thoralf

Direktlänk till inlägg 18 mars 2017

POLARISERING

Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2017 08:23

Barometerns chefredaktör Anders Enström summerar idag de artiklar de skrivit om brottslighet som begås av utländska medborgare och de reaktioner som kommit på artiklarna. Uppenbarligen har Barometern fått många negativa reaktioner på artiklarna.


”Den ena sidan: Tack! Äntligen vågar ni säga sanningen om invandrarna.

 

Den andra sidan: Skäms! Ni skuldbelägger invandrarna. Och ger bränsle åt de främlingsfientliga krafterna.”

 

Tänk att verkligheten och sanningen är så svår för vissa.


Jag noterade dock en sak i hur Barometern marknadsförde sina artiklar i denna serie. Den första dagen publicerade man artiklar på sin Facebooksida och fick då många kommentarer. De flesta var kritiska till Barometern initiativ. Under resten av veckan har man inte publicerat en enda artikel på sin Facebooksida.


Blev det för känsligt när läsarna både kunde skriva sina egna kritiska kommentarer och läsa andras kritiska kommentarer?


 
 
Ingen bild

X

18 mars 2017 08:42

I fjant-PK-Sverige sopar vi problemen under mattan och skjuter på budbäraren som förmedlar "fel" budskap.
En nation under avveckling.

 
Ingen bild

abbe

18 mars 2017 10:18

Aja Baja publicera obehagliga sanningar det går ju inte för sig lögner och censur ska det vara.

 
Ingen bild

Lena

18 mars 2017 11:41

Tror mer på att SD ligger runt dessa siffror dvs 25% än på de 17-18% som sifo o andra institut får fram. Glädjande!

Eddie Mohamed Omar som skriver i "det goda samhället" ger här en intervju med Swebbtv av Jan Sjunnesson. Den handlar om det muslimska svenskhatet. Borde ses av alla!

http://avpixlat.info/2017/03/18/lordagsintervju-med-eddie-mohamed-omar-om-islams-svenskhat/

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 mars 2017 12:39

"Den andra sidan: Skäms! Ni skuldbelägger invandrarna. Och ger bränsle åt de främlingsfientliga krafterna.”
Den andra sidan ska skämmas dom skuldbelägger oliktänkande svenskar och dom ger bränsle åt de mörka våldtäktskrafterna.

 
Ingen bild

Göta

18 mars 2017 13:05

BROTT OCH STRAFF
Sosse- och MP-regeringen vägrar flytta våldtäktsmän från skolorna!
På SD:s förslag i riksdagen att brottsdömda elever ska flyttas till särskilda skolor för att skydda övriga elever svarar Ylva Johansson att:
"Det är tyvärr så att det inte bara är de som en gång begått brott som också kan begå nya brott. Det skolan har att säkerställa är att ingen blir utsatt för brott, särskilt inte den typ av grova brott som en våldtäkt är".

Regeringen anser alltså att om de som blivit våldtagna i skolan inte klarar av att möta sina förövare dagligen, får de väl själva byta till en annan skola då.
Givetvis är det önskvärt att ingen ska bli utsatt för brott i skolan. Men det är tyvärr numera helt ogenomförbart i vårt Nya Sverige. Man måste inse detta och sluta leva kvar i en låtsasvärld som inte existerar. Våldtäktsförövare ska självklart bort från både skola och sina skoloffer omedelbart.
http://www.friatider.se/ylva-johansson-vill-inte-flytta-domda-valdtaktsman

Ann Heberlein har idag en bra artikel på bloggen ledarsidorna.se, som kan sägas beröra samma ämne. Under rubriken "Brott och straff – när ska vi utkräva ansvar" skriver hon om den kraftiga ökningen av grövre brottslighet bland unga tonåringar. Och hon avslutar med:
"Efter att ha praktiserat någon form av 'Släpp fångarna loss, det är vår-ideologi'
i decennier kanske det är dags att pröva något annat: mindre daltande och mer ansvarsutkrävande, också av unga kriminella och våldsverkare."

https://ledarsidorna.se/2017/03/brott-och-straff-nar-ska-vi-utkrava-ansvar/



 
Ingen bild

Pg

18 mars 2017 13:54

Maskering

Lag & Rätt.

Arbetsgivare i EU har rätt att förbjuda sina anställda att bära slöja.

Det har EU-domstolen slagit fast i ett beslut som väntas få långtgående effekter för inte minst svenska myndigheter som straffar företagare som vägrar acceptera beslöjad personal.
Rättsfallet som ligger till grund för domen är en muslimsk kvinna som jobbat som receptionist på G4S Secure Solutions i Belgien. I april 2006 berättade hon för sin chef att hon från och med nu tänker ha slöja på sig på jobbet, något som arbetsgivaren inte gick med på.

 
Ingen bild

Tors Hammare

18 mars 2017 16:29

Ann Haberlein, den vidriga pk-männskan kommer ta lång tid innan ja litar på henne. Alright hon må va omvänd men isf fra pga egna upplevelser. Som mediakåt lr journalist har du ett större ansvar att granska makten än att bara göra usvängar pga eget gottfinnande. Efter 1-2 år av konsekvent anti pk bullshittande ska jag överväga. Säger överväga. Att tro på hennes omvändning! Tills dess, zero trovärdighet när de kommer till hennes avsikter! Ingen, säger INGEN, kan få mig tänka om i fallet Habbelein. PK-elitens ondska är snarast av DDR grad. En omvändelse kommer inte bara över en natt utan kan va alibi för andra syften. To hell med alla stalinistiska stolpskott! Finns bara SD kvar som genuina Sverige vänner!

 
Ingen bild

Lena

18 mars 2017 17:33

Så bra @Göta att du tog upp detta ämne. Vad tror du Kommunist Ylva skulle ha sagt om det vore ärbara muslimska flickor som skulle bli tvungna att vara klasskamrater med förövarna. Vi förstår nog deras tänk, de vill trycka ner sitt eget folk så mycket det går. Det finns faktiskt barn som inte har föräldrar som varken vill eller inte heller kan flytta från sitt bostadsområde. Detta ämne gör mig verkligen ont. Det är därför man mår så j-vla illa när man ser Kommunist Ylva i tv. Värre hycklare finns inte.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

18 mars 2017 17:44

Sanningen gör fruktansvärt ont för efterblivnas förening , hela skiten rasar ihop katastrofen är ett faktum,något som man själv ordnat mysigt va

 
Ingen bild

Lars Åhlin

18 mars 2017 19:39

Är det inte konstigt att Barometern fått mer negativa än positiva kommentarer till sitt reportageserie? Jag har tänkt mig att vi SD:are är talespersoner för en mycket större grupp medborgare som inte vill/törs engagera sig själva. Tänk om det är tvärtom vi som är udda?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards