thoralf

Direktlänk till inlägg 18 mars 2017

FAKE NEWS AV JOHAN PERSSON

Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2017 20:02

Johan Perssons inlägg på sin Facebooksida i veckan är ett bra exempel på hur socialdemokraterna bedriver sin propaganda där man bara berättar en del av sanningen, inte hela sanningen. Fake news!


Johan Perssons trovärdighet som kommunalråd kan ifrågasättas när man skriver något så falskt som han gör i detta inlägg på Facebook. Jag tänkte nu berätta hela sanningen! Jag menar verkligen hela sanningen, den som varken media eller Arbetsförmedlingen berättar.


 


Först till det delvis sanna i Johan Perssons inlägg är att i februari 2017 var det 3,5 procent som var öppet arbetslösa i Kalmar kommun, vilket innebär 1 156 personer. Det Johan Persson däremot inte nämner är att 4,1 procent har arbete med aktivitetsstöd, vilket motsvarar 1 359 personer.


Med andra ord har vi minst 7,6 procent arbetslösa i Kalmar kommun, vilket innebär 2 515 personer!

 

"Det är många högutbildade som har kommit som flyktingar till Kalmar men av de som kommit är även cirka 30 procent som har begränsat med utbildning."

Johan Persson i Barometern den 16 mars.


Det Johan Persson gärna gömmer undan är att bland utrikes födda är den öppna arbetslösheten 11,6 procent, vilket är 543 personer och det är 14,4 procent som har ett arbete genom aktivitetsstöd, vilket innebär 674 personer. Det ger tillsammans 1 217 personer.


Inom någon månad kommer sannolikt antalet arbetslösa som är utrikes födda överstiga antalet arbetslösa som är inrikes födda.


 


I samband med valrörelsen och budgeten 2014 lovade Johan Persson att han skulle halvera arbetslösheten i Kalmar under mandatperioden. Då var det ca 2 400 personer arbetslösa och idag är det drygt 2 500 arbetslösa. Med andra ord har Johan Persson fullständigt misslyckats!

 

Men det finns mer som Johan Persson döljer i sitt inlägg på Facebook!

 

I kommunstyrelsens årsrapport för 2016 kan följande läsas.


 


Under 2016 deltog 494 personer i kommunens egna arbetsmarknadsåtgärder. Hur många av dessa är också registrerade hos Arbetsförmedlingen? Får att få reda på det ställde jag frågan till kommunens arbetsmarknadsenhet och här nedan följer svaret.


 


Som det framgår av svaret var drygt 400 personer inte med i Arbetsförmedlingens statistik och som det framgår av svaret innebär det att statistiken från Arbetsförmedlingen är väldigt missvisande.


Enligt samma årsrapport kostade kommunens Näringslivs och arbetsmarknadsenhet ca 135 miljoner kronor under 2016. Det är med andra ord också ett sätt att hålla nere arbetslöshetssiffrorna men det kostar. Samtidigt ger det många en meningsfull sysselsättning. Men det håller nere den öppna arbetslösheten i Kalmar och det säger Johan Persson aldrig ett ord om.


Det kan dock läsas i kommunstyrelsens rapport för 2016.


 

Jag tror många förstår att kommunen ger vissa personer ett arbete så att de kan kvalificera sig för en ny period med A-kassa.


I samma sammanställning ovan kan vi också se att 1 340 personer deltog i kommunal vuxenutbildning. Hur tror ni dessa personer påverkar arbetsmarknadsstatistiken? Ja, just det.


Tror mina läsare att små och "fattiga" kommuner som Högsby, Hultsfred och Nybro har möjligheten att lägga så många miljoner kronor på arbetsmarknadsåtgärder och kommunal vuxenutbildning? Är det därför som dessa kommuner har 50 procent arbetslöshet bland utrikes födda? Medan Kalmar har ca 26 procent.


Hur stor är egentligen arbetslösheten i Kalmar kommun? Inte är det de 3,5 procent som Johan Persson skriver! Inte heller de 7,6 procent som Arbetsförmedlingen uppger. Jag gissar på närmare 10 procent!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 mars 2017 21:09

Trevlig kille

 
Ingen bild

No comments!

18 mars 2017 23:15

Mässlingsutbrott i de somaliska bosättningarna på Järvafältet

 
Ingen bild

Ölandsbonde

18 mars 2017 23:17

"Likhet inför lagen", sa Bill
"Gäller inte zigenare", sa Bull

http://www.expressen.se/gt/hasse-hyr-ut-skrotbilar-som-bostad-till-tiggare/

"Det är en utmaning", sa stassministern

 
Ingen bild

Hacke

18 mars 2017 23:19

Sossarna har en lång tradition som obestridlig mästare i grenen "Dölja arbetslöshet".
Skulle vara intressant att se en lista på alla benämningar man hittat på genom åren på de olika formerna av den skattefinansierade sysselsättningen (ej att förväxla med riktigt jobb).
Härlig avklädning av den fortsatta manipuleringen för att inte säga rena lögnen från sossepampen Thoralf!

 
Ingen bild

Observer

19 mars 2017 00:10

Thoralf! I framtiden skall vi ta hand om sådana som Johan Persson och låta honom arbeta av mellanskillnaden i kr, tycker jag och många här med mig!

 
Ingen bild

Onserver

19 mars 2017 00:11

VAD MER skall till för att väcka Svensken?

1. Du kan inte köpa en ny fullstor bil på din Svenska normallön med mindre än att du måste sälja en fastighet eller skog med vinst.

2. Du undrar om du kan bo kvar i ditt villaområde eftersom man numera nästan måste ha en egen bandvagn för att ta sig fram på villagatan som borde varit plogad -Någonting du faktiskt redan har fått betala för med skatten, men inte längre får.

3. Du får det orange kuväret och inser att du får samla tomburkar när det blir dags för pension!

4. Du får reda på att du skulle kunnat ha +1.000.000 kr på banken extra om vi INTE givit bluffmigranterna lägenheter & socialbidrag sedan 1980.

5. Du märker att din planerade operation skjuts fram med flera år.

6. Du ringer polisen och får tala med en telefonsvarare som talar om att du har plats 78 i kön.

7. Din fru får skamliga förslag från utländska karlar.

8. Det var 48 år sedan man åkte till månen och du hör miljöpartister vilja förbjuda bilar.

...FULLT KRIG ?

 
Ingen bild

X

19 mars 2017 06:48

Finns det något mer motbjudande än såssar och liberaler?
Men svensken köper deras landsförräderi...

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 mars 2017 07:00

Du är värdig ett pris för grävande journalister i högsta grad. Men vad gör media i Kalmar, får Johan Persson förgranska allt som skrivs i tidningarna om Kalmar, på samma sätt som Polisen förgranskar och censurerar allt som handlar om ingripande på vissa platser

Tyvärr kommer du inte att få det, vilket många tycker är tråkigt.

Kanske man kunde utlysa någon form av symbolist pris bland bloggare eller telefonringare.

 
Ingen bild

Undrande

19 mars 2017 09:09

Thoralf
Var någonstans är det fake news, han skriver ju att den ÖPPNA arbetslösheten är nere på 3,5%. Detta har ju alla politiker jag sett i debatter eller läst kommentarer från använt sig av på det sätt det passar. När man ska smutskasta motståndarsidan tar man alltid upp det du nämner om hur många som befinner sig i olika arbetsmarknadsåtgärder och då egentligen borde räknas in som arbetslösa, men när man vill slå sig för bröstet så väljer de alltid att använda sig av hur låg den öppna arbetslösheten är då den är mer smickrande. Att folk sen är för lata eller korkade för att kunna lära sig skillnaden på den öppna arbetslösheten och totalen om man räknar in alla som är placerade i olika arbetsmarknadsåtgärder så får väl det vara så.

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 09:22

Johan Persson slår sig alltid för bröstet! Han talar aldrig om det som inte är bra eller det som går dåligt.

I kommunfullmäktige låter alltid Johan Persson någon annan inom majoriteten ta dessa debatter. De debatterna får inte smuts ner Johan Persson.

Skall man prata arbetslöshet skall man tala om totalen, inte enbart den öppna arbetslösheten. Det kallar jag för "fake news". Det är synnerligen ohederligt. Inte minst med tanke på att de åtgärder som läggs på arbetslösa sannolikt kostar mellan 100-200 miljoner kronor varje år bara i Kalmar kommun.

 
Ingen bild

Göta

19 mars 2017 10:40


Fake News and Fake Jobs - Vårt Nya Sverige i ett nötskal.

 
Ingen bild

Joy

19 mars 2017 12:41

Om de nu är så välutbildade behövs de i utvecklingsländer och de delar av sina egna hemländer där det är lugnt. I flyktinglägren kunde de öka standarden för alla. Det är ett enda bedrägeri och folkutbyte som sker i Sverige. Det är så sjukt att man knappt tror att det är sant!

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 mars 2017 13:17

Annat ämne. Polishataren och vänsterextremisten "Kakan" Hermansson medverkar nu i Tv4,s Talang. Ett program som ses av många både vuxna och barn. Borde inte Tv4 få veta att de gjort ett gigantiskt fel. Mail, telefon och Facebook är användbart. Ett vänligt men bestämt språk anbefalls..

 
Ingen bild

Lasse T

19 mars 2017 13:28

Om man inte har anmält sig som arbetslös via Arbetsförmedlingen som arbetssökande antar jag att man inte finns med i statistiken?
Man kan alltså finnas till och erhålla diverse bidrag ändå?

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 13:51

Så är det givetvis med många invandrande kvinnor som utnyttjar föräldrapenning som de dessutom får retroaktivt för sina barn födda i hemlandet!

 
Ingen bild

J.P

19 mars 2017 14:34

Lika dumt som när Johan Persson jublade över befolkningsökningen i Kalmar. Var bara siffran som hade betydelse för honom. Att de flesta kommer förbli bidragstagare (många livet ut) var tydligen av underordnad betydelse. Inflyttare som Inflyttare.

 
Ingen bild

Rudolf

19 mars 2017 15:03

Ännu ett exempel på att pampen Persson älskar att försköna och fara med osanningar. Han bör vakna upp och inse att Kalmar står inför stora utmaningar. Det var t.o.m svårt att få en chef till e-hälsomyndigheten i Kalmar.

Det saknas riktig kompetens i Kalmar. Det syns inte minst på tjänstemannanivå i kommunen. Det saknas framtid och arbeten i Kalmar. Det tillverkas ingenting. Industri som är motorn i hela samhället och ekonomin. Att bara satsa på handel och turism håller inte, Johan Persson.

Flyktingar är generellt analfabeter och blir bidragsberoende. Tillför alltså inte kommuen något alls.

 
Ingen bild

Bort med JP

19 mars 2017 15:15

Vem minns inte tuppfajten mellan Johan Persson och Bo Frank i Sladder-Barran där Johan Persson minsann var tvungen att slå sig för bröstet och hävda sig att Kalmar minsann växte snabbare än Växjö, vilket såklart var fake news även det.Växjö är en av städerna i Sverige som utvecklas anabbast.

Johan Persson betalar dyra reklam- och annonspengar för att måla ut Kalmar som världens metropol i media.

Tyvärr är och lär Kalmar alltid förbli en pensionärsstad.

Hoppas innerligt att Johan Perssons med sitt storhetsvansinne ryker i nästa val.

 
Ingen bild

Ulla

19 mars 2017 15:37

Johan Persson har i mitt tycke ett osunt bekräftelsebehov och måste lida av hybris. Han ska alltid vara "värst", som t.ex långbänken vid slottet. Nog skulle pampen ha en längre bänk än Oskarshamn och överglänsa för att visa sig på styva linan. Bryggan i Kalmarsundsparken är ett annat exempel. Det är mycket yta och flärd. Persson talar om Kalmar i omfattande superlativ och är enormt grandios i sitt sätt.

Narcissistisk läggning???

 
Ingen bild

Mats

19 mars 2017 16:02

Det finns andra kommuner som är både vackrare och sköts betydligt bättre än Kalmar kommun. Dom har inte Johan Perssons behov av att ständigt skryta och framhäva sig som förmer än andra. Johan Persson har tyvärr ingen trovärdighet kvar och hans sanningshalt, retorik och debatteknik lämnar dessvärre mer att önska. Han framstår mer och mer som ett barn som blivit snuvad på godispåsen. Barnslig är bara förnamnet.

Vad gäller arbetstillfällen är det enormt dåligt i Kalmar. Det finns ingen framtid för högutbildade och det finns inga arbeten för lågutbildade. Möjligtvis något där emellan om inte flyktingarna bereds ett snabbspår för dessa.

//Mats

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

19 mars 2017 16:22

Idag hörde jag världmästarinnan i FAKE NEWS i P1.
Maud Olofsson fick åter frågan om Reinfeldt visste om Nuonaffären.
Det var en "önskerepris" från den värsta lögnerska som mänskligheten har skådat.
Det är en inte en relevant fråga menar oärliga Maud.

Att inte säga sanningen är att fara med osanning.

 
Ingen bild

OMG

19 mars 2017 16:56

Det är oerhört mycket fake news från Kalmar kommun och dess ledning. Jag begärde ut några uppgifter och efter att jag fått kommunens svar kollade jag med berörd statlig myndighet.

Det visade sig vara mycket "fake news" från Kalmar kommun.

Man slår sig för pannan alltså. Är det så förbannat låg kompetens eller försöker man vilseleda avsiktligt, Thoralf?

Är det inte ett mycket stort problem för kommunen att stolarna fylls med okunniga och dåligt pålästa medarbetare?

Tyvärr måste allt kommunen säger dubbelkollas. Ett hett tips!

 
Ingen bild

Demokrat

19 mars 2017 18:27

Fake news, ja just det ja. Det är väl det man mest av allt får till sig på den här sidan. Ni är ena sorgliga figurer. Är det inte dags att ni nyktrar till nu.

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 18:40

Har du något eget tänkande? Om du har det borde du börja använda det innan det är för sent.

 
Ingen bild

Ibbe

19 mars 2017 19:08

Enligt uppgift i artikeln i Barometern har ett kompetensregn utan dess like fallit över Kalmar i invandringens spår. Antalet högutbildade, universitets- och högskoleutbildade, kan tolkas vara hela 70 %, endast 30% sägs i artikeln ha låg utbildningsnivå. Detta är helt unika siffror för vårt land och övriga EU-länder. Där räknar man med att ex. av människor från Syrien är 6-8 % högutbildade. Kalmar kommun bör redovisa faktiska siffror och verifierade högutbildningsgrader bland nyanlända. De presenterade siffrorna av kommunalrådet i Barometern kan med bästa vilja i världen inte kunna påstås vara korrekta.

 
Ingen bild

Mojo

19 mars 2017 20:09

Självklart har Johan Persson rätt i sin kommentar om arb.lösheten,dock överdriver du i vanlig ordning och det är beklämmande på ren svenska. Att dina följare sväljer allt med hull och hår är ju problemet med din blogg och dina följare:Dom har ingen egen vilja eller tänkande, så börja använd ert tänkande innan det är för sent.

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 20:45

För en gångs skull skall du förklara vad jag överdriver. Men det klarar du troligen inte! Men du får nu en chans att förklara vari överdriften ligger!

Tag den!

 
Ingen bild

s29

19 mars 2017 21:02

Göran Persson mannen som STAL 248 Miljarder av våra Pensionspengar.Tydligen ett föredömme för Johan.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

19 mars 2017 21:17

Arbetslöshetsstatistik har varit fake sedan 60-talet. Det var då sossarna började räkna de som var i AMU som studerande istället för att vara arbetslösa.

Bry er inte om sådan statistik eftersom den innehåller mängder av "fel". Se till hur mycket kommunen betalar ut i socialhjälp istället.

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 22:17

Kommunen döljer ju försörjningsstödet (kostnaden för socialhjälp) genom alla dessa fejkanställningar!

 
Ingen bild

Lasse P

19 mars 2017 21:18

PAMPEN JOHAN PERSSON och
JAN BJÖRKLUND har troligtvis fått hjärnblödning.
Dom vill ha 5000 flera poliser när dom säger att det är mindre brott.
Räkna på det ni som kan.
HA HA HA HA HA HA HA.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

19 mars 2017 21:20

EU fortsätter att ödelägga Europa !

Det skulle bli ett fredsprojekt men p.g.a att för många kvinnor sitter på viktiga positioner står Europa i brand som på 40-talet.
Spänningarna ökar inom länderna och mellan länder.
Väpnade konflikter har redan tagit fart om än mellan gäng än så länge.
Men var lugn för att det kommer att sprida sig fast alla dumhuvuden förnekar till döden.

Jag hävdar att dom som fortfarande är positiva till EU ska tilldelas en förmyndare om dom har ledande positioner.

 
Ingen bild

Mattias R

19 mars 2017 22:16

@thoralf
Du tycker inte att det är en aning fånigt att leka Trump och börja använda "fake news"? Förvisso gav det mig ett gott skratt, men kan du inte bättre än så?

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 22:20

Trevligt att du fick ett gott skratt! Det bjuder jag gärna på.

Men jag hoppas att du ändå använder din tankeförmåga!

 
Ingen bild

Pamp

19 mars 2017 22:37

Kriterierna för narcissistisk personlighetsstörning, vem passar detta in på? Någon pamp i kommunstyrelsen?

1. Har en grandios självbild
2. Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, perfekt kärlek.
3. Tror sig vara speciell och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med andra speciella eller högstatuspersoner.
4. Kräver stor beundran
5. Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på egna förväntningar.
6. Manipulativ, utnyttjar andra för att uppnå egna mål.
7. Brist på empati, ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor.
8. Är ofta avundsjuk på andra eller tror sig vara föremål för andras avundsjuka.
9. Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.

 
Ingen bild

X

19 mars 2017 22:43

Noterar att några ökända vänstervarelser, bl a "Mojo" och "Demokrat", emellanåt poppar upp här och visar sin enfald genom att blotta sitt okritiska accepterande av PK-etablissemanget och deras propaganda.
Det är verkligen synd om gamla Sverige...

Thoralf Alfsson

19 mars 2017 22:50

Mojo har kanske fått sin sista kommentar godkänd på min blogg om han inte svarar på min kommentar. Påstår man något så skall man också kunna motivera det!

 
Ingen bild

Nisse

19 mars 2017 23:25

Mojo 20.09
Vem är det som inte har något eget tänkande.
Börja använda ditt eget tänkande innan det är försent.
Eller har du skygglapparna på fortfarande.

Lasse P 21.18
Håller med dig fullständig.
Varför 5000 fler poliser ? Behövs dom när brotten sjunker.
Om nu brotten sjunker skulle väl dom inte behövas, eller hur tänker ni nu?

Tack Thoralf för din blogg. Kanon

 
Ingen bild

Intressant

20 mars 2017 00:15

Peter Springare och Katerina Janouch nya krönikörer på Nyheter Idag
http://nyheteridag.se/peter-springare-och-katerina-janouch-nya-kronikorer-pa-nyheter-idag/

 
Ingen bild

OT

20 mars 2017 00:24

För gärna Sverige ur tiden.

@Hanif Bali (jag gillar din stil)

Du är allt för miljöskadad av Svenne! Byt parti till SD!

För övrigt tycker jag Alice Baah (Ali Baba Kunkhe) borde leka Kalle Anka någon annanstans - ”Highway to Hell! AC/DC, played on Shamisen and Accordion”: https://www.youtube.com/watch?v=VftocVO93uE

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 mars 2017 00:28


@MojoSöndag 19 mars 20:09

"Att dina följare sväljer allt med hull och hår är ju problemet med din blogg"

Dina följare då. Vilka är de? Min gissning är att det är häktes eller vårdpersonal och att du har frigång enligt särskild ordination.

 
Ingen bild

Bror

20 mars 2017 02:47

Inga träd växer till himmelen. Johan Perssons tid som kommunpamp är snart över! Synnerligen maktgalen människa som lever i det blå... farligt för ett kommunstyre!

 
Ingen bild

Leif W

20 mars 2017 05:52

Det finns en hel del att säga om utbildningsprogrammen för invandrare. Faktum är att etableringsplan (2010:197) har som målgrupp endast personer med uppehållstillstånd som är flyktingar, skyddsbehövande och dess anhöriga. Dvs om det finns andra invandrargrupper med hög utbildning så omfattas inte dessa personer av varken etableringsstöd eller etableringsprogram!! Regeringen satsar altså mycket resurser på något som visar sig ge låg utdelning. Bättre att erbjuda en gräddfil av bra utbildning till samtliga som har hög utbildning från sina hemländer för att få snabba resultat. Att utbilda en analfabet till ingenjör är en ekvation som inte går ihop för de flesta skattebetalare.

Angående integrering i det Svenska samhället så blir det inte enklare av att de som endast går SFI-utbildning (Svenska För Invandrare) inte få lära sig något om svensk samhällskunskap, varför inte väva in lite samhällsinformation i Svenska kurserna?
Att det dribblas och förskönas med med siffror och statestik är verkligen oseriöst från myndigheter och politiker, men tyvärr allt för vanligt förekommande när det gäller asyl relaterade ärenden. Bättre att satsa pengar på att hjälpa flyktingar i deras närområden. Vi får hoppas på fred i Syrien och andra länder så att dessa befolkningar kan återvända hem frivilligt, eller om inte annat med löfte om en kontant bonus/belöning, sk`win-win solution`.

 
Ingen bild

Ludvig

20 mars 2017 07:19

Varje dag får man gå till denna blogg för att få veta sanningen, och det gör jag gärna.

 
Ingen bild

Niklas R

20 mars 2017 09:17

Lustigt hur socialister resonerar. När de inte tycker om något som publiceras så är det "fake news". När någon påpekar att de ljuger i media och slirar på sanningen genom att presentera det som "nyheter" m.a.o riktig fake news, så blir de sura och anklagar en för att vara löjlig.

 
Ingen bild

Tony

20 mars 2017 09:22

Sossars absolut bästa grenar är Lögner och egenberikning.

 
Ingen bild

Marina

20 mars 2017 11:14

De egenmäktiga galningarna förstör vårt vackra Sverige.

 
Ingen bild

Veritas

20 mars 2017 18:25

Men detta kom inte som en överraskning ju??? Sossarna har alltid sorterat bort de som har pyssel sättning i arbetsmarknads politiska program från arbetslöshets begreppet; men dem är ju lika väl arbets lösa, lr anställnings lösa. Öppet arbetslösa är enbart dem som hr akassa dem ska stå till arbets marknadens förfogane, efter 300 dagar med akassa stämplas man ut och förs över till AF där man får aktivitets stöd, om man deltar i pysselsättnings åtgärder, då är man dolt arbetslös. Bägge typern av arbetslöshet räknas dock som arbets lösa, sossarna har varken viljan lr förmågan att få ner arbetslösheten, det har dem visat minst sen 1970 talet. Pysselsättning och livstids bidrags försörjning genom långtids arbetslöshet (jo de heter så när man är dolt arbetslös). Lr genom sjukskrivning, ökade sjuktal, förtids pension osv där dem stoppar in folk i sk långtids förvaring. Nu senast genom att dem tog bort tids gränsen för sjukpeng. På AF blir folk arbets lösa, på FK blir dem arbets slöa. Världens bästa välfärd kan inte upprättas om hela världen ska samtidigt plocka pengar ur den, men då bara svenskar och andra inom europeer ska ösa pengar över bidragsb berget. Nu ska skatten öka igen, för att låta pengarna regna som manna över förtids pensionärerna. De samtidigt som dem låter de rikspuckon typ Zara L kräka ur sig sitt Sverigehat och dem servar oss med div. Icke Nyheter.
Här; Eddi Medusas åsikter om Såssial dummokraterna
https://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se