thoralf

Direktlänk till inlägg 3 juli 2016

SVENSKAR ELLER IRAKIER?

Av Thoralf Alfsson - 3 juli 2016 00:53

Jag skulle vilja ställa en fråga till alla politiskt korrekta och inte minst alla politiker inom 7-klövern. Titta på denna video och berätta sedan om detta är svenskar eller irakier!

 



  
 

Ja, vad tycker mina läsare? Enligt min uppfattning var det väldigt få etniska svenskar på Guldfågeln arena ikväll. Det var riktigt obehagligt. Jag hade köpt en biljett på långsidan men jag insåg redan från start att det inte var en bra placering mitt ibland alla dessa irakier. Jag flyttade ganska omgående till kortsidan där det var lugnare men efter ca 10 minuter av matchen började sektionen invaderas av irakier med trummor och andra ljudhöjande instrument. Det blev mer eller mindre olidligt när de sedan ogillade svenskar och började ge mig fingret, kände jag faktiskt som att det var ganska hotfullt och valde då att flytta till andra kortsidan där det såg ut som en del svenskar fanns.


Varför var det inte fler svenskar och Kalmar FF supportrar på arenan i eftermiddag? På hemmalagets stå var det helt tomt. Det var bara för ynkligt!


 


Vågade inte svenskarna komma till Guldfågeln arena när så många irakier skulle komma. Var de rädda för bråk? Jag såg ingen av de politiker som såg denna match som en integrationssatsning där Kalmar kommun gick in med en kostnadsgaranti/förlustgaranti på 300 000 kronor för att matchen skulle kunna genomföras.


Med en publik på ca 2 800 personer som betalt 100 kronor blir det 280 000 kronor i intäkter. Det skall bli intressant att ta reda på vad denna match kostade skattebetalarna i Kalmar.



Det var till och med en irakisk speaker. Det kallar jag integration. Martin Nilsson klarade uppenbarligen inte att uttala namnen på de irakiska spelarna ;-)

 

"Svante Samuelsson, klubbchef i Kalmar FF kände glädje efter matchen trots förlust: 

 

- Det är fantastiskt kul att se hur stor fotbollen är världen över, var man än är så förenar den folk. Jätterolig match att arrangera, säger Svante efter matchen." 

 

Jag undrar var Svante Samuelsson såg det som "förenar folk". Jag såg det i varje fall inte. Svante Samuelsson satt i tryggt förvar på den egna mer eller mindre publikfria läktaren. Undrar inte Svante Samuelsson var de egna supportrarna fanns. De var i varje fall inte Guldfågeln arena!

 

Det är bara att se på ovanstående klipp så begriper nog var och en att detta inte var frågan om någon integration, det handlade mer om irakisk nationalism och segregation. Av de 2 800 betalande var det enligt min egen uppskattning max 300-400 etniska svenskar. Alla andra var invandrare! Och inte minst ensamkommande barn. Jag är övertygad om att det var många hundra ensamkommande barn på Guldfågeln arena. Jag såg nämligen en rad bortkomna ensamma kvinnor på matchen. Min gissning är att de var anställda på olika hvb-hem för ensamkommande.


 

Ensamkommande barn med en anställd?


Det skall bli väldigt intressant att läsa hur Barometern och Östra Småland beskriver matchen och publikens uppträdande. Nu tror jag inte lokaltidningarnas journalister fanns på sektionerna med alla irakier. De satt säkert på pressläktaren i säkert förvar från dessa vilda irakier.


Om Kalmar FF och Kalmar kommun vill ha mycket publik på dessa matcher måste man dela upp sektionerna mellan hemmalag och bortalag. Idag tror jag att många svenskar inte gick på grund av att de inte kunde köpa en trygg biljett/plats där bara hemmalagets supportrar fanns. Jävligt illa planerat av arrangören Destination Kalmar och Kalmar FF.


En invandrare påstår i en kommentar att det mest var kvinnor och barn på arenan. Granska denna bild så får ni se om ni delar hans uppfattning. En bild säger mer än tusen ord. 


 


Jag hittade även några kvinnor.


 


Hur matchen gick? 1-0 till Iraks OS-landslag.

 
 
Ingen bild

A

3 juli 2016 08:29

Ha, ha, ha...
Sverige är, som de yngre säger, fetkört.
Nedmonteringen pågår varje dag.
Verkställarna framröstade av 87% av väljarna.
Jag säger bara:
- Skyll inte på mig. Jag röstade sverigevänligt men svenskarna röstade för sin egen undergång.
God natt. Adjö. Farväl. The End.

 
Ingen bild

S-E Kalsson

3 juli 2016 08:32

Hur många av dessa nästan 3000 har arbete att gå till ? Säkert ingen hög procent ! Och detta blundar våra politiker ? , för djävligt , kommande vecka får jag troligen Ratsitkatalogen ska bli spännande att se hur många asylsökare som inte har jobb i Högsby kommun !

 
Ingen bild

Chrille

3 juli 2016 08:39

Ursäkta, men förklara för mig hur detta evenemang var tänkt att befrämja "integrationen".
Menade man att publiken skulle frottera med varandra.
Kramkalas mellan invandrare och svenskar bland publiken där man gjorde utbyte av livserfarenheter sinsemellan och bestämde att umgås framgent.
Var det tanken av politikerna så är dom ännu dummare i huvudet än jag trodde.

Vågade Kalmar ens vinna?

 
Ingen bild

Hacke

3 juli 2016 10:18

Tack Thoralf. För att du med öppna ögon bevittnar, dokumenterar och informerar om vad som sker i vårt samhälle. Att du reflekterar och ställer de relevanta frågorna som ingen i det s k medieetablissemanget varken vågar, vill och uppenbarligen inte heller är kapabla att göra.
Detta är bara en liten del av det nya Sverige som ingen vid sina sunda vätskor kan tro kommer att utvecklas åt något som helst positivt håll. Frågan är snarare; Går det att rädda vår forna välfärdsstat från den kollaps och det samhälleliga kaos vissa uppenbarligen önskar, planerar och agerar efter.

 
Ingen bild

Göta

3 juli 2016 10:28

Chrille skrev (08:39): "Vågade Kalmar ens vinna?"

En mycket berättigad fråga!


 
Ingen bild

Göta

3 juli 2016 10:41

Mycket bra bilder Thoralf, och högst signifikativa för dagens Sverige.

(Men borde inte flickorna på bilden vara pixlade?)

 
Ingen bild

Jan Eriksson

3 juli 2016 12:15

Jag tycker att du sänker dig till väldigt låg nivå med ditt reportage från en vänskapsmatch i fotboll. Dina insinuationer är fula på samma sätt som MSM vinklar sin behandling av SD. Mina tankar om dig var betydligt högre.

Thoralf Alfsson

3 juli 2016 12:42

Var du på Guldfågeln arena och såg matchen?

Vilka "insinuationer" syftar du på?

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 juli 2016 12:22

Så klart att Kalmar-laget hade fått order om att släppa in minst ett mål. Så det var inte självmål ens, Thoralf?

Jag tänker på de småbarnsföräldrar som ute bland folk är så rädda för att deras unge ska skämma ut dem med skrik o d. 'Bara den här gången, bara idag, vet det', säger de till sin treåring och ger efter. För husfridens skull, för att slippa skämmas.

Hade nu Kalmar vunnit - vad hade då hänt? ???

Upplopp av treåringar i Kalmar med omnejd - är min gissning.

Harreminje, det har gått långt nu!

 
Ingen bild

Christer

3 juli 2016 14:05

Rubriken "svenskar eller irakier" passar in på mycket här i Kalmar med omnejd. I Nybro har det under en tid varit oroligt, med många slagsmål mellan olika "grupper" som våra lokala medier valt att uttrycka saken. Ingen vågar säga som det är, att det är ett problem kopplat till invandringen, och att huvudingrediensen stavas islam. Men nu har kommunalrådet Christina Davidsson gått ut med ett "önskemål" om att både polisen och Migrationsverket måste ta tag i saken. Den lokala polisen måste få jobba på hemmaplan, istället för att skickas bort till andra kommuner. Migrationsverket måste genast ta itu med problemen på främst asylboendet Kungshall.
Men varför skulle Migrationsverket vilja syssla med baksidan av migrationen? Varför skulle polisen hjälpa just Nybro?
Nedmonteringen av Sverige pågår för fullt förstår du väl Christina Davidsson. Med folk som Ribbenvik och Dan Eliasson vid rodret så kommer undergången närmre för var dag.

 
Ingen bild

calle

3 juli 2016 15:09

där jag bor är det mest utlänningar, som publiken visar, så ser verkligenheten ut i många områden i Sverige.

men det som man nu reagerar på är att unga svenska tjejer blir ihop med de ensamkommande barnen. Är de hjärntvättade sedan skolan eller är har de dåligt skälvförtroende eller ser de ingen annan utväg än att ta del av de ensamkommandes förmåner i Sverige. de ser så ledsna ochnerknarkade ut. när d ser ut at bli tvängshånglade av 20 åriga afriken och araber- eller de svenska tjejerna prosituerae. det är ingen kärlek man ser, när man ser tt de sveska tjejerna går med på att behandlas som skit av utlänningarna. verkligen upprörande att se. och de utländska bussförarna låter dom åka gratis om de är i sällskap med de ensamkommande barnen som ser ut att vara ca 20-25 år.

vet föräldrarna om att deras döttrar är madrasser till utlänningar?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 juli 2016 15:20

Fråga: Varför rapporterades det inte om några sextrakasserier när t.ex Bruce Springsteen, Håkan Hellström eller Iron Maiden spelade på Ullevi?

Svaret är att på Ullevi var inte det klientelet inbjudna som startat vågen av sextrakasserier och våldtäkter i Sverige. I klarspråk betyder det att svenska hyggliga killar INTE skall lastas för vad ”ensamkommande överåriga muslimska barn” med medeltida kvinnosyn gör.

Detta är ett nytt fenomen.

För att veta detta är jag tillräckligt gammal.

 
Ingen bild

Chrille

3 juli 2016 15:46

@ calle

Jo, så ser det även ut i min kommun.
Enda som inte går att se i "publikhavet" på bilderna är om det sitter tiggare där, men dom har kanske gått på muggen.

 
Ingen bild

Fans

3 juli 2016 16:28

Du satt som en tyst mus och kollade på matchen men så fort dem gjorde mål tog du tag i den kamera och började fotografera osv......det fanns svenskar som satt i läktaren där alla irakier satt och tror att dem njöt....

Thoralf Alfsson

3 juli 2016 17:10

Har svårt att tro att de njöt! Varför skulle de njuta? Förklara det för mig.

Jag förstår att du inte gillar att jag fotograferade detta. Varför gillar du inte det? Förklara även det.


 
Ingen bild

Tony

3 juli 2016 16:47

Hörde lite på Jan Björklund när han svamlade i Almedalen,
han har nog inte begripit ett jävla jota om Brexit?
Han svamlar istället om att Sverige ska överlämna mer
makt till Bryssel, och någon Svensk Folkomröstning vill
han inte höra talas om, vad folket tycker skiter han så
väl som andra vetbästare fullständigt i, i Sverige ska en
liten hop tyckare, som i förlängningen ser ett fett
jobb i Bryssel som ett mål få lov att ha åsikter, folkets
åsikter bryr man sig inte om.

 
Ingen bild

Thorun A

3 juli 2016 17:07


Vem integrerar vem?
Många svenskar lever fortfarande i villfarelsen att muslimer kan och kommer att integreras i den svenska kulturen. Faktum är att det är Sverige och svenskarna som bit för bit integreras i det islamska imperiet.
Bilderna ovan bär vittnesmål om detta. Guldfågelarenan i Kalmar ser ut att vara Irakiska lagets hemmaarena. Kalmar är bortalaget.
Påståendet om att publiken främst bestod av kvinnor och barn ligger i enlighet med den rådande definitionen av begreppet barn. Alla män som är under fyrtio och söker asyl i Sverige är barn, enligt Regeringen, Migrationsverket, Media och sju riksdagspartier.

PS Varför bjöds inte Iraks damfotbollslag att möta Kalmars damer istället?
Det verkar som om feminismen inte gäller i integrationspolitiken.
Förresten har Irak ett damfotbollslag?

 
Ingen bild

Jan Eriksson

3 juli 2016 17:17

Till Thoralf
Ditt reportage är skrivet i en anda där du på ett tendentiöst och insinuant sätt helt enkelt skriver skit om invandrade irakier. Du känner inte dem, du vet inte vilka de är. Du har ingen aning om var i Sverige de har sitt leverne. Eller hur det lever. Det enda du för fram är att de är hotfulla, skapar obehagskänslor, är vilda, för oljud, invaderar läktarna och hejar på sitt landslag.

..få etniska svenskar..
..riktigt obehagligt.. (Vadå? Du reser ju utomlands. Är det också obehagligt för dig att möta lokalbefolkningen? Eller är du extra rädd för irakier?)
..invaderas av irakier med trummor och andra ljudhöjande instrument.. (Hmm. Bajens sambaklack då. Minns du den? Hyllad för sitt (o)ljud.)
..mer eller mindre olidligt..
..ogillade svenskar och gav mig fingret.. (Gav fingret till motståndarsupporter. Hu så hemskt. Inga hatiska ramsor? Inga knallskott?)
..flyttade till andra sidan.. (Gick inte att vara kvar. P g a finger och "oljud". )..hotfullt läge.)
..Vågade inte svenskar gå till Guldfågeln när så många irakier skulle komma..(Ren spekulation. T ex jag visste inte ens om matchen)
..kostade skattebetalarna..(Jaha, FF kostar annars inget för kommunen, vilket torde vara bekant)
..t o m en irakisk speaker..(Det var väl bra om det var mest arabisktalande där. Bra tänkt! God service.)
..ingen integration..irakisk nationalismen och segregation.. (För i helvete! Handlar inte alltid landskamper om nationalismen. Det är väl klart att irakier vill se sitt landslag spöa svenskar. Precis som vi vill se vårt besegra alla andras. Är det inte svensk nationalismen under Camp Swedens fanor då?)
..många hundra ensamkommande barn..bortkomna ensamma kvinnor..anställda på HVB-hem..
..vilda irakier..
..många svenskar inte gick p g a inte kunna köpa en trygg biljett/plats..jävligt illa planerat..
(Jag har varit på massor av fotboll utomlands. Jag köper dyr plats då jag vill sitta bra, vilket innebär att jag alltid är omgiven av hemmasupportar. Gäller även i Sverige. Visst har det hänt att man lämnat lite i förtid, men aldrig har jag känt någon oro. Inte ens på Volkspark Arena. Där jublade jag när Leverkusen gjorde mål. Ensam stående, tills jag fattade att i den här matchen var det HSV som hade röda tröjor och Leverkusen vita. Matchen innan (i Euroleague) var det tvärtom.)
..påstår..mest var kvinnor och barn..(Så vadå? Har det någon betydelse vad en invandrare påstår om publikens sammansättning? Har det någon betydelse överhuvudtaget? Du lägger möda på att motbevisa invandraren med dina bilder. Varför då? Är det för att "invandraren" ska framstå som en lögnare?

Du skriver precis i en sådan stil som används för att beskriva SD och dess politiker. Du ska inte sjunka till deras låga nivå, vilket du gör i ditt reportage.


Thoralf Alfsson

3 juli 2016 17:55

En seriös kommentar och den skall du ha all heder av Jan Eriksson.

Men jag skriver precis som jag upplevde fotbollsmatchen från min egen horisont. Du var ju inte på matchen!

Det är möjligt att någon kände igen mig som sverigedemokrat och därför utsatte mig för diverse gester av den anledningen men det förändrar inte min upplevelse. Den var inte positiv oavsett var du anser Jan Eriksson.

Kalmar kommun ger Kalmar FF ett föreningsbidrag, vilket beslutades för 6-7 år sedan. Till denna match beslutades om en särskild förlustgaranti på 300 000 kronor av kommunstyrelsens arbetsutskott. Varför just till denna match? Vi vet nog alla svaret. Hade det varit Israels OS-landslag hade det inte funnits 300 000 kronor för ändamålet!

Min fråga i rubriken var är det svenskar eller irakier på läktaren. För mig är svaret entydigt. Irakier! Dessutom kommer de aldrig bli svenskar! Det är huvudpoängen med mitt blogginlägg. De politiskt korrekta anser att alla invandrare blir svenskar när det får uppehållstillstånd och än mer om de blir svenska medborgare. Men svenskar blir de dock inte enligt min uppfattning.

När jag dessutom blir påhoppad i ganska grova kommentarer som jag inte godkänner om att publiken mest utgjordes av kvinnor och barn anser jag att jag har all rätt att lägga upp foton på publiken som till 80-90 procent bestod av män med invandrarbakgrund. Det var verkligheten oavsett om du gillar den eller inte.

Jag tror dessutom att massinvandringen till Sverige är förödande för landets ekonomi och framtid. Den uppfattningen ändrades inte av min upplevelse på Guldfågeln arena igår, den snarare stärkte min uppfattning. Därför skriver jag också om min upplevelse.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 juli 2016 18:10

Käre Svante fotbollen förenar ja , men bygger inga fungerande samhällen
Vilken djävla dumskalle som helst kan springa efter en boll defakto .
IQ och fotboll har inget samband, däremot iq och välstånd

Trevligt för övrigt med sossefest både på och utanför planen
Bebisarna på läktaren tycker vi ser ut som 20-25 år gamla.

Att få svenskar inte gick tja 70 % vill inte ha detta ,så det är väl inget konstigt med det, när dom 70% fått nog, och röstar på SD, så blir det nog till att springa för dom ansvariga, nu är det bara en tidsfråga tills dess.

Tal om integration är bara patetiskt, det kräver nämligen två parter
Matchen kan ses som folkets svar på socialdemokraternas arbete inget annat, "festen" är snart slut då kommer ansvarets timma och hemresor

Pågår det fortfarande strider/krig i Irak ?

 
Ingen bild

B

3 juli 2016 18:16

De etniska svenskarnas uppgift 2016 är att finansiera de ekonomiska migranterna uppehälle här i det vänsterliberala fjantlandet. Sjukvård, fotbollsmatcher,badhus, socialbidrag,bostadsbidrag m. m, m. m.
Dessutom att hålla med objekt för sexuella förlustelser.
Tyvärr har inte svenska folket förmågan att se hur det förhåller sig.
Vår bestämmande elit har en agenda för Sveriges framtid och den är inte vacker. Tyvärr är det för sent att stoppa utvecklingen.
Det lär bli ett brutalt uppvaknande för den naiva svensken.
Välkomna till verkligheten, som Jimmie sade.

 
Ingen bild

calle

3 juli 2016 18:30

jan eriksson. massinvandringen har annu inte börjat drabba de högre skikten i samhällt. men sakta och säker byts läkare, advokater, enhetschefer, generaldirektörer politiker ut med personer som känner lojalitet mot sina landsmänn och då blir även rika pk-svennar drabbade. hittills har massinvandringen varit ett verktyg för lönedumpning i enklare yrken. oh att pk-svennar har kunnat tjänat pengar från massinvandringsindustrin.

när hela Sverige är som Malmö och utjämningssystemet kraschar, kommer det blir nog konkurens om landets resurser. och svenskarna får nog vika sig och bli undanträngda som indianerna i Amerika. då räcker det inte med att ha mycket pengar för att försöka köpa sig fördelar. Pursvenskar blir nog behandlade som gästarbetare nu blir behandlade i Arabländerna.

 
Ingen bild

Chrille

3 juli 2016 18:46

Här är en som sannerligen har lika mycket inne i huvudet som bollen på Guldfågelns Arena, nämligen luft. (Fast det är nog att kränka bollen, tror jag).
Vem? Jo, Migrationsverkets Anders "levainteiverkligheten" Danielsson.
"Ingen har fått det sämre i Sverige".

http://www.friatider.se/anders-danielssons-hanfulla-utspel-sverige-har-inte-knackts-av-asylkaoset

Ursäkta språket, men han pissar rakt upp och ned på exempelvis poliser i yttre tjänst med allt elände som massinvandringen, särskilt 2015, fört med sig. För att inte tala om alla våldtäkter som skjuter i höjden.

Det är konstaterat, är man tillräckligt dum i huvudet så hamnar man som höga chefer på myndigheter.
Det är också anledningen till att Sverige är som det är.

 
Ingen bild

Berit

3 juli 2016 18:54

Tack för en mycket bra verklighetsbeskrivning av hur det såg ut på fotbollsmatchen mellan irakier och svenskar på Guldfågelns arena i Kalmar.
Det var väl solklart att svenskarna var tvingade att släppa in ett mål annars hade det väl urartat rejält.

 
Ingen bild

calle

3 juli 2016 18:59

B,18:16 Sverige är ett kalifat

 
Ingen bild

C

3 juli 2016 19:58

Noterar att PK-eliten skuldbelägger alla män för sexuella övergrepp på festivaler.
Alla normala, tänkande människor vet mycket väl vilka det är som orsakar den ökade frekvensen av dylika övergrepp.
"Ensamkommande smmåååå baaaaaarrrnn".
Då kan man undra varför motsvarande rapportering uteblivit från Springsteens båda konserter där den manliga delen av publiken uteslutande bestod av etniska svenskar.
Men skit samma. Jag står vid sidan av, betraktar moraset och dekadensen och är nöjd och trygg med mig själv i vetskapen om att jag inte röstade sverigefientligt i valet.
Ni andra har blod på era händer.
Ni är onda människor.

 
Ingen bild

J B Doe

3 juli 2016 20:26

Jaså Kalmar FF förlorade trots förlustgaranti?

Thoralf Alfsson

3 juli 2016 21:49

Haha, trots att ksau beslutade om den!

 
Ingen bild

OT

3 juli 2016 20:36

Då jag och min fru numera upplever ”Våra värsta år”: https://sv.wikipedia.org/wiki/V%C3%A5ra_v%C3%A4rsta_%C3%A5r

Så tänkte jag inför nästa helg besöka närmsta polisstation och rekvirera ett ”tafsa inte” armband…

P.S: Tror inte det hjälper mot min frus djuriska lustar, men jag skall försöka.

 
Ingen bild

Tony

3 juli 2016 20:46



Som svar till byråkraten Anders Danielsson på hans
påstående att "ingen fått det sämre i Sverige på grund
av invandringen" Fråga fattigpensionären, fråga dem
som bor på äldreboenden, fråga många Svenskar hur det
står till med tandhälsan, fråga dem som inte har råd
att lösa ut sin dyra medicin på grund av att pengarna
inte räcker till, för merparten av statsfinanserna är
reserverade för det nya frälset?
Men hur fan ska han som är djupt ansvarig för denna
sinnesslöa politik och
som dessutom kan titulera sig generaldirektör veta hur
vanliga människor har det? Han lever ju inte i samma värld.
Det är det som jag tycker är det värsta med alla dessa
uppblåsta figurer, att inte kunna stå upp och erkänna
att den invandringspolitik vi fört kanske inte var så
bra, hellre då fortsätta och skrävla!
Men varför saknar vi nästan helt en försvarsmakt, och
varför förfaller vägar och järnvägar katastrofalt trots
att vi har världens i särklass högsta skatter ??

 
Ingen bild

crille

3 juli 2016 21:44

Liten fundering jag har, som kanske inte har med detta att göra men det är ju om fotboll. Det är ju varför media tycker så bra om Island nu i EM. Bara vita män och näst intill alla har et efternamn som slutar på son. En stilla fundering bara

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 juli 2016 21:57

Har man IQ som en fiskpinne så skriver man som Jan Eriksson .
Inte se skogen för bara trän är ganska vanligt bland PK !

 
Ingen bild

Stefan

3 juli 2016 22:43

Annan match.
Putte Kock hade nog haft svårt att kommentera matchen mellan Frankrike och Island...

 
Ingen bild

Lena

3 juli 2016 23:03

Jag kan inte kommentera fotboll eftersom jag inte är intresserad av den sporten, inte heller om vilka premisser som gäller om garantisummor etc.

Men jag tycker nog att Jan Eriksson har några poänger med sitt inlägg. Det gäller att inte var för kategorisk när man bedömer andra folkgrupper, det finns bra och dåliga människor i alla länder - det är min absoluta övertygelse.

MEN man trivs kanske inte med alla, de står för långt bort kulturellt sett och inte minst värdegrunden.

Detsamma gäller säkert DERAS UPPLEVELSE AV OSS, de kan känna på samma sätt men nu är det ju så att de är gäster här i landet och lever på oss, de ska inte uppträda som herremän. Jag vet av egen erfarenhet att det finns många rasistiska invandrare.

Det jag tror Thoralf upplevde som obehagligt är när vi svenskar är på ett ställe och vi är i minoritet i vårt eget land - DET ÄR ATT BLI KRÄNKT. Självklart var irakierna nationalistiska men vad är problemet om svenskar är nationalistiska? Är det inte alla människor "lika rätt"?

Det är det här med "gatubilden" igen. De flesta svenska tiger och flyttar på sig för att slippa uppleva denna obehagliga upplevelse, men nån gång måste vi konfrontera det här problemet. Vi är många svenskar som förlorar stolthet och självrespekt i o m den politik som var s k ledare utsätter oss för med sina beslut. Dessutom så använder man på ett oerhört arrogant sätt VÅRA SKATTEPENGAR för att försämra för oss. Den där generaldirektören på mig.verket A. Danielsson vet inte vad han pratar om när han säger att ingen fått det sämre för att de har tagit in så många migranter i landet. Jag själv är ett bra exempel på detta. Skulle kunna skriva en roman om detta.

Men ensak som Jan Eriksson inte ska göra är att jämföra hur det är när man själv reser utomlands. Det vet han nog själv också att eftersom det är en slags "affärsuppgörelse" när man reser någon/några veckor på semester i annat land är det som att få tillåtelse av landet att njuta värme o sol mot att MAN BETALAR FÖR SIG. DET är något helt annat.








 
Ingen bild

Blåsippan

4 juli 2016 01:00

Vart i hundra gubbar var Kalmarklacken!? Gillar de inte fotboll?! Förstår hur det måste kännas att vara i nummerärt underläge på sin egna hemmaarena i sitt egna land. Det är naturligt att känna så annars är man konstig, men sjukt att behöva uppleva.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 juli 2016 03:13

Annie Lööf i SvD:

”–Jag tror att anmälningsbenägenheten har ökat och det är för att vi talar mer om det, säger Lööf.”

Musikern Pernilla Andersson på sin blogg:

”Jag har turnerat i snart 20 år, först som musiker åt andra, därefter som egen artist. Jag har delat turnébuss med enbart män, spelat med män och hängt på många många festivaler, stått på många trånga klubbar, ibland iförd kort kjol. Aldrig någonsin har jag varit med om någon form av övergrepp.”

Det var då själva fan att det ska vara så svårt för denna Lööf att adressera gärningsmännen. Gärningsmännen är asylsökande män från muslimska länder som påstår sig vara barn. Dessa bedragare missbrukar asylrätten och ruinerar den svenska välfärden. Sannolikt har dessa bedragare tidigare välkomnats av naiva tonårstjejer med nallar och plakat. Samma tonårstjejer som nu knappt vågar gå på musikfestivaler längre.

Inget mer trams om ” att anmälningsbenägenheten har ökat” eller att ”de är män som tafsar”. Det alla vet har Annie Lööf helt missat.

Hon är en överbetald besserwisser, och inget annat.

 
Ingen bild

Hyckleriets högborg

4 juli 2016 05:47

Jan Björklund: Svensk jämställdhet hotas av flyktinginvandring från Mellanöstern

– Vi i Sverige har i hundra år haft en aktiv jämställdhetsdiskussion. Nu kommer en stor grupp från Mellanöstern som har uppfostrats och vuxit upp med helt andra värderingar när det gäller synen på jämställdhet, där det är pappan och bröderna som bestämmer vem flickan får träffa och gifta sig med. Och om hon inte följer deras beslut kan det bli kännbart för henne. Vi måste ta i detta ordentligt.

– Den här typen av debatter har varit svåra att föra i Sverige, för man blir omedelbart anklagad för att vara islamofob eller främlingsfientlig.
http://www.sydsvenskan.se/2016-07-03/jan-bjorklund-vill-sla-vakt-om-svensk-jamstalldhet

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2016 08:11

Annat ämne: Almedalsdebatten med Belinda o Co o samma gäng som uttalar sig som förra året, liksom året före det osv. Det är vad SVT kan åstadkomma. De kan INTE göra TV-program, vi vet ju hela tiden vad som ska sägas, propaganda kallas det.

 
Ingen bild

Niklas R

4 juli 2016 10:49

Ponera nu att de uppskattningar som Thoralf gjorde stämmer, att av 2800 åskådare så var 2400 utlänningar/ irakier.

Då ställer jag mig själv frågan: Om nu Irak är tillräckligt säkert och stabilt så att det kan skicka ett helt fotbollslag till OS. Hur kommer det sig då att det finns flera tusen irakier i Kalmar som kan titta på denna fotboll? Och om det nu finns flera tusen irakier i Kalmar med omnejd, vad gör de då där? Är de där som asylsökande så har deras landslag i fotboll precis bevisat att det är inte tillräckligt oroligt i Irak för att ge asyl. Fick de asyl för 15 år sedan, varför är de fortfarande kvar i Sverige? Varför åkte de inte hem när kriget var över och byggde upp sitt land igen?
Så många frågor, så lite svar.

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2016 14:32

@Niklas R Berättigade funderingar.

@Cosmik Debris 03.03 Det är inte bara Annie Lööf som mörkar vilka dessa fruktansvärda och äckliga män är, som bara har en tanke i huvudet när de går på festival. Varför så svårt att nämna VILKA DE ÄR? Men även hela PK media skämmer ut ALLA MÄN, även de som inget gjort. Så nu ska det dömas kollektivt igen? Ingen åtskillnad där inte. Man mår illa över MSM.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards