thoralf

Direktlänk till inlägg 15 mars 2017

ISLAMOFOBI ELLER BARA SJÄVBEVARELSEDRIFT

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 15 mars 20:11

 

Synd att inte Sverige och något annat nordiskt land var med i denna undersökning. Hade varit intressant hur naiva svenskar svarat på frågan.


Undersökningen gjordes innan Donald Trump kom med sitt förbud för medborgare från sju muslimska länder att resa in i USA. I Polen skulle 71 procent stödja ett sådant förslag. Genomsnittet för de tio länderna inom EU som varit med i undersökningen är 55 procent. 


Hur tror ni befolkningen i nederländerna hade svarat på samma fråga efter den senaste veckans händelser. Blir intressant att följa valet ikväll i nederländerna. Håller tummarna för att Geert Wilders slår opinionsmätningrna.


     

Geert Wilders                              Foto Thoralf Alfsson 

 
 
Ingen bild

GBM

Onsdag 15 mars 21:57

Tyvärr gick det inte Geert Wilders väg i valet, han infriade inte alls förhoppningarna. En tanke på hur det kan gå i Svensk valet 2018? Vi kanske inte ska skruva upp förhoppningarna alltför mycket?

Thoralf Alfsson

Onsdag 15 mars 22:59

Det finns inget valresultat ännu. Bara vallokalsundersökningar om jag uppfattat det rätt.

 
Ingen bild

Lena

Onsdag 15 mars 22:54

Tror inte han blir störst men i alla fall har han gått framåt, s har gjort ett katastrofval och stadsministern Rutte har gått tillbaka men är största parti fortfarande. Så saker o ting kommer att fortsätta som vanligt i Nederländerna, det är mitt tips.

Här är nästa kandidat som hoppas bli Frankrikes nästa president. Nigel Farage intervjuar Marine Le Pen om framtiden.

https://www.youtube.com/watch?v=Hla-FvGFSZ4

 
Ingen bild

Ack libertas!

Onsdag 15 mars 22:55

Hur blev islam, en primitiv barbariska vålds- och terrorlära från 500-talets arabiska öken grundad av en pedofil, en central valfråga i Europa idag?!

Den frågan borde varje sjuklöverpolitiker, varje dåre som röstat på dessa politiker, och varje murvel på Fake News- medierna som legat i maskopi med sjuklövern, ställa sig!

 
Ingen bild

Göta

Onsdag 15 mars 23:31

Kl 23:20: Det holländska valet tycks redan vara avgjort, trots att endast en minimal bråkdel av rösterna är räknade (tre pyttesmå valdistrikt). Den liberale Ruttes regeringsparti VVD räknas redan nu som valets vinnare med preliminärt 31 mandat (en minskning med 10 mandat jämfört med valet 2012). Wilders Frihetsparti ökar med 4 mandat till 19 mandat, men räknas ändock som förlorare till stor lättnad för medierna i både Sverige och Holland.

Angela Merkel har redan ringt Rutte och gratulerat honom samt erbjudit samarbete med Tyskland, som (citat:) "vänner, grannar och européer".

Jag har alltid tyckt att holländarna verkar vara väldigt lika svenskarna. Lika godtrogna, blåögda och naiva...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 15 mars 23:43

Jag håller på och läser "Karen Armstrong - Islam (2000)". Efter att ha läst ca:60-70 sidor konstaterar jag att islam är INTE en religion. Islam är en våldsam politisk terrorideologi och ska INTE skyddas av religionsfriheten.

PUNKT SLUT:

Must Watch: 1400 yrs of Islam history in a few minutes...
https://www.youtube.com/watch?v=guXBTgAxhIw

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

Torsdag 16 mars 05:39

Att det finns så nånga "stolpskott" i Holland förvånar mig !
Dom är ju inte förskonade från terror.
Men gärna för mig. Låt dom ta emot vildarna från Afrika

 
Ingen bild

Sigge

Torsdag 16 mars 06:06

Wilders parti blir näst störst och får 20 mandat. I Holland har flera partier tagit ett kliv högerut och Rutte något som inte skett i Sverige. Sen skall man ha klart för sig att Holländarnas missnöje med invandringen inte har minskat. Det gäller för den nya regeringen att leverera.

 
Ingen bild

Quo Vadis

Torsdag 16 mars 06:35

Den viktigaste lärdomen: Holländska socialdemokraterna gick från att ha varit ett ledande parti till att nästan bli utrotade. Detta vill "oberoende" SVT och andra svenska medier helst inte prata om...

 
Ingen bild

X

Torsdag 16 mars 06:42

Nederländerna röstade, precis som Sverige, för islamisering, våld, våldtäkter och nationell upplösning.
Europa är som Romarriket strax innan det föll samman.
Snart väntar en helt annan tillvaro för lågbegåvade européer.
Men det slipper jag för då är jag inte här.
Skönt.

 
Ingen bild

Nytt SD-rekord Inizio 22,2%

Torsdag 16 mars 07:31

Aftonbladet/Inzio mars 2017

V 7,1 (-0,2)
S 25,7 (+0,7)
MP 3,1 (-0,6)
KD 4,0 (-0,2)
C 12,1 (+1,2)
L 4,7 (-0,7)
M 17,6 (-2,2)
SD 22,2 (+0,7)
Övriga 3,5 (+1,2)

Alliansen: 38,4 (-1,9)
S+V+MP: 35,9 (-0,1)

Undersökningen är gjord av Inizio på uppdrag av Aftonbladet inom ramen för Schibsted/Inizios opinionspanel som speglar svenska folket. Målgruppen är allmänheten 18 år och äldre. Undersökningen omfattar 2304 intervjuer under perioden 8 mars-14 mars 2017 och är genomförs som en webundersökning. Frågan som ställdes var:

”Vilket parti skulle du rösta på om det var riksdagsval i dag?”

 
Ingen bild

Fredde

Torsdag 16 mars 07:50

Att Spanien ligger lägre beror säkert på att de tagit mot förhållandevis få flyktingar.

I förhållande till befolkningen är antalet godkända asylansökningar per 100 000 invånare under 2015: Spanien 2, Sverige 353!! (dubbelt så mycket som Tyskland)

Och det var alltså för 2015, 2016 är ännu värre!

https://www.europaportalen.se/2016/04/sverige-gav-nast-flest-flyktingar-asyl

 
Ingen bild

Sigfe

Torsdag 16 mars 08:40

Många besvikna över Wilders och PVV uteblivna vinst. PVV ökade dock rejält och blev nu näst största parti från att ha varit tredje största. Man skall också ha klart för sig att hela mittblocket i holländsk politik har rört sig högerut. Wilders är dock lite väl extrem i mitt tycke. Nog klokt av SD att hålla lite avstånd. Dessutom skall man ha klart för sig att holländarna är fortsatt negativa till invandring från muslimska länder. Detta måste en ny regering beakta. Tvärtemot vad MSM påstår så rullar det nationalistiska tåget som värnar om Europa och europeiska värderingar vidare. Det tåget kan inte stoppas.
Skall bli intressant att se vad S hittar på på sin kongress. Om de lägger fram lite tuffa förslag och M inte kontrar så kommer M att framstå som ett totalthopplöst alternativ och flykten till SD att tillta. SD skyndar långsamt. Det är bra.

 
Ingen bild

Lena

Torsdag 16 mars 09:05

Är benägen att hålla med @Sigfe i sin analys. Alla har ju förhållit sig till Wilders parti. Det är ju endast honom de har talat om... säger en hel del och kommer att påverka hur de andra partierna agerar framgent.

 
Ingen bild

Niklas R

Torsdag 16 mars 09:06

Något att ha i åtanke när man pratar holländsk politik är att Ruttes parti har ungefär samma inställning till flyktinginvandring som SD har om man tittar på valkampanjen i Nederländerna. Det är en stor skillnad gentemot svensk politik. Så när liberalerna står och slår sig för bröstet i SVT och säger att rätt parti vann så vad de egentligen säger är att Sverigedemokraternas politik är rätt.

 
Ingen bild

Ack ve Ack ve

Torsdag 16 mars 09:26

Holland sa
Nej till ‘populism’
Ja till islamsk terror, könsapartheid, kvinnoslaveri, könsstympning och pedofili

 
Ingen bild

Lena

Torsdag 16 mars 10:01

Sett en kommentar på Avpixlat. MSM säger följande och detta angående "fake news": Wilders besegrad (men gick fram med 27%), Rutte storsegrar (men backar 25%) och om S är det tyst (backar 77%). Sant!

 
Ingen bild

Tjalle

Torsdag 16 mars 10:43

@Ack libertas! Onsdag 15 mars 22:55

Jag ställer mig samma fråga.
När av 57 islamska stater endast nollkommanågot är demokrati i västlig mening så frågar jag mig vad som härmed är bra för väst ?
När nyheter från dessa länder alltid föregås av "vi varnar för starka bilder !" och så visas en sprängkrater och lite blodiga kläder ?
När ländernas invånare bara vill fly ?
Vad är det som är bra ?

 
Ingen bild

Pg

Torsdag 16 mars 10:55

Är FN enbart en organisation för eget välbefinnande?

De senaste tre åren har Sverige skickat 24 miljarder svenska kronor till FN. Mer än hälften är ett kontantbidrag till budgeten som de får göra vad de vill med. Andra länder vill helst bidra till specifika hjälpprojekt, men Sverige sätter en stolthet i att inte ställa några frågor eller krav, utan litar på att FN gör av med pengarna på bästa vis. Att Sverige gör så är ”nästan som en väl förborgad hemlighet” inför skattebetalarna enligt en tjänsteman på UD. Det gör oss dock uppskattade inom FN, eftersom Sverige, som en ambassadör uttrycker det, uppträder som deras ”jultomte”. Det brukar dessutom bli en extra bonus just runt jul, när UD panikskickar miljarderna som blivit över i biståndsbudgeten rakt in i detta FN:s svarta hål.

Det gör också att det blir i princip helt omöjligt att få reda på vart pengarna går. Men FN har mer än åttio tusen anställda, och alla jag någonsin träffat tycker att de vunnit högsta vinsten. Tre fjärdedelar av många FN-organs grundbudget går nämligen till löner och förmåner. En tjänsteman på mellannivå har skattefri miljonlön, subventionerat lyxboende för hela familjen, tillgång till de dyraste privatläkarna, gratis privatskolor och Ivy League-universitet för alla barn. De flyger helst bara första klass.

FN-arbetare i New York lever så väl att många vägrar att ens åka ut och studera de fattiga i andra länder – vilket deras eget fackförbund driver hårt att de ska slippa.

Många anställs inte heller på meriter utan för att de är av en nationalitet som behöver representeras. De kan inte sparkas nästan oavsett hur mycket de missköter sig – eftersom FN utreder sig själva förflyttas bara den anställde. Och få är mer cyniska inför hur illa systemet fungerar än de som själva arbetar där.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 23 april 20:39


Frankrike ett delat land.   Lila = Le Pen Gult = Macron Blått = Fillon Rött = Mélenchon        ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 23 april 14:01


Inbördeskrig om Le Pen vinner har Aftonbladet som rubrik på en artikel idag.   Vi vet nog vilka det är som inte skulle respektera ett demokratiskt val i Frankrike. Det är de där personerna som springer omkring med röda fanor eller rödsvarta fanor...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 22 april 20:33

    Ulf Carlsson har idag en bra artikel i Östra Småland där han kommenterar en undersökning från SCB om hur tätorter ser ut när det gäller parker och betong. Knappast några smickrande siffror för Kalmar och de ”betongsossar” som sty...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 21 april 23:49

Lyssnade i eftermiddag på andra timmen av Studio Ett som handlade om valet i Frankrike och senaste terrordådet i Paris och hur det kan påverka valet på söndag.   Det var en bedrövlig samling experter och icke experter som redaktionen samlat ihop....

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 20 april 22:55


Jag har ställt en interpellation till måndagens kommunfullmäktige angående det ekonomiska resultat som kommunen redovisar för sitt vindkraftverk vid Rockneby. Kalmar kommun redovisar ett resultat på drygt en miljon kronor för 2016.   http://www.o...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

780 besvarade frågor

Omröstning

Hur många procent får Marine Le Pen i dagens val i Frankrike?
 Mindre än 21 procent
 Mellan 21 och 24 procent
 Mer än 24 procent

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se