:58

Funderade också på varför endast SD, M och M var representerade på marknadsdagarna då det bara är ett år kvar till valet.
Hur tänker de andra partierna i Kalmar? Kalmar Marknad och Stadsfesten måste väl vara de två evenemang då det är som mest folk i centrum? Hade de inte folk som ville hoppa in en stund under semestern? Obegripligt dåligt av C, F!, KD, L och V.

 
Ingen bild

Tors Hammare

29 juli 2017 22:25

Var glada så länge ni tillåts ha eran Marknad öht inom något/några decennier blir det halal marknader dagligen. Om PK7AN inte stoppas snarast.

 
Ingen bild

Fredrik

29 juli 2017 22:34

Min far som delade ut Ab, Ex och AT på 40talet som grabb hade en hel del roliga historier att berätta. Stolt!

 
Ingen bild

bow

29 juli 2017 22:39

Finns väl inte något intresse att göra detta för Sverige.

 
Ingen bild

Thoralf

29 juli 2017 22:48

Tack för informationen Thoralf. Det är alltid så trevligt att läsa om vad som tilldragit sig på Marknadsdagarna i Kalmar, trots att jag inte ens bor på den sidan Sverige. Jag tycker det verkar jättemysigt och brukar hålla tummarna för att ni ska få fint väder därborta.

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2017 22:50

Grattis Thoralf och sd i Kalmar till dessa framgångar.
Jag är faktiskt inte det minsta förvånad med en sådan unik kraft som Thoralf i leden. Övriga känner jag inte till men det är sannolikt mycket duktiga de också.

Jag kan också förstå frustrationen inom Moderaterna. Det är fullkomligt obegripligt att man kunde välja Batra som partiledare. Särskilt när man har tillgång till exempelvis en sådan som Ulf Kristersson. Han har alltid gjort ett mycket gediget och förtroendefullt intryck på mig och är väldigt rapp och tydlig i såväl debatter som intervjusituationer. Med andra ord har han allt det Batra saknar.
Med honom vid m-rodret är jag övertygad om att det hade sett betydligt ljusare ut opinionsmässigt på den konservativa flanken i svensk politik.

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2017 23:21

OT. På ledarsidorna.se skriver man inte bara mycket initierat om svensk politik i allmänhet och sossepolitik i synnerhet utan ofta också mycket underhållande. Som denna avslutning på senaste ledaren:

"Alliansen kan med viss säkerhet betecknas som Sveriges sämsta politiska pokerspelare. I alla kategorier. Någonsin. Inkluderat den öppna klassen för blinda som spelar med kortlekar utan blindskrift. När Alliansen nu vill fälla försvarsminister Hultqvist så kommer det sannolikt sluta med att de även där kommer hugga i sten eller behöva gå hem klädda i sopsäckarna en gång till. Vad vi kan se fram emot är hur riksdagens mest hämndlystne och bittre gruppledare skall få igenom regeringens politik med Sveriges sämsta politiska pokerspelare på andra sidan bordet."

Den är väl värd att läsas i sin helhet med tyngdpunkten lagd på ormen Ygeman.

 
Ingen bild

Sosseriets syn på demokrati-Valfusk

30 juli 2017 04:13

Sandra Ackefjord‏ @Bamseklas · 8h8 hours ago
Min mamma och jag gömde SD:s valsedlar under socialdemokraternas också. Det var ju ingen direkt som höll koll på valsedlarna.
http://archive.is/Ldov6
https://www.google.se/search?q=Sandra+Ackefjord%E2%80%8F&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=qUB9WfrtFOL67gTb0rrABw
Kan man åtalas föe detta?

 
Ingen bild

Me

30 juli 2017 06:19

När man ser sista bilden på sidan, förstår man att ni på SD gör det av övertygelse om att ni tror på er politik och inte bara är ute efter egna personliga fördelar. Denna övertygelse är ofta ett tecken på att man kommer att lyckas att ta makten. Jag håller tummarna för er. Hade nog själv gärna hoppat på tåget, men jag tycker att katastrofen har gått för långt och vill inte utsätta mig för alla nackdelar som man har i Sverige. Jag tror ju inte att ni kommer att lyckas med att rädda landet, men gör ni det, flyttar jag gärna tillbaka.

 
Ingen bild

Hacke

30 juli 2017 09:30

Så rätt, så självklart. Varför riktas inte misstroendeförklaring mot den huvudansvarige?
https://www.e-pages.dk/svenskadagbladet/49331/article/610623/6/1/render/?token=4756c946d37b4290ddccc37e120d6b80

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 juli 2017 09:46

Detta med valsedlarna gör mig rasande. I en vallokal ska det gälla "rent spel" och den som inte följer det, ska skämmas rejält.
För övrigt har vinden vänt vad gäller hatet mot SD. Fler och fler inser att invandringen kostar, ger en mängd kriminalitet och man har genomskådat lögnerna om dess alltigenom goda följder...

 
Ingen bild

Göta

30 juli 2017 10:04

Nej, det var så klart inte någon Thoralf som skrev kommentaren 22:48 igår, utan det var jag, Göta, som klantade till det med namnen i hastigheten.
Det gäller ju att skriva kommentarerna fort numera innan texten försvinner. Ber om ursäkt. :)

 
Ingen bild

Göta

30 juli 2017 11:21

"Poliskrisen kommer att fälla Stefan Löfven", meddelar Leif G W Persson i en krönika i dagens Expressen.

Det tror jag inte våra vänstervridna medier tillåter, då det kunde innebära en framgång för SD. Polisens flummmiga tillkortakommanden och Eliassons alla självberikande klantiga snedsteg kommer därför att mörkläggas och bortförklaras
i den gamla vanliga, välkända svenska PK-andan.

Jag gillar visserligen inte att länka till Expressen, men i Leif GW:s krönika och i anslutning till denna finns en del gammal intressant skåpmat (som Leif GW har hängt upp sig på sedan tidigare) om de bägge råttälskande polischeferna tillika förtrogna väninnorna Karin Götblad och Lena Tysk, så här kommer en länk.
(Aktivera gärna annonsblockeraren!)

http://www.expressen.se/kronikorer/leif-gw-persson/poliskrisen-kommer-att-falla-stefan-lofven/

 
Ingen bild

Ölandsbonde

30 juli 2017 12:03

Vården har visst resurser, när det behövs.

"Flyktingpojke skjuten i Tyresö"
Två ambulanser, en läkarbil och en ambulanshelikopter skickades till barnhemmet för vård och boende, när ett barn blev påskjutet.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

30 juli 2017 12:35

Härligt att läsa och ungefär likadant i Karlskrona vid informationstälten, det är en enorm skillnad mot för fyra-fem år sedan när det ibland var många otrevliga besökare. Förekommer nästan aldrig idag och jag ser fram emot "Skärgårdsfesten" i Karlskrona där jag ska ta några förmiddagspass för SD Karlskrona nästa fredag och lördag 4-5 augusti!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

30 juli 2017 12:36

Så S i Kalmar anser att det inte pågår en islamisering i samhället??? Blir så trött på alla dessa förnekare. Får mig osökt att tänka på släktingar jag mötte häromdagen i en affär, sossar långt in i märgen och i 80-årsåldern. Vi ses mycket sällan, endast om det är ett större kalas eller i en affär. Vi kom att tala om hur myndigheterna fungerar nuförtiden med tanke på Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Sedan började jag tala om de senaste turerna med Transportstyrelsen. De sa något om att S har ett arv att förvalta, jo absolut de lever på gamla meriter. Men de ska ju spara pengar för invandringen kostar så enormt mycket. Plötsligt har de bråttom till nästa affär.
Nej invandringen ville de absolut inte förstöra dagen med att tänka på!!
Det är kanske det här som hände med tyska folket, också de sade att de inget visste vad som försiggick i lägren.

 
Ingen bild

Swexit

30 juli 2017 13:13

Till "Me" 06:19

Kul att du uppskattar vad SD med sitt folk gör för att försöka rädda landet Sverige från total kollaps.

Att få manegen krattad framför sig av ansvarstagande riktiga sverigevänner så att man sedan kan flytta tillbaka och bo i ett tryggt och homogent sammanhållet Sverige måste kännas underbart..

Själv har man långt till den gode Thoralfs kaliber, men 4-5 st. vilseledda väljare från 7-klöverträsket har jag åtminstone fått över på rätt sida.
Dessa tänker nu i mer patriotiska banor för landets och folkets bästa.

Hänvisande till Thoralfs blogg har varit en stor del i att få dessa till att börja tänka själv och ifrågasätta falska och vinklade nyhetsreportage från mainstream-media, samt även få ta del av utelämnade nyheter som anses obekväma från nyss nämnda media.

Själv VÄGRAR ge upp mitt och min släkts kära fosterland sen hundratals år tillbaka och jag kommer att leva, kämpa och dö här oavsett vad som väntar.

Ha en bra dag.

 
Ingen bild

Lena

30 juli 2017 13:14

Ledarsidorna.se igår om den bittre Ygeman, kan rekommenderas.

Men en annan person som ingen har nämnt tidigare som själv valde att avgå är Gabriel Wikström, Sjukvårds o -hälso minister. Han ska ha avgått på egen begäran. Det finns en intressant kommentar i denna krönika som handlar om det (nr 8, Camilla Kristina) hur det går för den som är sjuk och som avgår från sitt jobb. Denna kvinna gör även en bra beskrivning över hur det är att ha en sjukdom idag och hur FK och dess förordningar fungerar.

 
Ingen bild

Lena

30 juli 2017 14:01

Hultqvist erkänner nu att IT-läckan bord ha tagits upp i Säkerhetsrådet, där han själv, stadsministern, och utrikesministern samt vice stadsminister Lövin.

https://www.svd.se/hultqvist-it-lackan-borde-tagits-upp-i-sakerhetsradet

 
Ingen bild

Pepparholm

30 juli 2017 14:10

Nu har fascisterna infiltrerat miljöpartiet. Socialborgarrådet i Stockholm Åsa Lindhagen säger att gatubarnen på Södermalm ska bort.

 
Ingen bild

Friholt

30 juli 2017 15:20

@Pepparholmen 14:10 På Södermalm, PKns högborg, finns inga fascister. Nej,samma godhjärtade politiker men nu blir de kappvändare och i övrigt glappar munnen som vanligt.
För nu bränner det till i knutarna.
Efter fyra inbrott under natten mot fredagen greps exempelvis fyra 13-åringar på Södermalm. De fyra är utan vårdnadshavare. Det är därför dags för söderborna att bjuda hem barnen och låta all sin godhet flöda för det finns dessutom c:a Ytterligare 200 sådana kringdrivande småknattar på Södermalm.
(De här fyra hade för resten också gripits tidigare i veckan för bl a personrån och stölder av olika slag.

 
Ingen bild

Tors Hammare

30 juli 2017 16:34

Södermalm de är pk ghetto med flera viktig main stream media journalister boende där går de inte för sig att random småkriminella ytisungar springer runt och rånar och misshandlar

 
Ingen bild

Tony

30 juli 2017 16:42

Lena:
Med tanke på dina släktingar, sticker man bara huvudet
tillräckligt djupt i sanden, så ser man ju inte.
Många röstar som man alltid gjort oavsett hur stolligt
ett parti beter sig.

 
Ingen bild

anonym

30 juli 2017 17:02

Jag har lämnat mitt medlemskap i SD.

Kommer aldrig att stödja något parti som ger skattemedel till religion!

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag.4.49955727139d0ce5f5dbda2.html

Är det 2017?

Thoralf Alfsson

31 juli 2017 00:18

Varför anser du SD vara ansvarigt för det som regeringen/majoriteten har ansvaret för?

 
Ingen bild

Björn

30 juli 2017 17:36

Läste på text tv om Novus undersökning om förtroendet bland partiledarna, där Annie Lööf hamnade överst med ett förtroende på 40 % hos de undersökta. Tvåa kom Stefan Löfven med 37 %. Trea Jan Björklund och fyra Jonas Sjöstedt.
Nu är ju det här en undersökning där man bara intervjuat 1886 personer mellan den 27 - 29 juli, men man kan ju börja undra om och när svenskarna egentligen ska vakna.
Det här med Södermalm är ju faktiskt ganska kul. När invandrarna terroriserar landet utanför Södermalm struntar makteliten I Stockholm fullkomligt I detta, men när dessa börjar härja på Södermalm, då banne mig har det plötsligt blivit ett problem som måste åtgärdas.

 
Ingen bild

Mikael

30 juli 2017 18:18

Kan inte annat än att säga hur djupt imponerad och tacksam jag är för ditt enträgna engagemang och opinionsbildande.

 
Ingen bild

Molle

30 juli 2017 20:31

DE ska inte bara bort från gatorna... de ska UT UR LANDET snarast
Alla dessa kriminella ska ut.
Fattar inte hur naivt det ska bli innan folk vaknar.

 
Ingen bild

Me

30 juli 2017 21:48

@swexit
Svenska befolkningen har beslutat sig för att de hellre räddar hela världen än att låta sina gamla få behålla sin pension och ha en anständig avslutning på livet. Ska jag i detta läge flytta till Sverige och låta de svenska politikerna ta mina pengar, så att de kan hämta ännu fler nysvenskar och snabba på förfallet av landet? Ni får gärna hämta och rädda alla på jorden, men inte med mina pengar. Jag vill inte vara en del av förfallet, det får ni fixa själva.

 
Ingen bild

Lena

31 juli 2017 00:31

Kan någon förstå att Annie Lööf är en politiker som svenska folket har störst förtroende för, 40% ?

https://www.youtube.com/watch?v=99VjCqtRiA0

Thoralf Alfsson

31 juli 2017 01:27

Svenska folket gillar att politiker lovar äta upp sin sko!

 
Ingen bild

tonton

31 juli 2017 00:43

Ser en sk trottoarpratare på en av Dina bilder, det står "Bli politiker, vi utbildar dig" Gäller detta även i andra/alla delar av landet?

Thoralf Alfsson

31 juli 2017 01:26

Det hoppas jag!

 
Ingen bild

Swexit

31 juli 2017 01:29

Till Me

Jadu, min vän som gett upp hoppet om vårt land.

Tur att inte alla svenskar resonerar likadant och lämnar landet när det hettar till. Isåfall hade ju dessa nysvenskar blivit i majoritet än tidigare.

Det hade knappast heller varit bättre för våra pensionärer, eftersom jag inte tror att nysvenskarna har något intresse av att någon annan än de själva ska leva ett drägligt liv.

Nåja, inget att tjafsa vidare om.

Bra att du håller tummarna för SD och
välkommen åter när skutan Sverige är draget av grundet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 juli 2017 02:10

Angående att Annie Lööf har högst förtroende bland partiledarna. Jens Ganman har ett och annat att säga om det. Jag instämmer i allt och har begripit det för länge sedan. När MP kollapsade, övergavs de av journalisterna till förmån för den lilla självsäkra snärtan med det höga tonläget Annie Lööf. Att inte fler begriper det är obegripligt.

Jens Ganman:
"En annan grej…
När ska den svenska journalistkåren sluta att spela med i farsen Annie Lööf?

Den Gordiska Knuten från Värnamo.

Smålands Gröna Grundbult.

Som får stå där i intervju efter intervju och käckt försäkra omvärlden att Centern ”vill regera”?"

 
Ingen bild

Ludvig

31 juli 2017 06:47

Som vanligt mycket intressant att läsa. Tack Thoralf!

 
Ingen bild

OH

31 juli 2017 07:05

I sossarnas Sverige kör även tågen åt fel håll.

 
Ingen bild

C Andersson

31 juli 2017 07:50

Goddag Yxskaft

"Men om hennes påstående är sant kan det innebära att väljare som egentligen skulle rösta på Socialdemokraterna har röstat på Sverigedemokraterna, säger Magnus Manhammar, riksdagsledamot för Socialdemokraterna i Blekinge."

S om valfusket: Rätt beslut att lämna partiet
http://www.blt.se/karlskrona/s-om-valfusket-ratt-beslut-att-lamna-partiet/

P.S Kalmar är en djävla stad. Regnade hela eftermiddagen i går.

 
Ingen bild

Gustaf

31 juli 2017 08:29

Hoppas nu att Sverigedemokraterna går vidare med misstroendeförklaring mot Löfven. Han måste bort.

 
Ingen bild

Me

31 juli 2017 09:10

@swexit
Jag ser inte det som att jag har övergett landet, utan det är landet som har sjasat bort mej utomlands. Eller hur skall man förklara att med 26 år, färdig på landets bästa högskola och otroliga mängder skulder får man en lön på 7 000 SEK på en R&D (forskning) avdelning och folk på bandet fick 15 400 + ob-tillägg + övertid (tack vare de åttas kartell).

Jag antar att det inte kan vara så många som är sugna att utbilda sig nu för tiden. Enligt min uppfattning står ni på SD för en omöjlig uppgift. Hela landet är uppbyggd på outbildade och inkvoterade människor som inte har koll på någonting.

 
Ingen bild

Lena

31 juli 2017 10:35

Hatet mot vita svenskar, från Angry Forigner

https://www.youtube.com/watch?v=YNWTDqqdgs0

 
Ingen bild

?Sanningen

31 juli 2017 10:38

"Men om hennes påstående är sant kan det innebära att väljare som egentligen skulle rösta på Socialdemokraterna har röstat på Sverigedemokraterna"

Enligt förövarens eget uttalande så fick SD noll röster, så det kan inte stämma.

 
Ingen bild

Göta

31 juli 2017 11:38

Har noterat att medierna nu återigen undviker att nämna namnet Jimmie Åkesson och partinamnet Sverigedemokraterna i sina olika nyheter och referat, om det inte är alldeles nödvändigt. I möjligaste mån försöker man låtsas att SD och dess partiledare inte existerar.

Namnet 'Annie Lööf' finns det däremot tydligen anledning att referera till i så gott som varje nyhetsutsändning i Radio/TV och i alla dagliga tidningar. Givetvis alltid
i mycket positiva ordalag. Lööf behandlas sedan en tid tillbaka EXAKT på samma älskvärda sätt som mediernas tidigare gunstling Fridolin behandlades under flera års tid, innan den av medierna uppblåsta MP-bubblan sprack.

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 juli 2017 11:41

Angående att Annie Lööf har högst förtroende bland partiledarna, då innebär det att Bilderbergarna satsade på rätt häst när dom bjöd in henne till senaste klassträffen

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 juli 2017 12:14

Dagens artikel i SvD är typisk för Dick Harrison. Dick Harrison har ett uppdrag att vilseleda, försköna eller att direkt ljuga om islam och muslimer. Vem som är uppdragsgivaren återstår att ta reda på.

”De är Allahs smutsigaste varelser: de tvättar sig inte efter bajs eller kiss, inte heller efter samlag, och tvättar inte händerna efter maten. De är som vilsegångna åsnor”

Hur många tror att detta hade gått att skriva om muslimer?

Vikingarnas smutsiga sätt chockade Ibn Fadlan
https://www.svd.se/vikingarnas-smutsiga-satt-chockade-ibn-fadlan/i/senaste

Kommer Dick Harrison att skriva om den arabiska slavhandeln som fortfarande pågår eller den felaktiga bild som getts/ges om muslimer och islam?

Svensk skola ger felaktig information om islam
https://www.youtube.com/watch?v=DWSkQhd2qzM

Islam och slaveri
https://www.youtube.com/watch?v=uQpLckDib9g

 
Ingen bild

Gustaf

31 juli 2017 13:33

Lyssnar ibland på Ring P1. Får beundra de (eventuellt vettiga) som orkar ringa in t till t.ex en fågelberg eller andra töntar som gör allt för att prata sönder det som en pressad inringare försöker få fram på någon minut.
Att inte svenska folket förstår mer än så här är snart olidligt att tänka på och att ta in.
Gode Gud hjälp oss.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 juli 2017 15:18

SvD fortsätter att desinformera.SvD skriver att ett; "Danskt" kriminellt gäng vill etablera sig i Skåne.

Det är inte ett danskt gäng. Det är ett invandrargäng, sannolikt muslimer och araber.

Ifølge bt.dks oplysninger er der tale om medlemmer af en forholdsvis ny indvandrerbande, LTF, (Loyal to Familia, red.)

http://www.bt.dk/krimi/amok-i-koebenhavn-fredag-aften-ny-stor-bande-truede-ansatte-paa-tre-bordeller

SvD är den hemskaste av alla publikationer. Och den falskaste.

 
Ingen bild

Veritas

31 juli 2017 15:22

@ Cosmik Debris 31 juli 12:14,
Intressant kommentar som vanligt. Men många vet kanske inte vad Islam egentligen står för;
"Islam och slaveri"
Inte bara det, Islam ÄR slaveri, Islam betyder underkastelse, det spelar ingen roll hur mycket PK-soporna försöke pimpa Islam.
http://muslimvoices.org/word-islam-meaning/ (obs trigger varning)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 juli 2017 15:46

Richard Herrey och Ann Heberlein är numera Moderater. Min gissning är att valet av parti är det minst kontroversiella av de två partier som stod till buds.

 
Ingen bild

KS

31 juli 2017 16:19

Me 09.!0
"Hela landet är uppbyggt på outbildade och inkvoterade människor som inte har koll på någonting" Så sant så sant! Ministern? som var ansvarig för skandalen med transportstyrelsen hade i alla fall gått på komvux!

 
Ingen bild

Bekymrad

31 juli 2017 18:12

Jag är djupt orolig när jag ser Sveriges framtid och utveckling.
Här i lilla Halmstad ser man så mycket muslimer med slöja och allt. Deras ideologi bygger ju på att erövra och islamisera landet de befinner sig på. Jag hoppas SD kan få minst 25% och MYCKET mer i nästa val.
KÄMPA THORALF! Du är en sann kämpe!

 
Ingen bild

Göta

31 juli 2017 19:35

Sven Dacke skrev (11:41): "Angående att Annie Lööf har högst förtroende bland partiledarna, då innebär det att Bilderbergarna satsade på rätt häst när dom bjöd in henne till senaste klassträffen."

Jovisst, man kan förstå att Bilderbergs-globalisterna anser att Centerns Annie Lööf är den rätta hästen att följa i samma spår som de tidigare inbjudna Sahlin, Rheinfeldt och Löfven, så att massorna från arabvärlden och Afrika kan fortsätta välla in i Sverige.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

31 juli 2017 20:10

Det är tydligen an hare!
Sa alltid min lärare i tyska
när någon hade gjort ett bus på
dom hatade lektionerna i tyska språket!

Vi har en ny hare, en ynkrygg, och hans
anhang. Dom är alla fega harar,'
det kallas (social) demokrati

 
Ingen bild

Hasse Pannband

31 juli 2017 20:26

Ygeman! man hade hoppats att
slippa se hans nuna, detsamma
för Morgan, en ytterst obehaglig figur.
Morgan - när hans ögon börjar flacka .
man riktigt ser när nästa lögn ska komma.

Hans spontana missfall skär som en
kniv genom all sanning och man undrar
"Vad vill ondskan med Sverige" och varför"

 
Ingen bild

Tony

31 juli 2017 21:34

Annie Lööfs popularitet beror kanske på att hon varit på informations kurs hos Bilderberg gruppen?

 
Ingen bild

C Andersson

1 augusti 2017 00:11

Angående utsourceningen. Jag har mycket svårt att förstå varför svenska staten ska sälja ut svenska databaser till främmande makt. Och dessutom betala för det. Vad jag har ännu svårare att förstå är varför databaser med känsliga uppgifter över huvud taget ska vara åtkomliga på internet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se