thoralf

Direktlänk till inlägg 12 mars 2017

DUKTIG VOVVE

Av Thoralf Alfsson - 12 mars 2017 17:15

Klicka för att se klippet.


Väldigt bra av SVT att visa klippet när tjuven grips och hunden gör sitt jobb oavsett vem tjuven är.


Men om tjuven råkar vara muslim är det betydligt mer dramatiskt. Är det någon som förstått vad det i så fall innebär? Bli biten av en hund så att blodvite även uppstår! 


"För det första: 
Islam förbjuder muslimer att ha hundar, och straffet för detta är att man förlorar en eller två qiraats (andel) från sina hasanaat (goda gärningar) varje dag. Det finns undantag i de fall då man har hundar till jakt, för att vakta boskap och skörd."

 

Shaykh Ibn 'Uthaymeen sade: 
När det gäller att röra hunden och det inte kommer någon fukt gör det inte händerna orena, men om han rör hunden och handen blir fuktig, så betyder det att handen blivit oren enligt många lärdas ståndpunkt, och handen måste då tvättas sju gånger, varav en av gångerna ska vara med jord.Slutsats:
Det är inte tillåtet att ha hund, förutom till jakt eller för att vakta boskap och skörd, och det är tillåtet att ha dem för att vakta hus, så länge man bor utanför staden och det inte finns andra medel att vakta huset. Muslimerna ska inte försöka efterlikna kuffaar genom att springa med hunden eller röra dess mun eller pussa den, vilket orsakar många sjukdomar. Prisad vare Allah för denna rena och perfekta shariah, som kom för att ställa människornas andliga och världsliga angelägenheter till rätta, men de flesta människor inser det inte.

 

Och Allah vet bäst

 


Allah vet säkert också vad som händer med en tjuv som blivit biten av en hund. Speciellt om det inte gäller en kuffaar!


Någon från Islamiska Kulturföreningen i Kalmar kan säkert berätta för oss otrogna!

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 mars 2017 18:26

Om ni vill minska risken för att någon med extrem kvinnofientlig politisk ideologi(muslim) flyttar in i ert område, kan det vara en bra idé att sätta upp en "varning för hunden skylt". Kombinera gärna med en fasadflagga och någon kristen symbol.

https://www.haromi.se/ovriga-hundtillbehor/skyltar-c-3_133.html

Mojo rekommenderas däremot att sätta upp IS-flagga.

 
Ingen bild

Mt

12 mars 2017 18:42

@Cosmik Debris
Du glömde en detalj... om jag citerar kursledaren på brukshundsklubben ... "det räcker inte med svenska och engelska utan ni måste även ha på hrrm annat språk oxå......... e ja ni förstår...."
:) :)

 
Ingen bild

Pepparholm

12 mars 2017 18:46

Fler hundar till polisen. De är bättre än batonger, elpistoler, pepparspray och vattenkanoner. Dessutom är poliser som är hundförare mycket humana personer. Risken är att muslimer som vill bli poliser får stora skadestånd av DO.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 mars 2017 18:46

Gäller samma regler för katter ?

 
Ingen bild

Mattias R

12 mars 2017 19:37

Antar att du inte har värst mycket umgänge med muslimer så att du har ngn personlig erfarenhet av det här med hundar. Många av oss som har den erfarenheten finner dagens blogg pinsamt skrattretande. Samma gamla generaliseringar gång efter annan.

Thoralf Alfsson

12 mars 2017 19:45

Menar du att citaten från islamguiden är felaktiga!

Personligen kan jag inte påminna mig att jag sett någon muslim ha en hund. Men jag vet vilken effekt hundpatrullen hade när jag gjorde FN-tjänst i Sinai. Det var inte för inte som vi hade en hundpatrull i öknen trots en temperatur som ofta låg över 40 grader i skuggan. Vilket var problematiskt för hundarna. De var de enda som hade egen AC i öknen. Det var 1978.

 
Ingen bild

Vakttornet

12 mars 2017 19:52


Arabiskt kalifat eller turkiskt sultanat?

Den muslimska invasionen av Sverige fortsätter och landets totala förvandling till en muslimsk koloni rycker allt närmare. Frågan är vilken grupp inom islam kommer att ta över makten.
Huggsexan om Sveriges framtid mellan olika etniska och sekteristiska grupper inom islam är redan igång.
De senaste dagarna har den turkiska regimen börjat mobilisera turkiska muhammedaner i Sverige och i övriga Västeuropa för att föregå araberna och andra islamska grupperingar inför ett förestående islamskt maktövertagande. Den turkiska regimens agerande är ett led i Erdogans strävan om att återupprätta det Ottomanska riket och återerövra västvärlden.

PS
Vad har Sverige en armé till för?!

 
Ingen bild

Kalle

12 mars 2017 19:55

""Turkiskt kaos i Europa""
""Detta menar Erdogan med anhang visar på att Nederländerna är “nazister”, “fascister” och “rasister”. Även i Tyskland har man stoppat dylika möten. Ironiskt nog är utländska politiska möten i Turkiet förbjudna.""

http://avpixlat.info/2017/03/12/turkiskt-kaos-i-europa/

OBS Avpixlat skriver att utländska politiska möten är förbjudna i Turkiet.

Mycket intressant men Turkarna kräver att de skall få ha politiska valmöten i EU.

Mycket egostiskt av Turkiet!!!

De visar vart skåpet skall stå och bryr sig inte om vad EU tycker om det utan hotar EU.
Samtidigt vill Turkiet bli medlemmar i EU. Nu har väl Turkiet visat farg så det räcker.

 
Ingen bild

Lucinda

12 mars 2017 20:08

@Mattias Rrrrrrrrrr
Hur gammal var Aisha när islams grundare Muhammed som 53-årig gubbe 'gifte sig' med henne?!
Fråga dina muslimska vänner och återkom med svar.

 
Ingen bild

Joakim

12 mars 2017 20:16

@Mattias R
Dina muslimska vänner är de Shia eller Sunni?

 
Ingen bild

Christer

12 mars 2017 20:58

En fin filmsekvens på människans bästa vän i arbete. Jag tror att om polisen i högre grad använder sig av hundar i t.ex Rinkeby så vore mycket vunnet. Får bara "guldklimparna" klart för sig att kastar man sten så släpps också hunden. Har sedan polisen elpistol så kan man också lagföra fler, om det är detta man vill förstås. Men ibland undrar man om myndigheterna vill ta tillbaka kontrollen i sitt eget land. Varför har man släppt greppet om alla dessa utanförskapsområden? Är det den svenska flatheten kombinerat med konflikträdslan som ligger bakom, och skräcken för att bli kallad rasist?
Det står i MSM-media att det inte blir någon ny polisstation i Rinkeby. Inget byggbolag vågar bygga där helt enkelt. Man kan inte säkra arbetsplatsen eller skydda sin personal. Man skulle vilja fråga ledande politiker hur detta känns. Hur skall situationen klaras ut? Vad blir nästa steg? Är det någon som tror att det ska vända snart, och att det snart blir bättre?

 
Ingen bild

X

12 mars 2017 21:10

Valet mellan att kyssa en hund eller en muslim är det lättast som finns 😁.

 
Ingen bild

Ali Allah

12 mars 2017 21:18

Allah hallal falallah! Allallah all ala-allah halallaj falal. All allalh al Faziz.

Thoralf Alfsson

12 mars 2017 21:34

Smart kille!

 
Ingen bild

Lotta_1

12 mars 2017 21:23

36000 medborgare i Turkiet bor i Sverige. Men ohhh är de inte svenskar? Då tycker jag att de kan återvända till Turkiet. Detta är väl ett bevis på att dessa individer har inget som helst intresse av att tillhöra vårt samhälle. Utvisning är ett måste.

Thoralf Alfsson

12 mars 2017 21:35

Tänkte på samma sätt. Stödjer de sedan AKP är anledningen än större att de flyttar tillbaka till Turkiet.

 
Ingen bild

calle

12 mars 2017 21:45

nu kommer nog polishundar förbjudas! mäktiga krafter sabbar polisväsendet med flit! hör hur kriminaltekniker inte hinner med, det är planerat sedan år 2004! samtidigt som vapen, knark och kriminella flödar in över öppna gränser!
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/858512?programid=1316

Sverige är ett paradis för kriminella och advokater

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 mars 2017 21:58

@ChristerSöndag 12 mars 20:58

Ett moskébygge (Läs: politisk lokal eller komandocentral) skulle däremot inte ha vandaliserats och plundrats.

Bygg en mur runt eländet med ett fåtal gränsövergångar, bevakade av tungt beväpnad gränspolis. Visum bör krävas av invånarna i Rinkeby för att besöka Sverige.

 
Ingen bild

Iceman

12 mars 2017 22:33

Nej, släpp inga hundar i Rinkeby. Hundarna förtjänar inte att stenas ihjäl av medeltidspersonerna. Använd tjänstevapnen eller sätt in vattenkanoner, tårgas och gummikulor. Vad som helst utom daltandet som bara föder förakt.

 
Ingen bild

Mojo

12 mars 2017 22:42

Håller självfallet med Mattias R. Samma gamla generaliseringar Thoralf,gång efter annan.Har själv muslimska vänner av alla de sorter och dom har inga problem med hundar men undviker man som du Thoralf muslimer så förstår jag att du läser religiösa skrifter som fan själv.
Cosmik Debris(Alice): Är du purken eller lättkänslig :-)

Thoralf Alfsson

12 mars 2017 22:55

Men de har inga hundar!

 
Ingen bild

Lucinda

12 mars 2017 23:08

@Mojo
@Mattias R

Hur gammal var Aisha när islams grundare Muhammed som 53-årig gubbe 'gifte sig' med henne?!
Fråga era muslimska vänner och återkom med svar.
Panelen väntar...

 
Ingen bild

Molle

12 mars 2017 23:18

Enligt muslimer är det vi som är de "orena hundarna"

Så du mojo, sug på ditt socialbidrag så länge du nu får behålla det.
För är du svensk lär det inte vara så länge till.

 
Ingen bild

Lena

12 mars 2017 23:23

Håller för en enda gång med @Mattias R när han säger att du inte vet mycket om muslimer och hundar, Thoralf. De ortodoxa muslimerna ja, det finns ett tabu om att hundar är orena i deras tankesätt. Jag har bott 12 år i en förort söder om Stockholm och vet gaska väl att de flesta s k muslimer skiter i allt vad imamerna säger. De använder islam och sin identitet som en sköld, ett sätt att gömma sig och slippa ta ansvar för sitt liv.
Det jag också har märkt , i alla fall av de ligistmuslimer som jag sett som gärna har en pitbull eller liknade, som de uppfostrar galet elakt. Jag har vid flera tillfällen sagt ifrån till dessa ligistungar som stryper och rycker i hundvalparna. De tror valparna är leksaker. Jag har sagt till dem att sluta upp att vara så elaka mot hunden. Då har de tittat upp förvånat.

Thoralf Alfsson

12 mars 2017 23:37

Ett machofenomen i storstaden/förorten.

Jag har funderat lite men jag kan inte komma på en enda gång jag sett en muslimsk familj där kvinnan och kanske någon dotter i familjen bär slöja och att de haft en hund med sig.

Visst det finns säkert sekulariserade muslimer som aldrig besöker en moské som har anammat den västerländska livsstilen och lärt sig att uppskatta och förstår glädjen med en hund. Men som sagt jag har inte sett det själv.

 
Ingen bild

C Andersson

12 mars 2017 23:29

Bättre SD på Grand Hotel än APK i Fittja!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 mars 2017 23:46

Att baka pizza (med skinka) ser muslimer tydligen inga som helst problem med? Det är när saker inte faller dem på läppen som det hänvisas till den politiska ideologin islam.

 
Ingen bild

C Andersson

13 mars 2017 00:07

Det skulle stått AKP i Fittja - APK är ju något helt annat.

 
Ingen bild

Lena

13 mars 2017 00:19

För några dagar sedan tog @Hacke upp en länk som jag anser är mycket läsvärd då den handlar om identitetspolitiken som förs numera med särrättigheter för vissa grupper.
"Enligt den politiskt korrekta doktrinen ses Sverige invånare inte längre som individer utan som gruppmedlemmar tillhörande olika etniciteter och religioner eller tillhörande grupper med särskilda sexuella läggningar."

www.document.no/2015/08/07/krutdurken-som-svenskarna-sitter-pa

 
Ingen bild

Mig

13 mars 2017 00:28

Kanske skulle vara bra att posta länken till snutten också. Så man kan titta menar jag.

 
Ingen bild

Bra länk

13 mars 2017 02:35

Slipp Sveriges kommunistblaskor-Läs utländsk media
http://www.inetmedia.nu/nyheter/welcome.shtml

 
Ingen bild

Tobbe S

13 mars 2017 03:15

Det finns undersökningar... 20% av de nyinvandrade hoppar av islam och blir sekulariserade. 80% av andra generationen hoppar av. Det är därför prästerskapet är desperata.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

13 mars 2017 03:42

Ett säkert sätt att slippa en muslim som chaffis när man beställer taxi är att säga att man har hund. Finns icke en chans att en muslim tar en sån körning. Sen när bilen kommer så säger man bara att hunden stannar hemma.... Funkar varenda gång.

 
Ingen bild

Micke

13 mars 2017 05:34

Iceman! Du har helt rätt;);)Hoppas doggen inte bet hål:)då gör det mest ont:)

 
Ingen bild

Mojo

13 mars 2017 06:02

Thoralf: Visst finns det muslimer som har hundar,jag känner fler i Sthlm.
Molle:Vi kan nog alla vara orena! Sköter du din hygien? Socialbidrag? Har jag aldrig haft men rätten att få det har vi alla,även du.

 
Ingen bild

biran

13 mars 2017 06:18

När du beställer taxi säg att du troligen skall ha din hund med, oavsett om du har någon hund. Då skickar inte taxi en muslimsk chaufför. Om vi tillämpar detta ofta så minskar taxibolagens intresse för att anställa mussar.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 mars 2017 06:18

Man kan fundera på när man läser om allt som händer varje dygn i Sverige.
Bränder och alla former av våld.
Hur kan människor som anses vara dom bästa inom partierna på att leda landet hävda att vi har inte några specifika problem här.
Prat och förnekelse löser inga problem !
Hundar löser inte något. Dom blir skjutna och stenade.
Så länge som polisen inte får skjuta skarpt kommer bilbrännare att fortsätta att elda på.
Försäkringspremierna stiger snabbt !
Förstörelsen av Sverige är en följd av psykopaten Reinfeldts galna politik.
Han skulle som straff tvingas bo varierande i olika laglösa områden.

Ingen vågar bygga polisstationen i Rinkeby.
Det visar väl att det finns en rädsla bland alla svenskar.

 
Ingen bild

Viveka

13 mars 2017 09:48

Ingen vågar bygga polishus i Rinkeby! Smaka på det! Det visar väl vem som har makten i Sverige! Men Sverige lever i förnekelse!

 
Ingen bild

Stefan A.

13 mars 2017 10:11

Svensk polis visar en oerhörd effektivitet, en som anmälde en båtstöld kl. sju och femton, kl. åtta var det nedlagt, men det intressanta är var det fallet hamnar i statistiken...som uppklarat?

 
Ingen bild

Coyote

13 mars 2017 17:32

Jag har hört att muslimer som blir bitna av hund gaar miste om de 72 jungfrurna i paradiset. Är det därför de är saa rädda för hundar?

 
Ingen bild

Mattias R

13 mars 2017 18:28

@Thoralf Alfsson
Söndag 12 mars 19:45
Nej tror att dina citat stämmer bra. Men bara för att det står i islamguiden behöver knappast det vara lag för speciellt många. Har haft samtal med en syrier idag om den här saken. Han hade själv hund i tolv år när han bodde i Damaskus, en labrador förövrigt precis som jag själv har. Väldigt många har faktiskt hundar där. Finns ju till och med beskrivningar i koranen om folk med hundar.
Det är så billigt av dig att inte ta reda på fakta från människor som faktiskt lever som troende muslimer. Vad är kulturell tradition och inte?

@Lucinda
Söndag 12 mars 23:08
Vad jag förstår var hon sex år. Nio när äktenskapet fullbordades. Har du andra siffror?

 
Ingen bild

s29

13 mars 2017 23:36

Jaha du Mattias R: Har du ochså suttit i Rinkeby och käkat middag hos Turkar? Suttit barnvakt hos Greker? Uppväxts i förortsgetton? Jo fan vad mycket hundar dom har.

 
Ingen bild

Odalbonde

16 mars 2017 03:35

In Dog We Trust.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 18 nov 23:56

I början av veckan skrev jag ett blogginlägg om fotboll och Kalmar FF. Som fotbollsälskare och hängiven supporter till KFF var jag besviken på det som laget presterat under de senaste åren och speciellt det man presterat under hösten. Min slutsats va...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 23:34


  Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson   Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se